Cala Millor rejseguide og hoteltilbud

Cala Millor er det største turistmål på Mallorcas østkyst. Cala Millor, består af høje hoteller, der grænser op til den lange hvide sandstrand.

Cala Millor en bred vifte af butikker, restauranter, og nattelivet er langt mere livligt end andre områder på østkysten.

Leder du efter aktivitetsfyldte familieferier med masser oplevelser, vil du elske Cala Millor, med sin lange hvide sandstrand og store udvalg af barer, restauranter, butikker og familieunderholdning. Samtidig er Cala Millor et velbesøgt feriemål for par, der ønsker at forkæle sig selv, med god mad og wellness.

cala millor på kort over mallorca
Hotel & Overnatning

Bedste hoteller og hoteltilbud i Cala Millor

I tro stil med hvad du kender fra andre badebyer sydpå, er langt størstedelen af hotellerne i Cala Millor høje med hvidpudsede facader. Cala Millor er dog stadig ungt og derfor er faciliteterne på de fleste hoteller helt i top. Se hotellerne i Cala Millor her.

pool med solvogne omkring og strand i baggrunden i cala millor på mallorca

Hipotels Flamenco ****

Hotel Flamenco ligger lige bag den lange brede sandstrand i Cala Millor, tæt på alting og alligevel en oase af fred og ro. Hotellet tilbyder familivenlige rammer til en afslappende solferie, med rolige rene værelser, gode senge og masser dejlige faciliteter og aktivitetstilbud til at fulde opholdet i Cala Millor. Hotellets morgenmadsbuffet roses ofte af andre gæster, for det alsidige og brede udvalg af lækre spiser. Fra balkonen på værelset kan I nyde den smukke udsigt over stranden og havet, virkeligt smukt både morgen og aften. Hotellet har et dejligt poolområde udenfor samt indenfor, hvor der også er fitnessrum. I dagtimerne er der aktivitetsklub for de små, så du kan slappe af uden at skulle bekymre dig om opsyn.

SE TILBUD

book overnatning mallorca

balkon med havudsigt på hotel i cala millor mallorca

Hotel Marins Playa Suites – Adults Only ****

Nyd et romantisk ophold i Cala millor på dette lækre moderne adults only hotel lige ud til vandet. Hotellet nyder en af de bedste beliggenheder i Cala Millor, blot få minutters gang til strand samt butiks og restaurationsliv i byen. Hotellet byder på en afslappet og rolig atmosfære, ideelt til par der bare gerne vil undslippe hverdagens stress og jag og nyde livet under Middelhavets sol. Værelserne på hotellet er store og lyse, godt indrettede og har stor dejlig balkon til dem, hvor udsynet over vandet kan indtages mens sjælen finder ro.

SE TILBUD

book overnatning mallorca

sol over terrasse og pool på mercedes aparthotel i cala millor mallorca

Mercedes Aparthotel ****

Dette skønne lejlighedshotel er ideelt til familier der skal nyde en dejlig solferie på Mallorca, hvor der ikke skal tænkes på andet end total afslapning. Lejlighederne på hotellet er rummelige, har gode senge og er velindrettede til en familie, desuden kan I glæde jer til den enestående gode udsigt fra lejlighedens altan over hele Cala Millor og bugten. Lejlighedshotellet her ligger direkte ned til den lange brede sandstrand, så det står jer frit om livet skal nydes ved den store pool eller ved stranden. Hver aften underholdes der med livemusik og shows på scenen, så hele familien kan slutte dagen af med et smil. Hotellets store restaurant sikrer jer hver morgen en god start på dagen, med en stor og varieret morgenmadsbuffet efter alle kunstens regler.

SE TILBUD

book overnatning mallorca

daggry over pool med liggestole på hotel med strand i baggrunden i cala millor

Sentido Playa del Moro ****

Sentido Playa del Moro nyder en fantastisk god beliggenhed i Cala Millor, tæt på både strand og by. Hotellet her er et oplagt tilbud til par der søger et godt og alsidigt hotel med central beliggenhed, i kort afstand til byens restaurant og byliv samt strandområde. Hotellet tilbyder en række lækre faciliteter, som rummelige værelser, fitnesscenter, spa og wellnessområde, tyrkisk bad samt stort lækker poolområde både indendørs og udendørs, altsammen med til at fuldende en afslappende solferie i Cala Millor.

SE TILBUD

book overnatning mallorca

Aktiviteter & Seværdigheder

Aktiviteter og nærliggende seværdigheder i Cala Millor

Du er perfekt placeret, lige på midten af Mallorcas østkyst, der giver dig let adgang til seværdigheder i alle retninger. Mod nord kan du besøge de verdensberømte og dybt fascinerende Dragegrotter, Cuevas del Drach, samt Cuevas del Hams.

For mere byliv, lokal atmosfære og seværdigheder kan du med en kort køretur i bil eller bus, nå Manacor, Mallorcas næststørste by. Manacor byder desuden på en række historiske byggeværker, lokal kulinariske oplevelser i deres mange cellers samt naturligvis gode muligheder for at fylde indkøbskurven. Ud for Manacor, ligger også det mindre turistprægede strandområde, Porto Cristo, med dertilhørende lang og flot strandpromenade, hvor Mallorcas svar på Den Lille Havfrue, Sirena, sidder.

minitog kører fra cala millor på mallorca

Minitoget

Tag børnene med ombord på minitoget der tager jer med rundt i Cala Millor og de omkringliggende byer, så I kan lære hele området godt at kende uden at skulle løfte en fod. Der er to minitog i Cala Millor; et der kører til Cala Bona og Costa del Pins og et der kører mellem hotellerne og stranden.

segway udflugt fra sa coma mallorca til punta amer

Segway-udflugt til Punta Amer

Segways er en sjov og anderledes måde at opleve Mallorca på. Med segway kommer du næsten alle steder hvor fodgængere har adgang, bare uden at skulle anstrenge dig i varmen, perfekt for alle aldre. På denne udflugt tager I fra Sa Coma ud på Punta Amer odden, hvor I kan glæde jer til en smuk natur og udsigt, samt et besøg på den gamle fæstning.

Klik her for at booke udflugt hjemmefra

tur i luftballon fra cala millor mallorca

Oplev Mallorca fra fuglens øje

Én af de suverænt mest populære udflugter fra Cala Millor, er turen i luftballon. Her svæver du nænsomt gennem luften, og oplever Europas smukkeste ø fra fuglens perspektiv, hvor du tydeligt ser de smukke kyster, utrolige bjergformationer og de mange små byer under dig. Det er en utrolig sanselig og fortryllende oplevelse, du ikke bør snyde dig selv for.

Klik her for at booke din udflugt

tiger i zoo på mallorca en populær aktivitet for børnefamilier

Safari Zoo

I Sa Coma, lige syd for Cala Millor, ligger Safari Zoo, en stor zoologisk have, hvor dyrene går løs. Her kan du køre ind med bil eller hoppe med på en af de guidede ture med safari-toget, og opleve den vilde natur dens fauna helt tæt på. Parken har i alt over 600 dyr og har også en “baby-zoo”, hvor du kan opleve dyr, der er født i parken, heriblandt elefantunger. For børnene er der legeland rundt omkring i parken og der bydes på mad i de forskellige restauranter og caféer.

cruise langs kysten på middelhavet ud for mallorca

Nyd en tur omkring kysten

Nyd en dag med frisk havbrise under middelhavssolen, mens du sejler langs Mallorcas østkyst. Du kan se frem til at opdage maleriske skjulte bugter og laguner, hvor du kan hoppe i det krystalklare vand. Fra Cala Millor kan du hoppe ombord på en af katamaranbådene, der afgår fra molerne ved siden af stranden.

Klik her for at booke billet og spare penge på tur

gokarts på gokart bane i cala millor på mallorca

Tag en tur på go-kart banen

Få tilfredsstillet din indre adrenalinjunkie, og mærk suset, mens du træder på pedalen og mærker kraften komme i gang. Cala Millor er hjemsted for østkystens største go-kartbane, hvor du kan konkurrere med familie og venner om at komme først over målstregen.

udflugt i buggy fra cala millor mallorca

Tag på buggy-udflugt fra Cala Millor

En fed måde at opleve nogle af nordøstkystens største seværdigheder på, er med buggys. Fra Cala Millor kan du komme med på heldags og havldagsudflugter i buggy, hvor guiden tager dig med til nogle af de smukkeste steder og største seværdigheder.

Klik her for at booke buggyudflugt

ridetur på hesteryg i cala millor på mallorca

Nyd en sanselig ridetur på hesteryg

Der er intet som følelsen og friheden ved at ride på hest, især når du befinder dig på en af de smukkeste øer i verden. Udforsk den smukke kystlinje, det charmerende landskab eller de grønne græsgange i bakkerne bag Cala Millor, det er dig og hesten på eventyr.

legeland fantasy parc i cala millor mallorca

Fantasy Parc

Oppustelige slotte, go-karts, trampoliner, rutsjebaner og meget mere venter i Fantasy Parc, i hjertet af Cala Millor. Der er en bar og terrasse, så du kan slappe af og nyde en forfriskning, mens de små leger og morer sig.

gruppe cyklister på landevej med sol på mallorca

Lej en cykel

At leje en cykel i Cala Millor åbner op for en verden af muligheder. Tag på opdagelse i de hundredvis af kilometer af asfalterede veje, stræk benene til det yderste når du bestiger bjergenes hårnålesving, og mærk den rene friske luft, mens du træder frem. Cykling er én af de absolut mest populære aktiviteter på Mallorca, der er så mange muligheder, så mange udfordringer og så mange gode stunder at hente.

spil golf på golfbane med bunker og mange udfordringer

Udfordr dit handicap på golfbanen

Fra Cala Millor er du kun et smut fra fire af de bedste golfbaner på øen; Pula Golf, Golf Capdepera, Canyamel Golf og Son Servera Golf Club. Udfordr dit handicap på en af disse fremragende 18-hullers baner beliggende i de smukkeste omgivelser, og nyd en forfriskning i de stilfulde og charmerende klubhuse.

Seværdigheder nær Cala Millor

fæstningen castell de sa punta de amer mellem cala millor og sa coma på mallorca

Castell de sa Punta de n’Amer

Castell de sa Punta de n’Amer er uden tvivl den vigtigste seværdighed, du kan finde i Cala Millor. Den gamle fæstning, der ligger på toppen af Punta de n’Amer-næsset og naturreservatet. Fæstningen blev bygget som et resultat af de mange piratangreb, der fandt sted mellem det 15. og 17. århundrede, men det blev også brugt under den spanske borgerkrig. Castell de sa Punta de n’Amer byder på en interessant udstilling af våben, et cafeteria samt en fantastisk udsigt over bugten.

Læs mere om at besøge Castell de sa Punta Amer

cuevas de arta drystenshuler i canyamel mallorca

Cuevas de Artà

En af de store turistattraktioner tæt på Cala Millor er Cuevas de Ártà, eller blot Ártà-hulerne. Kom og oplev den fascinerende verden af stalagmitter og drypsten oplyst af farverigt lys der skaber et kabinet af mystiske silhuetter. Denne attraktion er for både børn og voksne, så afvis den ikke.

Læs mere om at besøge Cuevas de Arta

esglesia nova er en ufærdig open-air kirke i son servera på mallorca og en stor seværdighed

Església Nova

Et af de mest ikoniske seværdigheder i området findes i landsbyen Son Servera, en kort køretur fra Cala Millor. Kirken er designet af Joan Rubió, partner til Antoni Gaudí, som også deltog i projekter ved La Seu-katedralen, samt tegnede den smukke kirke og bankbygning i Soller. Kirken blev aldrig færdig, og står som et vartegn for området, og bliver brugt til forskellige arrangementer og ceremonier, en meget smuk og unik attraktion.

Læs om Son Servera

Strande

Strande i Cala Millor

strand og hoteller i cala millorÉn af grundene til at Cala Millor er blevet et så efterspurgt rejsemål på Mallorca, og dermed også udbygget så kraftigt over de seneste år, er helt klart den fantastiske lange sandstrand.

Den bløde sandstrand i Cala Millor, der blidt skråner ind med klart mousserende vand, opvarmet af sin beskyttede beliggenhed, gør stranden perfekt for dig, der vil nyde strandlivet. De rolige vande her gør det til et ideelt sted for familier med børn.

Der er masser af vandsports faciliteter, herunder en surfing-skole, plus solvogne og parasoller til leje på stranden. Cala Millors strand betragtes som én af ​​de bedste på Mallorca, et paradis for strandelskere og vandsports entusiaster.

Vejrudsigt

Vejret og vejrudsigt i Cala Millor

Spisesteder & Natteliv

Spisesteder og natteliv i Cala Millor

Cala Millor, Cala Bona, Sa Coma, s’illot, Port Vell og Son Servera, byder på et væld af lækre restauranter. God livskvalitet på Mallorca, er en af de vigtigste dyder på øen, her vil du finde flere restauranter med speciale i både indenlandske og internationale menuer, ikke at forglemme det gode mallorcinske køkken og dets specialiteter.

Der er et bredt udvalg af fiskerestauranter, tapasbarer og internationale temarestauranter rundt omkring i byen og ikke mindst langs den smukke strandpromenade.

Så er det kun tilbage at vælge den bedste restaurant og nyde maden!

Indkøb & Shopping

Shopping og indkøb i Cala Millor

Butikkerne i gadebilledet i Cala Millor, ligner en hvilken som helst anden badeferie by i Spanien. Her blender de små velkendte souvenirbutikker ind blandt caféer, arkader og madforretninger – kort sagt, finder du alt du måtte lyste eller mangle i Cala Millor.

Vil du på marked på ferien i Cala Millor, må du til Son Servera, én af nabobyerne. Her afholdes hver fredag fra morgenstunden et ret stort marked, hvor du finder alt fra frisk frugt til håndsyede lædervarer. Der bliver arrangeret mange ture til markedet og du kan blot spørge på dit hotel, hvordan du lettest kommer dertil.

Billeder

Billeder fra Cala Millor

Praktisk Info

Vigtige telefonnumre

  • Nationalt politi: 091
  • Nærpoliti: 092
  • Civilgarden: 062
  • Brand: 080
  • Maritime nødstilfælde: +34 900 202 202

 

Apoteker

Find et åbent apotek på Mallorca

Stort set alle byer på Mallorca har et apotek, dog varierer åbningstiderne.

For at finde et åbent apotek, eller åbningstider for et apotek, kan du klikke på linket nedenfor som tager dig til en ny side på spansk.

Når du lander på siden, vælg da ‘Mallorca’ fra listen i højre side. Ved siden af kan du nu vælge by fra en rullemenu.

Klik her for at finde et åbent apotek

 

Buslinje 401, 411, 424, A42

A42 er lufthavnsbus mellem Palma lufthavn og Cala Millor

Klik her for at se alle busstoppesteder og ruter på linje 400 busser

Hvor ligger Cala Millor?

 

Cala Millor ligger ved en 2 km bred sandstrand på Mallorcas smukke østkyst. Lige nord for området, finder du det mere rolige Cala Bona og Canyamel, mens du sydpå finder Sa Coma og s’Illot.

Flere dejlige rejsemål i Llevant

Llevant-regionen på Mallorca byder på mange dejlige rejsemål, hvor både strand, vild natur og charmerende byer fyldt med sjæl. Læs om Llevant-regionen her

 

Artà

Artà er en kulturel højborg på Mallorca, et område der gennem tiden har været hjemsted for den sociale elite. Artà byder på ophold på herregårde og charmerende palæer i hjertet af byen, som er omdannet til luksuriøse boutique hoteller, perfekt til par som søger romantik, god mad og afslapning. Artà turistinfo

 

Cala Bona

Cala Bona er bygget op om en hyggelig gammel havn, hvis promenade er fyldt med leben på barer, restauranter og hoteller. Cala Bona har to dejlige hvide sandstrande på hver side af havnen, en ideel solferie-destination til par og småbørnsfamilier der søger et alsidigt rejsemål. Cala Bona turistinfo

 

Cala Ratjada

Cala Ratjada er den ældste havneby på Mallorcas nordøstkyst, en charmerende lille by, der er blevet genoplivet med masser butikker, restauranter, barer og skønne hoteller. Cala Ratjada er blevet et populært rejsemål pga. den fantastiske beliggenhed i kort afstand til mange aktivitetstilbud og udflugtsmål. Læs om Cala Ratjada

 

Calas de Mallorca

Cala de Mallorca er en ny solferie-destination på Mallorcas østkyst, spækket med lækre hoteller, moderne faciliteter og aktivitetstilbud for hele familien. Calas de Mallorca er et godt valg til en rendyrket solferie, hvor det hele handler om afslapning og familietid i skønne rammer. Info om Calas de Mallorca

 

Canyamel

Canyamel er et mere eksklusivt rejsemål på Mallorcas nordøstlige side, en feriedestination der passer godt til voksne par, som vil nyde luksus, afslapning og lækker mad på hotellet. Canyamel byder på både luksus-resort, samt en håndfuld lækre strandhoteller med udsigt over hele den smukke bugt. Info om Canyamel

 

Capdepera

Capdepera er charmerende lille middelalderby, beliggende på en bjergtop med udsigt over havet og bjergene. Capdepera byder på lækre  og charmerende overnatningssteder, bla. luksus-landferie på agroturismo, SPA-hotel samt herregårdsferie i naturens smukkeste rammer. Capdepera turistinformation

 

Font de sa Cala

Font de sa Cala er en mindre men meget smuk bugt beliggende nord for Canyamel. Font de sa Cala er en relativt nybygget turistdestination, og hotellerne her byder indenfor i moderne nye rammer fyldt med lækre faciliteter og bekvemmeligheder til en fuldendt afslappende ferie. Font de sa Cala turistinformation

 

Manacor

Manacor er et oplagt rejsemål for jer der vil på cykelferie, vandreferie, golfferie eller bare på eventyr næsten hver dag, og ønsker et autentisk og afslappende sted at komme hjem til efter dagens ture. Manacor byder på herregårdsferie og fincaferie på landet, i rustikke og charmerende rammer. Manacor turistinformation

 

Porto Cristo 

Porto Cristo er et godt valg til en ferie uden formål, andet end afslapning og nydelse. Det alsidige område byder på både herregårdsferie, lejlighedshotel ved havnen og børnevenligt hotel med legepladser mv. Porto Cristo har en central beliggenhed, tæt på masser aktivitetstilbud og spisesteder. Porto Cristo turistinfo

 

s’Illot

s’Illot er en mindre solferie-destination på østkysten, perfekt til par og småbørnsfamilier der søger en traditionel solferie ved stranden med masser muligheder for både afslapning og aktiviteter til alle aldre. Hotellerne i s’Illot ligger centralt i byen, flere hoteller har udsigt fra værelserne over stranden og havet. s’Illot turistinfo

 

Sa Coma

Sa Coma er et nyere solferie-område beliggende på østkysten mellem s’Illot og Cala Millor. Sa Coma byder på hoteller til alle behov; her er både børnehoteller, lejlighedshoteller og voksenhoteller, de fleste beliggende centralt i forhold til indkøb, strand, restauranter og barer. Sa Coma turistinfo

 

Sant Llorenç des Cardassar

Sant Llorenç des Cardassar er et hyggeligt område, der byder på både herregårdsferie og fincahoteller på landet. Sant Llorenç des Cardassar er et oplagt rejsemål til jer der søger både eventyr, natur, oplevelser og smagen af det ‘ægte’ Mallorca, her får i lidt af det hele. Sant Llorenç des Cardassar turistinformation

 

Son Servera

Son Servera er en hyggelig og charmerende by, med tilhørende skønne arealer af mandelplantager, skove, enge og bakker. Son Servera er kendt som en populær golfferie-destination, hvor I har flere af Mallorcas mest udfordrende og smukkeste golfbaner indenfor kort kørselsafstand. Son Servera turistinfo

Events

Årlige events i Cala Millor

Januar

Sant Antoni

Fejringen af Sant Antoni er en af de mest traditionsbundne i den mallorcinske kalender. Sant Antoni Abat er dyrenes beskytter, og i et traditionelt landdistrikt som Son Servera, der har en lang historie med at opdrætte kvæg og får, betyder hyldesten af denne helgen meget for folket. Den officielle festdag er den 17. januar, men allerede flere dage før er festligheder i gang i både Son Servera, Cala Bona, Cala Millor og Costa del Pins.

Nogle af de mest elskede traditioner under Sant Antoni er de dansende djævle, ildløb gennem byen og bål i gaderne. På selve dagen er der tradition for at folk kommer med deres kæledyr, som modtager præstens velsignelse.

Fejringen af Sant Antoni stammer helt tilbage fra middelalderen, hvor den kom til øen fra Catalonien.

Juli

Festes de Mare de Déu dels Àngels de Cala Millor

Fra slut juli til start august er det tid for indbyggerne i Cala Millor til at fejre deres skytshelgen. Typsik varer festlighederne omkring to uger, hvor en masse sjove arrangementer og aktiviteter løber af stablen, som gør det sjovt for turister at deltage.

September

Turisme-festival

Gennem den sidste uge af september slutter Son Servera og Sant Llorenç de Cardarssar sig sammen om at arrangere en stor turisme-festival, som hylder områdernes stolte traditioner som populære feriedestinationer. Overalt i områderne Son Servera, Sant Llorenç des Cardarssar, Cala Bona og Cala Millor kan du se frem til et fuldt stablet program af sjove, kulturelle og smagfulde aktiviteter. På tapasruterne kan du få unikke og lækre tapas og pinxos for næsten ingen penge, sammen med gratis tapassmagning på nogle af hotellerne og barerne. Der vil være en række sjove sportskonkurrencer og spil, såsom en beachvolley-turnering eller den traditionelle catalanske Human Tower-konkurrence. Der er også mulighed for at møde nogle af Mallorcas mest elskede traditioner såsom de dansende kæmper og fyrværkerishows. Udstillinger og udvidede markeder, workshops, samt åbent hus arrangementer hos nogle af sports- og fritidsarrangørerne.

December

Julemarked

Cala Millor afholder hvert år et stort julemarked i december måned.

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?