Bunyola, rejseguide til aktiviteter og overnatning

Bunyola er et idyllisk og malerisk område i Tramuntana.

Bunyola er en af de charmerende byer, du normalt vil se i blade, på postkort eller i rejseartikler, noget man ikke ser hver dag.

Alle gader i Bunyola fører ind til Sa Plaça, byens centrale torv, hvor størstedelen af de små gadecaféer holder til. Det er her de lokale samler sig om formiddagen til en espresso og dagens avis eller et spil kort, mens verdenssituationen vendes ivrigt i katalanske gloser, mens resten byen langsomt starter op.

Selvom Bunyola oftest går unævnt forbi rejsebureauernes brochurer, er der stort set hele året rundt gang i caféerne omkring Sa Plaça. Dette er delvist takket være de mange cykelryttere, moutainbikere og vandrere, der nyder godt af Tramuntanabjergens vidunderlige natur, og som godt ved, at Bunyola er det perfekte sted at tage et hvil. Navnlig september, oktober, februar, marts, april og maj er der for alvor er gang i cykelturismen på Mallorca.

bunyola på kort over mallorca
Overnatning

Bedste overnatningssteder og tilbud i Bunyola

agroturismo alqueria blanca i bunyola mallorca

Agroturismo Alqueria Blanca ****

Alqueria Blanca ligger i et tidligere maurisk bondehus, som er blevet renoveret i en stil, der tager hensyn til bygningens typiske mallorcinske arv, mens den samtidig giver den højeste komfort til sine gæster. Dette lille finca-hotel er placeret i øens mest maleriske område, og tilbyder et idyllisk get-away for par der værdsætter det ægte og autentiske. I kan slappe i den udendørs swimmingpool, eller nyde aromaen fra de smukke velplejede haver med traditionelle spanske springvand rundt omkring og en mangfoldighed af vilde, mallorcinske blomstersorter.

Bedste tilbud

book overnatning mallorca

adults only hotel i bunyola mallorca

Es Corte Vell – Adults Only ****

Denne charmerende Bed & Breakfast tilbyder charmerende rammer for et autentisk ophold i Bunyola. Fincaen har en unik beliggenhed midt i dalen med udsigt over både bjerge og kyst, hvorfra I kan tage direkte på eventyr i Tramuntana, enten på cykeltur eller vandretur. Der er cykeludlejning på stedet. Morgenen starter hver dag med en indbydende buffet, og der er mulighed for vegetarmorgenmad. Efter en dag med eventyr kan I slappe af i de lækre spafaciliteter på stedet.

Bedste tilbud

book overnatning mallorca

agroturismo sa maniga i bunyola mallorca

Agroturismo Finca Sa Maniga ****

Sa Maniga har til huse i en landejendom fra 1901, omgivet af en smuk grund lige uden for Bunyola. Der tilbydes udendørs swimmingpool og imponerende udsigt over Tramuntana. Samtlige rummelige og lyse værelser på Sa Maniga har aircondition, gratis WiFi og smart-tv. Efter anmodning serverer Maniga traditionelle egnsretter fra Mallorca tilberedt med råvarer, der er dyrket på selve ejendommen. Gæsterne kan også slappe af på et af ​​ejendommens opholdsråder eller på den smukke terrasse. Området omkring Sa Maniga er ideelt til vandre- og rideture, mens den nærmeste golfbane ligger blot 5 km derfra.

Bedste tilbud

book overnatning mallorca

Seværdigheder & Aktiviteter

Seværdigheder og udflugtsmål omkring Bunyola

Naturen og de smukke bjerge der omkredser Bunyola, er i virkeligheden den helt store seværdighed. Dette har adelige gennem tiden haft en særlig forkærlighed for – og nu har du chancen for, at opleve deres mægtige paladser her i Bunyola.

Om aftenen tænder Son Amar fincaen liv i hele Tramuntana-bjergkæden, med deres verdenskendte dinner-show. Gør dig klar til 1001 nats eventyr, som heste, akrobater, dansere og magikere i takt med pulserende musik, omdanner scenen til et festfyrværkeri af farver.

raixa er en seværdighed i bunyola mallorca

Raixa

Raixa er uden tvivl et af de mest imponerende arkitektoniske værker på Mallorca, som nu også er åbnet for besøg. Raixa tilhørte oprindeligt greven af Montenegro, som på en elegant måde fik inkluderet flere stilarter fra middelhavsregionen i arkitekturen og interiørdesignet. Raixa blev for alvor kendt da det lagde scene til en film om Agatha Cristies berømte detektiv, Hercule Poirot. Guidede ture i Raixa kan arrangeres, hvor du kan komme indenfor i en forunderlig verden af originalt interiør.

Besøg Raixa

den botaniske have jardins de alfabia er en seværdighed i bunyola mallorca

Jardins d’Alfabia

Jardins d’Alfabia (Alfabias haver) er en af Bunyolas store attraktioner. Disse sanselige botaniske haver er noget af det smukkeste du vil se, særligt hvis du er blomsterinteresseret. Her kan du nyde at slentre roligt gennem de hundredvis af sorter af middelhavsflora. Selve paladset kan du også glæde dig til at se. Det tilhørte en maurisk adelsmand eller general, og byder på et imponerende sammensurium af forskellige stilarter.

Besøg Jardins d’Alfabia

vetrantog på mallorca der kørr mellem palma og soller

Ferrocarril de Sóller

En af de større turistattraktioner på Mallorca er uden tvivl veterantoget der dagligt kører flere gange mellem Palma og Sóller, Gode nyheder, det stopper også ved togstationen i Bunyola. Turen er tager dig gennem nogle af Tramuntanas smukkeste egne, mens du lytter og mærker de gamle mahognivogne ruste og knirke, en autentisk og smuk oplevelse.

Tag en tur i veterantoget

son amar dinner og show på mallorca

Son Amar dinner og show

Spænd selen og gør dig klar til et af de mest spektakulære shows du nogensinde har oplevet, når Son Amar slår dørene op for deres verdenskendte dinner & show. Aftenen starter ud med velkomstdrink og let underholdning. Herefter følger en lækker 3-retters menu, og så går det ellers løs med akrobatik, sang, dans, tryllerier og dyr på scenen de næste to timer.

sant mateu kirke i bunyola mallorca

Església de Sant Mateu

Bunyolas sognekirke står midt i landsbyen foran Sa Placa, byens centrale torveplads. Kirken er dedikeret til og beskyttet af Matthæus, og byder bla. på et smukt barokt indgangsparti samt et væld af religiøse kunstværker udstillet i de gotiske kapeller indenfor.

Besøg sognekirken Sant Mateu

Fysiske aktiviteter

golf på mallorca

Spil golf i Bunyola

En af Mallorcas smukkeste golfbaner ligger her i Bunyola, den 18-hullers Golf Son Termens. Her får du både masser af udfordring og enestående omgivelser

cykling på mallorca

Nyd de udfordrende og smukke bjergveje

Tramuntana er voldsomt populært blandt cykelryttere, for det er simpelthen et af de bedste områder i Europa når det kommer til cykelsport. Heroppe kan du virkelig udfordre og presse dig selv, mens du indtager synet af de maleriske bjerge og kyster. Hundredvis af hårnålesving, stejle hældninger op og ned og snoede veje der klæber sig til klippeskråningerne både intimiderer og fascinerer – perfekt for en lidenskabelig cykelrytter.

ridning på heste på mallorca

Oplev Tramuntana på hesteryg

I Bunyola finder du Club Hípico La Gubia,der arrangerer massevis af aktiviteter fra deres stalde og folde. Her kan du bla. komme med på ekskursion på hesteryg i de smukke bjerglandskaber, komme på rideskole eller prøve hesteterapi. Turen på hesteryg rundt i landskaberne er en særlig sanselig oplevelse, hvor samtlige af dine sanser stimuleres.

Se mere på Club Hipicos hjemmeside

vandring på mallorca

Sanselige vandreture

Fra Bunyola kan du glæde dig til et væld af skønne vandreruter der fører omkring dybt i Tramuntanas forunderlige vilde natur, blandt fyrreskove og gamle ege. Et særligt populært vandremål er panoramaudsigtspunktet, Penyal d’Honor, beliggende i 802 meters højde. En anden populær vandrerute fra Bunyola er turen til Puig de Gubia, hvor du kan nyde et eminent udsyn over dalen og miniputhusene i bunden. I bjergene finder du masser af ældgamle monumenter, gamle arabiske vandingssystemer, ovne mv., der har står tilbage fra en svunden tid på Mallorca. En sidste nævneværdig rute går rundt om Orient, hvor du finder de naturlige vandfald, Salt des Freu.

Marked & Events

Markedsdag og begivenheder i Bunyola

Marked i Bunyola

Hver lørdag er der markedsdag i Bunyola, hvor sanserne kan luftes i en parade af farverige frugter, dufte af lokale råvarer samt lokalt produceret håndværk.


Begivenheder i Bunyola

Året rundt kan du opleve lokale fiestas i de mallorcinske landsbyer, Bunyola er ingen undtagelse. Flere gange årligt afholdes der byfest med musik og dans i gaderne, hvor de lokale spiser sammen.

Januar

Beneïdes de Sant Antoni

Ethvert landbrugssamfund med styr på traditionerne på Mallorca, fejrer Sant Antoni, skytshelgen for husdyr. Den 16. og 17. januar fejres Sant Anotni efter typiske mallorcinske skikke, med dansende dæmoner og bål i gaderne. Søndagen efter gør Bunyola kunsten efter, og afholder endnu en festdag med parader, musikalske optrædener og danse i gaderne.

 

Vigília de Sant Sebastià

Den 19. januar fejres Sant Sebastian i landsbyen Palmayola, der hører under Bunyola kommune. Her lyses den ellers søvnige landsby op med bål og traditionelle mallorcinske danseoptræneder.

 

Festa des Quarteró

Hvert år skiftes flere af de større herregårde i Bunyola til at arrangere en stor fælles frokost, med folkesans og typisk mallorcinsk musik.

April

Diumenge del Rams

Palmasøndag fejres med en større procession fra Sant Mateu kirken, sammen med en genopførsel af Via Crusis (korsets vej).

 

Diumenge de l’Angel

Englenes Søndag fejres søndagen efter påske. Dagen fejres med en gudstjeneste, fællesspisning og traditionelle danse, som afholdes på Alfabia-herregården.

 

Festes patronals de Sant Jordi

Den 23. april fejres Sant Jordi (Sankt Jørgen) i landsbyen Orient, hvor en serie af kulturelle festligheder løber af stablen. Dele af programmet omfatter bla. mallorcinske folkedanse, udstillinger, guidede ture og en gudstjeneste.

Juli

Festes de Santa Catalina Tomàs

Santa Catalina er den eneste romersk-katolske helgen født på Mallorca (Valldemossa), og hun fejres i flere landsbyer på øen. Den 28. juli kan du derfor opleve parader, koncerter og typiske mallorcinsk folkedanse.

August

Festes parroquials de la Mare de Déu de les Neus

Den første weekend i august fejres Vor Frue af Sne i Bunyola. Højdepunkter inkluderer en særlig gudstjeneste, samt koncerter opført af børnekor samt traditionelle danse på byens centrale torveplads.

 

Festes patronals de la Mare de Déu d’Agost

Den 15. august fejres Vor Frue af August i landsbyen Palmayola med et program af kulturelle events og aktiviteter. Du kan som regel opleve sportsbegivenheder, lege, workshops, aktiviteter særligt for bøn, optrædener, udstillinger og fyrværkerishow.

September

Festes Patronals de Sant Mateu

Den 21. september er det tid til at fejre byens skytshelgen, Sant Mateu (Matthæus). Dagen byder på et tætpakket program af optrædener, marked, workshops for børn, lege, sportsbegivenheder mv. Der er altid en herlig atmosfære, der tiltrækker både lokale og turister.

November

Fira de Santa Catalina

Santa Catalina-messen holdes den 24. november, en typisk landbrugsmesse og marked med økologiske lokale produkter, udstyr  og håndværk. Her kan også opleves forskellige optrædener med dans og musik.

Vejret
Spisesteder & Barer

Spisestederne i Bunyola

Foruden den ene gallamiddag i Son Amar fincaen – som bør være reserveret – finder du et rimelig alsidigt udvalg af spisesteder i Bunyola. På byens restauranter serveres traditionelle mallorcinske anretninger, med præg af både middelhav og bjergenes frugtbare smag. Du kan forvente familiær og intim stemning samt højt serviceniveau i Bunyolas små restauranter.

Indkøb & Shopping

Indkøb i Bunyola

I Bunyola finder du indkøbsmuligheder, der dækker de mest basale behov og en smule til. Du finder både supermarked, apotek og bank i byen.

Om Bunyola

Lidt info om Bunyola

Bunyolas historie

Bunyolas historie begynder helt tilbage til præhistorisk tid (ca. 2500 – 1400 f.Kr.), har Bunyola været bosat af mennesker. Adskillelige arkæologiske fund fra både bronze og jernalderen samt talaioterne Comasema og Alquera Blanca mellem Bunyola og Orient, er glimrende beviser på netop dette.

Mens vi ikke kender så meget til romernes bosættelse i Bunyola området, mener flere etnologer, at navnet kan udspringe af det latinske ord balneola, som oversættes til ‘lille bad’, mens andre hævder at navnet skal findes fra Vineola, som betyder ‘lille vingård’.

Flere vil dog forsvare, at navnet stammer tilbage fra den arabiske dominans på øen (ca. 902 – 1229), hvor navnet skulle komme af bunia, bunyân eller banya, der alle henviser til forskellige betydninger af ‘at konstruere med tør-sten eller kalk’. Efter den catalanske erobring i 1229, var Bunyola en del af Bunyûla-Mûsû territoriet, som også indbefattede de nuværende byer Esporles, Banyalbufar, Deía og Valldemossa.

Til trods for uoverensstemmelser i forhold til bynavnets oprindelse, er det dog ganske sikkert, at såvel romerne som araberne har haft stor indflydelse på den mallorcinske kultur og landbrug. Bunyola er et glimrende eksempel på hvordan man allerede dengang dyrkede oliven, vinstokke og appelsiner i Mallorcas frodige bjerge. Romerne fandt vejen til at ekstrahere olien fra oliven og dyrke vinstokke samt destillere vin fra de gærdede druer, mens araberne fandt vejen til de stadig anvendte vandingssystemer i området.

Araberne dyrkede videre på romernes vinstokke og selvom vin ikke indgik i arabernes kostvaner, gjorde rosiner i høj grad, oliven og citrusfrugter i høj grad. Blandt de flotteste og smukkeste eksempler på dyrkning, besøg Jardins d’ Alfabia i udkanten af Bunyola.

De følgende århundrede gik med opbygning af Bunyola, sikring af skov og naturområder samtidig med, at man skulle fortsætte landbrugsvirket. Byen voksede og i 1578 var Bunyola blandt Mallorcas 8 rigeste kommuner, mange jordejere havde gjort god forretning af de gunstige dyrkningsforhold og tjent godt på eksport.

Praktisk Info

Vigtige telefonnumre

  • Nationalt politi: 091
  • Nærpoliti: 092
  • Civilgarden: 062
  • Brand: 080
  • Maritime nødstilfælde: +34 900 202 202

 

Apoteker

Find et åbent apotek på Mallorca

Stort set alle byer på Mallorca har et apotek, dog varierer åbningstiderne.

For at finde et åbent apotek, eller åbningstider for et apotek, kan du klikke på linket nedenfor som tager dig til en ny side på spansk.

Når du lander på siden, vælg da ‘Mallorca’ fra listen i højre side. Ved siden af kan du nu vælge by fra en rullemenu.

Klik her for at finde et åbent apotek

 

Buslinje 220

Klik her for at se alle busstoppesteder og ruter på linje 200 busser

 

Rådhus

Sa Plaça, 4, 07110 Bunyola

Tel. +34 971 61 30 07

Hvor ligger Bunyola?

bunyola på kort over mallorca

Rejsemål og ophold i Tramuntana

Tramuntana byder på mange skønne rejsemål, både romantiske, smukke og tæt på naturen. Alle rejsemål i Tramuntana er beliggende i maleriske omgivelser, som giver jeres ophold den ekstra dimenssion der fuldender en en afslappende ferie.
Læs mere om Tramuntana

 

Andratx

Andratx er en skøn og historisk middelalderby beliggende i en grøn dal ca. 5-7 km fra Port d’Andratx. Andratx’ gamle bydel er præget af de mange enorme herregårde og befæstede bygninger, der stadig står som eksempel på hvor udsat området har været gennem tiden, og gør byen til et slags open-air museum. Ferie og ophold i Andratx skal netop nydes på herregård, i rustikke og dybt charmerende rammer, hvor der er fokus på god mad og afslappende moderne faciliteter.

 

 

Banyalbufar

Banyalbufar er smukt beliggende på bjergskråningerne ud til kysten på Tramuntanabjergenes vestlige side. Banyalbufar er et oplagt valg af rejsemål til jer der ønsker en fredelig base, maleriske omgivelser og lokal charme. Banyalbufar er hjemsted for nogle lækre og hyggelige lokale spisesteder, hvor maden er lavet med sjæl og lokale råvarer. Overnatningstilbuddene i Banyalbufar består af små hoteller der har til huse i historiske bygninger fra middelalderen. Læs om Banyalbufar

 

Cala Sant Vicenç

Cala Sant Vicenç ligger isoleret på Tramuntanabjergenes nordvestlige side, mellem to smukke bugter omgivet af høje klippevægge der forhindrer vinde i at komme ind til strandene. Ophold i Cala Sant Vicenç byder på både romantisk boutique hotel og havudsigt fra altanen på et af de populære hoteller lige ved strandkanten. Cala Sant Vicenç er et godt rejsemål til der der søger aktiviteter i det fri, men ikke vil undvære hotellernes bekvemmeligheder. Læs om ophold i Cala Sant Vicenc

 

 

Camp de Mar

Camp de Mar er en lille bugt for foden af tramuntana på Mallorcas sydvestlige kyst. Camp de Mar byder på to dejlige strande, en god beliggenhed tæt på vejnet og aktiviteter samt nogle dejlige hoteller i alle prisklasser. Camp de Mar er et godt rejsemål til par og småbørnsfamilier, som søger en feriebase med strand og gode faciliteter hvor der kan slappes af. Læs om ferie i Camp de Mar

 

 

Deià

Deià er et smukt og romantisk område, omgivet af underskøn natur og udsigt over kysten. Deià er et oplagt rejsemål til en romantisk og luksuriøs ferie, hvor der er mulighed for selvforkælelse, lækre madoplevelser og se en masse seværdigheder. Læs om ophold i Deià

 

 

 

Escorca

Escorca er Tramuntanas hellige centrum, her ligger nemlig et af Europas største klostre og klosterskoler, Santuari de Lluc. Escorca byder på en utrolig smuk og uberørt natur, oplagt til vandreferie eller afslapning i total afsondring. Escorca er virkelig et sted hvor man kan høre stilheden i den friske rene bjergluft. Læs om ophold i Escorca

 

 

 

Esporles

Esporles er en by og et område der har utroligt meget at byde på, både i forhold til kultur, aktiviteter og seværdigheder. Besøg bla. den imponerende La Granja herregård og museum, det gamle Maristel-kloster, gå på vandretur i den uberørte natur og kom med til Europas største festival for søde sager. Læs om ophold i Esporles

 

 

 

Estellencs

Estellencs er en sød lille middelalderby beliggende på bjergskråningerne over Tramuntanabjergenes uspolerede kystlinje. Estellencs er et godt rejsemål for jer, der vil mærke den lokale atmosfære og have direkte adgang til de mange vandreruter og bjergveje. Estellencs byder desuden på en skøn lille naturstrand, hvor der er mulighed for at tage en dukkert og nyde en gang solbadning i fred og ro. Læs om ophold i Estellencs

 

 

Formentor

Formentor er Tramuntanas og Mallorcas nordligste rejsemål. Formentor er en halvø der nyder en isoleret og afsides beliggenhed, omgivet af uberørt natur med med gode vejforbindelser til restaen af øen. Formentor har blot ét hotel, et skønt luksushotel beliggende på klipperne over den rolige bugt, Cala Formentor. Hotellet var Mallorcas første luksushotel og har været elsket af bla. Winston Churchill og Audrey Hepburn. Læs om ophold på Formentor

 

 

Fornalutx

Fornalutx er Mallorcas smukkeste landsby. Den lille landsby ligger som malet ind i den frodige dal fyldt med citrustræer og olivenlunde, med dens fine rustikke huse med grønne skodder og blomster foran, som giver gaderne deres maleriske udseende. Fornalutx byder på skønne finca hoteller med udsigt over den grønne dal, samt masser aktivitetstilbud for vandrere og cyklister. Læs om ophold i Fornalutx

 

 

Galilea

Galilea er et rejsemål for jer der foretrækker at leje feriehus i rolige og smukke omgivelser. Galilea er en lille landsby på bjergskråningerne, med skøn udsigt over Mallorcas sydvestkyst, man kan høre stilheden heroppe mens man nyder den rene bjergluft. Galilea byder desuden på en lille håndfuld lokale spisesteder, populære for deres tapas. Læs mere om ophold i Galilea

 

 

 

Magaluf

Magaluf er kendt som Europas største festby, der hvert år tiltrækker millioner af unge mennesker til party i gaderne. Men Magaluf er heldigvis mere end blot fest og farver, det er også lækre hoteller lige ved stranden og masser aktivitetstilbud for unge og børnefamilier, bla. forlystelsesparker, badeland og delfinshows. Find hotel i Magaluf

 

 

 

Llucalcari

Den lille landsby med blot 20 indbyggere og kun 1 hotel, er et eksklusivt og romantisk rejsemål for par der vil nyde hinanden i smukke omgivelser. Llucalcari ligger på bjergskråningerne ved kysten ud for Deià, og det lækre SPa & Wellnesshotel ligger med smuk havudsigt og bjergene i baggrunden, en virkelig romantisk scene. Læs om ophold i Llucalcari

 

 

 

Orient

Orient er en idyllerisk og malerisk dal beliggende dybt i Tramuntanabjergene, hvor fred og hvile troner overalt. Ophold i Orient byder på luksus i autentiske rammer i nogle af de historiske fincas og herregårde der har præget området gennem tiden. Orient er oplagt til et ophold hvor der er mulighed for både fysisk udfoldelse og ren afslapning. Læs om ophold og overnatning i Orient

 

 

 

Palmanova

Palmanova er en alsidig feriedestionation beliggende i Palmabugten for foden af Tramuntana. Palmanova er bygget til turisme og glade feriestunder med familien, og med 3 hvide rene sandstrande, er det ikke så underligt at dette er et populært rejsemål for familier og par. Palmanova byder på en masse varierede spisesteder, et livligt byliv med stemningsfyldte barer samt en masse aktivitetstilbud for alle aldre. I Palmanova kan I tage i Marineland og se delfiner, badeland med vandrutsjebaner, spille minigolf og selvfølgelig masser strandaktiviteter. Palmanova finder I lækre nye hoteller i alle prisklasser, her er god mulighed for at få værelse med havudsigt og slappe af i moderne lækre rammer. Hoteltilbud i Palmanova

 

 

 

 

Peguera

Peguera ligger på Mallorcas sydvestkyst og er populært blandt cyklister. Peguera består af to områder; Peguera selv og Cala Fornells, hvor sidste er en afsidesbeliggende lille bugt væk fra det til tider hektiske turistliv. Peguera selv er et livligt område, der byder på lidt af det hele, både lækre strande, mange spisesteder, barer og restauranter. Hoteller og overnatningstilbud i Peguera varierer meget, men der er gode muligheder for at få hotel med havudsigt og god beliggenhed i byen. Læs om ophold og overnatningstilbud i Peguera

 

 

Pollença

Pollença er en charmerende by med masser sjæl og hjerte, smukt beliggende i Tramuntanabjergenes nordlige ende. Pollença har utroligt mange tilbud, både i forhold til overnatning, aktiviteter, sport og udflugter. Overnatning byder på både luksusophold, charmerende boutique hoteller i byen og agroturismos på bjergsiderne. Pollença har desuden en bred vifte af spisesteder, med både lokale specialiteter og internationale anretning. I området finder I masser kulturelle tilbud, seværdigheder og udflugtsmål. Sport er stort i Pollença, hvor både golf, vandring, cykling og sejlads er populært. Læs om ophold og overnatningstilbud i Pollença

 

Port d’Andratx

Port d’Andratx er den luksuriøse havneby beliggende i en smuk bugt for foden af Tramuntanabjergene, godt 5 km fra Andratx’ gamle bydel. Port d’Andratx er et romantisk og eksklusivt rejsemål, her er blot enkelte overnatningstilbud, til gengæld en intim følelse samt en masse lækre restauranter og spisesteder ved havnefronten. Port d’Andratx ligger godt placeret i forhold til vejnettet, som gør det enkelt og bekvemt at komme på eventyr samt nå de mange aktivitetstilbud i nærheden. Omkring Port d’Andratx ligger bla. en af Mallorcas smukkeste golfbaner, Golf d’Andratx, den skønne lille uberørte strand, Cala Llamp, samt Barbara Weils kunstgaller. Læs mere om ophold i den eksklusive havneby

 

 

Port de Pollença

Port de Pollença er en smuk og livlig havneby med to skønne strandområder, beliggende i en smuk bugt for foden af Tramuntanabjergene og halvøen Cap de Formentor. Port de Pollença er kendt og elsket for dens havne -og strandpromenade, The Pine Walk, hvor fyrretræer står på parade og danner en smuk scene for cyklister og løbere. På samme promenade ligger også barer og restauranter side om side, som fyldes op hver dag af glade feriegæster. Læs om ophold og overnatningstilbud i Port de Pollença

 

 

Port de Sóller

Port de Sóller er en maleriske og charmerende havneby, beliggende i en naturskøn bugt på Tramuntanabjergenes vestlige kyst. Port de Sóller er et godt rejsemål for jer, der ønsker et bredt udvalg af lækre restauranter, mange aktivitetstilbud og mulighed for at komme på eventyr. Port de Sóller byder desuden på en række spændende og romantiske hoteller med skønne beliggenheder med skøn udsigt over den smukke bugt og havn. Hotel i Port de Soller her

 

Portals Nous

Portals Nous er ligesom Port d’Andratx, et rejsemål forbeholdt voksne. Området er relativt nybygget, her ligger nogle af de lækreste og mest luksuriøse hoteller i Palmabugten, hvor I er sikre på romantik, afslapning og selvforkælelse, prøv bla. det splinternye Portals Hills Boutique Hotel eller designhotellet Grand Portals Nous. I den lille havneby finder I desuden en håndfuld lækre restauranter, heriblandt et par michellin-restauranter. Læs om ophold og luksushotel i Portals Nous

 

 

Sant Elm

Sant Elm er en charmerende lille havneby, der delvist stadig lever af fiskeri. Sant Elm ligger isoleret for foden af Tramuntana, i Mallorcas mest sydvestlige hjørne. Sant Elm er et oplagt valg til jer der søger et både smukt og roligt rejsemål, men ikke vil undvære restauranter, butikker og andre bekvemmeligheder i nærheden. Sant Elm er godt til småbørnsfamilier og par, der ønsker afslapning, god mad og romantisk solnedgang. Læs om ophold i Sant Elm

 

Santa Ponça

Santa Ponça er en alsidig og relativt nyudviklet feriedestination beliggende på Mallorcas dejlige sydvestkyst. Santa Ponça byder på et væld af aktiviteter for hele familien, både dykning, golf, sejlture, badeland, gokarting, tovbaner, wellness og selvfølgelig strande. Santa Ponças mange nye hoteller beliggende på klipperne over bugten gør området ekstra lækkert, her er udsigt fra stort set alle altaner. Læs mere om ophold og overnatningstilbud i Santa Ponça

 

 

Sóller

Sóller er det oplagte valg til en ferie med aktiviteter, udflugter, afslapning og kulturelle oplevelser. Sóller ligger i Mallorcas mest frodige område, dybt i Tramuntanabjergene, omgivet af oliven, citron -og appelsintræer, som skaber et helt særlig atmosfære og sanselig luft. I hjertet af Sóller finder I en række lækre og hyggelige spisesteder, en samling imponerende seværdigheder samt nogle romantiske hoteller der med garanti vil fuldende en skøn ferie. Læs mere om ophold i Sóller

Valldemossa

Valldemossa er en af Tramuntanas mest charmerende landsbyer, fyldt med historiske bygninger og stemningsfyldte gader. Valldemossa er smukt beliggende på flere plateau på bjergskråningerne, hvorfra I kan nyde en betagende og malerisk udsigt over den grønne dal. Valldemossa byder på en masse hyggelige spisesteder og overnatningstilbud i skønne rolige rammer med direkte kontakt til naturen. Læs om ophold og movernatningstilbud i Valldemossa

Billeder

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?