Søg
Close this search box.

Palma Aquarium

Sejlture omkring kysterne

Cuevas del Drach

Tur i veterantog

Om du er voksen eller barn, så er en tur i Palma Aquarium altid en fantastisk oplevelse på Mallorca. Gengivelser af de 7 verdenshave, Europas største hajtank, samt et væld af sjove og lærerige aktiviteter venter i dette gennemførste aquarium.

Sejl rundt om Mallorcas fortryllende kyster, til små jomfrubugter, charmerende gamle fiskerihavne og til laguner gemt mellem dramatiske klippeformationer. 

Cuevas del Drach – Dragegrotterne – i Porto Cristo er nogle af Europas mest fascinerende og kendte drypstenshuler, en stor oplevelse for hele familien på Mallorca.

Mallorcas veterantog kører mellem Palma og Sóller, gennem Serra de Tramuntanas smukke frodige dale prydet med frugtplantager og stedsegrønne bjergskråninger.

Aktiviteter på Mallorca

Aktiviteter for børn på Mallorca

Der er masser af sjove aktiviteter for børn i alle aldre på Mallorca. Mange hoteller har allerede gode børnevenlige fasciliteter, der kan holde ungerne underholdt og aktive. 

Find inspiration og idéer til en sjov familieferie på Mallorca, med masser af mindeværdige aktiviteter for alle aldre. Her finder du gåde råd om at rejse til Mallorca med børn.

Kom ud og mød dyrene

Børn elsker dy, og Mallorca byder på rig mulighed for at komme tæt på en masse forskellige dyrevenner. 

Vandland og forlystelser

Sjasken og plasken og masser af grin! Sådan skal det være, når den står på vandrutsjebaner, fart og spænding. Mallorca har masser af aktiviteter med 

Udendørs aktiviteter og sport på Mallorca

Leder du efter inspiration til din ferie, samt sjove og afslappende aktiviteter, så har Mallorca det meste. Her er rig mulighed for sport og udendørs aktiviteter, ligesom der er masser af forlystelser til børnefamilien. 

Sejl omkring Mallorcas kyster

Når du rejser til en smuk ø som Mallorca, skal du gøre dig selv en tjeneste og opleve den fra søsiden. Mallorcas mange jomfrubugter, shemmelige strande, dramatiske klipper og krystalklare vand gør den vidunderlig smuk at opleve fra vandet.

Dykning på Mallorca

Tag med på undervandseventyr, når Mallorcas dykkercentre viser dig hvilken vidunderlig verden der eksisterer lige under havets overflade.

Cykling

Tusindvis af cyklister valfarter til Mallorca hvert år for at cykle på de mange gode veje, der snor sig gennem bjergpas, langs azurblå kyster og 

Golf på Mallorca

FORE! Tag med på golfbanen

Mere end 20 smukke og godt designede golfbaner venter på, at du kommer og svinger køllerne her. Mallorcas golfbaner er ofte brugt i større turneringer, og du finder hurtigt ud af hvorfor. Læs med her og lær de mange golfbaner på Mallorca at kende. 

Vandring på Mallorca

Gå, så skal det nok gå

Mallorca er en drømmedestination for vandrere; her er så meget uspoleret natur og  mange sanselige områder at indtage. Her får du inspiration til at vandre på Mallorca; gode områder og ting at se.

Klatring på Mallorca

Slip din indre Spiderman løs

Sportsklatring og rapelling er for de eventyrlystne aktive turister, en sport hvor du oplever frihed af en anden verden. Mallorca er et hotspot for klatring af forskellig art, ikke mindst Deep Water Soloing der blev opfundet netop her på Mallorca. 

Aktiviteter for livsnydere og kulturinteresserede

Er du til et godt glas? Eller måske til en tur gennem samtidskunstens kompromisløse og uhæmmede krativitet? Mallorca har masser af spændende aktiviteter at byde på, når det kommer til at nyde kulturen i et roligt tempo.

Vinsmagning og rundvisninger på vingårde

Mallorcas vine har oplevet stor international anerkendelse og efterspørgsel, særligt de seneste 10 år. Kom med ud på vingården, lær om ønologien og smag Mallorcas bedste vine. 

Tag på markedspladsen

Mallorca er kendt for sine mange markeder i de små landsbyer, hvor du forbindes til dine rødder som handelsrejsende. 

Udstillinger og museer

Mallorca har siden 1800-tallet haft stor tiltrækningskraft af kunstnere, der fandt inspiration til deres værker her. Helt naturligt er øen blevet en kosmopol for kunst, som skal opleves.