Rejse til Cala Bona, Mallorca - Familie-sommerferie med fly, hotel og bil

Cala Bona er en skøn og familievenlig feriedestination, der har bevaret meget af sin originalitet og charme, samtidig med at have udviklet sig med gode faciliteter.

Cala Bona hører sammen med det større ferieområde Cala Millor, som blev udviklet grundet de fantastiske børnevenlige sandstrande på kyststrækningen.

Cala Bona tilbyder en indbydende og afslappet atmosfære, perfekt til småbørnsfamilien eller parret, der ønsker en rolig base med adgang til hvid sandstrand.

Cala Bona rejseguide - Alt du behøver til sommerferien i Cala Bona

Tilbagevendende gæster i Cala Bona, vil sige at stedet har særlig magnetisme, en charme, noget ubeskriveligt der trækker dem tilbage år efter år. Om det er den maleriske lille fiskerihavn, de hvide sandstrande, de lækre hoteller eller det brede udvalg af restauranter vides ikke, men det er i hvert fald blot nogle af de ting der venter i Cala Bona.

Bedste hoteller i Cala Bona

Hoteller i Cala Bona

Cala Bona byder på både lejligheder, villaer samt børnevenlige hoteller. Flere af hotellerne i Cala Bona har børneklubber, hvor de mindste kan få brændt energien af i trygge rammer, mens du nyder livet ved poolen eller stranden. I Cala Bona finder du naturligvis også rene voksnehoteller, de såkaldte “adults only” hoteller, der har fokus på drømmeferien for par.

Billeje i Cala Bona

Restauranterne & maden i Cala Bona

Cala Bona er, som en hver anden familieferie-destination, udstyret med et bredt udvalg af restauranter, der tilfredsstiller alle tunger.

Leder du efter mere avantgarde- eller sofistikerede anretninger, kan du tage den korte køretur til den nærliggende naboby, Son Servera (ca. 5 min. i bil).

Strandene i Cala Bona

Cala Bona strand er 500 meter lang og 40 meter dyb, rigeligt med plads til både afslapning og leg i det bløde lyse sand.

Stranden i Cala Bona har alle tænkelige faciliteter, der sikrer den suveræne strandtur.

Aktiviteter i Cala Bona

Langs den hvide sandstrand i cala Bona, finder du et væld af muligheder for sjov på vandet, både vandscooter, banan, vandcykler og surfing kan findes her.

Aktiviteter særligt for børn i Cala Bona

Cala Bona er kendt som et særligt børneorienteret område på Mallorca. I byen finder du flere legepladser og syd for Cala Bona, i Cala Millor, ligger den større forlystelsespark, Fantasy Parc.

Oplevelser nær Cala Bona

Tag på eventyr i Europas største underjordiske sø, mens farvede lys danner kunstværker på klipperne, i de fantastiske drypstenshuler, Cuevas del Drach. Rundt om bugten, kan du tage med katamaranen og opleve livet over og under havets overflade, mens du nyder solens stråler. Fra hotellernes receptioner, kan du booke ekskursioner til nogle af Mallorcas mest ikoniske seværdigheder.

Indkøbsmuligheder & shopping i Cala Bona

Cala Bona har et udvalg af små butikker og supermarkeder, så du aldrig kommer til at mangle hverken forfriskninger, tandpasta eller luftmadrasser. Leder du efter flere butikker at ose lidt rundt i, så tag ind til Cala Millor, nabobyen, der byder på et mere livligt forretningsliv.

Marked i Cala Bona

Cala Bona afholder ikke selv eget ugentligt marked, men nabobyen Son Servera har hver onsdag en temmelig stor markedsplads, hvor du kan gøre en god handel.

Barer og natteliv

Rundt i gaderne omkring strandpromenaden holder enkelte barer gang i aftentimerne, men hovedsageligt foregår underholdningen på hotellerne. Du kan tage bussen til naboområdet Cala Millor, hvor der langt mere gang i gaderne, også i nattetimerne.

Hvor ligger Cala Bona?

 

Cala Bona er beliggende på den nordlige del af Mallorcas østkyst, nærmest i forlængelse af det større ferieresort, Cala Millor. Cala Bona tilhører kommunen, Son Servera, som bla. er kendt for sine mange golfbaner. Nord for Cala Bona finder du den mere eksklusive feriedestination, Canyamel og videre nord, Font de sa Cala.

 

Rejser til Font de sa Cala

Rejser til Canyamel

Rejser til Cala Millor

©2018 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, billigste flybilletter til Palma, hotel på Mallorcas, destinationer, seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

 

Webdesign af Acces Digital - Professionelle hjemmesider

Log in with your credentials

Forgot your details?