Aucanada

Aucanada/Alcanda, Rejseguide + overnatningstilbud

Opdag Aucanada her

Aucanada er et mindre og roligt område i den nordlige udkant af den velkendte Alcúdia bugt på Mallorcas nordkyst.

Aucanada har stor tiltrækningskraft for folk, der søger en rolig base, men vil være indenfor rimelig rækkevidde af kendte faciliteter som byliv, strand og restauranter.

Aucanada ligner nok bedst et typisk villakvarter i den eksklusive ende, med hvide husfacader, havudsigt og hjemsted for Mallorcas mest eksklusive golfklub, Club de Golf Alcanada.

Find bedste overnatning på Aucanada

Aucanadas rolige og eksklusive fornemmelse, minder meget om et strandvejs-kvarter med store flotte villaer, sejlbåde i bugten og idylliske små veje dekoreret med bourgonvilla.

Aucanada har en håndfuld hoteller og lejlighedskomplekser, sammen med enkelte restauranter og supermarkeder, der sørger for forplejning af byens indbyggere og gæster. Aucanada er beliggende på bjergskråningerne over den smukke lille bugt, der hører med til byen.

Aucanada er placeret godt 5 km udenfor Alcúdia, det er derfor let at komme til Alcúdia enten til fods, på cykel eller i bil på ganske kort tid. På den anden side af Aucanada finder du en fantastisk vegetation med fyrretræer, olivenlunde og et rigt dyreliv med bla. vilde fasaner.Booking.com

lejlighedshotel i Aucanada (Mallorca) med havudsigt
[/vc_column_inner]

Hotel Som Far ****

Hotel Som Far har en enestående beliggenhed på Aucanada, lige ud til vandet med udsigt over hele Alcúdiabugten og over til den ikoniske fyrtårnsø, Illa sa Aucanada. Hotellet byder indenfor i deres lækre rummelige suites, hvor du selvfølgelig skal bestille med havudsigt så du kan nyde de skønne farvesymfonier som solen, vandet, træerne og havnepromenaden danner hver morgen og aften. Hotellet er et alternativ til Aucanadas mange feriehuse og villaer, som tegner sig for størstedelen af indkvarteringsmulighederne her. Vælg dette hotel hvis du leder efter et hotelophold i et ikke-turistet område.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaHotelovernatning paa Mallorca tilbud

[/vc_row_inner]
charmerende lille feriehus direkte ved strand i Aucanada, Mallorca

Canostra feriehus

Dette charmerende og søde gamle fiskerhus er blevet forvandlet til et moderne og hyggeligt feriehus, hvor du kan nyde privatlivets fred sammen med den enestående udsigt over Alcúdiabugtens glitrende vand. Feriehuset ligger direkte ned til stranden og i få minutter gåafstand fra nærmeste indkøbsmuligheder, et godt valg til en familie eller par der vil nyde følelsen af at føle sig hjemme. Udenfor er der en hyggelig møbleret terrasse, hvor måltioder og forfriskninger kan indtages.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorca

lej villa med privat pool og havudsigt i Aucanada, Mallorca

Villa Aucanada Lighthouse

Denne nye villa byder på et lyst indbydende indendørsklima, privat pool på solterrassen samt smuk havudsigt over bugten, stranden og fyrtårnsøen. Villaen tilbyder et perfekt ophold til dig der tager til Aucanada for at slappe af, nyde den private sfære og følelsen af luksus, samt selv vil planlægge hele dagens forløb uden at skulle nå noget. Villaen ligger blot få minutter fra en af Mallorcas smukkeste golfbaner, Golf de Aucanada, samt få minutters gåafstand fra stranden.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorca

Seværdigheder og udflugtsmål

Enhver med en smule interesse for historie, skal opleve Mallorcas første hovedstad, Pollentia, bygget af romerne 125 f.Kr. i udkanten af nabobyen Alcúdia.

Selve Alcúdia by er kendt for sine mastodontiske bymure, der indrammede og beskyttede den urbane kerne tilbage under middelalderens barske forhold. Her finder du en unik sammensætning af små boligkvarterer, der hver især afspejler en periode fra de mange kulturer der har præget Mallorcas gennem tiden.

Pollença, en anden historisk by i nærområdet, inviterer på unikke udsigtspunkter over hele Mallorcas smukke nordlige kappe, sammen med fortællingen om Mallorcas udvikling.

Cap de Formentor er blandt Mallorcas mest ikoniske seværdigheder og udflugtsmål. Den særprægede halvø, der stikker ud fra det absolut nordligst punkt på øen, byder på enestående malerisk og sanselig natur, hemmelige strande og en legeplads for enhver sportsmand eller kvinde.

Strand på Aucanada

Langs vandkanten er det muligt at smide håndklædet og nyde en dukkert i det klare vand. Her er ingen rigtige bade- eller strandfaciliteter foruden en mindre badebro, som kan bruges til at komme ud forbi stenene i vandkanten. Strandstykket giver fornemmelsen af en dejlig uspoleret naturstrand, sat i smukke omgivelser mellem fyrretræer og krystalklart vand, der glimter i sollyset.

Stranden i Aucanada er kendt under navnene Playa de Aucanada og Cala Poncet og måler godt 200 meter i længden.
Aktiviteter og sport på Aucanada

Aucanada er hjemsted for en af Mallorcas flotteste og mest eksklusive golfklubber, den imponerende Club de Golf Alcanada. Her udfordres du på den enormt velplejede 18-hullers banebane, sat i idylliske omgivelser ud til havet og med det ikoniske fyrtårn på øen Illa de Alcanada, i horisonten.

Selv samme ø, Illa de Aucanada, er et populært besøgsmål i Aucanada. Øen ligger små 150 meter fra kysten og du kan rent faktisk gå derud, da vandet derud blot er 1,50 meter højt. Illa de Alcanada har en eventyrlig atmosfære over sig og næsten lige meget på hvilket tidspunkt af dagen du kommer, vil her være noget at nyde. I dagtimerne kan du gå på eventyr i den smukke fyrreskov eller sole dig i helt fredelige omgivelser og om aftenen kan du sidde herude og nyde alle lysene fra Alcúdias havnepromenade og byen på land.

Aktiviteterne i Aucanada byder desuden på cykling, vandring, tennis, dykning, mountainbiking og sejlads.
Restauranter og mad på Aucanada

Selv om Aucanada ikke har mange restauranter, vil de fleste der har besøgt byen nok sige, at man spiser ret godt her. Når en lille håndfuld hoteller og restauranter alene skal skabe en uforglemmelig oplevelse for de besøgende, skal maden naturligvis være i top.

Særligt Restaurant La Terraza er kendt og elsket af såvel lokale som gengangere, der gerne tager turen fra Alcúdia herud for, at nyde udsigten over bugten, mens en enestående kulinarisk oplevelse indtages.Indkøbstilbud i Aucanada

Aucanada har et mindre supermarked, intet specielt, men nok til at kunne få lidt snacks og hygge til hotelværelset og friske råvarer hvis du bor i lejlighed. Alternativt kan du tage den korte tur til Alcúdia, hvor du finder alt fra souvenirshops til moderne tøjforretninger.

Hver tirsdag og søndag afholdes der marked i Alcúdia, som er blandt Mallorcas største af sin slags og bør opleves. Her kan du prutte dig til en god pris på lædervarer, tasker, tøj, elektronik og lokale delikatesser.
Hvor ligger Aucanada?

Flere skønne destinationer i Raiguer regionen

Raiguer er kendt som en alsidig region på Mallorca, der både byder på rural landlig charme og Tramuntanabjergenes smukke sanselige natur. Rejsemål i Raiguer regionen er oplagte til aktive feriegæster, heriblandt vandrere og cyklister, som nyder godt af den gode beliggenhed. Læs om Raiguer-regionen her

 

Alaro et rejsemål i Raiguer, MallorcaAlaró

Alaró er på mange måder porten til Tramuntana, den smukke by ligger for foden af to bjerge, der sammen åbner ind til dalen. Alaró selv er en historisk by fyldt med en masse charme og sjæl, særligt omkring byens centrale torveplads, Placa de Vila, som er hjemsted for en masse hyggelige restauranter og barer. Alaró er et oplagt rejsemål for aktive feriegæster, som vil være dus med Mallorcas sjæl og hjerte. Alaró ophold og guide

 

Alcudia populært rejsemål i Raiguer, MallorcaAlcúdia & Port d’Alcúdia

Alcúdia er både en historisk og kulturel højborg, samtidig et af Mallorcas mest populære rejsemål. Alcúdia ligger i Mallorcas største bugt, Alcúdiabugten, som måler imponerende 14 km ren hvid sandstrand, og som også indbefatter feriedestinationerne Playa de Muro, Ca’n Picafort og Colonia de Sant Pere. Ferie i Alcúdia

 

Biniamar rejsemål Raiguer regionen MallorcaBiniamar

Biniamar er et af de mindste rejsemål i Raiguer-regionen. Den lille landsby er kendt for sine mange gamle kalkovne som en del af den kultuirelle arv fra det tidligere mineområdet, men også for sin ufærdige kirke midt i byen. Ophold i Biniamar byder på rolige omgivelser i naturens ånd, hvor overnatningstilbud består af feriehuse i området omkring landsbyen. Læs om Biniamar

 

Binibona dejligt rejsemål i Raiguer regionen MallorcaBinibona

Binibona er vel nok et af de mest romantiske og idylleriske rejsemål i hele Raiguer-regionen. Beliggenheden på Tramuntanas grønne bjergskråninger med udsigt over dale fyldt med oliven og mandeltræer, tillader kroppen at slappe helt naturligt af. Binibona har til trods af sin lille størelse, hele 4 skønne og charmerende hoteller beliggende i rustikke fincas der med deres udseende hylder de mallorcinske traditioner. Binibona hotel og guide

 

Binissalem rejsemål i Raiguer regionen MallorcaBinissalem

Binissalem er bedst kendt som Mallorcas største vindistrikt, men som et af de mindste rejsemål for turister. Selve Binissalem by er ganske stille og afslappet, undtagen fredag formiddag hvor det store marked åbner i hjertet af byen, så er der leben og hyggelig atmosfære mellem de mange boder. Det er i høj grad tanken om det landlige idyl der trækker turister til Binissalem, herude hvor fuglene synger, hvor der fredeligt overalt i de rurale omgivelser med bjergene som baggrundsbillede. Binissalem guide og feriehus

 

Buger rejsemål i Raiguer regionen MallorcaBúger

Búger er en mindre landsby beliggende på grænsen til es Pla regionen, herude på landet mellem gamle vindmøller og plantager. Búger byder blot på enkelte overnatningssteder, hvilket giver en mere eksklusiv og isoleret følelse, som netop er rar når man søger på landet. Det enorme område i hjertet af Mallorca, giver adgang til både skove, marker, bjerge og kyster. Desuden ligger Búger som sagt ikke langt fra større handelsbyer som Inca og Sa Pobla. Búger ophold og guide

 

Caimari i Raiguer regionen MallorcaCaimari

Caimari er en mindre og ganske søvnig landsby beliggende for foden af de majestætiske Tramuntanabjerge, i et smukt område omgivet af olivenplantager. Caimari er kendt for produktion af olivenolie og andre olivenprodukter, hvorfor der hver november måned afholdes verdens største oliven-festival i byen. Caimari byder på et enkelt lille hotel, hvor der er mulighed for at slappe godt af og restituere i charmerende rammer, inden eventyrerne fortsætter. Læs om ophold i Caimari

 

Campanet rejsemål Raiguer regionen MallorcaCampanet

Campanet er en hyggelig lille by med et stort hjerte og venlig sjæl, beliggende for foden af Tramuntanas skråninger. Campanet er bla. kendt for sit naturreservat, Ses Fonts Ufanes, sine mystikfyldte drypstensgrotter samt den store teater -og kulturfestival i efteråret. Campanet byder på skøn herregårdsferie i smukke rammer, hvor fokus er på afslapning i naturens rammer. Campanet er et oplagt rejsemål i Raiguer til cykelferie og vandreferie, hvor der skal kombineres luksus og god mad. Campanet rejseguide

 

Consell rejsemål Raiguer MallorcaConsell

Consell er et oplagt rejsemål til en ægte herregårdsferie på Mallorca. Consell nyder en fantastisk beliggenhed i Raiguer regionen, blot 10 minutters kørsel fra Palma og med bjerge på den ene side og rurale landdistrikter på den anden. I hjertet af byen ligger en række lækre spisesteder, hvor I kan smage traditionelle mallorcinske og spanske delikatesser samt nyde lokale vine. Consell ophold og guide

 

Inca rejsemål Raiguer MallorcaInca

Inca er blandt turister blevet kendt som Læderbyen, pga. de mange lædervare -og skofabrikker i byen. Inca ligger centralt placertet på Mallorca, med adgang til både bjerge, landdistrikter, motorvej og byliv, et alsidigt rejsemål i Raiguer. Inca byder på en stemningsfyldt by, hvor nogle af Mallorcas bedste restauranter ligger bla. Celler Can Ripoll og Celler Ca’n Amer, samt en række hyggelige cafeer og tapasbarer. Inca rejseguide og ophold

 

Lloseta rejsemål i Raiguer MallorcaLloseta

Lloseta er en hyggelig landsby beliggende direkte på bjergskråningerne, og deler dermed Tramuntana og Raiguer regionerne. Lloseta har en lang og spændende historie bag sig, som har efterladt en stor kulturarv af seværdigheder, smukke bygningsværker og monumenter. I hjertet af Lloseta kan I nyde et romantisk ophold på det lækre Cas Comte Suites & Spa voksenhotel, som har til huse i et af byens historiske palæer, en utrolig autentisk og eksklusiv oplevelse, som fuldender et afslappende ophold i byen. Lloseta ophold og guide

 

Mancor de la Vall i Raiguer region MallorcaMancor de la Vall

Mancor de la Vall er en søvnig og rolig lille bjerglandsby beliggende på de grønne bjergskråninger af Tramuntana, hvor fred og ro troner atmosfæren. Mancor de la Vall byder på skønt og romantisk ophold på det dejlige Hotel Turixant, der har til huse i en charmerende finca med udsigt over de smukke bjerge. Mancor de la Vall hotelophold 

 

 

Moscari rejsemål Raiguer regionen MallorcaMoscari

Moscari er en lille søvnig landsby beliggende for foden af Tramuntanabjergenes stedsegrønne skråninger, mellem tusindvis af mandeltræer og olivenplantager. Moscari byder på et varieret landskab, hvor både cyklister og vandrere kan udfolde sig frit i den smukke sanselige natur. Moscari hotel og ophold

 

 

Sa Pobla rejsemål Raiguer regionen MallorcaSa Pobla

Sa Pobla er et område beliggende i den nordlige del af Raiguer regionen, nogle kilometer syd for Alcúdia. Sa Pobla er endnu forholdsvist ukendt af turismen, selvom flere Bed & Breakfasts og udlejningsbureauer er begyndt at få øjnene op for den stigende interesse for ferie i naturens ånd, hvor personlige interesser spiller hovedrollen på ferien og hvor tempoet selv bestemmes. Sa Pobla ophold og guide

 

Santa Maria del Cami rejsemål Raiguer regionen MallorcaSanta Maria del Cami

anta Maria del Cami – eller blot Santa Maria – ligger i Raiguers sydlige del mellem Consell og Binissalem, i et af Mallorcas største vindistrikter. Santa Maria er et oplagt valg til en finca-ferie på landet, hvor alt emmer fred og hvile, og med områdets unikke beliggenhed gør det det let at nå øens mange aktivitetstilbud. Santa Maria ophold og guide

 

 

Selva rejsemål Raiguer regionen MallorcaSelva

Selva ligger nordvestligt i Raiguer-regionen, ikke langt fra Campanet, for foden af Tramuntana. Selva byder på ophold i charmerende finca-hoteller, hvor atmosfæren er præget af afslapning og autenticitet, i tro stil med Mallorcas sjæl. Selva er et oplagt rejsemål til aktiv ferie, særligt cykelferie er populært i Selva. Selva guide og ophold

Vejrudsigt for Aucanada

ALCÚDIA Vejrudsigt©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?