Rejseguide til Cala Bona og hoteltilbud

Cala Bona er en skøn og familievenlig feriedestination, der har bevaret meget af sin originalitet og charme, samtidig med at have udviklet sig med gode faciliteter.

Cala Bona hører sammen med det større ferieområde Cala Millor, som blev udviklet grundet de fantastiske børnevenlige sandstrande på kyststrækningen.

Cala Bona tilbyder en indbydende og afslappet atmosfære, perfekt til småbørnsfamilien eller parret, der ønsker en rolig base med adgang til hvid sandstrand.

Cala Bona rejseguide - Alt du behøver til sommerferien i Cala Bona

Tilbagevendende gæster i Cala Bona, vil sige at stedet har særlig magnetisme, en charme, noget ubeskriveligt der trækker dem tilbage år efter år. Om det er den maleriske lille fiskerihavn, de hvide sandstrande, de lækre hoteller eller det brede udvalg af restauranter vides ikke, men det er i hvert fald blot nogle af de ting der venter i Cala Bona.

Bedste hoteltilbud i Cala Bona

Hoteller i Cala Bona

Cala Bona byder på både lejligheder, villaer samt børnevenlige hoteller. Flere af hotellerne i Cala Bona har børneklubber, hvor de mindste kan få brændt energien af i trygge rammer, mens du nyder livet ved poolen eller stranden. I Cala Bona finder du naturligvis også rene voksnehoteller, de såkaldte “adults only” hoteller, der har fokus på drømmeferien for par.

børnevenligt hotel med all-inclusive i Cala Bona, Mallorca

Grupotel Mallorca Mar – All Inclusive ****

Når sommerferien skal være på børnenes præmisser, er dette lækre all-inclusive hotel i Cala Bona lige sagen. Hotellet byder på masser sjove aktiviteter for børn, bla. Legeplads, vandland med vandrutsjebaner og børneklub. I aftentimerne står der show og optræden på menuen, så dagen kan sluttes af med smil, grin og godt selskab. For jer som voksne, tilbyder hotellet en masse wellnessfaciliteter, som spa, jacuzzi, tyrkisk bad, fitnesscenter, billard, tennisbane, volleyball bane og meget mere. Her har du altså en eminent pakkeløsning, når familien skal på sommerferie og der skal slappes helt af med ungerne. All-inclusive løsningen sikrer desuden, at der aldrig mangler sodavand i glasset og der kan spises løs fra buffeten morgen, middag og aften.

Tilbud på Grupotel Mallorca Mar

Booking.com

Hotellook.com

Tripadvisor.dk

Ophold på lækkert adults only hotel i Cala Bona, Mallorca

Catalonia del Mar – Adults Only ****

Hvis I leder efter et romantisk voksenhotel i Cala Bona med udsøgt beliggenhed, så er det her tilbud lige noget for jer. Hotellet ligger direkte ud til havnepromenaden i Cala Bona, hvor flere af værelserne har udsigt over havet. På hotellet kan I nyde de mange wellnessfaciliteter som massage, fitnesscenter og spa, sammen med en række andre hyggelige aktiviteter, eller bare slappe af ved poolen eller på stranden. Hotellet ligger blot få minutters gang fra byens mange restauranter, Cala Bona har et livligt restaurationsliv med masser leben og god atmosfære. Book ophold på dette hotel, hvis I vil forkæle jer selv med bedste beliggenhed, bedste faciliteter og jeres samvær i centrum.

Tilbud på Catalonia del Mar – Adults Only

Booking

Hotellook

Tripadvisor

tilbud på hotel med god beliggenhed i Cala Bona, Mallorca

Hotel Atolon ****

Hotel Atolon nyder en skøn beliggenhed mellem Cala Bona og Cala Millor, i rolige omgivelser direkte ved havet. Fra hotellet har du let adgang til rigtig mange restauranter, butikker og barer beliggende i området. Hotellet tilbyder rummelige og bekvemte værelser, hvor mange af dem har havudsigt fra balkonen. Restauranten på hotellet serverer lækker varieret morgenmadsbuffet hver morgen og om aftenen egnsretter og alt det bedste fra middelhavskøkkenet.

Tilbud på Hotel Atolon

Booking

Hotellook

Tripadvisor

wellness ophold på hotel med spa og skønhedsklinik i Cala Bona, Mallorca

Aparthotel Cap de Mar ****

Dette skønne hotel har en fantastisk beliggenhed i Cala Bona, blot få minutters gang fra de mange lækre restauranter ved havnefronten og til stranden. Dette hotelophold byder på stort og afslappende wellnesscenter, hvor du kan nyde de terapeutiske effekter af en thalassobehandling, lade dig forkæle i skønhedsklinikken eller lade kroppen simre hen i spabadet. På tagterrassen af hotellet finder du både bar, liggestole og jacuzzi, mens udsigten over Middelhavet indtages med en forfriskning under Mallorcas kærtegnende sol. Hver morgen serveres der lækker alsidig morgenmadsbuffet i hotellets restaurant, hvor du får en god start på dagen med smagen af friske råvarer. Book ophold på dette hotel hvis du trænger til personlig omsorg og afslapning.

Tilbud på Aparthotel Cap de Mar

Booking.com

Hotellook.com

Tripadvisor.dk

Strandene i Cala Bona

Cala Bona strand er 500 meter lang og 40 meter dyb, rigeligt med plads til både afslapning og leg i det bløde lyse sand.

Stranden i Cala Bona har alle tænkelige faciliteter, der sikrer den suveræne strandtur.

Oplevelser og seværdigheder nær Cala Bona

Tag på eventyr i Europas største underjordiske sø, mens farvede lys danner kunstværker på klipperne, i de fantastiske drypstenshuler, Cuevas del Drach. Rundt om bugten, kan du tage med katamaranen og opleve livet over og under havets overflade, mens du nyder solens stråler. Fra hotellernes receptioner, kan du booke ekskursioner til nogle af Mallorcas mest ikoniske seværdigheder.

Restauranterne & maden i Cala Bona

Cala Bona er, som en hver anden familieferie-destination, udstyret med et bredt udvalg af restauranter, der tilfredsstiller alle tunger.

Leder du efter mere avantgarde- eller sofistikerede anretninger, kan du tage den korte køretur til den nærliggende naboby, Son Servera (ca. 5 min. i bil).

Aktiviteter i Cala Bona

Langs den hvide sandstrand i cala Bona, finder du et væld af muligheder for sjov på vandet, både vandscooter, banan, vandcykler og surfing kan findes her.

Aktiviteter særligt for børn i Cala Bona

Cala Bona er kendt som et særligt børneorienteret område på Mallorca. I byen finder du flere legepladser og syd for Cala Bona, i Cala Millor, ligger den større forlystelsespark, Fantasy Parc.

Indkøbsmuligheder & shopping i Cala Bona

Cala Bona har et udvalg af små butikker og supermarkeder, så du aldrig kommer til at mangle hverken forfriskninger, tandpasta eller luftmadrasser. Leder du efter flere butikker at ose lidt rundt i, så tag ind til Cala Millor, nabobyen, der byder på et mere livligt forretningsliv.

Marked i Cala Bona

Cala Bona afholder ikke selv eget ugentligt marked, men nabobyen Son Servera har hver onsdag en temmelig stor markedsplads, hvor du kan gøre en god handel.

Barer og natteliv

Rundt i gaderne omkring strandpromenaden holder enkelte barer gang i aftentimerne, men hovedsageligt foregår underholdningen på hotellerne. Du kan tage bussen til naboområdet Cala Millor, hvor der langt mere gang i gaderne, også i nattetimerne.

Hvor ligger Cala Bona?

 

Cala Bona er beliggende på den nordlige del af Mallorcas østkyst, nærmest i forlængelse af det større ferieresort, Cala Millor. Cala Bona tilhører kommunen, Son Servera, som bla. er kendt for sine mange golfbaner. Nord for Cala Bona finder du den mere eksklusive feriedestination, Canyamel og videre nord, Font de sa Cala.

Flere rejsemål i Llevant-regionen, Mallorcas nordøstlige side

Artà

Capdepera

Cala Ratjada

Font de sa Cala

Canyamel

Cala Millor

Sa Coma

s’Illot

Manacor

Porto Cristo

©2019 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?