Portals Nous - Rejseguide og hoteltilbud

Portals Nous er blandt de absolut mest eksklusive feriedestinationer på hele Mallorca.

Beliggende i en beskyttet bugt, ikke langt fra Middelhavets hovedstad Palma de Mallorca, gør Portal Nous til et attraktivt område.

Portal Nous er kendt for sin fashinable og flamboyante marina, hvor de mange lystyachts ligger på parade langs molerne, der strækker sig fra promenaden fyldt med caféer og restauranter. Med hotellerne på klipperne, der kigger over marinaen og havet, fristes man hurtigt til at kalde Portal Nous for ‘Lille Monaco’.

Det hele skriger til himlen af high-class og international stemning her i Portal Nous og ved marinaen med navnet Puerto Portals.

Ophold i Portals Nous, Palma

Bedste hoteller og overnatningstilbud i Portals NousBooking.com

luksushotel i Portals Nous, Mallorca, med bedste services faciliteter udsigt

Portals Hills Boutique Hotel *****

Hotellet her udfordrer samtlige dine forestillinger om, hvad luksus og forkælelse er! Det er næsten overflødigt at opremse de mange faciliteter og services I finder her, hotellet svarer nemlig på jeres nysgerrighed om hvordan et ægte jetsetter-liv leves i fulde drag. Hotellet er skabt til netop at udleve drømmen eller måske fantasien om et liv på første klasse, hvor personalet ikke kan gøre nok for at I har det godt, de er ekstremt opmærksomme. Hotellet nyder en priviligeret beliggenhed på toppen af Portals Nous, med udsigt over hele den smukke bugt. Rammerne er elegante og stilfulde, designermøbler giver steder karakter og lader atmosfæren emme af high-class afslapning. Mange gæster overnatter på luksushotellet blot et par nætter under gennemrejse.

Overnatningstilbud på Portals Hills Boutique Hotel

Booking.com

Hotellook

lækkert nyt designerhotel luksus afslapning i Portals Nous, Mallorca

Iberostar Grand Portals Nous – Adults Only *****

Dette næsten helt nye luksushotel er lige hvad I har brug for til en ferie, hvor god beliggenhed, eminente suiter og selvforkælelse er drømmen. Samtlige suiter er designet og indrettet af den berømte hollandske interiørdesigner, Marcel Wanders, som har sikret at omgivelserne indgyder afslapning og luksus. Hotellet tilbyder et enormet spa -og wellnessområde der opvarmes med geotermisk energi, hvor I kan glæde jer til et væld af dejlige afslappende behandlinger for krop og sjæl. Hotellet har en fantastisk beliggenhed lige ud til en af områdets små uspolerede bugter og blot få skridt ud til hovedvejen på den anden side, som gør det let at tage bus eller bil ind til Palma city, hvor shoppingoplevelser, restauranter, barer og seværdigheder venter.

Overnatningstilbud på Iberostar Grand Portals Nous

Booking.com

Hotellook

Afslappende ophold på romantisk hotel med havudsigt i Portals Nous, Mallorca

Hotel Bendinat ****

Hotel Bendinat byder indenfor i en fredelig atmosfære i sine idylliske haver lige ned til vandet. Et ophold her er perfekt til jer der søger en afslappende base i smukke rammer, hvor I er tæt på både golf, strand, restauranter og byliv. Restauranten på hotellet får gode anmeldelser for både morgenmadsbuffet samt lækre middelhavsanretninger om aftenen, hvor I kan nyde en romantisk middag på terrassen lige over vandkanten med hele bugten som baggrundsbillede. Af services på hotellet, kan fremhæves et bredt udvalg af afslappende massagebehandlinger, oplagt efter et par dage på golfbanen eller andet aktivitet i de skønne områder. Hvis I er til strandture, så kan I nyde fordel af hotellets unikke beliggenhed, I kan nemlig springe direkte i vandet fra klipperne ved hotellet og der er solvogne klar til solbadning og en god bog.

Overnatningstilbud på Hotel Bendinat

Booking.com

Hotellook

Seværdigheder og udflugtsmål nær Portals Nous

Portals Nous er som sagt beliggende i udkanten af Palma de Mallorca. Du er ikke meget mere end 10 minutter fra nogle af Mallorcas absolut mest populære og største seværdigheder. Fra Portals Nous kan du også let køre til de mange skønne seværdigheder omkring på øen via det gode vejnet.

Vær opmærksom på dit valg af lejebil – Mallorcas bjergveje er snævre og har meget skarpe sving og kræver en rutineret fører. En mindre og manøvredygtig bil anbefales.

seværdighed-palma-mallorca-bygninger-historiske+
seværdighederne palma mallorca arabisk bad+
katedralen sa seu seværdighed palma de mallorca+
seværdigheder i Palma Mallorca slot belver+
+
+
+
vandland magaluf palma nova marineland+
museum samtidskunst palma mallorca seværdighed+
Aquarium_Palma_oplevelse+

Strande i Portal Nous

Til Portals Nous hører stranden Playa de Portals Nous – eller Platja de s’Oratori. PLaya de Portals Nous er  en mindre strand med gyldent blødt sand. Vandet her er roligt, klart og lavt, hvilket gør det perfekt for soppere og legebørn i alle aldre.

Faciliteterne indbefatter solvogne, parasoller, brusere, toiletter og livredder.

Til tider kan stranden her i Portals Nous, være lidt fyldt gennem sommeren. Derfor kan du med fordel tage turen til Palma Nova eller Magaluf i nærheden, hvor der venter lange hvide sandstrande.

Aktivitetstilbud i/omkring Portals Nous

Du løber ikke tør for aktivitetstilbud i Portals Nous, vandsport, sejlads, golf og vandreture, er blot nogle af de aktiviteter du finder omkring Portals Nous.

+
naturparken la reserva i puigpunyent mallorca+
Aquarium_Palma_oplevelse+
vandland_badeland_western_park_magaluf+
gode familieoplevelser på mallorca. Spil minigolf med familien eller din partner i flotte omgivelser.+
action oplevelser på mallorca. Prøv paintball i en stor hal indrettet som jungle og ørken.+
familieoplevelser på hele mallorca. forlystelsesparker for hele familien+
+
+
+

Mad og restauranttilbud i Portals Nous

Temaet her er gennemført og nede ved marinaen finder du et fint udvalg af lækre restauranter, der foruden delikatesser en masse, byder på førsteklasses udsigt over marinaen. Michelin-restauranten Tristan, er også at finde hernede, så er du til avantgarde, er det her.

Med et bredt internationalt publikum, er menuerne naturligvis også sat sammen herefter, dog uden at glemme middelhavets specialiteter.

Læs anmeldelser på Tripadvisor

Indkøb og shoppingtilbud i Portals Nous

Du finder et fint udvalg af eksklusive forretninger i Portals Nous, der handler med designer -og modevarer indenfor tøj, smykker, møbler, solbriller og parfumer. Får du aldrig nok af shopping, tager du den korte tur ind til Palma, som har alt det nyeste fra modehusene i Europa – endda før de kommer op til os i Danmark.

Et godt udvalg af wellnesstilbud, står klar til at forkæle dig med massage, spabade samt de nyeste trends indenfor personlig styling og frisurer.

Begivenheder i Portals Nous

Portals Nous har ikke sit eget ugentlige marked som kendt fra andre byer. Vil du opleve et af Mallorcas berømte og seværdige markeder, så kør til Inca om torsdagen for det største, eller til Sineu om onsdagen for det mest traditionelle.

Natteliv i Portals Nous

Portals Nous er scene til et festligt og jetsetter natteliv, igen i den eksklusive ende. Dj’s holder natten ung med pulserende beats, mens kulørte lamper og drinks giver de mørke nætter farve. Flere lækre beach clubs ligger også i nærheden, klar til at tilbyde dig fest eller chillout lounge dag og nat. Selv med dit mest fashionable outfit, skal du aldrig være bange for at være overdressed i Portals Nous’ natteliv.

Hvor ligger Portals Nous?

 

Portals Nous ligger i udkanten af Palma de Mallorca, ikke langt fra Bendinat og danskerfavoritten, Cala Major. Selve området er udbygget fra den flamboyante marina og lystbådehavn som dagligt er hjemsted for hundredvis af luksus-yatchs og luksusbiler. Selvom Portals Nous ikke selv har alverden af strande, har du ikke mere end blot 10 minutter til det enorme solferie-område, Palma Nova og Magaluf.

Besøg også disse lækre rejsemål i Tramuntana

©2019 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?