Rejseguide til Portopetro (Migjorn) + bedste overnatningstilbud

Opdag og oplev Portopetro her

Portopetro er beliggende i det frodige sydlige hjørne af Mallorcas bugtede østkyst.

Portopetro nydes særligt af aktive feriegæster samt sportsfolk, der kommer hertil for de mange hemmelige grotter og naturens egen legeplads, som skal udforskes igen og igen.

Portopetro har også en dansk reference i Jørn Utzon, hvis huse ‘Can Lis‘ og Ca’n Feliz, er bygget på toppen af klipperne med Middelhavet i baghaven. Desuden har datteren Lin Utzon stået for designet af byens rundkørsel.

Ferie i Porto Petro

Selv om Portopetro ikke har egen strand, vokser den gamle fiskerby sig stadig mere populær år for år, grundet den direkte adgang til de mange skønne naturarealer.

Portopetro ligger under 10 minutters kørsel fra det mere velkendte og langt større Cala d’Or, der i mange år har været en magnet for de, der søger en moderne luksus-oase.

Den lille havn – der i høj grad nu mest er ankerplads for private lystbåde – er pakket ind mellem naturlige klippeformationer, dekoreret med fyrre og oliventræer, der beskytter den lille landsby mod vinde.

Bedste overnatningstilbud i Portopetro

Ophold på agroturismo i Portopetro, Mallorca

Agroturismo Na Martina

Første bud på ophold i Portopetro, er en afslappende herregårdsferie på den skønne Agroturismo Na Martina. Denne agroturismo er beliggen de i rolige uforstyrrede omgivelser, blot få minutter fra selve Portopetro, omgivet af skove og uspoleret natur. Det charmerende landsted tilbyder en række dejlige faciliteter, som er med til at gøre ferien ekstra afslappende og bekymringsfri. Landstedet er familieejet og værterne sikrer at du føler dig som gæst i deres hjem, og rammerne afspejler netop en hjemlig og autentisk følelse af det ægte Mallorca. Fra agroturismoen har du let adgang til områdets mange aktivitetstilbud, f.eks. det smukke Mondragó naturreservat og havnen i Portopetro med sine hyggelige restauranter. Agroturismo Na Martina er et perfekt valg til par, der søger en romantisk og afslappende feriebase i autentiske rammer.

Overnatningstilbud på Agroturismo Na Martina

Booking.com

Hotellook

Tripadvisor

Overnatningstilbud på luksushotel og ophold i Portopetro, Mallorca

Blau Privilege Portopetro Beach Resort & Spa *****

Dette overnatningstilbud er det helt perfekte til jer der vil have luksus, fantastisk beliggenhed og masser aktivitetstilbud lige ved hånden. Dette 5-stjernede luksushotel har alt der skal til for at skabe rammerne om en dejlig ferie for både par og familier. Hotellet ligger tæt på både smukke naturområder og strande, som gør det let at komme til oplevelser i nærheden. Hotellet arrangerer en række spændende aktiviteter og sportsoplevelser, bla. kayakture, vandreture og cykelture, som I kan deltage i og få set nogle af sydøstkystens smukkeste steder. På selve hotellet kan I forkæle jer selv i det store spa -og wellnesscenter, slappe af i en cabana ved poolen og nyde privatlivets fred i de store suites med egen terrasse. Dette overnatningstilbud er genialt til par der søger et romantisk luksusophold kombineret med aktiv ferie.

Overnatningstilbud på Blau Privilege Portopetro

Booking.com

Hotellook

Tripadvisor

Lej villa med havudsigt i portopetro, Mallorca

Villa Ses Penyes Rotges

Nyd Portopetros mest priviligerede udsigt fra poolen og solterrassen på denne skønne villa på klipperne over bugten. Villaen har 4 soveværelser, hvilket gør den perfekt til både familier, grupper og vennepar der rejser sammen og skal have plads til både samvær og privatliv. Foruden den store lækre pool, finder I en række lækre udendørsfaciliteter som grill, bordtennisbord, smuk have og direkte adgang til vandet fra ejendommen. Indenfor kan I slappe af i en moderne og lyst indeklima med behagelige møbler og fuldt udstyret med alt i hårde hvidevarer. I skal leje denne enewstående villa, hvis i ønsker den smukkeste og mest afsondrede feriebase i Portopetro.

Overnatningstilbud på Villa Ses Penyes Rotges

Booking.com

lejlighed med udsigt fra altan i Portopetro, Mallorca

Aparthotel Niu d’Aus ***

Dette mindre lejlighedshotel ligger som en lille oase i Portopetro, i uforstyrrede rolige omgivelser. Lejlighederne er venlige og rummelige og har enestående udsigt over Portopetros havn og bugt fra altanen. Dette er den perfekte base for par og småbørnsfamilier, der søger en rolig base tæt på restaurantliv og aktivitetstilbud. Lejlighedshotellet giver god valuta for pengene, her er et sødt og hjælpsomt personale og alting ebber bare af ren afslapning.

Overnatningstilbud på Aparthotel Niu d’Aus

Booking.com

Hotellook

Tripadvisor

Billigste flyrejser til Portopetro

Portopetro er det oplagte valg for dig som selv vil arrangere ferien fra start til slut. En stor del af charmen ved Portopetro er netop, at der ingen charterturisme er at finde i lokalområdet.

Brug  Travellink.dk til at finde de suverænt billigste tilbud på rejse med fly til Portopetro.

find de billigste fly til palma de mallorca her

Oplevelser og seværdigheder nær Portopetro

Naturen omkring Portopetro er i sig selv både inspirerende, afslappende og fascinerende. Særlig interessant er dog det beskyttede naturreservat, Parc Natural de Mondragó, der med sine næsten 800 hektar store areal, er blandt Mallorcas mest ekstensive økosystemer. Her kan du opleve middelhavet sjældne fuglearter samt en symfoni af enestående sydlandsk vegetation. Her er desuden to fantastiske hvide sandstrande, placeret midt i to laguner.

Fra Portopetro har du mulighed for, at udforske Mallorcas mange små gyldne bugter og gamle fiskerihavne langs østkysten, hvor du kan se den mallorcinske ‘Llaüt’. Her finder du blandt andet ét af Mallorcas varemærker, de verdensberømte drypstenshuler, Cuevas del Drach, som kan nås i bil på under en halv time.

Interesseret i kunst eller kultur? Tag en tur til den nærliggende by Santanyí, hvor et væld af kunstgallerier og lokal charme manifesteres omkring i de små hyggelige gader og på caféerne. Du kan desuden tage på marked i Santanyí hver onsdag og lørdag formiddag.

Inspiration til flere udflugter her

Restauranter og maden i Portopetro

Du får lov at sidde i romantiske omgivelser, med udsigt over havnen, flankeret med lanterner langs kajen og klippevæggene i baggrunden, mens du nyder et dejligt måltid på en af de gode restauranter. Menukortene består af alt fra traditionelle spanske og mallorcinske anretninger, til moderne internationale favoritter, til eksperimenterende avantgarde smags-trends.

Strand i Portopetro

Portopetro har ikke egen strand, men deler med Cala d’Or, som har hele 7 af slagsen.

Vil du opleve den bedste strand hernede, skal du tage til den nærliggende naturpark, Parc Naturel de Mondragó, hvor 2 krystalklare laguner med hvide sandstrande gemmer sig i en symfoni af smukke blomster og skov.

Aktiviteter og sport omkring Portopetro

Du kommer bestemt ikke til at mangle noget at lave i Portopetro. Cykling, vandring og særligt dykning, er blandt de mest populære aktiviteter i det emblematiske Portopetro, hvor også tennis og golf er på menuen.

Der er flere vidunderlige cykelruter, der fører dig mellem de mange smukke bugter, mens du kan nyde en fuldstændig uspoleret natur.

Indkøbsmuligheder i Portopetro

Tæt ved marinaen finder du enkelte små butikker, der handler med hverdagsproviant, tobak og souvenirs. Har du en indre shopper der skal tilfredsstilles, vil en tur til det nærliggende Cala d’Or være et godt bud. Alternativt, brug en dag i Middelhavets hovedstad, Palma de Mallorca og lad dig euforisere af det intime og samtidig intense storbyliv i de smalle gader.

Marked ved Portopetro

Portopetro afholder ikke selv sit eget ugentlige marked i den lille havneby, derfor skal du til til én af de nærliggende byer/områder. Markedet i Santanyí, hver onsdag og lørdag er det mest traditionelle og det største af slagsen du finder på disse kanter.

Tag bilen og kør til Sineu om onsdagen for det mest traditionelle marked på øen, eller til Inca om torsdagen for det største marked på Mallorca. Find alle markeder her!

Underholdning og natteliv i Portopetro

I Portopetro findes aftenunderholdningen primært på hotellerne, eller i form af livemusik på enkelte restauranter. Natteliv er der som sådan intet af i Portopetro, så er du i humør til en festlig aften, så tag bussen eller en taxi til Cala d’Or (små 4km væk), hvor du finder en række barer og aftenaktiviteter.

Hvor ligger Portopetro?

 

Portopetro ligger på Mallorcas sydøstkyst i en smuk naturskøn lille bugt, som er lavet til lystbådehavn. Området tilhører Santanyí kommune, som også er hjemsted for populære feriedestinationer som Cala d’Or (danskerparadis), Cala Figuera, Cala Llombards og Cala Santanyí. Området hernede byder på smuk natur og herlige bugter perfekt til strandturen.©2019 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?