Cala Ratjada

Cala Ratjada guide til aktiviteter, udflugter og hoteltilbud

Cala Ratjada blevet en mere populær feriedestination end nogensinde før, med nogle fantastiske børnevenlige små strande i området. Sammenlagt består hele området af selve Cala Ratjada, Cala Gat, Son Moll og Cala Agulla.

Cala Ratjada har desuden et stort antal tilbud, når det kommer til oplevelser og aktiviteter for både børn og voksne, oplagt til familieferie.

Bedste hoteller og hoteltilbud i Cala RatjadaBooking.com

luksuriøst adults only hotel ved strand i Cala Ratjada, Mallorca

Son Moll Sentits Spa – Adults Only ****

Hvis moderne rammer, strand og havudsigt er kravet til feriens hotel, så er dette lige et tilbud til jer! Det lækre hotel tilbyder særligt lækre værelser, hvor du hver morgen kan vågne op til synet af havet og hver aften falde i søvn til de hypnotiserende lyde af blide bølgebrus. På toppen af hotellet ligger panoramabaren, hvor I kan nyde en forfriskning sammen med udsigten over hele nordøstkysten af Mallorca. Hotellet tilbyder desuden en række lækre faciliteter der fuldender et romantisk ophold i Cala Ratjada. Dette kun for voksne hotel ligger direkte ved stranden Son Moll, en bred og blød sandstrand og blåt flag og beach bar.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaHotelovernatning paa Mallorca tilbudfind hoteller paa Mallorca

hotel med havudsigt i Cala Ratjada og Cala Agulla, Mallorca

THB Guya Playa ****

Dette skønne lejlighedshotel ved den rolige Cala Agulla strand, nordligt i Cala Ratjada, er et oplagt valg til småbørnsfamilien der ikke kun rejser på børnenes præmisser. Hotellet tilbyder nemlig en række services og faciliteter, der gør opholdet på hotellet fuldendt for både forældre og børn. Børnene har adgang til legeplads, børnebassin og der er aktivitetsklub/miniklub der arrangerer en række sjove aktiviteter for de små, mens I kan slappe af ved poolen. I tilbyder lækre spa og wellnessområder, fitnesscenter samt mulighed for at bestille afslappende massage og skønhedsbehandlinger på stedet. Lejlighederne er velindrettede, lyse og imødekommende, der er et lille køkken og en skøn altan med udsigt.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaHotelovernatning paa Mallorca tilbudfind hoteller paa Mallorca

Roligt godt hotel i Cala Ratjada ved Cala Gat

Hotel Cala Gat ****

Dette hyggelige rolige hotel ligger i smukke naturlige og uspolerede omgivelser i området Cala Gat, lige ved siden af Cala Ratjada. Hotellet tilbyder en masse herlige faciliteter som fitness, wellness, tyrkisk bad, smuk have og stor solterrasse ved poolen. Hotellets dejlige beliggenhed gør det let at komme til områdets mange aktivitetstilbud, som strande, vandre og cykelture. Desuden ligger hotellet isoleret fra bylarm.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaHotelovernatning paa Mallorca tilbudfind hoteller paa Mallorca

Hyggeligt lille petit hotel i Cala Ratjada

Petit Hotel Ses Rotges ***

Nyd et afslappende ophold på dette charmerende lille petit hotel i Cala Ratjada, hvor autenticitet er nøgleordet. Hotellet er beliggende i en rustik gammel finca fra 1700-tallet, indrettet efter ægte mallorcinske skikke med massive loftbjælker, træmøbler og klinkegulve. Det lille charmerende hotel er et anderledes alternativ til de mange store hoteller i området, men byder på utrolig meget sjæl og intimitet. Petit hotellet ligger blot få minutters gågang fra Cala Ratjadas bymidte, tæt på restauranter, butikker og barer.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaHotelovernatning paa Mallorca tilbudfind hoteller paa Mallorca

Aktiviteter i Cala Ratjada

Som Cala Ratjada konstant udvikler sig som populær feriedestination, øges aktivitetstilbuddene stadig hvert år.

Selve strandområderne omkring Cala Ratjada, tilbyder alle typer vandsport, som surfing, dykning, bananen, vandscootere og vandski.

Hvis det kunne friste med en ridetur i sandet langs vandet, kan du i udkanten af resortet mod nord, leje heste eller få en guidet tur i naturen på hesteryg.

I det nordøstlige hjørne af Cala Ratjada, ligger der en stor legeplads for børn og en skateboard park med en klatremur.

Tur i luftballon over Mallorca

Romantisk tur i luftballoon med champagne og kanapéer

Del et magisk øjeblik med en person, der betyder noget særligt for dig, når du svæver hen over Mallorcas romantiske kyst i en varmluftballon. Nyd det spektakulære syn af den spanske øs hvide sandstrande, afskærmede bugter og kalkstensbjerge, mens du nyder et glas champagne og velsmagende kanapéer.

Ved ankomst til startstedet kan du gå om bord i den kunstfærdigt udformede luftballon (“Montgolfier”), en kopi af den første varmluftballon, der blev sendt op i 1783. Føl din krop blive vægtløs, efterhånden som du langsomt stiger til vejrs, og nyd udsigten over Det Baleariske Havs funklende turkisblå vand.

Når du svæver over det maleriske landskab med palmetræer, forrevne bjerge og uberørte bugter, fortæller din guide dig historier om dagliglivet i området. Under hele flyveturen kan I dele en flaske mousserende vin og en kurv med velsmagende kanapéer. Hæv dit glas, og udbring et skål for den guddommelige udsigt, før du igen er på fast grund.

Book fra 2.711 kr. pr. person

hos:

Hotelovernatning paa Mallorca tilbud

Privat guidet rundvisning i Dragegrotterne paa Mallorca

Guidet rundvisning i Dragegrotterne med privat guide

Gå ned i Dragegrotternes fortryllende underjordiske verden, Mallorcas vidtstrakte grottesystem. Følg en privat guide, se de ejendommelige drypstensformationer, sejl over en stor underjordisk sø, og nyd tonerne af klassisk musik, der runger i et naturligt amfiteater.

Tag fra hotellet i et køretøj med aircondition til Mallorcas østlige kyst. Lidt inde i landet væk fra kysten ligger Cuevas Del Drach, en række store og forbundne grotter, hvis navn kan oversættes til Dragegrotterne. Mens du udforsker de stier, der går gennem grottens 4 kamre, kan du beundre de utrolige søjler og stalaktitter omkring dig, lytte til guidens fortælling om millioner af års geologisk historie.

Turen fører dig til bredden af Lake Martel, en af Europas største underjordiske søer. Her kan du lytte til musikere på både, der fylder grotten med smukke toner fra klassisk musik. Oplev hvordan grottens vægge har skabt et fantastisk naturligt amfiteater, og lad dig tryllebinde af den rene lyd. Med de sidste toner, der hænger i luften, hopper du op på en båd på egen hånd for en fredfyldt tur over søens spejlblanke vand.

Når du vender tilbage til den virkelige verden, har du mulighed for at tilføje endnu stop til din private rundvisning. Besøg den berømte Majorica Pearl-fabrik for at få mere at vide om, hvordan man fremstiller perler, eller tag ud og gå en tur i den smukke fiskerlandsby Porto Christo, inden turen går tilbage til dit hotel.

Book fra 666 kr. pr. person

hos:

Hotelovernatning paa Mallorca tilbud

guidet vandretur fra Alcudia

Guidet vandretur langs lysten ved La Victoría nord for Alcúdia

Oplev magien og naturskønheden i La Victoria i Alcúdia. Gå i det grove og smukke landskab, hvor du vil se masser af forskellig flora og fauna. Nyd den blændende udsigt, der kombinerer skov og hav.

Denne smukke rute fører dig gennem mageløse landskaber, der har bevaret deres grove naturlige skønhed, da de ikke så ofte besøges af større grupper. Få mere at vide om områdets historie, mens din ekspertguide fører dig af sted langs ruten. Gå gennem skoven, og find en mageløs udsigt over Alcúdia- og Formentor-bugtene nedenfor.

Hvis du ønsker en dybere forståelse af området, dets flora, fauna, geologi og historie, kan du vælge at besøge en smuglerhule. Denne hule blev engang brugt af pirater. Her vil du opnå en dybere forståelse af dens vigtighed med en dybdegående beskrivelse af dette særligt interessante naturområde.

Book fra 437 kr. pr. person

hos:

Hotelovernatning paa Mallorca tilbud

Guidet mountainbike tur Mallorca øst

Guidet mountainbiketur mellem Manacor og Artà

Oplev Mallorcas imponerende historie på en anderledes og sjov måde måde, med en guidet tur på mountainbike. På turen tager guiden jer med på en rejse gennem tiden, der bla. byder på forhistoriske bosættelser, charmerende landsbyer, kuperede terræner og enestående sanselig natur. Ruten er den eneste såkaldte ‘Via Verde’ (grønne sti) på Mallorca, og strækker sig mellem Manacor og Artà.

Ruten er bygget hvor den tidligere jernbaneforbindelse strakte sig, en forbindelse der blev anlagt i begyndelsen af 1900-trallet, hvor Mallorcas perle og møbelindustri boomede. Distancen på ruten er ca. 30 km, og motorkøretøjer er forbudt her for at sikre, at ruten netop er grøn.

Dette er en must-opleve aktivitet for jer der elsker at være aktive eller vil have en unik oplevelse med fra ferien på Mallorca.

Book fra 572 kr. pr. person

hos:

Hotelovernatning paa Mallorca tilbud

Privat rundvisning i Tramuntana mellem Valldemossa og Soller

Guidet halvdagstur i Valldemossa og Port de Sóller

Gør dig klar til et sanseligt eventyr, hvor du på klods hold får lov at udforske Tramuntanas uberørte natur og charmerende bjerglandsbyer. Med en professionel privat guide, kommer I rundt i de hemmelige kroge af de UNESCO beskyttede bjerge og oplever alt det der gør Mallorca så unik.

Dagen starter med afhentning på hotellet, hvorfra I transporteres til Valldemossa hvor turen begynder. Her kommer I rundt i de charmerende stengader, ser det berømte karteuserkloster, det royale palads, det gamle vaskehus og udkigspunkterne over dalen.

Efter Valldemossa går turen ud til kystlinjen, hvor bla. den ikoniske klippe Sa Na Foradada ses, samt et besøg på Son Marroig og dens berømte marmorpavilion.

Dagen ender i Port de Sóllers historiske havn, hvor I kan indånde den magiske atmosfære langs den smukke promenade. Her kan I også opleve den berømte orange sporvogn der kører mellem Port de Sóller og Sóller, smage på de verdenskendte lokale appelsiner og snuppe en forfriskning på et af de mange spisesteder langs den smukke havnepromenade med udsigt over bugten.

Book tur fra 532 kr. 

hos:

Hotelovernatning paa Mallorca tilbud

+
+
+
+

Seværdigheder omkring Cala Ratjada

Selvom badeferie er fantastisk i sig selv, indbyder Mallorca til at snuse lidt mere rundt bag de kilometerlange strandlinier. De nærmeste seværdigheder fra Cala Ratjada er Capdepera med sit berømte slot på toppen af bjerget, de fantastiske Dragehuler længere syd på kystlinien, og endeligt har du privilegiet af at være lige ved overfartsfærgen til naboøen Menorca, hvor en endagstur er oplagt for maksimalt udbytte af ferien.

Vil du have en sikker uforglemmelig oplevelse med hjem fra Cala Ratjada, så holder Mallorcas eget luftballonsbureau Mallorca Balloons til her.

Torre Cega er en seværdighed i Cala Ratjada+
autentisk restaurant torre canyamel capdepera+
guide ferie capdepera på mallorca+


Booking.com

Strandene i Cala Ratjada

På den nordlige side af bjerget, grænser Cala Ratjada op til den smukke Cala Agulla strand, der er Cala Ratjadas ansigt udadtil på postkort fra området, en virkelig lækker og smuk strand.

Den største strand i Cala Ratjada er Son Moll, med sit næsten 200 meter hvide silkebløde tæppe, der gør den til en af østkystens bedste turiststrande.

De dejlige små strande og bugter Cala Gat Font de sa Cala Povençal, på Capdeperas kappe, anses også for at være en del af Cala Ratjada.

 

Cala Gat, en lille perle af en strand ved Cala Ratjada

Cala Gat er en smuk bugt med strand, omgivet af fyrretræer og fantastisk udsigt der skal nydes. Stranden ligger tæt på og er en del af ferieområdet Cala Ratjada. Cala Gat er for det meste rolig og der er ikke så mange services til rådighed, som der er på mange andre strande i området.

Vandrestien der løber langs stranden og klipperne er en fantastisk måde, at komme til Cala Gat til fods fra Cala Ratajda. Stranden er kun omkring 500 meters gåtur fra den store havn i Cala Ratjada. Det er også muligt at besøge Cala Gat med bil, dog skal du parkere bag fyrretræerne omkring 100 meter væk fra selve stranden.

  • Beachbar
  • Parkering
  • Børnevenlig

 

Cala Agulla

Cala Agulla, også kendt som Cala Guya, er en smuk strand på den nordøstlige spids af Mallorca nær Capdepera og resortet, Cala Ratjada der grænser op af Cala Agullas sydlige ende. Cala Agulla byder på fantastisk smukt tyrkis vand med langt ud. Det er en kort gåafstand fra Cala Ratjada, men fra andre steder er bil den mest almindelige måde at få stranden. Der er en god parkeringsplads, der koster omkring 3 euro for dagen.
Længden er ca. 580 meter og bredden 40 meter.

  • Toilet
  • Beachbar
  • Solvogne og parasoller til leje
  • Børnevenlig


Booking.com

Restauranter i Cala Ratjada

Hjertet i Cala Ratajada, er den smukke og hyggelige havn. Strandpromenaden starter fra stranden Playa Son Moll og fortsætter gennem havnen, mod stranden Cala Gat på den anden side af byen. Langs strandpromenaden kan du og familien nyde den eksklusive udsigt over havet, mens I vælger mellem de mange spændende retter fra menukortet.

Overordnet er standarden for de næsten 100 restauranter i Cala Ratjada, rigtig fin, men er også præget af masseturismens krav til alsidige menukort. Har du lyst til – og mod på – det traditionelle mallorcinske køkken, kan du tage bussen til Artà eller Manacor (ca. 20 min), hvor Mallorcas berømte cellers holder til.

Du kan læse anmeldelser på Tripadvisor herBooking.com

Indkøb & shopping i Cala Ratjada

Som i et hvert andet charter-paradis, er det ikke småt med udvalget af souvenirbutikker, kosmetikere, tøjbutikker, smykkehandlere – dertil kommer en lang række fancy caféer, hvor du kan nyde en forfriskning efter en gang shopping.

Hver lørdag fra ca. 8 til ca. 13:00 har du mulighed for, at tage på marked i Cala Ratjada. Her finder du et breds udvalg af souvenirs, tasker, sko, tøj og andre lædervarer. Desuden kan du smage på Mallorcas egen Sobrassada pølse, eller måske bare nyde en forfriskning, mens du indånder atmosfæren af nysgerrige og handlende mennesker.

Se flere lokale markederBooking.com

Hvor ligger Cala Ratjada på Mallorca?

Flere dejlige rejsemål i Llevant

Llevant-regionen på Mallorca byder på mange dejlige rejsemål, hvor både strand, vild natur og charmerende byer fyldt med sjæl. Læs om Llevant-regionen her

 

 

Arta er et romantisk rejsemål i Llevant regionen på MallorcaArtà

Artà er en kulturel højborg på Mallorca, et område der gennem tiden har været hjemsted for den sociale elite. Artà byder på ophold på herregårde og charmerende palæer i hjertet af byen, som er omdannet til luksuriøse boutique hoteller, perfekt til par som søger romantik, god mad og afslapning. Artà turistinfo

 

 

cala bona llevant region mallorcaCala Bona

Cala Bona er bygget op om en hyggelig gammel havn, hvis promenade er fyldt med leben på barer, restauranter og hoteller. Cala Bona har to dejlige hvide sandstrande på hver side af havnen, en ideel solferie-destination til par og småbørnsfamilier der søger et alsidigt rejsemål. Cala Bona turistinfo

 

 

Cala Millor strand i Llevant på MallorcaCala Millor

Cala Millor er den største solferie-destination på Mallorcas østkyst, hele 2 km bred strand fyld med det blødeste hvide sand og klart lavt vand, gør Millor til en ægte familiefavorit. Her er spækket med hoteller i alle prisklasser til alle behov, masser spisesteder og aktivitetstilbud. Cala Millor turistinfo

 

 

Calas de Mallorca et rejsemål i Llevant regionen på MallorcaCalas de Mallorca

Cala de Mallorca er en ny solferie-destination på Mallorcas østkyst, spækket med lækre hoteller, moderne faciliteter og aktivitetstilbud for hele familien. Calas de Mallorca er et godt valg til en rendyrket solferie, hvor det hele handler om afslapning og familietid i skønne rammer. Info om Calas de Mallorca

 

 

Canyamel er et rejsemål i LLevant på MallorcaCanyamel

Canyamel er et mere eksklusivt rejsemål på Mallorcas nordøstlige side, en feriedestination der passer godt til voksne par, som vil nyde luksus, afslapning og lækker mad på hotellet. Canyamel byder på både luksus-resort, samt en håndfuld lækre strandhoteller med udsigt over hele den smukke bugt. Info om Canyamel

 

 

capdepera rejsemål i llevant på mallorcaCapdepera

Capdepera er charmerende lille middelalderby, beliggende på en bjergtop med udsigt over havet og bjergene. Capdepera byder på lækre  og charmerende overnatningssteder, bla. luksus-landferie på agroturismo, SPA-hotel samt herregårdsferie i naturens smukkeste rammer. Capdepera turistinformation

 

 

font de sa cala llevant mallorcaFont de sa Cala

Font de sa Cala er en mindre men meget smuk bugt beliggende nord for Canyamel. Font de sa Cala er en relativt nybygget turistdestination, og hotellerne her byder indenfor i moderne nye rammer fyldt med lækre faciliteter og bekvemmeligheder til en fuldendt afslappende ferie. Font de sa Cala turistinformation

 

 

Manacor i Llevant regionen på MallorcaManacor

Manacor er et oplagt rejsemål for jer der vil på cykelferie, vandreferie, golfferie eller bare på eventyr næsten hver dag, og ønsker et autentisk og afslappende sted at komme hjem til efter dagens ture. Manacor byder på herregårdsferie og fincaferie på landet, i rustikke og charmerende rammer. Manacor turistinformation

 

 

Porto Cristo i Llevant på Mallorcas østkystPorto Cristo 

Porto Cristo er et godt valg til en ferie uden formål, andet end afslapning og nydelse. Det alsidige område byder på både herregårdsferie, lejlighedshotel ved havnen og børnevenligt hotel med legepladser mv. Porto Cristo har en central beliggenhed, tæt på masser aktivitetstilbud og spisesteder. Porto Cristo turistinfo

 

 

Illot på Mallorcas østkyst i Llevant regionens’Illot

s’Illot er en mindre solferie-destination på østkysten, perfekt til par og småbørnsfamilier der søger en traditionel solferie ved stranden med masser muligheder for både afslapning og aktiviteter til alle aldre. Hotellerne i s’Illot ligger centralt i byen, flere hoteller har udsigt fra værelserne over stranden og havet. s’Illot turistinfo

 

 

Rejse til sa coma i Llevant på Mallorcas østkystSa Coma

Sa Coma er et nyere solferie-område beliggende på østkysten mellem s’Illot og Cala Millor. Sa Coma byder på hoteller til alle behov; her er både børnehoteller, lejlighedshoteller og voksenhoteller, de fleste beliggende centralt i forhold til indkøb, strand, restauranter og barer. Sa Coma turistinfo

 

 

Sant Llorenc des Cardassar bymidte i Llevant regionen på MallorcaSant Llorenç des Cardassar

Sant Llorenç des Cardassar er et hyggeligt område, der byder på både herregårdsferie og fincahoteller på landet. Sant Llorenç des Cardassar er et oplagt rejsemål til jer der søger både eventyr, natur, oplevelser og smagen af det ‘ægte’ Mallorca, her får i lidt af det hele. Sant Llorenç des Cardassar turistinformation

 

 

Rejse til Son Servera i LlevantSon Servera

Son Servera er en hyggelig og charmerende by, med tilhørende skønne arealer af mandelplantager, skove, enge og bakker. Son Servera er kendt som en populær golfferie-destination, hvor I har flere af Mallorcas mest udfordrende og smukkeste golfbaner indenfor kort kørselsafstand. Son Servera turistinfoBooking.comVejrudsigt og prognose for Cala Ratjada

CALA RATJADA Vejrudsigt

Vejret og vejrudsigter
©2020 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Vis
Skjul

Log in with your credentials

Forgot your details?