Søg
Close this search box.

Tilføj din overskrift her

Delfinshow med publikum i Marineland zoologisk have, i Portals Nous, Mallorca.

Marineland er en fascinerende oplevelse for alle dyrevenner

Marineland er særligt kendt for sine imponerende delfinshow – anerkendt over hele verden, som værende blandt de bedste af sin slags.

Foruden delfinshows kan du opleve farvestrålende papegøjer, de legesyge Humboldt-pingviner, hajer, syngende søløver, samt gå på opdagelse i det tropiske reptilhus.

Børnene kan tage en tur på piratbåden eller mini-toget rundt i Marineland – begge store hit hos de små og en nem måde at se parken på.

I en god sags tjeneste

Den store succes for Marineland betyder, at man hvert år donerer en fast del af overskuddet til miljø og dyreværnsorganisationer.

Marineland er Spaniens ældste delfinpark, og åbnede første gang dørene tilbage i 1970. Marineland er desuden flere gange blevet hædret og anerkendt for arbejdet med research og bevaring af særlige racer.

Adresse og kontaktinfo

Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag 10:00 - 17:00
Onsdag 10:00 - 17:00
Torsdag 10:00 - 17:00
Fredag 10:00 - 17:00
Lørdag 10:00 - 17:00
Søndag 10:00 - 17:00

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere aktiviteter for børnefamilier på Mallorca