Cuevas de Génova

drypstenshulerne cuevas de genova i palma
Om

Drypstenshulerne Cuevas de Génova, er beliggende lige sydvest for Palma de Mallorca, tæt på Castell de Bellver og ikke langt fra de populære feriesteder Palma Nova, Magaluf og Cala Mayor.

 

Cuevas de Génova, dykker 36 meter ned i det dybe og blev første gang opdaget og udforsket i 1906.

Arkæologer mener, at hulerne her, i forhistorisk tid blev brugt til beboelse og som tilflugtssted.

Som resten af drypstenshulerne på Mallorca, består Cuevas de Génova af mange underjordiske rum af kalkholdige figurer og søjler, bedre kendt som stalaktitter og stalagmitter.

Cuevas de Génova drypstenshulerne er de mindste af sin slags på Mallorca, men absolut et smukt og imponerende sted at besøge. Desuden er de let tilgængelige, i kraft af deres centrale beliggenhed i Palmaområdet.

Hvor

Palma

Palma er Mallorcas og de baleariske øers hovedstad, en by der flere gange er kåret som den bedste by i verden at bo i. Palma har en lang og spændende historie, der tager os helt tilbage til dens grundlæggelse i romertiden. Gennem mere end et årtusind har flere kulturer haft sat deres præg på byen, som på mange måder ebber af kulturhistorie og mangfoldighed. Palma er et oplagt besøgsmål på enhver tur til Mallorca, der er altid noget at se eller lave her, f.eks. en shoppingtur i de mange butikker omkring hjertet af byen, eller en tur på cafe eller restaurant. Palma er samtidig hjemsted for nogle utrolige seværdigheder, der nok skal få kameraet frem. Besøg bla. Sa Seu katedralen, Bellver-slottet, Almudaina-paladset, de arabiske bade, Casal Solleric, Sant Francesc klostret, tag en tur med veterantoget til Sóller eller udforsk byens arkitektoniske perler. Ønsker du at bo i Palma, kan du glæde dig til en række sublime luksushoteller som ligger i smukke historiske bygninger i hjertet af byen, hvor opvartning og romantik er notorisk.

Palma hotel, sightseeing, seværdigheder og guide

Flere seværdigheder i Palma

Opdag flere rejsemål nær Palma

Cala Major

Ca’n Pastilla

s’Arenal

Flere

Flere museer og udstillinger på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?