Rejseguide til Magaluf (Magalluf)

Magaluf eller Magalluf har i mange år været kendt som Mallorcas ungdomsparadis. De lange gader med barer og diskoteker side om side, tiltrækker hvert år tusindvis af unge fra hele verden til en ferie med fest og farver.

Men Magaluf byder også på mere end blot fest i gaden, her finder du også et langt og lækkert strandområde, spækket med aktiviteter, solvogne og hvidt sand – så hvad end du er til beachvolley eller solbadning, så er stranden i Magaluf super!

Det er ikke uden grund, at Magaluf blev et feriested i første omgang. Magaluf har de mest fantastiske hvide sandstrande og krystalklare hav. Som området er vokset med årene, er antallet og kvaliteten af attraktionerne og forlystelsesparkerne også vokset med.

Området henvender sig særligt til unge singler og par, grundet de mange barer og diskoteker, der hver aften og nat lyser Mallorcas sydkyst op i alle farver.

Sommerferie i Magaluf 2018

Find billigste hotelværelse i Magaluf

Du kommer aldrig mere end 10 minutters gåafstand fra vandet i Magaluf. Flere hoteller i Magaluf er deciderede partyhoteller, hvor DJ’en holder gang i poolområdet allerede fra de tidlige eftermiddagstimer og sikrer en fed stemning hver dag.

Det er svært at regne med anmeldelser af hoteller i Magaluf, med så meget gang i gaden, vil der altid være flere oplevelser med hotel, personale osv. Overordnet er hotelstandarden fin og du skal gå efter det hotel du synes bedst om.Se billeder fra Magaluf her

natteliv_i_magaluf_barer
The strip i Magaluf by, som byder på fest og farver til den lyse morgen
diskoteker natteliv magaluf mallorca
Diskoteker på stribe fylder gaderne i Magaluf, byen der aldrig sover
find hotel med strand i magaluf mallorca hvor
I Magaluf finder du masser lækre hoteller direkte på den fantastiske strand feriebyen er så kendt for.
Magaluf har masser hoteller med allinclusive til billige priser hvor mad og drikkevarer er inkluderet
Magaluf har masser hoteller med all-inclusive. Find billigste tilbud på rejse med all-inclusive.
sommerferie med børn i magaluf på mallorca find hotel
Sommerfeie med børn til Magaluf? Magaluf har også børnevenlige hoteller, med legepladser, børnepools og børneklubber, hvor de små bliver underholdt dagen lang, mens I nyder ferien.
Magaluf på mallorca har mange aktiviteter for alle aldre.
Magaluf er fyldt med aktiviteter for børn, unge og voksne. Jetski, bananen, booze cruise, badeland, minigolf, gokart, forlystelsespark, 5D biografer, golf, country club, vandscooter, paragliding.
adult only voseknhotel i magaluf på mallorca
Magaluf har en samlig lækre hoteller kun for voksne. Voksenhoteller er populære i Magaluf, der byder på fede loungebarer, resturanter og stilfulde faciliteter. Find tilbud på voksenhoteller i Magaluf her og få den billigste ferie på Mallorca.
velkommen til mallorca oplevelser en guide til aktivitet og attraktioner på mallorca
Mallorca Oplevelser guider dig til de bedste strande, de smukkeste udsigtspunkter, de bedste hoteller og mindeværdige rejse til Mallorca!
ferie fest vildt natteliv magaluf
Der er fest både dag og nat i Magaluf, Mallorca. Ferie for unge og festlystne voksne

Restauranter i Magaluf

Nogle af de bedste restauranter i selve byen Magaluf er, Sopranos Burger & Steak house på Avinguda Gran Via C As Saboners, som ligger ud til vandet og El Salmon på Calle de la Cala Blanca (på den anden side af gaden).

Strandpromenaden byder også på et væld af lækre restauranter og loungebarer, der serverer alsidige retter. Her er også et par temarestauranter, bla. Crusoe’s der er indrettet som en jungle eller Pirates Beach Bar, der er bygget som et gammelt sørøverskib.

Magaluf strand

Stranden i Magaluf er godt 1 km lang, dækket med blødt hvidt sand og er god til både børn og voksne. Du skal ca. 30 meter ud før du har vand til halsen, men det første stykke er meget lavvandet, hvilket gør det ideelt for børnefamilier at nyde stranden. Der er mulighed for at leje solvogne under de halmbeklædte parasoller, der er opsat flere steder langs strækningen.

En ny promenade danner ryggen til stranden, som tager dig rundt om hjørnet, til nabobyens område, Palma Nova. Her finder du også en meget fin strand. Promenaden er fyldt med barer, cafeer og souvenirbutikker og herfra kan du gå direkte op i byen. Bredden er også et stort plus på stranden i Magaluf, den er ca. 50 meter, hvilket giver god plads til både de, der vil ligge for sig selv og til de, der vil på solvogn.

Hvis du ikke hører blandt dem, der fester natten lang, er der som regel god plads og mere roligt i formiddagstimerne, da mange af de unge og festglade ikke er stået op efter nattens udskejelser.

Aktiviteter i Magaluf

I dagtimerne finder du langt de fleste aktiviteter på stranden i Magaluf. Prøv en tur i Magalufs hurtigste speedbåd, et vildt adrenalinrush, eller konkurrér med vennerne om at svømme først ud til Black Lizzard Island.

Magaluf er spækket med aktiviteter til legebørn i alle aldre. Minigolf, vandland, forlystelsespark, jetski, gokart og meget mere venter til en vild og sjov ferie.

Indkøb og shopping i Magaluf

I Magaluf finder du en masse små souvenirbikse, kiosker og supermarkeder – alt hvad du skal bruge til at have med på stranden eller som lager på hotellet.

Der er også mulighed for at brænde lidt penge af blandt diverse tøjbutikker og parfumerier i Magaluf. Intet slår dog en shoppingtur til Palma, der med den korte afstand, er oplagt til en storby og shoppingtur.

Nattelivet i Magaluf

Magaluf bliver ofte kaldt “little Ibiza”. Hvis Magaluf er kendt for noget, er det uden tvivl det pulserende og til tider ret så vilde natteliv der præger byen.

Med over 100 barer at vælge imellem, er det ikke svært at finde et sted at drikke og feste i Magaluf. Mange af barerne er placeret på Punta Ballena også kendt som ‘The Strip”. Sprutten er billig i Magaluf fordi konkurrencen mellem barerne er ekstrem hård – du finder masser af glade timer, happy hours og særlige tilbud for at lokke dig indenfor. Start på en af de mange terrasseborde og nyd et fascinerende syn af glade mennesker på vej i byen. Du kan også deltage i en af de mange organiserede pubcrawls og få en grundig induktion til Magalufs verden.

Tager du på ferie i Magaluf for at feste med vennerne eller veninderne, kan du med fordel købe et Club Pass. Det giver dig fri indgang på fem af de hotte barer, Banana’s, Boomerang, Honeys, Tokio Joe’s og Carwash samt 4 drinks efter eget valg og inkluderer også koncerter.

Også baren “Den Glade Viking”, som er mest kendt fra docu soap’en, “Sommer i Sunny Beach”, er repræsenteret i Magaluf. Den ligger i et sidestik mellem strandpromenaden og The Strip.

Den største og bedste natklub af dem alle er BCM Planet Dance. Den tiltrækker internationale DJs som – Tiesto, David Guetta, Calvin Harris og mange flere af de helt store navne på den internationale dancescene. BCM har fantastiske lasershows hver nat og holder også temafester, bla. det velkendte UV party. BCM Planet Dance er blevet et hotspot at besøge for mange  berømtheder også – sidste år oplevede Paris Hilton en tur på Mallorcas største diskotek.

BCM er også arrangør af partybåden, der hver lørdag kl. 15:00 sejler fra Magaluf strand. Der er DJ, bar og dansegulv på båden, en super oplevelse at få med.

Langs strandpromenaden ligger der en række restauranter og loungebarer, der spiller fedt housemusik og byder på eksklusivt interiør og farvede drinks og cocktails. Du kan også spise på mange af loungebarerne, så start aftenen på en af disse.

Hvor ligger Magaluf fra Palma?

Magalluf ligger lige imellem Palma Nova og Santa Ponca, i kommunen Calvia i Tramuntana-regionens sydvestlige ende. Magalluf er kendt for sin fantastiske strand og unikke beliggenhed tæt på både motorvej og offentliug transport. Busturen til Palma tager vel omkring 20 minutter.

Flere steder i tramuntana-regionen

©2018 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?