Portals Nous – Rejseguide og hoteltilbud

Portals Nous er blandt de absolut mest eksklusive feriedestinationer på hele Mallorca.

Beliggende i en beskyttet bugt, ikke langt fra Middelhavets hovedstad Palma de Mallorca, gør Portal Nous til et attraktivt område.

Portal Nous er kendt for sin fashinable og flamboyante marina, hvor de mange lystyachts ligger på parade langs molerne, der strækker sig fra promenaden fyldt med caféer og restauranter. Med hotellerne på klipperne, der kigger over marinaen og havet, fristes man hurtigt til at kalde Portal Nous for ‘Lille Monaco’.

Det hele skriger til himlen af high-class og international stemning her i Portal Nous og ved marinaen med navnet Puerto Portals.

portals nous på kort over mallorca
Overnatning

Bedste hoteller og overnatningstilbud i Portals Nous

udsigt fra pool på luksus hotel i portals nous på mallorca

Portals Hills Boutique Hotel *****

Hotellet her udfordrer samtlige dine forestillinger om, hvad luksus og forkælelse er! Det er næsten overflødigt at opremse de mange faciliteter og services I finder her, hotellet svarer nemlig på jeres nysgerrighed om hvordan et ægte jetsetter-liv leves i fulde drag. Hotellet er skabt til netop at udleve drømmen eller måske fantasien om et liv på første klasse, hvor personalet ikke kan gøre nok for at I har det godt, de er ekstremt opmærksomme. Hotellet nyder en privilegeret beliggenhed på toppen af Portals Nous, med udsigt over hele den smukke bugt. Rammerne er elegante og stilfulde, designermøbler giver steder karakter og lader atmosfæren emme af high-class afslapning. Mange gæster overnatter på luksushotellet blot et par nætter under gennemrejse.

Se tilbud

book overnatning mallorca

havudsigt fra terrasse på hotel i portals nous mallorca

Iberostar Grand Portals Nous – Adults Only *****

Dette næsten helt nye luksushotel er lige hvad I har brug for til en ferie, hvor god beliggenhed, eminente suiter og selvforkælelse er drømmen. Samtlige suiter er designet og indrettet af den berømte hollandske interiørdesigner, Marcel Wanders, som har sikret at omgivelserne indgyder afslapning og luksus. Hotellet tilbyder et enormt spa -og wellnessområde der opvarmes med geotermisk energi, hvor I kan glæde jer til et væld af dejlige afslappende behandlinger for krop og sjæl. Hotellet har en fantastisk beliggenhed lige ud til en af områdets små uspolerede bugter og blot få skridt ud til hovedvejen på den anden side, som gør det let at tage bus eller bil ind til Palma city, hvor shoppingoplevelser, restauranter, barer og seværdigheder venter.

Se tilbud

book overnatning mallorca

udsigt over middelhavet fra romantisk hotel i portals nous mallorca

Hotel Bendinat ****

Hotel Bendinat byder indenfor i en fredelig atmosfære i sine idylliske haver lige ned til vandet. Et ophold her er perfekt til jer der søger en afslappende base i smukke rammer, hvor I er tæt på både golf, strand, restauranter og byliv. Restauranten på hotellet får gode anmeldelser for både morgenmadsbuffet samt lækre middelhavsanretninger om aftenen, hvor I kan nyde en romantisk middag på terrassen lige over vandkanten med hele bugten som baggrundsbillede. Af services på hotellet, kan fremhæves et bredt udvalg af afslappende massagebehandlinger, oplagt efter et par dage på golfbanen eller andet aktivitet i de skønne områder. Hvis I er til strandture, så kan I nyde fordel af hotellets unikke beliggenhed, I kan nemlig springe direkte i vandet fra klipperne ved hotellet og der er solvogne klar til solbadning og en god bog.

Se tilbud

book overnatning mallorca

Aktiviteter & Seværdigheder

Seværdigheder og udflugtsmål nær Portals Nous

Portals Nous er som sagt beliggende i udkanten af Palma de Mallorca. Du er ikke meget mere end 10 minutter fra nogle af Mallorcas absolut mest populære og største seværdigheder. Fra Portals Nous kan du også let køre til de mange skønne seværdigheder omkring på øen via det gode vejnet.

Vær opmærksom på dit valg af lejebil – Mallorcas bjergveje er snævre og har meget skarpe sving og kræver en rutineret fører. En mindre og manøvredygtig bil anbefales.

Strande

Strande i Portal Nous

Til Portals Nous hører stranden Playa de Portals Nous – eller Platja de s’Oratori. PLaya de Portals Nous er  en mindre strand med gyldent blødt sand. Vandet her er roligt, klart og lavt, hvilket gør det perfekt for soppere og legebørn i alle aldre.

Faciliteterne indbefatter solvogne, parasoller, brusere, toiletter og livredder.

Til tider kan stranden her i Portals Nous, være lidt fyldt gennem sommeren. Derfor kan du med fordel tage turen til Palma Nova eller Magaluf i nærheden, hvor der venter lange hvide sandstrande.

Vejrudsigt

Vejrudsigt

Her kan du se vejrudsigten for den kommende uge i Portals Nous
PORTALS NOUS Vejrudsigt

Mere om vejret og vejrprognoser

Spisesteder & Barer

Mad og restauranttilbud i Portals Nous

Temaet her er gennemført og nede ved marinaen finder du et fint udvalg af lækre restauranter, der foruden delikatesser en masse, byder på førsteklasses udsigt over marinaen. Michelin-restauranten Tristan, er også at finde hernede, så er du til avantgarde, er det her.

Med et bredt internationalt publikum, er menuerne naturligvis også sat sammen herefter, dog uden at glemme middelhavets specialiteter.

Natteliv i Portals Nous

Portals Nous er scene til et festligt og jetsetter natteliv, igen i den eksklusive ende. Dj’s holder natten ung med pulserende beats, mens kulørte lamper og drinks giver de mørke nætter farve. Flere lækre beach clubs ligger også i nærheden, klar til at tilbyde dig fest eller chillout lounge dag og nat. Selv med dit mest fashionable outfit, skal du aldrig være bange for at være overdressed i Portals Nous’ natteliv.

Indkøb & Shopping

Indkøb og shoppingtilbud i Portals Nous

Du finder et fint udvalg af eksklusive forretninger i Portals Nous, der handler med designer -og modevarer indenfor tøj, smykker, møbler, solbriller og parfumer. Får du aldrig nok af shopping, tager du den korte tur ind til Palma, som har alt det nyeste fra modehusene i Europa – endda før de kommer op til os i Danmark.

Et godt udvalg af wellnesstilbud, står klar til at forkæle dig med massage, spabade samt de nyeste trends indenfor personlig styling og frisurer.

Praktisk Info
[/vc_row_inner]

Vigtige telefonnumre

  • Nationalt politi: 091
  • Nærpoliti: 092
  • Civilgarden: 062
  • Brand: 080
  • Maritime nødstilfælde: +34 900 202 202

 

Apoteker

Find et åbent apotek på Mallorca

Stort set alle byer på Mallorca har et apotek, dog varierer åbningstiderne.

For at finde et åbent apotek, eller åbningstider for et apotek, kan du klikke på linket nedenfor som tager dig til en ny side på spansk.

Når du lander på siden, vælg da ‘Mallorca’ fra listen i højre side. Ved siden af kan du nu vælge by fra en rullemenu.

Klik her for at finde et åbent apotek

 

Buslinje 108, 123

Klik her for at se alle busstoppesteder og ruter på linje 100 busser

Hvor ligger Portals Nous?

 

Portals Nous ligger i udkanten af Palma de Mallorca, ikke langt fra Bendinat og danskerfavoritten, Cala Major. Selve området er udbygget fra den flamboyante marina og lystbådehavn som dagligt er hjemsted for hundredvis af luksus-yatchs og luksusbiler. Selvom Portals Nous ikke selv har alverden af strande, har du ikke mere end blot 10 minutter til det enorme solferie-område, Palma Nova og Magaluf.

Rejsemål og ophold i Tramuntana

Tramuntana byder på mange skønne rejsemål, både romantiske, smukke og tæt på naturen. Alle rejsemål i Tramuntana er beliggende i maleriske omgivelser, som giver jeres ophold den ekstra dimenssion der fuldender en en afslappende ferie.
Læs mere om Tramuntana

 

Andratx

Andratx er en skøn og historisk middelalderby beliggende i en grøn dal ca. 5-7 km fra Port d’Andratx. Andratx’ gamle bydel er præget af de mange enorme herregårde og befæstede bygninger, der stadig står som eksempel på hvor udsat området har været gennem tiden, og gør byen til et slags open-air museum. Ferie og ophold i Andratx skal netop nydes på herregård, i rustikke og dybt charmerende rammer, hvor der er fokus på god mad og afslappende moderne faciliteter.

Bunyola

Bunyola er et smukt områder der gennem tiden har tilhørt nogle af øens rigeste mennesker, hvilket har efterlagt en stor kulturarv samt en række utroligt smukke fincas og herregårde, der nu har fået liv som udstillinger og hoteller. Bunyola byder på både kultur, natur og masser af aktiviteter. Læs om ophold i Bunyola

 

Banyalbufar

Banyalbufar ligger på de stedsegrønne bjergskråninger med udsigt over den smukke azurblå kyst. Den lille middelalderlandsby byder på autentisk ophold i historiske bygninger, smuk natur samt en håndfuld interessante seværdigheder og besøgsmål. Banyalbufar har desuden et godt udbud af hyggelige restauranter der serverer udsøgte middelhavsretter. Læs om ophold i Banyalbufar

 

Cala Sant Vicenç

Cala Sant Vicenç ligger isoleret på Tramuntanabjergenes nordvestlige side, mellem to smukke bugter omgivet af høje klippevægge der forhindrer vinde i at komme ind til strandene. Ophold i Cala Sant Vicenç byder på både romantisk boutique hotel og havudsigt fra altanen på et af de populære hoteller lige ved strandkanten. Cala Sant Vicenç er et godt rejsemål til der der søger aktiviteter i det fri, men ikke vil undvære hotellernes bekvemmeligheder. Læs om ophold i Cala Sant Vicenc

 

Camp de Mar

Camp de Mar er en lille bugt for foden af tramuntana på Mallorcas sydvestlige kyst. Camp de Mar byder på to dejlige strande, en god beliggenhed tæt på vejnet og aktiviteter samt nogle dejlige hoteller i alle prisklasser. Camp de Mar er et godt rejsemål til par og småbørnsfamilier, som søger en feriebase med strand og gode faciliteter hvor der kan slappes af. Læs om ferie i Camp de Mar

 

 

Deià

Deià er et smukt og romantisk område, omgivet af underskøn natur og udsigt over kysten. Deià er et oplagt rejsemål til en romantisk og luksuriøs ferie, hvor der er mulighed for selvforkælelse, lækre madoplevelser og se en masse seværdigheder. Læs om ophold i Deià

 

Escorca

Escorca er Tramuntanas hellige centrum, her ligger nemlig et af Europas største klostre og klosterskoler, Santuari de Lluc. Escorca byder på en utrolig smuk og uberørt natur, oplagt til vandreferie eller afslapning i total afsondring. Escorca er virkelig et sted hvor man kan høre stilheden i den friske rene bjergluft. Læs om ophold i Escorca

 

Esporles

Esporles er en by og et område der har utroligt meget at byde på, både i forhold til kultur, aktiviteter og seværdigheder. Besøg bla. den imponerende La Granja herregård og museum, det gamle Maristel-kloster, gå på vandretur i den uberørte natur og kom med til Europas største festival for søde sager. Læs om ophold i Esporles

 

Estellencs

Estellencs er en sød lille middelalderby beliggende på bjergskråningerne over Tramuntanabjergenes uspolerede kystlinje. Estellencs er et godt rejsemål for jer, der vil mærke den lokale atmosfære og have direkte adgang til de mange vandreruter og bjergveje. Estellencs byder desuden på en skøn lille naturstrand, hvor der er mulighed for at tage en dukkert og nyde en gang solbadning i fred og ro. Læs om ophold i Estellencs

 

Formentor

Formentor er Tramuntanas og Mallorcas nordligste rejsemål. Formentor er en halvø der nyder en isoleret og afsides beliggenhed, omgivet af uberørt natur med med gode vejforbindelser til restaen af øen. Formentor har blot ét hotel, et skønt luksushotel beliggende på klipperne over den rolige bugt, Cala Formentor. Hotellet var Mallorcas første luksushotel og har været elsket af bla. Winston Churchill og Audrey Hepburn. Læs om ophold på Formentor

 

Fornalutx

Fornalutx er Mallorcas smukkeste landsby. Den lille landsby ligger som malet ind i den frodige dal fyldt med citrustræer og olivenlunde, med dens fine rustikke huse med grønne skodder og blomster foran, som giver gaderne deres maleriske udseende. Fornalutx byder på skønne finca hoteller med udsigt over den grønne dal, samt masser aktivitetstilbud for vandrere og cyklister. Læs om ophold i Fornalutx

 

Galilea

Galilea er et rejsemål for jer der foretrækker at leje feriehus i rolige og smukke omgivelser. Galilea er en lille landsby på bjergskråningerne, med skøn udsigt over Mallorcas sydvestkyst, man kan høre stilheden heroppe mens man nyder den rene bjergluft. Galilea byder desuden på en lille håndfuld lokale spisesteder, populære for deres tapas. Læs mere om ophold i Galilea

 

Magaluf

Magaluf er kendt som Europas største festby, der hvert år tiltrækker millioner af unge mennesker til party i gaderne. Men Magaluf er heldigvis mere end blot fest og farver, det er også lækre hoteller lige ved stranden og masser aktivitetstilbud for unge og børnefamilier, bla. forlystelsesparker, badeland og delfinshows. Find hotel i Magaluf

 

Llucalcari

Den lille landsby med blot 20 indbyggere og kun 1 hotel, er et eksklusivt og romantisk rejsemål for par der vil nyde hinanden i smukke omgivelser. Llucalcari ligger på bjergskråningerne ved kysten ud for Deià, og det lækre SPa & Wellnesshotel ligger med smuk havudsigt og bjergene i baggrunden, en virkelig romantisk scene. Læs om ophold i Llucalcari

 

Orient

Orient er en idyllerisk og malerisk dal beliggende dybt i Tramuntanabjergene, hvor fred og hvile troner overalt. Ophold i Orient byder på luksus i autentiske rammer i nogle af de historiske fincas og herregårde der har præget området gennem tiden. Orient er oplagt til et ophold hvor der er mulighed for både fysisk udfoldelse og ren afslapning. Læs om ophold og overnatning i Orient

 

Palmanova

Palmanova er en alsidig feriedestionation beliggende i Palmabugten for foden af Tramuntana. Palmanova er bygget til turisme og glade feriestunder med familien, og med 3 hvide rene sandstrande er det ikke så underligt at dette er et populært rejsemål for familier og par. Palmanova byder på en masse varierede spisesteder, et livligt byliv med stemningsfyldte barer samt en masse aktivitetstilbud for alle aldre. I Palmanova kan I tage i Marineland og se delfiner, badeland med vandrutsjebaner, spille minigolf og selvfølgelig masser strandaktiviteter. Palmanova finder I lækre nye hoteller i alle prisklasser, her er god mulighed for at få værelse med havudsigt og slappe af i moderne lækre rammer. Ferie i Palmanova

 

Peguera

Peguera ligger på Mallorcas sydvestkyst og er populært blandt cyklister. Peguera består af to områder; Peguera selv og Cala Fornells, hvor sidste er en afsidesbeliggende lille bugt væk fra det til tider hektiske turistliv. Peguera selv er et livligt område, der byder på lidt af det hele, både lækre strande, mange spisesteder, barer og restauranter. Hoteller og overnatningstilbud i Peguera varierer meget, men der er gode muligheder for at få hotel med havudsigt og god beliggenhed i byen. Læs om ophold og overnatningstilbud i Peguera

 

 

Pollença

Pollença er en charmerende by med masser sjæl og hjerte, smukt beliggende i Tramuntanabjergenes nordlige ende. Pollença har utroligt mange tilbud, både i forhold til overnatning, aktiviteter, sport og udflugter. Overnatning byder på både luksusophold, charmerende boutique hoteller i byen og agroturismos på bjergsiderne. Pollença har desuden en bred vifte af spisesteder, med både lokale specialiteter og internationale anretning. I området finder I masser kulturelle tilbud, seværdigheder og udflugtsmål. Sport er stort i Pollença, hvor både golf, vandring, cykling og sejlads er populært. Læs om ophold og overnatningstilbud i Pollença

 

Port de Pollença

Port de Pollença er en smuk og livlig havneby med to skønne strandområder, beliggende i en smuk bugt for foden af Tramuntanabjergene og halvøen Cap de Formentor. Port de Pollença er kendt og elsket for dens havne -og strandpromenade, The Pine Walk, hvor fyrretræer står på parade og danner en smuk scene for cyklister og løbere. På samme promenade ligger også barer og restauranter side om side, som fyldes op hver dag af glade feriegæster. Læs om ophold og overnatningstilbud i Port de Pollença

 

Port de Sóller

Port de Sóller er en maleriske og charmerende havneby, beliggende i en naturskøn bugt på Tramuntanabjergenes vestlige kyst. Port de Sóller er et godt rejsemål for jer, der ønsker et bredt udvalg af lækre restauranter, mange aktivitetstilbud og mulighed for at komme på eventyr. Port de Sóller byder desuden på en række spændende og romantiske hoteller med skønne beliggenheder på bjergskråningerne med udsigt over den dejligt bugt. Læs om Port de Sóller

 

Port d’Andratx

Port d’Andratx ligger i en smuk bugt for foden af Tramuntanabjergene, på Mallorcas sydvestkyst. Port d’Andratx er kendt som et eksklusivt rejsemål, særligt fordi størstedelen af overnatningstilbuddene består af feriehuse og lejligheder med enestående beliggenhed på klippeskråningerne over kysten med smuk havudsigt. Port d’Andratx byder da også på et par hoteller, bla. det lille Hotel Brismar der ligger lige ud til vandet på havnepromenaden blandt restauranter og cafeer. Port d’Andratx er oplagt til voksenferie . Læs om Port d’Andratx

 

Sant Elm

Sant Elm er en charmerende lille havneby, der delvist stadig lever af fiskeri. Sant Elm ligger isoleret for foden af Tramuntana, i Mallorcas mest sydvestlige hjørne. Sant Elm er et oplagt valg til jer der søger et både smukt og roligt rejsemål, men ikke vil undvære restauranter, butikker og andre bekvemmeligheder i nærheden. Sant Elm er godt til småbørnsfamilier og par, der ønsker afslapning, god mad og romantisk solnedgang. Læs om ophold i Sant Elm

 

Santa Ponça

Santa Ponça er en alsidig og relativt nyudviklet feriedestination beliggende på Mallorcas dejlige sydvestkyst. Santa Ponça byder på et væld af aktiviteter for hele familien, både dykning, golf, sejlture, badeland, gokarting, tovbaner, wellness og selvfølgelig strande. Santa Ponças mange nye hoteller beliggende på klipperne over bugten gør området ekstra lækkert, her er udsigt fra stort set alle altaner. Læs mere om ophold og overnatningstilbud i Santa Ponça

 

 

Sóller

Sóller er det oplagte valg til en ferie med aktiviteter, udflugter, afslapning og kulturelle oplevelser. Sóller ligger i Mallorcas mest frodige område, dybt i Tramuntanabjergene, omgivet af oliven, citron -og appelsintræer, som skaber et helt særlig atmosfære og sanselig luft. I hjertet af Sóller finder I en række lækre og hyggelige spisesteder, en samling imponerende seværdigheder samt nogle romantiske hoteller der med garanti vil fuldende en skøn ferie. Læs mere om ophold i Sóller

 

Valldemossa

Valldemossa er en af Tramuntanas mest charmerende landsbyer, fyldt med historiske bygninger og stemningsfyldte gader. Valldemossa er smukt beliggende på flere plateau på bjergskråningerne, hvorfra I kan nyde en betagende og malerisk udsigt over den grønne dal. Valldemossa byder på en masse hyggelige spisesteder og overnatningstilbud i skønne rolige rammer med direkte kontakt til naturen. Læs om ophold og movernatningstilbud i Valldemossa

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?