PUIGPUNYENT

Puigpunyent - Guide til aktiviteter, udflugter og ophold

Rejseguide til Puigpunyent

Indkvartering og ophold i Puigpunyent

Puigpunyent åbner dørene for en vanvittig smuk beliggenhed, direkte adgang til flere hundrede kilometre af vandreruter og vejnet, oplagt for dig der sætter pris på aktivitet og natur.

I Puigpunyent består hovedparten af indkvarteringsmulighederne af lækre og rustikke fincas, bygget i traditionel mallorcinsk stil, men tilføjet medmoderne faciliteter, som pools, udendørs køkken mm., så de perfekte rammer for afslapning er sikret.Booking.com

Romantisk og afslappende hotel med god service i Puigpunyent

Gran Hotel Son Net *****

Gør jer selv en tjeneste og prøv et ophold på dette unikke og utroligt romantiske hotel, hvor afslapning, god service, enestående beliggenhed og skøn smag alt sammen går op i en højere enhed. Gran Hotel Son Net kroner dalen i Puigpunyent, hvorfra I kan nyde en betagende udsigt over bjergskråningerne, den charmerende bjerglandsby og de mange frugtplantager, mens I samtidig indånder den helt særlige atmosfære som kun Tramuntana kan levere. Hotellet har til huse i en herregård, hvor elegance og stil præger interiør som eksteriør.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcafind hoteller paa MallorcaHotelovernatning paa Mallorca tilbud

Charmerende rustikt finca hotel i Puigpunyent på Mallorca

Finca Hotel Son Pont ****

Finca Hotel Son Pont er indbegrebet af en ægte mallorcinsk finca; rustik, charmerende og elegant. På fincaen kan I virkelig nyde tosomheden i rolige afslappende omgivelser, hvor kun fuglekvidren “forstyrrer” stilheden.På fincaen kan I se frem til personlig service leveret af et opmærksomt personale og vært, som virkelig brænder for at gøre dette sted til en speciel og autentisk oplevelse.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcafind hoteller paa MallorcaHotelovernatning paa Mallorca tilbud

Søg billige flybilletter direkte til Palma de Mallorca (PMI)

Mallorca Oplevelser samarbejder med Expedia.dk samt Momondo.dk om, at finde billigste flybilletter og rejser med fly til Palma. Find billige direkte afgange fra både København, Billund og Aalborg og spar mange hundrede kroner på pladser og bagage.

Palma de Mallorca PMI billige flybilleter

Gå til Expedia.dk

direkte flybilletter til Mallorca

Gå til momondo.dk

Puigpunyent er én af Mallorcas mest idylliske landsbyer, beliggende i en Tramuntana-bjergenes smukke stedsegrønne dale.

Naturens fred, bjergenes friske luft og byens traditionelle stenhuse, er de vigtigste karakteristika i Puigpunyent, hvor tiden ser ud til at være gået i stå.

Puigpunyent har en særlig tiltrækningskraft for vandrere, cyklister og andre naturelskere, som ønsker en rolig og eksklusiv base, men ikke vil undvære mange af øens andre suveræne tilbud.

Puigpunyent var blandt de første områder på Mallorca, der blev beboet af mennesker, det viser utallige spændende menneskeskabte huler og talaioter rundt om i området, som du kan gå på opdagelse og finde.

Mange af byens huse stammer tilbage fra urbaniseringens oprindelse i 1500-tallet, hvor flere af dem bærer en særlig arkitektur der kendetegner Tramuntana-bjergene. Hotellerne i Puigpunyent er bygget i moderniserede fincas, herregårde og palæer, hvilket tilfører en ekstra charme og autencitet til opholdet.

Puigpunyent er fint pakket ind mellem de tre bjergtoppe Puig de Galatzó, Mola de sa Planícia og Fita des Ram, hvor den højeste er Puig de Glatazó med sine 1027 meter.

Udflugtsmål og seværdigheder i Puigpunyent

Puigpunyents skønne placering på bjergenes sydlige sletter, med gode vejforhold, gør det let og enkelt at nå Mallorcas mange perler og seværdigheder.

Nærmeste udflugtsmål er den populære naturpark La Reserva de Galatzo, der tager dig på eventyr blandt fritgående påfugle, gennem naturlige grotter og vandfald, med bjergenes majestætiske kroner i baggrunden.

Området er kendt for dets mange tidligere herregårde, hvorfra kendte og adelige har resideret igennem flere hundrede år. Blandt de mere kendte og oplevelsesværdige nær Puigpunyent er, Sa Granja og Son Forteza med sine smukke søer og haver.

Længere nord og vestpå i Tramuntana-bjergene, finder du maleriske byer som Valldemossa, Deià, Banyalbufar og Fornalutx, der foruden at være eksemblematiske for bjergenes unikke arkitektur, er omdrejningspunkter for en masse seværdigheder, ikoniske for Mallorcas kultur og historie.

Restauranter & mad i Puigpunyent

Der ligger en god håndfuld skønne spisesteder i Puigpunyent, der serverer lækre spanske og mallorcinske anretninger, sammen med internationale favoritter fra de europæiske køkkener.

Lokale specialiteter fra området er blandt andet, helstegt pattegris i fad, forskellige svampe samt forskellige kødgryder med kål til. Desuden er området kendt for dets mange skønne vine, der bærer smagen af Tramuntana-bjergenes mange frodige lunde.

Aktiviteter omkring Puigpunyent

De UNESCO-beskyttede Tramuntana-bjerge byder på tusindvis hektarer af naturskatte, du skal opleve gennem vandre- og cykelture i området. Faktisk vil nogle folk endda påstå, at her er flere vandreruter end veje.

Puigpunyent er ikke just et strandområde, men skulle du alligevel have lyst til en dukkert langs Mallorcas azurblå kyster, kan du i bil nå stranden i det populære Cala Major, eller andre af de smukke strande på sydkysten på ganske kort tid.

Ved kysterne har du også enestående mulighed for, at opleve Mallorcas maritime verden, hvor dykning, sejlads og lystfiskeri er blandt tilbudene.

Er golf lykken, ligger flere af Mallorcas bedste golfbaner indenfor under en halv times kørsel. Her kan du prøve kræfter med mesterskabsbaner, bunkers og masser andre sjove udfordringer, sat i imponerende omgivelser.

Indkøbsmuligheder i Puigpunyent

Du finder nogle sædvanlige kolonialbutikker, et apotek, et par bagere, en bank samt tobakskiosk i Puigpunyent – faktisk rigeligt til at dække normale ‘hverdagsbehov’.

Hvor ligger Puigpunyent?

Puigpunyent ligger i en sanselig og smuk grøn dal i Tramuntana-bjergene. Til trods for beliggenheden heroppe i bjergene, er du alligevel ikke mere end godt en halv times kørsel fra Palmas lufthavn. Nær området finder du andre oplagte steder for at leje finca eller feriebolig/villa, nemlig Galilea, Esporles og Bunyola, som alle er kendt og elsket for deres utroligt påvirkende charme.

Rejsemål og ophold i Tramuntana

Tramuntana byder på mange skønne rejsemål, både romantiske, smukke og tæt på naturen. Alle rejsemål i Tramuntana er beliggende i maleriske omgivelser, som giver jeres ophold den ekstra dimenssion der fuldender en en afslappende ferie.
Læs mere om Tramuntana

 

Ferie i Andratx i Tramuntana på MallorcaAndratx

Andratx er en skøn og historisk middelalderby beliggende i en grøn dal ca. 5-7 km fra Port d’Andratx. Andratx’ gamle bydel er præget af de mange enorme herregårde og befæstede bygninger, der stadig står som eksempel på hvor udsat området har været gennem tiden, og gør byen til et slags open-air museum. Ferie og ophold i Andratx skal netop nydes på herregård, i rustikke og dybt charmerende rammer, hvor der er fokus på god mad og afslappende moderne faciliteter.

 

Bunyola er et rejsemål i TramuntanaBunyola

Bunyola er et smukt områder der gennem tiden har tilhørt nogle af øens rigeste mennesker, hvilket har efterlagt en stor kulturarv samt en række utroligt smukke fincas og herregårde, der nu har fået liv som udstillinger og hoteller. Bunyola byder på både kultur, natur og masser af aktiviteter. Læs om ophold i Bunyola

 

 

Ophold i Banyalbufar Tramuntana MallorcaBanyalbufar

Banyalbufar ligger på de stedsegrønne bjergskråninger med udsigt over den smukke azurblå kyst. Den lille middelalderlandsby byder på autentisk ophold i historiske bygninger, smuk natur samt en håndfuld interessante seværdigheder og besøgsmål. Banyalbufar har desuden et godt udbud af hyggelige restauranter der serverer udsøgte middelhavsretter. Læs om ophold i Banyalbufar

 

rejse til Cala Sant Vicenç i TramuntanaCala Sant Vicenç

Cala Sant Vicenç ligger isoleret på Tramuntanabjergenes nordvestlige side, mellem to smukke bugter omgivet af høje klippevægge der forhindrer vinde i at komme ind til strandene. Ophold i Cala Sant Vicenç byder på både romantisk boutique hotel og havudsigt fra altanen på et af de populære hoteller lige ved strandkanten. Cala Sant Vicenç er et godt rejsemål til der der søger aktiviteter i det fri, men ikke vil undvære hotellernes bekvemmeligheder. Læs om ophold i Cala Sant Vicenc

 

Camp de Mar i TramuntanaCamp de Mar

Camp de Mar er en lille bugt for foden af tramuntana på Mallorcas sydvestlige kyst. Camp de Mar byder på to dejlige strande, en god beliggenhed tæt på vejnet og aktiviteter samt nogle dejlige hoteller i alle prisklasser. Camp de Mar er et godt rejsemål til par og småbørnsfamilier, som søger en feriebase med strand og gode faciliteter hvor der kan slappes af. Læs om ferie i Camp de Mar

 

Romantisk ophold i Deià i TramuntanaDeià

Deià er et smukt og romantisk område, omgivet af underskøn natur og udsigt over kysten. Deià er et oplagt rejsemål til en romantisk og luksuriøs ferie, hvor der er mulighed for selvforkælelse, lækre madoplevelser og se en masse seværdigheder. Læs om ophold i Deià

 

 

Escorca og Lluc i TramuntanabjergeneEscorca

Escorca er Tramuntanas hellige centrum, her ligger nemlig et af Europas største klostre og klosterskoler, Santuari de Lluc. Escorca byder på en utrolig smuk og uberørt natur, oplagt til vandreferie eller afslapning i total afsondring. Escorca er virkelig et sted hvor man kan høre stilheden i den friske rene bjergluft. Læs om ophold i Escorca

 

 

Esporles er et smukt område i TramuntanaEsporles

Esporles er en by og et område der har utroligt meget at byde på, både i forhold til kultur, aktiviteter og seværdigheder. Besøg bla. den imponerende La Granja herregård og museum, det gamle Maristel-kloster, gå på vandretur i den uberørte natur og kom med til Europas største festival for søde sager. Læs om ophold i Esporles

 

 

Cala Estellencs strand i TramuntanaEstellencs

Estellencs er en sød lille middelalderby beliggende på bjergskråningerne over Tramuntanabjergenes uspolerede kystlinje. Estellencs er et godt rejsemål for jer, der vil mærke den lokale atmosfære og have direkte adgang til de mange vandreruter og bjergveje. Estellencs byder desuden på en skøn lille naturstrand, hvor der er mulighed for at tage en dukkert og nyde en gang solbadning i fred og ro. Læs om ophold i Estellencs

 

Formentor i Tramuntana bjergeneFormentor

Formentor er Tramuntanas og Mallorcas nordligste rejsemål. Formentor er en halvø der nyder en isoleret og afsides beliggenhed, omgivet af uberørt natur med med gode vejforbindelser til restaen af øen. Formentor har blot ét hotel, et skønt luksushotel beliggende på klipperne over den rolige bugt, Cala Formentor. Hotellet var Mallorcas første luksushotel og har været elsket af bla. Winston Churchill og Audrey Hepburn. Læs om ophold på Formentor

 

Fornalutx er en smuk by i TramuntanaFornalutx

Fornalutx er Mallorcas smukkeste landsby. Den lille landsby ligger som malet ind i den frodige dal fyldt med citrustræer og olivenlunde, med dens fine rustikke huse med grønne skodder og blomster foran, som giver gaderne deres maleriske udseende. Fornalutx byder på skønne finca hoteller med udsigt over den grønne dal, samt masser aktivitetstilbud for vandrere og cyklister. Læs om ophold i Fornalutx

 

Galilea er en by på bjergskråningerne af TramuntanaGalilea

Galilea er et rejsemål for jer der foretrækker at leje feriehus i rolige og smukke omgivelser. Galilea er en lille landsby på bjergskråningerne, med skøn udsigt over Mallorcas sydvestkyst, man kan høre stilheden heroppe mens man nyder den rene bjergluft. Galilea byder desuden på en lille håndfuld lokale spisesteder, populære for deres tapas. Læs mere om ophold i Galilea

 

 

Hotel i Magaluf ved strandMagaluf

Magaluf er kendt som Europas største festby, der hvert år tiltrækker millioner af unge mennesker til party i gaderne. Men Magaluf er heldigvis mere end blot fest og farver, det er også lækre hoteller lige ved stranden og masser aktivitetstilbud for unge og børnefamilier, bla. forlystelsesparker, badeland og delfinshows. Find hotel i Magaluf

 

 

Hotel med havudsigt i Llucalcari i TramuntanaLlucalcari

Den lille landsby med blot 20 indbyggere og kun 1 hotel, er et eksklusivt og romantisk rejsemål for par der vil nyde hinanden i smukke omgivelser. Llucalcari ligger på bjergskråningerne ved kysten ud for Deià, og det lækre SPa & Wellnesshotel ligger med smuk havudsigt og bjergene i baggrunden, en virkelig romantisk scene. Læs om ophold i Llucalcari

 

 

Hotel i Orient, TramuntanaOrient

Orient er en idyllerisk og malerisk dal beliggende dybt i Tramuntanabjergene, hvor fred og hvile troner overalt. Ophold i Orient byder på luksus i autentiske rammer i nogle af de historiske fincas og herregårde der har præget området gennem tiden. Orient er oplagt til et ophold hvor der er mulighed for både fysisk udfoldelse og ren afslapning. Læs om ophold og overnatning i Orient

 

 

Palmanova strand i Tramuntanaregionen på MallorcaPalmanova

Palmanova er en alsidig feriedestionation beliggende i Palmabugten for foden af Tramuntana. Palmanova er bygget til turisme og glade feriestunder med familien, og med 3 hvide rene sandstrande er det ikke så underligt at dette er et populært rejsemål for familier og par. Palmanova byder på en masse varierede spisesteder, et livligt byliv med stemningsfyldte barer samt en masse aktivitetstilbud for alle aldre. I Palmanova kan I tage i Marineland og se delfiner, badeland med vandrutsjebaner, spille minigolf og selvfølgelig masser strandaktiviteter. Palmanova finder I lækre nye hoteller i alle prisklasser, her er god mulighed for at få værelse med havudsigt og slappe af i moderne lækre rammer. Læs om ophold og overnatningstilbud i Palmanova

 

 

Peguera er et dejligt rejsemål i Tramuntana på MallorcaPeguera

Peguera ligger på Mallorcas sydvestkyst og er populært blandt cyklister. Peguera består af to områder; Peguera selv og Cala Fornells, hvor sidste er en afsidesbeliggende lille bugt væk fra det til tider hektiske turistliv. Peguera selv er et livligt område, der byder på lidt af det hele, både lækre strande, mange spisesteder, barer og restauranter. Hoteller og overnatningstilbud i Peguera varierer meget, men der er gode muligheder for at få hotel med havudsigt og god beliggenhed i byen. Læs om ophold og overnatningstilbud i Peguera

 

Ferie i Pollença i TramuntanaPollença

Pollença er en charmerende by med masser sjæl og hjerte, smukt beliggende i Tramuntanabjergenes nordlige ende. Pollença har utroligt mange tilbud, både i forhold til overnatning, aktiviteter, sport og udflugter. Overnatning byder på både luksusophold, charmerende boutique hoteller i byen og agroturismos på bjergsiderne. Pollença har desuden en bred vifte af spisesteder, med både lokale specialiteter og internationale anretning. I området finder I masser kulturelle tilbud, seværdigheder og udflugtsmål. Sport er stort i Pollença, hvor både golf, vandring, cykling og sejlads er populært. Læs om ophold og overnatningstilbud i Pollença

 

Port de Pollença i TramuntanabjergenePort de Pollença

Port de Pollença er en smuk og livlig havneby med to skønne strandområder, beliggende i en smuk bugt for foden af Tramuntanabjergene og halvøen Cap de Formentor. Port de Pollença er kendt og elsket for dens havne -og strandpromenade, The Pine Walk, hvor fyrretræer står på parade og danner en smuk scene for cyklister og løbere. På samme promenade ligger også barer og restauranter side om side, som fyldes op hver dag af glade feriegæster. Læs om ophold og overnatningstilbud i Port de Pollença

 

Den maleriske havneby Port de Sóller i TramuntanaPort de Sóller

Port de Sóller er en maleriske og charmerende havneby, beliggende i en naturskøn bugt på Tramuntanabjergenes vestlige kyst. Port de Sóller er et godt rejsemål for jer, der ønsker et bredt udvalg af lækre restauranter, mange aktivitetstilbud og mulighed for at komme på eventyr. Port de Sóller byder desuden på en række spændende og romantiske hoteller med skønne beliggenheder på bjergskråningerne med udsigt over den dejligt bugt. Læs om Port de Sóller

 

Rejse til Port Andratx i TramuntanaPort d’Andratx

Port d’Andratx ligger i en smuk bugt for foden af Tramuntanabjergene, på Mallorcas sydvestkyst. Port d’Andratx er kendt som et eksklusivt rejsemål, særligt fordi størstedelen af overnatningstilbuddene består af feriehuse og lejligheder med enestående beliggenhed på klippeskråningerne over kysten med smuk havudsigt. Port d’Andratx byder da også på et par hoteller, bla. det lille Hotel Brismar der ligger lige ud til vandet på havnepromenaden blandt restauranter og cafeer. Port d’Andratx er oplagt til voksenferie . Læs om Port d’Andratx

 

Luksusophold i Portals Nous i Tramuntana tæt på PalmaPortals Nous

Portals Nous (nye havn) er et  mondænt og luksuriøst rejsemål for voksne og par der vil nye en romantisk ferie i afslappende, moderne og lækre rammer. Portals Nous ligger blot 10 minutter fra Palma, og byder på splinternye luksushoteller, Michellin-restauranter, wellness og shopping. Hotellerne i Portals Nous er nye og byder på luksusophold med designermøbler, gourmet-anretninger og serviceniveau der passer til kongelige. Beliggenheden tæt på Palma, gør det let at komme på shoppingtur i Palmas gader samt udforske den smukke hovedstad, som flere gange er kåret til at være verdens bedste by. Læs om Portals Nous

 

Sant Elm er en charmerende lille havneby i TramuntanaSant Elm

Sant Elm er en charmerende lille havneby, der delvist stadig lever af fiskeri. Sant Elm ligger isoleret for foden af Tramuntana, i Mallorcas mest sydvestlige hjørne. Sant Elm er et oplagt valg til jer der søger et både smukt og roligt rejsemål, men ikke vil undvære restauranter, butikker og andre bekvemmeligheder i nærheden. Sant Elm er godt til småbørnsfamilier og par, der ønsker afslapning, god mad og romantisk solnedgang. Læs om ophold i Sant Elm

 

hoteller i Santa Ponça i TramuntanaregionenSanta Ponça

Santa Ponça er en alsidig og relativt nyudviklet feriedestination beliggende på Mallorcas dejlige sydvestkyst. Santa Ponça byder på et væld af aktiviteter for hele familien, både dykning, golf, sejlture, badeland, gokarting, tovbaner, wellness og selvfølgelig strande. Santa Ponças mange nye hoteller beliggende på klipperne over bugten gør området ekstra lækkert, her er udsigt fra stort set alle altaner. Læs mere om ophold og overnatningstilbud i Santa Ponça

 

Ferie i Sóller i TramuntanaSóller

Sóller er det oplagte valg til en ferie med aktiviteter, udflugter, afslapning og kulturelle oplevelser. Sóller ligger i Mallorcas mest frodige område, dybt i Tramuntanabjergene, omgivet af oliven, citron -og appelsintræer, som skaber et helt særlig atmosfære og sanselig luft. I hjertet af Sóller finder I en række lækre og hyggelige spisesteder, en samling imponerende seværdigheder samt nogle romantiske hoteller der med garanti vil fuldende en skøn ferie. Læs mere om ophold i Sóller

 

Ophold i Valldemossa i TramuntanaValldemossa

Valldemossa er en af Tramuntanas mest charmerende landsbyer, fyldt med historiske bygninger og stemningsfyldte gader. Valldemossa er smukt beliggende på flere plateau på bjergskråningerne, hvorfra I kan nyde en betagende og malerisk udsigt over den grønne dal. Valldemossa byder på en masse hyggelige spisesteder og overnatningstilbud i skønne rolige rammer med direkte kontakt til naturen. Læs om ophold og movernatningstilbud i Valldemossa

©2019 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Vis
Skjul

Log in with your credentials

Forgot your details?