Calas de Mallorca, rejseguide og hoteltilbud

All-inclusive hotel for hele familien i Calas de Mallorca, på østkysten ved rolig børnevenlig strand. Calas de Mallorca er en af østkystens nyere og stadig voksende feriedestinationer for familier i alle størrelser.

Området og byen omgiver tre mindre bugter, med dertilhørende strande med gode børnevenlige forhold og fine faciliteter.

Calas de Mallorca er en fin base for en familie- eller badeferie i naturskønne omgivelser, uden for meget stress og jag – alligevel med faciliteter til at underholde alle aldre.

Bedste hoteller og hoteltilbud i Calas de Mallorca

familievenligt hotel med all-inclusive og havudsigt i Calas de Mallorca, Mallorca

SOL Calas de Mallorca All Inclusive ****

Dette nye lækre og familievenlige all-inclusive hotel ligger direkte på klippene over strandene i Calas de Mallorca, som giver den bedste udsigt i hele ferieområdet. Hotellet er oplagt hvis i rejser med børn og planlægger en afslappende solferie, hvor I kan slappe af ved poolen mens børnene pjasker rundt i vandet eller er i børneklub, hvor kreativ udfoldelse og sjove lege er på programmet. Hotellet her tilbyder masser af lækre faciliteter til både børn og voksne, samt lyse indbydende familieværelser hvor mange har havsigt fra altanen. Hotellet tilbyder gratis parkering og wifi, så I kan let parkere bilen på stedet, når I kommer hjem fra en dag på eventyr. Hotellet giver god valuta for pengene, særligt hvis god beliggenhed er et must til solferien.

Tilbud på SOL Calas de Mallorca All Inclusive

Booking

Hotellook

Tripadvisor

børnevenligt hotel med vandrutsjebaner legepladser børneklub i Calas de Mallorca, Mallorca

HYB Eurocalas ****

Dette store hotel bestående af både lejligheder og familieværelser, er designet og bygget til netop at skabe optimale rammer for småbørnsfamilier ved at tilbyde børnevenlige rammer overalt. Børnene er garanteret at blive underholdt dagen lang så I kan slappe af ved poolen uden at skulle bekymre jer om opsyn. Børnene kan bla. lege i den store børnepool, suse ned ad vandrutsjebanerne, spille spil i arkaden eller være med i den sjove børneklub, hvor et fast underholdningsteam står klar hver dag med sjove aktiviteter, lege og kreativ udfoldelse. Hver aften er der sjov underholdning for hele familien på den store scene, så dagen kan sluttes af med et grin. Hvis en tur på en af områdets dejlige strande er lykken, så ligger den nærmeste strand blot 10 minutter fra hotellet, og der kører tilmed et lille tog mellem hotellerne og stranden, de små elsker det. Restauranten på hotellet serverer hver dag lækker og varieret buffet, hvor alt det beddste fra middelhavskøkkenet samles i et bredt udvalg så alle tunger tilfredsstilles. I skal bestemt vælge dette hotel, hvis solferien skal være på børnenes vilkår.

Tilbud på HYB Eurocalas

Booking.com

Hotellook

Tripadvisor

rummelig lys lejlighed med havudsigt i Calas de Mallorca, Mallorca

HSM Apartamentos Calas Park

Hvis tanken om en rummelig lys lejlighed med altan og havudsigt frister, så er lejlighedshotellet her lige sagen. De nyrenoverede lyse lejligheder ligger blot få minutter fra den skønne store strand, Cala Domingo, og tilbyder desuden stor lækker pool. Hver dag og aften er der underholdning for de små, med shows, aktiviteter og lege, mens I kan slappe af og nyde sydens sol. Der er gratis parkering på stedet, så I kan roligt leje bil og tage på eventyr på Mallorca.

Tilbud på Apartamentos Calas Park

Booking.com

Hotellook

Tripadvisor

Danmarks billigste flybilletter

Hos Flybillet.dk og Travellink.dk finder du Danmarks billigste flybilletter til Palma. Vælg mellem afgange fra København, Billund og Aalborg og spar penge på bagage og pladser.

find de billigste fly til palma de mallorca her

Seværdigheder og udflugtsmål nær Calas de Mallorca

Flere af Mallorcas mest besøgte og ikoniske seværdigheder ligger ikke langt fra Calas de Mallorca. Både de berømte dragegrotter, Cuevas del Drach og det ældgamle slot, Santuari de Sant Salvador, på toppen af et af de nærliggende bjerge, er indenfor 20 minutters kørsel.

En smule længere nordpå, finder du Safari Zoo, en zoologisk have, med mulighed for at komme helt tæt på zebraer, antiloper, giraffer og en masse andre eksotiske dyrearter. Der ligger desuden to andre eksotiske parker i nærheden, hvor du kan opleve vilde fugle og sjældne planter.

En tur i katamaran med glasbund rundt om kysten hører næsten obligatorisk til en badeferie. Her får du mulighed for, at nyde Middelhavet over og under overfladen, mens solen bager fra den rene friske luft som du sejler rundt mellem de små laguner.

Et besøg i Manacor, Mallorcas andenstørste by, er en super ulighed for at se en anden side af Mallorca og samtidig besøge den berømte perlefabrik, Majorica Pearls.

Alle nærliggende besøgsmål

Restauranter og mad i Calas de Mallorca

Mad og drikker er let fundet til alle smagsløg i Calas de Mallorca. Foruden lækre fisk og skaldyr-anretninger, har Calas de Mallorca et fint udvalg af internationale menukort, så uanset om du er til indisk, kinesisk, pizza eller steak – intet problem.

Feriebyen er bygget til at imødekomme alle behov for en typisk børnefamilie, så føl dig helt tryg på restauranterne, børn er velkommen og der er specielle børnemenuer at finde.

Strande i Calas de Mallorca

Calas de Mallorca er bygget omkring 3 mindre strande, kaldet Cala Antena, Cala Domingo Gran og Cala Domingo Petit. Alle tre strande er markeret med det såkaldte ‘blå flag’ – en europæisk standard for særligt rene og børnevenlige strande.

Alle 3 strande i Calas de Mallorca er beskyttet mod vinde i de små bugter. Du finder samtidig gode faciliteter som solvogne, parasoller, brusere, toiletter og beach bar – alt til en fuldendt dag ved stranden.

Aktiviteter og sport for børn og voksne i Calas de Mallorca

En god måde at blive introduceret til Calas de Mallorca på, er ved at tage det lille Calas Express minitog, der kører rundt i feriebyen. Det er sjovt for børnene, giver et overblik og sparer benene efter rejsen.

Strandene i Calas de Mallorca er eminente steder at snorkle og dykke omkring, desuden er der vandcykler ved strandene som kan lejes på timebasis. Dykning er blandt de mest populære aktiviteter på Mallorcas fascinerende østkyst, derfor er et eventyr i den blå verden et must i Calas de Mallorca.

Et lille kvarter herfra finder du en af Mallorcas smukkeste golfbaner, den 18-hullers Vall d’Or Golf. Andre aktiviteter i Calas de Mallorca er tennis, løb, cykling, scooter, luftballon og minigolf.

Indkøb og shopping i Calas de Mallorca

I centrum af Calas de Mallorca, finder du det store Centro Commercial, hvor en lang rækker forretninger og supermarkeder holder til. Her kan du købe ind til strandturen, lidt ekstra til værelset eller hvad du måtte have behov for. Desuden de typiske souvenirshops.

Andre indkøbsmuligheder er i Manacor eller Felanitx – særligt i Felanitx, hvor det store marked om søndagen, er en god mulighed for at gøre en god handel.

Når eller hvis du besøger Palma de Mallorca på en dagtur, får du rigeligt med muligheder for shopping i verdensklasse. Selve Calas de Mallorca har ikke rigtige shoppingmuligheder.

Barer og natteliv i Calas de Mallorca

Har du teenagere med på ferien – eller barer selv lyst til lidt muntre aften -og nattetimer, er her et fint udvalg af barer og tilmed diskoteker i Calas de Mallorca. Her er forskellige barer, der både byder på karaoke og live musik til de sene aftentimer, herefter overtager diskotekerne, Jupiter og Tiffany’s, scenen.

Hvor ligger Calas de Mallorca?

Calas de Mallorca ligger mellem to gyldne bugter på Mallorcas østkyst. Ikke langt herfra ligger den charmerende fiskerihavn, Porto Colom, og Cala Murada. Porto Colom er kendt og elsket for sine skønne restauranter, et godt bud til en aften væk fra resortet.©2019 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?