Rejseguide til Portopetro (Migjorn) + bedste overnatningstilbud

Opdag og oplev Portopetro her

Portopetro nydes særligt af aktive feriegæster samt sportsfolk, der kommer hertil for de mange hemmelige grotter og naturens egen legeplads, som skal udforskes igen og igen.

Portopetro har også en dansk reference i Jørn Utzon, hvis huse ‘Can Lis‘ og Ca’n Feliz, er bygget på toppen af klipperne med Middelhavet i baghaven. Desuden har datteren Lin Utzon stået for designet af byens rundkørsel.

Selv om Portopetro ikke har egen strand, vokser den gamle fiskerby sig stadig mere populær år for år, grundet den direkte adgang til de mange skønne naturarealer.

Portopetro ligger under 10 minutters kørsel fra det mere velkendte og langt større Cala d’Or, der i mange år har været en magnet for de, der søger en moderne luksus-oase.

Den lille havn – der i høj grad nu mest er ankerplads for private lystbåde – er pakket ind mellem naturlige klippeformationer, dekoreret med fyrre og oliventræer, der beskytter den lille landsby mod vinde.

Bedste overnatningstilbud i Portopetro

Ophold på agroturismo i Portopetro, Mallorca

Agroturismo Na Martina

Første bud på ophold i Portopetro, er en afslappende herregårdsferie på den skønne Agroturismo Na Martina. Denne agroturismo er beliggen de i rolige uforstyrrede omgivelser, blot få minutter fra selve Portopetro, omgivet af skove og uspoleret natur. Det charmerende landsted tilbyder en række dejlige faciliteter, som er med til at gøre ferien ekstra afslappende og bekymringsfri. Landstedet er familieejet og værterne sikrer at du føler dig som gæst i deres hjem, og rammerne afspejler netop en hjemlig og autentisk følelse af det ægte Mallorca. Fra agroturismoen har du let adgang til områdets mange aktivitetstilbud, f.eks. det smukke Mondragó naturreservat og havnen i Portopetro med sine hyggelige restauranter. Agroturismo Na Martina er et perfekt valg til par, der søger en romantisk og afslappende feriebase i autentiske rammer.

Billigste tilbud på værelser:

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcafind hoteller paa Mallorca

Overnatningstilbud på luksushotel og ophold i Portopetro, Mallorca

Blau Privilege Portopetro Beach Resort & Spa *****

Dette overnatningstilbud er det helt perfekte til jer der vil have luksus, fantastisk beliggenhed og masser aktivitetstilbud lige ved hånden. Dette 5-stjernede luksushotel har alt der skal til for at skabe rammerne om en dejlig ferie for både par og familier. Hotellet ligger tæt på både smukke naturområder og strande, som gør det let at komme til oplevelser i nærheden. Hotellet arrangerer en række spændende aktiviteter og sportsoplevelser, bla. kayakture, vandreture og cykelture, som I kan deltage i og få set nogle af sydøstkystens smukkeste steder. På selve hotellet kan I forkæle jer selv i det store spa -og wellnesscenter, slappe af i en cabana ved poolen og nyde privatlivets fred i de store suites med egen terrasse. Dette overnatningstilbud er genialt til par der søger et romantisk luksusophold kombineret med aktiv ferie.

Billigste tilbud på værelser:

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcafind hoteller paa Mallorca

Lej villa med havudsigt i portopetro, Mallorca

Villa Ses Penyes Rotges

Nyd Portopetros mest priviligerede udsigt fra poolen og solterrassen på denne skønne villa på klipperne over bugten. Villaen har 4 soveværelser, hvilket gør den perfekt til både familier, grupper og vennepar der rejser sammen og skal have plads til både samvær og privatliv. Foruden den store lækre pool, finder I en række lækre udendørsfaciliteter som grill, bordtennisbord, smuk have og direkte adgang til vandet fra ejendommen. Indenfor kan I slappe af i en moderne og lyst indeklima med behagelige møbler og fuldt udstyret med alt i hårde hvidevarer. I skal leje denne enewstående villa, hvis i ønsker den smukkeste og mest afsondrede feriebase i Portopetro.

Billigste tilbud på villaen:

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorca

lejlighed med udsigt fra altan i Portopetro, Mallorca

Aparthotel Niu d’Aus ***

Dette mindre lejlighedshotel ligger som en lille oase i Portopetro, i uforstyrrede rolige omgivelser. Lejlighederne er venlige og rummelige og har enestående udsigt over Portopetros havn og bugt fra altanen. Dette er den perfekte base for par og småbørnsfamilier, der søger en rolig base tæt på restaurantliv og aktivitetstilbud. Lejlighedshotellet giver god valuta for pengene, her er et sødt og hjælpsomt personale og alting ebber bare af ren afslapning.

Billigste tilbud på lejligheder:

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcafind hoteller paa Mallorca

Aktiviteter og ture nær Portopetro

Oplevelser og seværdigheder nær Portopetro

Naturen omkring Portopetro er i sig selv både inspirerende, afslappende og fascinerende. Særlig interessant er dog det beskyttede naturreservat, Parc Natural de Mondragó, der med sine næsten 800 hektar store areal, er blandt Mallorcas mest ekstensive økosystemer. Her kan du opleve middelhavet sjældne fuglearter samt en symfoni af enestående sydlandsk vegetation. Her er desuden to fantastiske hvide sandstrande, placeret midt i to laguner.

Fra Portopetro har du mulighed for, at udforske Mallorcas mange små gyldne bugter og gamle fiskerihavne langs østkysten, hvor du kan se den mallorcinske ‘Llaüt’. Her finder du blandt andet ét af Mallorcas varemærker, de verdensberømte drypstenshuler, Cuevas del Drach, som kan nås i bil på under en halv time.

Interesseret i kunst eller kultur? Tag en tur til den nærliggende by Santanyí, hvor et væld af kunstgallerier og lokal charme manifesteres omkring i de små hyggelige gader og på caféerne. Du kan desuden tage på marked i Santanyí hver onsdag og lørdag formiddag.

Inspiration til flere udflugter her

Restauranter og maden i Portopetro

Du får lov at sidde i romantiske omgivelser, med udsigt over havnen, flankeret med lanterner langs kajen og klippevæggene i baggrunden, mens du nyder et dejligt måltid på en af de gode restauranter. Menukortene består af alt fra traditionelle spanske og mallorcinske anretninger, til moderne internationale favoritter, til eksperimenterende avantgarde smags-trends.

Strand i Portopetro

Portopetro har ikke egen strand, men deler med Cala d’Or, som har hele 7 af slagsen.

Vil du opleve den bedste strand hernede, skal du tage til den nærliggende naturpark, Parc Naturel de Mondragó, hvor 2 krystalklare laguner med hvide sandstrande gemmer sig i en symfoni af smukke blomster og skov.

Indkøbsmuligheder i Portopetro

Tæt ved marinaen finder du enkelte små butikker, der handler med hverdagsproviant, tobak og souvenirs. Har du en indre shopper der skal tilfredsstilles, vil en tur til det nærliggende Cala d’Or være et godt bud. Alternativt, brug en dag i Middelhavets hovedstad, Palma de Mallorca og lad dig euforisere af det intime og samtidig intense storbyliv i de smalle gader.

Marked ved Portopetro

Portopetro afholder ikke selv sit eget ugentlige marked i den lille havneby, derfor skal du til til én af de nærliggende byer/områder. Markedet i Santanyí, hver onsdag og lørdag er det mest traditionelle og det største af slagsen du finder på disse kanter.

Tag bilen og kør til Sineu om onsdagen for det mest traditionelle marked på øen, eller til Inca om torsdagen for det største marked på Mallorca. Find alle markeder her!

Underholdning og natteliv i Portopetro

I Portopetro findes aftenunderholdningen primært på hotellerne, eller i form af livemusik på enkelte restauranter. Natteliv er der som sådan intet af i Portopetro, så er du i humør til en festlig aften, så tag bussen eller en taxi til Cala d’Or (små 4km væk), hvor du finder en række barer og aftenaktiviteter.

Hvor ligger Portopetro?

 

Portopetro ligger på Mallorcas sydøstkyst i en smuk naturskøn lille bugt, som er lavet til lystbådehavn. Området tilhører Santanyí kommune, som også er hjemsted for populære feriedestinationer som Cala d’Or (danskerparadis), Cala Figuera, Cala Llombards og Cala Santanyí. Området hernede byder på smuk natur og herlige bugter perfekt til strandturen.

Flere rejsemål i den sydlige Migjorn-region

Migjorn-regionens rejsemål er oplagte til voksenferie; den skønne beliggenhed på Mallorcas sydligste del og den varierede natur i regionen, giver en enorm alsidighed. Migjorn byder på skøn herregårdsferie, agroturismo og charmerende fincahoteller, ferie på landet i skønne rammer. Hertil kommer de mange smukke gyldne bugter der ligger beskyttet blandt klippevægge langs kysterne. Migjorn-regionens rejsemål og oplevelser

 

 

Alquería Blanca rejsemål Migjorn MallorcaAlquería Blanca

Alquería Blanca er en lille hyggelig landsby beliggende på klippeskråningerne over Santanyí, på Mallorcas sydøstlige side. Alquería Blanca er et oplagt rejsemål for jer der søger isolation, fred og afslapning i naturens smukke rammer, samt have direkte adgang til mange tilbud, både kulturelle og aktiviteter. Alquería Blanca byder på skønt ophold på agroturismo i tro skik med Mallorcas sjæl. Alquería Blanca overnatning og guide

 

 

Arenal rejsemål Migjorn regionen MallorcaArenal

Arenal er en populær solferie-destination beliggende i Palmabugten. Arenal har en lækker bred sandstrand, en masse hoteller, indkøbsmuligheder og spisesteder, som gør det et alsidigt rejsemål.Arenal hører til i den billigere ende i forhold til hotel og overnatningssteder og er et område der er populært hele året rundt. Arenal billigt hotel og guide

 

 

Cala Dor rejsemål i Migjorn MallorcaCala d’Or

Cala d’Or er oplagt til solferie for familien på Mallorca, her er masser strande, restauranter, aktivitetstilbud og hoteller i alle prisniveauer og til alle behov. Cala d’Or er et alsidigt rejsemål, men noget af det bedste er de mange mindre gyldne sandstrande, perfekte til afslapning. Cala d’Or billigt hotel og guide

 

 

Cala Figuera en destination i Migjorn på MallorcaCala Figuera

Cala Figuera er en malerisk lille havneby der stadig delvist lever af fiskeri, hvilket gør følelsen af autenticitet og ægthed endnu stærkere i atmosfæren. Cala Figuera byder på skønne små petit hoteller og lejligheder, hvor I kan glæde jer til fantastiske solopgange over Mallorcas sydøstkyst. Cala Figuera hotel og tilbud

 

 

Cala Llombards rejsemål Migjorn regionen MallorcaCala Llombards

Cala Llombards byder på privatliv, fred og afslapning i afsondrede rammer. Cala Llombards er et mindre rejsemål, fyldt med lækre feriehuse og villaer som I kan leje. Ferie i Cala Llombards er velegnet til aktiv ferie, hvor dagene går på farten og aftentimerne skal nydes i hinandens samvær over god hjemmelavet mad med friske lokale råvarer. Cala Llombards feriehus

 

 

Cala Santanyi i Migjorn regionen MallorcaCala Santanyí

Cala Santanyí er beliggende i en smuk og rolig bugt på Mallorcas sydøstkyst, mellem Cala Figuera og Cala Llombards. Cala Santanyí er ideelt til par og småbørnsfamilier, der søger hotel med havudsigt, gode faciliteter, lækker strand og tæt på naturens fred og ro. Find hotel i Cala Santanyí

 

 

Campos i Migjorn MallorcaCampos

Campos er et skønt rejsemål til familier og par der ønsker at kombinere ferie på landet med luksus, strand, god mad og autenticitet. I Campos er der mulighed for både at udfolde sig fysisk og slappe af i charmerende omgivelser i nogle af de lækreste fincahoteller, herregårde og landsteder i hele Migjorn regionen på Mallorca. Find herregård og finca i Campos

 

 

Colonia de Sant Jordi rejsemål i Migjorn regionen på MallorcaColònia de Sant Jordi

Colònia de Sant Jordi er et relativt nyudviklet rejsemål med topmoderne hoteller der fuldender en skøn solferie. Colònia de Sant Jordi byder på både rejser for voksne og par, samt for småbørnefamilier, her er hoteller i mange kategorier, fincahoteller, lejlighedshoteller, familievenlige hoteller og adults only hoteller. Find billigste og bedste hotel i Colonia de Sant Jordi

 

Felanitx rejsemaal i Migjorn på MallorcaFelanitx

Felanitx byder på mange spændende og afslappende overnatningstilbud, bla. klosterophold på et af Mallorcas mest kendte og fascinerende klostre på toppen af et bjerg, samt ophold på charmerende landsteder, gårde og fincas beliggende i de smukke varierede landskab omkring Felanitx. Felanitx har desuden et bredt udvalg af aktivitetstilbud til jer der søger aktiv ferie i naturens ånd. Find overnatningstilbud i Felanitx

 

 

Llucmajor rejsemål i Migjorn regionen på MallorcaLlucmajor

Llucmajor er et enormt område i Migjorn, der byder på både dejlige landlige omgivelser, smukke kystlinjer med lækre strande samt kuperede terræner. Llucmajor er særligt populært blandt golfspillere og cyklister der har nogle af de bedste betingelser for at dyrke deres sport i området. Overnatningstilbuddene i Llucmajor byder indenfor i charmerende og luksuriøse rammer, enten på herregård, fincahotel eller moderne luksushotel. Find bedste hotel og overnatningstilbud i Llucmajor

 

 

Portocolom rejsemål i Migjorn regionen MallorcaPortocolom

Portocolom hører til blandt de mest charmerende og originale havnebyer og fiskerihavne på Mallorca, en skøn og romantisk lille perle på østkysten. Portocolom byder på et væld af romantiske hoteller og lejligheder, både med havudsigt og i mere tilbagetrukkede omgivelser. Særligt er Portocolom kendt som en voksenferie-destination, og overnatningstilbuddene er henvendt til voksne. Find bedste overnatningstilbud i Portocolom her

 

Santanyí i Migjorn regionen MallorcaSantanyí

Santanyí er et oplagt rejsemål til en ferie på landet, dog med mulighed for strande og bugter. Santanyís varierede landskab gør det attraktivt for såvel vandrere, cyklister, golfspillere og vandhunde at få masser oplevelser på ferien. Santanyí byder på charmerende fincahoteller og agroturismos på landet. Santanyí hotel og guide

Vejrudsigt

Vejrudsigten for den kommende uge i Portopetro
PORTOPETRO Vejrudsigt

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Vis
Skjul

Log in with your credentials

Forgot your details?