Rejseguide til oplevelser i Bunyola

Opdag og oplev Bunyola herFerie i Bunyola byder på smuk natur, hyggeligt bjergidyl og masser aktiviteter og luksus

Indkvartering og ophold i Bunyola

Du har en helt unik mulighed for at bo som adelig i Bunyola. De fleste indkvarteringsmuligheder her i området, består af imponerende fincas på bjergsiderne, der tilbyder et udsyn over bjergenes grønne dyner, med Bunyola beliggende som en perle centralt i billedet.

Du skal vælge netop dette område hvis du tager til Mallorca for at slappe af og mærke førsteklasses rustik luksus.
Bunyola er en af disse charmerende byer, du normalt vil se i blade, på postkort eller i rejseartikler.

Alle gader i Bunyola fører ind til Sa Plaça, byens centrale torv, hvor størstedelen af de små gadecaféer holder til. Det er her de lokale samler sig om formiddagen til en espresso og dagens avis eller et spil kort, mens verdenssituationen vendes ivrigt i katalanske gloser, mens resten byen langsomt starter op.

Bunyola er kendt for sine mange herregårde der står i området, disse er beviser på tidligere tiders velmagtsdage, særligt Son Palouet, Finca Barcelona og Cas Xigarro er prangende med deres smukke omgivelser og udsigt over bjergene.

Selvom Bunyola oftest går unævnt forbi rejsebureauernes brochurer, er der stort set hele året rundt gang i caféerne omkring Sa Plaça. Dette er delvist takket være de mange cykelryttere, moutainbikere og vandrere, der nyder godt af Tramuntanabjergens vidunderlige natur, og som godt ved, at Bunyola er det perfekte sted at tage et hvil. Navnlig september, oktober, februar, marts, april og maj er der for alvor er gang i cykelturismen på Mallorca.

Restauranter & mad i Bunyola

Foruden den ene gallamiddag i Son Amar fincaen – som bør være reserveret – finder du et rimelig alsidigt udvalg af spisesteder i Bunyola. På byens restauranter serveres traditionelle mallorcinske anretninger, med præg af både middelhav og bjergenes frugtbare smag. Du kan forvente familiær og intim stemning samt højt serviceniveau i Bunyolas små restauranter.

Aktiviteter i Bunyola

Asfaltvejene der snor sig op gennem bjerglandskabet, har de helt rigtige stigninger, der lokker og udfordrer cykelrytterne til at prøve kræfter med dem hvert år. Vejene fører cykelrytterne forbi flere af bjergenes idylliske landsbyer, ud langs bjergskråningerne til en malerisk udsigt, alt imens det perfekte klima optimerer kroppens evne til at præstere i pedalerne.

Adskillige vandreruter i Tramuntanabjergene krydser også Bunyola og hvad kan være bedre for en eventyrer, end at befinde sig i en eventyrby. Flere vandreruter starter tilmed også i Bunyola, hvorfor bilen med fordel kan stilles her, eller tag Palma – Sóller veterantoget, der stammer helt tilbage fra 1914 og få en unik oplevelse med her også.

Seværdigheder omkring Bunyola

Naturen og de smukke bjerge der omkredser Bunyola, er i virkeligheden den helt store seværdighed. Dette har adelige gennem tiden haft en særlig forkærlighed for – og nu har du chancen for, at opleve deres mægtige paladser her i Bunyola.

Om aftenen tænder Son Amar fincaen liv i hele Tramuntana-bjergkæden, med deres verdenskendte dinner-show. Gør dig klar til 1001 nats eventyr, som heste, akrobater, dansere og magikere i takt med pulserende musik, omdanner scenen til et festfyrværkeri af farver.

Indkøb i Bunyola

I Bunyola finder du indkøbsmuligheder, der dækker de mest basale behov og en smule til. Du finder både supermarked, apotek og bank i byen.

Marked i Bunyola

Hver lørdag er der markedsdag i Bunyola, hvor sanserne kan luftes i en parade af farverige frugter, dufte af lokale råvarer samt lokalt produceret håndværk.


Begivenheder i Bunyola

Året rundt kan du opleve lokale fiestas i de mallorcinske landsbyer, Bunyola er ingen undtagelse. Flere gange årligt afholdes der byfest med musik og dans i gaderne, hvor de lokale spiser sammen.

Hvor ligger Bunyola?

Bunyola ligger i en smuk og sanselig dal i Tramuntana-bjerne.

Billeder fra smukke Bunyola

bunyola feriebolig finca ophold
lejlighed bunyola mallorca rejse
bunyola tilbyder masser barer restauranter og cafeer
centrale torv bymidten bunyola
bunyola hjemsted for smukke bygninger fincaer mallorcinsk arkitektur
bunyola byder sanselig smuk natur oplevelser vandring cykling
lejligheder ferieboliger bunyola mallorcas bjerge
hotel ophold bunyola mallorca
vandre cykelferie bunyola mallorcas tramuntana bjerge

©2018 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, billigste flybilletter til Palma, hotel på Mallorcas, destinationer, seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

 

Webdesign af Acces Digital - Professionelle hjemmesider

Log in with your credentials

Forgot your details?