REJSE TIL MALLORCA - FIND DIN FERIE MED HOTEL MED VORES REJSEGUIDES TIL MALLORCABooking.com

rejse og ferie mallorca billigste priser

Find rejse til Mallorca med mere end 80 lokale rejseguides til oplevelser og hoteller

REJSE TIL MALLORCAS TRAMUNTANA BJERGE

Tramuntana er Mallorcas vestlige bjergkæde. Bjergene er ikoniske for Mallorca og endda beskyttet af UNESCO som verdensnaturarv. Netop denne beskyttelse gør bjergene interessante og sanselige at begive sig på eventyr i.

Rejse til Andratx

Andratx, Mallorca gamle by, guide og villa

Andratx er et smukt grønt område der optager det meste af Mallorcas sydvestlige hjørne, med sine mange naturlige former og farver. Rejse til Andratx er for dig, der tager til Mallorca for at opleve kulturen og tage på eventyr. I Andratx består indkvarteringen af autentiske finca hoteller og villaer, der danner ramme om en skøn og afslappende ferie.

Andratx guide og indkvartering

Rejse til Banyalbufar

rejser til banyalbufar mallorca i tramuntanabjergene

Banyalbufar er kendt og elsket af et bredt publikum – et bredt publikum der har én ting tilfælles; de vil være ét med naturen og være langt fra masseturisme og børnefamilier. Banyalbufar er et ikonisk og malerisk område på Tramuntanabjergenes vestkyst, med sublim beliggenhed og gode vejforbindelser for billister og cyklister. Såvel par der søger romantik, som aktive turister, søger til Banyalbufar, for de ved, at her har de en base der fremmer både restitution og tosamhed.

Læs mere om Banyalbufar og find indkvartering her

Rejse til Bunyola

bunyola feriebolig finca ophold

Bunyola er en charmerende og autentisk bjerglandsby, beliggende blot 20-25 minutters kørsel fra Palma. Bunyola er et område der vokser i dig dag for dag, her er fyldt med intim charme og helt utroligt smukke omgivelser. Bunyola er et oplagt rejsemål i Mallorcas bjerge hvis du vil beholde jordforbindelsen, have adgang til alle naturens aktivitetstilbud og nyde det bedste af Mallorca på en af de mange rustikke fincas eller lejligheder i området.

Læs mere om smukke Bunyola, seværdighederne, aktiviteterne samt indkvartering i finca eller lejlighed

Rejse til Camp de Mar

rejse til camp de mar nær andratx i tramuntana på mallorca find ophold og rejse her

Es Camp de Mar er en smuk lukket bugt beliggende for foden af Tramuntana nær Port de Andratx. Når du rejser til Camp de Mar, kan du forvente et mere voksent publikum, uspoleret natur og intim stemning. Rejse og ophold i Camp de Mar er for dig der selv vil leje bil og arrangere og dig der vil have alt samlet indenfor gåafstand. Denne mindre rejsedestination tiltrækker nemlig både aktive feriegæster og solbaderne der skal lade batterierne op.

Camp de Marguide og hotel her

Rejse til Cala Sant Vicenc

rejse og ferie i Cala Sant Vicenç på mallorca

Cala Sant Vicenc er en mindre badeferiedestination beliggende isoleret i en smuk lille bugt på Tramuntanabjergenes nordvestlige side. Cala Sant Vicenc hører til Pollenca og tiltrækker typisk et publikum der gerne vil have lidt af det hele, både sport, aktiviteter, seværdigheder og strand. Dog er Cala Sant Vicenc et mere voksen-orienteret område, faciliteterne og den mere eksklusive følelse i et roligt område gør det samtidig det mindre børnevenligt.

Læs guide til Cala Sant Vicenc og find ophold til ferien i hotel eller lejlighed

Rejse til Deià

Deia, Mallorca, rejse og hotelophold

Deià er det perfekte rejsemål, hvis romantik og natur skal kombineres med lækker mad og luksus. Deià tiltrækker med sin helt naturlige charme og skønhed, et målrettet publikum, der ved at at rejse er at leve. Deià er hjemsted for nogle helt fantastiske luksushoteller, bla. Richard Bransons tidligere palæ, hvor der kæles for detaljen og hvor du som gæst er i centrum. Området omkring Deià byder på nogle fantastiske naturoplevelser, seværdige monumenter og masser kulturarv, der gør det til et både interessant og smukt område.

Deià guide og romantisk hotelophold

Rejse til Escorca/Lluc

mallorca guides bjerge escorca gorg blau

Escorca er hjemsted for det verdensberømte Lluc-kloster, beliggende lige under Tramuntanabjergenes højeste bjergtop, Puig Major. Området omkring Escorca er karakteriseret ved de ikoniske blå bjergsøer, det vilde plante -og dyreliv samt afsidige og isolerede beliggenhed. Escorca hører til blandt de mindste områder på Mallorca og der er sandt heller ikke meget mee end 2 overnatningssteder tilgængelige, hvoraf det ene er Lluc. På Lluc tilbydes du autentistisk rammer, dog primitive kår i tro stil med klostrets episke fortælling.

Læs om Escorca, aktiviteter og ophold her

Rejse til Esporles

rejse til esporles med fly hotel guide mallorca

Esporles er en oplagt rejsedestination hvis du søger autentiske og intime rammer til ferien i bjergene. Esporles er elsket af bla. cykelryttere der kommer hertil for at nyde godt at den direkte adgang til vejnettet i bjergene. Esporles tilbyder både fincaer, lejligheder og agriturismoer, udstyret med moderne faciliteter i de mest rustikke rammer. Du skal rejse til Esporles hvis du vil opleve den unikke arkitektur kendt fra Tramuntana, den autentiske landsbystemning og være ét med naturen og den faste beboere.

Læs mere om Esporles, seværdigheder, aktiviteter og ophold her

Rejse til Estellencs

rejse estellencs mallorca tramuntana bjerge

Rejser du til Estellencs er det fordi du som type værdsætter naturen, roen og den lokale atmosfære, der hersker i små bjerglandsbyer som Estellencs. Byen ligger direkte på bjergskråningerne, med ca. 15 minutters gang ned til den uspolerede lille bugt for fødderne. Du skal rejse til Estellencs hvis det er vigtigt for dig at undslippe masseturisme, være tæt på naturens mange aktivitetstilbud og i øvrigt selv bestemme og arrangere hele rejsen til Mallorca.

Opdag mere om Estellencs og find din lejlighed eller hotel her

Rejse til Formentor

mallorca rejse tramuntana formentor ferie ophold

Formentor er den ikoniske klippehalvø der stikker ud fra toppen af Tramuntana bjergene. Formentor tilhører Pollenca-området, der i høj grad har sin tiltrækningskraft hos aktive feriegæster, som rejser hertil for at boltre sig i den smukke og sanselige natur heroppe. Formentor er et mere eksklusivt rejsemål, her er blot et enkelt hotel – et luksushotel, som nyder den afsidige beliggenhed væk fra masseturismen.

Læs mere om Formentor og find priser og tilbud på hotellet heroppe

Rejse til Fornalutx

rejse med hotel til fornalutx på mallorca

Fornalutx er flere gange kåret til at være blandt Spaniens smukkeste landsbyer, grundet den utrolige vedligeholdelse og påpasselighed byen stiller til sine beboere og gæster. Fornalutx nyder en enestående beliggenhed i en varm og frodig dal ikke langt fra Sóller, her i Tramuntanabjergene. Overalt vokser citron og appelsintræer og farverige middelhavsblomster sammen i sanselige symfonier rundt om de små byhuse og fincas med deres grønne skodder, planter i vinduerne og rustikke husfacader. Du skal rejse til Fornalutx hvis du søger luksus og ro til din feriebase på Mallorca.

Guide til Fornalutx samt tilbud på ophold i finca, lejlighed eller hotel

Rejse til Galilea

vandring eller cykling gennem bjergene på mallorca tag en overnatning i galilea

Galilea er et småt men fantastisk boligområde beliggende direkte på de grønne bjergskråninger, med enestående udsigt hele vejen ud til og over havet. Du skal rejse til Galilea hvis du vil mærke den eksklusive følelse af at bo i bjergene, med den fantastiske udsigt og sanselighed der cirkulerer i luftlagene heroppe. Rejs til Galilea for at være tæt på naturen og dens aktivitetstilbud, men alligevel bibeholde forbindelse til restaten af smukke Mallorca, da byen ligger blot en halv times kørsel fra Palma. Galilea er selvsagt for dig der selv vel bestemme, dig der vil have ultimativ frihed.

Læs om Galilea i denne guide og find feriebolig eller lejlighed 

Rejse til Llucalcari

Llucalcari, Tramuntana, Mallorca, romantisk rejse med hotel

Llucalcari er en lille landsby med blot 20 huse, beliggende direkte på de stedsegrønne bjergskråninger mellem Deià og den azurblå kyst for foden af Tramuntana. Llucalcari har blot et enkelt hotel, et romantisk adults only hotel, hvor SPA, wellness, lækker mad og enestående udsigt danner rammer om en romantisk rejse. Fra Llucalcari har du direkte adgang til områdets mange aktivitetstilbud og seværdigheder, bla. de nærliggende byer, Valldemossa, Deià og Sóller.

Romantisk voksenhotel i Llucalcari

Rejse til Magaluf

Rejse og rejseguide med hotel til Magaluf på Mallorca

Magaluf, eller Magalluf, har en af Palmabugtens dejligste strande og er fyldt med faciliteter for børn og voksne. Gennem de seneste årtier er Magaluf blevet kendt som et festparadis, hvor unge fra hele Europa samles og fester natten lang i gader og på barer i byen, hvilket er vigtigt at have med i overvejelserne inden rejsen bestilles. For unge er Magaluf en fed scene med fest og glade dage, for børnefamilier er Magaluf et skønt sted med forlystelser, lækker strand og alsidige menukort.

Magaluf rejseguide og hoteltilbud

Rejse til Palma Nova

Palma Nova, Mallorca, dansk rejseguide og hoteltilbud

Palma Nova, eller Palmanova, er et godt all-round ferieområde, perfekt til solferie hvor der skal være plads til variationer undervejs. Palma Nova ligger i Palmabugten og der er offentlige busser direkte til Middelhavets hovedstad, Palma, hvorfor der er gode muligheder for at udforske verdens bedste by og dens mange kulturskatte, Palma Nova er et område der er godt for børn, med hvide sandstrande, lavt klart vand og mange faciliteter.

Palma Nova dansk rejseguide og hoteltilbud

Rejse til Peguera

Peguera, Mallorca, rejseguide og hoteltilbud

Peguera, eller Paguera, er en stor ferieby i Mallorcas eksklusive sydvestlige side, for foden af de mægtige Tramuntana-bjerge. Peguera har hele 3 lækre hvide sandstrande, og er en rejsedestination for såvel børnefamilier som par og venner. Peguera tilbyder et væld af aktiviteter for alle aldre, samt hoteller og lejligheder for enhver smag og ethvert behov. Vælg rejse til Peguera, hvis tanken om en ægte solferie-destination og turistby varmer dig.

Peguera rejseguide og hoteltilbud

Rejse til Pollenca

ophold med hotel i pollenca på mallorca

Pollença er et enormt område i den nordlige del af Tramuntana regionen. Du rejser til Pollença hvis du søger kulturliv, sports aktiviteter og seværdigheder – kort sagt, alt samlet ét sted. Pollença tilbyder overraskende få hoteller, men det er samtidig den helt store tiltrækningskraft, for her bor du i rustikke fincas, ferieboliger eller lejligheder i eller omkring den historiske by, som giver så meget mere autenticitet til opholdet. Pollença er typsisk mest populært som rejsemål i vinterhalvåret, forår og efterår.

Læs alt om Pollenças aktiviteter og find ophold i finca eller ferielejlighed.

Rejse til Portals Nous

Portals Nous, Mallorca, rejse og hotel

Portals Nous er et område der emmer af luksus og det gode liv. Portals Nous er bygget op om en flot marina fyldt med store luksusyatchs, Michellinrestauranter og 5-stjernede hoteller, hvilket er et stærkt signal om hvilket publikum området ønsker at tiltrække. Portals Nous er oplagt til rejser for par og voksne, der vil på ferie for at nyde tosamheden, romantikken og forkælelsen af krop og sjæl i skønne omgivelser.

Portals Nous guide og hoteller

Rejse til Port d'Andratx

port de andratx mallorca tilbud på ferie med fly og hotel

Port d’Andratx er det oplagte rejsemål i Tramuntana, hvis tanken om jetsetterliv og flamboyant restaurantliv tiltrækker dig. Port d’Andratx er et dyrere område, til gengæld langt mere eksklusivt på mange områder. De bedste indkvarteringsmuligheder her er de skønne lejligheder beliggende direkte på bjerg -og klippekrænterne med udsigt over havet og marinaen.

Find dit ophold i Port d’Andratx her

Rejse til Port de Pollenca

ferie-port-de-pollenca-mallorca-rejse-guide

I modsætning til Pollenças gamle historiske bydel, er havne og strandområdet, Port de Pollença, en mere børnevenlig og sommerferievenlig rejsedestination. Port de Pollença er et oplagt rejsemål, hvis tanken om et pulserende bar og restaurationsliv og lang strandstrækning tiltrækker dig. Port de Pollença er en destination med plads til alle, derfor finder du et mangfoldigt og internationalt publikum på dette rejsemål. 

Læs mere om Port de Pollença, aktiviteterne og hotellerne her

Rejse til Port de Sóller

billige afbudsrejser port soller mallorca sommer

Ligesom Sóller, er Port de Sóller et naturskønt og charmerende område. Port de Sóller er en badeby, bygget om den gamle havn der i gamle dage sejlede appelsiner til resten af Europa. Port de Sóller er elsket for sin strandpriomenade, fyldt med lækre barer og restauranter hvor kun det bedste er godt nok. Rejser du til Port de Sóller på ferien til Mallorca, får du en unik kombination af en familieferiedestination og en romantisk get-away for par og voksne.

Guide til Port de Sóller og hoteller, lejligheder

Rejse til Puigpunyent

ophold rejse hotel puigpunyent mallorca

Puigpunyent nyder en tilbagetrukket og rolig tilværelse i en smuk grøn dal mid i Tramuntana. Puigpunyent er særligtt elsket af cykelryttere og vandrere, der nyder godt at områdets centrale beliggenhed i forhold de endeløse vandreruter og cykelveje her i bjergene. Puigpunyent tilbyder autentiske rustikke fincas og lejligheder, perfekte til både par og venner der skal ned og nyde det smukkeste Mallorcas bjerge kan tilbyde.

Læs guiden til Puigpunyent og find finca eller lejlighed her

Rejse til Sant Elm

sant elm foden tramuntana bjergene mallorca rejse ophold ferielejlighed

Sant Elm er blandt Mallorcas mest charmerende små aktive fioskeribyer, hvilket giver området en helt unik charme, umulig ikke at falde for. Når du rejser til Sant Elm, kan du forvente en rolig og idyllerisk lille havneby, hvor det gode liv sættes i første række. Byen er hjemsted for nogle fantastisk restauranter med intim stemning og friske råvarer på menuen. Sant Elm er et oplagt sted at leje en ferielejlighed eller lejlighedshotel, for du vil for alt i verden have havudsigten når du rejser hertil. Fra balkonerne kan du nyde udsigten over bugten, havnen, byen og ud til den berømte drageø, Sa Dragonera.

Læs guiden til Sant Elm og find ferielejlighed eller hotel

Rejse til Santa Ponca

Santa Ponca, Mallorca, rejse med hotel

Santa Ponça er en nyere badeby på Mallorcas sydvestkyst, bygget op om to smukke bugter pakket ind i klippevægge der beskytter for vinde. I Santa Ponça er der god mulighed for at få havudsigt fra hotelværelset eller lejligheden, og samtidig korte afstande til byliv og strande. Du skal rejse til Santa Ponça hvis du leder efter en god all-round badeby, bygget til turisme og strandferie.

Santa Ponça hotel og guide

Rejse til Sóller

rejse med ophold i soller på mallorca

Sóller ligger i en smuk og sanselig varm dal i Tramuntana, bedre kendt som Appelsindalen. Sóllers lange, rige og dramatiske historie, har kastet en spirrende kulturarv af sig som du skal glæde dig til at opleve. Rejser du til Sóller, rejser du til et mekka af rige smagsoplevelser, naturskønne omgivelser og enestående charme. Sóller byder flere luksushoteller og voksenhoteller mm. desuden en række luksuriøse fincas og ferielejligheder.

Lær mere om Sóller og find hotel, finca eller lejlighed her

Rejse til Valldemossa

Valldemossa rejse, guide og ferievilla

Valldemossa byder på underskønne naturoplevelser, samt en rig kulturarv der har kastet en række interessante seværdigheder af sig, bla. det berømte karteuserkloster hvor Chopin og Sand boede i vinteren 1838/39. Valldemossa skal absolut besøges mindst én gang, men området tilbyder også en række lækre indkvarteringsmuligheder, f.eks. villaer og autentiske finca hoteller.

Valldemossa guide til seværdigheder og indkvartering

REJSE TIL EL RAIGUER 

Rejse til Alaró

rejse hotel alaro mallorca lejlighed ophold guide finca bolig

Alaró er beliggenhed i en smuk dal formet af dramatiske bjergformationer, som er med til at give området sin unikke karakteristika. At rejse til Alaró, betyder bolig i naturskønne omgivelser samt et internationalt publikum og lækre restauranter. Gennem det seneste årti har Alaró virkelig vundet sig ind i mange feriegæsters hjerter, særligt vandrere og cykelryttere. Men Alaró er ikke blot et lækkert feriested og rejsedestination på Mallorca, det er også populært område for nybyggere og tilflyttere på øen.

Læs vores guide til Alaró og find dit drømmeophold i finca, hotel eller lejlighed.

Rejse til Alcúdia

rejser og guide til alcudia historiske by og port alcudia mallorca

Alcúdia og Port Alcúdia er blandt danskernes yndlingsdestinationer, når vi rejser til Mallorca. Rejsen til Alcúdia indebærer et moderne all-round område, der gennem årene har udviklet sig til at kunne give alle den perfekte ferie. Port Alcúdia er mest populær i sommermånederne, hvor familiens eller vennernes sommerferie skal afholdes i bedste rammer. Port de Alcúdia har uden tvivle nogle af Mallorcas bedste og mest børnevenlige strande, med det reneste og klareste lave vand.

Port Alcúdia guide til aktiviteter, hoteller og hoteltilbud

Rejse til Aucanada

alcanada rejse ferie mallorca

Alcanada, eller Aucanada, er den halvø der skiller Alcúdiabugten og Pollenca-bugten.Rejser du til Aucanada, er det fordi du sætter pris på en mere fedsommelig feriebase, hvor der ikke er børn eller for meget larm. De fleste indlogeringsmuligheder i Aucanada er ferievillaer og lejligheder, akkompagnieret af et par enkelte små hoteller. Aucanada er desuden for dig der ikke vil helt væk fra omverdenen, for der er blot 5 minutters kørsel herfra ind til havnen i Port d’Alcúdia hvor hundredvis af restauranter venter.

Aucanada eguide til aktiviteter, hoteller og hoteltilbud

Rejse til Biniamar

Biniamar, Mallorca, rejse med villa

Biniamar er et småt og meget roligt område for foden af Tramuntana. Biniamar er et oplagt rejsemål for dig der selv arrangerer ferien, og når du lejer villa her vil du opleve en helt særlig følelse af frihed og storhed. Området omkring Biniamar byder på et bredt udvalg af aktivitetstilbud såvel som seværdigheder og kulturliv.

Biniamar guide og villa

Rejse til Binibona

Binibona, Mallorca, rejse, guide og luksushotel

Binibona er ikke meget af en landsby, men det der er er utroligt charmerende og idyllerisk, ligesom resten af det område der omslutter den lille flække. Binibona er smukt beliggende direkte på Tramuntanas bjergskråninger, i uspolerede naturlige omgivelser, hvor intet kan forstyrre den fred og apati der eksisterer her. Binibona er trods sin beskedne størrelse, et rejsemål der byder på indtil flere luksushoteller og luksusvillaer, klar til at danne rammer om den mest romantiske ferie på Mallorca,

Binibona luksushotel og områdeguide

Rejse til Binissalem

Binissalem, Mallorca, rejse, guide og villa

Binissalem er kendt og elsket som et vinområde, der har lykkes med at frembringe bløde smagsoplevelser af druer. Men rejse til Binissalem er meget mere; et fantastisk område for dig der tager på aktiv ferie, dig der tager på eventyr og dig der vil nyde den friske landluft i fulde drag.

Binissalem guide og villa

Rejse til Búger

Búger, Mallorca, rejse, guide og villa

Búger er et hyggeligt lille område ude på landet. Búger er et godt sted at leje villa eller feriehus, særligt hvis du skal på aktiv ferie for at vandre, cykle eller spille golf, da området er sublimts forbundet til det øvrige vejnet, med korte distancer til skønne uspolerede naturområder og interessante landsbyer fyldt med skatte og lækre spisesteder.

Búger villa og områdeguide

Rejse til Caimari

caimari ophold med hotel

Caimari er en vidunderlig lille gammeldags landsby beliggende for foden af Tramuntanabjergene. Her kommer du tæt på lokalbefolkningen, men vil stadig være isoleret for byliv, larm og turisme. Caimari nyder en eminent beliggenhed her ved opkørslen til bjergene, hvor mange vandre og cykelruter begynder. Du skal rejse til Caimari hvis du søger fred og ro, med direkte adgang til naturskønne oplevelser.

Læs om Caimari i vores guide og find ophold i finca, villa eller lejlighed her

Rejse til Campanet

Campanet, Mallorca, rejse, guide og finca ferie

Campanet er den perfekte rejsedestination for dig, der ikke vil vælge fra, men vil have både bjerge, rurale landskaber og smukke kyststrækninger. Campanet byder på luksusophold i finca og lækre ferievillaer, i uspolerede naturomgivelser med let adgang til vejnet samt hyggeligt og autentisk landbyliv med gode spisemuligheder.

Campanet guide og finca

Rejse til Consell

Consell, Mallorca, rejse, guide og finca ferie

Consell er et mindre område beliggende godt 15 minutters kørsel fra Palma. Consell nyder en dejlig placering mellem bjerge og landområder, tæt på motorvejen, som gør området ideelt for dig der vil have alting indenfor rimelig rækkevidde. Consell er oplagt sted at rejse, hvis tanken om finca-ophold og ferievilla varmer dig.

Consell guide og finca-hotel

Rejse til Inca

Inca, mallorca, rejse og villa

Inca nyder en fantastisk placering centralt på Mallorca, med let adgang til såvel motorvej og Tramuntana-bjergene. Rejse til Inca består typisk af indlogering i en lækker villa på landet omkring selve byen, eller på et af de små urbane hoteller som er gamle paladser omdannet til hoteller. Inca er et dejligt område på mange områder, med et rigt kulturliv og utallige aktivitetstilbud lige om hjørnet.

Inca lokal byguide og villa 

Rejse til Lloseta

lloseta hotelophold luksus mallorca

Lloseta er et gammelt industriområde med adelige rødder, som har udviklet en unik kulturarv som fylder atmosfæren i og omkring den lille by. Rejse til lloseta betyder for mange mennesker, et ophold på det luksuriøse boutique hotel i centrum af byen, Cas Comte, beliggende i en en tidligere adelig ejendom. Selve området ligge direkte på bjergskråningerne af Tramuntana, en unik beliggenhed med direkte adgang til naturens aktivitetstilbud og samtidig er fint forbundet til Mallorcas eminente vejnet. Rejser du til Lloseta, søger du romantik og god mad.

Lloseta rejseguide og ophold på hotel, finca samt aktiviteter i området

Rejse til Moscariancor de la Vall

Mancor de la Vall, Mallorca, rejse og hotel

Mancor de la Vall er et unikt og meget smukt sted, placeret direkte på de stedsegrønne bjergskråninger af Tramuntana. Rejse til Mancor de la Vall er for dig der vil have absolut smukkeste beliggenhed og mest romantiske rammer til ferien. Mancor de la Vall indbyder til afslapning og romantik, men åbner samtidig til en verden af eventyr og fascinerende naturoplevelser.

Mancor de la Vall guide og hotel

Rejse til Moscari

Moscari, Mallorca, rejseguide og ophold

Moscari er et smukt og roligt område der indbyder til såvel naturoplevelser som afslapning og romantik. Moscari ligger for foden af Tramuntana-bjergene, mellem mandeltræer og olivenplantager, et område der skifter udseende for hver årstid, men forbliver lige smukt. Vælg hotel eller finca i Moscari, hvis du vil bo i unikke naturlige omgivelser, men alligevel have kontakt med øens mange aktivitetstilbud.

Moscari områdeguide og finca hotel

Rejse til Sa Pobla

Sa Pobla, Mallorca, rejse, guide og villa

Sa Pobla er et stort område, som ikke mange kender til. Sa Pobla nyder en tilbagetrukket beliggenhed, men grænser det kendte og populære ferieområde, Port d’Alcúdia. Sa Pobla tilbyder rejse til villa og byhuse, hvor du bor som adelig i smukke autentiske omgivelser. Området henvender sig særligt til dig der selv arrangerer din rejse, og som vil have et rigt udvalg af aktivitetstilbud.

Sa Pobla guide og villa

Rejse til Selva

selva hotel ophold guide

Selva er et perfekt rejsemål for dig der ønsker at være selvarrangerende når du rejser til Mallorca. Selva tilbyder en masse rustikke og moderniserede fincas og ferieboliger, oplagt til dig der vil nyde følelsen af selv at eje ejendom i et af Mallorcas smukkeste områder. Selva ligger for foden af bjergene, med de grønne bjergsider mod vest og de rurale arealer mod øst.

Find ophold i Selva, i finca, feriebolig eller lejlighed samt aktivitetstilbud

REJSE TIL ES PLA-REGIONEN OG DE RURALE LANDDISTRIKTER

Rejse til Algaida

Algaida, Mallorca, rejseguide og ophold

Algaida har lidt af det hele; en hyggelig by, smukke bjerge og flade landområder. Algaida ligger blot 15 minutters kørsel fra Palma og er et populært rejsemål for par der tager på aktiv ferie, enten med golfbags eller cykel, som ønsker et lækkert og autentisk ophold, i kort kørselsafstand til såvel Palma som andre spændende steder på øen.

Algaida ophold og guide

Rejse til Costitx

Costitx, es Pla, Mallorca, rejse, guide og finca ferie

Costitx er et historisk og meget charmerende område midt i es Pla-regionen, centralt på Mallorca. Costitx byder på en rig kulturarv og dermed en masse oplevelser, aktiviteter og seværdigheder, som er med til at gøre området et populært besøgsmål for eventyrlystne turister. Costitx er desuden et fantastisk rejsemål til en finca ferie på Mallorca, for der ligger nogle eminente fincas og villaer herude, som giver dig en feriebase med både udsigt, kluksusfaciliteter og bekvemt beliggenhed.

Costitx finca, villa og guide

Rejse til Ca'n Picafort

Rejse og ferie i can picafort alcudiabugten mallorca

Rejser du til Ca’n Picafort i Alcúdiabugten, rejser du til et område der fortsat vokser år for år. Ca’n Picafort er bygget op omkring en charmerende og hyggeligt havneområde, flankeret af lækre strande. Du skal rejse til Ca’n Picafort hvis du søger et internationalt publikum, et godt all-round område samt beliggenhed tæt på Mallorcas vejnet. Ca’n Picafort er overordnet mindre børnevenligt end naboerne, Playa de Muro og Port d’Alcúdia, men rejser du med babyer og småbørn der ikke skal bruge aktivitetstilbud, er Ca’n Picafort fint.

Ca’n Picafort guide samt bedste hoteller og hoteltilbud

Rejse til Llubí

Llubi, Mallorca, rejse

Llubí er et smukt område beliggende centralt på øen, som er blevet kendt for produktion af honning og kapers. Llubís beliggenhed og rurale charme, har gjort det til et populært rejsemål for eventyrlystne turister som vil ud og mærke det “ægte” Mallorca og den sjæl der hersker i de små lokalsamfund.

Llubí guide og ophold

Rejse til Maria de la Salut

Maria de la Salut, Mallorca, rejse og hotel

Maria de la Salut er en søvnig landsby på Mallorcas hede. Maria de la Salut er et oplagt valg, hvis tanken om total afslapning appellerer til dig, for det er præcis hvad området kan. Oplaghte valg i Maria de la Salut er ophold på en finca eller en agroturismo, hvor du bor på en gård og nyder lokale råvarer fra egen avl, feks. Finca Maria, Roqueta eller Finca Fontiroig.

Maria de la Salut lokal guide og overnatningstilbud

Rejse til Montuïri

Montuïri, Mallorca, rejse og ophold

Montuïri er en historisk by og middelalder-agtig by beliggende på toppen af et bjerg, hvilket har givet byen dens navn. Rejse og ophold i Montuïri, er lig med kækre feriehuse, villaer og fincas på landet, hvor du har hele verden som baghave. Området byder på smukke kuperede landskaber fyldt med smuk natur og masser kulturarv der skal udforskes.

Montuïri guide og ophold

Rejse til Muro

Muro, Mallorca, guide til rejse og hotel

Muro er en stille, men flot landsby, beliggende i den nordlige del af Es Pla-regionen. Muro er et godt rejsemål for dig der vil bo i fredelige omgivelser på landet, men være tæt på kysten og de lækre strande Mallorcas nordkyst er kendt for. Muro besidder en stor kulturarv, hvilket efterlader en del seværdigheder værd at kigge nærmere på. Samtidig er Muro godt forbundet til resten af øen, via et vellagt vejnet ideelt for cyklister.

Muro gammel by rejseguide og overnatning

Rejse til Petra

Petra, Mallorca, guide til rejse og hotel

Petra er en unikt og meget charmerende landsby beliggende lige vest for Manacor, i Mallorcas gamle mølleindustriområde. Området omkring Petra byder på lækre herregårde, fincas og agroturismos, der med garanti vil give dig en speciel oplevelse af hvad det ægte Mallorca i virkeligheden er. Petra er fyldt med spændende kulturarv og charmerende landområder.

Petra guide og ophold

Rejse til Playa de Muro

ferie med all inclusive i playa de muro på mallorca

Playa de Muro er ligesom Port Alcúdia, et enormt ferieområde i Alcúdiabugten, fyldt med hoteller i alle klasser, med alle stjerner og alle faciliteter. Der er masser hoteller der tilbyder All-inclusive ophold, hvor du sådan set blot skal sørge for at slæbe dig til poolen til havet og til bordet i restauranten eller baren, rendyrket afslapning. Playa de Muro er i højere grad populær blandt børnefamilier, særligt børnefamilier der rejser mked mindre børn. Byen tilbyder masser børnevenlige faciliteter og aktiviteter.

Playa de Muro guide til aktiviteter, hoteller og hoteltilbud

Rejse til Porreres

Porreres, Mallorca, rejse og ferie på agroturismo

Porreres er et skønt område, der endnu ikke er berørt af masseturisme, hvilket gør det til et skønt og fredsommeligt sted at rejse til. Porreres er særligt kendt for sine agroturismos, som der er en del af i området, hvor du kan bo på en producerende gård og nyde godt af friske råvarer af egen avl i afslappende rammer. Porreres er desuden et område der de seneste år har fået større fokus fra kokke der åbner restauranter her.

Porreres guide og agroturismo

Rejse til Santa Margalida

Santa Margalida, Mallorca, rejseguide og finca ferie

Santa Margalida er et typisk landbrugssamfund beliggende i den nordlige del af es Pla-regionen. Rejse til Santa Margalida byder på skønne rammer i gamle sten-fincas, smukke strande ved kysten samt uspolerede naturområder. Santa Margalida har et stort udbud af aktiviteter og spændende indkvarteringsmuligheder, hvilket gør det til en alsidig rejsedestination for par der søger fred og ro.

Santa Margalida finca ferie og guide

Rejse til Sant Joan

Sant Joan, Mallorca, rejse, guide og finca ferie

Sant Joan er et traditionelt og typisk landbrugssamfund på Mallorcas hede, faktisk et af de områder der har mest landbrugsproduktion i dag. Sant Joan ligger godt placeret centralt på Mallorca og vælger du at rejse til Sant Joan, kan du forvente at have let adgang til mange andre charmerende landsbyer og spændende områder. I Sant Joan skal du glæde dig til at nyde den friske landluft fra din sten-finca med pool og smuk udsigt.

Sant Joan guide og finca-ferie

Rejse til Sencelles

Sencelles, Mallorca, rejse og finca ferie

Sencelles er et søvning og roligt område, der stadig lever af af landbrug. Sencelles byder på ikke blot en, men hele 4 små landsbyer, der giver området sin karakter og charme. Vælger du rejse til Sencelles, er det oplagt at vælgte finca ferie, hvor roen trækker dig helt ned i gear så du slapper af på en helt særlig måde. Sencelles er desuden et godt valg af destination, hvis ferien på Mallorca skal bruges til eventyr og aktiviteter, da området ligger placeret lige i hjertet af øen.

Sencelles områdeguide til aktiviteter ig fincas

Rejse til Sineu

Sineu, Mallorca, guide til rejse og villa

Sineu ligger lige i hjertet af Mallorca – og det er netop hjerte du finder i Sineu. Sineu er kendt for sin rige kulturarv, både i forhold til bygninger, monumenter, gastronomi og selvfølgelig det store marked. Sineu er et oplagt sted at rejse til, når du skal leje villa eller finca på landet, her har du let adgang til hele Mallorca via det suveræne vejnet, samt en rolig og rural feriebase fyldt med landlig idyl.

Sineu guide og villa

Rejse til Vilafranca

Vilafranca rejseguide og finca ferie

Vilafranca er et pastoralt og roligt område domineret af gamle møller, stenhuse og marker. Vilafranca er kendt og elsket for sine mange fincas, der danner ramme om afslappende luksusophold i den friske landluft. Vilafranca er endvidere et fantastisk valg at rejsemål, hvis du planlægger aktiv ferie på Mallorca, for området er som skabt til bla. cykling.

Vilafranca finca ferie og guide

REJSE TIL LLEVANT

Llevant er både navnet på bjergkæden og regionen der dækker nordøstsiden af Mallorca. Llevant-regionen kan du rejse til Artà, Cala Bona, Cala Millor, Cala Ratjada, Capdepera, Canyamel, Font de sa Cala, s’Illot, Manacor, Porto Cristo og Sa Coma. Llevant er en meget alsidig region, der byder på aktivitetstilbud til både voksne og børn.

Rejse til Artà

Arta, Mallorca, rejse og hotel

Artà er nordøstkystens hovedstad, en by og et område fyldt med kulturarv, seværdigheder, smuk natur og oplevelser for eventyrlystne rejsende. Rejse til Artà er en unik oplevelse, for her bor du i smukke gamle palæer pakket ind i historie og luksus. Omkring Artà finder du enestående naturområder, bla. de smukke Llevant-bjerge, oplagte til cykkling og vandring via de mange markerede ruter. Artà henvender sig til dig, der søger et romantisk hotel tæt på oplevelser, god mad og smuk natur.

Artà guide og romantisk hotel

Rejse til Cala Bona

cala bona paa mallorcas østkyst, bestil rejse her

Cala Bona er en hyggelig og enormt charmerende gammel fiskerhavn beliggende i den nordlige del af Mallorcas smukke østkyst. Cala Bona har gennem årtier nu tiltrukket ferieglade danskere, der kommer hertil for at nyde den glade feriestemning ved den skønne strand, de hyggelige hoteller med havudsigt og de mange restauranter og barer langs havnepromenaden. Cala Bona ligger kanon godt placeret i forhold til at komme på opdagelse i både natur og ved ikoniske turistattraktioner som f.eks. Dragegrotterne.

Cala Bona rejseguide og rejsetilbud

Rejse til Cala Millor

cala millor sommerferie familier

Cala Millor er et oplagt rejsemål hvis du går efter en sommerferie der skal have det hele. Cala Millor er opbygget om den 2 km lange hvide strand, fyldt med solvogne, parasoller og sjove strandaktiviteter. Du skal rejse til Cala Millor hvis du vil have et solidt all-rou8nd ferieområde med masser aktivitetstilbud, barer, restauranter, internationalt publikum og lækre moderne hoteller med alle tænkelige faciliteter.

Cala Millor guide og hoteltilbud

Rejse til Cala Ratjada

Rejse til Cala Ratjada Mallorca nord med hotel og strand

Cala Ratjada ligger på Mallorcas nordøstkyst, faktisk på begge sider. Området har lækre strande på begge sider og en stadigt voksende ferieby bag strandene. Cala Ratjada vokser sig år for år mere populært blandt danskerne til trods for den mere afsides beliggenhed. Rejser du til Cala Ratjda, kan du forvente en hyggelig fiskerby bygget op bagved den charmerende gamle havn, som nu er moderniseret og lavet til lystbådehavn og marina, fyldt med et pulserende restaurationsliv med masser leben og god stemning.

Cala Ratjada guide til aktiviteter, hoteller og hoteltilbud

Rejse til Capdepera

Capdepera, Mallorca, rejse og agroturismo eller finca

Capdepera er et populært rejsemål for aktiv turisme på Mallorca. Capdepera samler alt det bedste fra Mallorca i sit nordøstlige hjørne, med smuk uspoleret natur, seværdigheder, lækre badestrande, autentiske restauranter, romantiske indkvarteringsmuligheder, sports og aktivitetstilbud for alle og mange begivenheder. Rejse til Capdepera, byder på dejlige fincas og agroturismos, der sikrer dig perfekte rammer og afslapning gennem hele ferien.

Capdepera guide og ophold

Rejse til Canyamel

hotel og rejsetilbud i Cantyamel

Canyamel er en lille perle på Mallorcas nordøstkyst, smukt pakket ind i en bugt omgivet af grønne sletter. Canyamel er en foretrukket feriedestination blandt livsnydere og golfspillere, som vægter det luksuriøse og stilsikre. Canyamel er fyldt med lækre lejligheder, designhoteller og det enorme luksusresort, Park Hyatt. Canyamel skal du vælge til ferien, hvis du vil være tæt på mange aktivitetstilbud og vægter en base af høj standard. Her vil du med sikkerhed slappe af og aldrig mangle noget.

Canyamel hoteltilbud og guide

Rejse til Font de sa Cala

guide font de sa cala mallorca sommerferie

Font de sa Cala er en mindre men utroligt flot lille bugt, der ligger isoleret for vinde. Font de sa Cala byder på 2-3 næsten splinternye hoteller, samt et udvalg af feriehuse du kan leje, hvis privatlivet skal dyrkes. Font de sa Cala er en oplagt rejsedestination for par der søger en rolig base, med adgang mange aktivitetstilbud og mulighed for kulturelle oplevelser.

Font de sa Cala hotel og guide

Rejse til s'Illot

Rejseguide og hotel i s'Illot på Mallorca

s’Illot (Ijot) er en mindre badeby på østkysten, der grænser det ny og større, Sa Coma. s’Illot er en god rejsedestination for småbørnsfamilier og par, der værdsætter at alting er indenfor gå-afstande, havudsigt fra værelset og stranden lige udenfor hotellet. s’Illot er et område hvor afslapning er i fuldt fokus, men er i tæt kontakt med leben og byliv.

s’Illot rejseguide og hoteltilbud

Rejse til Manacor

Manacor, Mallorca, rejse, ophold og byguide

Manacor er et utroligt spændende område at udforske, for ikke at nævne et utroligt stort område. Rejse til Manacor er for dig der selv vil arrangere ferien fra start til slut, det er nemlig feriehuse og villaer der danner rammerne om feriebasen her i dette historiske område mod øst. Mange cykelister, golfere og aktive turister elsker Manacor og områdets mange aktivitetstilbud.

Manacor byguide og ferieophold

Rejse til Porto Cristo

porto cristo rejser til mallorca

Porto Cristo er en smuk og charmerende gammel havneby på Mallorcas østkyst. Porto Cristo er berømt for sine utrolige drypstenshuler, som hvert år tiltrækker sig tusinder hvis ikke millioner besøgende fra nysgerrige turister. Porto Cristo ligger fantastisk placeret midt på østkysten, med let adgang til både andre feriebyer, men også et bredt udvalgt af kulturelle oplevelser. Du skal rejse Porto Cristo hvis tanken om solopgang over havet lige udenfor soveværelset og restauranter lige ud til vandet tiltaler dig.

Porto Cristo guide og hoteltilbud

Rejse til Sa Coma

hoteltilbud og rejse til Sa Coma, Mallorca

Sa Coma er en nybygget og “ung” solferie destination på Mallorcas østkyst. Sa Coma ligger lige syd for den større og kendte badeferieby, Cala Millor, som tiltrækker et internationalt publikum med sin 2km lange strand. Sa Coma er et godt valg til børnefamilien, der har brug for alle tænkelige faciliteter til at underholde børnene med aktiviteter og mad, samtidig med at I selv kan slappe af og nyde god mad. Sa Coma har en dejlig bred strand og korte afstande til oplevelsestilbud.

Sa Coma hoteltilbud og guide

REJSE TIL MIGJORN

Rejse til s'Arenal

Arenal, Mallorca, rejseguide og hoteller

s’Arenal er en typisk badeby beliggende i den sidste del af Palmabugten længst mod øst. s’Arenal har et stort udvalg af aktiviteter for alle aldre og lyster; her er både strande, badeland, golfbaner og adgang til store områder gode at cykle og træne i. s’Arenal henvender sig til et bredt publikum og er da også bygget til formålet at give turister en god all-round feriebase.

s’Arenal guide og hoteller

Rejse til Cala d'Or

rejse til cala dor mallorcas østkyst

Cala d’Or er et af Mallorcas udprægede danskerparadiser, hvor vi hver sommer er godt repræsenteret. Cala d’Or består af 7 mindre gyldne bugter, samt en lækker marina og lystbådehavn fyldt med lækre restauranter og masser god stemning og leben. Rejser du til Cala d’Or, kan du forvente en masse restauranter, aktiviteter og lækre hoteller, området er i høj grad skabt til formålet, at skabe de perfekte rammer for en skøn ferie på Mallorca. Cala d’Or er oplagt rejsemål hvis du vil have det hele i et og samme sted.

Cala d’Or rejseguide og hoteltilbud

Rejse til Cales de Mallorca

Cales de Mallorca har du havudsigt og direkte adgang til rolig bred strand

Cales de Mallorca er et relativt nyt ferieparadis på Mallorcas østkyst. Du skal rejse til Cales de Mallorca hvis en ferie komplet uden bekymringer er sagen. Omnrådet er bygget til all-inclusive rejser og charterrejser til familier der skal ned under sydens sol og mærke alle bekymringer forlade krop og sjæl på en solvogn ved poolen eller på en af de to lækre gyldne strande hernede. Cales de Mallorca er endnu ikke blevet så populært i Danmark, derfor møder du et mere internationalt publukim i området, men du skal selv finde hotel, fly og transport.

Cales de Mallorca guide og hoteltilbud

Rejse til Cala Figuera

Cala Figuera på Mallorca, rejse og guide

Cala Figuera er en ikonisk gammel havneby i Mallorcas sydøstlige hjørne, kendt for sit maleriske og farverige udseende. Cala Figuera fungerer stadig som havneby, hvilket gør det til en autentisk og meget nærværende rejsedestination, hvor du kommer i tæt kontakt med det ‘ægte’ lokalsamfund. Cala Figuera er et godt valg af rejsemål, hvis tosamheden skal nydes eller hvis I er nogle vennepar der skal afsted på aktiv ferie, særligt cykelister kan nyde godt af de mange landeveje og kuperede terræn hernede i området.

Cala Figuera rejseguide og overnatningstilbud

Rejse til Cala Llombards

Cala Llombards på Mallorca, rejse og rejseguide

Cala Llombards er blandt de roligste og mest isolerede feriedestinationer på hele Mallorca. Cala Llombards ligger nede i det sydøstlige hjørne af øen, tæt på den maleriske Cala Figuera, men er langt fra lige så kendt eller farverig. Cala Llombards er et beboelsesområde, hvor du lejer villa eller feriehus og nyder den tilbagetrukkede beliggenhed og den fred der hersker i området. Cala Llombards er et oplagt område for dig der arrangerer ferien fra A-Å, med fly, overnatning, bil mv.

Cala Llombards rejseguide og overnatningstilbud

Rejse til Cala Santanyí

Cala Santanyi rejseguide og hoteltilbud

Cala Santanyí er en smuk og uspoleret bugt beliggende på sydøstkysten af Mallorca, mellem Cala Llombards og Cala Figuera. Cala Santanyí er et godt sted for par og venner, der vil nyde godt af den apatiske atmosfære i isolerede omgivelser, og samtidig have god adgang til vejnet og andre områder. Cala Santanyí har blot en håndfuld overnatningsmuligheder, hvilket er med til at gøre destinationen mere eksklusiv og særartet på den gode afslappede måde.

Cala Santanyí rejseguide og overnatningstilbud

Rejse til Campos

Campos, Mallorca, guide til rejse og finca ferie

Campos kan noget helt unikt, som kun få områder kan, nemlig kombinere lækker hvid sandstrande med ægte rural landcharme. Campos er et stort område, som byder både rejse på agroturismo, finca, villa og hotel. Det er særligt agroturismo og finca ferie der er interessant i Campos-området, hvor luksus får en helt ny betydning og hvor råvarer får en helt ny frisk smag.

Campos rejseguide og ophold

Rejse til Colonia de Sant Jordi

Colonia de Sant Jordi paa Mallorca, rejse og rejseguide

Colonia de Sant Jordi ligger nærmest isoleret i det sydøstlige hjørne af Mallorca. Colonia de Sant Jordi er en gammel fiskerihavn, som nu mest fungerer som lystbådhavn fyldt med motorsejlere og speedbåde, men har stadig bevaret meget af sin originale charme. I Colonia de Sant Jordi er et relativt roligt område, der henvender sig til småbørnsfamilier og par, der skal have en god og afslappende feriebase med dejlige strande, et fint udvalg af restauranter og sikre forhold.

Colonia de Sant Jordi rejseguide og hoteller

Rejse til Felanitx

Felanitx, Mallorca, guide til rejse og hotel

Felanitx er en by og et område fyldt med seværdigheder og lokal kulturarv, perfekt for eventyrlystne rejsende. Felanitx byder på nogle utroligt smukke rurale områder, ideelle til herregårdsferie, finca eller villa-ophold. Felanitx er desuden et populært sted at rejse hvis du vil prøve at bo på kloster på toppen af et bjerg med panoramaudsigt over hele østsiden af Mallorca.

Felanitx rejseguide og overnatningstilbud

Rejse til Llucmajor

Llucmajor, Mallorca, rejse og finca ferie

Llucmajor er et stort område fyldt med flade landskaber, højt elsket af cyklister og andre sportsudøvere. Llucmajor er udover et stort område, også en stor og spændende by med mange kulturelle tilbud og ting at se. Rejse til Llucmajor byder på finca ferie, villa og feriehuse, hvor du kan nyde roen og de charmerende landdistrikter. Llucmajor har desuden nogle dejlige kyststrækninger og badestrande, bla. Cala Pi og s’Arenal.

Llucmajor guide og finca-ophold

Rejse til Porto Colom

porto colom rejser

Porto Colom, eller Portocolom, er en utroligt charmerende og malerisk gammel fiskerihavn der nu er forvandlet til en eventyrlig rejsedestination på Mallorcas østkyst. Porto Colom er karakteriseret ved den smukke havnefront, fyldt med masser lækre restauranter og barer, faktisk lå en af mallorcas bedste restauranter her for nogle år tilbage. Porto Colom er det helt rigtige valg til rejsen, hvis du søger en rolig og smuk destination, men ikke vil undvære hverken strand eller byliv.

Porto Colom guide og hoteller

Rejse til Porto Petro

Porto Petro på Mallorca, rejseguide og hotel

Porto Petro, eller Portopetro, er en af de mindste feriedestinationer på Mallorca, en gammel fiskerihavn der nu er omdannet til lystbådhavn med lejligheder og et hotel. Porto Petro har fået en særlig plads i danskerne hjerte, da arkitekten, Jørgen Utzon, byggede huse i området. Du skal vælge Porto Petro som rejsedestination, hvis du vil have en smuk og rolig feriebase, men alligevel være tæt på leben og turistliv, som du finder blot 10 minutter her i nærliggende Cala d’Or.

Porto Petro rejseguide og hoteltilbud

Rejse til Santanyí

Santanyí rejseguide og overnatning

Santanyí er det største område i den sydøstlige del af Mallorca. Santanyí byder på både byliv, uspolerede naturområder, smukke strande og masser aktivitetstilbud. Overnatning i Santanyí byder på charmerende feriehuse, villaer og autentiske fincas, plus nogle agroturismos hvor du kan nyde godt af friske råvarer fra egen avl. Santanyí er et område kendt for sin store alsidighed og tiltrækningskraft af turister der værdsætter det gode liv.

Santanyí guide og overnatning

REJSE TIL PALMABUGTEN

Palmabugten

Rejse til Cala Major

Cala Major, Mallorca, rejse og hotel

Cala Major var en af de første rejsedestinationer for danskerne på Mallorca, og selv om området for længst er overgået af de mange andre lækre kystbyer på øen, i forhold til turisme, så har Cala Major alligevel formået at beholde et stampublikum som elsker den lille bugt i udkanten af Palma. Cala Major er et godt rejsemål, hvis du vil være tæt på Palma, tæt på sports -og aktivitetstilbud, tæt på seværdigheder, men alligevel i et forholdvis roligt område.

Cala Major guide, strand og hoteller her

Rejse til Ca'n Pastilla

Ca'n Pastilla rejse, rejseguide og hoteller

Ca’n Pastilla er et enormt ferieområde beliggende i den skønne Palmabugt, blot 10 minutters kørsel fra selve Palma. Ca’n Pastilla er et godt all-round område, der henvender sig til et bredt publikum der kommer for at nyde solferie med lækker strand og afslapning. Ca’n Pastilla har et stort tilbud af aktiviteter og spisesteder, som gør området meget alsidigt.

Ca’n Pastilla rejseguide og hoteller

Rejse til Palma

Palma, Mallorca, rejse og hotel

Palma er flere gange kåret til verdens bedste by, og med rette. Palma er en unik by, en symfoni af forskellige kulturer der spiller sammen og giver en helt fantastisk atmosfære. Palma er en rigtig storby med alt der hører med hertil, smukke bygninger, shoppinggader, cafeliv samt lækre og luksuriøse urbane hoteller. Palma er en by du aldrig bliver træt af, den bliver ved med at give og der er hele tiden noget nyt at opdage.

Palma dansk rejseguide og hoteltilbud

©2019 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Vis
Skjul

Log in with your credentials

Forgot your details?