Palmanova rejseguide og overnatningstilbud

Palmanova er naboby til Magaluf på Mallorcas sydvestlige kyststrækning og byder på en af de mere alsidige solferie destinationer på Mallorca.

Palmanova er i modsætning til Magaluf, langt mere familievenlig, en god base på det sydlige Mallorca, hvorfra det er let at komme til alle oplevelserne på øen.

Palmanova er et af de største steder på Mallorca der er udnyttet udelukkende for at skabe rammerne om den perfekte ferie på Mallorca, hvilket ikke gør det dårligere tvært imod giver det gode forudsætninger for en gennemført ferie på Mallorca.

Bedste hoteller og hoteltilbud i PalmanovaBooking.com

ophold på hotel ved stranden i palmanova, Mallorca

Sol Beach House Mallorca – Adults Only ****

Første bud på et hotelophold i Palmanova, er dette voksenhotel som byder på enestående beliggenhed lige ned til en af områdets lækreste strande og skøn udsigt fra de fleste af værelsernes balkoner. Hotellet byder indenfor i en lys og venlig børnefri atmosfære med opmærksomt personale og dejlige værelser. Særligt beliggenheden af hotellet gør det til et godt valg af ophold, da det ligger ud til den største af strandene i området, samtidig centralt i forhold til byens restauranter og barer.

Overnatningstilbud på Sol Beach House Mallorca

Booking.com

Hotellook

ophold lejlighedshotel i Palmanova, Mallorca med havudsigt fra lejligheden

Aparthotel Ponent Mar ****

Dette lejlighedshotel ligger i den mere stille ende af Palmanova, i området Son Caliu. Hotellet byder indenfor i stilrene minimalistiske rammer, i lyse rummelige lejligheder, hvor du kan vågne op til synet og lyden af Middelhavet hver morgen. Ponent Mar tilbyder en række skønne faciliteter og services, bla. lækkert spa og wellnessområde, cykeludlejning samt en række aktivitetstilbud, der fuldender et afslappende ophold og giver ny energi.

Overnatningstilbud på Aparthotel ponent Mar

Booking.com

Hotellook

dejligt ophold paa nyt hotel med havudsigt og god beliggenhed i Palmanova, Mallorca

Globales Santa Lucia ****

Santa lucia er et helt nyt hotel med god beliggenhed lige ud til Son Matias stranden og med havudsigt fra samtlige værelser lyse værelser. Hotellet nyder den mest priviligerede beliggenhed lige ud til vandkanten, og på tagterrassen kan I nyde udsigten over hele bugten, mens en forfriskning indtages under Mallorcas dejlige sol.

Overnatningstilbud på Globales Santa Lucia

Booking.com

Hotellook

Strande i Palmanova

Når du bestiller din ferie til Palmanova, kan du se frem til nyanlagt strandområde, flotte hvidpudsede hoteller, masser af festlige beach-barer samt aktiviteter for hele familien.

Palmanova er det perfekte feriested for både unge og ældre, de tre sammenhængende strande, Son Maties, Playa Palmanova og Playa des Carregador, giver til sammen over 1 kilometer lang hvid blød sandstrand. Med en gennemsnitlig bredde på 60 meter, er der rig mulighed for både at slappe af, spille beachvolley eller bygge sandslotte.

Playa des Carregador, som ligger nordligst af de tre strande er den mest rolige, mens den sydligste Son Maties, der grænser mod Magaluf, ofte tiltrækker en del flere unge mennesker.
Sammen med andre strande i området, er Playa Palmanova blevet tildelt det europæiske Blå Flag og er den bedste strækning hvis du er til vandsport, dykning, kite-surfing eller paragliding, der er rigeligt plads.

Strandene er meget børnevenlige, der er flot klart vand og langt ud før vandet når navlen.

Aktiviteter og sport i Palmanova

Der venter masser sjov for vandhundene i Palmanova. En ægte badeby har naturligvis både jetski, bananen, vandcykler, surfing og mange andre sjove forlystelser.

Palmanova byder også på Mallorcas største forlystelsespark, det spøjse House of Katmandu. En hel forlystelsespark bygget som et hus på hovedet, med 3D og 5D biograf, interaktive forlystelser og rigeligt med underholdning til alle aldersgrupper i flere timer.

Desuden ligger Mallorcas største minigolfbane her også. I forlystelsesparken, Golf Fantasia, bevæger du dig rundt mellem vandfald og papegøjer i en stor tropisk skov, lyst op med lys i alle farver.

+
vandland magaluf palma nova marineland+
naturparken la reserva i puigpunyent mallorca+
Aquarium_Palma_oplevelse+
vandland_badeland_western_park_magaluf+
santa-ponca-macera-game+
gode familieoplevelser på mallorca. Spil minigolf med familien eller din partner i flotte omgivelser.+
action oplevelser på mallorca. Prøv paintball i en stor hal indrettet som jungle og ørken.+
+
+
+

Seværdigheder & udflugtsmål nær Palmanova

Som en forsad til middelhavets hovedstad, Palma de Mallorca, kåret som verdens bedste by i 2015, løber du bestemt ikke tør for seværdigheder.

Øen største og mest imponerende seværdigheder, venter blot 15 minutters buskørsel fra dig. Busserne kører hvert 20. minut i pendulfart mellem Palmanova og Palma city, hvor du kan hoppe af næsten lige foran den smukke katedral, Sa Seu.

seværdighed-palma-mallorca-bygninger-historiske+
seværdighederne palma mallorca arabisk bad+
katedralen sa seu seværdighed palma de mallorca+
seværdigheder i Palma Mallorca slot belver+
+
+
+
museum samtidskunst palma mallorca seværdighed+
Aquarium_Palma_oplevelse+

Restauranter & mad i Palmanova

Palmanova er et udpræget charter-paradis, der tiltrækker turister fra store dele af Europa og Rusland. Derfor er de restauranter du finder i Palmanova også indrettet derefter, hvilket betyder at alt kan findes. Dog vil hovedvægten af restauranterne byde på hamburgers, pizza og pommes frites som en del af menuen for at passe bedst muligt til de forskellige aldersgrupper.

Når det så er sagt, skal det også nævnes at Palmanova området er stort, hvilket betyder, at der faktisk er mange restauranter der tilbyder retter fra både det franske, kinesiske, mexicanske og selvfølgelig det spanske køkken.

Indkøbsmuligheder & shopping i Palmanova

Du finder stort set alt du har brug for på ferien i Palmanova. Her er rigeligt med souvenirbutikker, materialister og lædervarer og supermarkeder. Palmanova er kun 15 minutters kørsel fra Palmas centrum, hvor du rigtigt kommer på storbyshopping og finder alle de nyeste kollektioner fra Madrid og Barcelona, der lander her før det kommer op gennem Europa.

Bar & natteliv i Palmanova

Samtlige hoteller i Palmanova har bar og tilbyder flere gange ugentligt underholdning med live musik, tryllekunster, dansegrupper og andre optrædener.

Rundt i byen har du også et bredt udvalg af alt fra klubber og diskoteker, til pubs, karaokebarer og live musik.

Som sagt grænser Palmanova og Magaluf op til hinanden, så hvis der er behov for virkelig at slå sig løs, er det her det sker.

Hvor ligger Palmanova?

Palmanova ligger i kommunen, Calvia (Tramuntana), som også er hjemsted for andre populære solferie-destinationer, som Magaluf, Santa Ponca og Peguera. Palma Nova nyder en skøn beliggenhed i den mest vestlige del af Palmabugten, med fantastisk adgang til offentlig transport og motorvej.

Andre lækre feriesteder i Tramuntana
palma nova bred sandstrand
Palma Nova byder poå hele 3 brede sandstrande
Palma Nova strand solnedgang
Smuk solnedgang over stranden i Palma Nova
livreddere brusere ved stranden palma nova
Strandene i Palma Nova har faciliteter som livreddere og brusere
palma nova bugt solopgang
Solopgang over Palma Novas bugt
Palma nova vejr
Det bliver godt vejr i Palma Nova
byliv palma nova
Palma Novas byliv lyser op om aftenen
palmanovas restauranter barer spisesteder
Palmanova har masser lækre restauranter, barer og spisesteder for enhver tunge, mange restauranter ligger ud til strandene med skøn udsigt
havudsigt balkon palmanova lejlighed hotel
Mange hoteller og lejligheder i Palmanova har havudsigt fra balkonen, så du rigtig kan nyde morgenmaden eller en forfriskning
sommerferie i palma nova paa mallorca
Glæd dig til solferie og sommerferie i PalmaNova

©2019 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?