Biludlejning på Mallorca - Find billigste udlejningsbil og bedste dækning

Lej din lejebil direkte i ankomsthallen i Palmas lufthavn

Du kan finde alle de store biludlejningsfirmaer i terminalen (Avis, Europcar, Hertz, National, Sixt), sammen med mindre kendte spanske firmaer som Goldcar og RecordGo. Biludlejningsskranken i selve lufthavnen har tendens til at være mere travlt, især i sommermånederne, så hvis du ikke har forudbestilt kan du blive mødt af lange køer, når du har hentet din bagage.

Lokale mallorcinske biludlejningsfirmaer kan også findes i lufthavnen , men ikke i ankomstterminalen. De tilbyder konkurrencedygtige priser og tilbyder minibus til et nærliggende udlejningskontor, som ofte giver de billigste priser og rigtig fin service samt kortere køer. Kig f.eks. efter Centauro, som har et stort udvalg af biler og deres kontor er blot et par minutter fra lufthavnen i bil.

Den bedste og ofte billigste løsning er, at booke din udlejningsbil hjemmefra, det sparer dig tid og penge.

Hvis du kun vil leje bil for en enkelt dag eller to, så spørg i receptionen på hotellet, de er altid parate til at hjælpe med at arrangere. De fleste biludlejningsfirmaer vil være i stand til at levere en bil til dit hotel på ganske kort tid.

TIP
Når du booker din bil , skal du huske, at mange af Mallorcas veje er smalle og kringlede. Medmindre du har en stor familie med meget bagage, gå efter en så lille en bil som muligt.

Skal du køre op til nogle af de små landsbyer eller i bjergene, kan vejene virkelig være en udfordring, selv for den mest erfarne billist, derfor er det en god idé at gå efter en lille og manøvrevenlig bil.

Parkeringsregler på Mallorca

Undgå en ubehagelig overraskelse i forruden, når du parkerer på Mallorca. En parkeringsbøde koster €20 , penge der nok kan bruges på noget bedre.

GUL

Parkering forbudt

BLÅ

Betalingsparkering

HVID

Gratis parkering©2019 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Vis
Skjul

Log in with your credentials

Forgot your details?