Port d'Alcúdia - Rejseguide og overnatningstilbud

Hotel og overnatningstilbud i Port d’Alcúdia

Du finder over 100 indkvarteringsmuligheder, alene i Port d’Alcúdia – alt fra adults only hoteller til børnehoteller og lejligheder. Du finder ofte rigtig gode tilbud på hotellerne i Port d’Alcúdia, da der er stor konkurrence iblandt dem. Støstedelen af hotellerne tilbyder både halvpension og all-inclusive.Booking.com

Overnatning på Hotel Ivory Playa Sport & SPA i Port de Alcudia

Hotel Ivory Playa Sport & Spa ***

Hotel Ivory Playa Sport & Spa er et rigtig fint og alsidigt hotel med en lækker beliggenhed, for dig der skal på eventyr. Lejlighedshotellet har velindrettede lejligheder med soveværelse, opholdsstue/køkken, badeværelse samt stor balkon, oplagt til par eller små familier. Hotellet tilbyder en række ekstraservices, som massage, cykeludlejning og underholdning.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaSammenlign overnatningstilbud paa Mallorca

Bedste all-inclusive hotel i Port Alcudia, Mallorca

Viva Eden Lago – All-Inclusive ****

All-inclusive skal vitterligt være ALL-INCLUSIVE, og det er lige hvad Viva Eden Lago kan give dig! Hotellet har en fantastisk beliggenhed mellem Port d’Alcúdia og Playa de Muro, med den berømte strand lige på modsatte side af vejen. Hotellet er et oplagt valg hvis du rejser med børn, eller er afsted på aktiv ferie pga. faciliteterne og den herlige beliggenhed. Fra hotellet har du nem adgang til alle områdets seværdigheder og udendørs aktivitetstilbud.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaSammenlign overnatningstilbud paa Mallorca

lej ferielejlighed med havudsigt havnepromenaden i Port Alcudia

Ferielejlighed med havudsigt i Port d’Alcúdia

Hvis du er til leben, menneskekiggeri og skøn udsigt, så er ferielejligheden lige hvad du leder efter! Lejligheden er beliggende direkte på havnepromenaden i Port d’Alcúdia, over de mange restauranter og butikker der trækker tusindvis af glade feriegæster forbi hver dag. Både solopgang og solnedgang fra balkonen over bugten er et syn for guder, næsten ubeskriveligt smukt. Om aftenen, er du lige i smørhullet når der skal vælges mellem de hundredvis af lækre restauranter.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorca

JS Sol Alcudia hoteltilbud

JS Sol Alcúdia ****

JS Sol de Alcudia, som ligger 450 m fra stranden i smukke Port d’Alcudia, byder på fantastisk udsigt over søen Lago Menor og Tramuntanabjergene. Hotellet ligger i nærheden af butikker og natteliv og har både stor udendørs swimmingpool og børnepool. Der er gratis liggestole og parasoller. På træterrassen er der boblebad, sauna og højtryksbruser. Hotellets buffetrestaurant serverer egnsretter og international mad. Derudover tilbydes der show-køkken og en ugentlig temaaften. Der er også en bar på terrassen ved swimmingpoolen, hvor der er levende musik hver aften.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaSammenlign overnatningstilbud paa Mallorca

Adults Only hotel i Port Alcudia

Hotel Astoria Playa Adults Only 4* Sup ****

Det moderne Hotel Astoria Playa er forbeholdt voksne og ligger i hjertet af det populære resort Alcudia, blot 150 m fra stranden. Det byder på gratis WiFi samt 2 udendørs swimmingpools, herunder 1 med et afslapningsområde. Hotellet er omkranset af en en have på 4.000 m², og omfatter rummelige solterrasser med 3 udendørs spabade og en snackbar ved poolen. Der tilbydes desuden minigolf samt billard- og bordtennisborde. Restauranten har show-køkken. Astoria Playa Hotel byder på daglig underholdning, som varierer med årstiden og omfatter dart, sjov i poolen og aerobic samt aftenunderholdning med levende musik, kabaret og andre professionelle shows flere gange om ugen. Hotel Astoria Playa Audlts Only er udstyret til at indkvartere atleter. Hotellet tilbyder særlige menuer samt behandlinger og massage. Der findes desuden et cykelværksted.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaSammenlign overnatningstilbud paa Mallorca

stort hotel i Port Alcudia med børneklub

Grupotel Maritimo ****

Grupotel Maritimo ligger kun 150 m fra Alcudia-stranden og tilbyder 2 udendørs swimmingpools og en tennisbane. Relax-afdelingen omfatter indendørs swimmingpool, boblebad og massage. Alle de airconditionerede værelser på Grupotel Maritimo har egen balkon. Samtlige værelser har satellit-tv og minibar. Der serveres en varieret morgenbuffet i hotellets restaurant. Middagsbuffeten omfatter en bred vifte af internationale retter og typiske retter fra Mallorca. Der er desuden loungebar og terrasse. Du kan nyde aftenunderholdning, herunder levende musik og dans på Grupotel Maritimo. Der er miniklub og en legeplads for børn.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaSammenlign overnatningstilbud paa Mallorca

Godt golfhotel i Port Alcudia

Vanity Hotel Golf – Adults Only ****

Et ideelt hotel til golfere og aktive gæster i Port d’Alcudia, er det dette eksklusive hotel, som kun er for voksne. Hotellet er bekvemt beliggende direkte ved stranden, men stadigvæk i centrum af byen.Udnyt de mange sportslige aktiviteter der er til rådighed, spa og fitness-faciliteterne og den udendørs swimmingpool, der giver dig masser af muligheder for en aktiv fritid. Gæster kan glæde sig over 2 restauranter, en serverer mad i buffetstil og den anden, som serverer snacks med havet som smuk baggrundskulisse. Dette elegante og moderne hotel har også en afslappet og rolig atmosfære takket være de store haver, der omgiver bygningerne.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaSammenlign overnatningstilbud paa Mallorca

Billige flybilletter til Mallorca

Seværdigheder og udflugtsmål nær Port d’Alcúdia

Der er masser at se og opleve nær Port d’Alcúdia.

Tag på såfart med glasbåds-katamaranen fra havnen, der sejler dig rundt om kysten, hvor du på tæt hold oplever livet over, under og omkring havoverfladen. Undervejs er der mulighed for badning i én af de små krystalklare laguner.

Selve Alcúdia med dens enorme bymure og porte, tyrefægtnings-arenaen og mange hyggelige gader, er absolut også en seværdighed, ikke mindst tirsdag og lørdag, hvor et kæmpe marked finder sted.

her ses Santa Anna kapellet og oratoriet, en lille kirkebygning fra middelalderen i Alcudia+
besoeg kunststudio på mallorca+
De romerske ruiner af byen Pollentia i udkanten af Alcudia på Mallorca+
kirker mallorca alcudia seværdighed+
Udsigt over pollenca og port de pollenca fra bjerget puig de maria+
Strandene i  Port d’Alcúdia

holiday alcudia majorca

Strandene i Alcúdia er uden tvivl de suverænt bedste på hele Mallorca. Den 14 km lange strækning i Alcúdiabugten byder på hvidt silkeblødt sand, kart og lavt middelhavsvand langt ud samt et væld af aktiviteter for børn og voksne.

Stranden starter ved marinaen i Puerto Alcúdia og strækker sig hele vejen til Playa de Muro og Can Picafort længere øst på. Du kan gå hele vejen til Can Picafort langs stranden. Der er kun lige et sted hvor du skal ud på vejen og over en lille bro.

Hvad der gør Alcudias strande så populære er blandt andet, at de i gennemsnit er svimlende 80 meter brede og du skal ligeledes lige så langt ud i vandet før du ikke kan bunde. Der er så eget plads, at selvom der er mange legende børn og mange mennesker, vil du ikke blive påvirket af det. Du kan stort alle steder leje solvogne og der er opsat parasoller flere steder, så du kan slappe af mens du lytter til lydene af glade børn, de blide bølger der bruser i vandkanten og mærker følelsen af ferie og afslapning der får dig til at glemme alt andet.

Langs stranden er der fyrretræer, der adskiller stranden fra hotellerne og hovedvejen, der løber gennem Alcúdia.  Her er anlagt særlige træbroer, der gør det bekvemt for handicappede og jer med barnevogne, at passere for at komme ned på stranden.

Uanset hvilken del du vælger er der ingen tvivl om, at du kommer til at nyde den mest fantastiske strand. Hvis der er én ting, som alle besøgende i Alcúdia er enige om, er det kvaliteten af stranden.

 

Det første strandområde er tæt på havnen i Alcudia, denne del kaldes ofte “Xara” og har ikke det bedste sand, det kan til tider være lidt mørkt og mudret. Det er stadig et dejligt stykke strand, dog mere velegnet til ikke-børnefamilier. Her finder du også en lang række caféer og restauranter, hvilket er ideelt, hvis man ikke er typen der vil ligge hele dagen på en solvogn, så er du tættere på bylivet.

Vi bevæger os længere øst på og kommer nu til Ciudad Blanca, bedre kendt som “Bellevue”. Dette er nok et af de mest populære områder i Alcúdia. Her finder du det hvide silkebløde sand, lavvandet badevand, men stadig tæt på restauranter og shopping. Ideelt for børnefamilier, og de fleste hoteller i dette område tilbyder børneklubber og andre aktiviteter for børn og unge. Her finder du windsurfing, vandcykler, bananen, gliding og vandscootere – alle ingredienser til en perfekt ferie for hele familien.

Videre igen kommer vi til Playa de Muro. Et mere roligt og stilfærdigt område i Alcúdiabugten, stadig børnevenligt, men mere rustikke omgivelser præger området.Xara: Stranden Xara ligger tættest på selve havnen i Port d’Alcúdia og strækker sig små 150 meter. Bag stranden løber strandpromenaden fyldt med butikker og caféer og gør stykket ekstra ‘livligt’. Sandet her kan være lidt mørkt, men vandet er stadig lavt og mildt.

Ciudad Blanca: Stykket der strækker sig godt 3.500 meter langs bugten, indtil Playa de Muro overtager. Sandet på stykket her er fint hvidt, vandet er lyseblåt og fuldstændigt krystalklart, perfekt til dig med mindre børn. Her er rigeligt med solvogne, parasoller beach-barer og brusere, der gør det bekvemt at nyde dagen ved stranden.
Sport & Aktiviteter i Port d’Alcúdia

Aktiviteter i/ved vandet: Langs stranden er der masser muligheder for, at spille spil og boltre sig i sandet, stranden er mere end 80 meter dyb. Ved stranden kan du også leje vandscootere, tage tur med bananbåden, få luft under vingerne med paragliding, surfing og kite-surfing, snorkle, dykke eller endda tage på fisketur med båd fra Port d’Alcúdia.

Aktiviteter på land: Nyd kyststrækningen på hesteryg, spil golf på én af Mallorcas flotteste golfbaner, tag på eventyr på cykel eller til fods i den smukke natur, hold formen ved lige til en gang fitness eller sving ketsjeren i et sæt tennis eller squash – mulighederne er nærmest uendelige i Port d’Alcúdia.

guidet vandretur fra Alcudia

Vandretur til La Victoria

Oplev magien og naturskønheden i La Victoria i Alcúdia. Gå i det grove og smukke landskab, hvor du vil se masser af forskellig flora og fauna. Nyd den blændende udsigt, der kombinerer skov og hav. Denne smukke rute fører dig gennem mageløse landskaber, der har bevaret deres grove naturlige skønhed, da de ikke så ofte besøges af større grupper. Få mere at vide om områdets historie, mens din ekspertguide fører dig af sted langs ruten. Gå gennem skoven, og find en mageløs udsigt over Alcúdia- og Formentor-bugtene nedenfor.

Hotelovernatning paa Mallorca tilbud

Guidet trekkingtur i Tramuntana med start i Alcudia

Guidet trekking i Tramuntana

Få stillet din eventyrlyst med en trekking- og vandretur i bjergene tæt ved den storslåede UNESCO-fredede nordkyst. Dette er et af Mallorcas ultimative eventyr, der byder på en fantastisk udsigt over lokalområdet og spændende aktiviteter, som rappelling.

Tag op i bjergene væk fra turistresorterne og -strandene for at opleve det betagende landskab på Mallorca nordkyst, hvor du finder en del af det UNESCO-fredede Serra de Tamuntana. Denne tur er mere spændende end en almindelig vandretur i bjergene, og det krævende terræn er fyldt med stenede og udfordrende stier.

Fra denne højde er der en fantastisk udsigt over kysten. På klare dage kan du se halvøen Cap de Formentor og måske endda den nærliggende ø Menorca. Når du har gennemført trekkingturen, kan du fortsætte ind i kløften, hvor dagens virkelig test venter på dig: nervepirrende kløftrappelling. Hør ekkoet der kastes tilbage fra de omkringliggende klipper, mens du rappeller ned for at udforske den enorme hule, der er dannet naturligt gennem årtusinder.

Hotelovernatning paa Mallorca tilbud

Albufera naturparken og vådområdet ved Alcudia er et godt sted at spotte fugle+
borneaktiviteter_alcudia_hindropark+
+
+

Hvilken type restauranter og mad finder jeg i Port d’Alcúdia?

Du finder alt lige fra traditionelle mallorcinske restauranter, til orientalske tungebrændere i Port d’Alcúdia – herunder naturligvis masser af pizzariaer og andre fastfood restauranter.

Langs havnefronten i Port d’Alcúdia, finder du et pulserende restaurationsliv, der byder på fantastisk udsigt over havnen og havet.

Et par anbefalinger til restauranter:

anbefalinger til børnevenlig restaurant i Port Alcudia

Como en Casa

Como en Casa er en børnevenlig restaurant, der vokser sig mere populær blandt børnefamilier år for år i Port d’Alcúdia. Stedet byder på et børnevenligt og alsidigt menukort, samt en unik indretning der emmer af kreativitet og børnevenlig sjæl.

Læs anmeldelser

Anmeldelser af restauranter paa Mallorca

Can Puyetes autentisk mallorcinsk restaurant i Port Alcudia

Ca’n Puyetes

Ca’n Puyetes er en stor tapasrestaurant, der overordnet får rigtig fine anmeldelser. Restauranten ligger i en af sidegaderne i Port d’Alcúdia og har faktisk to huse på hver side af gaden, hvor I som gæster sidder mellem de to huse, det skaber en helt særlig og intim atmosfære der gør restauranten til en oplevelse.

Læs anmeldelser

Anmeldelser af restauranter paa Mallorca

Ramon's Bar i Port Alcudia klassisk spansk tapasbar

Ramon’s Bar

Ramon’s Bar er en ægte Spansk tapasbar, der tiltrækker stamgæster og folk der ønsker en mere afslappet og uformel atmosfære. I kan meget vel ende med at vente på bord i over en halv time her, og servicen er hverken personlig eller smilende, tilgengæld autentisk! Her er stort set altid fyldt op, hvilket vidner om et godt køkken.

Læs anmeldelser

Anmeldelser af restauranter paa Mallorca

Aktiviteter særligt for børn i Port d’Alcúdia

For de helt små er der legepladser omkring i byen, go-kart baner, minigolf og spilleautomater en masse.

I det nærliggende ferieområde, Playa de Muro, finder du den sjove eventyrlabyrint, El Laborinto Maze – et sikkert hit hos børnene.

I udkanten af Port d’Alcúdia finder du også det store vandland, Hidropark. Her kan hele familien finde det indre legebarn frem, når det kilder i maven på ned ad en af parkens 27 vandrutsjebaner.

borneaktiviteter_alcudia_hindropark+

Indkøb og shopping i Port d’Alcúdia

Gaderne i Port d’Alcúdia er fyldt med alt fra velkendte minisupermarkeder til luksusbutikker med internationale brands. Du finder tøjforretninger, parfumerier, lædervarer, elektronik og souvenirs i byen.

Hver tirsdag og søndag fra morgenstuden, skal du tage til selve Alcúdia, hvor et af øens bedste markeder afholdes.
By -og natteliv i Port d’Alcúdia

Port d’Alcúdia er centrum for det meste af nattelivet på Mallorcas nordvestlige kappe. Omkring marinaen finder du et væld af barer og caféer med forskellige temaer. I gaderne bag marinaen gemmer der sig nogle fede diskoteker og klubber, der holder natten ung med pulserende rytmer, lasershows og farvede drinks.
Hvor ligger Alcúdia på Mallorca?

Andre nærliggende destinationer i området er, Ca’n Picafort, Playa de Muro og Port de Pollenca. Port de Alcúdia er langt den største af de fire populære destinationer heroppe på nordkysten, men samtidig byder de alle på forskellige ting.

Flere spænde rejsemål i Raiguer regionen

Vejrudsigt for Port d’Alcúdia

ALCÚDIA Vejrudsigt

©2019 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?