Cuevas del Drach “Dragegrotterne”

drypstenshulerne cuevas del drach i porto cristo mallorca er en populær seværdighed og udflugtsmål
Om

Dragegrotterne er Mallorcas største og mest populære drypstenshuler

Dragegrotterne er mere end 50 meter dybe. Du begynder nedstigningen ved indgangen, og bevæger dig ad stenbelagte trapper og stier omkring i de fascinerende omgivelser af drypsten, til du når bunden.

I bunden af drypstenshulerne, ligger søen Lago Martel, som er opkaldt efter søens opdager Edouard Martel, som udforskede grotterne tilbage i 1896. Man mener at søen her, er Europas største underjordiske sø.

Drypstenshulerne består primært af stalaktitter og stalagmitter der hænger ned fra loftet og vokser fra gulvet, dannet af vand og calcium carbonat gennem flere tusinde år.

Man anslår, at drypstenene vokser ca. 1 cm hvert år, så kan du måske selv få en idé om, hvor længe hulen har været under sin vej.

Dragegrotterne vises frem i et fortryllende lys, der kaster flotte farvenuancer over de mange drypsten og giver følelsen af at være i et eventyrland.

Et af højdepunkterne ved turen i Dragegrotterne, er den klassiske koncert mod slutningen af turen. 3 oplyste både sejler forbi på søen mens de spiller et stykke klassisk musik, som efterlader hulerne med en fortryllende atmosfære. Når musikken er færdig, kan I sejle med en af bådene til udgangen.

Hvor ligger Dragegrotterne på Mallorca?

Information:

Telefon: +34 971 820 753
Email: cuevasdeldrach@cuevasdeldrach.com

Åbningstider & Entré

Voksen (over 13 år): 16 euro

Børn (3-12 år): 8 euro

Babyer (0-2 år): Gratis

11. marts – 31. oktober10:00 – 11:00 – 12:00 – 14:00 – 15:00 – 16:00 – 17:00
1. november – 10. marts10:45 – 12:00 – 14:00 – 15:30
Hvor

Porto Cristo

Porto Cristo er en af Mallorcas ældste rejsemål for turister, og samtidig hjemsted for en af Mallorcas første turistattraktioner, drypstenshulerne Cuevas del Hams. Det er dog nogle andre drypstenshuler der gennem de seneste år har sat Porto Cristo på kortet, nemlig Cuevas del Drach, de berømte Dragegrotter, der er blevet en af Mallorcas største turistattraktioner, og som besøges af tusindvis af mennesker hver dag. Porto Cristo byder på en dejlig lille strand med gyldent sand, beliggende ved siden af lystbådehavnen og den livlige marina med alle restauranterne og barerne.

Porto Cristo drypstenshuler, marked og strand

Flere seværdigheder omkring Porto Cristo

Opdag Llevant-regionen på Mallorca

Llevant regionen på Mallorca har sit navn efter Llevant bjergkæden og naturparken beliggende på øens nordøstlige kappe, nord for byen Arta. Regionen inkluderer populære rejsemål som Cala Bona, Cala Millor, Sa Coma, s’Illot, Cala Ratjada, Canyamel, Porto Cristo og Cales de Mallorca. Foruden disse er Llevant hjemsted for en række historiske byer som Arta og Manacor. Llevant byder på Mallorcas eneste via verde (grønne rute), smukke kyster med lækre strande, varierede landskaber af bjerge, landeveje og kuperet terræn, samt en masse charmerende landsbyer, som Sant Llorenc, Son Servera og Capdepera.

Flere

Flere drypstenshuler på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?