Søg
Close this search box.

Parc Natural de Mondragó

Bugt og strand omgivet af klipper og skove, i naturparken Mondragó, på øen Mallorca i Spanien.

Mondragó er et lille mini-paradis beliggende i Mallorcas sydøstlige hjørne

Parc Natural de Mondragó blev erklæret naturreservat i 1992 af den baleariske regering. Parkens 785 hektar areal, hovedsageligt bestående af to bugter, indeholder hver både strand, klippekyster, klitter, laguner, fascinerende stenformationer og stenruter, fyrreskove, samt et meget rigt dyreliv.

Det er havet der udgør den vigtigste faktor for dette eksemplariske naturreservat og økosystem, som Mondragó naturligvis er. Du får som besøgende en enestående mulighed for, at komme helt tæt på de mange konkylie dyr, krabber og søpindsvin, der indtager stenene i vandoverfladen.

Mondragó byder desuden på specielle plantearter, blandt andet den sjældne marinefennikel, samt fugle som den røde måge eller skarven, begge hyppige besøgende i Mondragó.

Mondragó har to strande; s’Amarador og Fonts n’Alis. Rene hvide silkeagtige sandstrækninger, som fremhæver det krystalklare tyrkisblå vand som kontrast.

Du kan tage bussen direkte ned til stranden i Mondragó, eller du kan køre hertil i bil og benytte den store parkeringsplads ca. 5 minutters gågang fra selve parken. parkering koster ca. 5 euro og du kan holde der hele dagen. Ved parkeringspladsen finder du også et informationscenter, hvor du kan få vejledning og information om parkens vandreruter og dyreliv.

Adresse og kontaktinfo

Mandag 9:00 - 16:00
Tirsdag 9:00 - 16:00
Onsdag 9:00 - 16:00
Torsdag 9:00 - 16:00
Fredag 9:00 - 16:00
Lørdag 9:00 - 16:00
Søndag 9:00 - 16:00

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere smukke og sanselige steder du skal opleve på Mallorca