Søg
Close this search box.

Golf på Mallorca

golf-mallorca-golfbane-golfspiller-spanien

I denne artikel

Golfbaner på Mallorca

Mallorca byder på hele 21 smukke og udfordrende golfbaner, alle egnet til stort set alle niveauer, med undtagelse af et par enkelte championship-baner. Det er dog kun de 19 baner der er tilgængelige for offentligheden.

Golf Maioris

Golf Maioris er beliggende øst for det populære feriested, s’Arenal, der slutter Palmabugten.

Golf Maioris er smukt anlagt mellem fyr, oliven og johannesbrødtræer, i et smukt middelhavslandskab. Du vil som golfspiller, nyde banen med sine udfordringer, der blandt andet er udstyret med fire søer og to ø-greens.

Den 6,4 km lange par 72 mesterskabsbane, er bygget til at klare de udfordringer, som bydes af en varm spansk sommer og forbliver i fremragende stand året rundt.

Golf Maioris henvender sig til alle handicap.

 

Information:

Golf Maioris – Campo de Golf
Crta. Cap Blanc, km 7
07609 Llucmajor
Telefon: +34 971748315
Email: recepcion@golfmaioris.es
Besøg hjemmeside

Handicap: 28 mænd – 36 damer

Fee: 85 €

Vall d’Or Golf

Vall d’Or Golf ligger i pragtfulde omgivelser tæt på havet, i kommunen Felanitx, i det sydøstlige hjørne af Mallorca. Vall d’Or Golf er omkring 40 minutters kørsel fra de populære feriedestinationer i Cala Bona og Cala Millor længere oppe på ad østkysten.

Vall d’Or Golf er en kort, men vidunderligt anlagt bane. De første 9 huller er beliggende blandt fyrretræer og har panorama udsigt over middelhavet. Banen indledes med en kort par 3 og efterfølges af en vanskeligere par 4, der snor stejlt ind i bakkerne i området.

3. hul på Vall d’Or Golf er kendt som blandt de 10 bedste og smukkeste golfhuller på hele Mallorca. Det er en par 5 med forhøjet tee, der tilbyder en spektakulær udsigt over bugten ved Porto Colom.

Vall d’Or Golf har tre søer samt et godt antal bunkers med hvidt sand, placeret nøje for at sikre, at udfordringen er intakt hele vejen. Vall d’Or Golf kan ikke beskrives som værende hverken flad eller kuperet, men en fin mellemting.

Grundet sin beliggenhed, er Vall d’Or Golf kendt for sin kølende og friske eftermiddagsluft, der kommer fra havet.

Vall d’Or Golfs klubhus har komfortable omklædningsrum, en sportsforretning, bar samt restaurant, der er kendt for sin høje standart og fremragende service.

Vall d’Or Golf er kendt som en af de mest populære og bedste golfbaner på Mallorca.


Information:

Golf Vall d’Or

Ctra Cala d’Or – Portocolom. km (afkørsel) 7,7
07669 S’Horta (Felanitx)
Telefon: +34 971 837 001
Email: valldorgolf@valldorgolf.com
Besøg hjemmeside

Handicap: 36 mænd – 36 damer

Fee: 85-115 € afhængig af periode for spil.

Golf Park Mallorca Puntiró

Golf Park Mallorca Puntiró er beliggende et stykke øst for Palma de Mallorca, i rolige omgivelser.

Golf Park Mallorca Puntiró tiltrækker sig gerne besøgende fra Palma de Mallorca, Santa Eugènia, Algaida og Llucmajor, hvorfra golfbanen kan nås på kort tid i bil.

Golf Park Mallorca Puntiró åbnede den 1. september 2006, med hjælp fra arkitekterne fra Nicklaus Design.

Øvelsesbanen her, er specielt god og sjov, med bunkers og greens, der kan simulere et rigtigt spil, meget fin detalje.

Sværhedsgraden på banen er omkring gennemsnittet og passer til begyndere, let øvede og øvede golfspillere. Søger du mere udfordring, kan du prøve kræfter med mesterskabsbanerne hos Golf Son Antem

Information:

Golf Park Mallorca Puntiró

Ctra. de Sineu, afkørsel 10
07198 Palma de Mallorca
Telefon: + 34 971797330
Email: reservas@golfparkmallorca.com
Hjemmeside: http://www.golfparkmallorca.com/

Handicap: 28 mænd – 36 damer

Fee: Ca. 75 €

Golf Son Antem

Golf Son Antem er en del af Marriots Hotel, Club Son Antem feriecenter, mellem feriestederne Ca’n Pastilla, s’Arenal og Llucmajor, godt 20 km øst for Palma de Mallorca.

Golf Son Antem tilbyder dig muligheden for ultimativ luksus, kombineret med golf i smukkeste omgivelser og Randabjerget i baggrunden.

Golf Son Antem byder på 2 separate golfbaner, øst og vest. Østbanen er mesterskabsbane og åbnede tilbage i 1994, den måler mere end 6,3 km. Banen blev i sin tid anlagt i et eksklusivt jagtområde, hvorfor du stadig vil kunne opleve vildtgående dyr på banen. En godt designet golfbane, med brede og lange fairways tillader spillere med høje handicap, at komme tilbage fra dårlige tee skud.

Vestbanen åbnede i 2001 og stiller straks højere krav til såvel form som teknik, grundet de smalle fairways og greens i forskellige plateau.

Information:

Marriot Golf Son Antem
MA-19 afkørsel 20 fra Palma
07620 Llucmajor
Telefon: +34 971129100

Golf de Andratx

Golf de Andratx ligger i det sydvestlige hjørne af Mallorca, mellem feriedestinationerne, Port d’Andratx, Camp de Mar og Peguera

Golf de Andratx snor sig gennem et betagende og detaljeret anlagt landskab, prydet med ældgamle olivenlunde, mandeltræer og tørstensmure, for at skabe en smag af Mallorcas ægte charme.

Syv damme og søer er fordelt mellem 6 huller, sammen med hele 60 bunkers fyldt med det fineste hvide strandsand, forhindrer nærmest golfspillere i at vende tilbage med deres bolde. Der er ingen tvivl om, at du får din sag for, når du kommer til Golf de Andratx – den er ganske underholdende og sværhedsgraden er intakt.

Det kuperede og enorme landskab, der danner ramme om Golf de Andratx, kræver næsten at du booker en golfbuggy til turen. Selv om naturen her er vidunderlig, er det en lang og hård tur på ben, selv for den stærke. Golfbuggy’erne er desuden monteret med GPS system, da banen virkelig er stor.

Information:

Club de Golf de Andratx
Carrer Cromiec 1
07160 Camp De Mar
Telefon: +34 971236280
Email: golfdeandratx@ocea.es

Hjemmeside

Handicap: 28 mænd – 35 damer

Fee: 90 €

Golf Son Gual

Golf Son Gual er beliggende mellem Palma de Mallorca og Algaida og kan let nås med bil fra alle sider.

Det er ganske tydeligt, at det visuelle har været i fokus under anlægningen af denne smukke golfbane hos Golf Son Gual.

Intet mindre end 800 oliventræer er sammen med Johannesbrødtræer og vilde blomster fra middelhavsområdet, er blevet plantet i en vidunderlig symfoni, der gør Golf Son Gual til en fryd for øjet.

Golf Son Gual er bygget rundt om en gammel finca af samme navn. For at gøre oplevelsen endnu mere fuldendt, har man dertil plantet vinstokke på markerne omkring banen, som med tiden vil blive serveret i Golf Son Guals restaurant.

Indledningsvis kan banen virke forskrækkende, men som du kommer rundt ved de forskellige huller, er den faktisk meget overkommelig og velegnet til alle niveauer.

Søger du mere udfordring kan du med fordel kigge på Golf Son Antem

En god og i særdeleshed en flot bane, med plads til alle niveauer.

Information:

Finca Son Gual
07199 Palma de Mallorca
Telefon: +34 971 78 58 88
Email: info@son-gual.com

Handicap: 28 mænd – 36 damer

Fee: 95-110 € afhængig af periode for spil.

Golf Santa Ponça

Golf Santa Ponça er en del af et større ferieresort, med 4 stjernet hotel, som ejer hele 3 golfbaner.

Golf Santa Ponça har kun én bane du kan spille på som “almindelig” besøgende – de resterende to baner er forbeholdt logerende gæster og medlemmer af golfklubben.

Golf Santa Ponça blev designet af den nu afdøde italienske Folco Nardi og åbnede dørene tilbage i 1977. Banen er åben, ukompliceret og med fairways blandt de letteste på øen, hvilket gør det til et ideelt sted at nyde golfen i et afslappet tempo i godt selskab.

Det var blandt andet her på Golf Santa Ponça, at Severiano Ballesteros, tog titlen “Balearic Open” i 1992.

Information:

Golf Santa Ponça

Carrer Berenguer de Palou, 2
07180 Santa Ponça
Telefon: +34 971690211
Email: golf1@golf-santaponsa.com
Besøg hjemmeside/

Handicap: 28 mænd – 36 damer

Fee: €95

Club de Golf de Poniente

Club de Golf de Poniente betragtes som én af de bedst designede golfbaner på Mallorca – og har tiltrukket sig anerkendelse fra Spaniens bedst kendte banearkitekt, Pepe Gancedo.
Den første ting du vil bemærke er det rustikke klubhus, terrakotta-farvet og draperet i bundne vinstokke. Den anden, er lyden af ​​hanekyllinger og de fugle, der engang boede på El Gallo de Can Barral, gården, hvorpå golfbanen og klubhuset nu ligger. Club de Golf de Ponientes særlige atmosfære, tiltrækker mange feriegæster fra de omkringliggende feriebyer.

Club de Golf de Poniente passer til mellemniveauet, så hvis du søger større udfordring, kør til det nærliggende Real Golf de Bendinat.

Information:

Ctra. Cala Figuera s/n
07181 Calvia
Telefon: +34 971130148
Email: golf@ponientegolf.com
Hjemmeside

Handicap: 28 mænd – 36 damer

Fee: 90 €

Real Golf de Bendinat

Real Golf de Bendinat ligger lige vest for Palma de Mallorca, i det luksuriøse boligkvarter, Bendinat.
Real Golf de Bendinat er populært blandt feriegæster fra Portals Nous, Bendinat, Cala Mayor, Palma Nova og Palma de Mallorca.

I 1995, under ledelse af golf-arkitekterne Hawtree, blev Real Golf de Bendinat udvidet til at rumme 18 huller for, at imødekomme den stigende interesse for Mallorca som golfdestination. Et væld af forbedringer blev desuden anlagt, som buggystier og driving range.

Klubhuset hos Real Golf de Bendinat, tilbyder fantastiske rammer med udsigt over havnepromenaderne og de mange lystyachts, der er med til at gøre hele området så eksklusivt.

Information:

Real Golf de Bendinat
Urb. Bendinat Campoamor
Telefon: +34 971405200
Email: info@realgolfbendinat.com
Besøg hjemmeside

Handicap: 36 mænd – 36 damer

Fee: 80-90 €

Arabella Golf Son Vida

Arabella Golf Son Vida er blandt Mallorcas ældste golfbaner, anlagt helt tilbage i 1964.
I dag står Arabella Golf Son Vida stadig som en af ​​de mest populære baner blandt golfspillere, der besøger Mallorca. Dens modne skov og spektakulære udsigt over Palmabugten, gør det til en af ​​de mest attraktive baner på øen.

Arabella Golf Son Vida byder på en hyggelig dag i godt selskab hvor afslapning er i centrum. For dig der søger større udfordringer, er Arabella Golf Son Muntaner og Arabella Golf Son Quint mere oplagte valg.

Information:

Urbanizacion Son Vida
07013 Palma de Mallorca
Telefon: +34 971791210
Email: info@sonvidagolf.com
Besøg hjemmeside

Handicap: 54 mænd – 54 damer

Fee: 80-90 €

Arabella Golf Son Muntaner

Arabella Golf Son Muntaner er en del af Arabella Golf, som også indbefatter Arabella Golf Son Quint samt Arabella Golf Son Vida.
Arabella Golf Son Muntaner er beliggende i den absolutte udkant af Palma de Mallorca, på grænsen til de smukke og dramatiske Tramuntana-bjerge.

Son Muntaner kan prale af at have Mallorcas ældste oliventræ “Sa Capitana”, der siges at være 1000 år gammelt. Det står nær det 15. hul, så prøv at undgå at ramme det!

Banen her er mere kompleks og kan være tung at spille på for en let øvet golfspiller, eller hvis du er svag i ryg/skulder.

Arabella Golf har ofte rigtig gode tilbud på golfpakker med buggy og reduceret fee.

Information:

Arabella Golf Son Muntaner
Carretera de Son Vida
E-07013 Palma de Mallorca
Telefon: +34 971 78 30 30
Email: golf.mallorca@arabellagolf.com
Besøg hjemmeside

Handicap: 28 mænd – 36 damer

Arabella Golf Son Quint

Arabella Golf Son Quint er beliggende i smukke omgivelser på grænsen mellem Palmas forstæder og de dramatiske Tramuntana-bjerge.

Arabella Golf Son Quint er en del af kæden Arabella Golf og åbnede første gang dørene i september 2007, som det yngste medlem af familien.

De velplacerede bunkers vil udfordre selv erfarne golfspillere – fire forskellige tee-box positioner giver en bred variation i spillet.

Arabella Golf Son Quint tilbyder desuden Mallorcas eneste Pitch & Putt bane – en ideel måde for nybegyndere, at træne teknikken på.

Efter vel endt tur på banen, kan du sætte dig til rette i det moderne klubhus, hvor der er mulighed for komplet afslapning i/ved poolen og en eftertragtet restaurant.

Arabella Golf Son Quint tilbyder en række andre services, som personlig træning, golf fitness tests, spil med en professionel og junior akademiet.

Information:

Carretera de Son Vida
07013 Palma de Mallorca
Telefon: +34 971 78 30 30
Email: golf.mallorca@arabellagolf.com
Hjemmeside: http://www.sonmuntanergolf.com/en/

Handicap: 28 mænd – 36 damer

Fee: 85 – 105 afhængig af periode.

Golf Son Termens

Golf Son Termens er kendt for sin fremragende stand og idylliske bjergskråning ved Bunyola, der tilbyder en pragtfuld udsigt.

Banen hos Golf Son Termens, er designet af Harris gruppen og Jose Rodriguez  -og åbnede i 1998. Trods sin relativt unge alder, er Golf Son Termens kendt for sine hurtige, glatte greens og dens storslåede vedligeholdelsesstand.

Der er rigelig mulighed for at score godt på Golf Son Termens-banen og det bliver kun endnu sjovere, når banen er i så god stand som denne er.

De fleste handicap kan spille på Golf Son Termens, med pas på de mange udfordringer, blandt andet træer, der skygger for søer og bunkers.

Alt i alt, en bane for alle niveauer i dejlige omgivelser og en fornøjelse at spille på.

Du finder Golf Son Termens lige syd for den hyggelige og smukke landsby, Bunyola. Det er let at kommer hertil via den velindrettede infrastruktur, både fra Palma og Bunyola.

 

Information:

Golf Son Termens
Ctra. de Sesglaieta
07193 Bunyola
Telefon: +34 971 61 78 62
Email: info@golfsontermens.com

Handicap: 28 mænd – 32 damer

Fee: Ca. 85 €

 

Golf Pollença

Golf Pollenças 9 hullers golfbane åbnede tilbage i 1986, men gennemgik en komplet renovering allerede i år 2000, med hjælp fra Mike Pinner, fra Jack Nicklaus’ designerteam.
Den gennemsnitlige sværhedsgrad på Golf Pollença er middel – og ideel for dig, der søger en hyggelig dag på golfbanen i nærheden af feriestederne Port de Alcúdia eller Port de Pollença.

Golf Pollença lever højt på en fin balance mellem kvalitet og pris, hvilket naturligvis tiltrækker en bredere skare af gæster med alle handicap.

Fra terrassen i klubhuset, tilbydes en vidunderlig udsigt over bugten i Port de Pollença.

Information:

Urbanització Can Porquer, 30A
07460 Pollença
Telefon: +34 971 533 216
Email: pollensagolf@live.com
Hjemmeside

Handicap: 36 mænd – 36 damer

Fee: 75-85 € afhængig af perioden.

Pula Golf

Pula Golf opfylder dine forventninger til en unik golfoplevelse i Canyamel.
Pula Golf byder på skønne faciliteter, herunder en todelt driving range, kortspil-område samt et dejligt klubhus og- hotel, der har til huse i en renoveret finca, helt tilbage fra omkring 1581.

Banen hos Pula Golf er hård og krævende, men sjov for spillere på stort set alle niveauer. Her er tilmed en championship bane for dig, der virkelig skal prøve kræfter med de bedste.

Pula Golf startede op i 1955, men gennemgik i 2004-2005 en næsten komplet renovering, udført af designeren, Jose Maria Olazabal. Specielt det 17. hul på banen, blev et centralt omdrejningspunkt for renoveringen – hvorfor, må du selv opleve!

Information:

Pula Golf
Ctra. Son Servera-Capdepera
07550 Son Servera
Telefon: +34 971817034
Email: reservas@pulagolf.com
Besøg hjemmeside

Handicap: 36 mænd – 36 damer

Fee: 60-75 € afhængig af perioden.

Club de Golf de Son Servera

Club de Golf de Son Servera er den næstældste golfbane på Mallorca, som blev åbnet første gang i 1967.
Indtil 2012, var Club de Golf de Son Servera golfbane kun en 9 hullers bane, men en gruppe entusiastiske lokale golfspillere, donerede penge til at udvide banen. Club de Golf de Son Servera har en lang og spændende historie, idet en voldsom storm i 2001 stort set ødelagde godt 2.000 fyrretræer på banen. Siden er det diskuteret hvor vidt det faktisk har gavnet banen.

Club de Golf de Son Servera er en udfordrende 18-hullers golfbane, der kræver god nøjagtighed.

Klubhuset i Club de Golf de Son Servera, er kendt for sit venlige personale og charmerende rammer. Mange lokale mallorcinere kommer hertil for at spille i weekenden.

Information:

Club de Golf de Son Servera
Urb. Costa de los Pinos
07559 Son Servera
Telefon:  +34 971 840 096
Email: cgssf@golfsonservera.com
Hjemmeside: Hjemmeside

Handicap: 34 mænd – 34 damer

Fee: Ca. 75 €

Capdepera Golf

Den naturlige skønhed og uforlignelige ro i sine omgivelser, kendetegner den privilegerede beliggenhed og hvad der sikkert må være en af de smukkeste golfbaner på Mallorca.
Capdepera Golf skiller sig ud for sine rummelige greens, den charmerende kombination af lange, brede fairways og hele seks søer. De sidste 6 huller på denne bane, som ligger skjult i Ártas bjerge, er ret udfordrende og sjove. Overordnet er det en bane, der matcher stort set alle niveauer.

Capdepera Golf har den pragtfulde og berømte Roca Viva restaurant, berømt for sit udsøgte køkken og venlige service. Beliggende på kanten af det 18. hul, opfordrer den nærmest golfspillere til at hvile efter en vellykket runde og nyde selskabet med medspillerne.

Information:

Capdepera Golf
Apartado de Correros, 202
07570 Capdepera
Telefon: +34 971818500
Besøg hjemmeside

Handicap: 36 mænd – 36 damer

Fee: 55-75 € afhængig af perioden.

Canyamel Golf

Canyamel Golf er en eftertragtet golfklub og bane blandt golf-entusiaster som elsker Mallorcas nordøstlige områder
Club de Golf Canyamel er kendt som en af de vanskeligere golfbaner på Mallorca – hver af dens 18 huller er en udfordring for selv erfarne golfspillere med mange år på banen.

Club de Golf Canyamel er fuld af spændende udfordringer, den største er de mange klippevægge og den kuperede overflade, der terrænet uforudsigeligt og kræver god teknik.

Club de Golf Canyamel er absolut underholdende og et ideelt sted at få prøvet teknikkerne af.

Information:

Canyamel Golf
Av d’Es Cap Vermell, s/n
07589 Capdepera
Telefon: +34 971 84 13 13 ‎
Besøg hjemmeside

Handicap: 28 mænd – 36 damer

Fee: 75 – 100 € afhængig af periode.

Club de Golf Alcanada

Club de Golf Alcanada er med kun 150 meter til havets kyst, ved den smukke lange Alcúdiabugt i det nordlige Mallorca, blandt Europas smukkeste golfbaner. Alle vegne på banen kan du nyde udsigten til det ikoniske fyrtårn, der står vagt på den lille ø ud for ferieområdet, Aucanada. Fyrtårnet er så eksemplarisk, at det er blevet en del af Club de Golf Alcanadas logo.
Club de Golf Alcanada har en stor variation af huller, med den korteste par 3 på 146 meter, og den længste par 5 på mere end 565 meter.

Golfbanen blender naturligt ind i det typiske mallorcinske terræn. Den meget fair og kuperede golfbane, omgivet af fyrretræer og olivenlunde, byder på 58 velplacerede greens og fairway bunkers, varierede greens med skjulte breaks og udfordrende tee pladser.

Selvom Club de Golf Alcanada stadig er en relativ ung golfbane, er den allerede anerkendt af en række velkendte golfmagasiner og golfassociationer, som én af ​​de fineste baner i Spanien og Europa. Klubhuset har udsigt over både banerne samt Alcudiabugten og grundet den fantastiske beliggenhed, kan du i de tidlige morgentimer, opleve sjældne dyre og fuglearter.

Club de Golf Alcanada er et absolut must try!

 

Information:

Club de Golf Alcanada
Carretera Del Faro s/n,
07400 Port de Alcúdia
Telefon: +34 971 549 560
Email: info@golf-alcanada.com

Handicap: 33/35 (mænd/damer)

Fee: ca. 130 €

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »