Rejse til Port de Pollenca - Rejseguide + hoteltilbud

Port de Pollença er en af Mallorcas nordligste turist- og feriedestinationer.

Port de Pollença er placeret for foden af de dramatiske Serra de tramuntana-bjerge og hviler i en rolig hestesko-formet bugt.

Med både hav og bjerge indenfor gåafstand, er Port de Pollença selvsagt en magnet for sportsentusiaster og aktive feriegæster, der flokkes hertil for at udfordre sig selv og andre, mens den storslåede natur og de mange udsigtspunkter indtages.

Rejseguide til Port de Pollenca

Oprindeligt var Port de Pollença en industrihavn, der blev benyttet til fiskeri og godstransport. I dag er havnen præget af en blanding mellem lystyachts og traditionelle fiskerbåde i alle farver, som kan nydes fra havnefrontens barer og caféer. Bag marinaen finder du selve byområdet, der mixer en blanding af nyt og gammelt og hvor en del af byens små shops befinder sig.

Port de Pollença har utroligt meget at tilbyde, særligt for dig der søger aktiv ferie, vil finde glæde i Port de Pollença.

Bedste hoteller og hoteltilbud i Port de Pollenca

Hoteller og indkvartering i Port de Pollença
Du finder en bred vifte af hoteller i Port de Pollença, der har enestående udsigt over bugten. Kvaliteten af hotellerne er overordnet god, desuden et dejligt bredt udvalg.

Foruden hoteller, har Port de Pollença også et godt udvalg af ferielejligheder, med skøn udsigt over hav og bjerge, med central beliggenhed og mange faciliteter. Du kan finde alle indkvarteringsmulighederne i Port de Pollença her

Restauranter og mad i Port de Pollença
De mest populære restauranter i Port de Pollença, ligger langs den lange strandpromenade , hvor synet af den oplyste marina og det glitrende aftenhav indtages i det gode selskab. Du finder et bredt udvalg af restauranter og menukortene varierer meget, da Port de Pollença tiltrækker mange forskellige nationaliteter.
Strandene i Port de Pollença

Port de Pollença har officielt to strande, Albercutx og Playa de Port de Pollença. Albercutx strand ligger nord for marinaen og måler ca. 2.300 meter i længden, mens dens pendant på den sydlige side af havnen, Playa del Port de Pollença måler godt 3.900 meter. Et kæmpe plus ved strandene i Port de Pollença er, at forældre med børn, kan spise frokost ved caféerne mens børnene leger på strandene – og have fuldt udsyn og overblik.

Strandene er markeret med blåt flag, hvilket betyder at de er særligt egnet til børnefamilier.
Aktiviteterne i Port de Pollença

Port de Pollenças største tiltrækningskraft, er det enorme udbud af aktiviteter, der venter lige for døren. Aktiviteterne består blandt andet af vandring, cykling, mountainbiking, golf, surfing og dykning. Flere af hotellerne i Port de Pollença er specialiserede i sportsudøvere og serverer udelukkende sund kost og tilbyder samtidig de helt rette faciliteter til optimal restitution.

Port de Pollença ligger på den ene side af halvøen Formentor. Rundt om halvøen finder du en række små hemmelige og idylliske naturstrand, som er værd at udforske nærmere.
Udflugter og seværdigheder i Port de Pollença

Selve byen Pollença, der er placeret godt 6 km inde i dalen, er et populært besøgsmål. Den velbevarede middelalderby, har nogle imponerende bygninger og en endnu mere fængende historie, som kan opleves mens de smalle gader indtages. Et par kilometer fra Port de Pollença, finder du også udgravningerne af den oprindelige Pollença by, som engang var Mallorcas hovedstad.

I bjergene, finder du ligeledes en række populære udflugtsmål, heriblandt det verdenskendte Santuari de Lluc kloster samt områdets vel nok største attraktion, Cap de Formentor-halvøen.

Historie og natur kombineres omkring Port de Pollença, du er dermed sikret en mindeværdig oplevelse fra din ferie her.
Indkøb og shopping i Port de Pollença

Du finder et udvalg af souvenirshops, mini-supermarkeder, skohandlere og tøjbutikker i Port de Pollença. Nabobyen Alcúdia har en del mere hvad dette angår, men vil du på rigtig shoppingtur, så brug en dag i hovedstaden Palma de Mallorca.
Marked & begivenheder i Port de Pollença

Hver onsdag mellem ca. 9:00 og 13:00, afholdes det ugentlige marked i Port de Pollença, hvor du kan snuse rundt mellem boderne, mens du nyder stemningen.

I maj måned afholdes den populære sportsbegivenhed, Ironman 70.3 Mallorca, her i området.
Bar- og natteliv i Port de Pollenca

Port de Pollenca, er aktiv fra tidlig morgen til sen nat. Byen har masser af barer, pubber og endda et par klubber.

Hvor ligger Port de Pollensa?

©2018 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, billigste flybilletter til Palma, hotel på Mallorcas, destinationer, seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

 

Webdesign af Acces Digital - Professionelle hjemmesider

Log in with your credentials

Forgot your details?