Calas de Mallorca, rejseguide og hoteltilbud

All-inclusive hotel for hele familien i Calas de Mallorca, på østkysten ved rolig børnevenlig strand. Calas de Mallorca er en af østkystens nyere og stadig voksende feriedestinationer for familier i alle størrelser.

Området og byen omgiver tre mindre bugter, med dertilhørende strande med gode børnevenlige forhold og fine faciliteter.

Calas de Mallorca er en fin base for en familie- eller badeferie i naturskønne omgivelser, uden for meget stress og jag – alligevel med faciliteter til at underholde alle aldre.

cales de mallorca på kort over mallorca
Overnatning & Hoteller

Bedste hoteller og hoteltilbud i Calas de Mallorca

pool og solvogne på børnevenligt hotel i cales de mallorca

HYB Eurocalas ****

Dette store hotel bestående af både lejligheder og familieværelser, er designet og bygget til netop at skabe optimale rammer for småbørnsfamilier ved at tilbyde børnevenlige rammer overalt. Børnene er garanteret at blive underholdt dagen lang så I kan slappe af ved poolen uden at skulle bekymre jer om opsyn. Børnene kan bla. lege i den store børnepool, suse ned ad vandrutsjebanerne, spille spil i arkaden eller være med i den sjove børneklub, hvor et fast underholdningsteam står klar hver dag med sjove aktiviteter, lege og kreativ udfoldelse. Hver aften er der sjov underholdning for hele familien på den store scene, så dagen kan sluttes af med et grin. Hvis en tur på en af områdets dejlige strande er lykken, så ligger den nærmeste strand blot 10 minutter fra hotellet, og der kører tilmed et lille tog mellem hotellerne og stranden, de små elsker det. Restauranten på hotellet serverer hver dag lækker og varieret buffet, hvor alt det beddste fra middelhavskøkkenet samles i et bredt udvalg så alle tunger tilfredsstilles. I skal bestemt vælge dette hotel, hvis solferien skal være på børnenes vilkår.

SE TILBUD

book overnatning mallorca

lejligheder med havudsigt i cales de mallorca

HSM Apartamentos Calas Park

Hvis tanken om en rummelig lys lejlighed med altan og havudsigt frister, så er lejlighedshotellet her lige sagen. De nyrenoverede lyse lejligheder ligger blot få minutter fra den skønne store strand, Cala Domingo, og tilbyder desuden stor lækker pool. Hver dag og aften er der underholdning for de små, med shows, aktiviteter og lege, mens I kan slappe af og nyde sydens sol. Der er gratis parkering på stedet, så I kan roligt leje bil og tage på eventyr på Mallorca.

SE TILBUD

book overnatning mallorca

Aktiviteter & Seværdigheder

Aktiviteter og sport for børn og voksne i Calas de Mallorca

En god måde at blive introduceret til Calas de Mallorca på, er ved at tage det lille Calas Express minitog, der kører rundt i feriebyen. Det er sjovt for børnene, giver et overblik og sparer benene efter rejsen.

Strandene i Calas de Mallorca er eminente steder at snorkle og dykke omkring, desuden er der vandcykler ved strandene som kan lejes på timebasis. Dykning er blandt de mest populære aktiviteter på Mallorcas fascinerende østkyst, derfor er et eventyr i den blå verden et must i Calas de Mallorca.

Et lille kvarter herfra finder du en af Mallorcas smukkeste golfbaner, den 18-hullers Vall d’Or Golf. Andre aktiviteter i Calas de Mallorca er tennis, løb, cykling, scooter, luftballon og minigolf.

Seværdigheder og udflugtsmål nær Calas de Mallorca

Flere af Mallorcas mest besøgte og ikoniske seværdigheder ligger ikke langt fra Calas de Mallorca. Både de berømte dragegrotter, Cuevas del Drach og det ældgamle slot, Santuari de Sant Salvador, på toppen af et af de nærliggende bjerge, er indenfor 20 minutters kørsel.

En smule længere nordpå, finder du Safari Zoo, en zoologisk have, med mulighed for at komme helt tæt på zebraer, antiloper, giraffer og en masse andre eksotiske dyrearter. Der ligger desuden to andre eksotiske parker i nærheden, hvor du kan opleve vilde fugle og sjældne planter.

En tur i katamaran med glasbund rundt om kysten hører næsten obligatorisk til en badeferie. Her får du mulighed for, at nyde Middelhavet over og under overfladen, mens solen bager fra den rene friske luft som du sejler rundt mellem de små laguner.

Et besøg i Manacor, Mallorcas andenstørste by, er en super ulighed for at se en anden side af Mallorca og samtidig besøge den berømte perlefabrik, Majorica Pearls.

Strande

Strande i Calas de Mallorca

Calas de Mallorca er bygget omkring 3 mindre strande, kaldet Cala Antena, Cala Domingo Gran og Cala Domingo Petit. Alle tre strande er markeret med det såkaldte ‘blå flag’ – en europæisk standard for særligt rene og børnevenlige strande.

Alle 3 strande i Calas de Mallorca er beskyttet mod vinde i de små bugter. Du finder samtidig gode faciliteter som solvogne, parasoller, brusere, toiletter og beach bar – alt til en fuldendt dag ved stranden.

Vejrudsigt

Vejrudsigt for den kommende uge i Cales de Mallorca

CALES DE MALLORCA Vejrudsigt

Spisesteder & Barer

Restauranter og mad i Calas de Mallorca

Mad og drikker er let fundet til alle smagsløg i Calas de Mallorca. Foruden lækre fisk og skaldyr-anretninger, har Calas de Mallorca et fint udvalg af internationale menukort, så uanset om du er til indisk, kinesisk, pizza eller steak – intet problem.

Feriebyen er bygget til at imødekomme alle behov for en typisk børnefamilie, så føl dig helt tryg på restauranterne, børn er velkommen og der er specielle børnemenuer at finde.

Indkøb & Shopping

Indkøb og shopping i Calas de Mallorca

I centrum af Calas de Mallorca, finder du det store Centro Commercial, hvor en lang rækker forretninger og supermarkeder holder til. Her kan du købe ind til strandturen, lidt ekstra til værelset eller hvad du måtte have behov for. Desuden de typiske souvenirshops.

Andre indkøbsmuligheder er i Manacor eller Felanitx – særligt i Felanitx, hvor det store marked om søndagen, er en god mulighed for at gøre en god handel.

Når eller hvis du besøger Palma de Mallorca på en dagtur, får du rigeligt med muligheder for shopping i verdensklasse. Selve Calas de Mallorca har ikke rigtige shoppingmuligheder.

Praktisk Info

Vigtige telefonnumre

  • Nationalt politi: 091
  • Nærpoliti: 092
  • Civilgarden: 062
  • Brand: 080
  • Maritime nødstilfælde: +34 900 202 202

 

Apoteker

Find et åbent apotek på Mallorca

Stort set alle byer på Mallorca har et apotek, dog varierer åbningstiderne.

For at finde et åbent apotek, eller åbningstider for et apotek, kan du klikke på linket nedenfor som tager dig til en ny side på spansk.

Når du lander på siden, vælg da ‘Mallorca’ fra listen i højre side. Ved siden af kan du nu vælge by fra en rullemenu.

Klik her for at finde et åbent apotek

 

Buslinje 414

Skal du fra Palmas lufthavn til Cales de Mallorca, kan du tage lufthavnsbussen A42 til Manacor, og derfra bus 414 videre til Cales de Mallorca.

Klik her for at se alle busstoppesteder og ruter på linje 400 busser

Hvor ligger Calas de Mallorca?

Calas de Mallorca ligger mellem to gyldne bugter på Mallorcas østkyst. Ikke langt herfra ligger den charmerende fiskerihavn, Porto Colom, og Cala Murada. Porto Colom er kendt og elsket for sine skønne restauranter, et godt bud til en aften væk fra resortet.

Flere dejlige rejsemål i Llevant

Llevant-regionen på Mallorca byder på mange dejlige rejsemål, hvor både strand, vild natur og charmerende byer fyldt med sjæl. Læs om Llevant-regionen her

 

Artà

Artà er en kulturel højborg på Mallorca, et område der gennem tiden har været hjemsted for den sociale elite. Artà byder på ophold på herregårde og charmerende palæer i hjertet af byen, som er omdannet til luksuriøse boutique hoteller, perfekt til par som søger romantik, god mad og afslapning. Artà turistinfo

 

Cala Bona

Cala Bona er bygget op om en hyggelig gammel havn, hvis promenade er fyldt med leben på barer, restauranter og hoteller. Cala Bona har to dejlige hvide sandstrande på hver side af havnen, en ideel solferie-destination til par og småbørnsfamilier der søger et alsidigt rejsemål. Cala Bona turistinfo

 

Cala Millor

Cala Millor er den største solferie-destination på Mallorcas østkyst, hele 2 km bred strand fyld med det blødeste hvide sand og klart lavt vand, gør Millor til en ægte familiefavorit. Her er spækket med hoteller i alle prisklasser til alle behov, masser spisesteder og aktivitetstilbud. Cala Millor turistinfo

 

Cala Ratjada

Cala Ratjada er en traditionel havneby på Mallorcas mest nordøstlige tip, som har oplevet ny opblomstring blandt turister. Cala Ratjada byder på tre store brede strande, et væld af indkøbs og spisesteder, samt masser lækre hoteller til børnefamilier og voksne par der søger en rigtig god sommerferie. Cala Ratjada turistinfo

 

Canyamel

Canyamel er et mere eksklusivt rejsemål på Mallorcas nordøstlige side, en feriedestination der passer godt til voksne par, som vil nyde luksus, afslapning og lækker mad på hotellet. Canyamel byder på både luksus-resort, samt en håndfuld lækre strandhoteller med udsigt over hele den smukke bugt. Info om Canyamel

 

Capdepera

Capdepera er charmerende lille middelalderby, beliggende på en bjergtop med udsigt over havet og bjergene. Capdepera byder på lækre  og charmerende overnatningssteder, bla. luksus-landferie på agroturismo, SPA-hotel samt herregårdsferie i naturens smukkeste rammer. Capdepera turistinformation

 

Font de sa Cala

Font de sa Cala er en mindre men meget smuk bugt beliggende nord for Canyamel. Font de sa Cala er en relativt nybygget turistdestination, og hotellerne her byder indenfor i moderne nye rammer fyldt med lækre faciliteter og bekvemmeligheder til en fuldendt afslappende ferie. Font de sa Cala turistinformation

 

 

Manacor

Manacor er et oplagt rejsemål for jer der vil på cykelferie, vandreferie, golfferie eller bare på eventyr næsten hver dag, og ønsker et autentisk og afslappende sted at komme hjem til efter dagens ture. Manacor byder på herregårdsferie og fincaferie på landet, i rustikke og charmerende rammer. Manacor turistinformation

 

Porto Cristo 

Porto Cristo er et godt valg til en ferie uden formål, andet end afslapning og nydelse. Det alsidige område byder på både herregårdsferie, lejlighedshotel ved havnen og børnevenligt hotel med legepladser mv. Porto Cristo har en central beliggenhed, tæt på masser aktivitetstilbud og spisesteder. Porto Cristo turistinfo

 

s’Illot

s’Illot er en mindre solferie-destination på østkysten, perfekt til par og småbørnsfamilier der søger en traditionel solferie ved stranden med masser muligheder for både afslapning og aktiviteter til alle aldre. Hotellerne i s’Illot ligger centralt i byen, flere hoteller har udsigt fra værelserne over stranden og havet. s’Illot turistinfo

 

 

Sa Coma

Sa Coma er et nyere solferie-område beliggende på østkysten mellem s’Illot og Cala Millor. Sa Coma byder på hoteller til alle behov; her er både børnehoteller, lejlighedshoteller og voksenhoteller, de fleste beliggende centralt i forhold til indkøb, strand, restauranter og barer. Sa Coma turistinfo

 

 

Sant Llorenç des Cardassar

Sant Llorenç des Cardassar er et hyggeligt område, der byder på både herregårdsferie og fincahoteller på landet. Sant Llorenç des Cardassar er et oplagt rejsemål til jer der søger både eventyr, natur, oplevelser og smagen af det ‘ægte’ Mallorca, her får i lidt af det hele. Sant Llorenç des Cardassar turistinformation

 

Son Servera

Son Servera er en hyggelig og charmerende by, med tilhørende skønne arealer af mandelplantager, skove, enge og bakker. Son Servera er kendt som en populær golfferie-destination, hvor I har flere af Mallorcas mest udfordrende og smukkeste golfbaner indenfor kort kørselsafstand. Son Servera turistinfo

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?