Her på siden får du et overblik over nogle af de populære aktiviteter du kan glæde dig til på Mallorca. Jeg har udeladt seværdigheder og fokuseret på fysisk aktivitet.

Markedsdage
markeder på mallorca find alle lokale markeder og markedsdage

Markederne på Mallorca

Markederne er en af de helt store trækplastre på Mallorca, særligt når det kommer til aktiviteter. Stort set alle landsbyer har et ugentligt marked fyldt med aktive handlende der prutter om prisen. Hvad skal du have med hjem?

Se alle markeder og markedsdage på Mallorca

Markeder om mandagen på Mallorca

Caimari

Calviá

Lloret de Vistalegre

Manacor

Montuiri

Markeder om tirsdagen på Mallorca

Alcúdia

Artà

Campanet

Ca’n Picafort

Ca’n Pastilla

Llubí

Peguera

Porreres

Santa Margalida

Markeder om onsadagen

Andratx

Capdepera

Colònia de Sant Jordi

Llucmajor

Petra

Pòrtol

Port de Pollença

Santanyí

Selva

Sencelles

Sineu

Vilafranca de Bonany

Markeder om torsdagen

s’Arenal

Ariany

Ca’n Pastilla

Campos

Consell

Inca

Sant Joan

San Llorenc

Ses Salines

Markeder hver fredag

Algaida

Binissalem

Ca’n Picafort

Maria de la Salut

Son Servera

Markeder hver lørdag

Alaró

Buger

Bunyola

Cala Ratjada

Campos

Costitx

Es Llombards

Esporles

Lloseta

Mancor de la Vall

Santa Margalida

Santanyí

Santa Eugènia

Sóller

Markeder hver søndag:

Alcúdia

Felanitx

Llucmajor

Muro

Sa Pobla

Pollença

Porto Cristo

Santa Maria del Cami

Valldemossa

Santa Ponça

cykling populær aktivitet mallorca Cykling

Aktiv ferie på Mallorca: Cykling og mountainbike

cykelferie på mallorca

Cykling og cykelferie på Mallorca

Cykling er sammen med vandring, den mest populære form for aktiv ferie på Mallorca. Det enorme og velholdte netværk af asfalterede veje, gør Mallorca til et paradis for cyklister.

Læs mere om cykelferie på Mallorca

kør mountainbike mtb på mallorca

På mountainbike på Mallorca

Mountainbike eller MTB er en populær aktivitet og sport at dyrke på Mallorca. Det giver måske næsten sig selv med de mange naturområder af bakker, bjerge og klitter, at mountainbiking har vokset sig stort for aktive feriegæster der søger både natur og adrenalin.

Læs mere om mountain-biking

vandring er en populær aktivitet på mallorca Vandring

gruppe mennesker vandre på mallorca

Vandring på Mallorca

Vandring er sammen med cykling den mest populære aktivitet på Mallorca, navnlig fordi det kan gøres overalt, i alle tempi og med næsten alle konditioner. Vandring er særligt populært i Tramuntana, hvor utallige ruter fører omkring i den vilde uspolerede natur til magiske udsigtspunkter.

Også Mallorcas anden bjergkæde, Serra de Llevant, er et populært område at vandre i på Mallorca. I bjergkæden ligger også en kæmpe naturpark af samme navn, der fører omkring i bjergkæden og viser noget af den smukkeste uberørte natur på Mallorcas østlige egne.

Er du ikke nødvendigvis til bjerge og decideret vandring/hiking, er der masser af gode muligheder på resten af øen, der er f.eks. flere skønne naturparker/reservater såsom Albufera vådområdet, Ses Fonts Ufanes, Punta Amer, Mondragó Parc og flere andre. Endvidere er der hele øens indre del, hvor fredelige rurale områder dominerer. Her er masser af plads og ro til at bevæge sig i eget tempo.

Læs mere om vandring og vandreferie

golf er en populær aktivitet på mallorca Golf

Golfbaner på Mallorca

Er du også bidt af en gal golfer, så kan du glæde dig til at vælge mellem 21 veldesignede og udfordrende golfbaner på Mallorca.

Du kan læse mere om at spille golf på Mallorca her

Golf Maioris

Golf Maioris er smukt anlagt mellem fyr, oliven og johannesbrødtræer, i et smukt middelhavslandskab. Du vil som golfspiller, nyde banen med sine udfordringer, der blandt andet er udstyret med fire søer og to ø-greens.

Læs om Golf Maioris

Vall d’Or Golf

Vall d’Or Golf er en kort, men vidunderligt anlagt bane. De første 9 huller er beliggende blandt fyrretræer og har panorama udsigt over middelhavet. Banen indledes med en kort par 3 og efterfølges af en vanskeligere par 4, der snor stejlt ind i bakkerne i området. Vall d’Or Golf er omkring 40 minutters kørsel fra de populære feriedestinationer i Cala Bona og Cala Millor længere oppe på ad østkysten.

Læs om Vall d’Or Golf

Golf Son Antem

Golf Son Antem byder på 2 separate golfbaner, øst og vest. Østbanen er mesterskabsbane og åbnede tilbage i 1994, den måler mere end 6,3 km. Banen blev i sin tid anlagt i et eksklusivt jagtområde, hvorfor du stadig vil kunne opleve vildtgående dyr på banen. En godt designet golfbane, med brede og lange fairways tillader spillere med høje handicap, at komme tilbage fra dårlige tee skud.

Læs om Golf Son Antem

Golf Son Gual

Golf Son Gual er en utrolig smuk golfbane, der er anlagt mellem 800 oliventræer, johannesbrødtræer og vilde blomster for et stort visuelt indtryk. Banen er blandt de nyeste på Mallorca, og velegnet til alle niveauer.

Læs om Golf Son Gual

Golf Park Puntiró

Golf Park Puntiró ligger mellem Palma og Santa Eugènia, i smukke rolige omgivelser. Sværhedsgraden på banen er omkring gennemsnittet og passer til begyndere, let øvede og øvede golfspillere.

Læs om Golf Park Puntiró

Golf de Andratx

Golf de Andratx snor sig gennem et betagende og detaljeret anlagt landskab, prydet med ældgamle olivenlunde, mandeltræer og tørstensmure, for at skabe en smag af Mallorcas ægte charme. Syv damme og søer er fordelt mellem 6 huller, sammen med hele 60 bunkers fyldt med det fineste hvide strandsand, forhindrer nærmest golfspillere i at vende tilbage med deres bolde.

Læs om Golf de Andratx

Golf Santa Ponça

Golf Santa Ponça har hele tre baner, men det er kun én af banerne du kan spille på som almindelig besøgende – de resterende to baner er forbeholdt logerende gæster og medlemmer af golfklubben. Det var blandt andet her på Golf Santa Ponça, at Severiano Ballesteros, tog titlen “Balearic Open” i 1992.

Læs om Golf Santa Ponça

Club de Golf de Poniente

Club de Golf de Poniente betragtes som én af de bedst designede golfbaner på Mallorca – og har tiltrukket sig anerkendelse fra Spaniens bedst kendte banearkitekt, Pepe Gancedo. Club de Golf de Poniente passer til mellemniveauet.

Læs om Club de Golf de Poniente

Real Golf de Bendinat

Real Golf de Bendinat er populært blandt feriegæster fra Portals Nous, Bendinat, Cala Major, Palma Nova og Palma. Klubhuset hos Real Golf de Bendinat, tilbyder fantastiske rammer med udsigt over havnepromenaderne og de mange lystyachts, der er med til at gøre hele området så eksklusivt.

Læs om Real Golf de Bendinat

Arabella Golf Son Vida

Arabella Golf Son Vida er en af Mallorcas ældste golfbaner, der blev anlagt tilbage i 1964. Arabella Golf Son Vida byder på en hyggelig dag i godt selskab hvor afslapning er i centrum. For dig der søger større udfordringer, er Arabella Golf Son Muntaner og Arabella Golf Son Quint mere oplagte valg.

Læs om Arabella Golf Son Vida

Arabella Golf Son Muntaner

Son Muntaner kan prale af at have Mallorcas ældste oliventræ “Sa Capitana”, der siges at være 1000 år gammelt. Banen her er mere kompleks og kan være tung at spille på for en let øvet golfspiller, eller hvis du er svag i ryg/skulder.

Læs om Arabella Golf Son Muntaner

Arabella Golf Son Quint

Arabella Golf Son Quint tilbyder desuden Mallorcas eneste Pitch & Putt bane – en ideel måde for nybegyndere, at træne teknikken på. Efter vel endt tur på banen, kan du sætte dig til rette i det moderne klubhus, hvor der er mulighed for komplet afslapning i/ved poolen og en eftertragtet restaurant.

Læs om Arabella Golf Son Quint

Pula Golf

Banen hos Pula Golf er hård og krævende, men sjov for spillere på stort set alle niveauer. Her er tilmed en championship bane for dig, der virkelig skal prøve kræfter med de bedste. Pula Golf startede op i 1955, men gennemgik i 2004-2005 en næsten komplet renovering, udført af designeren, Jose Maria Olazabal. Specielt det 17. hul på banen, blev et centralt omdrejningspunkt for renoveringen – hvorfor, må du selv opleve.

Læs om Pula Golf

Golf Son Termens

Der er rigelig mulighed for at score godt på Golf Son Termens-banen og det bliver kun endnu sjovere, når banen er i så god stand som den er. De fleste handicap kan spille på Golf Son Termens, med pas på de mange udfordringer, blandt andet træer, der skygger for søer og bunkers.

Læs om Golf Son Termens

Golf Pollença

Golf Pollença er en skøn 9-hullers bane, der ikke kræver hverken lavt handicap eller masser af rutine. Banen er anlagt med det formål at gøre det sjovt for så mange som muligt. Fra terrassen i klubhuset nydes en vidunderlig udsigt over bugten i Port de Pollença.

Læs om Golf Pollença

Club de Golf de Son Servera

Club de Golf de Son Servera er en udfordrende 18-hullers golfbane, der kræver god nøjagtighed. Banen er beliggende i naturskønne omgivelser, og som et sted de lokale ynder at spille.

Læs om Club de Golf de Son Servera

Capdepera Golf

Capdepera Golf skiller sig ud for sine rummelige greens, den charmerende kombination af lange, brede fairways og hele seks søer. De sidste 6 huller på denne bane, som ligger skjult i Ártas bjerge, er ret udfordrende og sjove. Overordnet er det en bane, der matcher stort set alle niveauer.

Læs om Capdepera Golf

Canyamel Golf

Club de Golf Canyamel er kendt som en af de vanskeligere golfbaner på Mallorca – hver af dens 18 huller er en udfordring for selv erfarne golfspillere med mange år på banen. Club de Golf Canyamel er fuld af spændende udfordringer, den største er de mange klippevægge og den kuperede overflade, der gør terrænet uforudsigeligt og kræver god teknik.

Læs om Canyamel Golf

Club de Golf de Alcanada

Club de Golf Alcanada har en stor variation af huller, med den korteste par 3 på 146 meter, og den længste par 5 på mere end 565 meter. Selvom Club de Golf Alcanada stadig er en relativ ung golfbane, er den allerede anerkendt af en række velkendte golfmagasiner og golfassociationer, som én af ​​de fineste baner i Spanien og Europa.

Læs om Club de Golf de Alcanada

maritime aktiviteter og oplevelser på mallorca Maritime Aktiviteter

Aktiviteter til søs på Mallorca

På en vidunderlig ø i middelhavet er det klart at mange af aktivitetstilbuddene er i eller på havet. Der er mulighed for bådture i katamaran eller sejlbåd, kajak, fisketure, surfing og meget mere. Særligt omkring strandene er der masser af fede aktiviteter.

Vil du på tur med båd kan du typisk finde information nær molerne. Ønsker du større oplevelser, så brug services som GetYourGuide her til at finde flere aktiviteter til søs, f.eks. delfin-safari, dykkerture eller sejlture med frokost.

fisketur på mallorca fra kyst eller dybhav fra båd

Fiskeri og fisketure på Mallorca

Fiskeri har gennem århundreder været én af Mallorcas hovedbeskæftigelser. Nu er det din tur til at prøve kræfter med tunfisk, guldmakrel og havørreder i Middelhavets farvand, dog fra en super lækker yacht fyldt med forfriskninger og højt humør under solen.

Læs mere om fiskelicens og fisketure

dykning på mallorca Dykning

dykker på dykkertur på mallorca

Dykning

Dykning er en helt oplagt aktivitet på Mallorca, her kommer du helt tæt på den blå verden under havets overflade. Tag med ned i undersøiske naturreservater og grotter, hvor du møder havets farverige beboere og smukke planter.

Læs mere om dykning og snorkling

forlystelsesparker på mallorca For børnefamilier
vandland på mallorca er aktiviteter for familie Vandland

Vandland på Mallorca

Mallorca byder på hele tre vandland: HidroPark (Alcúdia), Western Water Park (Magaluf), Aqualand (Arenal).

vandlandet hidropark i alcudia på mallorca

HidroPark

HidroPark er børnenes favorit, det er her der er taget mest hensyn til hele familien, og endda lidt ekstra til de mindste. HidroPark ligger i udkanten af ferieparadiset Alcúdia, der netop er kendt for at tiltrække børnefamilier.

Læs mere om HidroPark

vandrutsjebaner i western water park vandland i magaluf mallorca

Western Water Park

Western Water Park er et vandland med det vilde vesten som tema. Her er vandrutsjebaner for alle aldre, der giver sus i maven og adrenalinindsprøjtninger. Foruden fede rides er der også westernshow hver dag og flere sjove aktiviteter.

Læs mere om Western Water Park

aqualand el arenal vandland på mallorca

Aqualand

Aqualand er det største vandland på Mallorca, og ligger i udkanten af s’Arenal, lige øst for Palma. I Aqualand er der masser af sjove rutsjebaner til alle aldre, både de helt vilde rides, gummiringe og mini-vandland til de mindste.

Læs mere om Aqualand

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?