Ca’n Picafort – Rejseguide til oplevelser og overnatningstilbud

Ca’n Picafort er beliggende i Alcúdiabugten, på Mallorcas brede og lyse nordkyst, der rummer mere end 14 km hvid sandstrand.
C’a’n Picafort er et moderne og ganske populært ferieområde for såvel børnefamilien som seniorer, området giver nemlig plads til både fysisk udfoldelse og tilbagetrukket afslapning.

Indtil 1960’erne, bestod Ca’n Picafort blot af en mindre fiskerihavn, men turismens indtog på Mallorca – og særligt i Alcúdiabugten – har forvandlet Ca’n Picafort til et hyggeligt familieområde. Langs strandene og havnen, løber en strandpromenade fyldt med hyggelige barer og restauranter.

Du skal vælge Ca’n Picafort for dens mange restauranter, dejlige strandområde og alsidige hoteller.

can picafort på kort over mallorca
Overnatning

Bedste hoteller og overnatningstilbud i Ca’n Picafort

Ca’n Picafort er et vidunderligt område, der kan lidt af det hele, både lækre strande og charmerende landlige områder. Hotellerne og overnatningsstederne i Ca’n Picafort henvender sig nok primært til voksne og par der tager på solferie, særligt hvis du kigger efter hotel ved stranden. Der ligger også nogle hoteller særligt for børnefamilier, men hovedparten må altså siges at satse på det voksne publikum.

solterrasse og pool på gran vista spa hotel i can picafort mallorca

Grupotel Gran Vista & Spa ****

Det lækre og moderne wellnesshotel, Gran Vista & Spa, ligger blot 10 minutter fra den lækre strand i Ca’n Picaforts kerneområde, blandt restauranter, butikker og barer. Hotellet tilbyder gratis adgang til spabad samt en række wellness services, som personlige trænere, pilateshold og fitnesscenter. Hotellet har også fantastiske faciliteter og tilbud til børnefamilier, her er stor lejeplads, børnebassin, børneklub samt underholdning på scenen om aftenen.

SE TILBUD

book overnatning mallorca

hotel for børnefamilier i can picafort mallorca

Zafiro Mallorca & Spa **** (børnefamilier)

Zafiro Mallorca & Spa er et utroligt lækkert børnevenligt hotel i Ca’n Picafort, perfekt til småbørnsfamilier der bare skal have kvalitetstid for alle pengene. Hotellet ligger lidt tilbagetrukket i området, dog ikke mere end ca. 10 minutters gågang fra stranden og tæt på både indkøbsmuligheder og masser restauranter. Flere gange dagligt tilbydes der underholding for børn i alle aldre, desuden kæmpe legeland og børnepool. Hotellet har wifi overalt, så der er rig mulighed for at sætte en tegnefilm på tabletten under solparasollen. Lejlighederne er store og indbydende, har tekøkken med mikroovn og stor balkon. For voksne tilbydes der fitnesscenter samt massage -og skønhedsbehandlinger. Rigtig mange gæster har været begejstret for hotellets restaurant og den store morgensmadsbuffet på stedet.

SE TILBUD

book overnatning mallorca

pool med bjerge i baggrunden på romantisk hotel i can picafort mallorca

Casal Santa Eulalia ****

Kombiner herregårdsferie og solferie i Ca’n Picafort på denne charmerende herregård, som ligger tilbagetrukket i fredelige rurale omgivelser. Denne luksus finca (herregård) er det ideelle overnatningssted til en romantisk ferie for par der vil nyde tosamheden og følelsen af ægte luksus. Herregården byder på ægte mallorcinsk rustik og charme, kombineret med et hav af moderne faciliteter.

SE TILBUD

book overnatning mallorca

Aktiviteter & Seværdigheder

Oplevelser og seværdigheder nær Ca’n Picafort

Fra hotellernes reception, kan du booke arrangerede guideture rundt på øen, hvor du kan vælge mellem alt fra imponerende drypstenshuler til shoppingture til Palma de Mallorca.

Du har også mulighed for at leje bil for en dag eller to, hvilket klart anbefales hvis du vil ud og opleve de tilbud, Mallorca byder på uden for Ca’n Picafort. Kig rundt på Mallorca Oplevelser og find de ting der interesserer dig og dine medrejsende.

Strande

Strandene i Ca’n Picafort

Ca’n Picafort har 2 dejlige gyldne sandstrande, Son Baulo og Platja de Ca’n Picafort, med en sammenlagt længde på godt 1.5 km.

Begge strande er forsynet med solvogne til leje, parasoller, toiletter, brusere, beachbar og adgang for handicappede.

Marked & Events

Marked og begivenheder i Ca’n Picafort

Hver fredag morgen fra ca. 8:00, åbner markedet i Ca’n Picafort, hvor du kan slå en god handel af sælgerne. På markedet finder du alt fra friske delikatesser til lædervarer til souvenirs.

Er du ikke til markedspladser, kan du sætte dig ved én af de omkringliggende caféer og nyde den pulserende markedsstemning. For større og mere omfattende marked, smut en tur til naboområdet Alcúdia, hvor der hver tirsdag og søndag afholdes et af øens mest populære markeder.

Vejrudsigt

Vejrudsigt og prognose i Ca’n Picafort

Praktisk Info

Vigtige telefonnumre

  • Nationalt politi: 091
  • Nærpoliti: 092
  • Civilgarden: 062
  • Brand: 080
  • Maritime nødstilfælde: +34 900 202 202

 

Apoteker

Find et åbent apotek på Mallorca

Stort set alle byer på Mallorca har et apotek, dog varierer åbningstiderne.

For at finde et åbent apotek, eller åbningstider for et apotek, kan du klikke på linket nedenfor som tager dig til en ny side på spansk.

Når du lander på siden, vælg da ‘Mallorca’ fra listen i højre side. Ved siden af kan du nu vælge by fra en rullemenu.

Klik her for at finde et åbent apotek

 

Buslinje 302, 315, 316, 324, A32

Linje A32 er bus mellem Ca’n Picafort og Palma lufthavn.

Klik her for at se alle busstoppesteder og ruter på linje 200 busser

Hvor ligger Ca'n Picafort?

Ca’n Picafort er lillesøster til Santa Margalida, som ligger ca. 7 km længere inde på øen. Det tager ca. 1 time at køre fra Palmas lufthavn til Ca’n Picafort, hvor langt det største stykke er motorvej.

Læs mere om es Pla regionen og ferie på landet.

Flere dejlige landlige destinationer i es Pla regionen

 

Sencelles

Sencelles ligger i den mest flade del af es Pla regionen, i uforstyrrede naturskønne omgivelser blandt marker, enge og skove. Sencelles er oplagt til aktiv ferie på cykel, ridning eller vandring, de mange kilometer landeveje og den centrale beliggenhed i hjertet af Mallorca, gør Sencelles til et godt bud på en landferie. Læs om ferie i Sencelles her

 

Ariany

Ariany er en småt og meget roligt område i es Pla, beliggende i den nordøstlige del af regionen. Ariany nyder en priviligeret placering på en bakketop med panoramaudsigt over det smukke rurale landskab. Her er en række spændende seværdigheder at nyde mens I slentrer gennem dukkebyen. Ariany er oplagt til aktiv ferie i private gemakker. Læs om Ariany her

 

Costitx

Costitx er en historisk lille landsby og et smukt ruralt område i hjertet af es Pla regionen. Costitx byder på en række interessante seværdigheder, samt en masse skønne fincas og feriehuse ude på landet, hvor I kan nyde den friske landluft og den gennemtrængende stilhed. Læs om ferie i Costitx

 

Algaida

Algaida er en typisk mallorcinsk landsby og landbrugsområde i es Pla regionen, blot 15 minutters kørsel fra Palmas lufthavn. Algaida er kendt som et populært st6ed for vandrere og cyklister, som kommer hertil for det alsidige terræn og afslappende rekreationsophold som de rustikke finca hoteller og agroturismos tilbyder. Læs meget mere om ferie i Algaida.

 

Petra

Petra er indbegrebet af en typsik mallorcinsk landsby; pastoral, charmerende og rolig. I Petra kan I nyde en række kulturelle og historiske seværdigheder, en af es Pla regionens mest populære cellers, samt afslappende ophold i naturskønne omgivelser på agroturismo og finca. Petra rejseguide og ferie.

 

Sineu

Sineu ligger lige i centrum af es Pla og Mallorca, og Sineu repræsenterer også Mallorcas hjerte. Den gamle middelalderby står smukt og nærmest uændret fra 1400-tallet, som gør det ekstra autentisk at nyde et ophold på et af de charmerende boutique hoteller i byen. Sineu byder på både kultur, seværdigheder, aktiviteter og lækre spisesteder. Læs om ophold i Sineu her.

 

 

Porreres

Porreres ligger sydligst i es Pla regionen og byder på såvel kulttur, historie og aflspning på landet. Porreres byder på ferie på agroturismo, finca, herregård og feriehus, alle ophold der giver plads til opladning for krop og sjæl i skønne charmerende rammer i den uspolerede natur. Området omkring Porreres byder på bjerger og landeveje, oplagt til aktive feriegæster. Læs om ophold i Porreres her.

 

Santa Margalida

Santa Margalida er et alsidigt område i es Pla regionen som kan besøges året rundt, her er både smukke kyster med lækre strande og rurale landdistrikter. Santa Margalida byder på masser dejlige feriehuse, som perfekt baser for jer der vil styre tempoet helt selv hver dag på ferien. Læs om Santa Margalida her.

 

Muro

Muro er en smuk by i den nordlige del af es Pla regionen, som også omfatter det populære rejsemål, Playa de Muro. Muros alsidige natur gør området særligt attraktivt for aktive feriegæster og sportsentusiatser, som vil udfolde sig fysisk i den smukke natur. Muro selv byder på en række afsidesbeliggende feriehuse, hvor fred og ro hersker. Læs om ferie og ophold i Muro her.

 

Llubí

Llubí er den dag i dag stadig et landbrugsområde i es Pla regionen, hvor turismen ikke har fundet vej. Det lille område er kendt for biavl og kapers og der er mulighed for at nyde typiske lokale anretninger på spisestederne her. Llubí ligger godt placeret, nær både landeveje og motorvej og derer ikke langt til oplevelser for alle. Læs om ophold i Llubí her.

 

Santa Eugènia

Det gamle mølledistrik, Santa Eugènia består af 4 små landsbyer der ligger rundt om bjerget, Puig de Son Segui. Santa Eugènia er populært sted at holde ferie på landet for vandrere og golfere, der har faktastiske betingelser for at udfolde sig. Santa Eugènia nyder desuden en skøn beliggenhed blot 10 minutters kørsel fra Palma, alligevel langt fra bystøj og larm. Læs om Santa Eugènia her.

 

Sant Joan

Sant Joan er hele sjælen og hjertet i Mallorcas landbrug, et område som virkelig har bevaret sin landlige charme. Sant Joan er et godt sted at gå på opdagelse i Mallorcas historie, her er en række seværdigheder der virkelig fortæller meget om livet på øen. Ferie i Sant Joan byder på rustikke fincas, agroturismos og feriehuse, som tilbyder en autentisk følelse af livet på landet i den friske luft. Læs mere om Sant Joan her.

 

Montuïri 

Montuïri er en skøn gammel by fra middelalderen, der ikke har ændret udseende siden 1300-tallet. Montuïri byder på flere historiske seværdigheder der fortæller om Mallorcas udvikling gennem tusinder af år. Ferie i Montuïri byder bla. på yoga retreat på finca og i isolerede feriehuse, hvor I kan nyde privatlivets fred og den centrale beliggenhed. Læs mere om ferie i Montuïri her.

 

 

Maria de la Salut

Maria de la Salut byder på afslappende ferie på historiske herregårde og på agroturismo på landet. Her kan I bla. nyde en ferie på en olivengård der producerer olivenolie, eller på ombygget herregård og SPA-ophold. Hvad end I vælger, er Maria de la Salut et charmerende område der indbyder til romantik og ro i uspolerede omgivelser. Læs om ophold i Maria de la Salut her. 

 

Vilafranca de Bonany

Vilafranca de Bonany ligger i den vestlige del af es Pla regionen, nær Petra og Manacor. Vilafranca er et paradis for cykelryttere og vandrere, da naturen tillader alle niveauer, desuden er I ikke langt fra Mallorcas Via Verde rute, som tager jer hele vjen til Artà. Vilafranca tilbyder skøn herregårdsferie på landet, hvor luksus og autenticitet kombineres, perfekt til restitution efter en dag på farten. Læs om Vilafranca de Bonany her.

 

Lloret de Vistalegre

Lloret de Vistalegre er et skønt og uspoleret område centralt beliggende i es Pla regionen. Lloret byder på autentisk landligt ophold på familiedreven agroturismo, hvor økologi og tradition går hånd i hånd. Her er der tid til fordybelse, fysisk udfoldelse og til at smage på det ægte Mallorca. Læs om ferie i Lloret de Vistalegre.

 

 

Playa de Muro

Playa de Muro er blandt Mallorcas mest populære rejsemål. De eminente sandstrande, de mange landlige arealer, charmen, bekvemmeligheden og naturen går Playa de Muro til et af de mest alsidige områder i es Pla og på Mallorca. Playa de Muro kan besøges året rundt, forår og efterår er cykelturisme populært, mens højsæsonen står i børnefamiliens og familiehyggens tegn. Læs om Playa de Muro her.

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?