Port de Pollença - Aktiviteter, udflugter + hoteltilbud

Port de Pollença er placeret for foden af de majestætiske Serra de tramuntana-bjerge og hviler i en rolig hestesko-formet bugt mellem de to halvøer, Cap de Formentor og Aucanada.

Med både strand og bjerge indenfor gåafstand, er Port de Pollença selvsagt en magnet for sportsentusiaster og aktive feriegæster, der flokkes hertil for at udfordre sig selv mens den storslåede natur og de mange udsigtspunkter indtages.

Bedste hoteltilbud i Port de Pollença

Du finder en bred vifte af hoteller i Port de Pollença, der har enestående udsigt over bugten. Kvaliteten af hotellerne er overordnet god, desuden et dejligt bredt udvalg.

Foruden hoteller, har Port de Pollença også et godt udvalg af ferielejligheder, med skøn udsigt over hav og bjerge, med central beliggenhed og mange faciliteter.Booking.com

Ophold og tilbud på romantisk strandhotel i Port Pollenca, Mallorca

Hotel Illa d’Or ****

Hotel Illa d’Or er et af Mallorcas mest ikoniske strandhoteller, beliggende i skønne naturlige omgivelser i Port de Pollença. Hotellet, som åbnede dørene i 1929, har en unik og lang historie bag sig, som har skabt minder og inspiration for par og kunstnere, der gennem tiderne har været med til at gøre hotellet til noget helt særligt. Det romantiske strandhotel tilbyder elegante lejligheder og et enestående udsyn over hele Port de Pollença-bugten, hvor du fra terrassen kan nyde en smuk symfoni af farver som solen blander sine varme orange farver med de afslappende blå og grønne farver. Når solen er væk og tusmørket har lagt sig, glimter promenadens mange lys , mens månes lys på smuk vis reflekteres i de blide bølgebrus. Hotel Illa d’Or er et absolut must-try, hvis I er til ægte romantik og elegance.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcafind hoteller paa Mallorca

Lækkert hotel ved strandpromenaden i Port Pollenca, Mallorca med skøn havudsigt

Hotel Miramar ****

Hotel Miramar er en klassiker i Port de Pollença. Hotellet ligger direkte på den dejlige og livlige strandpromenade ,kendt som The Pine Walk, hvor du fra restaurantens terrasse kan sidde og se på mennesker og nyde det skønne leben. Hotellet har i øvrigt en ekstra terrasse helt ude på strandkanten, hvor du kan sidde og nyde en forfriskning både dag og aften. Hotellet er til dig der vil være lige i smørhullet og have adgang til det hele, både stranden, butikkerne, restauranterne og aktivitetstilbuddene. Hotellet har gennem årene fornyet sig selv med moderne faciliteter og renovationer som fitnesscenter, wellness-salon og spa, men aldrig givet afkald på de elegante og traditionelle dyder som har skabt rammerne om dette fantastisk hyggelige hotel.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorca

adults only hotel med havudsigt i Port pollenca, Mallorca

Mar Senses Port de Pollença – Adults Only ****

Mar Senses er et voksenhotel beliggende i Port de Pollenças mere rolige område, dog ikke mere end 5 minutters gang fra det pulserende aften -og natteliv i byen. Hotellet tilbyder næsten helt nyrenoverede rammer (2016), masser af luksus og faciliteter der gør at du ikke skal tænke på andet end dit eget velbehag. Hotellet tilbyder en stor og varieret morgenmadsbuffet, så du får en god start på dagen, hvad enten du skal på eventyr i den skønne natur eller læse bøger ved poolen.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcafind hoteller paa Mallorca

godt familiehotel med lejligheder i Port de pollenca, Mallorca

Hoposa Hotel & Apartaments VillaConcha ****

Dette lækre familie -og lejlighedshotel i Port de Pollenca er et oplagt valg for familier med mindre børn. Hotellet ligger i kort gåafstand fra både strand og restauranter, i rolige omgivelser som en lille oase i området. Hotellet tilbyder en ægte følelse af at “føle sig hjemme”, som om man rent faktisk har en lejlighed i Port de Pollenca. I dagstimerne er der miniklub, et aktivitetstilbud for de mindste, mens der om aftenen er underholdningsshow. Hotellet har endvidere end masse sportsfaciliteter, bla. stort fitnesscenter samt en række fordele for cyklister. Hotellet er elsket fordi det tilbyder god valuta for pengene.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcafind hoteller paa Mallorca

Udflugter og seværdigheder i Port de Pollença

Selve byen Pollença, der er placeret godt 6 km inde i dalen, er et populært besøgsmål. Den velbevarede middelalderby, har nogle imponerende bygninger og en endnu mere fængende historie, som kan opleves mens de smalle gader indtages. Et par kilometer fra Port de Pollença, finder du også udgravningerne af den oprindelige Pollença by, som engang var Mallorcas hovedstad.

I bjergene, finder du ligeledes en række populære udflugtsmål, heriblandt det verdenskendte Santuari de Lluc kloster samt områdets vel nok største attraktion, Cap de Formentor-halvøen.

Historie og natur kombineres omkring Port de Pollença, du er dermed sikret en mindeværdig oplevelse fra din ferie her.

Strandene i Port de Pollença

Port de Pollença har officielt to strande, Albercutx og Playa de Port de Pollença. Albercutx strand ligger nord for marinaen og måler ca. 2.300 meter i længden, mens dens pendant på den sydlige side af havnen, Playa del Port de Pollença måler godt 3.900 meter. Et kæmpe plus ved strandene i Port de Pollença er, at forældre med børn, kan spise frokost ved caféerne mens børnene leger på strandene – og have fuldt udsyn og overblik.

Strandene er markeret med blåt flag, hvilket betyder at de er særligt egnet til børnefamilier.

Restauranter og mad i Port de Pollença

De mest populære restauranter i Port de Pollença, ligger langs den lange strandpromenade , hvor synet af den oplyste marina og det glitrende aftenhav indtages i det gode selskab. Du finder et bredt udvalg af restauranter og menukortene varierer meget, da Port de Pollença tiltrækker mange forskellige nationaliteter.

Hvis du leder efter mere autentiske spisesteder i Port de Pollença, så vil anbefalingerne falde på henholdsvis, Celler la Parra og Restaurante BrisaMarina. Særligt førstnævnte er virkelig lækker og et sted hvor også de lokale kommer og spiser, bordbestilling er ofte nødvendig.

Læs anmeldelser her

Indkøb og shopping i Port de Pollença

Du finder et udvalg af souvenirshops, mini-supermarkeder, skohandlere og tøjbutikker i Port de Pollença. Nabobyen Alcúdia har en del mere hvad dette angår, men vil du på rigtig shoppingtur, så brug en dag i hovedstaden Palma de Mallorca.

Marked & begivenheder i Port de Pollença

Hver onsdag mellem ca. 9:00 og 13:00, afholdes det ugentlige marked i Port de Pollença, hvor du kan snuse rundt mellem boderne, mens du nyder stemningen.

Find alle markeder her

I maj måned afholdes den populære sportsbegivenhed, Ironman 70.3 Mallorca, her i området.

Bar- og natteliv i Port de Pollenca

Port de Pollenca, er aktiv fra tidlig morgen til sen nat. Byen har masser af barer, pubber og endda et par klubber.

Hvor ligger Port de Pollensa?

Rejsemål og ophold i Tramuntana

Tramuntana byder på mange skønne rejsemål, både romantiske, smukke og tæt på naturen. Alle rejsemål i Tramuntana er beliggende i maleriske omgivelser, som giver jeres ophold den ekstra dimenssion der fuldender en en afslappende ferie.
Læs mere om Tramuntana

 

Ferie i Andratx i Tramuntana på MallorcaAndratx

Andratx er en skøn og historisk middelalderby beliggende i en grøn dal ca. 5-7 km fra Port d’Andratx. Andratx’ gamle bydel er præget af de mange enorme herregårde og befæstede bygninger, der stadig står som eksempel på hvor udsat området har været gennem tiden, og gør byen til et slags open-air museum. Ferie og ophold i Andratx skal netop nydes på herregård, i rustikke og dybt charmerende rammer, hvor der er fokus på god mad og afslappende moderne faciliteter.

 

Ophold i Banyalbufar Tramuntana MallorcaBanyalbufar

Banyalbufar er smukt beliggende på bjergskråningerne ud til kysten på Tramuntanabjergenes vestlige side. Banyalbufar er et oplagt valg af rejsemål til jer der ønsker en fredelig base, maleriske omgivelser og lokal charme. Banyalbufar er hjemsted for nogle lækre og hyggelige lokale spisesteder, hvor maden er lavet med sjæl og lokale råvarer. Overnatningstilbuddene i Banyalbufar består af små hoteller der har til huse i historiske bygninger fra middelalderen. Læs om Banyalbufar

Bunyola er et rejsemål i TramuntanaBunyola

Bunyola ligger blot 20 minutters kørsel fra Palma, alligevel så langt væk fra alt der hedder bystøj og hektik. Bunyola er oplagt til ferie i naturskønne omgivelser, men med let adgang til mange tilbud og andre områder. I Bunyola har I mulighed for at opleve nogle af øens flotteste bygninger, komme til verdenskendt dinnershow, køre med veterantog, besøge markedet og nyde den maleriske skønne natur mens I slapper af ved poolen eller i en smuk have. Læs om Bunyola

 

rejse til Cala Sant Vicenç i TramuntanaCala Sant Vicenc

Cala Sant Vicenc ligger i naturskønne næsten uberørte isolerede omgivelser på Tramuntanas nordvestlige side. Cala Sant Vicenc ligger beskyttet mellem høje dramatiske klippevægge, der holder vinde væk fra strandene og hotellernes altaner. Cala Sant vicenc ligger 10 minutters kørsel fra Pollenca og Port de pollenca, hvor der venter masser af seværdigheder, lækre spisesteder og stemningsfyldte gader. Ophold og overnatningstilbud i Cala Sant Vicenc består af lækre hoteller med havudsigt og feriehuse, oplagt til ferie med både afslapning og aktiviteter. Cala Sant Vicenc

 

Camp de Mar i TramuntanaCamp de Mar

Camp de Mar er beliggende i en smuk lille bugt for foden af Tramuntanabjergene på Mallorcas sydvestkyst, bestyttet mod vinde fra de høje klipper der omslutter området. Camp de Mar byder på dejlige strande, lækre hoteller og god beliggenhed tæt på vejnet og oplevelser. Golf, dykning, cykling og strandaktiviteter er populært i Camp de Mar, her er masser af tage sig til for at fuldende en perfekt ferie med sine nærmeste. Camp de Mar ligger mellem Port d’Andratx og Peguera. Læs om Camp de Mar

 

Romantisk ophold i Deià i TramuntanaDeià

Deià er ofte betegnet som kunstnerbyen på Mallorca, grundet de mange musikere og forfattere der gennem tiden har fundet inspiration til deres værker i det maleriske område. Deià er oplagt til en romantisk ferie i smukke omgivelser, hvor der er fokus på selvforkælelse, god mad og ren afslapning. Deià byder på historiske og kulturelle seværdigheder, heriblandt Robert Graves’ husmuseum og den habsburgske ærkehertug Luigi Salvatores ikoniske Son Marroig-palæ. Læs om Deià

 

 

Escorca og Lluc i TramuntanabjergeneEscorca

Escorca er blandt de mest uberørte og naturlige steder i Tramuntana og på Mallorca. Escorca ligger højt i bjergene, langt fra byliv og støj, omsluttet af ren luft og natur. Escorca er et oplagt rejsemål til jer der vil nyde naturens tilbud fuldt ud, et mere oplagt rejsemål til vandreferie findes næsten ikke på Mallorca. Heroppe kan I vandre ved de blå bjergsøer, møde vilde æsler og bjerggeder samt følge vandrestier hele vejen ned til hemmelige naturstrande. I Escorca ligger også det kendte kloster, Santuari de Lluc, som er Mallorcas andet vartegn og religiøse centrum, en absolut fantastisk oplevelse, hvor der også er mulighed for at overnatte. Læs om Escorca

 

 

Esporles er et smukt område i TramuntanaEsporles

Esporles er på mange måder et alsidigt rejsemål i Tramuntana, her er plads til alle behov og lyster. Esporles er kendt for den store turistattraktion og seværdighed, La Granja, en historisk herregård omdannet til kæmpe museum hvor I bevæger jer rundt på hele området og oplever hvordan velhavende mennesker og tjennestefolk har levet. Esporles er også kendt som et meget populært område til vandreferie og cykelferie på Mallorca, de mange snoede bjergveje og den uspolerede uberørte natur gør området perfekt til en aktiv ferie med oplevelser, udfordring og smuk natur. Læs om Esporles

 

Cala Estellencs strand i TramuntanaEstellencs

Estellencs ligger blot få kilometer fra den azurblå kyst på Tramuntanas vestkyst, i maleriske omgivelser på bjergskråningerne med skøn udsigt over havet. Estellencs er en lille sød landsby, perfekt til jer der værdsætter roen og naturen. I Estellencs mærker i det ægte og autentiske landsbyliv blandt lokale, I spiser på hyggelige restauranter og barer og lader jer forføre af den naturlige charme der hersker i de stenbelagte snævre gader. Estellencs byder også på en lille naturstrand som er let at komme til, hvor I kan nyde en dukkert i det krystalklare vand og solbade helt uforstyrret. Læs om Estellencs

 

Formentor i Tramuntana bjergeneFormentor

Formentor er Tramuntanas og Mallorcas nordligste rejsemål, en eksklusiv og romantisk feriedestination for par der vil nyde tosomhed i maleriske omgivelser. Formentor byder på blot et enkelt hotel, et luksushotel hvor bla. Audrey Hepburn, Winston Churchill og Grace Kelly har elsket at komme. Formentor har en skøn uspoleret strand blot få minutter fra luksushotellet, hvor I kan bade og svømme i det klare rene vand. Formentor er desuden en voldsomt populær blandt cyklister og vandrere der nyder godt af de mange utrolige udkidspunkter og snoede bjergveje midt i naturen. Læs om Formentor

 

Fornalutx er en smuk by i TramuntanaFornalutx

Fornalutx er beliggende i tramuntanabjergenes mest frodige dal, hvor citron -og appelsintræer vokser vildt overalt på bjergskråningerne. Fornalutx byder på romantiske finca hoteller, fyldt med sjæl og charme, som danner ramme om et fuldtend afslappende ophold i området. I skal vælge ferie i Fornalutx hvis I vil bo i maleriske omgivelser, mærke ren bjergluft og have direkte adgang til utallige vandreruter. Fornalutx landsby byder desuden på et fint udvalg af hyggelige tapasbarer og restauranter, samt en utrolig harmonisk atmosfære i de små gader. Læs om Fornalutx

 

Galilea er en by på bjergskråningerne af TramuntanaGalilea

Galilea er en mindre landsby beliggende i smukke omgivelser på bjergskråningerne, med udsigt over hele Mallorcas sydvestkyst. Galilea byder på en lille håndfuld lokale tapasbarer og restauranter, hvor I kan spise med de lokale i stemningsfyldte rammer. Galilea ligger, trods sin placering på bjergskråningerne, blot 20 minutters kørsel fra Palma, takket være et godt vejnet som gør det let at komme hertil. Galilea er et populært område at leje feriehus i, for her kan I nyde privatlivets fred og ikke være afhængige af at skulle noget på bestemte tidspunkter, det er ligesom selv at have et hus på Mallorca. Galilea er desuden populært blandt cyklister, golfspillere og vandrere der tgaer på eventyr i Tramuntanas smukke uberørte natur. Læs om Galilea

 

Magaluf i Tramuntana på MallorcaMagaluf

Magaluf er kendt som Europas største festby, med masser liv i gaderne til den lyse morgen. Magaluf har en masse lækre hoteller, nogle af dem deciderede partyhoteller med egen DJ og diskotek/natklub. Stranden i Magaluf er blandt de bedste på Mallorcas sydvestkyst, den over 1 km lange hvide sandstrand har plads til både leg, beach volley og solbadning. I Magaluf finder I masser af aktiviteter, både minigolf, gokart, badeland og forlystelser.

 

 

Hotel med havudsigt i Llucalcari i TramuntanaLlucalcari

Llucalcari er et perfekt bud på et rejsemål, der både skal inholde romantik, afslapning, luksus og god mad. Den lille landsby ligger direkte på bjergskråningerne med udsigt over den blå kystlinje med de smukke grønne Tramuntanabjerge i baggrunden. Llucalcari er en eksklusiv feriedestination, som har blot et enkelt hotel, et voksenhotel med SP og- Wellness og unik beliggenhed. Llucalcari ligger lige udenfor Deià i et af Tramuntanas smukkeste områder, det er ikke et tilfælde at området har stor tiltræningskraft for kunstnere. Lluccalcaris beliggenhed gør det let at komme til andre områder og byer, hvor aktiviteter og oplevelser venter en masse. Læs om Lluccalcari

 

Hotel i Orient, TramuntanaOrient

Orient er en af Tramuntanabjergenes smukkeste dale, her er så malerisk at det kunne være en konstrueret filmscene. Orient er et rejsemål for jer, der vil være ét med naturen og samtidig have luksuriøse rammer omkring jer på hotellet. Hotellerne i den lille dal er beliggende i rustikke charmerende fincas og herregårde med moderne lækre faciliteter. Særligt Finca Son Palou er et godt valg af hotel i Orient, her kan i virkelig opleve luksus og lækker mad. Fra Orient har I let adgang til de mange bjergveje, der er kendt som et cykelparadis, desuden utallige smukke vandreruter i bjergene. Ikke langt fra Orient finder I Bunyola, en skøn landsby hvor kulturelle oplevelser og seværdigheder venter jeres besøg. Læs om Orient

 

 

Palmanova strand i Tramuntanaregionen på MallorcaPalmanova

Palmanova er en alsidig feriedestionation beliggende i Palmabugten for foden af Tramuntana. Palmanova er bygget til turisme og glade feriestunder med familien, og med 3 hvide rene sandstrande er det ikke så underligt at dette er et populært rejsemål for familier og par. Palmanova byder på en masse varierede spisesteder, et livligt byliv med stemningsfyldte barer samt en masse aktivitetstilbud for alle aldre. I Palmanova kan I tage i Marineland og se delfiner, badeland med vandrutsjebaner, spille minigolf og selvfølgelig masser strandaktiviteter. Palmanova finder I lækre nye hoteller i alle prisklasser, her er god mulighed for at få værelse med havudsigt og slappe af i moderne lækre rammer. Læs om Palmanova

 

Peguera er et dejligt rejsemål i Tramuntana på MallorcaPeguera

Peguera – eller Paguera – er en større badeby på Mallorcas sydvestkyst for foden af Tramuntana. Peguera er en livlig by, fyldt med butikker, restauranter og barer, dertil en lang række lækre hoteller. Peguera er populært blandt strandgæster i højsæsonen, men udenfor sæson er Peguera også populært blandt cykelryttere grundet den lækre beliggenhed tæt på vejnettet og bjergene hvor udfordringer og hårnålesving venter i massevis. Også golfspillere er vilde med Peguera, som har hele 7 golfbaner at vælge mellem indenfor 10 minutters kørsel. Læs om Peguera

 

Rejse til Port Andratx i TramuntanaPort d’Andratx

Port d’Andratx er den luksuriøse havneby beliggende i en smuk bugt for foden af Tramuntanabjergene, godt 5 km fra Andratx’ gamle bydel. Port d’Andratx er et romantisk og eksklusivt rejsemål, her er blot enkelte overnatningstilbud, til gengæld en intim følelse samt en masse lækre restauranter og spisesteder ved havnefronten. Port d’Andratx ligger godt placeret i forhold til vejnettet, som gør det enkelt og bekvemt at komme på eventyr samt nå de mange aktivitetstilbud i nærheden. Omkring Port d’Andratx ligger bla. en af Mallorcas smukkeste golfbaner, Golf d’Andratx, den skønne lille uberørte strand, Cala Llamp, samt Barbara Weils kunstgaller. Læs mere om ophold i den eksklusive havneby

 

Ferie i Pollença i TramuntanaPollenças gamle bydel

Pollença ligger et par kilomter bag Port de Pollença i en smuk grøn dal omgivet af bjergtoppe. Pollença er populært rejsemål for vandrere, cykelryttere og golfspillere, der har de bedste betingelser og beliggenhed for at komme på eventyr i Tramuntanabjergene. I hjertet af Pollença finder I en masse lækre og hyggelige spisesteder og barer hvor der altid er god stemning. Pollença er en kulturel by med masser af tilbud og her er næsten altid mennesker på gaden ligemeget hvor I er i byen. Hotel i Pollença byder bla. på charmerende boutique hoteller i centrum af den gamle bydel samt agroturismo på bjergskråningerne med enestående udsigt over hele dalen eller luksus finca hotel med gourmetkøkken og wellness. Pollença er også kendt og elsket for sine mnage seværdigheder, bla. Golgata-trappen, den romerske bro, tempelridderkirken og byens museer og gallerier. Læs om Pollença

Den maleriske havneby Port de Sóller i TramuntanaPort de Sóller

Port de Sóller er en maleriske og charmerende havneby, beliggende i en naturskøn bugt på Tramuntanabjergenes vestlige kyst. Port de Sóller er et godt rejsemål for jer, der ønsker et bredt udvalg af lækre restauranter, mange aktivitetstilbud og mulighed for at komme på eventyr. Port de Sóller byder desuden på en række spændende og romantiske hoteller med skønne beliggenheder på bjergskråningerne med udsigt over den dejlige bugt. Læs om Port de Soller

 

Luksusophold i Portals Nous i Tramuntana tæt på PalmaPortals Nous

Portals Nous er ligesom Port d’Andratx, et rejsemål forbeholdt voksne. Området er relativt nybygget, her ligger nogle af de lækreste og mest luksuriøse hoteller i Palmabugten, hvor I er sikre på romantik, afslapning og selvforkælelse, prøv bla. det splinternye Portals Hills Boutique Hotel eller designhotellet Grand Portals Nous. I den lille havneby finder I desuden en håndfuld lækre restauranter, heriblandt et par michellin-restauranter. Læs om ophold og luksushotel i Portals Nous

 

Sant Elm er en charmerende lille havneby i TramuntanaSant Elm

Sant Elm er en charmerende lille havneby, der delvist stadig lever af fiskeri. Sant Elm ligger isoleret for foden af Tramuntana, i Mallorcas mest sydvestlige hjørne. Sant Elm er et oplagt valg til jer der søger et både smukt og roligt rejsemål, men ikke vil undvære restauranter, butikker og andre bekvemmeligheder i nærheden. Sant Elm er godt til småbørnsfamilier og par, der ønsker afslapning, god mad og romantisk solnedgang. Læs om ophold i Sant Elm

 

hoteller i Santa Ponça i TramuntanaregionenSanta Ponça

Santa Ponça er en alsidig og relativt nyudviklet feriedestination beliggende på Mallorcas dejlige sydvestkyst. Santa Ponça byder på et væld af aktiviteter for hele familien, både dykning, golf, sejlture, badeland, gokarting, tovbaner, wellness og selvfølgelig strande. Santa Ponças mange nye hoteller beliggende på klipperne over bugten gør området ekstra lækkert, her er udsigt fra stort set alle altaner. Læs mere om ophold og overnatningstilbud i Santa Ponça

 

Ferie i Sóller i TramuntanaSóller

Sóller er det oplagte valg til en ferie med aktiviteter, udflugter, afslapning og kulturelle oplevelser. Sóller ligger i Mallorcas mest frodige område, dybt i Tramuntanabjergene, omgivet af oliven, citron -og appelsintræer, som skaber et helt særlig atmosfære og sanselig luft. I hjertet af Sóller finder I en række lækre og hyggelige spisesteder, en samling imponerende seværdigheder samt nogle romantiske hoteller der med garanti vil fuldende en skøn ferie. Læs mere om ophold i Sóller

 

Ophold i Valldemossa i TramuntanaValldemossa

Valldemossa er en af Tramuntanas mest charmerende landsbyer, fyldt med historiske bygninger og stemningsfyldte gader. Valldemossa er smukt beliggende på flere plateau på bjergskråningerne, hvorfra I kan nyde en betagende og malerisk udsigt over den grønne dal. Valldemossa byder på en masse hyggelige spisesteder og overnatningstilbud i skønne rolige rammer med direkte kontakt til naturen. Læs om ophold og movernatningstilbud i Valldemossa

Vejrudsigt og progniose for den næste uge i Port de Pollenca

PORT DE POLLENÇA Vejrudsigt

 

Mere om vejr og vandtemperaturer

Sport og aktiviteter i Port de Pollença

Port de Pollenças største tiltrækningskraft, er det enorme udbud af aktiviteter, der venter lige for døren. Aktiviteterne består blandt andet af vandring, cykling, mountainbiking, golf, surfing og dykning. Flere af hotellerne i Port de Pollença er specialiserede i sportsudøvere og serverer udelukkende sund kost og tilbyder samtidig de helt rette faciliteter til optimal restitution.

Port de Pollença ligger på den ene side af halvøen Formentor. Rundt om halvøen finder du en række små hemmelige og idylliske naturstrand, som er værd at udforske nærmere.

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?