Rejse til Port d'Alcúdia - Billigste flyrejse, hotel og lejlighed i Port d'Alcúdia

Port d’Alcúdia er Mallorcas – måske endda Europas – mest populære charterferie-destination.

Den næsten 14 km lange hvide sandstrand, der løber langs den azurblå klare kyst, har siden 60’erne været synonym med sommerferie og evige familieminder. Port d’Alcúdia er et sted hvor både børn og voksne er sikre på både afslapning og underholdning i selvvalgt tempo.

Langs den fantastiske Alcúdia-bugt, der strækker sig fra Port d’Alcúdia i vest, til Ca’n Picafort mod øst, ligger hundredvis af lækre hoteller og lejlighedskomplekser med udsigt til havet, der tilbyder alt fra budgetferier til topklasse luksus.

Port d’Alcúdia er derfor det rette sted for dig, der virkelig vil have ægte all-inclusive på ferien!

Bedste hoteller i Port d'Alcúdia

Hotel i Port d’Alcúdia

Du finder over 100 indkvarteringsmuligheder, alene i Port d’Alcúdia – alt fra adults only hoteller til børnehoteller og lejligheder. Du finder ofte rigtig gode tilbud på hotellerne i Port d’Alcúdia, da der er stor konkurrence iblandt dem. Støstedelen af hotellerne tilbyder både halvpension og all-inclusive. Find det bedste tilbud på hotel for dig

Billig og sikker biludlejning

Nedenfor finder du absolut billigste biludlejningstilbud på Mallorca. Vælg om du vil afhente bilen i Palmas lufthavn eller et aftalt sted i selve Port d’Alcúdia, måske ved dit hotel eller din lejlighed.

Hvilken type restauranter og mad finder jeg i Port d’Alcúdia?
Du finder alt lige fra traditionelle mallorcinske restauranter, til orientalske tungebrændere i Port d’Alcúdia – herunder naturligvis masser af pizzariaer og andre fastfood restauranter.

Langs havnefronten i Port d’Alcúdia, finder du et pulserende restaurationsliv, der byder på fantastisk udsigt over havnen og havet.

Strandene i  Port d’Alcúdia

Xara: Stranden Xara ligger tættest på selve havnen i Port d’Alcúdia og strækker sig små 150 meter. Bag stranden løber strandpromenaden fyldt med butikker og caféer og gør stykket ekstra ‘livligt’. Sandet her kan være lidt mørkt, men vandet er stadig lavt og mildt.

Ciudad Blanca: Stykket der strækker sig godt 3.500 meter langs bugten, indtil Playa de Muro overtager. Sandet på stykket her er fint hvidt, vandet er lyseblåt og fuldstændigt krystalklart, perfekt til dig med mindre børn. Her er rigeligt med solvogne, parasoller beach-barer og brusere, der gør det bekvemt at nyde dagen ved stranden.

Aktiviteter i Port d’Alcúdia
Aktiviteter i/ved vandet: Langs stranden er der masser muligheder for, at spille spil og boltre sig i sandet, stranden er mere end 80 meter dyb. Ved stranden kan du også leje vandscootere, tage tur med bananbåden, få luft under vingerne med paragliding, surfing og kite-surfing, snorkle, dykke eller endda tage på fisketur med båd fra Port d’Alcúdia.

Aktiviteter på land: Nyd kyststrækningen på hesteryg, spil golf på én af Mallorcas flotteste golfbaner, tag på eventyr på cykel eller til fods i den smukke natur, hold formen ved lige til en gang fitness eller sving ketsjeren i et sæt tennis eller squash – mulighederne er nærmest uendelige i Port d’Alcúdia.

Aktiviteter særligt for børn i Port d’Alcúdia
For de helt små er der legepladser omkring i byen, go-kart baner, minigolf og spilleautomater en masse.

I det nærliggende ferieområde, Playa de Muro, finder du den sjove eventyrlabyrint, El Laborinto Maze – et sikkert hit hos børnene.

I udkanten af Port d’Alcúdia finder du også det store vandland, Hidropark. Her kan hele familien finde det indre legebarn frem, når det kilder i maven på ned ad en af parkens 27 vandrutsjebaner.

Seværdigheder og udflugtsmål nær Port d’Alcúdia

Der er masser at se og opleve nær Port d’Alcúdia.

Tag på såfart med glasbåds-katamaranen fra havnen, der sejler dig rundt om kysten, hvor du på tæt hold oplever livet over, under og omkring havoverfladen. Undervejs er der mulighed for badning i én af de små krystalklare laguner.

Selve Alcúdia med dens enorme bymure og porte, tyrefægtnings-arenaen og mange hyggelige gader, er absolut også en seværdighed, ikke mindst tirsdag og lørdag, hvor et kæmpe marked finder sted.
Indkøb og shopping i Port d’Alcúdia

Gaderne i Port d’Alcúdia er fyldt med alt fra velkendte minisupermarkeder til luksusbutikker med internationale brands. Du finder tøjforretninger, parfumerier, lædervarer, elektronik og souvenirs i byen.

Hver tirsdag og søndag fra morgenstuden, skal du tage til selve Alcúdia, hvor et af øens bedste markeder afholdes.

Barer og natteliv i Port d’Alcúdia

Port d’Alcúdia er centrum for det meste af nattelivet på Mallorcas nordvestlige kappe. Omkring marinaen finder du et væld af barer og caféer med forskellige temaer. I gaderne bag marinaen gemmer der sig nogle fede diskoteker og klubber, der holder natten ung med pulserende rytmer, lasershows og farvede drinks.
Hvor ligger Alcúdia på Mallorca?

©2018 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, billigste flybilletter til Palma, hotel på Mallorcas, destinationer, seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

 

Webdesign af Acces Digital - Professionelle hjemmesider

Log in with your credentials

Forgot your details?