Port de Pollença - Rejseguide + hoteltilbud

Port de Pollença er placeret for foden af de majestætiske Serra de tramuntana-bjerge og hviler i en rolig hestesko-formet bugt mellem de to halvøer, Cap de Formentor og Aucanada.

Med både strand og bjerge indenfor gåafstand, er Port de Pollença selvsagt en magnet for sportsentusiaster og aktive feriegæster, der flokkes hertil for at udfordre sig selv mens den storslåede natur og de mange udsigtspunkter indtages.

Bedste hoteltilbud i Port de Pollença

Du finder en bred vifte af hoteller i Port de Pollença, der har enestående udsigt over bugten. Kvaliteten af hotellerne er overordnet god, desuden et dejligt bredt udvalg.

Foruden hoteller, har Port de Pollença også et godt udvalg af ferielejligheder, med skøn udsigt over hav og bjerge, med central beliggenhed og mange faciliteter.Booking.com

Ophold og tilbud på romantisk strandhotel i Port Pollenca, Mallorca

Hotel Illa d’Or ****

Hotel Illa d’Or er et af Mallorcas mest ikoniske strandhoteller, beliggende i skønne naturlige omgivelser i Port de Pollença. Hotellet, som åbnede dørene i 1929, har en unik og lang historie bag sig, som har skabt minder og inspiration for par og kunstnere, der gennem tiderne har været med til at gøre hotellet til noget helt særligt. Det romantiske strandhotel tilbyder elegante lejligheder og et enestående udsyn over hele Port de Pollença-bugten, hvor du fra terrassen kan nyde en smuk symfoni af farver som solen blander sine varme orange farver med de afslappende blå og grønne farver. Når solen er væk og tusmørket har lagt sig, glimter promenadens mange lys , mens månes lys på smuk vis reflekteres i de blide bølgebrus. Hotel Illa d’Or er et absolut must-try, hvis I er til ægte romantik og elegance.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaSammenlign overnatningstilbud paa Mallorca

Lækkert hotel ved strandpromenaden i Port Pollenca, Mallorca med skøn havudsigt

Hotel Miramar ****

Hotel Miramar er en klassiker i Port de Pollença. Hotellet ligger direkte på den dejlige og livlige strandpromenade ,kendt som The Pine Walk, hvor du fra restaurantens terrasse kan sidde og se på mennesker og nyde det skønne leben. Hotellet har i øvrigt en ekstra terrasse helt ude på strandkanten, hvor du kan sidde og nyde en forfriskning både dag og aften. Hotellet er til dig der vil være lige i smørhullet og have adgang til det hele, både stranden, butikkerne, restauranterne og aktivitetstilbuddene. Hotellet har gennem årene fornyet sig selv med moderne faciliteter og renovationer som fitnesscenter, wellness-salon og spa, men aldrig givet afkald på de elegante og traditionelle dyder som har skabt rammerne om dette fantastisk hyggelige hotel.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorca

adults only hotel med havudsigt i Port pollenca, Mallorca

Mar Senses Port de Pollença – Adults Only ****

Mar Senses er et voksenhotel beliggende i Port de Pollenças mere rolige område, dog ikke mere end 5 minutters gang fra det pulserende aften -og natteliv i byen. Hotellet tilbyder næsten helt nyrenoverede rammer (2016), masser af luksus og faciliteter der gør at du ikke skal tænke på andet end dit eget velbehag. Hotellet tilbyder en stor og varieret morgenmadsbuffet, så du får en god start på dagen, hvad enten du skal på eventyr i den skønne natur eller læse bøger ved poolen.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaSammenlign overnatningstilbud paa Mallorca

godt familiehotel med lejligheder i Port de pollenca, Mallorca

Hoposa Hotel & Apartaments VillaConcha ****

Dette lækre familie -og lejlighedshotel i Port de Pollenca er et oplagt valg for familier med mindre børn. Hotellet ligger i kort gåafstand fra både strand og restauranter, i rolige omgivelser som en lille oase i området. Hotellet tilbyder en ægte følelse af at “føle sig hjemme”, som om man rent faktisk har en lejlighed i Port de Pollenca. I dagstimerne er der miniklub, et aktivitetstilbud for de mindste, mens der om aftenen er underholdningsshow. Hotellet har endvidere end masse sportsfaciliteter, bla. stort fitnesscenter samt en række fordele for cyklister. Hotellet er elsket fordi det tilbyder god valuta for pengene.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaSammenlign overnatningstilbud paa Mallorca

Udflugter og seværdigheder i Port de Pollença

Selve byen Pollença, der er placeret godt 6 km inde i dalen, er et populært besøgsmål. Den velbevarede middelalderby, har nogle imponerende bygninger og en endnu mere fængende historie, som kan opleves mens de smalle gader indtages. Et par kilometer fra Port de Pollença, finder du også udgravningerne af den oprindelige Pollença by, som engang var Mallorcas hovedstad.

I bjergene, finder du ligeledes en række populære udflugtsmål, heriblandt det verdenskendte Santuari de Lluc kloster samt områdets vel nok største attraktion, Cap de Formentor-halvøen.

Historie og natur kombineres omkring Port de Pollença, du er dermed sikret en mindeværdig oplevelse fra din ferie her.

besoeg kunststudio på mallorca+
her ses Santa Anna kapellet og oratoriet, en lille kirkebygning fra middelalderen i Alcudia+
kirker mallorca alcudia seværdighed+
De romerske ruiner af byen Pollentia i udkanten af Alcudia på Mallorca+
Udsigt over pollenca og port de pollenca fra bjerget puig de maria+Restauranter og mad i Port de Pollença

De mest populære restauranter i Port de Pollença, ligger langs den lange strandpromenade , hvor synet af den oplyste marina og det glitrende aftenhav indtages i det gode selskab. Du finder et bredt udvalg af restauranter og menukortene varierer meget, da Port de Pollença tiltrækker mange forskellige nationaliteter.

Hvis du leder efter mere autentiske spisesteder i Port de Pollença, så vil anbefalingerne falde på henholdsvis, Celler la Parra og Restaurante BrisaMarina. Særligt førstnævnte er virkelig lækker og et sted hvor også de lokale kommer og spiser, bordbestilling er ofte nødvendig.

Læs anmeldelser herStrandene i Port de Pollença

Port de Pollença har officielt to strande, Albercutx og Playa de Port de Pollença. Albercutx strand ligger nord for marinaen og måler ca. 2.300 meter i længden, mens dens pendant på den sydlige side af havnen, Playa del Port de Pollença måler godt 3.900 meter. Et kæmpe plus ved strandene i Port de Pollença er, at forældre med børn, kan spise frokost ved caféerne mens børnene leger på strandene – og have fuldt udsyn og overblik.

Strandene er markeret med blåt flag, hvilket betyder at de er særligt egnet til børnefamilier.Sport og aktiviteter i Port de Pollença

Port de Pollenças største tiltrækningskraft, er det enorme udbud af aktiviteter, der venter lige for døren. Aktiviteterne består blandt andet af vandring, cykling, mountainbiking, golf, surfing og dykning. Flere af hotellerne i Port de Pollença er specialiserede i sportsudøvere og serverer udelukkende sund kost og tilbyder samtidig de helt rette faciliteter til optimal restitution.

Port de Pollença ligger på den ene side af halvøen Formentor. Rundt om halvøen finder du en række små hemmelige og idylliske naturstrand, som er værd at udforske nærmere.

Albufera naturparken og vådområdet ved Alcudia er et godt sted at spotte fugle+
hemmelige strande mallorca sa calobra smuk natur+
borneaktiviteter_alcudia_hindropark+
+
+Indkøb og shopping i Port de Pollença

Du finder et udvalg af souvenirshops, mini-supermarkeder, skohandlere og tøjbutikker i Port de Pollença. Nabobyen Alcúdia har en del mere hvad dette angår, men vil du på rigtig shoppingtur, så brug en dag i hovedstaden Palma de Mallorca.
Marked & begivenheder i Port de Pollença

Hver onsdag mellem ca. 9:00 og 13:00, afholdes det ugentlige marked i Port de Pollença, hvor du kan snuse rundt mellem boderne, mens du nyder stemningen.

I maj måned afholdes den populære sportsbegivenhed, Ironman 70.3 Mallorca, her i området.Bar- og natteliv i Port de Pollenca

Port de Pollenca, er aktiv fra tidlig morgen til sen nat. Byen har masser af barer, pubber og endda et par klubber.

Vejrudsigt og progniose for den næste uge i Port de Pollenca

PORT DE POLLENÇA Vejrudsigt
©2019 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?