Bunyola

Bunyola (Tramuntana), rejseguide og overnatningstilbud

Opdag og oplev Bunyola her

Bedste overnatningssteder og tilbud i Bunyola

Agroturismo Ferie paa finca i Bunyola

Agroturismo Alqueria Blanca ****

Alqueria Blanca ligger i et tidligere maurisk bondehus, som er blevet renoveret i en stil, der tager hensyn til bygningens typiske mallorcinske arv, mens den samtidig giver den højeste komfort til sine gæster. Dette lille finca-hotel er placeret i øens mest maleriske område, og tilbyder et idyllisk get-away for par der værdsætter det ægte og autentiske. I kan slappe i den udendørs swimmingpool, eller nyde aromaen fra de smukke velplejede haver med traditionelle spanske springvand rundt omkring og en mangfoldighed af vilde, mallorcinske blomstersorter.

Bedste tilbud

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorca

adults only voksenhotel i hjertet af Bunyola

Es Corte Vell – Adults Only ****

Denne charmerende Bed & Breakfast tilbyder charmerende rammer for et autentisk ophold i Bunyola. Fincaen har en unik beliggenhed midt i dalen med udsigt over både bjerge og kyst, hvorfra I kan tage direkte på eventyr i Tramuntana, enten på cykeltur eller vandretur. Der er cykeludlejning på stedet. Morgenen starter hver dag med en indbydende buffet, og der er mulighed for vegetarmorgenmad. Efter en dag med eventyr kan I slappe af i de lækre spafaciliteter på stedet.

Bedste tilbud

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorca

overnatningstilbud agroturismo i Bunyola

Agroturismo Finca Sa Maniga ****

Sa Maniga har til huse på en landejendom fra 1901, omgivet af en smuk grund lige uden for Bunyola. Der tilbydes udendørs swimmingpool og imponerende udsigt over bjergene Tramuntanya. Samtlige rummelige og lyse værelser på Sa Maniga byder på aircondition, gratis WiFi og smart-tv. Efter anmodning serverer Maniga traditionelle retter fra Mallorca tilberedt med råvarer, der er dyrket på selve ejendommen. Gæsterne kan også slappe af på et af ​​ejendommens opholdsråder eller på den smukke terrasse. Strandene i Sa Marina ligger 25 minutter fra ejendommen i bil. Området omkring Sa Maniga er ideelt til vandre- og rideture, mens den nærmeste golfbane ligger blot 5 km derfra.

Bedste tilbud

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorca

Seværdigheder og udflugtsmål omkring Bunyola

Naturen og de smukke bjerge der omkredser Bunyola, er i virkeligheden den helt store seværdighed. Dette har adelige gennem tiden haft en særlig forkærlighed for – og nu har du chancen for, at opleve deres mægtige paladser her i Bunyola.

Om aftenen tænder Son Amar fincaen liv i hele Tramuntana-bjergkæden, med deres verdenskendte dinner-show. Gør dig klar til 1001 nats eventyr, som heste, akrobater, dansere og magikere i takt med pulserende musik, omdanner scenen til et festfyrværkeri af farver.

Restauranter & madliv i Bunyola

Foruden den ene gallamiddag i Son Amar fincaen – som bør være reserveret – finder du et rimelig alsidigt udvalg af spisesteder i Bunyola. På byens restauranter serveres traditionelle mallorcinske anretninger, med præg af både middelhav og bjergenes frugtbare smag. Du kan forvente familiær og intim stemning samt højt serviceniveau i Bunyolas små restauranter.

Idéer til ture omkring Bunyola

Guidet canyoning tur i Bunyola

Canyoning-eventyr i Bunyola

Tag af sted på et canyoningeventyr i Bunyola, der kombinerer den barske udfordring med at klatre på en forreven klippevæg med den berusende glæde ved at dykke ned i det kølige vand i en kløft. Oplev Mallorcas utrolige naturlige skønhed, når du navigerer igennem forhindringerne i kløften.

Mød din guide, og kør til stedet, hvor canyoningeventyret starter. Lyt, mens din professionelle canyoninginstruktør beskriver den relevante teknik og viser dig den korrekte brug af udstyret. Få en hjelm, en våddragt og en sele – canyoning kræver, at du kan navigere både på klipper og i vandet.

Vad ud i den brusende flod, og brug reb og sele, når du skal navigere på smalle steder, med hjælp fra din instruktør. Forbered dig på at blive gennemblødt, når du rappeller op ad prægtige vandfald, og når du er nået et stykke op og har besteget de forrevne kløftvægge, kan du nyde en forfriskende dukkert i bassinerne nedenfor.

Book for 598,- pr. person

hos

Hotelovernatning paa Mallorca tilbud

guidet vandretur i Tramuntana med start i Esporles

Guidet vandretur i Esporles’ smukke naturlandskaber

Få mulighed for at slappe af i privilegede omgivelser midt i Mallorcas bjerges naturlige skønhed. Tag på en udflugt gennem Fita del Ram, et bjerg fyldt med gamle bilveje, gamle kalkbrænderier, eneboere og lokale sagn. Oplev Esporles’ naturlige skønhed – en charmerende by med fantastisk udsigt over egeskove og grønne bjerge. Mens du følger din ekspertguide, kan du få insidertips til udforskning af denne mindre kendte side af øen og få mere at vide om de lokales liv. Nyd den rene, afslappende luft fra bjergene, mens du tager en afslappet gåtur fra landsbyen og op i en højde på 833 m. Få mere at vide om områdets historie fra din guide, mens du beundrer Ermita de Maristella og hører om de lokale skikke og festligheder, der finder sted her.

Book for 292,- pr. person

hos

Hotelovernatning paa Mallorca tilbud

Privat rundvisning i Tramuntana mellem Valldemossa og Soller

Privat rundvisning i Tramuntana, Valldemossa og Sóller

Sæt dagen af til at udforske Serra de Tramuntanas uberørte landsbyer og naturlige skønhed, Mallorcas UNESCO-fredede bjergkæde. Anført af en privat guide går du gennem de smalle gader i Valldemossa, kommer du en tur rundt om Sóllers hesteskoformede havn og får mulighed for at nye udsigten over havet på snoede kystveje. Start turen med en privat guide fra hotellet til de forrevne bjerge Serra de Tramuntana, som blev optaget på UNESCOs Verdensarvsliste i 2011. Først kører din guide dig til den højt beliggende landsby Valldemossa, der ligger i 400 meters højde over Det Baleariske Hav. Brug tid på at opleve byens charmerende gyder og traditionelle spanske atmosfære, og smag den berømte kartoffelkage. Derefter kører du langs den fantastiske kystlinje, som snor sig forbi de tårnhøje bjergtinder, små bugter med turkisblå vand og små landsbyer, hvorfra du kan tage nogle fantastiske billeder. Undersøg det enestående stenmonument Sa Foradada, og læg vejen forbi det lille marmortempel ved palæet Son Marroig, mens din guide fortæller dig om området. Du ankommer til Sóller-dalen, som er hjemsted for en lille hyggelig by, der strækker sig rundt om den unikke, hesteskoformede havn. Du kan tilbringe resten af dagen med at spadsere på strandpromenaden, besøge den billedskønne plads og udforske flere hundrede år gamle bygninger, før du tager tilbage til hotellet.

Book for 533,- pr. person

hos

Hotelovernatning paa Mallorca tilbud

Lidt info om Bunyola

Bunyola er en af disse charmerende byer, du normalt vil se i blade, på postkort eller i rejseartikler.

Alle gader i Bunyola fører ind til Sa Plaça, byens centrale torv, hvor størstedelen af de små gadecaféer holder til. Det er her de lokale samler sig om formiddagen til en espresso og dagens avis eller et spil kort, mens verdenssituationen vendes ivrigt i katalanske gloser, mens resten byen langsomt starter op.

 

Bunyolas historie

Bunyolas historie begynder helt tilbage til præhistorisk tid (ca. 2500 – 1400 f.Kr.), har Bunyola været bosat af mennesker. Adskillelige arkæologiske fund fra både bronze og jernalderen samt talaioterne Comasema og Alquera Blanca mellem Bunyola og Orient, er glimrende beviser på netop dette.

Mens vi ikke kender så meget til romernes bosættelse i Bunyola området, mener flere etnologer, at navnet kan udspringe af det latinske ord balneola, som oversættes til ‘lille bad’, mens andre hævder at navnet skal findes fra Vineola, som betyder ‘lille vingård’.

Flere vil dog forsvare, at navnet stammer tilbage fra den arabiske dominans på øen (ca. 902 – 1229), hvor navnet skulle komme af bunia, bunyân eller banya, der alle henviser til forskellige betydninger af ‘at konstruere med tør-sten eller kalk’. Efter den catalanske erobring i 1229, var Bunyola en del af Bunyûla-Mûsû territoriet, som også indbefattede de nuværende byer Esporles, Banyalbufar, Deía og Valldemossa.

Til trods for uoverensstemmelser i forhold til bynavnets oprindelse, er det dog ganske sikkert, at såvel romerne som araberne har haft stor indflydelse på den mallorcinske kultur og landbrug. Bunyola er et glimrende eksempel på hvordan man allerede dengang dyrkede oliven, vinstokke og appelsiner i Mallorcas frodige bjerge. Romerne fandt vejen til at ekstrahere olien fra oliven og dyrke vinstokke samt destillere vin fra de gærdede druer, mens araberne fandt vejen til de stadig anvendte vandingssystemer i området.

Araberne dyrkede videre på romernes vinstokke og selvom vin ikke indgik i arabernes kostvaner, gjorde rosiner i høj grad, oliven og citrusfrugter i høj grad. Blandt de flotteste og smukkeste eksempler på dyrkning, besøg Jardins d’ Alfabia i udkanten af Bunyola.

De følgende århundrede gik med opbygning af Bunyola, sikring af skov og naturområder samtidig med, at man skulle fortsætte landbrugsvirket. Byen voksede og i 1578 var Bunyola blandt Mallorcas 8 rigeste kommuner, mange jordejere havde gjort god forretning af de gunstige dyrkningsforhold og tjent godt på eksport.

Bunyola er kendt for sine mange herregårde der står i området, disse er beviser på tidligere tiders velmagtsdage, særligt Son Palouet, Finca Barcelona og Cas Xigarro er prangende med deres smukke omgivelser og udsigt over bjergene.

Selvom Bunyola oftest går unævnt forbi rejsebureauernes brochurer, er der stort set hele året rundt gang i caféerne omkring Sa Plaça. Dette er delvist takket være de mange cykelryttere, moutainbikere og vandrere, der nyder godt af Tramuntanabjergens vidunderlige natur, og som godt ved, at Bunyola er det perfekte sted at tage et hvil. Navnlig september, oktober, februar, marts, april og maj er der for alvor er gang i cykelturismen på Mallorca.

Indkøb i Bunyola

I Bunyola finder du indkøbsmuligheder, der dækker de mest basale behov og en smule til. Du finder både supermarked, apotek og bank i byen.

Markedsdag og begivenheder i Bunyola

Marked i Bunyola

Hver lørdag er der markedsdag i Bunyola, hvor sanserne kan luftes i en parade af farverige frugter, dufte af lokale råvarer samt lokalt produceret håndværk.


Begivenheder i Bunyola

Året rundt kan du opleve lokale fiestas i de mallorcinske landsbyer, Bunyola er ingen undtagelse. Flere gange årligt afholdes der byfest med musik og dans i gaderne, hvor de lokale spiser sammen.

Hvor ligger Bunyola?

Bunyola ligger i en smuk og sanselig dal i Tramuntana-bjergene, dog ikke mere end blot 20 minutters kørsel fra Palma.

Rejsemål og ophold i Tramuntana

Tramuntana byder på mange skønne rejsemål, både romantiske, smukke og tæt på naturen. Alle rejsemål i Tramuntana er beliggende i maleriske omgivelser, som giver jeres ophold den ekstra dimenssion der fuldender en en afslappende ferie.
Læs mere om Tramuntana

 

Ferie i Andratx i Tramuntana på MallorcaAndratx

Andratx er en skøn og historisk middelalderby beliggende i en grøn dal ca. 5-7 km fra Port d’Andratx. Andratx’ gamle bydel er præget af de mange enorme herregårde og befæstede bygninger, der stadig står som eksempel på hvor udsat området har været gennem tiden, og gør byen til et slags open-air museum. Ferie og ophold i Andratx skal netop nydes på herregård, i rustikke og dybt charmerende rammer, hvor der er fokus på god mad og afslappende moderne faciliteter.

 

Ophold i Banyalbufar Tramuntana MallorcaBanyalbufar

Banyalbufar er smukt beliggende på bjergskråningerne ud til kysten på Tramuntanabjergenes vestlige side. Banyalbufar er et oplagt valg af rejsemål til jer der ønsker en fredelig base, maleriske omgivelser og lokal charme. Banyalbufar er hjemsted for nogle lækre og hyggelige lokale spisesteder, hvor maden er lavet med sjæl og lokale råvarer. Overnatningstilbuddene i Banyalbufar består af små hoteller der har til huse i historiske bygninger fra middelalderen. Læs om Banyalbufar

rejse til Cala Sant Vicenç i TramuntanaCala Sant Vicenç

Cala Sant Vicenç ligger isoleret på Tramuntanabjergenes nordvestlige side, mellem to smukke bugter omgivet af høje klippevægge der forhindrer vinde i at komme ind til strandene. Ophold i Cala Sant Vicenç byder på både romantisk boutique hotel og havudsigt fra altanen på et af de populære hoteller lige ved strandkanten. Cala Sant Vicenç er et godt rejsemål til der der søger aktiviteter i det fri, men ikke vil undvære hotellernes bekvemmeligheder. Læs om ophold i Cala Sant Vicenc

 

Camp de Mar i TramuntanaCamp de Mar

Camp de Mar er en lille bugt for foden af tramuntana på Mallorcas sydvestlige kyst. Camp de Mar byder på to dejlige strande, en god beliggenhed tæt på vejnet og aktiviteter samt nogle dejlige hoteller i alle prisklasser. Camp de Mar er et godt rejsemål til par og småbørnsfamilier, som søger en feriebase med strand og gode faciliteter hvor der kan slappes af. Læs om ferie i Camp de Mar

 

Romantisk ophold i Deià i TramuntanaDeià

Deià er et smukt og romantisk område, omgivet af underskøn natur og udsigt over kysten. Deià er et oplagt rejsemål til en romantisk og luksuriøs ferie, hvor der er mulighed for selvforkælelse, lækre madoplevelser og se en masse seværdigheder. Læs om ophold i Deià

 

 

Escorca og Lluc i TramuntanabjergeneEscorca

Escorca er Tramuntanas hellige centrum, her ligger nemlig et af Europas største klostre og klosterskoler, Santuari de Lluc. Escorca byder på en utrolig smuk og uberørt natur, oplagt til vandreferie eller afslapning i total afsondring. Escorca er virkelig et sted hvor man kan høre stilheden i den friske rene bjergluft. Læs om ophold i Escorca

 

 

Esporles er et smukt område i TramuntanaEsporles

Esporles er en by og et område der har utroligt meget at byde på, både i forhold til kultur, aktiviteter og seværdigheder. Besøg bla. den imponerende La Granja herregård og museum, det gamle Maristel-kloster, gå på vandretur i den uberørte natur og kom med til Europas største festival for søde sager. Læs om ophold i Esporles

 

 

Cala Estellencs strand i TramuntanaEstellencs

Estellencs er en sød lille middelalderby beliggende på bjergskråningerne over Tramuntanabjergenes uspolerede kystlinje. Estellencs er et godt rejsemål for jer, der vil mærke den lokale atmosfære og have direkte adgang til de mange vandreruter og bjergveje. Estellencs byder desuden på en skøn lille naturstrand, hvor der er mulighed for at tage en dukkert og nyde en gang solbadning i fred og ro. Læs om ophold i Estellencs

 

Formentor i Tramuntana bjergeneFormentor

Formentor er Tramuntanas og Mallorcas nordligste rejsemål. Formentor er en halvø der nyder en isoleret og afsides beliggenhed, omgivet af uberørt natur med med gode vejforbindelser til restaen af øen. Formentor har blot ét hotel, et skønt luksushotel beliggende på klipperne over den rolige bugt, Cala Formentor. Hotellet var Mallorcas første luksushotel og har været elsket af bla. Winston Churchill og Audrey Hepburn. Læs om ophold på Formentor

 

Fornalutx er en smuk by i TramuntanaFornalutx

Fornalutx er Mallorcas smukkeste landsby. Den lille landsby ligger som malet ind i den frodige dal fyldt med citrustræer og olivenlunde, med dens fine rustikke huse med grønne skodder og blomster foran, som giver gaderne deres maleriske udseende. Fornalutx byder på skønne finca hoteller med udsigt over den grønne dal, samt masser aktivitetstilbud for vandrere og cyklister. Læs om ophold i Fornalutx

 

Galilea er en by på bjergskråningerne af TramuntanaGalilea

Galilea er et rejsemål for jer der foretrækker at leje feriehus i rolige og smukke omgivelser. Galilea er en lille landsby på bjergskråningerne, med skøn udsigt over Mallorcas sydvestkyst, man kan høre stilheden heroppe mens man nyder den rene bjergluft. Galilea byder desuden på en lille håndfuld lokale spisesteder, populære for deres tapas. Læs mere om ophold i Galilea

 

 

Hotel i Magaluf ved strandMagaluf

Magaluf er kendt som Europas største festby, der hvert år tiltrækker millioner af unge mennesker til party i gaderne. Men Magaluf er heldigvis mere end blot fest og farver, det er også lækre hoteller lige ved stranden og masser aktivitetstilbud for unge og børnefamilier, bla. forlystelsesparker, badeland og delfinshows. Find hotel i Magaluf

 

 

Hotel med havudsigt i Llucalcari i TramuntanaLlucalcari

Den lille landsby med blot 20 indbyggere og kun 1 hotel, er et eksklusivt og romantisk rejsemål for par der vil nyde hinanden i smukke omgivelser. Llucalcari ligger på bjergskråningerne ved kysten ud for Deià, og det lækre SPa & Wellnesshotel ligger med smuk havudsigt og bjergene i baggrunden, en virkelig romantisk scene. Læs om ophold i Llucalcari

 

 

Hotel i Orient, TramuntanaOrient

Orient er en idyllerisk og malerisk dal beliggende dybt i Tramuntanabjergene, hvor fred og hvile troner overalt. Ophold i Orient byder på luksus i autentiske rammer i nogle af de historiske fincas og herregårde der har præget området gennem tiden. Orient er oplagt til et ophold hvor der er mulighed for både fysisk udfoldelse og ren afslapning. Læs om ophold og overnatning i Orient

 

 

Palmanova strand i Tramuntanaregionen på MallorcaPalmanova

Palmanova er en alsidig feriedestionation beliggende i Palmabugten for foden af Tramuntana. Palmanova er bygget til turisme og glade feriestunder med familien, og med 3 hvide rene sandstrande, er det ikke så underligt at dette er et populært rejsemål for familier og par. Palmanova byder på en masse varierede spisesteder, et livligt byliv med stemningsfyldte barer samt en masse aktivitetstilbud for alle aldre. I Palmanova kan I tage i Marineland og se delfiner, badeland med vandrutsjebaner, spille minigolf og selvfølgelig masser strandaktiviteter. Palmanova finder I lækre nye hoteller i alle prisklasser, her er god mulighed for at få værelse med havudsigt og slappe af i moderne lækre rammer. Hoteltilbud i Palmanova

 

 

 

Peguera er et dejligt rejsemål i Tramuntana på MallorcaPeguera

Peguera ligger på Mallorcas sydvestkyst og er populært blandt cyklister. Peguera består af to områder; Peguera selv og Cala Fornells, hvor sidste er en afsidesbeliggende lille bugt væk fra det til tider hektiske turistliv. Peguera selv er et livligt område, der byder på lidt af det hele, både lækre strande, mange spisesteder, barer og restauranter. Hoteller og overnatningstilbud i Peguera varierer meget, men der er gode muligheder for at få hotel med havudsigt og god beliggenhed i byen. Læs om ophold og overnatningstilbud i Peguera

 

Ferie i Pollença i TramuntanaPollença

Pollença er en charmerende by med masser sjæl og hjerte, smukt beliggende i Tramuntanabjergenes nordlige ende. Pollença har utroligt mange tilbud, både i forhold til overnatning, aktiviteter, sport og udflugter. Overnatning byder på både luksusophold, charmerende boutique hoteller i byen og agroturismos på bjergsiderne. Pollença har desuden en bred vifte af spisesteder, med både lokale specialiteter og internationale anretning. I området finder I masser kulturelle tilbud, seværdigheder og udflugtsmål. Sport er stort i Pollença, hvor både golf, vandring, cykling og sejlads er populært. Læs om ophold og overnatningstilbud i Pollença

Rejse til Port Andratx i TramuntanaPort d’Andratx

Port d’Andratx er den luksuriøse havneby beliggende i en smuk bugt for foden af Tramuntanabjergene, godt 5 km fra Andratx’ gamle bydel. Port d’Andratx er et romantisk og eksklusivt rejsemål, her er blot enkelte overnatningstilbud, til gengæld en intim følelse samt en masse lækre restauranter og spisesteder ved havnefronten. Port d’Andratx ligger godt placeret i forhold til vejnettet, som gør det enkelt og bekvemt at komme på eventyr samt nå de mange aktivitetstilbud i nærheden. Omkring Port d’Andratx ligger bla. en af Mallorcas smukkeste golfbaner, Golf d’Andratx, den skønne lille uberørte strand, Cala Llamp, samt Barbara Weils kunstgaller. Læs mere om ophold i den eksklusive havneby

 

Port de Pollença i TramuntanabjergenePort de Pollença

Port de Pollença er en smuk og livlig havneby med to skønne strandområder, beliggende i en smuk bugt for foden af Tramuntanabjergene og halvøen Cap de Formentor. Port de Pollença er kendt og elsket for dens havne -og strandpromenade, The Pine Walk, hvor fyrretræer står på parade og danner en smuk scene for cyklister og løbere. På samme promenade ligger også barer og restauranter side om side, som fyldes op hver dag af glade feriegæster. Læs om ophold og overnatningstilbud i Port de Pollença

 

Den maleriske havneby Port de Sóller i TramuntanaPort de Sóller

Port de Sóller er en maleriske og charmerende havneby, beliggende i en naturskøn bugt på Tramuntanabjergenes vestlige kyst. Port de Sóller er et godt rejsemål for jer, der ønsker et bredt udvalg af lækre restauranter, mange aktivitetstilbud og mulighed for at komme på eventyr. Port de Sóller byder desuden på en række spændende og romantiske hoteller med skønne beliggenheder med skøn udsigt over den smukke bugt og havn. Hotel i Port de Soller her

 

Luksusophold i Portals Nous i Tramuntana tæt på PalmaPortals Nous

Portals Nous er ligesom Port d’Andratx, et rejsemål forbeholdt voksne. Området er relativt nybygget, her ligger nogle af de lækreste og mest luksuriøse hoteller i Palmabugten, hvor I er sikre på romantik, afslapning og selvforkælelse, prøv bla. det splinternye Portals Hills Boutique Hotel eller designhotellet Grand Portals Nous. I den lille havneby finder I desuden en håndfuld lækre restauranter, heriblandt et par michellin-restauranter. Læs om ophold og luksushotel i Portals Nous

 

Sant Elm er en charmerende lille havneby i TramuntanaSant Elm

Sant Elm er en charmerende lille havneby, der delvist stadig lever af fiskeri. Sant Elm ligger isoleret for foden af Tramuntana, i Mallorcas mest sydvestlige hjørne. Sant Elm er et oplagt valg til jer der søger et både smukt og roligt rejsemål, men ikke vil undvære restauranter, butikker og andre bekvemmeligheder i nærheden. Sant Elm er godt til småbørnsfamilier og par, der ønsker afslapning, god mad og romantisk solnedgang. Læs om ophold i Sant Elm

 

hoteller i Santa Ponça i TramuntanaregionenSanta Ponça

Santa Ponça er en alsidig og relativt nyudviklet feriedestination beliggende på Mallorcas dejlige sydvestkyst. Santa Ponça byder på et væld af aktiviteter for hele familien, både dykning, golf, sejlture, badeland, gokarting, tovbaner, wellness og selvfølgelig strande. Santa Ponças mange nye hoteller beliggende på klipperne over bugten gør området ekstra lækkert, her er udsigt fra stort set alle altaner. Læs mere om ophold og overnatningstilbud i Santa Ponça

 

Ferie i Sóller i TramuntanaSóller

Sóller er det oplagte valg til en ferie med aktiviteter, udflugter, afslapning og kulturelle oplevelser. Sóller ligger i Mallorcas mest frodige område, dybt i Tramuntanabjergene, omgivet af oliven, citron -og appelsintræer, som skaber et helt særlig atmosfære og sanselig luft. I hjertet af Sóller finder I en række lækre og hyggelige spisesteder, en samling imponerende seværdigheder samt nogle romantiske hoteller der med garanti vil fuldende en skøn ferie. Læs mere om ophold i Sóller

 

Ophold i Valldemossa i TramuntanaValldemossa

Valldemossa er en af Tramuntanas mest charmerende landsbyer, fyldt med historiske bygninger og stemningsfyldte gader. Valldemossa er smukt beliggende på flere plateau på bjergskråningerne, hvorfra I kan nyde en betagende og malerisk udsigt over den grønne dal. Valldemossa byder på en masse hyggelige spisesteder og overnatningstilbud i skønne rolige rammer med direkte kontakt til naturen. Læs om ophold og movernatningstilbud i Valldemossa

Billeder fra smukke Bunyola

bunyola feriebolig finca ophold
lejlighed bunyola mallorca rejse
bunyola tilbyder masser barer restauranter og cafeer
centrale torv bymidten bunyola
bunyola hjemsted for smukke bygninger fincaer mallorcinsk arkitektur
bunyola byder sanselig smuk natur oplevelser vandring cykling
lejligheder ferieboliger bunyola mallorcas bjerge
hotel ophold bunyola mallorca
vandre cykelferie bunyola mallorcas tramuntana bjerge

Vejrudsigt for Bunyola

BUNYOLA Vejrudsigt

Læs om vejret og klimaet

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?