Artestruz strudsefarm

Om

Artestruz strudsefarm er beliggende syd for den charmerende landsby, Campos, og ikke langt fra de populære feriesteder, Colonia de Sant Jordi og Sa Rapita, en anderledes og sjov oplevelse for både voksne og børn

Få en unik og anderledes oplevelse på Mallorca, med en tur på ryggen af én af disse imponerende fugle.

På den familiedrevne strudsefarm, Artestruz, kender de hver enkelt af strudsene og sikrer at du føler dig rolig af afslappet sammen med strudsen, inden du kommer tæt på den. Der er mulighed for at ride på ryggen af disse enorme fugle, møde strudseungerne og fodre dem.

Til Artestruz-farmen hører også en café der serverer lækkert strudsekød og strudseæg sammen med mallorcinsk vin fra lokalområdet.

Desuden finder du en lille shop på gården, der handler med ting udelukkende produceret fra strudse.

Artestruz strudsefarm er en suveræn og unik oplevelse for både børn og voksne.

Information:

Artestruz strudsefarm
Ma-19, 40
07630 Campos

Hvor

Campos

Campos er et typisk landbrugssamfund beliggende på Mallorcas sydkyst, der i den senere årrække har tiltrukket sig større opmærksomhed fra turisme, særligt grundet de mange muligheder for sport og aktiviteter, men også pga. af Mallorcas største uspolerede strand, es Tranc. I Campos finder du en række luksuriøse og charmerende fincas, hoteller og agroturismos, der på fineste vis kombinerer moderne luksus med autentisk mallorcinsk charme.

Campos ophold og aktiviteter

Flere seværdigheder omkring Campos

Opdag Migjorn-regionen på Mallorca

Migjorn-regionen er den mest sydlige region på Mallorca, og samtidig den tørreste.Den består af kommunerne Campos, Llucmajor, Sanatní, Ses Salines og Felanitx, der blandt andet byder på populære rejsemål som Cala d’Or, s’Arenal og Portocolom. De mange flade arealer i Migjorn-regionen gør det attraktivt at cykle her, særligt omkring Llucmajor er cykelturisme meget populært. I det sydøstlige hjørne af regionen finder du desuden det smukke naturområde, Mondragó Park, som er et populært besøgsmål for strandgæster og naturelskere.

Flere

Flere udstillinger på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Alle rettigheder forbeholdes ©2022 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?