Playa de Muro – hotel, aktiviteter og udflugter til ferien

Playa de Muro er en moderne ferieby, beliggende på Mallorcas blå nordkyst og en meget attraktiv feriedestination for børnefamilier i alle størrelser.

Playa de Muro er en del af den mere end 14 km lange kyststrækning i Alcúdia-bugten, kendt for sine særlige børnevenlige forhold.

I Playa de Muro kommer du og din familie ikke til at mangle noget, byen er spækket med butikker, lækre restauranter og underholdningstilbud til alle aldre – alt til at skabe en uforglemmelig familieferie.

playa de muro på kort over mallorca
Overnatning

Bedste hoteller i Playa de Muro

Hotellerne i Playa de Muro spænder vidt, i såvel tema som målgruppe, her er noget for enhver smag. Playa de Muro er en feriedestination der har formået at gennemgå en utrolig forvendling gennem årene og er nu blevet en af de absolut mest populære ferieområder på Mallorca, takket være en konstant nytænkning og samarbejde mellem kommune og hoteller. Langt størstedelen af hotellerne i Playa de Muro er nye eller nyrenoverede, hvilket tilføjer en ekstra følelse af luksus og feriestemning.

playa muro mallorca hotel strand

Playa de Muro Village *****

Playa de Muro Village er måske en gammel kending blandt charterturister fra 90’erne, hvor hotellet hed Dunas Park og var et yndet hotel blandt danskerne. Hotellet er blevet genfødt, og tilbyder nu nye anderledes ferieoplevelser fra dets 5-stjernede luksusoase lige ved den bedste strand i Playa de Muro. Hotellet ligger fantastisk i forhold til både natur og vejnet, som giver direkte adgang til hundredvis af oplevelser i både nærområde og over hele Mallorca. Særligt par og aktive feriegæster som cyklister, vil finde dette hoteltilbud særligt interessant.

Se tilbud

book overnatning mallorca

pool på hotel ud til strand i playa de muro mallorca

Hotel Playa Esperanza ****

Dette lejlighedshotel lige ved stranden i Playa de Muro, tilbyder perfekte rammer og faciliteter til både par og børnefamilier, der leder efter et godt og alsidigt hoteltilbud i området. Hotellet har store velindrettede lejligheder, stort poolområde, haver, legerum og legeplads samt lækker restaurant der serverer skønne middelhavsretter. Lejlighedshotellet tilbyder desuden en række wellness-services, som spa, sauna, massage, zoneterapi samt andre behandlinger der hjælper kroppen med at slappe af og giver en euforisk følelse.

Se tilbud

book overnatning mallorca

muro mallorca playa hotel spa wellness

Grupotel Parc Natural & Spa *****

Dette lækre designhotel har sit navn efter det enorme naturreservat, Parc Natural s’Albufera, som området omkring Playa de Muro er kendt for. Hotellet er næsten splinternyt og henvender sig særligt til voksne og par, der leder efter hoteltilbud med spa og wellness faciliteter. Du skal vælge dette hotel når ferien skal have den helt rigtige base, hvor intet er overladt til tilfældigheder og hvor du og dit velbefindende er i centrum for alt.

Se tilbud

book overnatning mallorca

Aktiviteter & Seværdigheder
Strand

Strandene i Playa de Muro

Playa de Muro er det perfekte valg for strandelskere, med den omfattende kyststrækning af hvid sandstrand, lige for døren af næsten alle hotellerne.  Selve strækningen der hører til Playa de Muro, er i alt omkring 3 km lang og byder på rigtig fine faciliteter som brusere, toiletter, livreddere, beach-barer samt solvogne og parasoller.

Sandet er blødt og hvidt, det former sig efter din krop når først håndklædet er lagt. Vandet ud for Playa de Muro er lavt og krystalklart, helt perfekt til børn, der kan komme langt ud uden problemer.

Playa de Muro ligger i Alcúdiabugten og er dermed godt beskyttet mod kraftige vinde, kun friske og rolige havbriser mærkes og køler dejligt i den hede varme.

Vejrudsigt

Vejrudsigt og prognose for de kommende 7 dage

Spisesteder & Barer

Natteliv

Hotellerne har typisk aftenunderholdning arrangeret de fleste aftener hver uge, gennem sommermånederne. Du kan sagtens gå direkte ind på hotellerne og deltage selvom du ikke selv bor der.

Der er flere barer og restauranter i byen, der byder på live musik flere gange ugentligt, enten under maden eller i de sene aftentimer.

Nattelivet i Playa de Muro er dog meget begrænset og søger du diskoteker og fest, vil Alcúdia eller Ca’n Picafort være oplagte valg for dette. Her holder DJ’s gang i gæsterne til de lyse morgentimer, til lyden af de nyeste rytmer fra Europas hitlister.

Indkøb & Shopping
Praktisk Info

Vigtige telefonnumre

  • Nationalt politi: 091
  • Nærpoliti: 092
  • Civilgarden: 062
  • Brand: 080
  • Maritime nødstilfælde: +34 900 202 202

 

Apoteker

Find et åbent apotek på Mallorca

Stort set alle byer på Mallorca har et apotek, dog varierer åbningstiderne.

For at finde et åbent apotek, eller åbningstider for et apotek, kan du klikke på linket nedenfor som tager dig til en ny side på spansk.

Når du lander på siden, vælg da ‘Mallorca’ fra listen i højre side. Ved siden af kan du nu vælge by fra en rullemenu.

Klik her for at finde et åbent apotek

 

Buslinje 302, 315, 324, A32

Bus A32 er lufthavnsbus mellem Palma lufthavn og Playa de Muro.

Klik her for at se alle busstoppesteder og ruter på linje 300 busser

Hvor ligger Playa de Muro?
Playa de Muro er lillesøster til Muro, som befinder sig godt 10 kilometer længere inde på øen. Muro og Playa de Muro tilhører regionen es Pla, som hovedsageligt består af rurale og landlige områder.

Læs om ferie på landet i es Pla regionen.

Playa de Muro ligger i smukke og naturlige omgivelser, mellem et af Mallorcas beskyttede naturreservater og den lange lyseblå kyststrækning, der sammen danner en særlig renhed i vandet og dermed retten til at bære det europæiske kvalitetsstemplet ‘Blåt Flag Strand’.

Playa de Muro er en nyere ferieby, der stadig udvikler sig år for år. Den ligger desuden mellem 2 meget velkendte – og anerkendte feriedestinationer, Port d’Alcúdia og Ca’n Picafort. Én af Playa de Muros helt store fordele er, at næsten lige meget hvilket hotel I indlogerer jer på, vil I aldrig være i mere end 10 minutters gåafstand fra sand og strand.

Byen er fyldt med alt fra luksuriøse shoppingmuligheder, til arkader med klassiske videospil, hotellerne er i høj standard og tilpasset børnefamilier. Omkring Playa de Muro finder I et enormt udvalg af aktivitetsmuligheder og udflugtsmål, der passer til en hver interesse og alder.

Flere dejlige landlige destinationer i es Pla regionen

 

Sencelles

Sencelles ligger i den mest flade del af es Pla regionen, i uforstyrrede naturskønne omgivelser blandt marker, enge og skove. Sencelles er oplagt til aktiv ferie på cykel, ridning eller vandring, de mange kilometer landeveje og den centrale beliggenhed i hjertet af Mallorca, gør Sencelles til et godt bud på en landferie. Læs om ferie i Sencelles her

 

Ariany

Ariany er en småt og meget roligt område i es Pla, beliggende i den nordøstlige del af regionen. Ariany nyder en priviligeret placering på en bakketop med panoramaudsigt over det smukke rurale landskab. Her er en række spændende seværdigheder at nyde mens I slentrer gennem dukkebyen. Ariany er oplagt til aktiv ferie i private gemakker. Læs om Ariany her

 

Costitx

Costitx er en historisk lille landsby og et smukt ruralt område i hjertet af es Pla regionen. Costitx byder på en række interessante seværdigheder, samt en masse skønne fincas og feriehuse ude på landet, hvor I kan nyde den friske landluft og den gennemtrængende stilhed. Læs om ferie i Costitx

 

Algaida

Algaida er en typisk mallorcinsk landsby og landbrugsområde i es Pla regionen, blot 15 minutters kørsel fra Palmas lufthavn. Algaida er kendt som et populært st6ed for vandrere og cyklister, som kommer hertil for det alsidige terræn og afslappende rekreationsophold som de rustikke finca hoteller og agroturismos tilbyder. Læs meget mere om ferie i Algaida.

 

Petra

Petra er indbegrebet af en typsik mallorcinsk landsby; pastoral, charmerende og rolig. I Petra kan I nyde en række kulturelle og historiske seværdigheder, en af es Pla regionens mest populære cellers, samt afslappende ophold i naturskønne omgivelser på agroturismo og finca. Petra rejseguide og ferie.

 

Sineu

Sineu ligger lige i centrum af es Pla og Mallorca, og Sineu repræsenterer også Mallorcas hjerte. Den gamle middelalderby står smukt og nærmest uændret fra 1400-tallet, som gør det ekstra autentisk at nyde et ophold på et af de charmerende boutique hoteller i byen. Sineu byder på både kultur, seværdigheder, aktiviteter og lækre spisesteder. Læs om ophold i Sineu her.

 

 

Porreres

Porreres ligger sydligst i es Pla regionen og byder på såvel kulttur, historie og aflspning på landet. Porreres byder på ferie på agroturismo, finca, herregård og feriehus, alle ophold der giver plads til opladning for krop og sjæl i skønne charmerende rammer i den uspolerede natur. Området omkring Porreres byder på bjerger og landeveje, oplagt til aktive feriegæster. Læs om ophold i Porreres her.

 

Santa Margalida

Santa Margalida er et alsidigt område i es Pla regionen som kan besøges året rundt, her er både smukke kyster med lækre strande og rurale landdistrikter. Santa Margalida byder på masser dejlige feriehuse, som perfekt baser for jer der vil styre tempoet helt selv hver dag på ferien. Læs om Santa Margalida her.

 

Llubí

Llubí er den dag i dag stadig et landbrugsområde i es Pla regionen, hvor turismen ikke har fundet vej. Det lille område er kendt for biavl og kapers og der er mulighed for at nyde typiske lokale anretninger på spisestederne her. Llubí ligger godt placeret, nær både landeveje og motorvej og derer ikke langt til oplevelser for alle. Læs om ophold i Llubí her.

 

Santa Eugènia

Det gamle mølledistrik, Santa Eugènia består af 4 små landsbyer der ligger rundt om bjerget, Puig de Son Segui. Santa Eugènia er populært sted at holde ferie på landet for vandrere og golfere, der har faktastiske betingelser for at udfolde sig. Santa Eugènia nyder desuden en skøn beliggenhed blot 10 minutters kørsel fra Palma, alligevel langt fra bystøj og larm. Læs om Santa Eugènia her.

 

Sant Joan

Sant Joan er hele sjælen og hjertet i Mallorcas landbrug, et område som virkelig har bevaret sin landlige charme. Sant Joan er et godt sted at gå på opdagelse i Mallorcas historie, her er en række seværdigheder der virkelig fortæller meget om livet på øen. Ferie i Sant Joan byder på rustikke fincas, agroturismos og feriehuse, som tilbyder en autentisk følelse af livet på landet i den friske luft. Læs mere om Sant Joan her.

 

Montuïri 

Montuïri er en skøn gammel by fra middelalderen, der ikke har ændret udseende siden 1300-tallet. Montuïri byder på flere historiske seværdigheder der fortæller om Mallorcas udvikling gennem tusinder af år. Ferie i Montuïri byder bla. på yoga retreat på finca og i isolerede feriehuse, hvor I kan nyde privatlivets fred og den centrale beliggenhed. Læs mere om ferie i Montuïri her.

 

Maria de la Salut

Maria de la Salut byder på afslappende ferie på historiske herregårde og på agroturismo på landet. Her kan I bla. nyde en ferie på en olivengård der producerer olivenolie, eller på ombygget herregård og SPA-ophold. Hvad end I vælger, er Maria de la Salut et charmerende område der indbyder til romantik og ro i uspolerede omgivelser. Læs om ophold i Maria de la Salut her. 

 

Vilafranca de Bonany

Vilafranca de Bonany ligger i den vestlige del af es Pla regionen, nær Petra og Manacor. Vilafranca er et paradis for cykelryttere og vandrere, da naturen tillader alle niveauer, desuden er I ikke langt fra Mallorcas Via Verde rute, som tager jer hele vjen til Artà. Vilafranca tilbyder skøn herregårdsferie på landet, hvor luksus og autenticitet kombineres, perfekt til restitution efter en dag på farten. Læs om Vilafranca de Bonany her.

 

Lloret de Vistalegre

Lloret de Vistalegre er et skønt og uspoleret område centralt beliggende i es Pla regionen. Lloret byder på autentisk landligt ophold på familiedreven agroturismo, hvor økologi og tradition går hånd i hånd. Her er der tid til fordybelse, fysisk udfoldelse og til at smage på det ægte Mallorca. Læs om ferie i Lloret de Vistalegre.

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?