Sóller, (Tramuntana) – rejseguide, aktivitetstilbud og overnatningstilbud

Oplev Sóller

Hoteller og indkvartering i Sóller

Sóllerdalen er kendt som et paradis for aktive feriegæster, der kommer hertil for at bo midt i paradisets have. Her finder du et bredt udvalg af lækre hoteller, i stort set alle klasser. Endvidere kan du komme på luksus herregårdsferie på Mallorca i Sóller, i en af områdets gamle stenbelagte fincas.Booking.com

Hyggeligt hotel med god morgenmad i Sóller på Mallorca

Finca Cas Sant ****

Dette charmerende fincahotel ligger et stenkast fra centrum af Sóller, alligevel isoleret blandt grundens store appelsinhaver og plantager, der skaber en helt utrolig mild og frisk duft. Hver morgen serveres I god og solid frisklavet morgenmad med friskpresset appelsinjuice fra havens appelsiner, mens I nyder udsigten over bjergene og den smukke have. Fincaen byder indenfor i charmerende hyggelige rammer med nyrenoverede rummelige værelser, der stadig har bevaret deres originale charme.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcafind hoteller paa Mallorca

Adults Only hotel i Sóller, Tramuntana

Son Grec Petit Resort – Adults Only ****

På Son Grec handler det hele om jer og jeres velbefindende, intet andet. Det er netop hvad der har gjort denne lille oase til et af Sóllerområdets mest eftertragtede overnatningssteder. Det høje niveau af personlig service og opmærksomhed fra personalet gør, at man føler sig som mere end bare kunde. Ejendommen er virkelig smuk, omgivet af skønne haver fyldt med sanselige blomster og planter. Hotellet ligger lige udenfor Sóller by, i fredfyldte omgivelser med bjergene i baggrunden.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcafind hoteller paa Mallorca

Skønt lille boutique hotel i Soller på Mallorca

L’Avenida ****

Træd indenfor i dette enestående gamle palæ i hjertet af Sóller, hvor det eklektiske og elegante interiør hurtigt vokser i dig. Palæet er mere end 100 år gammelt, og blev bygget af nogle af byens rigeste jordejere, som levede et liv hvor kun det bedste var godt nok. Huset er naturligvis renoveret, men følelsen af storhed har ikke aftaget med årene, og gjort dette boutique hotel til et af de mest autentiske overnatningssteder i Sóller.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcafind hoteller paa Mallorca

Hotel i Soller Mallorca godt til vandre

Hotel Finca Ca N’ai – Adults Only ****

Finca Ca N’ai er et perfekt valgt for jer der skal vandre, og vil have direkte adgang til vandreruterne direkte fra hotellets hoveddør. Hotellet ligger sublimt placeret mellem Sóller og Port de Sóller, i en betagende bjergdal pyntet med citrus -og olivenplantager. Foruden vandreruterne, har hotellet sit eget stoppested til den famøse veteransporvogn der kører i pendulfart mellem byerne. Hotellets restaurant serverer lækre middelhavsretter samt egnsretter.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorca

Aktiviteter omkring Sóller

Den frodige natur og bjergenes friske luft, indbyder til fysisk aktivitet og mulighederne er selvsagt mange. Nogle af de mest populære aktiviteter er:

Vandring: Vandreruter i massevis starter her i Sóller, der er ruter for enhver interesse og for ethvert niveau. Vandreruterne er fint vedligeholdte

Cykling: En fantastisk måde at træne op til sæsonen eller blot tage på eventyr, er på cykel i bjergenes utallige op- og nedadgående hårnålesving langs skråningerne.

Klatring: Klatring er den perfekte måde, at opleve adrenalinsuset i kroppen på, mens du finder vej gennem grotter, vandfald og stejle klippevægge, til du når klimakset på toppen.

Mountainbike: Bjergenes underlag er perfekt til mountainbikes, der kan udnytte deres affjedring optimalt.

Seværdigheder i Sóller

Sóller ligger fantastisk placeret, i forhold til at nå til de mange attraktioner og maleriske byer i Tramuntana-bjergene. Maleriske postkort-byer som Valldemossa og Deià samt ikoniske seværdigheder som Santuari de Lluc, er indenfor kort afstand af Sóller.

Bemærkelsesværdige bygninger i Soller omfatter Sa Posada de Ca’n Prohom, et barokpalæ fra det 18. århundrede, Sa Casa de sa Luna og Sa Posada de Montcaire, nyklassicistiske palæer også fra det 18. århundrede.

Tag en tur i den berømte sporvogn, “The Orange Express”, som tager dig gennem byen, de mange appelsin og olivenlunde, til du når Port de Sóllers eksklusive strandpromenade, hvor nye eventyr starter.

Find mere inspiration her

Biludlejning på Mallorca

Restauranter og mad i Sóller

Få steder som Sóller, har deres helt egen smag. I Sóller finder du masser af lækre spisesteder, der serverer alt fra lokale delikatesser, til internationale favoritter samt nyeste smags-trends fra Europas køkkener.

Nedenfor finder du blot et par bud på nogle af de lækre restauranter du kan nyde i Sóller.

Restaurant med god service i Sóller

Salvia

Restaurant Salvia er beliggende i et fabelagtigt palæ fra 1800-tallet i hjertet af Sóller by. Salvia er en lille restaurant med plads til relativt få gæster – i øvrigt børnefri. Resturanten byder på avantgarde anretninger, der består af en innovativ fusion af interkontinentale klassikere. Restauranten er kendt for sin høje kvalitet og service. Reservation er nødvendig.

Læs anmeldelser på: 

Anmeldelser af restauranter paa Mallorca

Restaurant med menu til god pris i Soller

Ca’n BoQueta

Gemt i Sóllers snævre stenbelagte gader, finder I restaurant Ca’n BoQueta, en lille perle i appelsindalen. Restauranten byder indenfor i en varm og nærværende atmosfære, med højt serviceniveau og en appetitvækkende menu af smagsfulde anretninger fra det spanske køkken akkompagneret af lokale vine der fremmer smagsoplevelsen.

Læs anmeldelser på: 

Anmeldelser af restauranter paa Mallorca

hyggelig tapas restaurant i Soller

Luna36

Luna36 er endnu en lille perle sjult i Sóller små charmerende gader. Den lille restaurant, beliggende i en gammel chokoladefabrik, byder indenfor i en stemningsfyldt oghyggelig atmosfære, med siddepladser både indenfor samt i den hyggelige gårdhave. Luna36 er et super sted at indtage tapas i Sóller, lavet fra bunden af friske lokale råvarer.

Læs anmeldelser på: 

Anmeldelser af restauranter paa Mallorca

Indkøb og shopping i Sóller

Sóllers mange små og snævre gader, byder på en masse spændende lokale forretninger, hvor du finder alt fra små nips-forretninger til tøjbutikker med de nyeste trends. Sóller er desuden hjemsted til en række gallerier, da byen og området altid har haft stor tiltrækningskraft af kunstelskere og kunstnere.

Marked i Sóller

find de bedste markeder på mallorca til din ferie. komplet guide til alle markedspladserne på mallorcaHver lørdag formiddag mellem 7 og 13, kan du lade sanserne friste af friske råvarer som kød, ost, delikatesser og selvfølgelig frugter. På markedet i Sóller finder du også lædervarer som tasker og sko, tøj, souvenirs og håndværk – og der er mulighed for at prutte sig til nogle gode priser, eller bare nyde en euforiserende markedsstemning.

Hvor ligger Sóller?

Her ligger Sóller på Mallorca

Sóller ligger i en smuk grøn dal omgivet af sanselig natur der kendetegner middelhavsområdet og i højere grad Mallorca. Dalen heroppe kendes som Appelsindalen, da appelsiner og citroner dyrkes året rundt takket være den frodige jord og det varme klima der giver optimale forhold.

I nærheden af Sóller, finder du andre utroligt romantiske bjerglandsbyer, oplagt til romantisk eller afslappende ferie. Byer som Fornalutx, Port de Sóller, Pollenca, Deià og Escorca venter rundt om den næste appelsinplantage.

Rejsemål og ophold i Tramuntana

Tramuntana byder på mange skønne rejsemål, både romantiske, smukke og tæt på naturen. Alle rejsemål i Tramuntana er beliggende i maleriske omgivelser, som giver jeres ophold den ekstra dimenssion der fuldender en en afslappende ferie.
Læs mere om Tramuntana

 

Ferie i Andratx i Tramuntana på MallorcaAndratx

Andratx er en skøn og historisk middelalderby beliggende i en grøn dal ca. 5-7 km fra Port d’Andratx. Andratx’ gamle bydel er præget af de mange enorme herregårde og befæstede bygninger, der stadig står som eksempel på hvor udsat området har været gennem tiden, og gør byen til et slags open-air museum. Ferie og ophold i Andratx skal netop nydes på herregård, i rustikke og dybt charmerende rammer, hvor der er fokus på god mad og afslappende moderne faciliteter.

 

Bunyola er et rejsemål i TramuntanaBunyola

Bunyola er et smukt områder der gennem tiden har tilhørt nogle af øens rigeste mennesker, hvilket har efterlagt en stor kulturarv samt en række utroligt smukke fincas og herregårde, der nu har fået liv som udstillinger og hoteller. Bunyola byder på både kultur, natur og masser af aktiviteter. Læs om ophold i Bunyola

 

 

Ophold i Banyalbufar Tramuntana MallorcaBanyalbufar

Banyalbufar ligger på de stedsegrønne bjergskråninger med udsigt over den smukke azurblå kyst. Den lille middelalderlandsby byder på autentisk ophold i historiske bygninger, smuk natur samt en håndfuld interessante seværdigheder og besøgsmål. Banyalbufar har desuden et godt udbud af hyggelige restauranter der serverer udsøgte middelhavsretter. Læs om ophold i Banyalbufar

 

rejse til Cala Sant Vicenç i TramuntanaCala Sant Vicenç

Cala Sant Vicenç ligger isoleret på Tramuntanabjergenes nordvestlige side, mellem to smukke bugter omgivet af høje klippevægge der forhindrer vinde i at komme ind til strandene. Ophold i Cala Sant Vicenç byder på både romantisk boutique hotel og havudsigt fra altanen på et af de populære hoteller lige ved strandkanten. Cala Sant Vicenç er et godt rejsemål til der der søger aktiviteter i det fri, men ikke vil undvære hotellernes bekvemmeligheder. Læs om ophold i Cala Sant Vicenc

 

Camp de Mar i TramuntanaCamp de Mar

Camp de Mar er en lille bugt for foden af tramuntana på Mallorcas sydvestlige kyst. Camp de Mar byder på to dejlige strande, en god beliggenhed tæt på vejnet og aktiviteter samt nogle dejlige hoteller i alle prisklasser. Camp de Mar er et godt rejsemål til par og småbørnsfamilier, som søger en feriebase med strand og gode faciliteter hvor der kan slappes af. Læs om ferie i Camp de Mar

 

Romantisk ophold i Deià i TramuntanaDeià

Deià er et smukt og romantisk område, omgivet af underskøn natur og udsigt over kysten. Deià er et oplagt rejsemål til en romantisk og luksuriøs ferie, hvor der er mulighed for selvforkælelse, lækre madoplevelser og se en masse seværdigheder. Læs om ophold i Deià

 

 

Escorca og Lluc i TramuntanabjergeneEscorca

Escorca er Tramuntanas hellige centrum, her ligger nemlig et af Europas største klostre og klosterskoler, Santuari de Lluc. Escorca byder på en utrolig smuk og uberørt natur, oplagt til vandreferie eller afslapning i total afsondring. Escorca er virkelig et sted hvor man kan høre stilheden i den friske rene bjergluft. Læs om ophold i Escorca

 

 

Esporles er et smukt område i TramuntanaEsporles

Esporles er en by og et område der har utroligt meget at byde på, både i forhold til kultur, aktiviteter og seværdigheder. Besøg bla. den imponerende La Granja herregård og museum, det gamle Maristel-kloster, gå på vandretur i den uberørte natur og kom med til Europas største festival for søde sager. Læs om ophold i Esporles

 

 

Cala Estellencs strand i TramuntanaEstellencs

Estellencs er en sød lille middelalderby beliggende på bjergskråningerne over Tramuntanabjergenes uspolerede kystlinje. Estellencs er et godt rejsemål for jer, der vil mærke den lokale atmosfære og have direkte adgang til de mange vandreruter og bjergveje. Estellencs byder desuden på en skøn lille naturstrand, hvor der er mulighed for at tage en dukkert og nyde en gang solbadning i fred og ro. Læs om ophold i Estellencs

 

Formentor i Tramuntana bjergeneFormentor

Formentor er Tramuntanas og Mallorcas nordligste rejsemål. Formentor er en halvø der nyder en isoleret og afsides beliggenhed, omgivet af uberørt natur med med gode vejforbindelser til restaen af øen. Formentor har blot ét hotel, et skønt luksushotel beliggende på klipperne over den rolige bugt, Cala Formentor. Hotellet var Mallorcas første luksushotel og har været elsket af bla. Winston Churchill og Audrey Hepburn. Læs om ophold på Formentor

 

Fornalutx er en smuk by i TramuntanaFornalutx

Fornalutx er Mallorcas smukkeste landsby. Den lille landsby ligger som malet ind i den frodige dal fyldt med citrustræer og olivenlunde, med dens fine rustikke huse med grønne skodder og blomster foran, som giver gaderne deres maleriske udseende. Fornalutx byder på skønne finca hoteller med udsigt over den grønne dal, samt masser aktivitetstilbud for vandrere og cyklister. Læs om ophold i Fornalutx

 

Galilea er en by på bjergskråningerne af TramuntanaGalilea

Galilea er et rejsemål for jer der foretrækker at leje feriehus i rolige og smukke omgivelser. Galilea er en lille landsby på bjergskråningerne, med skøn udsigt over Mallorcas sydvestkyst, man kan høre stilheden heroppe mens man nyder den rene bjergluft. Galilea byder desuden på en lille håndfuld lokale spisesteder, populære for deres tapas. Læs mere om ophold i Galilea

 

 

Hotel i Magaluf ved strandMagaluf

Magaluf er kendt som Europas største festby, der hvert år tiltrækker millioner af unge mennesker til party i gaderne. Men Magaluf er heldigvis mere end blot fest og farver, det er også lækre hoteller lige ved stranden og masser aktivitetstilbud for unge og børnefamilier, bla. forlystelsesparker, badeland og delfinshows. Find hotel i Magaluf

 

 

Hotel med havudsigt i Llucalcari i TramuntanaLlucalcari

Den lille landsby med blot 20 indbyggere og kun 1 hotel, er et eksklusivt og romantisk rejsemål for par der vil nyde hinanden i smukke omgivelser. Llucalcari ligger på bjergskråningerne ved kysten ud for Deià, og det lækre SPa & Wellnesshotel ligger med smuk havudsigt og bjergene i baggrunden, en virkelig romantisk scene. Læs om ophold i Llucalcari

 

 

Hotel i Orient, TramuntanaOrient

Orient er en idyllerisk og malerisk dal beliggende dybt i Tramuntanabjergene, hvor fred og hvile troner overalt. Ophold i Orient byder på luksus i autentiske rammer i nogle af de historiske fincas og herregårde der har præget området gennem tiden. Orient er oplagt til et ophold hvor der er mulighed for både fysisk udfoldelse og ren afslapning. Læs om ophold og overnatning i Orient

 

 

Palmanova strand i Tramuntanaregionen på MallorcaPalmanova

Palmanova er en god alsidig familiedestination, tæt på aktivitetstilbud for unge og børn samt Palma. Palmanova har tre lækre hvide sandstrande, en række moderne hoteller og rigeligt med spisesteder med internationalt køkken. Læs om ophold og overnatningstilbud i Palmanova

 

 

Peguera er et dejligt rejsemål i Tramuntana på MallorcaPeguera

Peguera ligger på Mallorcas sydvestkyst og er populært blandt cyklister. Peguera består af to områder; Peguera selv og Cala Fornells, hvor sidste er en afsidesbeliggende lille bugt væk fra det til tider hektiske turistliv. Peguera selv er et livligt område, der byder på lidt af det hele, både lækre strande, mange spisesteder, barer og restauranter. Hoteller og overnatningstilbud i Peguera varierer meget, men der er gode muligheder for at få hotel med havudsigt og god beliggenhed i byen. Læs om ophold og overnatningstilbud i Peguera

 

Ferie i Pollença i TramuntanaPollença

Pollença er en charmerende by med masser sjæl og hjerte, smukt beliggende i Tramuntanabjergenes nordlige ende. Pollença har utroligt mange tilbud, både i forhold til overnatning, aktiviteter, sport og udflugter. Overnatning byder på både luksusophold, charmerende boutique hoteller i byen og agroturismos på bjergsiderne. Pollença har desuden en bred vifte af spisesteder, med både lokale specialiteter og internationale anretning. I området finder I masser kulturelle tilbud, seværdigheder og udflugtsmål. Sport er stort i Pollença, hvor både golf, vandring, cykling og sejlads er populært. Læs om ophold og overnatningstilbud i Pollença

 

Port de Pollença i TramuntanabjergenePort de Pollença

Port de Pollença er en smuk og livlig havneby med to skønne strandområder, beliggende i en smuk bugt for foden af Tramuntanabjergene og halvøen Cap de Formentor. Port de Pollença er kendt og elsket for dens havne -og strandpromenade, The Pine Walk, hvor fyrretræer står på parade og danner en smuk scene for cyklister og løbere. På samme promenade ligger også barer og restauranter side om side, som fyldes op hver dag af glade feriegæster. Læs om ophold og overnatningstilbud i Port de Pollença

 

Den maleriske havneby Port de Sóller i TramuntanaPort de Sóller

Port de Sóller er en maleriske og charmerende havneby, beliggende i en naturskøn bugt på Tramuntanabjergenes vestlige kyst. Port de Sóller er et godt rejsemål for jer, der ønsker et bredt udvalg af lækre restauranter, mange aktivitetstilbud og mulighed for at komme på eventyr. Port de Sóller byder desuden på en række spændende og romantiske hoteller med skønne beliggenheder på bjergskråningerne med udsigt over den dejligt bugt. Læs om Port de Sóller

 

Rejse til Port Andratx i TramuntanaPort d’Andratx

Port d’Andratx ligger i en smuk bugt for foden af Tramuntanabjergene, på Mallorcas sydvestkyst. Port d’Andratx er kendt som et eksklusivt rejsemål, særligt fordi størstedelen af overnatningstilbuddene består af feriehuse og lejligheder med enestående beliggenhed på klippeskråningerne over kysten med smuk havudsigt. Port d’Andratx byder da også på et par hoteller, bla. det lille Hotel Brismar der ligger lige ud til vandet på havnepromenaden blandt restauranter og cafeer. Port d’Andratx er oplagt til voksenferie . Læs om Port d’Andratx

 

Luksusophold i Portals Nous i Tramuntana tæt på PalmaPortals Nous

Portals Nous (nye havn) er et  mondænt og luksuriøst rejsemål for voksne og par der vil nye en romantisk ferie i afslappende, moderne og lækre rammer. Portals Nous ligger blot 10 minutter fra Palma, og byder på splinternye luksushoteller, Michellin-restauranter, wellness og shopping. Hotellerne i Portals Nous er nye og byder på luksusophold med designermøbler, gourmet-anretninger og serviceniveau der passer til kongelige. Beliggenheden tæt på Palma, gør det let at komme på shoppingtur i Palmas gader samt udforske den smukke hovedstad, som flere gange er kåret til at være verdens bedste by. Læs om Portals Nous

 

Puigpunyent i TramuntanaPuigpunyent

Puigpunyent er en skøn lille landsby i tramuntanabjergene, beliggende i en smuk dald fyldt med frugttræer og olivenplantager. Puigpunyent er kendt som et godt rejsemål for cyklister, som har optimale betingelser for at blive udfordret på de mange snoede veje i Tramuntana. Ophold i Puigpunyent byder på luksus og autenticitet i naturskønne omgivelser, på herregård eller finca i naturskønne omgivelser. Puigpunyent er også hjemsted for en zoologisk have i bjergene, La Reserva, som blander zoo med naturpark, et smukt og ionteressant sted at besøge. Læs om Puigpunyent

 

Sant Elm er en charmerende lille havneby i TramuntanaSant Elm

Sant Elm er en skøn og charmerende lille havneby med masser mallorcinsk sjæl, som ligger isoleret i Tramuntanas sydvestlige hjørne. Sant Elm er et rejsemål for par og småbørnsfamilier, her er roligt, romantisk og præget af en afslappet atmosfære. Sant Elm har en hyggelig bilfri hovedgade, som løber lige bag kystlinjen, hvor en række restauranter og barer har hjemme og som skaber en stemningsfyldt scene både til frokost og aften. Fra  Sant Elm er det let at tage på opdagelse i naturen, der går smukkevandreruter til betagende udsigtspunkter over hele kysten, vejnet til cyklisterne og strand til solbaderne og vandhundene. Desuden afgår der fra Sant Elm havn en båd over til Sa Dragonera, en ø og naturreservat, hvor I kan vandre i helt uberørt natur, mens I oplever vilde falke og menneskevante firben. Læs om Sant Elm

 

hoteller i Santa Ponça i TramuntanaregionenSanta Ponça

Santa Ponça er et relativt nyt rejsemål og feriedestination beliggende på Mallorcas varme sydvestkyst for foden af tramuntanabjergene. Santa Ponça er hurtigt blevet et hit blandt danske feriegæster pga. de nye og moderne hoteller, den lækre hvide blå flag sandstrand og de mange aktivitetstilbud i og omkring byen. Santa Ponça består foruden selve byen, også af den mere luksuriøse nybyggede havn, Port Adriano, hvor et lækkert luksushotel ligger sammen med gourmetrestauranter og luksusvarebutikker. Santa Ponça tilbyder noget for hele familien og alle aldre, både børnefamilier og voksne par. Læs om Santa Ponça

Ophold i Valldemossa i TramuntanaValldemossa

Valldemossa er en af Tramuntanas mest charmerende landsbyer, fyldt med historiske bygninger og stemningsfyldte gader. Valldemossa er smukt beliggende på flere plateau på bjergskråningerne, hvorfra I kan nyde en betagende og malerisk udsigt over den grønne dal. Valldemossa byder på en masse hyggelige spisesteder og overnatningstilbud i skønne rolige rammer med direkte kontakt til naturen. Læs om ophold og movernatningstilbud i Valldemossa

Vejrudsigt for Sóller

SÓLLER Vejrudsigt

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?