Søg
Close this search box.

Dyreparker og zoo's på Mallorca

Forskellige dyr på Mallorca heriblandt delfiner, tigre, giraffer og firben, som kan ses.

I denne artikel

Besøg i dyreparker på Mallorca giver jer en chance for at lære, udforske og nyde naturen sammen, på en måde, der er både sjov, informativ og mindeværdig.

Der er flere fantastiske muligheder for at opleve dyr på Mallorca; i dyreparker, på/i vandet og i zoologiske haver. 

De bedste steder at se dyr på Mallorca

Som sagt er der masser af muligheder for at opleve dyr på Mallorca, men når man rejser med børn, er det nok meget godt at man ikke skal lede for længe efter dem (dyrene). 

Marineland

Marineland er en blanding af en zoo og et aquarium, hvor du både kan møde fisk, delfiner, søløver og reptiler. Særligt er Marineland nok kendt for sine store søløveshows og delfinshows, hvor de intelligente dyr viser deres agilitet og følelsesmæssige tilknytning til dyrepasserne. 

Foruden søløver og delfiner, kan du bl.a. møde pingviner, flamingoer, papegøjer, slanger, skildpadder, iguaner, samt en lang række tropiske fisk i alle regnbuens farver. 

Børnene kan også få taget billeder sammen med søløverne, ligesom der er poolområde og andre sjove aktiviteter på stedet. 

Marineland ligger i det mondæne område Portals Nous, mellem Palmanova og Cala Major

Marineland er en skøn oplevelse for hele familien, der blander zoologisk have og aquarium i én park. 

Natura Parc

Natura Parc hjælper dyr, der ellers ikke ville have overlevet ellers, til et godt liv, det fortjener alle dyr nemlig. 

Den zoologiske have ligger ca. 15 minutter fra Palma, i landsbyen Santa Eugènia. Her kan du opleve en verden af bl.a. tropiske fugle, aber og andre pattedyr, der elsker menneskelig kontakt. 

Natura Parc i Santa Eugènia redder dyr og sørger for at de får et godt liv i den lille zoo. 

Palma Aquarium

I Ca’n Pastilla, lige uden for Palma city, finder du Palma Aquarium, som er en stor oplevelse for børn og voksne. 

I Palma Aquarium finder du akvarier bygget som tro kopier af verdens have, f.eks. Det Indiske Ocean, Atlanterhavet og selvfølgelig Middelhavet. 

Her finder du også én af Europas største haj-akvarier, med sandtigerhajer og brunhajer. Som noget helt unikt tilbyder Palma Aquarium også oplevelser, såsom at dykke med hajer, samt sejle på overfladen af hajtanken.

Palma Aquarium er et af Europas største og mest fascinerende af sin slags, en stor oplevelse for alle interesserede i havbiologi. Her er masser af aktiviteter og smukke skabninger at lære om, som hele familien vil elske. 

Sa Dragonera

En tur til drageøen Sa Dragonera er altid en dejlig ting at gøre på Mallorca. Øen er et stort naturreservat kendt for sit rige dyre- og planteliv, særligt de hundredtusindvis af sorte firben der løber allevegne. Når du passerer forbi souvenirbutikker på Mallorca, ser du ofte firben afbilledet, det er grundet Dragonera. 

Selv for børn er en tur på Dragonera en stor og spændende oplevelse, ikke blot grundet dyrene, men også grundet øens for og mange vanvittigt flotte udsigtspunkter. Her er også et lille museum, hvor du lærer om øens dyr og dens historie, inden du går på opdagelse.

Du kan komme til Sa Dragonera med både fra enten den charmerende havn i Sant Elm eller fra den gode strand i Santa Ponca.

Sa Dragonera er en smuk og sanselig oplevelse, som alle kan glæde sig til at besøge. Øen er elsket for sit rige dyre- og planteliv, særligt det sorte firben, der er blevet ikonisk for Mallorca.

Safari Zoo

Safari Zoo ligger mellem Cala Millor og Sa Coma, og byder på en oplevelse der hensætter dig til Afrikas savanner. Du kan køre i egen bil (udlejningsbil), eller tage safari-toget rundt i parken. 

Mere end 600 dyr venter på jer i Safari Zoo, alt fra frygtindgydende løver og tigre til sjove og frække aber, ligesom der er legepladser og mini-zoo for de mindste på stedet. Der er også mulighed for at være med til at fodre nogle af dyrene, så du kommer helt tæt på. 

Tag med på safari på savannen, og oplev nogle af Afrikas flotteste og mest fascinerende dyr, mens du ruller forbi i safaritoget og kommer helt tæt på.

Artestruz strudsefarm

Ikke langt bag den Mallorcas største naturstrand es Trenc, nær byen Campos, finder du strudsefarmen Artestruz, en familiedrevet gård der opdrætter, ja, strudse. 

Strudse er nogle af naturens mest pudseløjerlige skabninger, ikke desto mindre dybt fascinerende, og når du kommer helt tæt på dem vil du med det samme mærke et bånd til dem. 

Som en eksklusiv oplevelse, kan du endda lave strudseæg, under kyndig vejledning selvfølgelig, og nyde resultatet på farmen. 

Artestruz byder dig indenfor i en helt unik verden af verdens største fugle, når du besøger deres farm i Campos. Her kan du ride på strudse, møde ungerne, fodre dem og hygge med dem. 

Delfinsafari 

Kom tæt på havets mest intelligente pattedyr, delfinerne, når de danser på havoverfladen ved siden af båden. 

Flere steder på Mallorca kan du tage med på delfinsafari, hvor du sejler ud til delfinernes yndlingssteder og oplever dem helt tæt på. De mest populære delfinture på Mallorca afgår fra Port d’Alcúdia og Palma

Tag med på delfinsafari på Mallorca, og oplev de intelligente pattedyr når de boltrer sig på havets overflade. Der er masser af ture, enten i dagtimerne eller ved solopgang. 

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere interessante steder du skal opleve på Mallorca

Sa Bassa Blanca

Med udsigt over Alcúdia-bugten på Mallorcas nordlige kappe finder du Yannick og Ben Jakober stiftelsen, der holder til i den storstilede finca Sa Bassa Blanca. Sa Bassa Blanca byder på en fantastisk kunstoplevelse for både voksne og børn. Den enorme skulpturpark, samlingen af portrætmalerier af adelige børn, rosenhaven, samt de mange samtidskunstværker.