Aktiviteter på Mallorca

find de bedste markeder på mallorca til din ferie. komplet guide til alle markedspladserne på mallorca

Markederne er en af de helt store trækplastre på Mallorca, særligt når det kommer til aktiviteter. Stort set alle landsbyer har et ugentligt marked fyldt med aktive handlende der prutter om prisen. Hvad skal du have med hjem?

Aktiv ferie på Mallorca: Cykling og mountainbike

Sport på Mallorca, cykling på landeveje og bjergveje

Cykling og cykelferie på Mallorca

Cykling er sammen med vandring, den mest populære form for aktiv ferie på Mallorca. Det enorme og velholdte netværk af asfalterede veje, gør Mallorca til et paradis for cyklister.

Mountainbike er en populær aktivitet og sport på Mallorca

På mountainbike på Mallorca

Mountainbike eller MTB er en populær aktivitet og sport at dyrke på Mallorca. Det giver måske næsten sig selv med de mange naturområder af bakker, bjerge og klitter, at mountainbiking har vokset sig stort for aktive feriegæster der søger både natur og adrenalin.

Naturparker og reservater på Mallorca

fisketur på mallorca kyst og dybhavsfiskeri fra båd

Fiskeri og fisketure på Mallorca

Fiskeri har gennem århundreder været én af Mallorcas hovedbeskæftigelser. Nu er det din tur til at prøve kræfter med tunfisk, guldmakrel og havørreder i Middelhavets farvand, dog fra en super lækker yacht fyldt med forfriskninger og højt humør under solen.

mallorca_dykning-dykkertur

Dykning

Dykning er en helt oplagt aktivitet på Mallorca, her kommer du helt tæt på den blå verden under havets overflade. Tag med ned i undersøiske naturreservater og grotter, hvor du møder havets farverige beboere og smukke planter.

Golfferie og golfbaner på Mallorca

Golfoplevelser paa Mallorca
Mallorca er det perfekte sted for klatreentusiaster

Klatring på Mallorca

Er du til adrenalin og eventyr, så benyt en unik mulighed for at komme med ud og have det sjovt på naturens egne legepladser. Klatring er en populær sport på Mallorca, og den bliver kun sjovere når I sammen rappeller og klatrer i kløfter og på klipper.

Mallorca er kommet godt med i vinproduktionen, som igen er blevet et stort aktiv på øen. Vinbønderne eksperimenterer som aldrig før med nye smage og blandinger, og du kan opleve hvordan vinen bliver til, samt smage en masse varianter. Se vingårdene du kan besøge her.

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?