REJSE TIL MALLORCA - FIND DIN FERIE PÅ MALLORCA MED FLY OG HOTELBooking.com

rejse og ferie mallorca billigste priser

Bestil rejsen til Mallorca gennem Mallorca Oplevelser og spar penge

Nyeste rejsetilbud til Mallorca

Inspiration til din rejse til Mallorca

Mallorca Oplevelser er Skandinaviens største Mallorca-guide. Her finder du guides, aktiviteter og seværdigheder i mere end 60 destinationer over hele Mallorca, så du er sikker på at bestille rejse til den helt rigtige destination.

REJSE TIL ALCÚDIABUGTEN OG MALLORCAS NORDKYST

Rejser du til Mallorcas nordkyst, er Alcúdiabugten det højst sandlynlige sted du vil finde drømmeferie destinationen. Alcúdiabugten strækker sig imponerende 14 km gennem 3 enorme ferieområder som Alcúdia, Playa de Muro og Ca’n Picafort. Men Alcúdiabugten er ikke det eneste du kan glæde dig til på Mallorcas nordlige kyster, læs mere nedenfor.

Rejse til Alcúdia

rejser til port alcudia mallorca

Alcúdia og Port Alcúdia er blandt danskernes yndlingsdestinationer, når vi rejser til Mallorca. Rejsen til Alcúdia indebærer et moderne all-round område, der gennem årene har udviklet sig til at kunne give alle den perfekte ferie. Port Alcúdia er mest populær i sommermånederne, hvor familiens eller vennernes sommerferie skal afholdes i bedste rammer. Port de Alcúdia har uden tvivle nogle af Mallorcas bedste og mest børnevenlige strande, med det reneste og klareste lave vand.

Port Alcúdia guide til aktiviteter, hoteller og hoteltilbud

Rejse til Playa de Muro

ferie med all inclusive i playa de muro på mallorca

Playa de Muro er ligesom Port Alcúdia, et enormt ferieområde i Alcúdiabugten, fyldt med hoteller i alle klasser, med alle stjerner og alle faciliteter. Der er masser hoteller der tilbyder All-inclusive ophold, hvor du sådan set blot skal sørge for at slæbe dig til poolen til havet og til bordet i restauranten eller baren, rendyrket afslapning. Playa de Muro er i højere grad populær blandt børnefamilier, særligt børnefamilier der rejser mked mindre børn. Byen tilbyder masser børnevenlige faciliteter og aktiviteter.

Playa de Muro guide til aktiviteter, hoteller og hoteltilbud

Rejse til Ca'n Picafort

Rejse og ferie i can picafort alcudiabugten mallorca

Rejser du til Ca’n Picafort i Alcúdiabugten, rejser du til et område der fortsat vokser år for år. Ca’n Picafort er bygget op omkring en charmerende og hyggeligt havneområde, flankeret af lækre strande. Du skal rejse til Ca’n Picafort hvis du søger et internationalt publikum, et godt all-round område samt beliggenhed tæt på Mallorcas vejnet. Ca’n Picafort er overordnet mindre børnevenligt end naboerne, Playa de Muro og Port d’Alcúdia, men rejser du med babyer og småbørn der ikke skal bruge aktivitetstilbud, er Ca’n Picafort fint.

Ca’n Picafort guide samt bedste hoteller og hoteltilbud

Rejse til Cala Ratjada

Rejse til Cala Ratjada Mallorca nord med hotel og strand

Cala Ratjada ligger på Mallorcas nordøstkyst, faktisk på begge sider. Området har lækre strande på begge sider og en stadigt voksende ferieby bag strandene. Cala Ratjada vokser sig år for år mere populært blandt danskerne til trods for den mere afsides beliggenhed. Rejser du til Cala Ratjda, kan du forvente en hyggelig fiskerby bygget op bagved den charmerende gamle havn, som nu er moderniseret og lavet til lystbådehavn og marina, fyldt med et pulserende restaurationsliv med masser leben og god stemning.

Cala Ratjada guide til aktiviteter, hoteller og hoteltilbud

Rejse til Port de Pollenca

find billigste rejsetilbud til port de pollenca mallorca

Port de Pollenca er et voldsomt populært område, karakteriseret ved et internationalt publikum som elsker at nyde livet langs havnefronten og de lækre strande, med udsigten til Tramuntanabjergene i baggrunden. Port de Pollenca er meget populært blandt aktive feriegæster, der rejser til Mallorca for udfolde sig i den enestående natur. Du skal rejse til Port de Pollenca hvis du kan lide et område der primært tiltrækker et voksent publikum og har direkte adgang til det bedste af Mallorcas natur og vejsystem.

Port de Pollenca guide til aktiviteter, hoteller og hoteltilbud

Rejse til Aucanada

alcanada rejse ferie mallorca

Alcanada, eller Aucanada, er den halvø der skiller Alcúdiabugten og Pollenca-bugten.Rejser du til Aucanada, er det fordi du sætter pris på en mere fedsommelig feriebase, hvor der ikke er børn eller for meget larm. De fleste indlogeringsmuligheder i Aucanada er ferievillaer og lejligheder, akkompagnieret af et par enkelte små hoteller. Aucanada er desuden for dig der ikke vil helt væk fra omverdenen, for der er blot 5 minutters kørsel herfra ind til havnen i Port d’Alcúdia hvor hundredvis af restauranter venter.

Aucanada eguide til aktiviteter, hoteller og hoteltilbud

REJSE TIL MALLORCAS ØSTKYST

Cala d’Or og den øvrige smukke østkyst på Mallorca byder på mere end 20 oplagte rejsemål og feriebyer, lige til at forelske sig i. Rejser du til Mallorcas østkyst, kan du selv vælge om du er til all-round feriebyer, charmerende gamle fiskerihavnebyer eller topmoderne luksus for voksne.

Rejse til Cala d'Or

rejse til cala dor mallorcas østkyst

Cala d’Or er et af Mallorcas udprægede danskerparadiser, hvor vi hver sommer er godt repræsenteret. Cala d’Or består af 7 mindre gyldne bugter, samt en lækker marina og lystbådehavn fyldt med lækre restauranter og masser god stemning og leben. Rejser du til Cala d’Or, kan du forvente en masse restauranter, aktiviteter og lækre hoteller, området er i høj grad skabt til formålet, at skabe de perfekte rammer for en skøn ferie på Mallorca. Cala d’Or er oplagt rejsemål hvis du vil have det hele i et og samme sted.

Cala d’Or ilbud og rejseguide til hoteller og hoteltilbud

Rejse til Cales de Mallorca

Cales de Mallorca har du havudsigt og direkte adgang til rolig bred strand

Cales de Mallorca er et relativt nyt ferieparadis på Mallorcas østkyst. Du skal rejse til Cales de Mallorca hvis en ferie komplet uden bekymringer er sagen. Omnrådet er bygget til all-inclusive rejser og charterrejser til familier der skal ned under sydens sol og mærke alle bekymringer forlade krop og sjæl på en solvogn ved poolen eller på en af de to lækre gyldne strande hernede. Cales de Mallorca er endnu ikke blevet så populært i Danmark, derfor møder du et mere internationalt publukim i området, men du skal selv finde hotel, fly og transport.

Cales de Mallorca guide, hoteller og hoteltilbud

Rejse til Cala Millor

cala millor sommerferie familier

Cala Millor er et oplagt rejsemål hvis du går efter en sommerferie der skal have det hele. Cala Millor er opbygget om den 2 km lange hvide strand, fyldt med solvogne, parasoller og sjove strandaktiviteter. Du skal rejse til Cala Millor hvis du vil have et solidt all-rou8nd ferieområde med masser aktivitetstilbud, barer, restauranter, internationalt publikum og lækre moderne hoteller med alle tænkelige faciliteter.

Cala Millor guide og hoteltilbud

Rejse til Cala Bona

cala bona paa mallorcas østkyst, bestil rejse her

Cala Bona er en hyggelig og enormt charmerende gammel fiskerhavn beliggende i den nordlige del af Mallorcas smukke østkyst. Cala Bona har gennem årtier nu tiltrukket ferieglade danskere, der kommer hertil for at nyde den glade feriestemning ved den skønne strand, de hyggelige hoteller med havudsigt og de mange restauranter og barer langs havnepromenaden. Cala Bona ligger kanon godt placeret i forhold til at komme på opdagelse i både natur og ved ikoniske turistattraktioner som f.eks. Dragegrotterne.

Cala Bona rejseguide og rejsetilbud

Rejse til Porto Colom

porto colom rejser

Porto Colom, eller Portocolom, er en utroligt charmerende og malerisk gammel fiskerihavn der nu er forvandlet til en eventyrlig rejsedestination på Mallorcas østkyst. Porto Colom er karakteriseret ved den smukke havnefront, fyldt med masser lækre restauranter og barer, faktisk lå en af mallorcas bedste restauranter her for nogle år tilbage. Porto Colom er det helt rigtige valg til rejsen, hvis du søger en rolig og smuk destination, men ikke vil undvære hverken strand eller byliv.

Porto Colom guide og hoteller

Rejse til Porto Cristo

porto cristo rejser til mallorca

Porto Cristo er en smuk og charmerende gammel havneby på Mallorcas østkyst. Porto Cristo er berømt for sine utrolige drypstenshuler, som hvert år tiltrækker sig tusinder hvis ikke millioner besøgende fra nysgerrige turister. Porto Cristo ligger fantastisk placeret midt på østkysten, med let adgang til både andre feriebyer, men også et bredt udvalgt af kulturelle oplevelser. Du skal rejse Porto Cristo hvis tanken om solopgang over havet lige udenfor soveværelset og restauranter lige ud til vandet tiltaler dig.

Porto Cristo guide og hoteltilbud

Rejse til Cala Ratjada

rejsetilbud og hoteller i cala ratjada

Cala Ratjada er en relativ ung feriedestination på Mallorcas nordøstlige tip. Cala Ratjada er bygget op rundt om en charmerende og smuk gammel fiskerihavn, som har bevaret sin autenticitet og sit udtryk, selm om fokus har rykket sig til en populær familieferiedestination. Vælg Cala Ratjada til ferien, hvis du vil have en solferie destination med lækre strande, nærliggende oplevelser og god mad. Cala Ratjada er en af de destinationer, der ikke har udviklet sig til en turistfælde.

Cala Ratjada hoteltilbud

Rejse til Canyamel

hotel og rejsetilbud i Cantyamel

Canyamel er en lille perle på Mallorcas nordøstkyst, smukt pakket ind i en bugt omgivet af grønne sletter. Canyamel er en foretrukket feriedestination blandt livsnydere og golfspillere, som vægter det luksuriøse og stilsikre. Canyamel er fyldt med lækre lejligheder, designhoteller og det enorme luksusresort, Park Hyatt. Canyamel skal du vælge til ferien, hvis du vil være tæt på mange aktivitetstilbud og vægter en base af høj standard. Her vil du med sikkerhed slappe af og aldrig mangle noget.

Canyamel hoteltilbud og guide

Rejse til Sa Coma

hoteltilbud og rejse til Sa Coma, Mallorca

Sa Coma er en nybygget og “ung” solferie destination på Mallorcas østkyst. Sa Coma ligger lige syd for den større og kendte badeferieby, Cala Millor, som tiltrækker et internationalt publikum med sin 2km lange strand. Sa Coma er et godt valg til børnefamilien, der har brug for alle tænkelige faciliteter til at underholde børnene med aktiviteter og mad, samtidig med at I selv kan slappe af og nyde god mad. Sa Coma har en dejlig bred strand og korte afstande til oplevelsestilbud.

Sa Coma hoteltilbud og guide

REJSE TIL MALLORCAS TRAMUNTANA BJERGE

Tramuntana er Mallorcas vestlige bjergkæde. Bjergene er ikoniske for Mallorca og endda beskyttet af UNESCO som verdensnaturarv. Netop denne beskyttelse gør bjergene interessante og sanselige at begive sig på eventyr i.

Rejse til Port d'Andratx

port de andratx mallorca tilbud på ferie med fly og hotel

Port d’Andratx er det oplagte rejsemål i Tramuntana, hvis tanken om jetsetterliv og flamboyant restaurantliv tiltrækker dig. Port d’Andratx er et dyrere område, til gengæld langt mere eksklusivt på mange områder. De bedste indkvarteringsmuligheder her er de skønne lejligheder beliggende direkte på bjerg -og klippekrænterne med udsigt over havet og marinaen.

Find dit ophold i Port d’Andratx her

Rejse til Formentor

mallorca rejse tramuntana formentor ferie ophold

Formentor er den ikoniske klippehalvø der stikker ud fra toppen af Tramuntana bjergene. Formentor tilhører Pollenca-området, der i høj grad har sin tiltrækningskraft hos aktive feriegæster, som rejser hertil for at boltre sig i den smukke og sanselige natur heroppe. Formentor er et mere eksklusivt rejsemål, her er blot et enkelt hotel – et luksushotel, som nyder den afsidige beliggenhed væk fra masseturismen.

Læs mere om Formentor og find priser og tilbud på hotellet heroppe

Rejse til Camp de Mar

rejse til camp de mar nær andratx i tramuntana på mallorca find ophold og rejse her

Es Camp de Mar er en smuk lukket bugt beliggende for foden af Tramuntana nær Port de Andratx. Når du rejser til Camp de Mar, kan du forvente et mere voksent publikum, uspoleret natur og intim stemning. Rejse og ophold i Camp de Mar er for dig der selv vil leje bil og arrangere og dig der vil have alt samlet indenfor gåafstand. Denne mindre rejsedestination tiltrækker nemlig både aktive feriegæster og solbaderne der skal lade batterierne op.

Camp de Marguide og hotel her

Rejse til Sant Elm

sant elm foden tramuntana bjergene mallorca rejse ophold ferielejlighed

Sant Elm er blandt Mallorcas mest charmerende små aktive fioskeribyer, hvilket giver området en helt unik charme, umulig ikke at falde for. Når du rejser til Sant Elm, kan du forvente en rolig og idyllerisk lille havneby, hvor det gode liv sættes i første række. Byen er hjemsted for nogle fantastisk restauranter med intim stemning og friske råvarer på menuen. Sant Elm er et oplagt sted at leje en ferielejlighed eller lejlighedshotel, for du vil for alt i verden have havudsigten når du rejser hertil. Fra balkonerne kan du nyde udsigten over bugten, havnen, byen og ud til den berømte drageø, Sa Dragonera.

Læs guiden til Sant Elm og find ferielejlighed eller hotel

Rejse til Estellencs

rejse estellencs mallorca tramuntana bjerge

Rejser du til Estellencs er det fordi du som type værdsætter naturen, roen og den lokale atmosfære, der hersker i små bjerglandsbyer som Estellencs. Byen ligger direkte på bjergskråningerne, med ca. 15 minutters gang ned til den uspolerede lille bugt for fødderne. Du skal rejse til Estellencs hvis det er vigtigt for dig at undslippe masseturisme, være tæt på naturens mange aktivitetstilbud og i øvrigt selv bestemme og arrangere hele rejsen til Mallorca.

Opdag mere om Estellencs og find din lejlighed eller hotel her

Rejse til Banyalbufar

rejser til banyalbufar mallorca i tramuntanabjergene

Banyalbufar er kendt og elsket af et bredt publikum – et bredt publikum der har én ting tilfælles; de vil være ét med naturen og være langt fra masseturisme og børnefamilier. Banyalbufar er et ikonisk og malerisk området på Tramuntanabjergenes vestkyst, med med subli beliggenhed og gode vejforbindelser for billister og cyklister. Såvel par der søger romantik og aktive turister søger til Banyalbufar, for de ved, at her har de en base der fremmer restitution og tomsamhed.

Læs mere om Banyalbufar og find indkvartering her

Rejse til Esporles

rejse til esporles med fly hotel guide mallorca

Esporles er en oplagt rejsedestination hvis du søger autentiske og intime rammer til ferien i bjergene. Esporles er elsket af bla. cykelryttere der kommer hertil for at nyde godt at den direkte adgang til vejnettet i bjergene. Esporles tilbyder både fincaer, lejligheder og agriturismoer, udstyret med moderne faciliteter i de mest rustikke rammer. Du skal rejse til Esporles hvis du vil opleve den unikke arkitektur kendt fra Tramuntana, den autentiske landsbystemning og være ét med naturen og den faste beboere.

Læs mere om Esporles, seværdigheder, aktiviteter og ophold her

Rejse til Sóller

rejse med ophold i soller på mallorca

Sóller ligger i en smuk og sanselig varm dal i Tramuntana, bedre kendt som Appelsindalen. Sóllers lange, rige og dramatiske historie, har kastet en spirrende kulturarv af sig som du skal glæde dig til at opleve. Rejser du til Sóller, rejser du til et mekka af rige smagsoplevelser, naturskønne omgivelser og enestående charme. Sóller byder flere luksushoteller og voksenhoteller mm. desuden en række luksuriøse fincas og ferielejligheder.

Lær mere om Sóller og find hotel, finca eller lejlighed her

Rejse til Port de Sóller

billige afbudsrejser port soller mallorca sommer

Ligesom Sóller, er Port de Sóller et naturskønt og charmerende område. Port de Sóller er en badeby, bygget om den gamle havn der i gamle dage sejlede appelsiner til resten af Europa. Port de Sóller er elsket for sin strandpriomenade, fyldt med lækre barer og restauranter hvor kun det bedste er godt nok. Rejser du til Port de Sóller på ferien til Mallorca, får du en unik kombination af en familieferiedestination og en romantisk get-away for par og voksne.

Guide til Port de Sóller og hoteller, lejligheder

Rejse til Bunyola

bunyola feriebolig finca ophold

Bunyola er en charmerende og autentisk bjerglandsby, beliggende blot 20-25 minutters kørsel fra Palma. Bunyola er et område der vokser i dig dag for dag, her er fyldt med intim charme og helt utroligt smukke omgivelser. Bunyola er et oplagt rejsemål i Mallorcas bjerge hvis du vil beholde jordforbindelsen, have adgang til alle naturens aktivitetstilbud og nyde det bedste af Mallorca på en af de mange rustikke fincas eller lejligheder i området.

Læs mere om smukke Bunyola, seværdighederne, aktiviteterne samt indkvartering i finca eller lejlighed

Rejse til Pollenca

ophold med hotel i pollenca på mallorca

Pollença er et enormt område i den nordlige del af Tramuntana regionen. Du rejser til Pollença hvis du søger kulturliv, sports aktiviteter og seværdigheder – kort sagt, alt samlet ét sted. Pollença tilbyder overraskende få hoteller, men det er samtidig den helt store tiltrækningskraft, for her bor du i rustikke fincas, ferieboliger eller lejligheder i eller omkring den historiske by, som giver så meget mere autenticitet til opholdet. Pollença er typsisk mest populært som rejsemål i vinterhalvåret, forår og efterår.

Læs alt om Pollenças aktiviteter og find ophold i finca eller ferielejlighed.

Rejse til Port de Pollenca

ferie-port-de-pollenca-mallorca-rejse-guide

I modsætning til Pollenças gamle historiske bydel, er havne og strandområdet, Port de Pollença, en mere børnevenlig og sommerferievenlig rejsedestination. Port de Pollença er et oplagt rejsemål, hvis tanken om et pulserende bar og restaurationsliv og lang strandstrækning tiltrækker dig. Port de Pollença er en destination med plads til alle, derfor finder du et mangfoldigt og internationalt publikum på dette rejsemål. 

Læs mere om Port de Pollença, aktiviteterne og hotellerne her

Rejse til Selva

selva hotel ophold guide

Selva er et perfekt rejsemål for dig der ønsker at være selvarrangerende når du rejser til Mallorca. Selva tilbyder en masse rustikke og moderniserede fincas og ferieboliger, oplagt til dig der vil nyde følelsen af selv at eje ejendom i et af Mallorcas smukkeste områder. Selva ligger for foden af bjergene, med de grønne bjergsider mod vest og de rurale arealer mod øst.

Find ophold i Selva, i finca, feriebolig eller lejlighed samt aktivitetstilbud

Rejse til Lloseta

lloseta hotelophold luksus mallorca

Lloseta er et gammelt industriområde med adelige rødder, som har udviklet en unik kulturarv som fylder atmosfæren i og omkring den lille by. Rejse til lloseta betyder for mange mennesker, et ophold på det luksuriøse boutique hotel i centrum af byen, Cas Comte, beliggende i en en tidligere adelig ejendom. Selve området ligge direkte på bjergskråningerne af Tramuntana, en unik beliggenhed med direkte adgang til naturens aktivitetstilbud og samtidig er fint forbundet til Mallorcas eminente vejnet. Rejser du til Lloseta, søger du romantik og god mad.

Lloseta rejseguide og ophold på hotel, finca samt aktiviteter i området

Rejse til Caimari

caimari ophold med hotel

Caimari er en vidunderlig lille gammeldags landsby beliggende for foden af Tramuntanabjergene. Her kommer du tæt på lokalbefolkningen, men vil stadig være isoleret for byliv, larm og turisme. Caimari nyder en eminent beliggenhed her ved opkørslen til bjergene, hvor mange vandre og cykelruter begynder. Du skal rejse til Caimari hvis du søger fred og ro, med direkte adgang til naturskønne oplevelser.

Læs om Caimari i vores guide og find ophold i finca, villa eller lejlighed her

Rejse til Alaró

rejse hotel alaro mallorca lejlighed ophold guide finca bolig

Alaró er beliggenhed i en smuk dal formet af dramatiske bjergformationer, som er med til at give området sin unikke karakteristika. At rejse til Alaró, betyder bolig i naturskønne omgivelser samt et internationalt publikum og lækre restauranter. Gennem det seneste årti har Alaró virkelig vundet sig ind i mange feriegæsters hjerter, særligt vandrere og cykelryttere. Men Alaró er ikke blot et lækkert feriested og rejsedestination på Mallorca, det er også populært område for nybyggere og tilflyttere på øen.

Læs vores guide til Alaró og find dit drømmeophold i finca, hotel eller lejlighed.

Rejse til Puigpunyent

ophold rejse hotel puigpunyent mallorca

Puigpunyent nyder en tilbagetrukket og rolig tilværelse i en smuk grøn dal mid i Tramuntana. Puigpunyent er særligtt elsket af cykelryttere og vandrere, der nyder godt at områdets centrale beliggenhed i forhold de endeløse vandreruter og cykelveje her i bjergene. Puigpunyent tilbyder autentiske rustikke fincas og lejligheder, perfekte til både par og venner der skal ned og nyde det smukkeste Mallorcas bjerge kan tilbyde.

Læs guiden til Puigpunyent og find finca eller lejlighed her

Rejse til Galilea

vandring eller cykling gennem bjergene på mallorca tag en overnatning i galilea

Galilea er et småt men fantastisk boligområde beliggende direkte på de grønne bjergskråninger, med enestående udsigt hele vejen ud til og over havet. Du skal rejse til Galilea hvis du vil mærke den eksklusive følelse af at bo i bjergene, med den fantastiske udsigt og sanselighed der cirkulerer i luftlagene heroppe. Rejs til Galilea for at være tæt på naturen og dens aktivitetstilbud, men alligevel bibeholde forbindelse til restaten af smukke Mallorca, da byen ligger blot en halv times kørsel fra Palma. Galilea er selvsagt for dig der selv vel bestemme, dig der vil have ultimativ frihed.

Læs om Galilea i denne guide og find feriebolig eller lejlighed 

Rejse til Fornalutx

rejse med hotel til fornalutx på mallorca

Fornalutx er flere gange kåret til at være blandt Spaniens smukkeste landsbyer, grundet den utrolige vedligeholdelse og påpasselighed byen stiller til sine beboere og gæster. Fornalutx nyder en enestående beliggenhed i en varm og frodig dal ikke langt fra Sóller, her i Tramuntanabjergene. Overalt vokser citron og appelsintræer og farverige middelhavsblomster sammen i sanselige symfonier rundt om de små byhuse og fincas med deres grønne skodder, planter i vinduerne og rustikke husfacader. Du skal rejse til Fornalutx hvis du søger luksus og ro til din feriebase på Mallorca.

Guide til Fornalutx samt tilbud på ophold i finca, lejlighed eller hotel

Rejse til Escorca/Lluc

mallorca guides bjerge escorca gorg blau

Escorca er hjemsted for det verdensberømte Lluc-kloster, beliggende lige under Tramuntanabjergenes højeste bjergtop, Puig Major. Området omkring Escorca er karakteriseret ved de ikoniske blå bjergsøer, det vilde plante -og dyreliv samt afsidige og isolerede beliggenhed. Escorca hører til blandt de mindste områder på Mallorca og der er sandt heller ikke meget mee end 2 overnatningssteder tilgængelige, hvoraf det ene er Lluc. På Lluc tilbydes du autentistisk rammer, dog primitive kår i tro stil med klostrets episke fortælling.

Læs om Escorca, aktiviteter og ophold her

Rejse til Cala Sant Vicenc

rejse og ferie i Cala Sant Vicenç på mallorca

Cala Sant Vicenc er en mindre badeferiedestination beliggende isoleret i en smuk lille bugt på Tramuntanabjergenes nordvestlige side. Cala Sant Vicenc hører til Pollenca og tiltrækker typisk et publikum der gerne vil have lidt af det hele, både sport, aktiviteter, seværdigheder og strand. Dog er Cala Sant Vicenc et mere voksen-orienteret område, faciliteterne og den mere eksklusive følelse i et roligt område gør det samtidig det mindre børnevenligt.

Læs guide til Cala Sant Vicenc og find ophold til ferien i hotel eller lejlighed

©2018 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, billigste flybilletter til Palma, hotel på Mallorcas, destinationer, seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

 

Webdesign af Acces Digital - Professionelle hjemmesider

Log in with your credentials

Forgot your details?