Seværdigheder på Mallorca - Oplev og opdag alle Mallorcas seværdighederBooking.com

Find alle interessante seværdigheder på Mallorca før du tager afsted, planlæg drømmerejsen efter dine interesser

Mallorca, er en skattekiste af seværdigheder, spredt over hele den smukke ø.

Kultur og historie, er manifesteret i Mallorcas seværdigheder, som opleves bedst tæt på.

Lad dig gribe af historierne, der fortæller om et folk skabt af kulturer fra hele middelhavsområdet, deres kamp for frihed samt deres troskab til øen og dens identitet!

Drypstenshuler & Grotter

drypstenshuler mallorca dragegrotterne

Mallorca er verdenskendt for sine utrolige underjordiske drypstenshuler og grotter, som er seværdigheder for hele familien og et must-see på øen. De mest populære drypstenshuler, er Dragegrotterne og Artà-grotterne på Mallorcas østkyst, meget seværdige turistattraktioner.

Gamle forsvarstårne

mallorca landferie guide llucmajor

Mallorca var gennem middelalderen voldsomt plaget af angreb fra tyrkiske og nordafrikanske pirater, som havde allieret sig for at erobre øen. For at modstå disse angreb, byggede mallorcinerne et effektivt forsvarssystem bestående af vagttårne langs kysterne. Nu kan du opleve disse tårne på klods hold, kravle op i dem og leve dig ind i rollen som vagtmand.

Forhistoriske bosættelser

Selv om du måske ikke er nogen amatørarkæolog, så vil et besøg på en af de mange forhistoriske udgravningspladser garanteret imponere dig alligevel. Mallorca og de øvrige baleariske øer, har haft sin helt egen forhistoriske kultur, talaiotkulturen, som var kendetegnet ved tårnlignende konstruktioner. Gå på opdagelse i den spændende talaiotkultur og se nogle vanvittigt flotte udgravninger og ruiner af livet for 3,000 år siden.

Besøg et museum

museum for joan miro i palma

Kirker på Mallorca

rejse med ophold i soller på mallorca

Siden katalanernes erobring af Mallorca i 1229 – og dermed indførelsen af den katolske tro – har øen fået sine mange smukke kirker. Hver kirke er dedikeret til en skytshelgen og bærer sit helt eget præg, fyldt med smukke kapeller og imponerende kunst. Rundt om i landsbyerne på Mallorca, er det klart at kirken har haft stor betydning for lokalbefolkningen, for det er typisk de mest markante bygninger.

Klostre

ophold i valldemossa med hotel

Mallorcinsk arkitektur

granja fincaen i esporles på mallorca

Den mallorcinske arkitektur er særligt interessant på grund af de mange forskellige kulturer der har influeret øen.
©2018 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?