Sóller rejseguide, aktivitetstilbud og overnatningstilbud

Sóller hører til blandt de smukkeste områder i Tramuntana, et enestående scenarie af biodiversitet og naturlig charme.

soller på kort over mallorca
Overnatning

Hoteller og indkvartering i Sóller

Sóllerdalen er kendt som et paradis for aktive feriegæster, der kommer hertil for at bo midt i paradisets have. Her finder du et bredt udvalg af lækre hoteller, i stort set alle klasser. Endvidere kan du komme på luksus herregårdsferie på Mallorca i Sóller, i en af områdets gamle stenbelagte fincas.

facade med modernisme arkitektur på gran hotel soller

Anbefalet

Gran Hotel Sóller *****

Gran Hotel er symbolsk for Sóller og har spillet en central rolle for turismen i Sóller. Forkæl dig selv i de mest charmerende, autentiske og luksuriøse omgivelser, og lad dine sanser blive forkælet på alle mulige måder. Gran Hotel Sóller vil helt sikkert imponere dig og omdefinere, hvad et romantisk getaway er.

hotel i soller mallorca blandt appelsinlunde med bjerge i baggrunden

Finca Cas Sant ****

Dette charmerende finca-hotel ligger et stenkast fra centrum af Sóller, alligevel isoleret blandt grundens store appelsinlunde, der skaber en helt utrolig mild og frisk duft. Hver morgen serveres du god og solid frisklavet morgenmad med friskpresset appelsinjuice fra havens appelsiner, mens I nyder udsigten over bjergene og den smukke have. Fincaen byder indenfor i charmerende hyggelige rammer med nyrenoverede rummelige værelser, der stadig har bevaret deres originale charme.

Se tilbud

book overnatning mallorca

roligt adults only hotel i soller mallorca

Son Grec Petit Resort – Adults Only ****

På Son Grec handler det hele om jer og jeres velbefindende, intet andet. Det er netop hvad der har gjort denne lille oase til et af Sóller-områdets mest eftertragtede overnatningssteder. Det høje niveau af personlig service og opmærksomhed fra personalet gør, at man føler sig som mere end bare kunde. Ejendommen er virkelig smuk, omgivet af skønne haver fyldt med sanselige blomster og planter. Hotellet ligger lige udenfor Sóller by, i fredfyldte omgivelser med bjergene i baggrunden.

Se tilbud

book overnatning mallorca

romantisk overnatning på hotel i soller mallorca med central beliggenhed

L’Avenida ****

Træd indenfor i dette enestående gamle palæ i hjertet af Sóller, hvor det eklektiske og elegante interiør hurtigt vokser i dig. Palæet er mere end 100 år gammelt, og blev bygget af nogle af byens rigeste jordejere, som levede et liv hvor kun det bedste var godt nok. Huset er naturligvis renoveret, men følelsen af storhed har ikke aftaget med årene, og gjort dette boutique hotel til et af de mest autentiske overnatningssteder i Sóller.

Se tilbud

book overnatning mallorca

Aktiviteter & Seværdigheder

Seværdigheder i Sóller

Sóller ligger fantastisk placeret, i forhold til at nå til de mange attraktioner og maleriske byer i Tramuntana-bjergene. Maleriske postkort-byer som Valldemossa og Deià samt ikoniske seværdigheder som Santuari de Lluc, er indenfor kort afstand af Sóller.

Bemærkelsesværdige bygninger i Soller omfatter Sa Posada de Ca’n Prohom, et barokpalæ fra det 18. århundrede, Sa Casa de sa Luna og Sa Posada de Montcaire, nyklassicistiske palæer også fra det 18. århundrede.

Tag en tur i den berømte sporvogn, “The Orange Express”, som tager dig gennem byen, de mange appelsin og olivenlunde, til du når Port de Sóllers eksklusive strandpromenade, hvor nye eventyr starter.

vetrantog på mallorca der kørr mellem palma og soller

FERROCARRIL DE SÓLLER

En af Sóllers og Mallorcas største turistattraktioner er det gamle veterantog, der kører i pendulfart mellem Palma og Sóller. Sæt dig godt til rette i den gamle mahognitogvogne og nyd den autentiske oplevelse når de bumler afsted over skinnerne. På turen kører du gennem nogle af de mest fortryllende landskaber i Tramuntana, blandt appelsin og olivenlunde, store stedsegrønne dale og dramatiske bjergformationer. Du lander centralt i Palma, på Placa d’Espanya, hvorfra du hurtigt er ved store seværdigheder som sa Seu katedralen, Bellver, Almudaina og de mange restaurant og shopping muligheder.

veteran sporvogn kører mellen soller og havnepromenaden i port de soller på mallorca

VETERANSPORVOGN TIL PORT DE SÓLLER

Ligesom veterantoget til Palma, er en tur med veteransporvognen ned til Port de Sóller en uundgåelig attraktion i Sóller. Turen tager ca. 15 minutter, og kører dig direkte ned på den livlige havnepromenade i Port de Sóller, hvor du kan glæde dig til et væld af oplevelser, som strandene, restauranterne, barerne og butikkerne.

can prunera museum for samtidskunst i soller mallorca

CA’N PRUNERA

Er du fascineret af samtidskunst og arkitektur, og vil du kombinere begge? Ja, så er et besøg på Ca’n Prunera i Sóller uundgåeligt. Det imponerende palæ i hjertet af byen bærer arkitektoniske karakteristika af modernisme og dekorationer af art nouveau. Indenfor kan du glæde dig til unikke kunstoplevelser, som du bevæger dig rundt i de autentiske rammer.

botanisk have i soller mallorca fyldt med middelhavsblomster og planter

MUSEU BALEAR DE CIÈNCIES NATURALS

Sóllers botaniske haver er et must for alle der sætter pris på blomster. Stedet består af et museum og de smukke botaniske haver. På museet får du unikt indblik i øens utrolige naturhistorie, samt lære om den biodiversitet der har gjort at store dele af Mallorca er bevaringsværdigt område. I de botaniske haver kan du glæde dig til en sanselig tur rundt blandt de mange arter fra middelhavsregionen, der dufter fortryllende og ligner noget fra et maleri eller film.

udstilling på maritim museum i port de soller mallorca

MUSEU MARITIM DE MALLORCA

Kom helt tæt på Mallorcas maritime kulturarv, hvor du i de forskellige udstillinger kan se skibsvrag, fyrtårne, læse sømandshistorier, lære om skibsbyggeri og håndværk, redskaber og den store biodiversitet der knytter sig til Mallorca. Port de Sóller er traditionelt set en af Mallorcas vigtigste havne, ikke mindst takket være eksporten af appelsiner og citrusfrugter fra de frodige dale i området, som blev kendt og elsket overalt i Europa.

sant bartolome kirke i soller mallorca

SANT BARTOLOMÉ DE SÓLLER

På den centrale torveplads i hjertet af Sóller finder du sognekirken, Sant Bartolomé. Kirkens imponerende nygotiske facade har gjort den til en turistattraktion, som folk kommer for at tage billeder af og besøge. Facaden blev designet af Joan Rubió, en af Gaudís partnere.

den gamle bankbygning i soller mallorca med nygotisk arkitektur på facaden

BANCO DE SÓLLER

Ved siden af kirken finder du Sóllers bankbygning, der ligesom kirken også bærer en smuk nygotisk facade designet af samme arkitekt.

togstation i soller mallorca og kunstudstilling med picasso

SÓLLERS STATIONSBYGNING

Mens du alligevel venter på veterantoget, så stop lige op og nyd selve stationsbygningen i Sóller. Den tidligere fæstning og senere luksushotel, har en lang historie og en vigtig rolle bag sig. Indenfor finder du endvidere to udstillingshaller, en dedikeret til Joan Miró litografier og prints, og en dedikeret til værker af Picasso.

modernisme arkitektur på can can moratal palæet i soller mallorca

OPDAG SÓLLERS MANGE ARKITEKTONISKE PERLER

Sóller var i begyndelsen af 1900-tallet en af Mallorcas mest velhavende områder, takket være de mange succesfulde forretningsmænd der vendte hjem fra deres eventyr i Sydamerika, og fortsatte deres driftige forretninger med eksport her. Flere steder i Sóllers gader står de imponerende palæer som monumenter der vidner om de utrolige rigdomme området og byen fik tilført i denne tid. Palæer som Ca’n Moratal, Can Prunera, Ca s’America og Ca’n Bell Esguard er blot nogle af de smukke og unikke arkitektoniske vidundere du kan opleve.

Aktiviteter omkring Sóller

Den frodige natur og bjergenes friske luft, indbyder til fysisk aktivitet og mulighederne er selvsagt mange. Nogle af de mest populære aktiviteter er:

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Marked & Events

Marked i Sóller

Hver lørdag formiddag mellem 7 og 13, kan du lade sanserne friste af friske råvarer som kød, ost, delikatesser og selvfølgelig frugter. På markedet i Sóller finder du også lædervarer som tasker og sko, tøj, souvenirs og håndværk – og der er mulighed for at prutte sig til nogle gode priser, eller bare nyde en euforiserende markedsstemning.

April

Fira de sa Taronja

Hvert år omkring slutningen af marts/begyndelsen af april afholdes den årlige citrusfestival i Sóller, Port de Sóller og Fornalutx. Citrusfrugter er synonyme med Sóller og Fornalutx, der også kaldes Appelsindalene i lokale munde. Fira de sa Taronja er uden tvivl en af de mest sanselige kulturelle oplevelser du kan opleve på Mallorca, hvor appelsiner, citroner og limefrugter spiller hovedroller i samtlige aktiviteter gennem dagene. De fleste af spisestederne i de tre byer tilbyder desuden særlige menuer, hvor citrusfrugter spiller en central rolle blandt ingredienserne, til en særlig pris.

Maj

Sa Firo

Sa Firo er ubetinget årets største begivenhed i Sóller og omegn, noget både lokale og turister ser frem til med stor glæde. To ugers kulturelle og sjove aktiviteter er linet op i et omfattende program, som også omfatter festivalens hovedbegivenhed, genopførelsen af det legendariske slag mellem invaderende osmanniske pirater og den mallorcinske modstand, i maj 1561. Flere hundrede mennesker deltager i genopførelsen, der varer i timevis, indtil sejren fejres ved Sant Bartomeu-kirken i hjertet af byen.

Under festivalen kan du også se frem til udstillinger, markeder, koncerter, traditionelle mallorcinske danse og konkurrencer. Majfesten i Sóller er en stor attraktion, som samler både øboere og turister i en levende atmosfære.

Juni

Festes de Sant Pere

Sant Pere (Sankt Peter) er beskytter af fiskerne, og fejres i ugen op til den 29. juni i Port de Sóller, med talrige kulturelle begivenheder i havneområdet. Der er altid en god og munter stemning ledsaget af aktiviteter, koncerter og udstillinger.

August

Festes de Sant Bartomeu

I ugen op til den 24. august fejrer indbyggerne i Sóller deres skytshelgen med en stor byfest. Gennem ugen kan du opleve en række kulturelle aktiviteter for alle interesser, bla. en stor kunstudstilling, konkurrencer og en masse scener med opvisninger af både danse og musik.

Vejret

Vejrudsigt for Sóller

Spisesteder & Barer

Restauranter og mad i Sóller

Få steder som Sóller, har deres helt egen smag. I Sóller finder du masser af lækre spisesteder, der serverer alt fra lokale delikatesser, til internationale favoritter samt nyeste smags-trends fra Europas køkkener.

Nedenfor finder du blot et par bud på nogle af de lækre restauranter du kan nyde i Sóller.

Salvia

Restaurant Salvia er beliggende i et fabelagtigt palæ fra 1800-tallet i hjertet af Sóller by. Salvia er en lille restaurant med plads til relativt få gæster – i øvrigt børnefri. Restauranten byder på avantgarde anretninger, der består af en innovativ fusion af interkontinentale klassikere. Restauranten er kendt for sin høje kvalitet og service. Reservation er nødvendig.

Ca’n BoQueta

Gemt i Sóllers snævre stenbelagte gader, finder I restaurant Ca’n BoQueta, en lille perle i appelsindalen. Restauranten byder indenfor i en varm og nærværende atmosfære, med højt serviceniveau og en appetitvækkende menu af smagsfulde anretninger fra det spanske køkken akkompagneret af lokale vine der fremmer smagsoplevelsen.

Luna36

Luna36 er endnu en lille perle sjult i Sóller små charmerende gader. Den lille restaurant, beliggende i en gammel chokoladefabrik, byder indenfor i en stemningsfyldt og hyggelig atmosfære, med siddepladser både indenfor samt i den hyggelige gårdhave. Luna36 er et super sted at indtage tapas i Sóller, lavet fra bunden af friske lokale råvarer.

Indkøb & Shopping

Indkøb og shopping i Sóller

Sóllers mange små og snævre gader, byder på en masse spændende lokale forretninger, hvor du finder alt fra små nips-forretninger til tøjbutikker med de nyeste trends. Sóller er desuden hjemsted til en række gallerier, da byen og området altid har haft stor tiltrækningskraft af kunstelskere og kunstnere.

Billeder
Praktisk Info

Vigtige telefonnumre

  • Nationalt politi: 091
  • Nærpoliti: 092
  • Civilgarden: 062
  • Brand: 080
  • Maritime nødstilfælde: +34 900 202 202

 

Apoteker

Find et åbent apotek på Mallorca

Stort set alle byer på Mallorca har et apotek, dog varierer åbningstiderne.

For at finde et åbent apotek, eller åbningstider for et apotek, kan du klikke på linket nedenfor som tager dig til en ny side på spansk.

Når du lander på siden, vælg da ‘Mallorca’ fra listen i højre side. Ved siden af kan du nu vælge by fra en rullemenu.

Klik her for at finde et åbent apotek

 

Buslinje 203, 204, 231, 232

Klik her for at se alle busstoppesteder og ruter på linje 200 busser

 

Rådhus

Plaça de sa Constitució, 1

Tel. +34 971 63 02 00

Hvor ligger Sóller?

Her ligger Sóller på Mallorca

Sóller ligger i en smuk grøn dal omgivet af sanselig natur der kendetegner middelhavsområdet og i højere grad Mallorca. Dalen heroppe kendes som Appelsindalen, da appelsiner og citroner dyrkes året rundt takket være den frodige jord og det varme klima der giver optimale forhold.

I nærheden af Sóller, finder du andre utroligt romantiske bjerglandsbyer, oplagt til romantisk eller afslappende ferie. Byer som Fornalutx, Port de Sóller, Pollenca, Deià og Escorca venter rundt om den næste appelsinplantage.

Rejsemål og ophold i Tramuntana

Tramuntana byder på mange skønne rejsemål, både romantiske, smukke og tæt på naturen. Alle rejsemål i Tramuntana er beliggende i maleriske omgivelser, som giver jeres ophold den ekstra dimenssion der fuldender en en afslappende ferie.
Læs mere om Tramuntana

 

Andratx

Andratx er en skøn og historisk middelalderby beliggende i en grøn dal ca. 5-7 km fra Port d’Andratx. Andratx’ gamle bydel er præget af de mange enorme herregårde og befæstede bygninger, der stadig står som eksempel på hvor udsat området har været gennem tiden, og gør byen til et slags open-air museum. Ferie og ophold i Andratx skal netop nydes på herregård, i rustikke og dybt charmerende rammer, hvor der er fokus på god mad og afslappende moderne faciliteter.

 

Bunyola

Bunyola er et smukt områder der gennem tiden har tilhørt nogle af øens rigeste mennesker, hvilket har efterlagt en stor kulturarv samt en række utroligt smukke fincas og herregårde, der nu har fået liv som udstillinger og hoteller. Bunyola byder på både kultur, natur og masser af aktiviteter. Læs om ophold i Bunyola

 

Banyalbufar

Banyalbufar ligger på de stedsegrønne bjergskråninger med udsigt over den smukke azurblå kyst. Den lille middelalderlandsby byder på autentisk ophold i historiske bygninger, smuk natur samt en håndfuld interessante seværdigheder og besøgsmål. Banyalbufar har desuden et godt udbud af hyggelige restauranter der serverer udsøgte middelhavsretter. Læs om ophold i Banyalbufar

 

Cala Sant Vicenç

Cala Sant Vicenç ligger isoleret på Tramuntanabjergenes nordvestlige side, mellem to smukke bugter omgivet af høje klippevægge der forhindrer vinde i at komme ind til strandene. Ophold i Cala Sant Vicenç byder på både romantisk boutique hotel og havudsigt fra altanen på et af de populære hoteller lige ved strandkanten. Cala Sant Vicenç er et godt rejsemål til der der søger aktiviteter i det fri, men ikke vil undvære hotellernes bekvemmeligheder. Læs om ophold i Cala Sant Vicenc

 

Camp de Mar

Camp de Mar er en lille bugt for foden af tramuntana på Mallorcas sydvestlige kyst. Camp de Mar byder på to dejlige strande, en god beliggenhed tæt på vejnet og aktiviteter samt nogle dejlige hoteller i alle prisklasser. Camp de Mar er et godt rejsemål til par og småbørnsfamilier, som søger en feriebase med strand og gode faciliteter hvor der kan slappes af. Læs om ferie i Camp de Mar

 

Deià

Deià er et smukt og romantisk område, omgivet af underskøn natur og udsigt over kysten. Deià er et oplagt rejsemål til en romantisk og luksuriøs ferie, hvor der er mulighed for selvforkælelse, lækre madoplevelser og se en masse seværdigheder. Læs om ophold i Deià

 

Escorca

Escorca er Tramuntanas hellige centrum, her ligger nemlig et af Europas største klostre og klosterskoler, Santuari de Lluc. Escorca byder på en utrolig smuk og uberørt natur, oplagt til vandreferie eller afslapning i total afsondring. Escorca er virkelig et sted hvor man kan høre stilheden i den friske rene bjergluft. Læs om ophold i Escorca

 

Esporles

Esporles er en by og et område der har utroligt meget at byde på, både i forhold til kultur, aktiviteter og seværdigheder. Besøg bla. den imponerende La Granja herregård og museum, det gamle Maristel-kloster, gå på vandretur i den uberørte natur og kom med til Europas største festival for søde sager. Læs om ophold i Esporles

 

Estellencs

Estellencs er en sød lille middelalderby beliggende på bjergskråningerne over Tramuntanabjergenes uspolerede kystlinje. Estellencs er et godt rejsemål for jer, der vil mærke den lokale atmosfære og have direkte adgang til de mange vandreruter og bjergveje. Estellencs byder desuden på en skøn lille naturstrand, hvor der er mulighed for at tage en dukkert og nyde en gang solbadning i fred og ro. Læs om ophold i Estellencs

 

Formentor

Formentor er Tramuntanas og Mallorcas nordligste rejsemål. Formentor er en halvø der nyder en isoleret og afsides beliggenhed, omgivet af uberørt natur med med gode vejforbindelser til restaen af øen. Formentor har blot ét hotel, et skønt luksushotel beliggende på klipperne over den rolige bugt, Cala Formentor. Hotellet var Mallorcas første luksushotel og har været elsket af bla. Winston Churchill og Audrey Hepburn. Læs om ophold på Formentor

 

Fornalutx

Fornalutx er Mallorcas smukkeste landsby. Den lille landsby ligger som malet ind i den frodige dal fyldt med citrustræer og olivenlunde, med dens fine rustikke huse med grønne skodder og blomster foran, som giver gaderne deres maleriske udseende. Fornalutx byder på skønne finca hoteller med udsigt over den grønne dal, samt masser aktivitetstilbud for vandrere og cyklister. Læs om ophold i Fornalutx

 

Galilea

Galilea er et rejsemål for jer der foretrækker at leje feriehus i rolige og smukke omgivelser. Galilea er en lille landsby på bjergskråningerne, med skøn udsigt over Mallorcas sydvestkyst, man kan høre stilheden heroppe mens man nyder den rene bjergluft. Galilea byder desuden på en lille håndfuld lokale spisesteder, populære for deres tapas. Læs mere om ophold i Galilea

 

Magaluf

Magaluf er kendt som Europas største festby, der hvert år tiltrækker millioner af unge mennesker til party i gaderne. Men Magaluf er heldigvis mere end blot fest og farver, det er også lækre hoteller lige ved stranden og masser aktivitetstilbud for unge og børnefamilier, bla. forlystelsesparker, badeland og delfinshows. Find hotel i Magaluf

 

Llucalcari

Den lille landsby med blot 20 indbyggere og kun 1 hotel, er et eksklusivt og romantisk rejsemål for par der vil nyde hinanden i smukke omgivelser. Llucalcari ligger på bjergskråningerne ved kysten ud for Deià, og det lækre SPa & Wellnesshotel ligger med smuk havudsigt og bjergene i baggrunden, en virkelig romantisk scene. Læs om ophold i Llucalcari

 

Orient

Orient er en idyllerisk og malerisk dal beliggende dybt i Tramuntanabjergene, hvor fred og hvile troner overalt. Ophold i Orient byder på luksus i autentiske rammer i nogle af de historiske fincas og herregårde der har præget området gennem tiden. Orient er oplagt til et ophold hvor der er mulighed for både fysisk udfoldelse og ren afslapning. Læs om ophold og overnatning i Orient

 

Palmanova

Palmanova er en god alsidig familiedestination, tæt på aktivitetstilbud for unge og børn samt Palma. Palmanova har tre lækre hvide sandstrande, en række moderne hoteller og rigeligt med spisesteder med internationalt køkken. Læs om ophold og overnatningstilbud i Palmanova

 

Peguera

Peguera ligger på Mallorcas sydvestkyst og er populært blandt cyklister. Peguera består af to områder; Peguera selv og Cala Fornells, hvor sidste er en afsidesbeliggende lille bugt væk fra det til tider hektiske turistliv. Peguera selv er et livligt område, der byder på lidt af det hele, både lækre strande, mange spisesteder, barer og restauranter. Hoteller og overnatningstilbud i Peguera varierer meget, men der er gode muligheder for at få hotel med havudsigt og god beliggenhed i byen. Læs om ophold og overnatningstilbud i Peguera

 

Pollença

Pollença er en charmerende by med masser sjæl og hjerte, smukt beliggende i Tramuntanabjergenes nordlige ende. Pollença har utroligt mange tilbud, både i forhold til overnatning, aktiviteter, sport og udflugter. Overnatning byder på både luksusophold, charmerende boutique hoteller i byen og agroturismos på bjergsiderne. Pollença har desuden en bred vifte af spisesteder, med både lokale specialiteter og internationale anretning. I området finder I masser kulturelle tilbud, seværdigheder og udflugtsmål. Sport er stort i Pollença, hvor både golf, vandring, cykling og sejlads er populært. Læs om ophold og overnatningstilbud i Pollença

 

Port de Pollença

Port de Pollença er en smuk og livlig havneby med to skønne strandområder, beliggende i en smuk bugt for foden af Tramuntanabjergene og halvøen Cap de Formentor. Port de Pollença er kendt og elsket for dens havne -og strandpromenade, The Pine Walk, hvor fyrretræer står på parade og danner en smuk scene for cyklister og løbere. På samme promenade ligger også barer og restauranter side om side, som fyldes op hver dag af glade feriegæster. Læs om ophold og overnatningstilbud i Port de Pollença

 

Port de Sóller

Port de Sóller er en maleriske og charmerende havneby, beliggende i en naturskøn bugt på Tramuntanabjergenes vestlige kyst. Port de Sóller er et godt rejsemål for jer, der ønsker et bredt udvalg af lækre restauranter, mange aktivitetstilbud og mulighed for at komme på eventyr. Port de Sóller byder desuden på en række spændende og romantiske hoteller med skønne beliggenheder på bjergskråningerne med udsigt over den dejligt bugt. Læs om Port de Sóller

 

Port d’Andratx

Port d’Andratx ligger i en smuk bugt for foden af Tramuntanabjergene, på Mallorcas sydvestkyst. Port d’Andratx er kendt som et eksklusivt rejsemål, særligt fordi størstedelen af overnatningstilbuddene består af feriehuse og lejligheder med enestående beliggenhed på klippeskråningerne over kysten med smuk havudsigt. Port d’Andratx byder da også på et par hoteller, bla. det lille Hotel Brismar der ligger lige ud til vandet på havnepromenaden blandt restauranter og cafeer. Port d’Andratx er oplagt til voksenferie . Læs om Port d’Andratx

 

Portals Nous

Portals Nous (nye havn) er et  mondænt og luksuriøst rejsemål for voksne og par der vil nye en romantisk ferie i afslappende, moderne og lækre rammer. Portals Nous ligger blot 10 minutter fra Palma, og byder på splinternye luksushoteller, Michellin-restauranter, wellness og shopping. Hotellerne i Portals Nous er nye og byder på luksusophold med designermøbler, gourmet-anretninger og serviceniveau der passer til kongelige. Beliggenheden tæt på Palma, gør det let at komme på shoppingtur i Palmas gader samt udforske den smukke hovedstad, som flere gange er kåret til at være verdens bedste by. Læs om Portals Nous

 

 

Puigpunyent

Puigpunyent er en skøn lille landsby i tramuntanabjergene, beliggende i en smuk dald fyldt med frugttræer og olivenplantager. Puigpunyent er kendt som et godt rejsemål for cyklister, som har optimale betingelser for at blive udfordret på de mange snoede veje i Tramuntana. Ophold i Puigpunyent byder på luksus og autenticitet i naturskønne omgivelser, på herregård eller finca i naturskønne omgivelser. Puigpunyent er også hjemsted for en zoologisk have i bjergene, La Reserva, som blander zoo med naturpark, et smukt og ionteressant sted at besøge. Læs om Puigpunyent

 

 

Sant Elm

Sant Elm er en skøn og charmerende lille havneby med masser mallorcinsk sjæl, som ligger isoleret i Tramuntanas sydvestlige hjørne. Sant Elm er et rejsemål for par og småbørnsfamilier, her er roligt, romantisk og præget af en afslappet atmosfære. Sant Elm har en hyggelig bilfri hovedgade, som løber lige bag kystlinjen, hvor en række restauranter og barer har hjemme og som skaber en stemningsfyldt scene både til frokost og aften. Fra  Sant Elm er det let at tage på opdagelse i naturen, der går smukkevandreruter til betagende udsigtspunkter over hele kysten, vejnet til cyklisterne og strand til solbaderne og vandhundene. Desuden afgår der fra Sant Elm havn en båd over til Sa Dragonera, en ø og naturreservat, hvor I kan vandre i helt uberørt natur, mens I oplever vilde falke og menneskevante firben. Læs om Sant Elm

 

Santa Ponça

Santa Ponça er et relativt nyt rejsemål og feriedestination beliggende på Mallorcas varme sydvestkyst for foden af tramuntanabjergene. Santa Ponça er hurtigt blevet et hit blandt danske feriegæster pga. de nye og moderne hoteller, den lækre hvide blå flag sandstrand og de mange aktivitetstilbud i og omkring byen. Santa Ponça består foruden selve byen, også af den mere luksuriøse nybyggede havn, Port Adriano, hvor et lækkert luksushotel ligger sammen med gourmetrestauranter og luksusvarebutikker. Santa Ponça tilbyder noget for hele familien og alle aldre, både børnefamilier og voksne par. Læs om Santa Ponça

 

Valldemossa

Valldemossa er en af Tramuntanas mest charmerende landsbyer, fyldt med historiske bygninger og stemningsfyldte gader. Valldemossa er smukt beliggende på flere plateau på bjergskråningerne, hvorfra I kan nyde en betagende og malerisk udsigt over den grønne dal. Valldemossa byder på en masse hyggelige spisesteder og overnatningstilbud i skønne rolige rammer med direkte kontakt til naturen. Læs om ophold og movernatningstilbud i Valldemossa

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?