Rejse og sommerferie i Cala Ratjada 2018

Cala Ratjada blevet en mere populær feriedestination end nogensinde før, med nogle fantastiske børnevenlige små strande i området. Sammenlagt består hele området af selve Cala Ratjada, Cala Gat, Son Moll og Cala Agulla.

Cala Ratjada har desuden et stort antal tilbud, når det kommer til oplevelser og aktiviteter for både børn og voksne, oplagt til familieferie.

Cala Ratjada sommerferie rejseguide

Bedste hoteller og hoteltilbud i Cala Ratjada

 Find hotel i Cala Ratjada

Hotellerne i området, ligner hvad du kender fra andre badeferiebyer i Spanien, hvide etagebyggerier, med balkoner der kigger ud over havet. Bag strandhotellerne i Ratjada, ligger også en god portion mere traditionelle hoteller af høj standard, men til en god pris.

Der er mange muligheder for at leje bil i Cala Ratjada, både på dit hotel og ved udlejningskontorerne i byen. Lejer du bil via receptionen på dit hotel, bliver prisen ofte dyrere da hotellet naturligvis modtager provision per bil udlejet.

Skal du bruge bilen allerede fra feriens start og skal afhente den i lufthavnen, så bestil den hjemmefra via nettet. Der er masser gode internettjenester som hjælper dig finde de bedste og billigste tilbud på udlejningsbiler på Mallorca. Ikke nok med det, du lejer også gennem de velrenomerede udlejningsselskaber så der ikke er ubehagelige overraskelser i lejekontrakten.

Find billigste udlejningsbil på Mallorca her
Restauranter i Cala Ratjada

Hjertet i Cala Ratajada, er den smukke og hyggelige havn. Strandpromenaden starter fra stranden Playa Son Moll og fortsætter gennem havnen, mod stranden Cala Gat på den anden side af byen. Langs strandpromenaden kan du og familien nyde den eksklusive udsigt over havet, mens I vælger mellem de mange spændende retter fra menukortet.

Overordnet er standarden for de næsten 100 restauranter i Cala Ratjada, rigtig fin, men er også præget af masseturismens krav til alsidige menukort. Har du lyst til – og mod på – det traditionelle mallorcinske køkken, kan du tage bussen til Artà eller Manacor (ca. 20 min), hvor Mallorcas berømte cellers holder til.
Strandene i Cala Ratjada

På den nordlige side af bjerget, grænser Cala Ratjada op til den smukke Cala Agulla strand, der er Cala Ratjadas ansigt udadtil på postkort fra området, en virkelig lækker og smuk strand.

Den største strand i Cala Ratjada er Son Moll, med sit næsten 200 meter hvide silkebløde tæppe, der gør den til en af østkystens bedste turiststrande.

De dejlige små strande og bugter Cala Gat Font de sa Cala Povençal, på Capdeperas kappe, anses også for at være en del af Cala Ratjada.
Aktiviteter i Cala Ratjada

Som Cala Ratjada konstant udvikler sig som populær feriedestination, øges aktivitetstilbuddene stadig hvert år.

Selve strandområderne omkring Cala Ratjada, tilbyder alle typer vandsport, som surfing, dykning, bananen, vandscootere og vandski.

Hvis det kunne friste med en ridetur i sandet langs vandet, kan du i udkanten af resortet mod nord, leje heste eller få en guidet tur i naturen på hesteryg.

I det nordøstlige hjørne af Cala Ratjada, ligger der en stor legeplads for børn og en skateboard park med en klatremur.
Seværdigheder omkring Cala Ratjada

Selvom badeferie er fantastisk i sig selv, indbyder Mallorca til at snuse lidt mere rundt bag de kilometerlange strandlinier. De nærmeste seværdigheder fra Cala Ratjada er Capdepera med sit berømte slot på toppen af bjerget, de fantastiske Dragehuler længere syd på kystlinien, og endeligt har du privilegiet af at være lige ved overfartsfærgen til naboøen Menorca, hvor en endagstur er oplagt for maksimalt udbytte af ferien.

Vil du have en sikker uforglemmelig oplevelse med hjem fra Cala Ratjada, så holder Mallorcas eget luftballonsbureau Mallorca Balloons til her.
Indkøb & shopping i Cala Ratjada

Som i et hvert andet charter-paradis, er det ikke småt med udvalget af souvenirbutikker, kosmetikere, tøjbutikker, smykkehandlere – dertil kommer en lang række fancy caféer, hvor du kan nyde en forfriskning efter en gang shopping.
Marked i Cala Ratjada

Hver lørdag fra ca. 8 til ca. 13:00 har du mulighed for, at tage på marked i Cala Ratjada. Her finder du et breds udvalg af souvenirs, tasker, sko, tøj og andre lædervarer. Desuden kan du smage på Mallorcas egen Sobrassada pølse, eller måske bare nyde en forfriskning, mens du indånder atmosfæren af nysgerrige og handlende mennesker.

Se flere markeder på Mallorca
Barer og natteliv

Cala Ratjada har mange forskellige barer, klubber og diskoteker, der holder gang i byen til den lyse morgen. Flere restauranter og hoteller i Cala Ratjada har tilmed egen underholdning, der spiller til ca. 23-00 tiden – alle er velkommen.

Hvor ligger Cala Ratjada på Mallorca?

©2018 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, billigste flybilletter til Palma, hotel på Mallorcas, destinationer, seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

 

Webdesign af Acces Digital - Professionelle hjemmesider

Log in with your credentials

Forgot your details?