Cuevas de Campanet

cuevas de campanet drypstenshuler på mallorca
Om

Drypstenshulerne Cuevas de Campanet er placeret i den nordlige del af Mallorca, tæt på Alcúdia og Pollença, en spændende seværdighed for hele familien

Cuevas de Campanet drypstenshulerne er godt 400 meter lange og turen rundt i hulerne, er en 40 minutters gåtur, der fører dig gennem talrige gallerier og kalkbeklædte kamre, der stammer helt tilbage fra den sene stenalder.

Cuevas de Campanet blev opdaget ved en tilfældighed i 1945, da minearbejdere var i færd med at grave en brønd. I 1948, blot 3 år senere, blev drypstenshulerne åbnet for offentligheden.

Cuevas de Campanet er fascinerende og virkelig et besøg værd! Guiderne hernede er samtidig med til at løfte oplevelsen, for de er virkelig passioneret omkring hulerne og man kan mærke de virkelig brænder for hvad de laver.

Udflugten til Cuevas de Campanet er desuden knap så “turistet” som de andre ture til drypstenshuler på Mallorca, men selv om der måske ikke er så mange farvede lys (særligt interessant for børn) er hulerne absolut en meget seværdig oplevelse for hele familien.

I kan let køre fra både Alcúdia, Playa de Muro og Port de Pollenca til drypstenshulerne, det tager ca. 20 minutters tid i bil af de asfaltbelagte landeveje.

Information:

Cuevas de Campanet
Autovía Palma-Sa Pobla, afkørsel 37

Telefon: +34 971 516130

Hvor

Campanet

Campanet er et naturskønt område beliggende direkte for foden af Tramuntana, i Mallorcas Raiguer region. Campanet er bla. kendt for sine drypstenshuler, middelalderkapellet Sant Miquel og det enestående naturreservat ses Fonts Ufanes. Campanet er elsket af sportsfolk og naturelskere, her finder du nemlig både bjerge, skove, landeveje og skønne plantager at boltre dig i. Campanet er også et godt sted for ophold, bla. på det skønne og charmerende finca hotel Monnaber Nou, hvor du får luksus i autentiske rammer tæt på naturen.

Campanet ophold, seværdigheder og marked

Flere seværdigheder omkring Campanet

Opdag Raiguer-regionen på Mallorca

Raiguer er en region der løber fra Santa Maria del Cami i syd til Alcúdia og Aucanada-odden i nord. Raiguer byder på nogle af de mest nuancerede landskaber på øen, da den har bjerge omkring Alaró, Binibona, Lloseta og Caimari, kyster ved Alcúdia og Aucanada og endelig idylleriske rurale landområder omkring Santa Maria del Cami, sa Pobla, Moscari, Biniamar og Consell. Der er masser at opleve i Raiguer, masser af aktiviteter der kan nydes og en god blanding af både autenticitet og turisme.

Flere

Flere drypstenshuler på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2022 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?