Aucanada/Alcanda, Rejseguide + overnatningstilbud

Opdag Aucanada her

Aucanada er et mindre og roligt område i den nordlige udkant af den velkendte Alcúdia bugt på Mallorcas nordkyst.

Aucanada har stor tiltrækningskraft for folk, der søger en rolig base, men vil være indenfor rimelig rækkevidde af kendte faciliteter som byliv, strand og restauranter.

Aucanada ligner nok bedst et typisk villakvarter i den eksklusive ende, med hvide husfacader, havudsigt og hjemsted for Mallorcas mest eksklusive golfklub, Club de Golf Alcanada.

Find bedste overnatning på Aucanada

Aucanadas rolige og eksklusive fornemmelse, minder meget om et strandvejs-kvarter med store flotte villaer, sejlbåde i bugten og idylliske små veje dekoreret med bourgonvilla.

Aucanada har en håndfuld hoteller og lejlighedskomplekser, sammen med enkelte restauranter og supermarkeder, der sørger for forplejning af byens indbyggere og gæster. Aucanada er beliggende på bjergskråningerne over den smukke lille bugt, der hører med til byen.

Aucanada er placeret godt 5 km udenfor Alcúdia, det er derfor let at komme til Alcúdia enten til fods, på cykel eller i bil på ganske kort tid. På den anden side af Aucanada finder du en fantastisk vegetation med fyrretræer, olivenlunde og et rigt dyreliv med bla. vilde fasaner.Booking.com

lejlighedshotel i Aucanada (Mallorca) med havudsigt

Hotel Som Far ****

Hotel Som Far har en enestående beliggenhed på Aucanada, lige ud til vandet med udsigt over hele Alcúdiabugten og over til den ikoniske fyrtårnsø, Illa sa Aucanada. Hotellet byder indenfor i deres lækre rummelige suites, hvor du selvfølgelig skal bestille med havudsigt så du kan nyde de skønne farvesymfonier som solen, vandet, træerne og havnepromenaden danner hver morgen og aften. Hotellet er et alternativ til Aucanadas mange feriehuse og villaer, som tegner sig for størstedelen af indkvarteringsmulighederne her. Vælg dette hotel hvis du leder efter et hotelophold i et ikke-turistet område.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaSammenlign overnatningstilbud paa Mallorca

charmerende lille feriehus direkte ved strand i Aucanada, Mallorca

Canostra feriehus

Dette charmerende og søde gamle fiskerhus er blevet forvandlet til et moderne og hyggeligt feriehus, hvor du kan nyde privatlivets fred sammen med den enestående udsigt over Alcúdiabugtens glitrende vand. Feriehuset ligger direkte ned til stranden og i få minutter gåafstand fra nærmeste indkøbsmuligheder, et godt valg til en familie eller par der vil nyde følelsen af at føle sig hjemme. Udenfor er der en hyggelig møbleret terrasse, hvor måltioder og forfriskninger kan indtages.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorca

lej villa med privat pool og havudsigt i Aucanada, Mallorca

Villa Aucanada Lighthouse

Denne nye villa byder på et lyst indbydende indendørsklima, privat pool på solterrassen samt smuk havudsigt over bugten, stranden og fyrtårnsøen. Villaen tilbyder et perfekt ophold til dig der tager til Aucanada for at slappe af, nyde den private sfære og følelsen af luksus, samt selv vil planlægge hele dagens forløb uden at skulle nå noget. Villaen ligger blot få minutter fra en af Mallorcas smukkeste golfbaner, Golf de Aucanada, samt få minutters gåafstand fra stranden.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaSammenlign overnatningstilbud paa Mallorca

Seværdigheder og udflugtsmål på og nær Aucanada

Enhver med en smule interesse for historie, skal opleve Mallorcas første hovedstad, Pollentia, bygget af romerne 125 f.Kr. i udkanten af nabobyen Alcúdia.

Selve Alcúdia by er kendt for sine mastodontiske bymure, der indrammede og beskyttede den urbane kerne tilbage under middelalderens barske forhold. Her finder du en unik sammensætning af små boligkvarterer, der hver især afspejler en periode fra de mange kulturer der har præget Mallorcas gennem tiden.

Pollença, en anden historisk by i nærområdet, inviterer på unikke udsigtspunkter over hele Mallorcas smukke nordlige kappe, sammen med fortællingen om Mallorcas udvikling.

Cap de Formentor er blandt Mallorcas mest ikoniske seværdigheder og udflugtsmål. Den særprægede halvø, der stikker ud fra det absolut nordligst punkt på øen, byder på enestående malerisk og sanselig natur, hemmelige strande og en legeplads for enhver sportsmand eller kvinde.

besoeg kunststudio på mallorca+
her ses Santa Anna kapellet og oratoriet, en lille kirkebygning fra middelalderen i Alcudia+
kirker mallorca alcudia seværdighed+
De romerske ruiner af byen Pollentia i udkanten af Alcudia på Mallorca+
Udsigt over pollenca og port de pollenca fra bjerget puig de maria+

Strand på Aucanada

Langs vandkanten er det muligt at smide håndklædet og nyde en dukkert i det klare vand. Her er ingen rigtige bade- eller strandfaciliteter foruden en mindre badebro, som kan bruges til at komme ud forbi stenene i vandkanten. Strandstykket giver fornemmelsen af en dejlig uspoleret naturstrand, sat i smukke omgivelser mellem fyrretræer og krystalklart vand, der glimter i sollyset.

Stranden i Aucanada er kendt under navnene Playa de Aucanada og Cala Poncet og måler godt 200 meter i længden.

Restauranter og mad på Aucanada

Selv om Aucanada ikke har mange restauranter, vil de fleste der har besøgt byen nok sige, at man spiser ret godt her. Når en lille håndfuld hoteller og restauranter alene skal skabe en uforglemmelig oplevelse for de besøgende, skal maden naturligvis være i top.

Særligt Restaurant La Terraza er kendt og elsket af såvel lokale som gengangere, der gerne tager turen fra Alcúdia herud for, at nyde udsigten over bugten, mens en enestående kulinarisk oplevelse indtages.

Aktiviteter og sport på Aucanada

Aucanada er hjemsted for en af Mallorcas flotteste og mest eksklusive golfklubber, den imponerende Club de Golf Alcanada. Her udfordres du på den enormt velplejede 18-hullers banebane, sat i idylliske omgivelser ud til havet og med det ikoniske fyrtårn på øen Illa de Alcanada, i horisonten.

Selv samme ø, Illa de Aucanada, er et populært besøgsmål i Aucanada. Øen ligger små 150 meter fra kysten og du kan rent faktisk gå derud, da vandet derud blot er 1,50 meter højt. Illa de Alcanada har en eventyrlig atmosfære over sig og næsten lige meget på hvilket tidspunkt af dagen du kommer, vil her være noget at nyde. I dagtimerne kan du gå på eventyr i den smukke fyrreskov eller sole dig i helt fredelige omgivelser og om aftenen kan du sidde herude og nyde alle lysene fra Alcúdias havnepromenade og byen på land.

Aktiviteterne i Aucanada byder desuden på cykling, vandring, tennis, dykning, mountainbiking og sejlads.

Albufera naturparken og vådområdet ved Alcudia er et godt sted at spotte fugle+
borneaktiviteter_alcudia_hindropark+
+
+

Indkøbstilbud i Aucanada

Aucanada har et mindre supermarked, intet specielt, men nok til at kunne få lidt snacks og hygge til hotelværelset og friske råvarer hvis du bor i lejlighed. Alternativt kan du tage den korte tur til Alcúdia, hvor du finder alt fra souvenirshops til moderne tøjforretninger.

Hver tirsdag og søndag afholdes der marked i Alcúdia, som er blandt Mallorcas største af sin slags og bør opleves. Her kan du prutte dig til en god pris på lædervarer, tasker, tøj, elektronik og lokale delikatesser.

Marked nær Aucanada

Aucanda har ikke et ugentligt marked, men du vil ikke mangle, da Alcúdia afholder marked hele to gange ugentligt, tirsdag og søndag, året rundt.

Alle markeder

Bar & natteliv i Aucanada

Aucanada har ikke noget natteliv overhovedet. Hotellet i Aucanada tilbyder aftenunderholdning og bar.

Nattelivet foregår i Port d’Alcúdia, hvor du kan vælge mellem en lang række barer med forskellige temaer, som live musik, british pubs, karaoke, diskoteker, clubs og meget mere.

Hvor ligger Aucanada?

Flere dejlige rejsemål i Raiguer regionen

Vejrudsigt for Aucanada

ALCÚDIA Vejrudsigt

©2019 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?