Cala Santanyí

[bcsb-searchbox title=”” subtitle=”” aid=”822185″]

Cala Santanyí (Migjorn) - Rejseguide og overnatningstilbud

Cala Santanyí er en malerisk og romantisk lille kystby på Mallorcas absolutte sydøstkyst.

Velsignet med én af sydkystens smukkeste hvide sandstrande, er Cala Santanyí et oplagt feriemål for dig, der leder efter en base fyldt med afslapning sat i enestående naturomgivelser.

Cala Santanyí er desuden et oplagt valg for den aktive feriegæst og kan besøges året rundt.

Bedste overnatningstilbud i Cala SantanyíBooking.com

tilbud hotel ved strand med havudsigt i Cala Santanyi, Mallorca

Hotel Cala Santanyí ****

Første bud på overnatning i Cala Santanyí er dette hyggelige hotel der nyder en skøn beliggenhed direkte på stranden i den smukke bugt. Samtlige værelser har balkon med havudsigt, så I rigtig kan nyde følelsen af ferie over en god samtale, spil kort og en forfriskning. Hotellet er en ideel base for jer, der ønsker en fleksibel ferie, hvor I selv kan kombinere oplevelser og eventyr med afslapning strand og pool. Hotellet er godt for par og for par med små børn, der ikke har behov for at være underholdt og aktiveret konstant.

Billigste tilbud på værelser:

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcafind hoteller paa Mallorca

lej lejlighed med havudsigt fra balkon i Cala Santanyí, Mallorca

Apartamentos Drac

Disse lejligheder ligger direkte på klippeskråningerne over bugten i Cala Santanyí og tilbyder smuk havudsigt fra balkonerne. Hver lejlighed har fuldt udstyret køkken, så I kan lave mad af de lækre råvarer I køber i supermarkedet eller på markedspladsen i Santanyí, hvis ikke I vælger at spise ude på nogle af områdets eminente restauranter og tapasbarer. Her er gratis parkering og gratis wifi, og stranden ligger indenfor få minutters gåafstand fra hoveddøren. I skal vælge at leje en lejlighed her, hvis I leder efter en rolig og hjemlig feriebase med smuk havudsigt, hvor I får god valuta for pengene og mulighed for en fleksibel ferie.

Billigste tilbud på lejlighed:

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorca

Lækkert lejlighedshotel ideelt for familier med pool og havudsigt fra altanen i Cala Santanyi på Mallorca

Apartamentos Cala Santanyí

Næste bud på lejligheder i Cala Santanyí er dette hyggelige lejlighedshotel, som også ligger direkte ned til vandet og tilbyder havudsigt fra altanen. Lejlighedshotellet er ideelt for familier med mindre børn, da her tilbydes en række faciliteter og services der gør det sjovt for både jer og børnene at opholde jer på stedet. For børnene er der bla. lejerum, børneklub og børnepasning og spil. I kan nyde et stort udvalg af wellness og aktivitetstilbud på stedet, bla. diverse massagebehandlinger, skønhedsbehandlinger, dampbad, spabad, fitnessrum og yogatimer. Til lejlighedshotellet hører også tennisbane, bordtennis og billardbord, mens der også arrangeres en række aktiviteter som cykelture, vandreture, kajak og kanosejlads mm. så I kan komme på eventyr og se de smukkeste steder på Mallorcas sydøstkyst. Lejlighedshotellet er ideelt til par og småbørnsfamilier der søger god plads med mulighed for både aktivitet og samvær samt mulighed for privatliv.

Billigste tilbud på lejlighed:

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaHotelovernatning paa Mallorca tilbudfind hoteller paa Mallorca

lej lækker ferievilla med havudsigt og privat pool i Cala Santanyi, Mallorca

Villa Es Pontas

Lej denne lækre ferievilla, hvis I vægter privatliv og enetående afsondret beliggende. Ferievillaen nyder en af områdets mest priviligerede beliggenheder, på klipperne direkte ved bugtens indslusning og middelhavets uendelige blå horisont. Udendørs faciliteter inkluderer en stor privat pool, stor møbleret solterrasse med solvogne, pavillion til spisning, grill samt en skøn møbleret balkon på selve villaen, hvor I kan nyde udsigten i læ for solen. Villaen er indrettet i en fin kombination af traditionelt mallorcinsk og moderne stilrent møblement, og har desuden fuldt udstyret køkken samt diverse hårde hvidevarer til at gøre opholdet bekvemt. Lej denne villa, hvis I rejser som gruppe eller familie, hvor I både har plads til samvær og selskab og privatliv, og samtidig den smukkeste havudsigt i området.

Billigste tilbud på villa:

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorca

Udflugtsmål fra Cala Santanyí

Har du adgang til lejebil, ligger hele Mallorca lige for døren fra Cala Santanyí.

Palma de Mallorca – hele Middelhavets hovedstad – er blot 45 minutter fra dig, hvis magiske atmosfære er klar til at euforisere dig med dens mange tilbud til sanserne.

Tag turen tværs gennem Mallorcas hjerte og oplev de dramatiske Tramuntana-bjerge, hvis ryg strækker sig fra syd til nord – og byder på de maleriske kunstnerbyer Valldemossa og Deià.

Mallorca er berømt for sine mange drypstenshuler, hvor tusindvis af stalaktitter former imponerende figurer som de lyses op af farvestrålende lysshow. Særligt ‘Dragegrotterne’ er populære grundet Europas største underjordiske sø, som du sejler på, mens du lader dig fortrylle i 1000 og én nats eventyr.

Kig godt rundt på Mallorca Oplevelser – og find netop de seværdigheder og udflugtsmål, der passer dig og dine lyster!

Find inspiration alle omkringliggende udflugtsmål her

Restauranter og mad i Cala Santanyí

Du kan glæde dig til nogle udsøgte fiskerestauranter, som vil tilfredsstille både sult, lyst og sanser. Restauranterne og caféerne her, har et fint bredt udvalgt på menukortene, selv om der er klart overvægt af traditionelle anretninger, der ikke nødvendigvis er tilpasset turismen, men stadig fænger bredt.

Du skal heller ikke frygte hvis du har børn med hertil, der er mulighed for både børnemenuer og fastfood i byen.

Strande i Cala Santanyí

Cala Santanyí bærer det prestigefyldte mærke ‘Blåt Flag’, der kun gives til særligt rene strande, som sydøstkystens fantastiske økosystem er fyldt med. Stranden i Cala Santanyí er temmelig dyb, hvilket fritager den for såvel vinde som understrøm og gør den meget børnevenlig.

Du finder de gængse faciliteter omkring stranden, såsom solvogne, parasoller, toiletter, brusere og beach-barer. I højsæsonen mellem maj og september, er der ligeledes livreddere på stranden.

Stranden i Cala Santanyí er godt 130 meter lang og 80 meter bred. Dertil kommer en stor parkeringsplads bag stranden og desuden er stranden let tilgængelig for gangbesværede.

Aktiviteter i Cala Santanyí

Én af årsagerne til Cala Santanyís popularitet som helårs ferieby, er det brede udvalg af spændende aktiviteter, som området byder på.

Det klare azurblå hav inviterer til aktiviteter som dykning, snorkling, svømning og sejlads. Særligt dykning praktiseres hernede, grundet de mange undersøiske huler og grotter der bærer hver deres hemmeligheder. Du finder naturligvis dykkerskole med dygtige instruktører i Cala Santanyí.

Cykling og vandring mellem kystens mange små bugter er populært året rundt, her kan du nå utrolige udsigtspunkter samt gå på opdagelse omkring Mallorcas kendte vagttårne, der står tilbage fra middelalderen.

Du kan også besøge det beskyttede naturreservat Parc Natural de Mondragóet 800 hektar stort økosystem, der byder på hundredvis af plante- og dyrearter. I parken finder du også to laguner med hvide sandstrande, perfekt til en dukkert.

Indkøbsmuligheder i Cala Santanyí

Byen har et par små mini-supermarkeder, tobakskiosker samt de velkendte souvenirshops med strandtilbehør og nips.

I selve Santanyí, godt 5 km væk, har du et langt bredere udvalg af forskellige forretninger. Desuden er onsdags- og lørdagsmarkedet i Santanyí en stor attraktion og en god mulighed for, at handle sig til lækre delikatesser og varer.

Marked nær Cala Santanyí

Cala Santanyí er selv for lille en by til et ugentligt marked, men hovedstaden hernede, Santanyí, er et oplagt sted at opleve et af Mallorcas euforiserende markeder.
Vil du virkelig opleve de markeder, som Mallorca er så kendt for, så tag bilen til Sineu om onsdagen eller Inca om torsdagen. Disse er Mallorcas største og mest traditionsrige markedspladser, desuden en oplagt mulighed for at smage på nogle af øens bedste restauranter.

Du finder alle markeder her

Hvor ligger Cala Santanyí på Mallorca?

Cala Santanyí ligger i en malerisk lille klippebugt på Mallorcas sødøst kyst, hvor også de populære feriesteder, Cala d’Or, Cala Llombards, Cala Figuera og Porto Petro ligger. Området byder på en fin blanding af rustikke landdistrikter og frodig middelhavsnatur.

Flere rejsemål i den sydlige Migjorn-region

Migjorn-regionens rejsemål er oplagte til voksenferie; den skønne beliggenhed på Mallorcas sydligste del og den varierede natur i regionen, giver en enorm alsidighed. Migjorn byder på skøn herregårdsferie, agroturismo og charmerende fincahoteller, ferie på landet i skønne rammer. Hertil kommer de mange smukke gyldne bugter der ligger beskyttet blandt klippevægge langs kysterne. Migjorn-regionens rejsemål og oplevelser

 

 

Alquería Blanca rejsemål Migjorn MallorcaAlquería Blanca

Alquería Blanca er en lille hyggelig landsby beliggende på klippeskråningerne over Santanyí, på Mallorcas sydøstlige side. Alquería Blanca er et oplagt rejsemål for jer der søger isolation, fred og afslapning i naturens smukke rammer, samt have direkte adgang til mange tilbud, både kulturelle og aktiviteter. Alquería Blanca byder på skønt ophold på agroturismo i tro skik med Mallorcas sjæl. Alquería Blanca overnatning og guide

 

 

Arenal rejsemål Migjorn regionen MallorcaArenal

Arenal er en populær solferie-destination beliggende i Palmabugten. Arenal har en lækker bred sandstrand, en masse hoteller, indkøbsmuligheder og spisesteder, som gør det et alsidigt rejsemål.Arenal hører til i den billigere ende i forhold til hotel og overnatningssteder og er et område der er populært hele året rundt. Arenal billigt hotel og guide

 

 

Cala Dor rejsemål i Migjorn MallorcaCala d’Or

Cala d’Or er oplagt til solferie for familien på Mallorca, her er masser strande, restauranter, aktivitetstilbud og hoteller i alle prisniveauer og til alle behov. Cala d’Or er et alsidigt rejsemål, men noget af det bedste er de mange mindre gyldne sandstrande, perfekte til afslapning. Cala d’Or billigt hotel og guide

 

 

Cala Figuera en destination i Migjorn på MallorcaCala Figuera

Cala Figuera er en malerisk lille havneby der stadig delvist lever af fiskeri, hvilket gør følelsen af autenticitet og ægthed endnu stærkere i atmosfæren. Cala Figuera byder på skønne små petit hoteller og lejligheder, hvor I kan glæde jer til fantastiske solopgange over Mallorcas sydøstkyst. Cala Figuera hotel og tilbud

 

 

Cala Llombards rejsemål Migjorn regionen MallorcaCala Llombards

Cala Llombards byder på privatliv, fred og afslapning i afsondrede rammer. Cala Llombards er et mindre rejsemål, fyldt med lækre feriehuse og villaer som I kan leje. Ferie i Cala Llombards er velegnet til aktiv ferie, hvor dagene går på farten og aftentimerne skal nydes i hinandens samvær over god hjemmelavet mad med friske lokale råvarer. Cala Llombards feriehus

 

 

Campos i Migjorn MallorcaCampos

Campos er det rette valg for jer der vil kombinere natur, fred og luksus. Campos nyder en fantastisk beliggenhed mellem både kyst, strand og rurale landlige omgivelser, som gør det et alsidigt rejsemål i Migjorn. Campos byder på enestående luksus-herregårdsferie, charmerende fincahoteller og ferie på landet på agroturismo. Campos guide og hotel

 

 

Colonia de Sant Jordi rejsemål i Migjorn regionen på MallorcaColònia de Sant Jordi

Colònia de Sant Jordi er Mallorcas og Migjorns sydligste rejsemål, og en spændende anderledes solferiedestination. Colònia de Sant Jordi er en lille havneby, der ligger tæt på nogle af Migjorns smukkeste og mest uberørte naturområder, bla. es Trenc stranden og Cabrera-øen. Colònia de Sant Jordi hotel

 

 

Felanitx rejsemaal i Migjorn på MallorcaFelanitx

Felanitx er et stort område fyldt med kulturelle tilbud både seværdigheder, besøgsmål og begivenheder. Felanitx er kendt for vinproduktion, klosterferie og masser af muligheder for vandrere og cyklister til at udfolde sig i naturen. Felanitx er altid et besøg værd, både til overnatning eller til en oplevelse. Felanitx guide og overnatning

 

 

Llucmajor rejsemål i Migjorn regionen på MallorcaLlucmajor

Llucmajor er et paradis af kultur, afslapning og sport, et alsidigt område for et voksent publikum. Llucmajor er et godt rejsemål til golfferie og aktiv ferie, med charmerende og afslappende overnatningssteder med god service.Llucmajor byder på luksushoteller, fincahoteller, herregårdsferie og agroturismo i særklasse. Llucmajor hotel og guide

 

 

Portocolom rejsemål i Migjorn regionen MallorcaPortocolom

Portocolom er en charmerende gammel havneby, der stadig bevarer sin originale autenticitet og sjæl. Portocolom er et rejsemål for voksne, der kommer for at nyde livet, spise godt og have adgang til en masse aktivitetstilbud, både sport og kultur. Portocolom hotel og guide

 

 

Portopetro rejsemål i Migjorn på MallorcaPortopetro

Portopetro er en lille bugt og havn, beliggende i Mallorcas sydøstlige hjørne, mellem Cala d’Or og Mondragó-parken. Portopetro er et rejsemål for voksne, her er fokus på fred og ro, god mad og lækre hoteller. Portopetro har god beliggenhed for sportsudøvere og aktive feriegæster, som kan udfolde sig fysisk i den smukke natur. Portopetro hotel

 

 

Santanyí i Migjorn regionen MallorcaSantanyí

Santanyí er et oplagt rejsemål til en ferie på landet, dog med mulighed for strande og bugter. Santanyís varierede landskab gør det attraktivt for såvel vandrere, cyklister, golfspillere og vandhunde at få masser oplevelser på ferien. Santanyí byder på charmerende fincahoteller og agroturismos på landet. Santanyí hotel og guide

Vejrudsigt

Vejrudsigten for den kommende uge i Cala Santanyí
CALA SANTANYÍ Vejrudsigt

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?