Rejseguide og hoteltilbud i Magaluf (Magalluf)

Opdag og bestil hotel i Magaluf her

Magaluf eller Magalluf har i mange år været kendt som Mallorcas ungdomsparadis. De lange gader med barer og diskoteker side om side, tiltrækker hvert år tusindvis af unge fra hele verden til en ferie med fest og farver.

Men Magaluf byder også på mere end blot fest i gaden, her finder du også et langt og lækkert strandområde, spækket med aktiviteter, solvogne og hvidt sand – så hvad end du er til beachvolley eller solbadning, så er stranden i Magaluf super!

Det er ikke uden grund, at Magaluf blev et feriested i første omgang. Magaluf har de mest fantastiske hvide sandstrande og krystalklare hav. Som området er vokset med årene, er antallet og kvaliteten af attraktionerne og forlystelsesparkerne også vokset med.

Området henvender sig særligt til unge singler og par, grundet de mange barer og diskoteker, der hver aften og nat lyser Mallorcas sydkyst op i alle farver.

Bedste hoteller og overnatningstilbud Magaluf

Du kommer aldrig mere end 10 minutters gåafstand fra vandet i Magaluf. Flere hoteller i Magaluf er deciderede partyhoteller, hvor DJ’en holder gang i poolområdet allerede fra de tidlige eftermiddagstimer og sikrer en fed stemning hver dag.

Det er svært at regne med anmeldelser af hoteller i Magaluf, med så meget gang i gaden, vil der altid være flere oplevelser med hotel, personale osv. Overordnet er hotelstandarden fin og du skal gå efter det hotel du har den bedste mavefornemmelse omkring.Booking.com

Ophold rejse paa fedeste partyhotel i Magaluf, Mallorca, med live DJ's og vandrutsjebaner

BH Mallorca – Adults Only ****

Man kan ikke bestille ferie til Magaluf som ung uden at overveje BH Mallorca, som er det største partyhotel i byen. BH Mallorca er en slags forlystelsespark for festglade unge voksne, der får en unik pakke med både vandrutsjebaner, musikscene og masser aktiviteter og faciliteter. Hotellet arrangerer jævnligt koncerter med verdenskendte musikere og DJ’s, som Steve Aoki, David Guetta, Tiesto, Armin Van Buuren og Afrojack, som laver den fedeste fest på hele Mallorca. Dette er et af Europas fedeste og bedste partyhoteller, så gå ikke glip af chancen for at feste igennem med vennerne eller veninderne her!

Bedste tilbud fundet her:

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaSammenlign overnatningstilbud paa MallorcaHotelovernatning paa Mallorca tilbudfind hoteller paa Mallorca

ophold partyhotel ved stranden i Magaluf, Mallorca, med live dj

Sol House The Studio ****

Dette hotel byder indenfor til pool party med Dj’s, live musik og masser aktivitetstilbud døgnet rundt. Her er 2 lækre poolområder, hvor det ene er til fest og den anden er til afslapning. Hotellet har en kanon beliggenhed, lige ved den lækre sandstrand hvor tømmermændene kan plejes og indenfor blot få minutters gang fra BCM-diskoteket og The Strip som er Magalufs største gade med barer. Hotellet har masseer fede faciliteter, bla. døgnåbent fitnesscenter, så du kan holde baller og vaskebræt ved lige eller forbrænde nattens drinks. Vælg dette hotel, hvis du er til fest døgnet rundt.

Bedste tilbud fundet her:

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaSammenlign overnatningstilbud paa MallorcaHotelovernatning paa Mallorca tilbudfind hoteller paa Mallorca

Godt familiehotel for børnefamilier i Magaluf, Mallorca

Sol Katmandu Park & Resort ****

Dette hotel hører til forlystelsesparken, Katmandu Park, som er et underholdende sted for alle aldre. Hotellet tilbyder, som et af de eneste i Magaluf, et børnevenligt familiehotel særligt for unge børnefamilier, med rammer til at gøre ferien perfekt for jer alle. Med opholdet på hotellet her, har I samtidig gratis adgang til hele Katmandu forlystelsesparken og samtlige aktiviteter her, såson minigolf, 4D biograf og eventyrhuset. Selve hotellet arrangerer hver dag en række sjove aktiviteter for ungerne, hvor de kan brænde energi af med lege og kreativ udfoldelse, mens I slapper ubekymrede af ved poolen.

Bedste tilbud fundet her:

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaSammenlign overnatningstilbud paa MallorcaHotelovernatning paa Mallorca tilbudfind hoteller paa Mallorca

Aktiviteter og ture i Magaluf

I dagtimerne finder du langt de fleste aktiviteter på stranden i Magaluf. Prøv en tur i Magalufs hurtigste speedbåd, et vildt adrenalinrush, eller konkurrér med vennerne om at svømme først ud til Black Lizzard Island.

Magaluf er spækket med aktiviteter til legebørn i alle aldre. Minigolf, vandland, forlystelsespark, jetski, gokart og meget mere venter til en vild og sjov ferie.

Dinner show med pirater i Magaluf

The Pirates Adventure dinner show

 Bestseller i Magaluf 

Tilbring din aften i piraternes verden og nyd et fantastisk dinner show i Magaluf. The Pirates Adventure tilbyder spektakulær underholdning med akrobatik, musik, dans og masser af action i verdensklasse, komplet med en lækker middag.

familie aktiviteter på mallorca nær palma nova

House of Katmandu

Besøg det vilde og skøre House of Katmandu i cenbtrum af Magaluf. Her venter en hel verden af interaktiv underholdning, bla. med 4D og 5D biografer, minigolf og selve huset som minder om en blanding af Eksperimentariet og et hurlumhejhus.

Inkluderet i turen er bla.

  • Transport
  • Entré til huset samt 4D og 5D biograferne
  • Entré til minigolf

mallorca har mange gode aktiviteter for boernefamilier

Marineland

Tag på en fantastisk dagstur til Marineland på Mallorca. Dette er en fantastisk tur for familier, der byder på nogle af de bedste delfin- og søløveforestillinger, du kan opleve. Du kan også nyde den private strand og børnebassinområdet.

Guidet ATV tur paa Mallorca

Guidet tur på ATV

Du kører gennem de barske og klippefyldte Tramuntana-bjerge, og derefter kan du nyde den billedskønne udsigt over øen Dragonera. Lad indtrykkene skylle ind over dig, når du besøger en typisk spansk café i den lille fiskerlandsby Sant Elm.

Dykkeroplevelser , Dykning og dykkersport paa Mallorca

Dykkertur med instruktør

Hop med ned i den forunderlige blå verden under havets overflade, og oplev et fascinerende syn af farverige fisk der lever i det krystalklare vand ud for Mallorcas kyster. En professionel dykkerinstruktør giver dig et grundigt kursus i at dykke inden I tager ud på båden og dykker på eventyr.

Aquarium_Palma_oplevelse

Dagsbillet til Palma Aquarium

Rejs gennem verdenshavene i Palma Aquarium, kun 500 meter fra Playa de Palma. Se havdyr fra Middelhavet, Stillehavet og Atlanterhavet, og deltag i spændende aktiviteter som dykning med rokker og hajer og meget mere.

Inkluderet i turen er:

  • Dagsbillet til Palma Aquarium

+
vandland magaluf palma nova marineland+
vandland_badeland_western_park_magaluf+
santa-ponca-macera-game+
gode familieoplevelser på mallorca. Spil minigolf med familien eller din partner i flotte omgivelser.+
familieoplevelser på hele mallorca. forlystelsesparker for hele familien+
+

Party og natteliv i Magaluf –  Køb din Party Hard billet her

Party Pass billet fri sprut entre til barer i Magaluf

Party Pass til Magaluf

Er I klar til verdens fedeste fest? Med Party Hard Pass får I adgang til alle de fedeste barer og diskoteker i Magaluf + fri sprut.

Magaluf bliver ofte kaldt “little Ibiza”. Hvis Magaluf er kendt for noget, er det uden tvivl det pulserende og til tider ret så vilde natteliv der præger byen.

Med over 100 barer at vælge imellem, er det ikke svært at finde et sted at drikke og feste i Magaluf. Mange af barerne er placeret på Punta Ballena også kendt som ‘The Strip”. Sprutten er billig i Magaluf fordi konkurrencen mellem barerne er ekstrem hård – du finder masser af glade timer, happy hours og særlige tilbud for at lokke dig indenfor. Start på en af de mange terrasseborde og nyd et fascinerende syn af glade mennesker på vej i byen. Du kan også deltage i en af de mange organiserede pubcrawls og få en grundig induktion til Magalufs verden.

Tager du på ferie i Magaluf for at feste med vennerne eller veninderne, kan du med fordel købe et Club Pass. Det giver dig fri indgang på fem af de hotte barer, Banana’s, Boomerang, Honeys, Tokio Joe’s og Carwash samt 4 drinks efter eget valg og inkluderer også koncerter.

Også baren “Den Glade Viking”, som er mest kendt fra docu soap’en, “Sommer i Sunny Beach”, er repræsenteret i Magaluf. Den ligger i et sidestik mellem strandpromenaden og The Strip.

Den største og bedste natklub af dem alle er BCM Planet Dance. Den tiltrækker internationale DJs som – Tiesto, David Guetta, Calvin Harris og mange flere af de helt store navne på den internationale dancescene. BCM har fantastiske lasershows hver nat og holder også temafester, bla. det velkendte UV party. BCM Planet Dance er blevet et hotspot at besøge for mange  berømtheder også – sidste år oplevede Paris Hilton en tur på Mallorcas største diskotek.

BCM er også arrangør af partybåden, der hver lørdag kl. 15:00 sejler fra Magaluf strand. Der er DJ, bar og dansegulv på båden, en super oplevelse at få med.

Langs strandpromenaden ligger der en række restauranter og loungebarer, der spiller fedt housemusik og byder på eksklusivt interiør og farvede drinks og cocktails. Du kan også spise på mange af loungebarerne, så start aftenen på en af disse.

Restauranter i Magaluf

Nogle af de bedste restauranter i selve byen Magaluf er, Sopranos Burger & Steak house på Avinguda Gran Via C As Saboners, som ligger ud til vandet og El Salmon på Calle de la Cala Blanca (på den anden side af gaden).

Strandpromenaden byder også på et væld af lækre restauranter og loungebarer, der serverer alsidige retter. Her er også et par temarestauranter, bla. Crusoe’s der er indrettet som en jungle eller Pirates Beach Bar, der er bygget som et gammelt sørøverskib.

Find på Tripadvisor

Stranden i Magaluf

magaluf strand paa mallorca

Stranden i Magaluf er mere end 1,5 km lang, dækket med blødt hvidt fint sand, og god til både børn og voksne. Du skal ca. 30 meter ud før du har vand til halsen, men det første stykke er meget lavvandet, hvilket gør det ideelt for børnefamilier at nyde stranden. Der er mulighed for at leje solvogne under de halmbeklædte parasoller, der er opsat flere steder langs strækningen.

En ny promenade danner ryggen til stranden, som tager dig rundt om hjørnet, til nabobyens område, Palma Nova. Her finder du også en meget fin strand. Promenaden er fyldt med barer, cafeer og souvenirbutikker og herfra kan du gå direkte op i byen. Bredden er også et stort plus på stranden i Magaluf, den er ca. 50 meter, hvilket giver god plads til både de, der vil ligge for sig selv og til de, der vil på solvogn.

Hvis du ikke hører blandt dem, der fester natten lang, er der som regel god plads og mere roligt i formiddagstimerne, da mange af de unge og festglade ikke er stået op efter nattens udskejelser.

Indkøb og shopping i Magaluf

I Magaluf finder du en masse små souvenirbikse, kiosker og supermarkeder – alt hvad du skal bruge til at have med på stranden eller som lager på hotellet.

Der er også mulighed for at brænde lidt penge af blandt diverse tøjbutikker og parfumerier i Magaluf. Intet slår dog en shoppingtur til Palma, der med den korte afstand, er oplagt til en storby og shoppingtur.

Se billeder fra Magaluf her

natteliv_i_magaluf_barer
The strip i Magaluf by, som byder på fest og farver til den lyse morgen
diskoteker natteliv magaluf mallorca
Diskoteker på stribe fylder gaderne i Magaluf, byen der aldrig sover
find hotel med strand i magaluf mallorca hvor
I Magaluf finder du masser lækre hoteller direkte på den fantastiske strand feriebyen er så kendt for.
Magaluf har masser hoteller med allinclusive til billige priser hvor mad og drikkevarer er inkluderet
Magaluf har masser hoteller med all-inclusive. Find billigste tilbud på rejse med all-inclusive.
sommerferie med børn i magaluf på mallorca find hotel
Sommerfeie med børn til Magaluf? Magaluf har også børnevenlige hoteller, med legepladser, børnepools og børneklubber, hvor de små bliver underholdt dagen lang, mens I nyder ferien.
Magaluf på mallorca har mange aktiviteter for alle aldre.
Magaluf er fyldt med aktiviteter for børn, unge og voksne. Jetski, bananen, booze cruise, badeland, minigolf, gokart, forlystelsespark, 5D biografer, golf, country club, vandscooter, paragliding.
adult only voseknhotel i magaluf på mallorca
Magaluf har en samlig lækre hoteller kun for voksne. Voksenhoteller er populære i Magaluf, der byder på fede loungebarer, resturanter og stilfulde faciliteter. Find tilbud på voksenhoteller i Magaluf her og få den billigste ferie på Mallorca.
velkommen til mallorca oplevelser en guide til aktivitet og attraktioner på mallorca
Mallorca Oplevelser guider dig til de bedste strande, de smukkeste udsigtspunkter, de bedste hoteller og mindeværdige rejse til Mallorca!
ferie fest vildt natteliv magaluf
Der er fest både dag og nat i Magaluf, Mallorca. Ferie for unge og festlystne voksne

Hvor ligger Magaluf fra Palma?

Magalluf ligger lige imellem Palma Nova og Santa Ponca, i kommunen Calvia i Tramuntana-regionens sydvestlige ende. Magalluf er kendt for sin fantastiske strand og unikke beliggenhed tæt på både motorvej og offentliug transport. Busturen til Palma tager vel omkring 20 minutter.

Flere steder i tramuntana-regionen

Vejrudsigt for Magaluf

MAGALUF Vejrudsigt

©2019 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?