Ferie i Sóller, Tramuntana – Find hotel, lejlighed, finca eller villa i smukke Sóller i bjergene

Oplev Sóller

Ferie i Sóller, her er alt du har brug for til rejsen

Hoteller og indkvartering i Sóller

Indkvarteringen i Sóller

Sóllerdalen er kendt som et paradis for aktive feriegæster, der kommer hertil for at bo midt i paradisets have. Her finder du et bredt udvalg af lækre hoteller, i stort set alle klasser. Endvidere kan du komme på luksus herregårdsferie på Mallorca i Sóller, i en af områdets gamle stenbelagte fincas.

Sóller ligger i en frodig dal af appelsinlunde, i de smukke stedsegrønne Tramuntana-bjerge – en dal der blandt lokale er kendt som ‘Mallorcas Have’.

Sóller er det perfekte sted for både aktivitet og fordybelse, hvorfor byen også tiltrækker gæster med mange forskellige interesser.

Byen er smuk, rolig og en tur gennem de atmosfæriske gader, byder ind til at sætte sig i solen og nyde en af de lokale specialiteter og en kop kaffe.

Bjergenes friske klima gør, at Sóller er velbesøgt året rundt, som én af de eneste områder på Mallorca. Forår og efterår valfarter cykelryttere hertil for, at prøve kræfter med Tramuntana-bjergenes stejle stigninger, der zigzagger rundt i hårnålesving og presser kroppen til det maksimale.

Sommermånederne i Sóller går med afslapning, fordybelse samt maritime oplevelser ved den safir-blå kyst ud for Port de Sóller.

Sóller er en by med mange ansigter – byens kerne består af den maleriske Plaça d’Espanya, med sine træer, caféer og fontæner, som byens ikoniske sporvogn roligt passerer igennem. Rundt i Sóllers gader, mellem mægtige palæer og tidligere herregårde, ser du hvordan husfacaderne skifter udseende, hvilket fortæller at Sóller har en lang historie bag sig.

Restauranter og mad i Sóller

Få steder som Sóller, har deres helt egen smag. I Sóller finder du masser af lækre spisesteder, der serverer alt fra lokale delikatesser, til internationale favoritter samt nyeste smags-trends fra Europas køkkener.

Særligt for restauranterne i Sóller er, at de alle tilbyder en unik atmosfære og enestående udsigt, enten til bjergene, til havnen eller det charmerende byliv.

Aktiviteter omkring Sóller

Den frodige natur og bjergenes friske luft, indbyder til fysisk aktivitet og mulighederne er selvsagt mange. Nogle af de mest populære aktiviteter er:

Vandring: Vandreruter i massevis starter her i Sóller, der er ruter for enhver interesse og for ethvert niveau. Vandreruterne er fint vedligeholdte

Cykling: En fantastisk måde at træne op til sæsonen eller blot tage på eventyr, er på cykel i bjergenes utallige op- og nedadgående hårnålesving langs skråningerne.

Klatring: Klatring er den perfekte måde, at opleve adrenalinsuset i kroppen på, mens du finder vej gennem grotter, vandfald og stejle klippevægge, til du når klimakset på toppen.

Mountainbike: Bjergenes underlag er perfekt til mountainbikes, der kan udnytte deres affjedring optimalt.

Seværdigheder i Sóller

Sóller ligger fantastisk placeret, i forhold til at nå til de mange attraktioner og maleriske byer i Tramuntana-bjergene. Maleriske postkort-byer som Valldemossa og Deià samt ikoniske seværdigheder som Santuari de Lluc, er indenfor kort afstand af Sóller.

Bemærkelsesværdige bygninger i Soller omfatter Sa Posada de Ca’n Prohom, et barokpalæ fra det 18. århundrede, Sa Casa de sa Luna og Sa Posada de Montcaire, nyklassicistiske palæer også fra det 18. århundrede.

Tag en tur i den berømte sporvogn, “The Orange Express”, som tager dig gennem byen, de mange appelsin og olivenlunde, til du når Port de Sóllers eksklusive strandpromenade, hvor nye eventyr starter.

Find inspiration til nærliggende oplevelser og seværdigheder her

Indkøb og shopping i Sóller

Sóllers mange små og snævre gader, byder på en masse spændende lokale forretninger, hvor du finder alt fra små nips-forretninger til tøjbutikker med de nyeste trends.

Marked i Sóller

Hver lørdag formiddag mellem 7 og 13, kan du lade sanserne friste af friske råvarer som kød, ost, delikatesser og selvfølgelig frugter. På markedet i Sóller finder du også lædervarer som tasker og sko, tøj, souvenirs og håndværk – og der er mulighed for at prutte sig til nogle gode priser, eller bare nyde en euforiserende markedsstemning.

Hvor ligger Sóller?

Her ligger Sóller på Mallorca

Sóller ligger i en smuk grøn dal omgivet af sanselig natur der kendetegner middelhavsområdet og i højere grad Mallorca. Dalen heroppe kendes som Appelsindalen, da appelsiner og citroner dyrkes året rundt takket være den frodige jord og det varme klima der giver optimale forhold.

I nærheden af Sóller, finder du andre utroligt romantiske bjerglandsbyer, oplagt til romantisk eller afslappende ferie. Byer som Fornalutx, Port de Sóller, Pollenca, Deià og Escorca venter rundt om den næste appelsinplantage.

Port de Sóller hotel lejlighed

Fornalutx hotel lejlighed

Pollenca lejlighed

Port de Pollenca lejlighed stranden

Escorca lejlighed

©2018 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, billigste flybilletter til Palma, hotel på Mallorcas, destinationer, seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

 

Webdesign af Acces Digital - Professionelle hjemmesider

Log in with your credentials

Forgot your details?