PALMA AQUARIUM

hajer i palma aquarium på mallorca
Om

Palma Aquarium, er verdenskendt for sin enorme hajtank, som du i øvrigt kan komme ned og dykke i sammen med hajerne.

Palma Aquarium er en kæmpe oplevelse for alle aldre, bygget til at imponere – og det gør det!

Palma Aquarium, en oplevelse for hele familien

 

Palam Aquarium er beliggende godt 10 minutters kørsel fra Palmas centrum, nær det populære feriested Ca’n Pastilla.

Arkitekterne bag Palma Aquarium, har genskabt en tro kopi af den maritime flora og de økosystemer, der kendetegner størstedelen af verdens tropiske have og oceaner.

Foruden de mange fascinerende akvarier, vil du finde en enorm jungle på tagetagen. Junglen er den største tagterrasse i Spanien og det særligt konstruerede mikroklima, sikrer optimal vækst af vegetationen – meget imponerende og interessant.

Mest spændende af alt, er dog den enorme hajtank. Hajtanken er 33 meter lang, 25 meter bred og 8,5 meter dyb, kendt som ‘The Big Blue’, den dybeste hajtank i Europa og rummer imponerende 3,5 millioner liter saltvand.

Blandt de mere end 200 dyrearter i Palma Aquarium, bor her 4 forskellige hajarter – Sorttippet Revhaj, Glathaj, Sandtigerhaj og Sandbankehaj.

Er du i besiddelse af en PADI-dykkerlicens, kan du endda komme ned og svømme med hajerne – gå ikke glip af denne unikke oplevelse i Palma Aquarium.

Før du kommer til den store hajtank, passerer du en række tanke, der repræsenterer det mest fascinerende fra Middelhavet, Det Indiske Ocean samt fra de sydamerikanske farvande.

Barn eller voksen, hajinteresseret eller ej, så er et besøg i Palma Aquarium et must.

Information:

Palma Aquarium
Manuela de los Herreros 21
07610, Palma de Mallorca, Spain
Tlf. +34 902 702 902

Åbningstiderne er fra 9:30 – 18:30 (sidste indgang er dog kl. 17:00)

Hvor

Find vej til Palma Aquarium

Palma

Palma er Mallorcas og de baleariske øers hovedstad, en by der flere gange er kåret som den bedste by i verden at bo i. Palma har en lang og spændende historie, der tager os helt tilbage til dens grundlæggelse i romertiden. Gennem mere end et årtusind har flere kulturer haft sat deres præg på byen, som på mange måder ebber af kulturhistorie og mangfoldighed. Palma er et oplagt besøgsmål på enhver tur til Mallorca, der er altid noget at se eller lave her, f.eks. en shoppingtur i de mange butikker omkring hjertet af byen, eller en tur på cafe eller restaurant. Palma er samtidig hjemsted for nogle utrolige seværdigheder, der nok skal få kameraet frem. Besøg bla. Sa Seu katedralen, Bellver-slottet, Almudaina-paladset, de arabiske bade, Casal Solleric, Sant Francesc klostret, tag en tur med veterantoget til Sóller eller udforsk byens arkitektoniske perler. Ønsker du at bo i Palma, kan du glæde dig til en række sublime luksushoteller som ligger i smukke historiske bygninger i hjertet af byen, hvor opvartning og romantik er notorisk.

Palma hotel, sightseeing, seværdigheder og guide

Flere seværdigheder i Palma

Opdag flere rejsemål nær Palma

Cala Major

Ca’n Pastilla

s’Arenal

Flere

Flere museer og udstillinger på Mallorca

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?