Torre de Canyamel er ikke alene et imponerende eksempel på gotisk militærarkitektur fra det 13. århundrede, men også en autentisk og inddragende scene for diverse udstillinger samt koncerter, desuden et vanvittig lækker og autentisk restaurant og spisested.

autentisk restaurant torre canyamel capdepera

Torre de Canyamel rejser sig med sine massive diimensioner her på grænsen mellem Capdepera og Canyamel. Et oplagt besøgs -og udflugtsmål med en enestående lækker og autentisk restaurant.

Torre de Canyamel stammer helt tilbage fra tiden omkring den catalanske erobring af Mallorca, omkring år 1229. Efter opdelingen af Mallorca blandt grever og krigsherrer der havde deltaget i reconquestaen, blev Torre de Canyamel opsat som et værn mod angreb i disse krigstider. Tårnet er bygget som en reele borg, en militærkonstruktion med skydeskår på toppen, så soldaterne kunne forsvare sig.

militærarkitektur middelalderen skydeskaar

På toppen af Torre de Canyamel ses de oprindelige skydeskaar.

Torre de Canyamel var blandt de første fæstningsbygninger i Capdepera og Canyamel, sammen med tårnet Torre d’en Nunis, der senere blev udvidet og blev til Castell de Capdepera.

Gennem tiden har Torre de Canyamel, været under ejerskab af diverse private lodsejere, men det var først fremme i 1867, at Torre de Canyamel faldt i den nuværende families forfædres hænder.

Etnologer mener, at det var tårnet her der gav navn til landsbyen Canyamel, grundet den omkringliggende gårds produktion af sukkerrør og honning. På catalansk betyder ‘mel’, honning.

I dag kan du opleve spændende kunstudstillinger og forførende klassiske koncerter i Torre de Caynamel, mens du indtager de autentiske rammer af den gamle fæstningsbygning og smukke gårdhave.

Anmeldelser af Torre de Canyamels restaurant

Information:

Torre de Canyamel
Carretera de Canyamel, afkørsel (km 8).
07589 Capdepera
Tlf. +34 971 841 134
Mail: info@torredecanyamel.com
Web: Torre de Canyamel

Rejser til Canyamel & Capdepera

Rejse Canyamel fly lejlighed hotel

Rejse Capdepera fly hotel lejlighed

Rejse Font de sa Cala fly hotel lejlighed

©2018 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, billigste flybilletter til Palma, hotel på Mallorcas, destinationer, seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

 

Webdesign af Acces Digital - Professionelle hjemmesider

Log in with your credentials

Forgot your details?