Ca'n Picafort, Mallorca - Rejseguide til oplevelser i Ca'n Picafort

Ca’n Picafort er beliggende i Alcúdiabugten, på Mallorcas brede og lyse nordkyst, der rummer mere end 14 km hvid sandstrand.
C’a’n Picafort er et moderne og ganske populært ferieområde for såvel børnefamilien som seniorer, området giver nemlig plads til både fysisk udfoldelse og tilbagetrukket afslapning.

Indtil 1960’erne, bestod Ca’n Picafort blot af en mindre fiskerihavn, men turismens indtog på Mallorca – og særligt i Alcúdiabugten – har forvandlet Ca’n Picafort til et hyggeligt familieområde. Langs strandene og havnen, løber en strandpromenade fyldt med hyggelige barer og restauranter.

Du skal vælge Ca’n Picafort for dens mange restauranter, dejlige strandområde og alsidige hoteller.

Bedste hoteller og overnatningstilbud i Ca’n Picafort

Ca’n Picafort er et vidunderligt område, der kan lidt af det hele, både lækre strande og charmerende landlige områder. Hotellerne og overnatningsstederne i Ca’n Picafort henvender sig nok primært til voksne og par der tager på solferie, særligt hvis du kigger efter hotel ved stranden. Der ligger også nogle hoteller særligt for børnefamilier, men hovedparten må altså siges at satse på det voksne publikum.Booking.com

Bedste Spa & Wellness hotel i Ca'n Picafort, Mallorca

Grupotel Gran Vista & Spa ****

Det lækre og moderne wellnesshotel, Gran Vista & Spa, ligger blot 10 minutter fra den lækre strand i Ca’n Picaforts kerneområde, blandt restauranter, butikker og barer. Hotellet tilbyder gratis adgang til spabad samt en række wellness services, som personlige trænere, pilateshold og fitnesscenter. Hotellet har også fantastiske faciliteter og tilbud til børnefamilier, her er stor lejeplads, børnebassin, børneklub samt underholdning på scenen om aftenen.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaSammenlign overnatningstilbud paa Mallorca

Tilbud på bedste adults only hotel i Ca'n Picafort, Mallorca

Som Llaut Boutique Hotel – Adults Only ****

Som Llaut Boutique Hotel er et nyt  adylts only hotel, beliggende i den mere rolige ende af Ca’n Picafort, ved den gamle marina og bådhavn. Hotellet er særligt elsket for dets sky bar på tagtoppen med udsigt over hele bugten, hvor der også er solvogne og jacuzzi. Værelserne er lyse og indbydende ligesom det søde personale der gør alt for at give dig de perfekte rammer til ferien i Ca’n Picafort. Hotellet har også en lækker restaurant, indrettet med en charmerende blanding af tradionelt mallorcinsk og moderne stil.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaSammenlign overnatningstilbud paa Mallorca

Godt familie og børnehotel i Ca'n Picafort, Mallorca

Zafiro Mallorca & Spa **** (børnefamilier)

Zafiro Mallorca & Spa er et utroligt lækkert børnevenligt hotel i Ca’n Picafort, perfekt til småbørnsfamilier der bare skal have kvalitetstid for alle pengene. Hotellet ligger lidt tilbagetrukket i området, dog ikke mere end ca. 10 minutters gågang fra stranden og tæt på både indkøbsmuligheder og masser restauranter. Flere gange dagligt tilbydes der underholding for børn i alle aldre, desuden kæmpe legeland og børnepool. Hotellet har wifi overalt, så der er rig mulighed for at sætte en tegnefilm på tabletten under solparasollen. Lejlighederne er store og indbydende, har tekøkken med mikroovn og stor balkon. For voksne tilbydes der fitnesscenter samt massage -og skønhedsbehandlinger. Rigtig mange gæster har været begejstret for hotellets restaurant og den store morgensmadsbuffet på stedet.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaSammenlign overnatningstilbud paa Mallorca

Herregaardsferie på luksus finca i Ca'n Picafort, Mallorca

Casal Santa Eulalia ****

Kombiner herregårdsferie og solferie i Ca’n Picafort på denne charmerende herregård, som ligger tilbagetrukket i fredelige rurale omgivelser. Denne luksus finca (herregård) er det ideelle overnatningssted til en romantisk ferie for par der vil nyde tosamheden og følelsen af ægte luksus. Herregården byder på ægte mallorcinsk rustik og charme, kombineret med et hav af moderne faciliteter.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaSammenlign overnatningstilbud paa Mallorca

Find billige flybilletter til Mallorca

Sammenlign og bestil de billigste flybilletter og bedste pladser til Mallorca via Travellink.dk. Her finder du billigste fly direkte til Palma lufthavn fra København og Billund.

find de billigste fly til palma de mallorca her

Oplevelser og seværdigheder nær Ca’n Picafort

Fra hotellernes reception, kan du booke arrangerede guideture rundt på øen, hvor du kan vælge mellem alt fra imponerende drypstenshuler til shoppingture til Palma de Mallorca.

Du har også mulighed for at leje bil for en dag eller to, hvilket klart anbefales hvis du vil ud og opleve de tilbud, Mallorca byder på uden for Ca’n Picafort. Kig rundt på Mallorca Oplevelser og find de ting der interesserer dig og dine medrejsende.

Se alle nærliggende udflugtsmål her

besoeg kunststudio på mallorca+
her ses Santa Anna kapellet og oratoriet, en lille kirkebygning fra middelalderen i Alcudia+
kirker mallorca alcudia seværdighed+
De romerske ruiner af byen Pollentia i udkanten af Alcudia på Mallorca+

Strandene i Ca’n Picafort

Ca’n Picafort har 2 dejlige gyldne sandstrande, Son Baulo og Platja de Ca’n Picafort, med en sammenlagt længde på godt 1.5 km.

Begge strande er forsynet med solvogne til leje, parasoller, toiletter, brusere, beachbar og adgang for handicappede.

Restauranterne i Ca’n Picafort

Børnefamilier kan være ganske rolige i Ca’n Picafort, køkkenet er overordnet af international karakter. Til fiskespiseren venter der dog en ekstra oplevelse i form af Espinagadas, som er slags indbagt tærte med grøntsager og friske ål fra s’Albufera vådområdet, der ligger bag Ca’n Picafort og Alcúdia.

Aktiviteter i Ca’n Picafort

Langs strandene i Ca’n Picafort finder du tilbud med vandski, bananen, vindsurfing, speedbåd, vandscooter etc. Desuden er Ca’n Picafort særligt populært hos cykelryttere, der tager turen fra Ca’n Picafort og ud til Cap de Formentor, hvor benene for alvor kommer på hårdt arbejde langs de stejle snoede bjergsider.

I Ca’n Picafort og naboområderne, finder du også en række andre aktiviteter som tennis, petanque, golf og go-cart.

Indkøb og shopping i Ca’n Picafort

Som i andre turistresorts, finder du i gaderne i Ca’n Picafort, en række små bazarer og indkøbsgader der handler med vitterligt alt. Særligt i de tidlige aftentimer, er der godt gang i indkøbene af t-shirts og andre souvenirs til børnene, inden turen fortsætter til aftenens valg af restaurant.

Marked og begivenheder i Ca’n Picafort

Hver fredag morgen fra ca. 8:00, åbner markedet i Ca’n Picafort, hvor du kan slå en god handel af sælgerne. På markedet finder du alt fra friske delikatesser til lædervarer til souvenirs.

Er du ikke til markedspladser, kan du sætte dig ved én af de omkringliggende caféer og nyde den pulserende markedsstemning. For større og mere omfattende marked, smut en tur til naboområdet Alcúdia, hvor der hver tirsdag og søndag afholdes et af øens mest populære markeder.
Nattelivet i Ca’n Picafort

Enkelte barer og caféer holder åbent ud til de sene nattetimer, men overordnet er Ca’n Picafort ikke kendt som et sted med et festligt natteliv. Du kan til gengæld snuppe bussen, der på ca. 10-15 minutter kører ad strandvejen til Alcúdia, hvor et langt sjovere og mere internationalt natteliv venter. Busturen koster omkring 1 €.
Hvor ligger Ca'n Picafort?

Vejrudsigt og prognose i Ca’n Picafort

CAN PICAFORT Vejrudsigt

©2019 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?