Cuevas del Drach “Dragegrotterne”

Dragegrotterne, Cuevas del Drach, en spektakulær oplevelse for hele familien på Mallorca

Cuevas del Drach, eller Dragegrotterne, som de populært kaldes, ligger ved Porto Cristo på Mallorcas østkyst, ikke langt fra populære feriedestinationer som Cala Millor, Sa Coma, Cala Bona og s’Illot.Dragegrotterne, er blandt Mallorcas mest spektakulære seværdigheder, som fascinerer både voksne og børn.

Porto Cristo er også hjem til andre spændende drypstenshuler, bla. Cuevas del Hams, beliggende lidt udenfor selve byen, men det er i høj grad Dragegrotterne her der er populære blandt turister.

Gør jer klar til en eventurlig oplevelse under jordens overflade, i et univers af naturfænomener og fascination.

drypstenshuler mallorca dragegrotterne
De spektakulære dragegrotter er Mallorcas største og mest populære drypstenshuler og hjem til Europas største underjordiske sø, som du sejler på mens orkester spiller musik, en sand tur i eventyrland.

Dragegrotterne er Mallorcas største og mest populære drypstenshuler

Dragegrotterne er 25 meter dybe, du bliver ført gennem vidunderlige omgivelser af drypsten, der hænger ned fra loftet og vokser fra gulvet, dannet af vand og calcium carbonat gennem flere tusinde år. Man anslår, at drypstenene vokser ca. 1 cm hvert år, så kan du måske selv få en idé om, hvor længe hulen har været under sin vej.

I bunden af grotterne her, ligger søen “Lago Martel”, opkaldt efter søens opdager Edouard Martel, som udforskede grotterne tilbage i 1896. Man mener at søen her, er Europas største underjordiske sø.

Dragegrotterne vises frem i et fortryllende lys, der kaster flotte farvenuancer over de mange drypsten og giver følelsen af at være i et eventyrland.

Mens du roligt sejler gennem grotterne på den underjordiske sø, spiller et orkester en 10 minutters klassisk koncert for dig.

Dragegrotterne er en af de største turistattraktioner på Mallorca og dit hotel kan booke en tur for dig. Ønsker du på egen hånd at tage til grotterne, har du information nedenfor.

Hvor ligger Dragegrotterne på Mallorca?

Information:

Telefon: +34 971 820 753
Email: cuevasdeldrach@cuevasdeldrach.com

Cuevas del Drach website

Åbningstider & Entré

Tider: 10:00 – 11:00 – 12:00 – 14:00 – 15:00 – 16:00 – 17:00 16. marts – 31. oktober
Tider: 10:45 – 12:00 – 14:00 – 15:30 1. november – 15. marts
Voksen 14,50 €
Børn 3-12 år 7,50 €
0 Comments

Skriv en hilsen eller råd

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2019 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Vis
Skjul

Log in with your credentials

Forgot your details?