Sommerferie '18 i Cala Sant Vicenc, Mallorca - Find rejse og hotel

Cala Sant Vicenç er en mindre, men eksklusiv feriedestination, beliggende på den helt nordvestlige kyst af Mallorcas bjergkappe.

Cala Sant Vicenç tilbyder perfekte forhold til dig der søger fred og naturoplevelser, men ikke vil undvære feriedestinationernes sædvanlige faciliteter.

Cala Sant Vicenç er et relativt uspoleret område, det er naturen der sætter rammerne om feriebasen, perfekt til aktive feriegæster.

Sommerferie i Cala Sant Vicenc

Her skal I bo i Cala Sant Vicenc

Hotellerne i Cala Sant Vicenç

Der ligger en fin håndfuld hoteller i Cala Sant Vicenç, med overordnet god standard og central beliggenhed.

Mange aktive gæster, foretrækker dog at leje ferielejlighed i Cala Sant Vicenç, som giver en større frihedsfølelse, når mountainbike’en, vandrestøvlerne, klatreudstyret eller cyklen er første prioritet.

Restauranter og mad i Cala Sant Vicenç

Med et omfattende udvalg af lokale vine og råvarer, kan du forvente dig høj kvalitet, når du spiser i Cala Sant Vicenç.

Særligt fisk og skaldyr er noget man bryster sig af her i Cala Sant Vicenç, de ædle traditioner for fiskeri lever stadig i bedste velgående.

Strandene i Cala Sant Vicenç

Du finder tre strande i Cala Sant Vicenç – Cala Barques, Cala Molins og Cala Clara, der ligger i hver deres bugt, delt af klippespidser, hvorfra du får nogle usammenlignelige billeder af havet og bjergene.

Ved Cala Barques og Cala Molins finder du rette faciliteter til den perfekte strandtur, med solvogne, brusere, barer og restauranter og selvfølgelig silkeblødt sand.

Strandene er til dels børnevenlige, men ingen faresignaler foruden sten som kan være glatte eller skarpe.

Aktiviteter i Cala Sant Vicenç

Det tyrkis krystalklare vand og de uspolerede barske bjergsider, nærmest indbyder til fysisk aktivitet, eller i det mindste til et nærmere kig på mange af de imponerende udsigtspunkter.

Vil du have flere aktivitetstilbud, så tag den korte bustur til Port de Pollença, der har mere end 5 km sandstrand og et mere pulserende byliv.

 

Ferietilbud Port de Pollenca

Rejse til Formentor, Mallorca

Seværdigheder omkring Cala Sant Vicenç

Den afsides beliggenhed af Cala Sant Vicenç, gør at du skal ud af byen for at opleve nogle af Mallorcas ikoniske seværdigheder.

Foruden udstillingen af klassiske cabriolet-biler ved hotel La Moraleja, er her som sådan ikke seværdigheder. Naturinteresserede vil naturligvis finde rigeligt at forskønne øjnene med, men er du på udkig efter rigtige seværdigheder, skal du tage til Pollença by. Her finder du et historisk epicenter fyldt med imponerende bygninger og nogle af Mallorcas mest ikoniske udsigtspunkter.

Fra hotellerne kan du ofte købe arrangerede guideture rundt til forskellige seværdigheder på Mallorca. Det bedste er dog at leje en bil for nogle dage og komme rundt i eget tempo og opleve.

Indkøb og shopping i Cala Sant Vicenç

Du finder indkøbsmuligheder til de mest almindelige behov i Cala Sant Vicenç, såsom mini-supermarkeder, kiosker og souvenirshops. For flere indkøbsmuligheder, kan du tage til det nærliggende Port de Pollença eller til selve Pollença.

Barer & natteliv i Cala Sant Vicenç

Natteliv som sådan er ikke noget du finder i Cala Sant Vicenç, med diskoteker, pubs og klubber.

Der ligger nogle barer i byen, med live musik og underholdning, sammen med de barer der hører til hotellerne. Barerne holder typisk åbent til gæsterne forsvinder.

©2018 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, billigste flybilletter til Palma, hotel på Mallorcas, destinationer, seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?