Ca'n Picafort, Mallorca - Bestil fly, hotel, bil

Rejse til Ca'n Picafort, find fly, hotel, lejlighed og bil i Ca'n Picafort

Ca’n Picafort er beliggende i Alcúdiabugten, på Mallorcas brede og lyse nordkyst, der rummer mere end 14 km hvid sandstrand.
C’a’n Picafort er et moderne og ganske populært ferieområde for såvel børnefamilien som seniorer, området giver nemlig plads til både fysisk udfoldelse og tilbagetrukket afslapning.

Indtil 1960’erne, bestod Ca’n Picafort blot af en mindre fiskerihavn, men turismens indtog på Mallorca – og særligt i Alcúdiabugten – har forvandlet Ca’n Picafort til et hyggeligt familieområde. Langs strandene og havnen, løber en strandpromenade fyldt med hyggelige barer og restauranter.

Du skal vælge Ca’n Picafort for dens mange restauranter, dejlige strandområde og hyggelige byliv.

Sommerferien i Ca'n Picafort 18, her er din personlige rejseguide

Find billige flybilletter til Ca’n Picafort

Sammenlign og bestil de billigste flybilletter og bedste pladser til Mallorca via Travellink.dk. Her finder du billigste fly direkte til Palma lufthavn fra København og Billund.

find de billigste fly til palma de mallorca her
Sammenlign flybilletter fra mere end 50 flyselskaber mellem København, Billund og Palma de Mallorca

Find bedste hotel i Ca'n Picafort

can picafort hotel billigt bedste tilbud
can picafort tilbud billige hoteller

Du kan bestille din lejebil på forhånd, så den kan afhentes i selve Ca’n Picafort, eller i lufthavnen i Palma.

Vi anbefaler, at du altid holder dig til de større eller mere kendte biludlejningsfirmaer, så du undgår skjulte gebyrer klausuler i lejekontrakterne.

Sammenlign priser på udlejningsbiler her.

Restauranterne i Ca’n Picafort

Børnefamilier kan være ganske rolige i Ca’n Picafort, køkkenet er overordnet af international karakter. Til fiskespiseren venter der dog en ekstra oplevelse i form af Espinagadas, som er slags indbagt tærte med grøntsager og friske ål fra s’Albufera vådområdet, der ligger bag Ca’n Picafort og Alcúdia.

Strandene i Ca’n Picafort

Ca’n Picafort har 2 dejlige gyldne sandstrande, Son Baulo og Platja de Ca’n Picafort, med en sammenlagt længde på godt 1.5 km.

Begge strande er forsynet med solvogne til leje, parasoller, toiletter, brusere, beachbar og adgang for handicappede.

Aktiviteter i Ca’n Picafort

Langs strandene i Ca’n Picafort finder du tilbud med vandski, bananen, vindsurfing, speedbåd, vandscooter etc. Desuden er Ca’n Picafort særligt populært hos cykelryttere, der tager turen fra Ca’n Picafort og ud til Cap de Formentor, hvor benene for alvor kommer på hårdt arbejde langs de stejle snoede bjergsider.

I Ca’n Picafort og naboområderne, finder du også en række andre aktiviteter som tennis, petanque, golf og go-cart.

Oplevelser og seværdigheder nær Ca’n Picafort

Fra hotellernes reception, kan du booke arrangerede guideture rundt på øen, hvor du kan vælge mellem alt fra imponerende drypstenshuler til shoppingture til Palma de Mallorca.

Du har også mulighed for at leje bil for en dag eller to, hvilket klart anbefales hvis du vil ud og opleve de tilbud, Mallorca byder på uden for Ca’n Picafort. Kig rundt på Mallorca Oplevelser og find de ting der interesserer dig og dine medrejsende.

Se alle nærliggende seværdigheder omkring Ca’n Picafort her

Indkøb og shopping i Ca’n Picafort

Som i andre turistresorts, finder du i gaderne i Ca’n Picafort, en række små bazarer og indkøbsgader der handler med vitterligt alt. Særligt i de tidlige aftentimer, er der godt gang i indkøbene af t-shirts og andre souvenirs til børnene, inden turen fortsætter til aftenens valg af restaurant.
Marked og begivenheder i Ca’n Picafort

Hver fredag morgen fra ca. 8:00, åbner markedet i Ca’n Picafort, hvor du kan slå en god handel af sælgerne. På markedet finder du alt fra friske delikatesser til lædervarer til souvenirs.

Er du ikke til markedspladser, kan du sætte dig ved én af de omkringliggende caféer og nyde den pulserende markedsstemning. For større og mere omfattende marked, smut en tur til naboområdet Alcúdia, hvor der hver tirsdag og søndag afholdes et af øens mest populære markeder.
Nattelivet i Ca’n Picafort

Enkelte barer og caféer holder åbent ud til de sene nattetimer, men overordnet er Ca’n Picafort ikke kendt som et sted med et festligt natteliv. Du kan til gengæld snuppe bussen, der på ca. 10-15 minutter kører ad strandvejen til Alcúdia, hvor et langt sjovere og mere internationalt natteliv venter. Busturen koster omkring 1 €.

Hvor ligger Ca'n Picafort?

©2018 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, billigste flybilletter til Palma, hotel på Mallorcas, destinationer, seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?