Rejse til Playa de Muro – Find billigste rejse til Playa de Muro

Find billigste rejser til Playa de Muro

Rejse, Playa de Muro, Mallorca 2018 - Fly, hotel og udlejningsbil

Playa de Muro er en moderne ferieby, beliggende på Mallorcas blå nordkyst og en meget attraktiv feriedestination for børnefamilier i alle størrelser.

Playa de Muro er en del af den mere end 14 km lange kyststrækning i Alcúdia-bugten, kendt for sine særlige børnevenlige forhold.

I Playa de Muro kommer du og din familie ikke til at mangle noget, byen er spækket med butikker, lækre restauranter og underholdningstilbud til alle aldre – alt til at skabe en uforglemmelig familieferie.

Sommerferie i Playa de Muro

Hoteltilbud i Playa de Muro

Playa de Muro er hjemsted for talrige hoteller, særligt velegnet til børnefamilier. Her er enkelte “adults only” hoteller, men området appellerer primært til børnefamilien.

Den gennemsnitlige hotelstandard i Playa de Muro er over middel, og du finder hele 39 hoteller og indkvarteringsmuligheder.

Bedste familiehoteller i Playa de Muro

Playa de Muro ligger i smukke og naturlige omgivelser, mellem et af Mallorcas beskyttede naturreservater og den lange lyseblå kyststrækning, der sammen danner en særlig renhed i vandet og dermed retten til at bære det europæiske kvalitetsstemplet ‘Blåt Flag Strand’.

Playa de Muro er en nyere ferieby, der stadig udvikler sig år for år. Den ligger desuden mellem 2 meget velkendte – og anerkendte feriedestinationer, Port d’Alcúdia og Ca’n Picafort. Én af Playa de Muros helt store fordele er, at næsten lige meget hvilket hotel I indlogerer jer på, vil I aldrig være i mere end 10 minutters gåafstand fra sand og strand.

Byen er fyldt med alt fra luksuriøse shoppingmuligheder, til arkader med klassiske videospil, hotellerne er i høj standard og tilpasset børnefamilier. Omkring Playa de Muro finder I et enormt udvalg af aktivitetsmuligheder og udflugtsmål, der passer til en hver interesse og alder.

Restauranter og mad i Playa de Muro

Restauranter, barer og caféer i Playa de Muro serverer lækre anretninger ud fra præmissen om, at imødekomme alle behov fra et bredt internationalt publikum. I finder alt fra traditionelle mallorcinske middelhavsretter, til moderne avantgarde spisning fra Europas nyeste madtrends.

Strand i Playa de Muro
Playa de Muro er det perfekte valg for strandelskere, med den omfattende kyststrækning af hvid sandstrand, lige for døren af næsten alle hotellerne.  Selve strækningen der hører til Playa de Muro, er i alt omkring 3 km lang og byder på rigtig fine faciliteter som brusere, toiletter, livreddere, beach-barer samt solvogne og parasoller.

Sandet er blødt og hvidt, det former sig efter din krop når først håndklædet er lagt. Vandet ud for Playa de Muro er lavt og krystalklart, helt perfekt til børn, der kan komme langt ud uden problemer.

Playa de Muro ligger i Alcúdiabugten og er dermed godt beskyttet mod kraftige vinde, kun friske og rolige havbriser mærkes og køler dejligt i den hede varme.

Aktiviteter i Playa de Muro

Der er en masse aktivitetstilbud omkring stranden i Playa de Muro, såsom vindsurfing, en tur på bananen, vandscooter, spil på stranden og snorkling.

Playa de Muro har stor tiltrækningskraft for aktive rejsende, særligt cykelryttere og sportsfolk der søger luksuriøse forhold, kommer hertil for at nyde områdets naturlige faciliteter. Naturreservatet s’Albufera i udkanten af Playa de Muro, består af hundredvis af små laguner, der er hjem til over 200 forskellige dyrearter og meget attraktivt for naturelskere at nyde en halv dag.

Aktiviteter som hesteridning, triatlon, mountainbiking, dykning, løb, tennis og golf, er alle populære sportsgrene i Playa de Muro.

Aktiviteter særligt for børn  i Playa de Muro

Playa de Muro har masser aktiviteter og udflugtsmål særligt for børn og familier.

Besøg den skøre træ-labyrint, El Laberinto Maze, der gemmer på monstre, klovne og hekse, der gemmer sig mellem labyrintens mange små gange, som I sammen skal forsøge at komme igennem.

Hidropark i Alcúdia er blandt Mallorcas største vandland, med rutsjebaner til de helt små og til adrenalin-junkien. Her finder du også et særligt vandland til de helt små, figurer at lege med samt minigolf og restaurant.

De fleste hoteller i Playa de Muro har over sommerperioden (juni-september) børneklubber, hvor sjove figurer og guider tager børnene med på skattejagt, danser og leger, så energien bliver godt brugt i det rigtige selskab.


Udflugtsmål og seværdigheder nær Playa de Muro

Fra Playa de Muro har du mulighed for at skabe en ferie i ferien med de mange udflugtsmål og seværdigheder, der ligger lige for døren. Besøg Mallorcas lillebror, den idylliske ø Menorca på en dagstur, overfarten tager kun 2 timer. Du kan også sejle omkring bugten i katamaran med glasbund og opleve liver over og under vandet mellem små laguner langs kysten.

Tag turen ud på østkysten og oplev nogle af Mallorcas mest ikoniske seværdigheder, nemlig de imponerende Dragegrotter. Her vokser tusindvis af drypsten fra gulv og loft i underjordiske huler, rundt om Europas største underjordiske sø, som I sejler rundt på og oplever hvordan farvede lys gør hulerne til et rent eventyrland.

Er du interesseret i historie, så kom helt tæt på en ægte romersk landsby. I udkanten af Alcúdia finder du intet mindre end Mallorcas første hovedstad, Pollentia.

Der er rigeligt at vælge mellem, når det kommer til udflugtsmål i Playa de Muro!
Indkøb & shopping i Playa de Muro

I finder et bredt udvalg af forretninger, med alt fra typiske souvenirs og badetilbehør til lækre moderne parfumerier og tøjbutikker.

Hver lørdag formiddag afholdes et lokalt marked i Playa de Muro, hvor I kan prutte om prisen på solbriller, lædervarer, tasker og meget andet, mens I nyder stemningen. Mallorcas markeder er berømte og hvis I vil have den fuldendte oplevelse, så tag til markedet i Alcúdia søndag eller tirsdag.

Her er også rigeligt muligheder for at købe ind til en god strandtur, eller til at fylde lidt lækkert på hotelværelset.

Marked i Playa de Muro

Playa de Muro har ikke sit eget marked, men du kan let tage ind til Alcúdia hver tirsdag og søndag, hvor et af Mallorcas mest populære markeder afholdes.

Her er der god mulighed for at gøre en god handel på tasker, elektronik, sko, tøj og meget mere.
Underholdning og natteliv i Playa de Muro

Hotellerne har typisk aftenunderholdning arrangeret de fleste aftener hver uge, gennem sommermånederne. Du kan sagtens gå direkte ind på hotellerne og deltage selvom du ikke selv bor der.

Der er flere barer og restauranter i byen, der byder på live musik flere gange ugentligt, enten under maden eller i de sene aftentimer.

Nattelivet i Playa de Muro er dog meget begrænset og søger du diskoteker og fest, vil Alcúdia eller Ca’n Picafort være oplagte valg for dette. Her holder DJ’s gang i gæsterne til de lyse morgentimer, til lyden af de nyeste rytmer fra Europas hitlister.

Hvor ligger Playa de Muro?

©2018 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, billigste flybilletter til Palma, hotel på Mallorcas, destinationer, seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?