Drypstenshulerne Cuevas de Campanet er placeret i den nordlige del af Mallorca, tæt på Alcúdia og Pollença, en spændende seværdighed for hele familien

drypstenshulerne i Campanet på Mallora

Drypstenshulerne, Cuevas de Campanet, ligger i udkanten af Campanet, men ikke langt fra Alcúdia og Pollenc

Cuevas de Campanet drypstenshulerne er godt 400 meter lange og turen rundt i hulerne, er en 40 minutters gåtur, der fører dig gennem talrige gallerier og kalkbeklædte kamre, der stammer helt tilbage fra den sene stenalder.

Cuevas de Campanet blev opdaget ved en tilfældighed i 1945, da minearbejdere var i færd med at grave en brønd. I 1948, blot 3 år senere, blev drypstenshulerne åbnet for offentligheden.

Cuevas de Campanet er fascinerende og virkelig et besøg værd! Guiderne hernede er samtidig med til at løfte oplevelsen, for de er virkelig passioneret omkring hulerne og man kan mærke de virkelig brænder for hvad de laver.

Udflugten til Cuevas de Campanet er desuden knap så “turistet” som de andre ture til drypstenshuler på Mallorca, men selv om der måske ikke er så mange farvede lys (særligt interessant for børn) er hulerne absolut en meget seværdig oplevelse for hele familien.

I kan let køre fra både Alcúdia, Playa de Muro og Port de Pollenca til drypstenshulerne, det tager ca. 20 minutters tid i bil af de asfaltbelagte landeveje.

Information:

Cuevas de Campanet
Autovía Palma-Sa Pobla, afkørsel 37

Telefon: +34 971 516130
0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?