Cala Santanyí rejseguide og overnatningstilbud

Cala Santanyí er en malerisk og romantisk lille kystby på Mallorcas absolutte sydøstkyst.

Velsignet med én af sydkystens smukkeste hvide sandstrande, er Cala Santanyí et oplagt feriemål for dig, der leder efter en base fyldt med afslapning sat i enestående naturomgivelser.

Cala Santanyí er desuden et oplagt valg for den aktive feriegæst og kan besøges året rundt.

cala santanyi på kort over mallorca
Overnatning

Bedste overnatningstilbud i Cala Santanyí

hotel på strand med havudsigt fra balkon i cala santanyi mallorca

Hotel Cala Santanyí ****

Første bud på overnatning i Cala Santanyí er dette hyggelige hotel der nyder en skøn beliggenhed direkte på stranden i den smukke bugt. Samtlige værelser har balkon med havudsigt, så I rigtig kan nyde følelsen af ferie over en god samtale, spil kort og en forfriskning. Hotellet er en ideel base for jer, der ønsker en fleksibel ferie, hvor I selv kan kombinere oplevelser og eventyr med afslapning strand og pool. Hotellet er godt for par og for par med små børn, der ikke har behov for at være underholdt og aktiveret konstant.

SE TILBUD

book overnatning mallorca

cala santanyi mallorca ferielejlighed havudsigt strand

Apartamentos Drac

Disse lejligheder ligger direkte på klippeskråningerne over bugten i Cala Santanyí og tilbyder smuk havudsigt fra balkonerne. Hver lejlighed har fuldt udstyret køkken, så I kan lave mad af de lækre råvarer I køber i supermarkedet eller på markedspladsen i Santanyí, hvis ikke I vælger at spise ude på nogle af områdets eminente restauranter og tapasbarer. Her er gratis parkering og gratis wifi, og stranden ligger indenfor få minutters gåafstand fra hoveddøren. I skal vælge at leje en lejlighed her, hvis I leder efter en rolig og hjemlig feriebase med smuk havudsigt, hvor I får god valuta for pengene og mulighed for en fleksibel ferie.

SE TILBUD

book overnatning mallorca

Aktiviteter

Udflugtsmål fra Cala Santanyí

Har du adgang til lejebil, ligger hele Mallorca lige for døren fra Cala Santanyí.

Palma de Mallorca – hele Middelhavets hovedstad – er blot 45 minutter fra dig, hvis magiske atmosfære er klar til at euforisere dig med dens mange tilbud til sanserne.

Tag turen tværs gennem Mallorcas hjerte og oplev de dramatiske Tramuntana-bjerge, hvis ryg strækker sig fra syd til nord – og byder på de maleriske kunstnerbyer Valldemossa og Deià.

Mallorca er berømt for sine mange drypstenshuler, hvor tusindvis af stalaktitter former imponerende figurer som de lyses op af farvestrålende lysshow. Særligt ‘Dragegrotterne’ er populære grundet Europas største underjordiske sø, som du sejler på, mens du lader dig fortrylle i 1000 og én nats eventyr.

Kig godt rundt på Mallorca Oplevelser – og find netop de seværdigheder og udflugtsmål, der passer dig og dine lyster!

Aktiviteter i Cala Santanyí

Én af årsagerne til Cala Santanyís popularitet som helårs ferieby, er det brede udvalg af spændende aktiviteter, som området byder på.

Det klare azurblå hav inviterer til aktiviteter som dykning, snorkling, svømning og sejlads. Særligt dykning praktiseres hernede, grundet de mange undersøiske huler og grotter der bærer hver deres hemmeligheder. Du finder naturligvis dykkerskole med dygtige instruktører i Cala Santanyí.

Cykling og vandring mellem kystens mange små bugter er populært året rundt, her kan du nå utrolige udsigtspunkter samt gå på opdagelse omkring Mallorcas kendte vagttårne, der står tilbage fra middelalderen.

Du kan også besøge det beskyttede naturreservat Parc Natural de Mondragó – et 800 hektar stort økosystem, der byder på hundredvis af plante- og dyrearter. I parken finder du også to laguner med hvide sandstrande, perfekt til en dukkert.

Strand

Strande i Cala Santanyí

Cala Santanyí bærer det prestigefyldte mærke ‘Blåt Flag’, der kun gives til særligt rene strande, som sydøstkystens fantastiske økosystem er fyldt med. Stranden i Cala Santanyí er temmelig dyb, hvilket fritager den for såvel vinde som understrøm og gør den meget børnevenlig.

Du finder de gængse faciliteter omkring stranden, såsom solvogne, parasoller, toiletter, brusere og beach-barer. I højsæsonen mellem maj og september, er der ligeledes livreddere på stranden.

Stranden i Cala Santanyí er godt 130 meter lang og 80 meter bred. Dertil kommer en stor parkeringsplads bag stranden og desuden er stranden let tilgængelig for gangbesværede.

Vejrudsigt

Vejrudsigt

Vejrudsigten for den kommende uge i Cala Santanyí
CALA SANTANYÍ Vejrudsigt

Spisesteder & Barer

Restauranter og mad i Cala Santanyí

Du kan glæde dig til nogle udsøgte fiskerestauranter, som vil tilfredsstille både sult, lyst og sanser. Restauranterne og caféerne her, har et fint bredt udvalgt på menukortene, selv om der er klart overvægt af traditionelle anretninger, der ikke nødvendigvis er tilpasset turismen, men stadig fænger bredt.

Du skal heller ikke frygte hvis du har børn med hertil, der er mulighed for både børnemenuer og fastfood i byen.

Indkøb & Shopping

Indkøbsmuligheder i Cala Santanyí

Byen har et par små mini-supermarkeder, tobakskiosker samt de velkendte souvenirshops med strandtilbehør og nips.

I selve Santanyí, godt 5 km væk, har du et langt bredere udvalg af forskellige forretninger. Desuden er onsdags- og lørdagsmarkedet i Santanyí en stor attraktion og en god mulighed for, at handle sig til lækre delikatesser og varer.

Praktisk Info

Vigtige telefonnumre

  • Nationalt politi: 091
  • Nærpoliti: 092
  • Civilgarden: 062
  • Brand: 080
  • Maritime nødstilfælde: +34 900 202 202

 

Apoteker

Find et åbent apotek på Mallorca

Stort set alle byer på Mallorca har et apotek, dog varierer åbningstiderne.

For at finde et åbent apotek, eller åbningstider for et apotek, kan du klikke på linket nedenfor som tager dig til en ny side på spansk.

Når du lander på siden, vælg da ‘Mallorca’ fra listen i højre side. Ved siden af kan du nu vælge by fra en rullemenu.

Klik her for at finde et åbent apotek

 

Buslinje 516

Skal du fra Palmas lufthavn til Cala Santanyí, kan du tage lufthavnsbus A51 til Campos og skifte til linje 516 videre til Cala Santanyí.

Klik her for at se alle busstoppesteder og ruter på linje 500 busser

Hvor ligger Cala Santanyí på Mallorca?

Cala Santanyí ligger i en malerisk lille klippebugt på Mallorcas sødøst kyst, hvor også de populære feriesteder, Cala d’Or, Cala Llombards, Cala Figuera og Porto Petro ligger. Området byder på en fin blanding af rustikke landdistrikter og frodig middelhavsnatur.

Flere rejsemål i den sydlige Migjorn-region

Migjorn-regionens rejsemål er oplagte til voksenferie; den skønne beliggenhed på Mallorcas sydligste del og den varierede natur i regionen, giver en enorm alsidighed. Migjorn byder på skøn herregårdsferie, agroturismo og charmerende fincahoteller, ferie på landet i skønne rammer. Hertil kommer de mange smukke gyldne bugter der ligger beskyttet blandt klippevægge langs kysterne. Migjorn-regionens rejsemål og oplevelser

 

 

Alquería Blanca

Alquería Blanca er en lille hyggelig landsby beliggende på klippeskråningerne over Santanyí, på Mallorcas sydøstlige side. Alquería Blanca er et oplagt rejsemål for jer der søger isolation, fred og afslapning i naturens smukke rammer, samt have direkte adgang til mange tilbud, både kulturelle og aktiviteter. Alquería Blanca byder på skønt ophold på agroturismo i tro skik med Mallorcas sjæl. Alquería Blanca overnatning og guide

 

Arenal

Arenal er en populær solferie-destination beliggende i Palmabugten. Arenal har en lækker bred sandstrand, en masse hoteller, indkøbsmuligheder og spisesteder, som gør det et alsidigt rejsemål.Arenal hører til i den billigere ende i forhold til hotel og overnatningssteder og er et område der er populært hele året rundt. Arenal billigt hotel og guide

 

 

Cala d’Or

Cala d’Or er oplagt til solferie for familien på Mallorca, her er masser strande, restauranter, aktivitetstilbud og hoteller i alle prisniveauer og til alle behov. Cala d’Or er et alsidigt rejsemål, men noget af det bedste er de mange mindre gyldne sandstrande, perfekte til afslapning. Cala d’Or billigt hotel og guide

 

Cala Figuera

Cala Figuera er en malerisk lille havneby der stadig delvist lever af fiskeri, hvilket gør følelsen af autenticitet og ægthed endnu stærkere i atmosfæren. Cala Figuera byder på skønne små petit hoteller og lejligheder, hvor I kan glæde jer til fantastiske solopgange over Mallorcas sydøstkyst. Cala Figuera hotel og tilbud

 

Cala Llombards

Cala Llombards byder på privatliv, fred og afslapning i afsondrede rammer. Cala Llombards er et mindre rejsemål, fyldt med lækre feriehuse og villaer som I kan leje. Ferie i Cala Llombards er velegnet til aktiv ferie, hvor dagene går på farten og aftentimerne skal nydes i hinandens samvær over god hjemmelavet mad med friske lokale råvarer. Cala Llombards feriehus

 

Campos

Campos er det rette valg for jer der vil kombinere natur, fred og luksus. Campos nyder en fantastisk beliggenhed mellem både kyst, strand og rurale landlige omgivelser, som gør det et alsidigt rejsemål i Migjorn. Campos byder på enestående luksus-herregårdsferie, charmerende fincahoteller og ferie på landet på agroturismo. Campos guide og hotel

 

 

Colònia de Sant Jordi

Colònia de Sant Jordi er Mallorcas og Migjorns sydligste rejsemål, og en spændende anderledes solferiedestination. Colònia de Sant Jordi er en lille havneby, der ligger tæt på nogle af Migjorns smukkeste og mest uberørte naturområder, bla. es Trenc stranden og Cabrera-øen. Colònia de Sant Jordi hotel

 

Felanitx

Felanitx er et stort område fyldt med kulturelle tilbud både seværdigheder, besøgsmål og begivenheder. Felanitx er kendt for vinproduktion, klosterferie og masser af muligheder for vandrere og cyklister til at udfolde sig i naturen. Felanitx er altid et besøg værd, både til overnatning eller til en oplevelse. Felanitx guide og overnatning

 

Llucmajor

Llucmajor er et paradis af kultur, afslapning og sport, et alsidigt område for et voksent publikum. Llucmajor er et godt rejsemål til golfferie og aktiv ferie, med charmerende og afslappende overnatningssteder med god service.Llucmajor byder på luksushoteller, fincahoteller, herregårdsferie og agroturismo i særklasse. Llucmajor hotel og guide

 

Portocolom

Portocolom er en charmerende gammel havneby, der stadig bevarer sin originale autenticitet og sjæl. Portocolom er et rejsemål for voksne, der kommer for at nyde livet, spise godt og have adgang til en masse aktivitetstilbud, både sport og kultur. Portocolom hotel og guide

Portopetro

Portopetro er en lille bugt og havn, beliggende i Mallorcas sydøstlige hjørne, mellem Cala d’Or og Mondragó-parken. Portopetro er et rejsemål for voksne, her er fokus på fred og ro, god mad og lækre hoteller. Portopetro har god beliggenhed for sportsudøvere og aktive feriegæster, som kan udfolde sig fysisk i den smukke natur. Portopetro hotel

 

Santanyí

Santanyí er et oplagt rejsemål til en ferie på landet, dog med mulighed for strande og bugter. Santanyís varierede landskab gør det attraktivt for såvel vandrere, cyklister, golfspillere og vandhunde at få masser oplevelser på ferien. Santanyí byder på charmerende fincahoteller og agroturismos på landet. Santanyí hotel og guide

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?