Port de Pollença – Aktiviteter, udflugter + hoteltilbud

Port de Pollença er placeret for foden af de majestætiske Serra de tramuntana-bjerge og hviler i en rolig hestesko-formet bugt mellem de to halvøer, Cap de Formentor og Aucanada.

Med både strand og bjerge indenfor gåafstand, er Port de Pollença selvsagt en magnet for sportsentusiaster og aktive feriegæster, der flokkes hertil for at udfordre sig selv mens den storslåede natur og de mange udsigtspunkter indtages.

port de pollenca på kort over mallorca
Overnatning

Bedste hoteltilbud i Port de Pollença

Du finder en bred vifte af hoteller i Port de Pollença, der har enestående udsigt over bugten. Kvaliteten af hotellerne er overordnet god, desuden et dejligt bredt udvalg.

Foruden hoteller, har Port de Pollença også et godt udvalg af ferielejligheder, med skøn udsigt over hav og bjerge, med central beliggenhed og mange faciliteter.

hotel på strand i port de pollenca mallorca

Hotel Illa d’Or ****

Hotel Illa d’Or er et af Mallorcas mest ikoniske strandhoteller, beliggende i skønne naturlige omgivelser i Port de Pollença. Hotellet, som åbnede dørene i 1929, har en unik og lang historie bag sig, som har skabt minder og inspiration for par og kunstnere, der gennem tiderne har været med til at gøre hotellet til noget helt særligt. Det romantiske strandhotel tilbyder elegante lejligheder og et enestående udsyn over hele Port de Pollença-bugten, hvor du fra terrassen kan nyde en smuk symfoni af farver som solen blander sine varme orange farver med de afslappende blå og grønne farver. Når solen er væk og tusmørket har lagt sig, glimter promenadens mange lys , mens månes lys på smuk vis reflekteres i de blide bølgebrus. Hotel Illa d’Or er et absolut must-try, hvis I er til ægte romantik og elegance.

Se tilbud

book overnatning mallorca

hotel på havnepromenaden i port de pollenca mallorca

Hotel Miramar ****

Hotel Miramar er en klassiker i Port de Pollença. Hotellet ligger direkte på den dejlige og livlige havnepromenade, hvor du fra restaurantens terrasse kan sidde og se på mennesker og nyde det skønne leben. Hotellet har i øvrigt en ekstra terrasse helt ude på strandkanten, hvor du kan sidde og nyde en forfriskning både dag og aften. Hotellet er til dig der vil være lige i smørhullet og have adgang til det hele, både stranden, butikkerne, restauranterne og aktivitetstilbuddene.

Se tilbud

book overnatning mallorca

spa hotel i port de pollenca mallorca

MarSenses Port de Pollença – Adults Only ****

MarSenses er et voksenhotel beliggende i Port de Pollenças mere rolige område, dog ikke mere end 5 minutters gang fra det pulserende aften -og natteliv i byen. Hotellet tilbyder næsten helt nyrenoverede rammer (2016), masser af luksus og faciliteter der gør at du ikke skal tænke på andet end dit eget velbehag. Hotellet tilbyder en stor og varieret morgenmadsbuffet, så du får en god start på dagen, hvad enten du skal på eventyr i den skønne natur eller læse bøger ved poolen.

Se tilbud

book overnatning mallorca

familiehotel med stor pool i port de pollenca mallorca

Hoposa Hotel & Apartaments VillaConcha ****

Dette lækre familie -og lejlighedshotel i Port de Pollenca er et oplagt valg for familier med mindre børn. Hotellet ligger i kort gåafstand fra både strand og restauranter, i rolige omgivelser som en lille oase i området. Hotellet tilbyder en ægte følelse af at “føle sig hjemme”, som om man rent faktisk har en lejlighed i Port de Pollenca. I dagstimerne er der miniklub, et aktivitetstilbud for de mindste, mens der om aftenen er underholdningsshow. Hotellet har endvidere end masse sportsfaciliteter, bla. stort fitnesscenter samt en række fordele for cyklister. Hotellet er elsket fordi det tilbyder god valuta for pengene.

Se tilbud

book overnatning mallorca

Aktiviteter & Seværdigheder

Port de Pollenças største tiltrækningskraft, er det enorme udbud af aktiviteter, der venter lige for døren. Aktiviteterne består blandt andet af vandring, cykling, mountainbiking, golf, surfing og dykning. Flere af hotellerne i Port de Pollença er specialiserede i sportsudøvere og serverer udelukkende sund kost og tilbyder samtidig de helt rette faciliteter til optimal restitution.

Port de Pollença ligger på den ene side af halvøen Formentor. Rundt om halvøen finder du en række små hemmelige og idylliske naturstrand, som er værd at udforske nærmere.

Sport og aktiviteter i Port de Pollenca

Leder du efter aktiv ferie på Mallorca, er Port de Pollenca ikke til at komme udenom. Området tilbyder optimale forhold til stort set alle typer sport og aktiviteter, til lands til vands og i luften.

NYD DE KILOMETERLANGE STRANDE

Port de Pollenca har to primære strande, hver mere end 2 km lange.

Seværdigheder nær Port de Pollença

Selve byen Pollença, der er placeret godt 6 km inde i dalen, er et populært besøgsmål. Den velbevarede middelalderby, har nogle imponerende bygninger og en endnu mere fængende historie, som kan opleves mens de smalle gader indtages.

I bjergene, finder du ligeledes en række populære udflugtsmål, heriblandt det verdenskendte Santuari de Lluc kloster, samt områdets vel nok største attraktion, Cap de Formentor.

Historie og natur kombineres omkring Port de Pollença, du er dermed sikret en mindeværdig oplevelse fra din ferie her.

talaia de albercutc vagttårn i port de pollenca mallorca

TALAIA DE ALBERCUTX

Den gamle udkigspost blev konstrueret i 1629, som et respons på de mange piratangreb der fandt sted mellem det 15. og 17. århundrede på Mallorca. Nu kan du vandre herop, 380 meter over havets overflade, og nyde de utrolige blik over bugten sammen med den uspolerede natur.

Læs om Talaia d’Albercutx

calvario trappen er en kendt seværdighed i pollenca

EL CALVARIO

En af Pollenças store attraktioner er den såkaldte ‘Calvario’ bakke, der bestiges via en 413 trins stentrappe skåret ind i klippevæggen. På toppen ligger Calvario-kapellet, som var et af de første der blev bygget i Pollença efter den aragonesisk-catalanske erobring af øen, i 1229. Heroppe finder du samtidig et virkelig skønt udsigtspunkt med en terrasse, hvorfra du kan indtage udsigten over hele Pollença og faktisk helt over til naboøen, Menorca.

Besøg el Calvario

det gamle victoria kapel på aucanada

ERMITA DE LA VICTORIA

På den anden side af Pollenças bugt, på klippeodden Aucanada, finder du det gamle Victoria-kapel og tidligere eremitbolig. Det er et magisk sted, som kan nås til fods, på cykel og endda i bil. Her møder du den vilde men fredelige baleariske natur, bla. fritgående geder, farverige blomster og uspolerede rå klippelandskaber. Ved Victoria ligger en restaurant, hvor du kan nyde en forfriskning mens du indtager udsigten over Pollençabugten, utroligt smukt.

Besøg Ermita de la Victoria

gammel romersk bro pont roma i pollenca mallorca

PONT ROMA

Et af de bedst bevarede levn fra romernes tid på Mallorca er den gamle bro i udkanten af Pollença by, Pont Roma. Broen var en vigtig del af den infrastruktur der forbandt den romerske hovedstad, Pol-lentia, med de omkringliggende områder.

Besøg Pont Roma

ruiner af tidligere borg castell del rei i pollenca mallorca

CASTELL DEL REI

Har du fået vandreskoene med i kufferten, så bevæg dig afsted mod den ældgamle fæstning, Castell de l Rei, i bjergene over Pollença. Castell del Rei er en af Mallorca tre klippefæstninger, og tilbyder udover en fascinerende historie, også nogle syn der er forbeholdt de få.

Læs om Castell del Rei

esglesia de nostra senyora dels angels kirke i pollenca mallorca

ESGLÉSIA DE NOSTRA SENYORA DELS ÀNGELS

Pollenças sognekirke p byens centrale torv er ikke til at komme udenom med sine enorme dimensioner. Kirken er udsmykket med flot barok arkitektur, efter at den i 1600-tallet måtte delvist destrueres efter at over 200 kvinder og børn var blevet dræbt herinde under Mallorcas værste oprør gennem historien.

Besøg Nostra Senyora dels Angels

marti vicenc museum i pollenca mallorca

MUSEU DE MARTI VICENC

En af Pollenças sønner, væveren Marti Vicenc, blev kendt over hele Spanien for hans ‘llengües’ teknik, hvor der leges med farver og mønstre på tekstilerne. Der er mulighed for at besøge såvel kunstnerens hjem og tidligere værksted som tekstilfabrikken, hvor du kan få guidede ture.

Besøg Martí Vicenc museet

dionis bennassar museum i pollenca mallorca

CASA MUSEU DE DIONIS BENNASSAR

Dionis Bennassar var en af Pollenças mest feterede malere, og anerkendt på hele Mallorca, i Madrid og i Valencia. Nu kan du besøge hans tidligere hjem i byen, hvor flere af hans mesterværker er udstillet. Bennassar var særligt kendt og elsket for hans tilgang og inspiration af naturen, som han formidlede på en særligt levende måde i hans oliemalerier. Hvis du sætter pris på kunst og natur, så snyd ikke dig selv for et besøg her.

Besøg Dionis Bennassar museet

ERMITA DE PUIG DE MARIA

Bestig Puig de Maria-bjerget via den milde anlagte stensti, og glæd dig til nogle af de mest fortryllende panoramaudsyn over Pollença og Alcúdia. På toppen finder du det gamle kapel og eremitbolig, der oprindeligt blev bygget tilbage i 1348 for at undslippe pesten der hærgede. I en lang periode fra 1362 og helt frem til 1986, boede der nonner heroppe, men nu er det lille kloster omdannet til hostel hvor vandrere kan få en god nats søvn til en fair pris, og stå op til de mest velsignede blikke.

Besøg Ermita de Puig de Maria

SANT DOMINGO

I hjertet af Pollença ligger den gamle dominikanske kloster, Sant Domingo. Sant Domingo er, udover at være en flot seværdighed, også hjemsted for Pollenças lokalhistoriske museum. Her lærer du om områdets spændende historie, helt tilbage fra Talaiotkulturen og frem til turismens indtog, gennem flotte udstillinger og billedfortællinger.

Strande

Strandene i Port de Pollença

Port de Pollença har officielt to strande, Albercutx og Playa de Port de Pollença. Albercutx strand ligger nord for marinaen og måler ca. 2.300 meter i længden, mens dens pendant på den sydlige side af havnen, Playa del Port de Pollença måler godt 3.900 meter. Et kæmpe plus ved strandene i Port de Pollença er, at forældre med børn, kan spise frokost ved caféerne mens børnene leger på strandene – og have fuldt udsyn og overblik.

Strandene er markeret med blåt flag, hvilket betyder at de er særligt egnet til børnefamilier.

Vejret

Vejrudsigt og progniose for den næste uge i Port de Pollenca

Spisesteder & Barer

Restauranter og mad i Port de Pollença

De mest populære restauranter i Port de Pollença, ligger langs den lange strandpromenade , hvor synet af den oplyste marina og det glitrende aftenhav indtages i det gode selskab. Du finder et bredt udvalg af restauranter og menukortene varierer meget, da Port de Pollença tiltrækker mange forskellige nationaliteter.

Hvis du leder efter mere autentiske spisesteder i Port de Pollença, så vil anbefalingerne falde på henholdsvis, Celler la Parra og Restaurante BrisaMarina. Særligt førstnævnte er virkelig lækker og et sted hvor også de lokale kommer og spiser, bordbestilling er ofte nødvendig.

Bar- og natteliv i Port de Pollenca

Port de Pollenca, er aktiv fra tidlig morgen til sen nat. Byen har masser af barer, pubber og endda et par klubber.

Indkøb & Shopping

Indkøb og shopping i Port de Pollença

Du finder et udvalg af souvenirshops, mini-supermarkeder, skohandlere og tøjbutikker i Port de Pollença. Nabobyen Alcúdia har en del mere hvad dette angår, men vil du på rigtig shoppingtur, så brug en dag i hovedstaden Palma de Mallorca.

Marked & begivenheder i Port de Pollença

Hver onsdag mellem ca. 9:00 og 13:00, afholdes det ugentlige marked i Port de Pollença, hvor du kan snuse rundt mellem boderne, mens du nyder stemningen.

Find alle markeder her

I maj måned afholdes den populære sportsbegivenhed, Ironman 70.3 Mallorca, her i området.

Billeder
Praktisk Info

Vigtige telefonnumre

  • Nationalt politi: 091
  • Nærpoliti: 092
  • Civilgarden: 062
  • Brand: 080
  • Maritime nødstilfælde: +34 900 202 202

 

Apoteker

Find et åbent apotek på Mallorca

Stort set alle byer på Mallorca har et apotek, dog varierer åbningstiderne.

For at finde et åbent apotek, eller åbningstider for et apotek, kan du klikke på linket nedenfor som tager dig til en ny side på spansk.

Når du lander på siden, vælg da ‘Mallorca’ fra listen i højre side. Ved siden af kan du nu vælge by fra en rullemenu.

Klik her for at finde et åbent apotek

 

Buslinje 301, 321, 322, 334

Klik her for at se alle busstoppesteder og ruter på linje 300 busser

Hvor ligger Port de Pollensa?

Rejsemål og ophold i Tramuntana

Tramuntana byder på mange skønne rejsemål, både romantiske, smukke og tæt på naturen. Alle rejsemål i Tramuntana er beliggende i maleriske omgivelser, som giver jeres ophold den ekstra dimenssion der fuldender en en afslappende ferie.
Læs mere om Tramuntana

 

Andratx

Andratx er en skøn og historisk middelalderby beliggende i en grøn dal ca. 5-7 km fra Port d’Andratx. Andratx’ gamle bydel er præget af de mange enorme herregårde og befæstede bygninger, der stadig står som eksempel på hvor udsat området har været gennem tiden, og gør byen til et slags open-air museum. Ferie og ophold i Andratx skal netop nydes på herregård, i rustikke og dybt charmerende rammer, hvor der er fokus på god mad og afslappende moderne faciliteter.

 

Banyalbufar

Banyalbufar er smukt beliggende på bjergskråningerne ud til kysten på Tramuntanabjergenes vestlige side. Banyalbufar er et oplagt valg af rejsemål til jer der ønsker en fredelig base, maleriske omgivelser og lokal charme. Banyalbufar er hjemsted for nogle lækre og hyggelige lokale spisesteder, hvor maden er lavet med sjæl og lokale råvarer. Overnatningstilbuddene i Banyalbufar består af små hoteller der har til huse i historiske bygninger fra middelalderen. Læs om Banyalbufar

 

Bunyola

Bunyola ligger blot 20 minutters kørsel fra Palma, alligevel så langt væk fra alt der hedder bystøj og hektik. Bunyola er oplagt til ferie i naturskønne omgivelser, men med let adgang til mange tilbud og andre områder. I Bunyola har I mulighed for at opleve nogle af øens flotteste bygninger, komme til verdenskendt dinnershow, køre med veterantog, besøge markedet og nyde den maleriske skønne natur mens I slapper af ved poolen eller i en smuk have. Læs om Bunyola

 

Cala Sant Vicenc

Cala Sant Vicenc ligger i naturskønne næsten uberørte isolerede omgivelser på Tramuntanas nordvestlige side. Cala Sant Vicenc ligger beskyttet mellem høje dramatiske klippevægge, der holder vinde væk fra strandene og hotellernes altaner. Cala Sant vicenc ligger 10 minutters kørsel fra Pollenca og Port de pollenca, hvor der venter masser af seværdigheder, lækre spisesteder og stemningsfyldte gader. Ophold og overnatningstilbud i Cala Sant Vicenc består af lækre hoteller med havudsigt og feriehuse, oplagt til ferie med både afslapning og aktiviteter. Cala Sant Vicenc

 

Camp de Mar

Camp de Mar er beliggende i en smuk lille bugt for foden af Tramuntanabjergene på Mallorcas sydvestkyst, bestyttet mod vinde fra de høje klipper der omslutter området. Camp de Mar byder på dejlige strande, lækre hoteller og god beliggenhed tæt på vejnet og oplevelser. Golf, dykning, cykling og strandaktiviteter er populært i Camp de Mar, her er masser af tage sig til for at fuldende en perfekt ferie med sine nærmeste. Camp de Mar ligger mellem Port d’Andratx og Peguera. Læs om Camp de Mar

 

Deià

Deià er ofte betegnet som kunstnerbyen på Mallorca, grundet de mange musikere og forfattere der gennem tiden har fundet inspiration til deres værker i det maleriske område. Deià er oplagt til en romantisk ferie i smukke omgivelser, hvor der er fokus på selvforkælelse, god mad og ren afslapning. Deià byder på historiske og kulturelle seværdigheder, heriblandt Robert Graves’ husmuseum og den habsburgske ærkehertug Luigi Salvatores ikoniske Son Marroig-palæ. Læs om Deià

 

Escorca

Escorca er blandt de mest uberørte og naturlige steder i Tramuntana og på Mallorca. Escorca ligger højt i bjergene, langt fra byliv og støj, omsluttet af ren luft og natur. Escorca er et oplagt rejsemål til jer der vil nyde naturens tilbud fuldt ud, et mere oplagt rejsemål til vandreferie findes næsten ikke på Mallorca. Heroppe kan I vandre ved de blå bjergsøer, møde vilde æsler og bjerggeder samt følge vandrestier hele vejen ned til hemmelige naturstrande. I Escorca ligger også det kendte kloster, Santuari de Lluc, som er Mallorcas andet vartegn og religiøse centrum, en absolut fantastisk oplevelse, hvor der også er mulighed for at overnatte. Læs om Escorca

 

Esporles

Esporles er på mange måder et alsidigt rejsemål i Tramuntana, her er plads til alle behov og lyster. Esporles er kendt for den store turistattraktion og seværdighed, La Granja, en historisk herregård omdannet til kæmpe museum hvor I bevæger jer rundt på hele området og oplever hvordan velhavende mennesker og tjennestefolk har levet. Esporles er også kendt som et meget populært område til vandreferie og cykelferie på Mallorca, de mange snoede bjergveje og den uspolerede uberørte natur gør området perfekt til en aktiv ferie med oplevelser, udfordring og smuk natur. Læs om Esporles

 

Estellencs

Estellencs ligger blot få kilometer fra den azurblå kyst på Tramuntanas vestkyst, i maleriske omgivelser på bjergskråningerne med skøn udsigt over havet. Estellencs er en lille sød landsby, perfekt til jer der værdsætter roen og naturen. I Estellencs mærker i det ægte og autentiske landsbyliv blandt lokale, I spiser på hyggelige restauranter og barer og lader jer forføre af den naturlige charme der hersker i de stenbelagte snævre gader. Estellencs byder også på en lille naturstrand som er let at komme til, hvor I kan nyde en dukkert i det krystalklare vand og solbade helt uforstyrret. Læs om Estellencs

 

Formentor

Formentor er Tramuntanas og Mallorcas nordligste rejsemål, en eksklusiv og romantisk feriedestination for par der vil nyde tosomhed i maleriske omgivelser. Formentor byder på blot et enkelt hotel, et luksushotel hvor bla. Audrey Hepburn, Winston Churchill og Grace Kelly har elsket at komme. Formentor har en skøn uspoleret strand blot få minutter fra luksushotellet, hvor I kan bade og svømme i det klare rene vand. Formentor er desuden en voldsomt populær blandt cyklister og vandrere der nyder godt af de mange utrolige udkidspunkter og snoede bjergveje midt i naturen. Læs om Formentor

 

 

Fornalutx

Fornalutx er beliggende i tramuntanabjergenes mest frodige dal, hvor citron -og appelsintræer vokser vildt overalt på bjergskråningerne. Fornalutx byder på romantiske finca hoteller, fyldt med sjæl og charme, som danner ramme om et fuldtend afslappende ophold i området. I skal vælge ferie i Fornalutx hvis I vil bo i maleriske omgivelser, mærke ren bjergluft og have direkte adgang til utallige vandreruter. Fornalutx landsby byder desuden på et fint udvalg af hyggelige tapasbarer og restauranter, samt en utrolig harmonisk atmosfære i de små gader. Læs om Fornalutx

 

Galilea

Galilea er en mindre landsby beliggende i smukke omgivelser på bjergskråningerne, med udsigt over hele Mallorcas sydvestkyst. Galilea byder på en lille håndfuld lokale tapasbarer og restauranter, hvor I kan spise med de lokale i stemningsfyldte rammer. Galilea ligger, trods sin placering på bjergskråningerne, blot 20 minutters kørsel fra Palma, takket være et godt vejnet som gør det let at komme hertil. Galilea er et populært område at leje feriehus i, for her kan I nyde privatlivets fred og ikke være afhængige af at skulle noget på bestemte tidspunkter, det er ligesom selv at have et hus på Mallorca. Galilea er desuden populært blandt cyklister, golfspillere og vandrere der tgaer på eventyr i Tramuntanas smukke uberørte natur. Læs om Galilea

 

Magaluf

Magaluf er kendt som Europas største festby, med masser liv i gaderne til den lyse morgen. Magaluf har en masse lækre hoteller, nogle af dem deciderede partyhoteller med egen DJ og diskotek/natklub. Stranden i Magaluf er blandt de bedste på Mallorcas sydvestkyst, den over 1 km lange hvide sandstrand har plads til både leg, beach volley og solbadning. I Magaluf finder I masser af aktiviteter, både minigolf, gokart, badeland og forlystelser.

 

Llucalcari

Llucalcari er et perfekt bud på et rejsemål, der både skal inholde romantik, afslapning, luksus og god mad. Den lille landsby ligger direkte på bjergskråningerne med udsigt over den blå kystlinje med de smukke grønne Tramuntanabjerge i baggrunden. Llucalcari er en eksklusiv feriedestination, som har blot et enkelt hotel, et voksenhotel med SP og- Wellness og unik beliggenhed. Llucalcari ligger lige udenfor Deià i et af Tramuntanas smukkeste områder, det er ikke et tilfælde at området har stor tiltræningskraft for kunstnere. Lluccalcaris beliggenhed gør det let at komme til andre områder og byer, hvor aktiviteter og oplevelser venter en masse. Læs om Lluccalcari

 

Orient

Orient er en af Tramuntanabjergenes smukkeste dale, her er så malerisk at det kunne være en konstrueret filmscene. Orient er et rejsemål for jer, der vil være ét med naturen og samtidig have luksuriøse rammer omkring jer på hotellet. Hotellerne i den lille dal er beliggende i rustikke charmerende fincas og herregårde med moderne lækre faciliteter. Særligt Finca Son Palou er et godt valg af hotel i Orient, her kan i virkelig opleve luksus og lækker mad. Fra Orient har I let adgang til de mange bjergveje, der er kendt som et cykelparadis, desuden utallige smukke vandreruter i bjergene. Ikke langt fra Orient finder I Bunyola, en skøn landsby hvor kulturelle oplevelser og seværdigheder venter jeres besøg. Læs om Orient

 

Palmanova

Palmanova er en alsidig feriedestionation beliggende i Palmabugten for foden af Tramuntana. Palmanova er bygget til turisme og glade feriestunder med familien, og med 3 hvide rene sandstrande er det ikke så underligt at dette er et populært rejsemål for familier og par. Palmanova byder på en masse varierede spisesteder, et livligt byliv med stemningsfyldte barer samt en masse aktivitetstilbud for alle aldre. I Palmanova kan I tage i Marineland og se delfiner, badeland med vandrutsjebaner, spille minigolf og selvfølgelig masser strandaktiviteter. Palmanova finder I lækre nye hoteller i alle prisklasser, her er god mulighed for at få værelse med havudsigt og slappe af i moderne lækre rammer. Læs om Palmanova

 

Peguera

Peguera – eller Paguera – er en større badeby på Mallorcas sydvestkyst for foden af Tramuntana. Peguera er en livlig by, fyldt med butikker, restauranter og barer, dertil en lang række lækre hoteller. Peguera er populært blandt strandgæster i højsæsonen, men udenfor sæson er Peguera også populært blandt cykelryttere grundet den lækre beliggenhed tæt på vejnettet og bjergene hvor udfordringer og hårnålesving venter i massevis. Også golfspillere er vilde med Peguera, som har hele 7 golfbaner at vælge mellem indenfor 10 minutters kørsel. Læs om Peguera

 

Port d’Andratx

Port d’Andratx er den luksuriøse havneby beliggende i en smuk bugt for foden af Tramuntanabjergene, godt 5 km fra Andratx’ gamle bydel. Port d’Andratx er et romantisk og eksklusivt rejsemål, her er blot enkelte overnatningstilbud, til gengæld en intim følelse samt en masse lækre restauranter og spisesteder ved havnefronten. Port d’Andratx ligger godt placeret i forhold til vejnettet, som gør det enkelt og bekvemt at komme på eventyr samt nå de mange aktivitetstilbud i nærheden. Omkring Port d’Andratx ligger bla. en af Mallorcas smukkeste golfbaner, Golf d’Andratx, den skønne lille uberørte strand, Cala Llamp, samt Barbara Weils kunstgaller. Læs mere om ophold i den eksklusive havneby

 

Pollenças gamle bydel

Pollença ligger et par kilomter bag Port de Pollença i en smuk grøn dal omgivet af bjergtoppe. Pollença er populært rejsemål for vandrere, cykelryttere og golfspillere, der har de bedste betingelser og beliggenhed for at komme på eventyr i Tramuntanabjergene. I hjertet af Pollença finder I en masse lækre og hyggelige spisesteder og barer hvor der altid er god stemning. Pollença er en kulturel by med masser af tilbud og her er næsten altid mennesker på gaden ligemeget hvor I er i byen. Hotel i Pollença byder bla. på charmerende boutique hoteller i centrum af den gamle bydel samt agroturismo på bjergskråningerne med enestående udsigt over hele dalen eller luksus finca hotel med gourmetkøkken og wellness. Pollença er også kendt og elsket for sine mnage seværdigheder, bla. Golgata-trappen, den romerske bro, tempelridderkirken og byens museer og gallerier. Læs om Pollença

 

Port de Sóller

Port de Sóller er en maleriske og charmerende havneby, beliggende i en naturskøn bugt på Tramuntanabjergenes vestlige kyst. Port de Sóller er et godt rejsemål for jer, der ønsker et bredt udvalg af lækre restauranter, mange aktivitetstilbud og mulighed for at komme på eventyr. Port de Sóller byder desuden på en række spændende og romantiske hoteller med skønne beliggenheder på bjergskråningerne med udsigt over den dejlige bugt. Læs om Port de Soller

 

Portals Nous

Portals Nous er ligesom Port d’Andratx, et rejsemål forbeholdt voksne. Området er relativt nybygget, her ligger nogle af de lækreste og mest luksuriøse hoteller i Palmabugten, hvor I er sikre på romantik, afslapning og selvforkælelse, prøv bla. det splinternye Portals Hills Boutique Hotel eller designhotellet Grand Portals Nous. I den lille havneby finder I desuden en håndfuld lækre restauranter, heriblandt et par michellin-restauranter. Læs om ophold og luksushotel i Portals Nous

 

 

Sant Elm

Sant Elm er en charmerende lille havneby, der delvist stadig lever af fiskeri. Sant Elm ligger isoleret for foden af Tramuntana, i Mallorcas mest sydvestlige hjørne. Sant Elm er et oplagt valg til jer der søger et både smukt og roligt rejsemål, men ikke vil undvære restauranter, butikker og andre bekvemmeligheder i nærheden. Sant Elm er godt til småbørnsfamilier og par, der ønsker afslapning, god mad og romantisk solnedgang. Læs om ophold i Sant Elm

 

 

Santa Ponça

Santa Ponça er en alsidig og relativt nyudviklet feriedestination beliggende på Mallorcas dejlige sydvestkyst. Santa Ponça byder på et væld af aktiviteter for hele familien, både dykning, golf, sejlture, badeland, gokarting, tovbaner, wellness og selvfølgelig strande. Santa Ponças mange nye hoteller beliggende på klipperne over bugten gør området ekstra lækkert, her er udsigt fra stort set alle altaner. Læs mere om ophold og overnatningstilbud i Santa Ponça

 

 

Sóller

Sóller er det oplagte valg til en ferie med aktiviteter, udflugter, afslapning og kulturelle oplevelser. Sóller ligger i Mallorcas mest frodige område, dybt i Tramuntanabjergene, omgivet af oliven, citron -og appelsintræer, som skaber et helt særlig atmosfære og sanselig luft. I hjertet af Sóller finder I en række lækre og hyggelige spisesteder, en samling imponerende seværdigheder samt nogle romantiske hoteller der med garanti vil fuldende en skøn ferie. Læs mere om ophold i Sóller

 

 

Valldemossa

Valldemossa er en af Tramuntanas mest charmerende landsbyer, fyldt med historiske bygninger og stemningsfyldte gader. Valldemossa er smukt beliggende på flere plateau på bjergskråningerne, hvorfra I kan nyde en betagende og malerisk udsigt over den grønne dal. Valldemossa byder på en masse hyggelige spisesteder og overnatningstilbud i skønne rolige rammer med direkte kontakt til naturen. Læs om ophold og movernatningstilbud i Valldemossa

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?