Autentisk togtur gennem Mallorca med det antikke veterantog

Fra centrum af Palma til Sóller i veterantog. Velkommen om bord på Ferrocarril de Sóller!

Tag en tur på en traditionel smalsporet jernbane, gennem spektakulære landskaber på tværs af Mallorca.

antikke soller tog ved bunyola station

Dagstur med veterantog og sporvogn

Veterantoget mellem Palma og Sóller

Åbningen af en jernbanelinjen mellem Palma og Sóller i 1912 og sporvognen, der forbinder den smukke dal i Sóller til den maleriske Port d’Sóller, det efterfølgende år, bragte den nordvestlige kyst inden for rækkevidde af hovedstaden.

De over 100 år gamle togvogne er stadig i brug den dag i dag, hvilket gør togturen til en helt særlig og autentisk oplevelse.

Toget kører fra Placa d’Espanya i centrum af Palma, 5 gange dagligt.Afgangen kl. 10:40 er kaldt “turistturen”, som stopper nogle gange undervejs for at give plads til fotografering af det smukke landskab. Denne afgang kan være meget overfyldt og spørgsmålet er, om det virkelig er den ekstrabetaling de tager for det, er det værd.

Mahogni paneler, messingbeslag, fløjten og viflen, er alle nogle af de indtryk der præger de gamle togvogne, som du tøffer ud ad Palma og videre mod forstæderne til de når bjergene.

Her venter de kringlede smalspor, der snor sig om bjergskråninger op gennem det bølgede landskab. Du har mulighed for at hoppe af ved Bunyola, hvor du kan besøge Mallorcas eget urtelikørs destilleri og få en souvenir med derfra, hvis det frister.

Fra Palma

Fra Sóller

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?