Rejseguide til smukke Cala Sant Vicenç i Tramuntana

Opdag og oplev Cala Sant Vicenc her

Cala Sant Vicenç er en mindre, men eksklusiv feriedestination, beliggende på den helt nordvestlige kyst af Mallorcas bjergkappe.

Cala Sant Vicenç tilbyder perfekte forhold til dig der søger fred og naturoplevelser, men ikke vil undvære feriedestinationernes sædvanlige faciliteter.

Cala Sant Vicenç er et relativt uspoleret område, det er naturen der sætter rammerne om feriebasen, perfekt til aktive feriegæster.

Bedste hoteller og hoteltilbud i Cala Sant Vicenç

Hvad kendetegner egentlig ferie i Cala Sant Vicenç? Overordnet set, er området meget møntet på et voksent publikum og par der rejser uden børn, eller med helt små som ikke kræver for meget underholdning. Cala Sant Vicenç er et mere stille område, hvor den bagerste del er et stort villakvarter og den forreste del ved havet er hjemsted for de fleste af områdets hoteller.

På klippeskråningerne der omslutter de to smukke naturlige bugter, ligger også mange villaer og lejligheder, mange af disse udlejes.

Inden du rejser til Cala Sant Vicenç, skal du altså gøre op med dig selv om hotellernes opvartning eller ferievillaernes privatliv lyder mest tiltrækkende.Booking.com

Lækkert adults only hotel i Cala Sant Vicenc, Mallorca

Boutique Hotel La Moraleja – Adults Only *****

Romantik er nøgleordet på dette autentiske og skønne boutique hotel i hjertet af Cala Sant Vicenc. Hotellet ligger i en gammel herskabsejendom, fyldt med historie og autenticitet. Interiøret ebber af elengance og stil, med sine originale kunstværker på væggene, charmerende træmøbler og unikke mallorcinske rustik. Hotellet er populært blandt par, der forlæler sig selv med et romantisk ophold og feriebase, der sikrer komplet afslapning for krop og sjæl. Boutique hotellets restaurant serverer lækker og varieret morgenmadsbuffet hver morgen ved poolen, om aftenen skønne middelhavsanretninger fra a la carte menu. Du skal forkæle dig selv med et ophold på dette hotel, hvis romantikken skal flyde på ferien, hvor kun det bedste er godt nok. Hotellets værelser er rummelige og indbydende og beliggenheden er perfekt til både afslapning og fysisk aktivitet i løbet af dagen.

Laveste priser fundet hos:

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaSammenlign overnatningstilbud paa MallorcaHotelovernatning paa Mallorca tilbudfind hoteller paa Mallorca

her ses strandhotellet Don Pedro i Cala Sant Vicenc, Mallorca

Sentido Don Pedro ****

Dette lækre strandhotel tilbyder vel nok én af de bedste beliggenheder i hele Cala Sant Vicenc, nemlig lige mellem de to smukke bugter som området er bygget op omkring. Hermed er du næsten lige meget hvilket værelse du skal sove på, garanteret havudsigt fra balkonen. Hotellet tilbyder lækker buffet hver morgen og aften, desuden underholdning i aftentimerne. Solterrassen og poolområdet er det perfekte sted at nyde solen, en bog og en kold forfriskning, mens følelsen af ferie stortrives i hele kroppen.

Laveste priser fundet hos:

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaSammenlign overnatningstilbud paa Mallorca

charmerende feriehus direkte ved vandet i Cala Sant Vicenc, Mallorca

Blue Fisherman House

Oplev det ægte Mallorca og book ophold i dette charmerende og meget autentiske gamle fiskerhus direkte ud til vandet. Huset her har originalt bjælkeloft, dejlig solterasse lige ud til vandet, fuldt udstyret køkken, rummelig opholdsstue samt 2 soveværelser og badeværelse. Her kan du nyde måltider og forfriskninger på den skønne terrasse med den rolige Cala Barques og dens azurblå vand blidt brusende lige foran. Dette er uden tvivl en af de hyggeligste måder du kan indkvartere dig på i Cala Sant Vicenç!

Laveste priser fundet hos:

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorca

Lej denne private villa i Cala Sant Vicenc, Mallorca

Villa Medina

Denne private villa ligger lidt mere tilbagetrukket i Cala Sant Vicenc, som en lille oase hvor privatlivets fred respekteres og hvor I kan nyde samværet uforstyret. Villaen ligger dog ikke i mere end ca. 5-7 minutters gåafstand fra stranden, restauranterne og butikkerne i området.

Laveste priser fundet hos:

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaSammenlign overnatningstilbud paa Mallorca

Seværdigheder omkring Cala Sant Vicenç

Den afsides beliggenhed af Cala Sant Vicenç, gør at du skal ud af byen for at opleve nogle af Mallorcas ikoniske seværdigheder.

Foruden udstillingen af klassiske cabriolet-biler ved hotel La Moraleja, er her som sådan ikke seværdigheder. Naturinteresserede vil naturligvis finde rigeligt at forskønne øjnene med, men er du på udkig efter rigtige seværdigheder, skal du tage til Pollença by. Her finder du et historisk epicenter fyldt med imponerende bygninger og nogle af Mallorcas mest ikoniske udsigtspunkter.

Fra hotellerne kan du ofte købe arrangerede guideture rundt til forskellige seværdigheder på Mallorca. Det bedste er dog at leje en bil for nogle dage og komme rundt i eget tempo og opleve.

Udsigt over pollenca og port de pollenca fra bjerget puig de maria+
Aktiviteter og sport i Cala Sant Vicenç

Det tyrkis krystalklare vand og de uspolerede barske bjergsider, nærmest indbyder til fysisk aktivitet, eller i det mindste til et nærmere kig på mange af de imponerende udsigtspunkter.

Vil du have flere aktivitetstilbud, så tag den korte bustur til Port de Pollença, der har mere end 5 km sandstrand og et mere pulserende byliv.

Privat rundvisning i Tramuntana mellem Valldemossa og Soller

Privat rundvisning i Serra de Tramuntana, Valldemossa og Sóller

Gør dig klar til et sanseligt eventyr, hvor du på klods hold får lov at udforske Tramuntanas uberørte natur og charmerende bjerglandsbyer. Med en professionel privat guide, kommer I rundt i de hemmelige kroge af de UNESCO beskyttede bjerge og oplever alt det der gør Mallorca så unik.

Dagen starter med afhentning på hotellet, hvorfra I transporteres til Valldemossa hvor turen begynder. Her kommer I rundt i de charmerende stengader, ser det berømte karteuserkloster, det royale palads, det gamle vaskehus og udkigspunkterne over dalen.

Efter Valldemossa går turen ud til kystlinjen, hvor bla. den ikoniske klippe Sa Na Foradada ses, samt et besøg på Son Marroig og dens berømte marmorpavilion.

Dagen ender i Port de Sóllers historiske havn.

Book fra 532 kr. pr person

hos

Hotelovernatning paa Mallorca tilbud
Restauranter og mad i Cala Sant Vicenç

Med et omfattende udvalg af lokale vine og råvarer, kan du forvente dig høj kvalitet, når du spiser i Cala Sant Vicenç.

Særligt fisk og skaldyr er noget man bryster sig af her i Cala Sant Vicenç, de ædle traditioner for fiskeri lever stadig i bedste velgående.

Læs anmeldelser her
Strandene i Cala Sant Vicenç

Du finder tre strande i Cala Sant Vicenç – Cala Barques, Cala Molins og Cala Clara, der ligger i hver deres bugt, delt af klippespidser, hvorfra du får nogle usammenlignelige billeder af havet og bjergene.

Ved Cala Barques og Cala Molins finder du rette faciliteter til den perfekte strandtur, med solvogne, brusere, barer og restauranter og selvfølgelig silkeblødt sand.

Strandene er til dels børnevenlige, men ingen faresignaler foruden sten som kan være glatte eller skarpe.
Indkøb og shopping i Cala Sant Vicenç

Du finder indkøbsmuligheder til de mest almindelige behov i Cala Sant Vicenç, såsom mini-supermarkeder, kiosker og souvenirshops. For flere indkøbsmuligheder, kan du tage til det nærliggende Port de Pollença eller til selve Pollença.

Barer & natteliv i Cala Sant Vicenç

Natteliv som sådan er ikke noget du finder i Cala Sant Vicenç, med diskoteker, pubs og klubber.

Der ligger nogle barer i byen, med live musik og underholdning, sammen med de barer der hører til hotellerne. Barerne holder typisk åbent til gæsterne forsvinder.
Hvor ligger Cala Sant Vicenc?

Cala Sant Vicenc ligger som den mest nordvestlige rejsedestination in Tramuntana-regionen, i samme område som Pollenca og Formentor.

Andre skønne uspolerede områder i Tramuntana-regionen

Vejrudsigten for Cala Sant Vicenc

CALA SANT VICENÇ Vejrudsigt

©2019 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?