Aktiviteter på Mallorca

Fisketur på Mallorca

fisketur på mallorca ksyt og dybhavsfiskeri med båd

Fiskeri har gennem århundreder været én af Mallorcas hovedbeskæftigelser. Nu er det din tur til at prøve kræfter med tunfisk og havørreder i Middelhavets farvand, dog fra en super lækker yatch fyldt med forfriskninger. Læs her hvordan du kommer på fisketur på Mallorca og får fiskelicens.

Markederne på Mallorca

ugentlige markeder på mallorca

Markederne er en af de helt store trækplastre på Mallorca, særligt når det kommer til aktiviteter. Stort set alle landsbyer har et ugentligt marked fyldt med aktive handlende der prutter om prisen. Hvad skal du have med hjem? Find alle markederne på Mallorca her.

Vinsmagning på vingård

vin mallorca

Mallorca er kommet godt med i vinproduktionen, som igen er blevet et stort aktiv på øen. Vinbønderne eksperimenterer som aldrig før med nye smage og blandinger, og du kan opleve hvordan vinen bliver til, samt smage en masse varianter. Se vingårdene du kan besøge her.

Naturreservater

mallorca guides bjerge escorca gorg blau

Naturreservaterne på Mallorca er vel nok blandt de mest populære aktiviteter. Hvert år flokkes tusinder af vandrere til øen for at vandre naturen tynd og nyde det utroligt rige dyre -og planteliv i dets naturlige element. Se her og se hvorfor naturreservaterne er så specielle.

Bade- og vandland på Mallorca

palma_badeland_vandland_mallorca

Ingen sommerferie med børn uden et sjovt bade og vandland i aktivitetsprogrammet! Børnene elsker kildren i maven som de suser gennem de mange vandrutsjebaner i de 4 vilde badeland rundt om på Mallorca. Du kan se  alle vandland på Mallorca her.

Aktiviteter for børnefamilier

mallorca har mange gode aktiviteter for boernefamilier

Skal du afsted til Mallorca med småbørnene, er det godt at kende alle aktiviteter du kan vælge mellem, når de små skal have en mindeværdig oplevelse. Børneaktiviteterne spænder utroligt vidt, og du er næsten sikret at blive hædret som året mor eller far efter et besøg på en af disse aktiviteter.

Forlystelsesparker & & Fun Parks

natur_oplevelser_santa_ponca_mallorca_ferie

Luftballon over Mallorca

aktiviteter mallorca luft-ballon

©2019 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Vis
Skjul

Log in with your credentials

Forgot your details?