Cala Ratjada rejseguide og hoteltilbud

Cala Ratjada blevet en mere populær feriedestination end nogensinde før, med nogle fantastiske børnevenlige små strande i området. Sammenlagt består hele området af selve Cala Ratjada, Cala Gat, Son Moll og Cala Agulla.

Cala Ratjada har desuden et stort antal tilbud, når det kommer til oplevelser og aktiviteter for både børn og voksne, oplagt til familieferie.

Bedste hoteller og hoteltilbud i Cala RatjadaBooking.com

luksuriøst adults only hotel ved strand i Cala Ratjada, Mallorca

Son Moll Sentits Spa – Adults Only ****

Hvis moderne rammer, strand og havudsigt er kravet til feriens hotel, så er dette lige et tilbud til jer! Det lækre hotel tilbyder særligt lækre værelser, hvor du hver morgen kan vågne op til synet af havet og hver aften falde i søvn til de hypnotiserende lyde af blide bølgebrus. På toppen af hotellet ligger panoramabaren, hvor I kan nyde en forfriskning sammen med udsigten over hele nordøstkysten af Mallorca. Hotellet tilbyder desuden en række lækre faciliteter der fuldender et romantisk ophold i Cala Ratjada. Dette kun for voksne hotel ligger direkte ved stranden Son Moll, en bred og blød sandstrand og blåt flag og beach bar.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaSammenlign overnatningstilbud paa Mallorcafind hoteller paa Mallorca

hotel med havudsigt i Cala Ratjada og Cala Agulla, Mallorca

THB Guya Playa ****

Dette skønne lejlighedshotel ved den rolige Cala Agulla strand, nordligt i Cala Ratjada, er et oplagt valg til småbørnsfamilien der ikke kun rejser på børnenes præmisser. Hotellet tilbyder nemlig en række services og faciliteter, der gør opholdet på hotellet fuldendt for både forældre og børn. Børnene har adgang til legeplads, børnebassin og der er aktivitetsklub/miniklub der arrangerer en række sjove aktiviteter for de små, mens I kan slappe af ved poolen. I tilbyder lækre spa og wellnessområder, fitnesscenter samt mulighed for at bestille afslappende massage og skønhedsbehandlinger på stedet. Lejlighederne er velindrettede, lyse og imødekommende, der er et lille køkken og en skøn altan med udsigt.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaSammenlign overnatningstilbud paa Mallorcafind hoteller paa Mallorca

Roligt godt hotel i Cala Ratjada ved Cala Gat

Hotel Cala Gat ****

Dette hyggelige rolige hotel ligger i smukke naturlige og uspolerede omgivelser i området Cala Gat, lige ved siden af Cala Ratjada. Hotellet tilbyder en masse herlige faciliteter som fitness, wellness, tyrkisk bad, smuk have og stor solterrasse ved poolen. Hotellets dejlige beliggenhed gør det let at komme til områdets mange aktivitetstilbud, som strande, vandre og cykelture. Desuden ligger hotellet isoleret fra bylarm.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaSammenlign overnatningstilbud paa Mallorcafind hoteller paa Mallorca

Hyggeligt lille petit hotel i Cala Ratjada

Petit Hotel Ses Rotges ***

Nyd et afslappende ophold på dette charmerende lille petit hotel i Cala Ratjada, hvor autenticitet er nøgleordet. Hotellet er beliggende i en rustik gammel finca fra 1700-tallet, indrettet efter ægte mallorcinske skikke med massive loftbjælker, træmøbler og klinkegulve. Det lille charmerende hotel er et anderledes alternativ til de mange store hoteller i området, men byder på utrolig meget sjæl og intimitet. Petit hotellet ligger blot få minutters gågang fra Cala Ratjadas bymidte, tæt på restauranter, butikker og barer.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaSammenlign overnatningstilbud paa Mallorcafind hoteller paa Mallorca

Find billige flybilletter her

Aktiviteter i Cala Ratjada

Som Cala Ratjada konstant udvikler sig som populær feriedestination, øges aktivitetstilbuddene stadig hvert år.

Selve strandområderne omkring Cala Ratjada, tilbyder alle typer vandsport, som surfing, dykning, bananen, vandscootere og vandski.

Hvis det kunne friste med en ridetur i sandet langs vandet, kan du i udkanten af resortet mod nord, leje heste eller få en guidet tur i naturen på hesteryg.

I det nordøstlige hjørne af Cala Ratjada, ligger der en stor legeplads for børn og en skateboard park med en klatremur.

Tur i luftballon over Mallorca

Romantisk tur i luftballoon med champagne og kanapéer

Del et magisk øjeblik med en person, der betyder noget særligt for dig, når du svæver hen over Mallorcas romantiske kyst i en varmluftballon. Nyd det spektakulære syn af den spanske øs hvide sandstrande, afskærmede bugter og kalkstensbjerge, mens du nyder et glas champagne og velsmagende kanapéer.

Ved ankomst til startstedet kan du gå om bord i den kunstfærdigt udformede luftballon (“Montgolfier”), en kopi af den første varmluftballon, der blev sendt op i 1783. Føl din krop blive vægtløs, efterhånden som du langsomt stiger til vejrs, og nyd udsigten over Det Baleariske Havs funklende turkisblå vand.

Når du svæver over det maleriske landskab med palmetræer, forrevne bjerge og uberørte bugter, fortæller din guide dig historier om dagliglivet i området. Under hele flyveturen kan I dele en flaske mousserende vin og en kurv med velsmagende kanapéer. Hæv dit glas, og udbring et skål for den guddommelige udsigt, før du igen er på fast grund.

Book fra 2.711 kr. pr. person

hos:

Hotelovernatning paa Mallorca tilbud

guidet vandretur fra Alcudia

Guidet vandretur langs lysten ved La Victoría nord for Alcúdia

Oplev magien og naturskønheden i La Victoria i Alcúdia. Gå i det grove og smukke landskab, hvor du vil se masser af forskellig flora og fauna. Nyd den blændende udsigt, der kombinerer skov og hav.

Denne smukke rute fører dig gennem mageløse landskaber, der har bevaret deres grove naturlige skønhed, da de ikke så ofte besøges af større grupper. Få mere at vide om områdets historie, mens din ekspertguide fører dig af sted langs ruten. Gå gennem skoven, og find en mageløs udsigt over Alcúdia- og Formentor-bugtene nedenfor.

Hvis du ønsker en dybere forståelse af området, dets flora, fauna, geologi og historie, kan du vælge at besøge en smuglerhule. Denne hule blev engang brugt af pirater. Her vil du opnå en dybere forståelse af dens vigtighed med en dybdegående beskrivelse af dette særligt interessante naturområde.

Book fra 437 kr. pr. person

hos:

Hotelovernatning paa Mallorca tilbud

Privat guidet rundvisning i Dragegrotterne paa Mallorca

Guidet rundvisning i Dragegrotterne med privat guide

Gå ned i Dragegrotternes fortryllende underjordiske verden, Mallorcas vidtstrakte grottesystem. Følg en privat guide, se de ejendommelige drypstensformationer, sejl over en stor underjordisk sø, og nyd tonerne af klassisk musik, der runger i et naturligt amfiteater.

Tag fra hotellet i et køretøj med aircondition til Mallorcas østlige kyst. Lidt inde i landet væk fra kysten ligger Cuevas Del Drach, en række store og forbundne grotter, hvis navn kan oversættes til Dragegrotterne. Mens du udforsker de stier, der går gennem grottens 4 kamre, kan du beundre de utrolige søjler og stalaktitter omkring dig, lytte til guidens fortælling om millioner af års geologisk historie.

Turen fører dig til bredden af Lake Martel, en af Europas største underjordiske søer. Her kan du lytte til musikere på både, der fylder grotten med smukke toner fra klassisk musik. Oplev hvordan grottens vægge har skabt et fantastisk naturligt amfiteater, og lad dig tryllebinde af den rene lyd. Med de sidste toner, der hænger i luften, hopper du op på en båd på egen hånd for en fredfyldt tur over søens spejlblanke vand.

Når du vender tilbage til den virkelige verden, har du mulighed for at tilføje endnu stop til din private rundvisning. Besøg den berømte Majorica Pearl-fabrik for at få mere at vide om, hvordan man fremstiller perler, eller tag ud og gå en tur i den smukke fiskerlandsby Porto Christo, inden turen går tilbage til dit hotel.

Book fra 666 kr. pr. person

hos:

Hotelovernatning paa Mallorca tilbud

Guidet mountainbike tur Mallorca øst

Guidet mountainbiketur mellem Manacor og Artà

Oplev Mallorcas imponerende historie på en anderledes og sjov måde måde, med en guidet tur på mountainbike. På turen tager guiden jer med på en rejse gennem tiden, der bla. byder på forhistoriske bosættelser, charmerende landsbyer, kuperede terræner og enestående sanselig natur. Ruten er den eneste såkaldte ‘Via Verde’ (grønne sti) på Mallorca, og strækker sig mellem Manacor og Artà.

Ruten er bygget hvor den tidligere jernbaneforbindelse strakte sig, en forbindelse der blev anlagt i begyndelsen af 1900-trallet, hvor Mallorcas perle og møbelindustri boomede. Distancen på ruten er ca. 30 km, og motorkøretøjer er forbudt her for at sikre, at ruten netop er grøn.

Dette er en must-opleve aktivitet for jer der elsker at være aktive eller vil have en unik oplevelse med fra ferien på Mallorca.

Book fra 572 kr. pr. person

hos:

Hotelovernatning paa Mallorca tilbud

Privat rundvisning i Tramuntana mellem Valldemossa og Soller

Guidet halvdagstur i Valldemossa og Port de Sóller

Gør dig klar til et sanseligt eventyr, hvor du på klods hold får lov at udforske Tramuntanas uberørte natur og charmerende bjerglandsbyer. Med en professionel privat guide, kommer I rundt i de hemmelige kroge af de UNESCO beskyttede bjerge og oplever alt det der gør Mallorca så unik.

Dagen starter med afhentning på hotellet, hvorfra I transporteres til Valldemossa hvor turen begynder. Her kommer I rundt i de charmerende stengader, ser det berømte karteuserkloster, det royale palads, det gamle vaskehus og udkigspunkterne over dalen.

Efter Valldemossa går turen ud til kystlinjen, hvor bla. den ikoniske klippe Sa Na Foradada ses, samt et besøg på Son Marroig og dens berømte marmorpavilion.

Dagen ender i Port de Sóllers historiske havn, hvor I kan indånde den magiske atmosfære langs den smukke promenade. Her kan I også opleve den berømte orange sporvogn der kører mellem Port de Sóller og Sóller, smage på de verdenskendte lokale appelsiner og snuppe en forfriskning på et af de mange spisesteder langs den smukke havnepromenade med udsigt over bugten.

Book tur fra 532 kr. 

hos:

Hotelovernatning paa Mallorca tilbud

+
+
+
Seværdigheder omkring Cala Ratjada

Selvom badeferie er fantastisk i sig selv, indbyder Mallorca til at snuse lidt mere rundt bag de kilometerlange strandlinier. De nærmeste seværdigheder fra Cala Ratjada er Capdepera med sit berømte slot på toppen af bjerget, de fantastiske Dragehuler længere syd på kystlinien, og endeligt har du privilegiet af at være lige ved overfartsfærgen til naboøen Menorca, hvor en endagstur er oplagt for maksimalt udbytte af ferien.

Vil du have en sikker uforglemmelig oplevelse med hjem fra Cala Ratjada, så holder Mallorcas eget luftballonsbureau Mallorca Balloons til her.

autentisk restaurant torre canyamel capdepera+
guide ferie capdepera på mallorca+
Strandene i Cala Ratjada

På den nordlige side af bjerget, grænser Cala Ratjada op til den smukke Cala Agulla strand, der er Cala Ratjadas ansigt udadtil på postkort fra området, en virkelig lækker og smuk strand.

Den største strand i Cala Ratjada er Son Moll, med sit næsten 200 meter hvide silkebløde tæppe, der gør den til en af østkystens bedste turiststrande.

De dejlige små strande og bugter Cala Gat Font de sa Cala Povençal, på Capdeperas kappe, anses også for at være en del af Cala Ratjada.
Restauranter i Cala Ratjada

Hjertet i Cala Ratajada, er den smukke og hyggelige havn. Strandpromenaden starter fra stranden Playa Son Moll og fortsætter gennem havnen, mod stranden Cala Gat på den anden side af byen. Langs strandpromenaden kan du og familien nyde den eksklusive udsigt over havet, mens I vælger mellem de mange spændende retter fra menukortet.

Overordnet er standarden for de næsten 100 restauranter i Cala Ratjada, rigtig fin, men er også præget af masseturismens krav til alsidige menukort. Har du lyst til – og mod på – det traditionelle mallorcinske køkken, kan du tage bussen til Artà eller Manacor (ca. 20 min), hvor Mallorcas berømte cellers holder til.

Du kan læse anmeldelser på Tripadvisor her
Indkøb & shopping i Cala Ratjada

Som i et hvert andet charter-paradis, er det ikke småt med udvalget af souvenirbutikker, kosmetikere, tøjbutikker, smykkehandlere – dertil kommer en lang række fancy caféer, hvor du kan nyde en forfriskning efter en gang shopping.
Marked i Cala Ratjada

Hver lørdag fra ca. 8 til ca. 13:00 har du mulighed for, at tage på marked i Cala Ratjada. Her finder du et breds udvalg af souvenirs, tasker, sko, tøj og andre lædervarer. Desuden kan du smage på Mallorcas egen Sobrassada pølse, eller måske bare nyde en forfriskning, mens du indånder atmosfæren af nysgerrige og handlende mennesker.

Se flere lokale markeder
Barer og natteliv

Cala Ratjada har mange forskellige barer, klubber og diskoteker, der holder gang i byen til den lyse morgen. Flere restauranter og hoteller i Cala Ratjada har tilmed egen underholdning, der spiller til ca. 23-00 tiden – alle er velkommen.
Hvor ligger Cala Ratjada på Mallorca?

Flere rejsemål i Llevant-regionen, Mallorcas nordøstlige side

Artà

Capdepera

Font de sa Cala

Canyamel

Cala Bona

Cala Millor

Sa Coma

s’Illot

Manacor

Porto Cristo

Son Servera

Vejrudsigt og prognose for Cala Ratjada

CALA RATJADA Vejrudsigt

©2019 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?