Cala Bona – Aktiviteter, udflugter og hoteltilbud

Cala Bona er en skøn og familievenlig feriedestination, der har bevaret meget af sin originalitet og charme, samtidig med at have udviklet sig med gode faciliteter.

Cala Bona hører sammen med det større ferieområde Cala Millor, som blev udviklet grundet de fantastiske børnevenlige sandstrande på kyststrækningen.

Cala Bona tilbyder en indbydende og afslappet atmosfære, perfekt til småbørnsfamilien eller parret, der ønsker en rolig base med adgang til hvid sandstrand.

cala bona på kort over mallorca
Hoteller

Bedste hoteltilbud i Cala Bona

Hoteller i Cala Bona

Cala Bona byder på både lejligheder, villaer samt børnevenlige hoteller. Flere af hotellerne i Cala Bona har børneklubber, hvor de mindste kan få brændt energien af i trygge rammer, mens du nyder livet ved poolen eller stranden. I Cala Bona finder du naturligvis også rene voksnehoteller, de såkaldte “adults only” hoteller, der har fokus på drømmeferien for par.

pool på hotel for børnefamilier i cala bona på mallorca

Grupotel Mallorca Mar – All Inclusive ****

Når sommerferien skal være på børnenes præmisser, er dette lækre all-inclusive hotel i Cala Bona lige sagen. Hotellet byder på masser sjove aktiviteter for børn, bla. Legeplads, vandland med vandrutsjebaner og børneklub. I aftentimerne står der show og optræden på menuen, så dagen kan sluttes af med smil, grin og godt selskab. For jer som voksne, tilbyder hotellet en masse wellnessfaciliteter, som spa, jacuzzi, tyrkisk bad, fitnesscenter, billard, tennisbane, volleyball bane og meget mere. Her har du altså en eminent pakkeløsning, når familien skal på sommerferie og der skal slappes helt af med ungerne. All-inclusive løsningen sikrer desuden, at der aldrig mangler sodavand i glasset og der kan spises løs fra buffeten morgen, middag og aften.

SE TILBUD

book overnatning mallorca

adults only hotel i cala bona på mallorca

Catalonia del Mar – Adults Only ****

Hvis I leder efter et romantisk voksenhotel i Cala Bona med udsøgt beliggenhed, så er det her tilbud lige noget for jer. Hotellet ligger direkte ud til havnepromenaden i Cala Bona, hvor flere af værelserne har udsigt over havet. På hotellet kan I nyde de mange wellnessfaciliteter som massage, fitnesscenter og spa, sammen med en række andre hyggelige aktiviteter, eller bare slappe af ved poolen eller på stranden. Hotellet ligger blot få minutters gang fra byens mange restauranter, Cala Bona har et livligt restaurationsliv med masser leben og god atmosfære. Book ophold på dette hotel, hvis I vil forkæle jer selv med bedste beliggenhed, bedste faciliteter og jeres samvær i centrum.

SE TILBUD

book overnatning mallorca

hotel med havudsigt i cala bona på mallorca

Hotel Atolon ****

Hotel Atolon nyder en skøn beliggenhed mellem Cala Bona og Cala Millor, i rolige omgivelser direkte ved havet. Fra hotellet har du let adgang til rigtig mange restauranter, butikker og barer beliggende i området. Hotellet tilbyder rummelige og bekvemte værelser, hvor mange af dem har havudsigt fra balkonen. Restauranten på hotellet serverer lækker varieret morgenmadsbuffet hver morgen og om aftenen egnsretter og alt det bedste fra middelhavskøkkenet.

SE TILBUD

book overnatning mallorca

romantisk wellness og spa hotel i cala bona på mallorca

Aparthotel Cap de Mar ****

Dette skønne hotel har en fantastisk beliggenhed i Cala Bona, blot få minutters gang fra de mange lækre restauranter ved havnefronten og til stranden. Dette hotelophold byder på stort og afslappende wellnesscenter, hvor du kan nyde de terapeutiske effekter af en thalassobehandling, lade dig forkæle i skønhedsklinikken eller lade kroppen simre hen i spabadet. På tagterrassen af hotellet finder du både bar, liggestole og jacuzzi, mens udsigten over Middelhavet indtages med en forfriskning under Mallorcas kærtegnende sol. Hver morgen serveres der lækker alsidig morgenmadsbuffet i hotellets restaurant, hvor du får en god start på dagen med smagen af friske råvarer. Book ophold på dette hotel hvis du trænger til personlig omsorg og afslapning.

SE TILBUD

book overnatning mallorca

Aktiviteter & Seværdigheder

Oplevelser og seværdigheder nær Cala Bona

Tag på eventyr i Europas største underjordiske sø, mens farvede lys danner kunstværker på klipperne, i de fantastiske drypstenshuler, Cuevas del Drach. Rundt om bugten, kan du tage med katamaranen og opleve livet over og under havets overflade, mens du nyder solens stråler. Fra hotellernes receptioner, kan du booke ekskursioner til nogle af Mallorcas mest ikoniske seværdigheder.

Strand

Strandene i Cala Bona

Cala Bona strand er 500 meter lang og 40 meter dyb, rigeligt med plads til både afslapning og leg i det bløde lyse sand.

Stranden i Cala Bona har alle tænkelige faciliteter, der sikrer den suveræne strandtur.

Vejret

Vejrudsigt for den kommende uge i Cala Bona

CALA BONA Vejrudsigt

Vejrudsigt og temperaturer

Spisesteder & Barer
Indkøb & Shopping

Indkøbsmuligheder & shopping i Cala Bona

Cala Bona har et udvalg af små butikker og supermarkeder, så du aldrig kommer til at mangle hverken forfriskninger, tandpasta eller luftmadrasser. Leder du efter flere butikker at ose lidt rundt i, så tag ind til Cala Millor, nabobyen, der byder på et mere livligt forretningsliv.

Events

Årlige events i Cala Bona

Januar

Sant Antoni

Fejringen af Sant Antoni er en af de mest traditionsbundne i den mallorcinske kalender. Sant Antoni Abat er dyrenes beskytter, og i et traditionelt landdistrikt som Son Servera, der har en lang historie med at opdrætte kvæg og får, betyder hyldesten af denne helgen meget for folket. Den officielle festdag er den 17. januar, men allerede flere dage før er festligheder i gang i både Son Servera, Cala Bona, Cala Millor og Costa del Pins.

Nogle af de mest elskede traditioner under Sant Antoni er de dansende djævle, ildløb gennem byen og bål i gaderne. På selve dagen er der tradition for at folk kommer med deres kæledyr, som modtager præstens velsignelse.

Fejringen af Sant Antoni stammer helt tilbage fra middelalderen, hvor den kom til øen fra Catalonien.

Juli

Festes de Mare de Déu del Carme de Cala Bona

Omkring den 16. juli fejrer det elskede feriested Cala Bona sin skytshelgen, Vor Frue af Karmelbjerget. Hun er beskytter af søens folk og spiller derfor en central rolle i den lokale kultur i de gamle fiskelandsbyer som netop Cala Bona. Fejringen den 16. juli inkluderer en masse events og aktiviteter for både indbyggere og turister, bla. en procession til søs, habanera-koncert, udstillinger, marked og meget mere.

September

Turisme-festival

Gennem den sidste uge af september slutter Son Servera og Sant Llorenç de Cardarssar sig sammen om at arrangere en stor turisme-festival, som hylder områdernes stolte traditioner som populære feriedestinationer. Overalt i områderne Son Servera, Sant Llorenç des Cardarssar, Cala Bona og Cala Millor kan du se frem til et fuldt stablet program af sjove, kulturelle og smagfulde aktiviteter. På tapasruterne kan du få unikke og lækre tapas og pinxos for næsten ingen penge, sammen med gratis tapassmagning på nogle af hotellerne og barerne. Der vil være en række sjove sportskonkurrencer og spil, såsom en beachvolley-turnering eller den traditionelle catalanske Human Tower-konkurrence. Der er også mulighed for at møde nogle af Mallorcas mest elskede traditioner såsom de dansende kæmper og fyrværkerishows. Udstillinger og udvidede markeder, workshops, samt åbent hus arrangementer hos nogle af sports- og fritidsarrangørerne.

Praktisk Info

Vigtige telefonnumre

  • Nationalt politi: 091
  • Nærpoliti: 092
  • Civilgarden: 062
  • Brand: 080
  • Maritime nødstilfælde: +34 900 202 202

 

Apoteker

Find et åbent apotek på Mallorca

Stort set alle byer på Mallorca har et apotek, dog varierer åbningstiderne.

For at finde et åbent apotek, eller åbningstider for et apotek, kan du klikke på linket nedenfor som tager dig til en ny side på spansk.

Når du lander på siden, vælg da ‘Mallorca’ fra listen i højre side. Ved siden af kan du nu vælge by fra en rullemenu.

Klik her for at finde et åbent apotek

 

Buslinje 411, 424, A42

Bus A42 er lufthavnsbus mellem Cala Bona og Palmas lufthavn.

Klik her for at se alle busstoppesteder og ruter på linje 400 busser

Hvor ligger Cala Bona?

 

Cala Bona er beliggende på den nordlige del af Mallorcas østkyst, nærmest i forlængelse af det større ferieresort, Cala Millor. Cala Bona tilhører kommunen, Son Servera, som bla. er kendt for sine mange golfbaner. Nord for Cala Bona finder du den mere eksklusive feriedestination, Canyamel og videre nord, Font de sa Cala.

Flere dejlige rejsemål i Llevant

Llevant-regionen på Mallorca byder på mange dejlige rejsemål, hvor både strand, vild natur og charmerende byer fyldt med sjæl. Læs om Llevant-regionen her

 

Artà

Artà er en kulturel højborg på Mallorca, et område der gennem tiden har været hjemsted for den sociale elite. Artà byder på ophold på herregårde og charmerende palæer i hjertet af byen, som er omdannet til luksuriøse boutique hoteller, perfekt til par som søger romantik, god mad og afslapning. Artà turistinfo

 

Cala Millor

Cala Millor er med sin 2 km brede hvide sandstrand, østkystens største solferieparadis, fyldt med aktivitetstilbud for alle aldre. Hotellerne i Cala Millor byder på alle prisklasser, billige som eksklusive, samt god fordeling i børne og familievenlige hoteller og adults only voksenhoteller. Læs om Cala Millor

 

 

Cala Ratjada

Cala Ratjada er den ældste havneby på Mallorcas nordøstkyst, en charmerende lille by, der er blevet genoplivet med masser butikker, restauranter, barer og skønne hoteller. Cala Ratjada er blevet et populært rejsemål pga. den fantastiske beliggenhed i kort afstand til mange aktivitetstilbud og udflugtsmål. Læs om Cala Ratjada

 

 

Calas de Mallorca

Cala de Mallorca er en ny solferie-destination på Mallorcas østkyst, spækket med lækre hoteller, moderne faciliteter og aktivitetstilbud for hele familien. Calas de Mallorca er et godt valg til en rendyrket solferie, hvor det hele handler om afslapning og familietid i skønne rammer. Info om Calas de Mallorca

 

 

Canyamel

Canyamel er et mere eksklusivt rejsemål på Mallorcas nordøstlige side, en feriedestination der passer godt til voksne par, som vil nyde luksus, afslapning og lækker mad på hotellet. Canyamel byder på både luksus-resort, samt en håndfuld lækre strandhoteller med udsigt over hele den smukke bugt. Info om Canyamel

 

Capdepera

Capdepera er charmerende lille middelalderby, beliggende på en bjergtop med udsigt over havet og bjergene. Capdepera byder på lækre  og charmerende overnatningssteder, bla. luksus-landferie på agroturismo, SPA-hotel samt herregårdsferie i naturens smukkeste rammer. Capdepera turistinformation

 

Font de sa Cala

Font de sa Cala er en mindre men meget smuk bugt beliggende nord for Canyamel. Font de sa Cala er en relativt nybygget turistdestination, og hotellerne her byder indenfor i moderne nye rammer fyldt med lækre faciliteter og bekvemmeligheder til en fuldendt afslappende ferie. Font de sa Cala turistinformation

 

Manacor

Manacor er et oplagt rejsemål for jer der vil på cykelferie, vandreferie, golfferie eller bare på eventyr næsten hver dag, og ønsker et autentisk og afslappende sted at komme hjem til efter dagens ture. Manacor byder på herregårdsferie og fincaferie på landet, i rustikke og charmerende rammer. Manacor turistinformation

 

Porto Cristo 

Porto Cristo er et godt valg til en ferie uden formål, andet end afslapning og nydelse. Det alsidige område byder på både herregårdsferie, lejlighedshotel ved havnen og børnevenligt hotel med legepladser mv. Porto Cristo har en central beliggenhed, tæt på masser aktivitetstilbud og spisesteder. Porto Cristo turistinfo

 

s’Illot

s’Illot er en mindre solferie-destination på østkysten, perfekt til par og småbørnsfamilier der søger en traditionel solferie ved stranden med masser muligheder for både afslapning og aktiviteter til alle aldre. Hotellerne i s’Illot ligger centralt i byen, flere hoteller har udsigt fra værelserne over stranden og havet. s’Illot turistinfo

 

Sa Coma

Sa Coma er et nyere solferie-område beliggende på østkysten mellem s’Illot og Cala Millor. Sa Coma byder på hoteller til alle behov; her er både børnehoteller, lejlighedshoteller og voksenhoteller, de fleste beliggende centralt i forhold til indkøb, strand, restauranter og barer. Sa Coma turistinfo

 

 

Sant Llorenç des Cardassar

Sant Llorenç des Cardassar er et hyggeligt område, der byder på både herregårdsferie og fincahoteller på landet. Sant Llorenç des Cardassar er et oplagt rejsemål til jer der søger både eventyr, natur, oplevelser og smagen af det ‘ægte’ Mallorca, her får i lidt af det hele. Sant Llorenç des Cardassar turistinformation

 

Son Servera

Son Servera er en hyggelig og charmerende by, med tilhørende skønne arealer af mandelplantager, skove, enge og bakker. Son Servera er kendt som en populær golfferie-destination, hvor I har flere af Mallorcas mest udfordrende og smukkeste golfbaner indenfor kort kørselsafstand. Son Servera turistinfo

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?