Vilafranca rejseguide, aktiviteter og overnatningstilbud

Vilafranca de Bonany er én af de mange søvnige pastorale landsbyer, du finder på Mallorcas hede – også kaldet Es Pla.

Vilafranca de Bonany er ikke kendt for sin store tiltrækningskraft af turister, men til gengæld berømt for sine sukkersøde meloner, som fejres hvert år ved byens store melonfestival.

Er du på gennemfart over Mallorca, så stands bilen og tag en slentretur gennem Vilafrancas smalle gader og oplev, hvordan den smukke arkitektur som de rurale områder her er kendt for, samtidig med farvefyrværkeriet af frisk frugt foran butikkerne.

vilafranca de bonany på kort over mallorca
Overnatning

Overnatning og ophold i Vilafranca de Bonany

Vilafranca er stærk ignoreret af mange rejseselskaber, hvilket er synd og skam, for noget af det bedste luksus på Mallorca findes i dette område. Dig, det handler om dig. Fred og ro, skøn natur og autentisk landsbyliv, er det værd at overveje at leje sig ind på en finca/herregård, eller hus her til ferien. Bil kan altid arrangeres på Mallorca og du er ikke mere end blot 20 km fra Mallorcas andenstørste by, Manacor.

hotel i fredelige omgivelser i vilafranca de bonany på mallorca

Hotel Sa Franquesa Nova ****

Landlig idyl og romantik dominerer atmosfæren på dette charmerende overnatningssted i Vilafranca. Hotellet ligger i naturskønne rolige omgivelser, langt fra stress og jag, og tilbyder skønne haver samt et lækkert poolområde med god plads til afslapning. Glæd dig bla. til en fortryllende solnedgang over poolen.

Se tilbud

book overnatning mallorca

Aktiviteter & Seværdigheder

Seværdigheder i Vilafranca de Bonany

Typiske seværdigheder i de rurale dele af Mallorca, har et historisk eller religiøst tema – Vilafranca de Bonany er ingen undtagelse. Byen i sig selv er jo en seværdighed, med de mange traditionelle sandstenshuse, med grønne skodder og buede indgange.

Adgang til bil eller cykel er nødvendigt for, at få det maksimale ud af dit besøg her, da flere af seværdighederne og oplevelserne, ligger udenfor byens grænser. Her bliver du introduceret for livet på øen for 3.000 år siden samt klostre hvor kendte prædikanter har talt til folket gennem tiden.

santuari de bonany kirke og kloster på bjergtop mellem byerne sant joan petra og vilafranca

SANTUARI DE BONANY

Santuari de Bonany er et af de mest ikoniske og historisk vigtigste steder i Vilafranca. I gamle dage vandrede bønder hertil for at bede for regn, før et kloster blev opført. Det var også her, at den kendte præker Junipero Serra, gav sin sidste præken før han drog til Amerika og blev slået ihjel. Santuari de Bonany er på mange måder et fantastisk sted at besøge, ikke mindst pga. af den himmelske panoramaudsigt du får fra bjergtoppen.

Besøg bjergtop klostret

santa barbara kirke i vilafranca de bonany på mallorca

ESGLÉSIA DE SANTA BARBARA

Som i mange andre mallorcinske landsbyer, skiller sognekirken sig tydeligt ud i gaderne i Vilafranca. Læg mærke til den flotte barokke hovedindgang med Santa Barabara over sig, skulpturen af Kristus på taget, samt den smukke skulptur af Hellig Hjerte der hænger i kuplen, som blev skabt af Miquel Vadell.

Læs om Santa Barabara

lille nonnekloster og skole ca ses monges i vilafranca de bonany mallorca

CA SES MONGES

Nok et af de mindste klostre på Mallorca, men ikke desto mindre et koster. Det blev bygget i 1897 af markisen af Vivot, til Søstrene af Omsorg, der stadig bor her og driver det.

Læs om Ca ses Monges

L’ESCORXADOR

I udkanten af Vilafranca finder du byens gamle slagtergård, l’Escorxador, der afviger fra den øvrige arkitektur i byen, med sine nybarokke buer. I dag fungerer bygningerne som kulturhus.

Rutevejledning til l’Escorxador

CA NA MANESCALA

Som sådan ikke en typisk seværdighed, men et minde om en af Vilafrancas store personligheder. Dette hus var nemlig fødested for Joan Mestre Oliver, bedre kendt som Lluís de Vilafranca, en ærbødig franciskansk lægbroder, hvorfor du også ser det franciskanske våbenskjold på facaden. Han var anset for at være en mand af højt intellekt, og var bla. personlig ven af Gaspar Melchor de Jovellanos og Joan Ramis.

Sport og aktiviteter i Vilafranca de Bonany

gruppe cyklister cykler på landevejen i vilafranca på mallorca

CYKLING

Vilafranca er et af de mest populære områder for cykelturisme på disse kanter, navnlig pga. de mange varierede landskaber. Kører du mod vest kan du glæde dig til opstigningen ved bjerget Puig de Bonany, hjemsted for den legendariske eremitage af samme navn, hvor du kæmper dig ad de stejle hårnålesving til du når toppen i 415 meters højde. Fortsætter du mod Sant Joan kommer du gennem de smukke fyrretræsskove ved ses Rotes. Mod øst kører du mod Manacor og de smukke kyststrækninger ved Porto Cristo og Sa Coma. Uanset hvad du er til, så kan du finde det i Vilafranca.

gruppe af vandrere der vandrer på bjerg nær vilafranca på mallorca

VANDRING

Områderne omkring Vilafranca de Bonany byder på en masse naturskønne oplevelser, hvor du kan snuse til den lokale historie og nyde nogle af de fantastiske udsigtspunkter. Mange af vandreruterne starter i Josep Maria Llompart-parken ved selve byen, og fører gennem Lanzell distriktet præget af figentræer, samt den gamle herregård Son Bous huse og mølletårne. Herfra kan du vandre op på bakken Puig Rodó, hvor du foruden en smuk udsigt også finder nogle interessante gamle offentlige brønde. Der er også mulighed for at vandre til Santuari de Bonany, det interessante bjergtop kloster hvorfra du kan nyde en himmelsk panoramaudsigt i over 400 meters højde.

smuk green på golfbane på mallorca med bunkers og udfordringer

GOLF

Er du ivrig golfspiller, eller blot nysgerrig på at prøve nogle af Spaniens smukkeste golfbaner, så ligger Vilfranca blot 30 minutters kørsel fra hele 5 fantastiske golfbaner; Son Gual, Vall d’Or, Golf Son Servera, Son Antem og Golf Park Puntiro.

vinsmagning og tapas heldags udflugt mallorca

BESØG EN LOKAL VINGÅRD

Mallorcas vine oplever i disse år stor international interesse, og det er frugten af hårdt arbejde og utallige eksperimenter på de mange vingårde på øen. Ca. 15 minutters kørsel syd for Vilafranca finder du Bodega Son Artigues, en lokal vingård der arrangerer guidede rundvisninger og events. Reserver gerne tid via deres hjemmeside: Bodega Son Artigues

Ca. 15 minutters kørsel nordvest ligger Bodega Son Sureda Ric, hvor Carme og Javier er klar til at vise dig rundt på den historiske ejendom, og fortælle om processerne i forbindelse med vinproduktionen. Son Sureda Ric er kendt for deres mere frugtige smag, en klar anbefaling herfra. Book rundvisning på Son Sureda Ric her

Marked & Events

Marked i Vilafranca

Hver onsdag fra ca. 8 om morgenen til klokken 13, afholdes der marked i centrum af byen. Her handles med lækre råvarer, keramik og smages på lokale delikatesser.

 

Begivenheder i Vilafranca de Bonany

Mallorcinerne er kendt for deres traditionsrige festivaler, afholdt i løbet af året. Du kan både beundre og være med til fejringen af påsken, den store bogfestival og så kan du, hvis du er her den sidste søndag i september, opleve byens helt særlige melonfestival, som er et stort hit, kendt over hele Mallorca.

Januar

Sant Antoni Abat

Sant Antoni Abat (Antonius den Hellige) er beskytteren af husdyr og alt relateret til husdyr, hvilket gør denne helgen meget vigtig især i landdistrikterne på Mallorca. Om aftenen den 16. januar er byen oplyst med bål, og du kan se forskellige dansegrupper optræde til lyden af traditionelle mallorcinske xeremirs (sækkepiber). Den 17. januar, Sant Antonis officielle dag, velsignes dyrene, og festlighederne fortsætter med parader, dans, mad mm.

Marts

Día de les Illes Balears

Den 1. marts markerer byen Vilafranca dagen for de Baleariske Øers uafhængighed som en autonom region i Spanien.

April

Festes de Pasqua

Påske i Vilafranca betyder adskillige kulturelle og religiøse aktiviteter og begivenheder. På langfredag kan du nyde genskabelsen af Herrens nedstigning i Josep Maria Llomparts park samt en procession gennem byen. Påskedag vil der også være optog i byen for at markere dagen. Den første tirsdag efter påske klatrer et samfund til Santuari de Bonany med snacks og frokost, hvor der også afholdes messe.

 

Mercat del Llibre

Den sidste søndag i april afholdes den årlige bogmesse i Vilafranca. I løbet af ugen fejrer byen bøger og forfattere med en række interessante aktiviteter og begivenheder.

Juli

Festes de la Beata

Flere steder på Mallorca fejres øens eneste katolske helgen, Catalina Tomàs (f. 1531, Valldemossa – d. 5. april 1572, Palma), inklusiv i Vilafranca. Festlighederne løber af stablen den sidste uge af juli, hvor en række traditionsbundne ritualer udføres sammen med en masse sjove aktiviteter. I Vilafranca har man valgt at gøre fejringen til en rigtig byfest med masser underholdning i gaderne, stort marked, spisninger, lege og meget mere.

September

Festes i Fira de Meló

Vilafranca er Mallorcas største leverandør af meloner, som har været en central del af områdets økonomi gennem flere hundreder år. Hvert år i september fejrer indbyggerne i Vilafranca melonen med en stor melon-messe, hvor der bla. afholdes konkurrencer om de flotteste meloner (frugterne), bedste kvalitet og flere andre. Dertil arrangeres et enormt marked, lege, dyrskue, auktioner, udstillinger mv., samt en masse underholdning i form af koncerter og danseopvisninger. Melon-messen i Vilafranca er en skøn begivenhed værd at køre efter.

Oktober

Fira de Teatre Infantil i Juvenil

I den tredje weekend af oktober retter Vilafranca sit fokus mod områdets børn. Børneteatermessen er en dejlig og glædelig begivenhed, hvor workshops, teaterforestillinger, animationsforestillinger mm er udstillet over hele byen.

December

Festes de Santa Bàrbara

Den 4. december fejrer Vilafranca sin skytshelgen Santa Bàrbara. På denne dag vil der være messe i sognekirken, servering af traditionelle mallorcinske bunyols (kager), efterfulgt af et omfattende program med sjove aktiviteter og arrangementer hele dagen lang. Byens centrum bliver fyldt med forskellige forestillinger, udstillinger, stande, opvisninger, sportskonkurrencer, foredrag mv.

 

Nit de cap d’any

Nytårsaften fejres ved trappeopgangen til sognekirken, hvor vi siger farvel til det gamle år og byder det nye velkommen.

Vejret
Spisesteder & Barer

Restauranter i Vilafranca de Bonany

Vilafranca er en lille by og derfor er antallet af restauranter også begrænset til en lille håndfuld. Det skal dog ikke kaste et negativt lys over kvaliteten ad maden. Typiske anretninger i Vilafranca er eksperimenterende husmandskost, båret af solide friske råvarer fra lokalområdet, serveret i lokalproducerede keramiske skåle og tallerkener.

Hvad mange turister aldrig for lov til at opleve er, at nogle af Mallorcas bedste kokke slår sig ned og folder sig ud i disse områder på øen, grundet den gunstige adgang til friske og varierede råvarer.

Derfor – hvis du vil prøve noget originalt, autentisk og smagsfuldt – reserver et bord i Vilafranca.

Indkøb & Shopping

Indkøb i Vilafranca de Bonany

Den søvnige landsby byder ikke på store shoppingoplevelser, her er lidt dagligvarebutikker samt en håndfuld specialbutikker og tøjbutikker. En stor del af handlen i byen foregår på det ugentlige marked om onsdagen, hvor du finder et bredt udvalg af lokale specialiteter som pølser, oste og olier, desuden tøj, sko, blomster, frugter og keramik.

Er du på udkig efter en god shoppingoplevelse, kan du køre til Manacor, Mallorcas næststørste by, hvor du finder et væld af unikke forretninger og masser af gode spisesteder.

Om Vilafranca

Vilafrancas historie

Vilafranca er en traditionel landsby på Mallorcas hede, pakket godt ned blandt marker og plantager så langt øjet rækker.

Urbaniseringen af byen, stammer helt tilbage fra det 14. århundrede, hvilket kommer til udtryk i de mange små smalle gader, fyldt med stenhuse.

En tur ned gennem disse gader, afslører et autentisk landsbysamfund, hvor ting tager sin tid og siestaen stadig er en del af den lokale kultur. Udenfor de små butikker, hænger farverige friske frugter og grøntsager flettet sammen og skaber en idyllerisk sydlandsk følelse, som den ses på billeder.

Talaiotkulturen
Der er fundet mere end 14 forskellige forhistoriske pladser i Vilafrancas kommune, størstedelen af disse er fundet sydøst for selve byen. Blandt de mest seværdige udgravninger er, sa Moleta og talaiottårnene Castellot Vell og Son Pou Vell.

Romertiden
Om – eller hvor meget – romerne havde med Vilafranca de Bonany at gøre, ved vi til dato ikke meget om. Der er ikke fundet nogle ruiner eller rekvisitter, der bevidner om deres tilstedeværelse i området.

Maurerne på Mallorca

Da maurerne i år 902 invaderede og erobrede Mallorca, opdelte de øen i tolv distrikter, mellem emirer – Vilafranca de Bonany hørte under distriktet Yiynau-Bitra, som også indeholdt hvad der i dag er Sineu, ariany, Sant Joan og Petra, altså i hjertet af øen. Flere gårde i området bærer til dato stadig arabiske navne som; Alanzell og Albadallet.

Reconquestaen
Efter den catalanske erobring af Mallorca i 1229, omdøbte Kong Jaume I (Jaume Erobreren) Yiynau-Bitra til Sienu-Petra, ifølge Libre de Repartiment, som er skriftet om Mallorcas opdeling, udfærdiget i 1231.

Kongen skænkede forskellige distrikter og områder til riddere, som stod ham bi under erobringen. Området omkring Vilafranca de Bonany, som dengang blot var kendt som ‘Sant Martí’ – den gård der lå før byen blev planlagt – blev skænket til Ramon Saclusa.

I 1391, blev Sant Martí herregården solgt til Arnau Sureda, som efterfølgende tilføjede Sant Martí til familiens navn.

Selve navnet, Vilafranca de Bonany, stammer fra år 1620 da Kong Phillip III af Spanien, besluttede at bygge en by hvor Sant Martí herregården lå.

Under trediveårskrigen, i 1621, da Spanien gik i krig mod Nederlandene i det nordlige Tyskland, havde man behov for penge til at betale militæret med, hvorfor skatterne steg voldsomt her. Vilafranca blev oprettet som et slags skattefrit område, hvor man i stedet arbejdede for adelige.

Den frie by
Navnet Vilafranca kan deles i to – ‘Vila’ (by) og ‘franc’ (fri) – altså en fri by, hvor der her henvises til skattefri by. Tilnanvnet ‘de Bonany’, som blev tilføjet da flere byer i Spanien allerede hed Vilafranca – kommer efter bakken ‘Puig de Bonany’ ved kommunegrænsen.

Fra traditionelt landbrug til de første frugtplantager og “melonbyen” opstår

Vilafranca de Bonany fik efter mange års strabadser, endelig sin uafhængighed som sogn i 1813, hvor man blev adskilt fra Petra. Godt et århundrede senere, døde det sidste medlem af Sureda familien, som hidtil havde haft mange af områdets helt store gårde, blandt andet Sant Martí. Den nye ejer af disse herregårde, blev en herre ved navn, Juan March (1880-1962). Han begrænsede arealet af hektarer, som hver landmand eller forpagter måtte dyrke på, hvilket gjorde besværliggjorde livet for mange bønder.

Bønder fandt endelig ud af, at hvis de skulle tjene flere penge på deres produkter, måtte de droppe kornhøst. Markedet var for stort og kunne man ikke levere en vis mængde, var avancen for dårlig. I stedet for korn, valgte bønderne at dyrke meloner som solgte rigtigt godt på de nærliggende markeder og inden længe, leverede Vilafranca de Bonany meloner til hele Mallorca.

Mens meloneventyret fortsatte, begyndte andre bønder at grave ler op af jorden for, at kaste sig ind i bygge- og konstruktionsbranchen. Juan March startede Banca March i 1926 og endte med at blive Spaniens mest velhavende mand og verdens syvende mest velhavende. Hans efterkommere er stadig blandt verdens mest velhavende familier.

Praktisk Info

Vigtige telefonnumre

  • Nationalt politi: 091
  • Nærpoliti: 092
  • Civilgarden: 062
  • Brand: 080
  • Maritime nødstilfælde: +34 900 202 202

 

Apoteker

Find et åbent apotek på Mallorca

Stort set alle byer på Mallorca har et apotek, dog varierer åbningstiderne.

For at finde et åbent apotek, eller åbningstider for et apotek, kan du klikke på linket nedenfor som tager dig til en ny side på spansk.

Når du lander på siden, vælg da ‘Mallorca’ fra listen i højre side. Ved siden af kan du nu vælge by fra en rullemenu.

Klik her for at finde et åbent apotek

 

Buslinje 401, 415, 417, A42

Bus A42 er lufthavnsbus mellem Palma lufthavn og Vilafranca de Bonany. Turen tager en lille time.

Klik her for at se alle busstoppesteder og ruter på linje 400 busser

 

Rådhus

Plaça Major, 1

Tel. +34 971 83 21 07

Hvor ligger Vilafranca?

Vilafranca de Bonany ligger regionen es Pla de Mallorca, og har sit navn efter bjerget Bonany, der deler området mellem Vilafranca, Sant Joan og Petra. Vilafranca de Bonany ligger en god times kørsel fra Palmas lufthavn i rolige landlige omgivelser, langt fra bystøj og masseturisme. Læs mere om ferie på landet og es Pla regionen.

Flere dejlige landlige destinationer i es Pla regionen

 

Sencelles

Sencelles ligger i den mest flade del af es Pla regionen, i uforstyrrede naturskønne omgivelser blandt marker, enge og skove. Sencelles er oplagt til aktiv ferie på cykel, ridning eller vandring, de mange kilometer landeveje og den centrale beliggenhed i hjertet af Mallorca, gør Sencelles til et godt bud på en landferie. Læs om ferie i Sencelles her

 

Ariany

Ariany er en småt og meget roligt område i es Pla, beliggende i den nordøstlige del af regionen. Ariany nyder en priviligeret placering på en bakketop med panoramaudsigt over det smukke rurale landskab. Her er en række spændende seværdigheder at nyde mens I slentrer gennem dukkebyen. Ariany er oplagt til aktiv ferie i private gemakker. Læs om Ariany her

 

Costitx

Costitx er en historisk lille landsby og et smukt ruralt område i hjertet af es Pla regionen. Costitx byder på en række interessante seværdigheder, samt en masse skønne fincas og feriehuse ude på landet, hvor I kan nyde den friske landluft og den gennemtrængende stilhed. Læs om ferie i Costitx

 

Algaida

Algaida er en typisk mallorcinsk landsby og landbrugsområde i es Pla regionen, blot 15 minutters kørsel fra Palmas lufthavn. Algaida er kendt som et populært st6ed for vandrere og cyklister, som kommer hertil for det alsidige terræn og afslappende rekreationsophold som de rustikke finca hoteller og agroturismos tilbyder. Læs meget mere om ferie i Algaida.

 

Petra

Petra er indbegrebet af en typsik mallorcinsk landsby; pastoral, charmerende og rolig. I Petra kan I nyde en række kulturelle og historiske seværdigheder, en af es Pla regionens mest populære cellers, samt afslappende ophold i naturskønne omgivelser på agroturismo og finca. Petra rejseguide og ferie.

 

Sineu

Sineu ligger lige i centrum af es Pla og Mallorca, og Sineu repræsenterer også Mallorcas hjerte. Den gamle middelalderby står smukt og nærmest uændret fra 1400-tallet, som gør det ekstra autentisk at nyde et ophold på et af de charmerende boutique hoteller i byen. Sineu byder på både kultur, seværdigheder, aktiviteter og lækre spisesteder. Læs om ophold i Sineu her.

 

Porreres

Porreres ligger sydligst i es Pla regionen og byder på såvel kulttur, historie og aflspning på landet. Porreres byder på ferie på agroturismo, finca, herregård og feriehus, alle ophold der giver plads til opladning for krop og sjæl i skønne charmerende rammer i den uspolerede natur. Området omkring Porreres byder på bjerger og landeveje, oplagt til aktive feriegæster. Læs om ophold i Porreres her.

 

Santa Margalida

Santa Margalida er et alsidigt område i es Pla regionen som kan besøges året rundt, her er både smukke kyster med lækre strande og rurale landdistrikter. Santa Margalida byder på masser dejlige feriehuse, som perfekt baser for jer der vil styre tempoet helt selv hver dag på ferien. Læs om Santa Margalida her.

 

Muro

Muro er en smuk by i den nordlige del af es Pla regionen, som også omfatter det populære rejsemål, Playa de Muro. Muros alsidige natur gør området særligt attraktivt for aktive feriegæster og sportsentusiatser, som vil udfolde sig fysisk i den smukke natur. Muro selv byder på en række afsidesbeliggende feriehuse, hvor fred og ro hersker. Læs om ferie og ophold i Muro her.

 

Llubí

Llubí er den dag i dag stadig et landbrugsområde i es Pla regionen, hvor turismen ikke har fundet vej. Det lille område er kendt for biavl og kapers og der er mulighed for at nyde typiske lokale anretninger på spisestederne her. Llubí ligger godt placeret, nær både landeveje og motorvej og derer ikke langt til oplevelser for alle. Læs om ophold i Llubí her.

 

Santa Eugènia

Det gamle mølledistrik, Santa Eugènia består af 4 små landsbyer der ligger rundt om bjerget, Puig de Son Segui. Santa Eugènia er populært sted at holde ferie på landet for vandrere og golfere, der har faktastiske betingelser for at udfolde sig. Santa Eugènia nyder desuden en skøn beliggenhed blot 10 minutters kørsel fra Palma, alligevel langt fra bystøj og larm. Læs om Santa Eugènia her.

Sant Joan

Sant Joan er hele sjælen og hjertet i Mallorcas landbrug, et område som virkelig har bevaret sin landlige charme. Sant Joan er et godt sted at gå på opdagelse i Mallorcas historie, her er en række seværdigheder der virkelig fortæller meget om livet på øen. Ferie i Sant Joan byder på rustikke fincas, agroturismos og feriehuse, som tilbyder en autentisk følelse af livet på landet i den friske luft. Læs mere om Sant Joan her.

 

Montuïri 

Montuïri er en skøn gammel by fra middelalderen, der ikke har ændret udseende siden 1300-tallet. Montuïri byder på flere historiske seværdigheder der fortæller om Mallorcas udvikling gennem tusinder af år. Ferie i Montuïri byder bla. på yoga retreat på finca og i isolerede feriehuse, hvor I kan nyde privatlivets fred og den centrale beliggenhed. Læs mere om ferie i Montuïri her.

 

Maria de la Salut

Maria de la Salut byder på afslappende ferie på historiske herregårde og på agroturismo på landet. Her kan I bla. nyde en ferie på en olivengård der producerer olivenolie, eller på ombygget herregård og SPA-ophold. Hvad end I vælger, er Maria de la Salut et charmerende område der indbyder til romantik og ro i uspolerede omgivelser. Læs om ophold i Maria de la Salut her. 

 

Lloret de Vistalegre

Lloret de Vistalegre ligger i hjertet af Es Pla regionen, omsluttet af rolige rurale landskaber. Selve landsbyen er stille og området kender ikke meget til turisme, hvilket gør ophold til en autentisk og indlevende oplevelse. Lloret de Vistalegre har meget smukke og sanselige naturområder, som er spændende at vandre og cykle i. Læs mere om Lloret de Vistalegre.

 

Playa de Muro

Playa de Muro er lillesøster til Muro, dog en dimentral modsætning. Playa de Muro er en del af den 14 km lange kyststrækning i Alcúdiabugten, og et populært rejsemål for børnefamilier og par der vil have en moderne feriebase, men stadig let adgang til masser naturskønne områder og aktiviteter i det fri. Læs om ferie i Playa de Muro her.

 

Ca’n Picafort

Ca’n Picafort er en populær sommerferiedestination i Alcúdiabugten, med to vidunderlige sandstrande. Ca’n Picafort byder på typiske strandhoteller, men også på en række charmerende ophold på finca og landsteder, hvilket gør det til et alsidigt rejsemål. Læs om ophold og ferie i Ca’n Picafort her.

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?