Søg
Close this search box.

Magaluf

I denne guide

Vælg Magaluf for

Her ligger Magaluf

magaluf-mallorca-kort

Magaluf, Mallorca - Rejseguide til aktiviteter og ophold

Magaluf byder på et alsidigt rejsemål, der kan rumme både børnefamilier, par og unge.

Om Magaluf

Magaluf ligger på Mallorcas sydvestlige side, i den vestlige del af Palmabugten. Byen grænser op til Palmanova, et andet  meget populært rejsemål hernede. 

Beliggenheden af Magaluf, gør det let at komme til at opleve andre dele af Mallorca, tæt på motorvej og hovedstaden Palma. 

Magaluf har gennem mange år været kendt for sit vilde natteliv, og er til tider kaldt Little Ibiza, for der har været gang i gaderne hver nat gennem sommeren. Det vilde festliv er dog så små begyndt at tynde ud i byen, da man på øen satser på børnefamilierne og parene, hvilket giver mere plads.

Mallorca Pass

Kombiner seværdigheder og aktiviteter med Mallorca Pass, der giver adgang til 14 forskellige seværdigheder, bl.a. La Seu katedralen, Bellver og Palma Aquarium.

Aktiviteter og oplevelser omkring Magaluf

Hvad skal man opleve i Magaluf?

Magaluf er en destination for alle aldre og interesser. Unge og familier, der rejser med børn, vil dog finde netop dette område mere attraktivt. Magaluf byder på en livlig scene med adskillige sjove attraktioner, fantastisk strand og et berygtet natteliv, der har tendens til at være lidt vildt. Du spørger måske, hvordan vildt natteliv og børnefamilier hænger sammen, men sandheden er, at det gør det bare. Typisk starter nattelivet i gaderne omkring klokken 22-23, hvor de fleste børnefamilier allerede har trukket sig tilbage til deres hoteller.

Nyd den fantastiske strand i Magaluf

Stranden i Magaluf har alle dage været kendt som den bedste i denne del af Mallorca. Folk fra andre områder tager gerne bussen hertil for at nyde den.

Stranden i Magaluf er mere end 1,5 km lang, dækket med blødt hvidt fint sand, og god til både børn og voksne. Du skal ca. 30 meter ud før du har vand til halsen, men det første stykke er meget lavvandet, hvilket gør det ideelt for børnefamilier at nyde stranden. Der er mulighed for at leje solvogne under de halmbeklædte parasoller.

Besøg forlystelsesparken Katmandu Park

I hjertet af Magaluf ligger Katmandu Park, et kæmpe legeland for børn og unge – og unge sjæle. I Katmandu Park kan du glæde dig til masser af interaktive forlystelser, minigolf, vandland, 4D og 5D biografer og meget mere. Du skal nok få brugt et par timer i dette hurlumhej af sjove aktiviteter. Her er også bar til når det er tid til en forfriskning og et hvil.

Brug en dag i Western Water Park vandland

I udkanten af Magaluf ligger Western Water Park, et stort vandland med tema som det vilde vesten. Her er der masser af sjov og afslapning til hele familien, med tårnhøje rutsjebaner, gummiringe, solterrasser og mini-vandland til de mindste. Hver dag er der tilmed underholding i form af shows på den store scene i vandlandet.

Plasken og sjasken, sjov og kildren i maven. Brug en dag med de små i det store badeland Western Water Park, hvor der venter masser af rutsjebaner, bølgebassiner, minigolf, soldæk, gummiringe og meget mere.

Find adrenalinjunkien frem hos Karting Magaluf

Er du til fart og spænding, så udfordr familie eller venner til ræs på gokartbanen, Karting Magaluf. Karting Magaluf tilbyder forskellige typer gokart til alle aldre og alle niveauer. Hvis du er en rigtig adrenalin-junkie, så prøv Pro-oplevelsen med gokarts, der kan køre op til 90 km/t, og mærk den vilde fornemmelse af at håndtere dette kraftfulde udyr. Men der er også almindelig gokarts, så de yngre eller mindre erfarne kørere kan have det sjovt og spændende på banen.

Spil crazy golf ved Golf Fantasia

I nabobyen Palmanova, som Magaluf støder direkte op til, ligger den eventyrlige minigolfbane, Golf Fantasia. Den 18-hullers bane er bygget op som en tropisk have med vandfald, kulørte lamper, lyde mm. for at skabe en helt særlig oplevelse.

Tag på cruise rundt om kysten

Nyd en afslappende dag på vandet, hvor du sejler rundt om Mallorcas sydvestkyst, stopper ved små skjulte laguner og svømmer i det krystalklare vand. Mange af sejlturene er med katamaran med glasbund, så du fra båden kan se alle fiskene der svømmer under dig og helt ned til bunden over 30 meter nede. Bådene har soldæk, så du kan slappe af og få lidt sol.

Tag turen ind til Port d’Alcúdia, hvor du fra havnen kan komme med på masser af vidunderlige sejlture om de smukke kyster. Du finder alt fra romantiske sejlture, til katamaraner med glasbund til delfinsafari.

Tag på adventure i Jungle Park

Jungle Park er en udendørs eventyrpark beliggende i det nærliggende område af Santa Ponca. I Jungle Park er dit mål at gennemføre de udfordrende baner ved at zip line, svinge, klatre og balancere dig gennem de mange forhindringer.

Andre skønne aktiviteter omkring Magaluf

Tag til Palma

Når du er så tæt på hovedstaden, så hop på en bus og kom ind og se den fede storby. Palma er verdenskendt for sin gotiske La Seu katedral og den runde gotiske borg Castell de Bellver, samt mange andre seværdigheder, der byen spændende at udforske.

I Palma skal du naturligvis også på shoppingtur. Palma har et meget levende shoppingliv, med masser af små butikker i sidegaderne.

Palma er Middelhavets perle, en by med masser af muligheder og ting at se og lave i. Tag på shopping, spis på lokale tapasbarer, oplev seværdighederne og nyd den vibrerende atmosfære i de smalle gader.

Tag på golfbanen

Er du interesseret i golf, så kan du hurtigt komme til flere af de bedste golfbaner på Mallorca fra Magaluf. Både det nærliggende Golf d’Andratx – en af Mallorcas mest udfordrende baner – Golf Bendinat, Golf Son Vida, Golf Son Muntaner og Golf Son Quint, ligger alle i kort kørselsafstand fra området. 

Du kan glæde dig til mere end 20 fantastiske golfbaner, når du besøger Mallorca. Her er masser af udfordringer, smukke omgivelser og gennemtænke designs.

Sejlture omkring Mallorca

Lad dig fascinere af hundredvis af dyrearter, der lever i verdenshavene, sammen med Europas største hajtank og masser af sjove aktiviteter.

Hvor skal du bo i Magaluf?

Næsten lige meget hvilket hotel du vælger, kommer du aldrig langt fra den fantastiske strand i Magaluf. Der er række forskellige typer af hoteller i byen, da Magaluf jo har været kendt for sit festglade ansigt. Her er hoteller med on-site clubs, hvor DJ’s holder gang i den fra formiddag til tidlig morgen, men også hoteller særligt for børnefamilien, hvor legepladser og mini-klubber er vægtet. Endeligt er der voksenhotellerne og luksushotellerne, der i høj grad henvender sig til Magalufs “nye” publikum; de smarte jetsetters.

Bahia Principe Sunlight Coral Playa

Booking.com

INNSiDE by Meliá Calviá Beach

Booking.com

Sol Katmandu Park & Resort

Booking.com

Spisestederne i Magaluf

Der er masser af spisesteder i Magaluf og Palmanova, lidt til enhver smag. Man kunne fristes til at tro, at alt her var fastfood og junk, men det er faktisk ikke tilfældet, du finder nogle rimelig gode spisesteder i området.

Marked i Magaluf

Siden 2022 har der årligt været afholdt et Hippie marked i Magaluf, der er faldet sammen med årets musikfestival.

Shopping i Magaluf

Der er butikker at ose rundt i i Magaluf, kludebikse, parfumerier, lædervarebutikker mm. Du finder selvfølgelig også de velkendte minisupermarkeder, hvor du får alt fra chokoladekiks til badedyr.

Årlige begivenheder i Magaluf

November

Bålaften i Magaluf

De engelske fastboende i Calvià arrangerer hvert år en bålaften ved stranden i Magaluf. Eventet er er en tradition der fejres flere steder i Storbritannien til minde om Guy Fawkes, der forsøgte at sprænge det engelske parlament den 5. november, 1610.

Til bål-eventet grilles der bøffer og pølser, der laves aktiviteter for børn og der er fyrværkeri i de sene aftentimer.

Ofte Stillede Spørgsmål

Magaluf ligger små 30 km fra Palmas lufthavn.

En taxa fra lufthavnen vil koste omkring 40 euro og tage ca. 25 minutter.

Vigtige telefonnumre

Nationalt politi: 091
Nærpoliti: 092
Civilgarden: 062
Brand: 080
Maritime nødstilfælde: +34 900 202 202

Offentlig transport

Buslinje: 104, 105, 123, A12 (lufthavnsbus)

Flere skønne rejsemål du skal opleve på Mallorca