Marineland (Palmanova)

udflugt med transport og entre til Marineland i Palmanove, Mallorca

Marineland er en fascinerende oplevelse for alle dyrevenner

Marineland er særligt kendt for sine imponerende delfinshow – anerkendt over hele verden, som værende blandt de bedste af sin slags. Foruden delfinshows, kan du opleve farvestrålende papegøjer, de legesyge Humboldt-pingviner, strømlinede hajer, syngende søløver samt det tropiske reptilhus.

Børnene kan tage en tur på piratbåden eller mini-toget rundt i Marineland – begge store hit hos de små og en nem måde at se parken på.

I en god sags tjeneste

Den store succes for Marineland betyder, at man hvert år donerer en fast del af overskuddet til miljø og dyreværnsorganisationer.

Marineland er Spaniens ældste delfinpark, og åbnede første gang dørene tilbage i 1970. Marineland er desuden flere gange blevet hædret og anerkendt for arbejdet med research og bevaring af særlige racer.

Marineland er en zoo med delfinshows på Mallorca

Heldagsudflugt med transport og entre til Marineland

Holder I ferie på Mallorcas dejlige nordkyst, men vil opleve den skønne zoo og delfinpark Marineland, så skal I booke jeres billet her, så I bliver samlet op i nærheden af jeres hotel og bragt lige til indgangen. Udflugten inkluderer transport til/fra Marineland, entré samt alle shows i parken. Marineland giver børnene en mindeværdig og herlig oplevelse.

entre og transport til marineland og western water park på Mallorca

Combitur: Western Water Park + Marineland + transfer fra nord og øst

Hop med ombord på turistbussen, når I bliver samlet op om morgenen i jeres område på nordkysten eller østkysten, og bliv transporteret til Marineland i Palmanova. Her nyder I et par timer med de flotte delfinshows og går på opdagelse i reptilhuset, inden resten af dagen fortsætter i Western Water Park med vilde vandrutsjebaner.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?