Cuevas de Artà

cuevas de arta drystenshuler i canyamel mallorca
Om

Drypstensgrotterne, Cuevas de Artà, en imponerende oplevelse i Canyamel

Cuevas de Artà er beliggende mellem Cala Millor og Cala Ratjada, i byen Canyamel.
Én af de første besøgende i Cuevas de Artà, var Jules Verne, der efter sigende skulle have fundet inspiration til “Rejsen til Jordens Indre” i netop disse huler.

Stalaktitter tårner gennem de snævre gange og tunneller, med uhyre former, der i overtroisk forstand, giver et billede af himlen og helvede. Du inviteres på en rejse gennem Skærsilden, Paradis og Helvede, i de mystikfyldte gange i Cuevas de Artà.

Cuevas de Artà er skabt gennem tusinder af år og har dannet blandt andet en 22 meter høj stalagmit, der rejser sig som en menneskelig figur, fra gulvet i “Dronningens Kammer”.

De guidede ture i Cuevas de Artà inkluderer en tur på ca. en halv time med lyd og lysshows.

Cuevas de Artà er en god oplevelse for hele familien og måske de bedste grotter at besøge, hvis der er børn med.

Cuevas de Artà

Carretera de las Cuevas, S/N
07589 Canyamel. Artà.
Telefon: +34 971 841 293

Hvor

Capdepera

Capdepera er en historisk by der har udviklet sig ud fra fæstningen, Castell de Capdepera, der kroner hele området fra sin beliggenhed på den højeste bakketop. Capdepera byder på en charmerende by, hvor de små barer sikrer en altid hyggelig og intim stemning i de små skrå gader. Foruden Castell de Capdepera kan du også glæde dig til et besøg i familien Marchs (Banco March) tidligere sommerpalæ i Cala Ratjada, hvor en eminent skulpturpark venter og kunstudstillinger venter. Capdepera er særligt værd at besøge om onsdagen hvor det lokale marked løber af stablen, eller i maj måned hvor det store middelaldermarked afholdes på Castell de Capdepera.

Capdepera seværdigheder og marked

Flere seværdigheder omkring Capdepera

Opdag Llevant-regionen på Mallorca

Llevant regionen på Mallorca har sit navn efter Llevant bjergkæden og naturparken beliggende på øens nordøstlige kappe, nord for byen Arta. Regionen inkluderer populære rejsemål som Cala Bona, Cala Millor, Sa Coma, s’Illot, Cala Ratjada, Canyamel, Porto Cristo og Cales de Mallorca. Foruden disse er Llevant hjemsted for en række historiske byer som Arta og Manacor. Llevant byder på Mallorcas eneste via verde (grønne rute), smukke kyster med lækre strande, varierede landskaber af bjerge, landeveje og kuperet terræn, samt en masse charmerende landsbyer, som Sant Llorenc, Son Servera og Capdepera.

Flere

Flere drypstenshuler på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?