Canyamel rejseguide og hoteltilbud

Canyamel er ikke kendt som en typisk charter-destination, men mere et sted man søger, hvis man ønsker ro, men ikke vil undvære strand på ferien.

Canyamel er relativt uudviklet – set i forhold til mange andre feriebyer på Mallorca – af samme årsag findes Canyamel ikke i alle rejsekataloger. Ikke desto mindre, er Canyamel alligevel en ganske efterspurgt rejsedestination, mange aktive feriegæster, unge som ældre, ser en klar fordel i Canyamels afsondrethed samt mange nærliggende aktivitetstilbud.

canyamel på kort over mallorca
Overnatning

Bedste hoteltilbud i Canyamel

luksushotel i canyamel mallorca med havudsigt fra pool

Hotel Pleta de Mar – Adults Only *****

Forkæl jer selv med et hotelophold på Pleta de mar – Adults Only, et hotel beliggende i smuk natur og tæt på stranden. Hotellet er stilfuldt og elegant indrettet med fokus på detaljen for bedste komfort og bekvemmelighed under opholdet. Fra hotellet kan du nyde den enestående smukke solopgang hver morgen over østkysten, mens aftentimerne byder på en smuk farvesymfoni, som den orange varme sol blander sig med de mange grønne områder og det azurblå vand i bugten ved Canyamel.

SE TILBUD

book overnatning mallorca

lejlighedshotel i canyamel mallorca

Apartamentos Sa Torre

Hvis du leder efter en hyggelig lille lejlighed i roligt kvarter i Canyamel, så er Apartamentos Sa Torre vel nok et af de bedste tilbud i området. Det hyggelige lejlighedskompleks ligger bagerst i Canyamel i den mest rolige del af byen. Der er dog ikke mere end blot 1 minuts gågang til nærmeste restaurant og den lille gågade i byen er 3 minutter væk. Lejlighederne er godt indrettede, de er velegnede til såvel par som små familier. Værten er meget velorienteret om nærområdets restauranter og øvrige aktivitetstilbud, så der er mulighed for at få inspiration og idéer i receptionen.

SE TILBUD

book overnatning mallorca

havudsigt fra balkon på strandhotel i canyamel mallorca

Melbeach Hotel og Spa – Adults Only ****

Hvis du leder efter den suverænt bedste udsigt i hele Canyamel, så er dette hoteltilbud det helt rigtige. Melbeach ligger direkte på stranden i bugten og der er enestående havudsigt fra samtlige af de yderst lækre værelser på hotellet, samt fra den dejlige middelhavsrestaurant. Hotellet er perfekt til par der søger bedste beliggenhed til solferien.

SE TILBUD

book overnatning mallorca

Aktiviteter & Seværdigheder

Aktiviteter i Canyamel

Området omkring Canyamel byder på intet mindre end 80 tennisbaner, 4 golfbaner samt flere hundrede kilometer natur til fri afbenyttelse.

Ved stranden i Canyamel finder du desuden udlejning af vandcykler, surfer- og dykkerskole.

Seværdigheder nær Canyamel

Østkysten på Mallorca er fyldt med attraktioner i form af smukke drypstenshuler, imponerende gamle slotte samt de to store byer, Manacor og Artà, der hver tilbyder deres eget udvalg af spændende seværdigheder.

cuevas de arta drystenshuler i canyamel mallorca

Cuevas de Artà

På klippespidsen der stikker ud nord for Canyamel, finder du én af Mallorcas kendte seværdigheder, Cuevas de Artà, eller Arta-grotterne på dansk. Disse fascinerende drypstenshuler, som er skabt gennem millioner af år, er blevet oplyst, så du kan betragte de imponerende stalaktitter og stalagmitter der former eventyrlige figurer. Cuevas de Artà har også særlige kamre, der er oplyst i flere farver for at gøre det sjovt for børn at være med.

Læs om Cuevas de Artà

torre de canyamel gammel fæstning fra middelalderen i canyamel på mallorca

Torre de Canyamel

Torre de Canyamel er en gammel fæstning fra den sene middelalder, opført for at beskytte det lille landbrugssamfund mod indtrængere. I dag bruges fæstningen som udstillingshal og i kulturelle sammenhænge. Ved siden af Torre de Canyamel ligger en skøn restaurant, som er særligt kendt for den helstegte pattegris.

Læs om den gamle fæstning

castell de capdepera på mallorca er en borg fra middelalderen og seværdighed

Castell de Capdepera

Et af Mallorcas mest imponerende og velbevarede borge ligger blot få kilometer fra Canyamel, nemlig Castell de Capdepera. Borgen blev bygget tilbage i 1300, da kongen af Mallorca gjorde klar til krig mod Menorca, som stadig var beboet af mauriske stammer. Gennem årene blev borgen udvidet, så indbyggerne kunne bo her, og senere voksende hele Capdepera sig ud herfra. Et besøg på den flotte middelalderborg er en fantastisk oplevelse for både voksne og børn.

Castell de Capdepera

Strand

Strande i Canyamel

Playa de Canyamel er eneste strand i Canyamel og måler små 300 meter i længden. På stranden finder du udlejning af solvogne, brusere, beachvolleybane og tæt på, et par barer.

Playa de Canyamel byder på gyldent blødt sand og lyseblåt klart lavt vand.

Vejrudsigt
Spisesteder & Barer

Restauranter og mad i Canyamel

Canyamel er hjemstd for en række små, men autentiske restauranter, der er specialister i traditionelle mallorcinske egnsretter.

Hvis du ligesom jeg ikke kan tage til Spanien uden at spise pattegris, så er restauranten ved torre de Canyamel en klar favorit på disse kanter, det er ikke alene god mad men også forførende rustikke autentiske omgivelser, en herlig madoplevelse.

Da Canyamel som sagt ikke er udviklet kommercielt som mange andre feriebyer på Mallorca, finder du ikke burgerkæder eller voldsomt med fastfood-restauranter i byen, hvilket også understreger at området mest tiltrækker et voksent publikum.

Indkøb & Shopping

Indkøb og shopping i Canyamel

Nede i byen finder et udvalg af små butikker og mini-supermarkeder, der dækker dine basale behov fuldt ud. Du finder et større udvalg af butikker i Artà, godt 10 minutters kørsel fra Canyamel.

Marked & Begivenheder i Canyamel

Canyamel har ikke sit eget marked og du skal derfor til nabobyen, Son Servera, hvor et traditionelt og relativt stort marked finder sted. Du kan også vælge turen til Alcúdia, Sineu eller Inca, hvis du virkelig vil opleve Mallorcas markeder som de seværdigheder de er.

Se alle markeder samt dage her

Praktisk Info

Vigtige telefonnumre

  • Nationalt politi: 091
  • Nærpoliti: 092
  • Civilgarden: 062
  • Brand: 080
  • Maritime nødstilfælde: +34 900 202 202

 

Apoteker

Find et åbent apotek på Mallorca

Stort set alle byer på Mallorca har et apotek, dog varierer åbningstiderne.

For at finde et åbent apotek, eller åbningstider for et apotek, kan du klikke på linket nedenfor som tager dig til en ny side på spansk.

Når du lander på siden, vælg da ‘Mallorca’ fra listen i højre side. Ved siden af kan du nu vælge by fra en rullemenu.

Klik her for at finde et åbent apotek

 

Buslinje 424

Skal du fra Palma lufthavn til Canyamel, kan du tage lufthavnsbussen A42 til Porto Cristo og derfra med linje 424 til Canyamel.

Klik her for at se alle busstoppesteder og ruter på linje 400 busser

Hvor ligger Canyamel?

Flere dejlige rejsemål i Llevant

Llevant-regionen på Mallorca byder på mange dejlige rejsemål, hvor både strand, vild natur og charmerende byer fyldt med sjæl. Læs om Llevant-regionen her

 

Artà

Artà er en kulturel højborg på Mallorca, et område der gennem tiden har været hjemsted for den sociale elite. Artà byder på ophold på herregårde og charmerende palæer i hjertet af byen, som er omdannet til luksuriøse boutique hoteller, perfekt til par som søger romantik, god mad og afslapning. Artà turistinfo

 

Cala Bona

Cala Bona er bygget op om en hyggelig gammel havn, hvis promenade er fyldt med leben på barer, restauranter og hoteller. Cala Bona har to dejlige hvide sandstrande på hver side af havnen, en ideel solferie-destination til par og småbørnsfamilier der søger et alsidigt rejsemål. Cala Bona turistinfo

 

 

Cala Millor

Cala Millor er den største solferie-destination på Mallorcas østkyst, hele 2 km bred strand fyld med det blødeste hvide sand og klart lavt vand, gør Millor til en ægte familiefavorit. Her er spækket med hoteller i alle prisklasser til alle behov, masser spisesteder og aktivitetstilbud. Cala Millor turistinfo

 

 

Cala Ratjada

Cala Ratjada er en traditionel havneby på Mallorcas mest nordøstlige tip, som har oplevet ny opblomstring blandt turister. Cala Ratjada byder på tre store brede strande, et væld af indkøbs og spisesteder, samt masser lækre hoteller til børnefamilier og voksne par der søger en rigtig god sommerferie. Cala Ratjada turistinfo

 

 

Calas de Mallorca

Calas de Mallorca er et nyt turistområde på Mallorcas østkyst, fyldt med lækre moderne hoteller som passer perfekt til børnefamilier og voksne par, som søger afslapning ved poolen, all-inklusive og udsigt over strand og hav. Calas de Mallorca turistinfo

 

 

Capdepera

Capdepera er charmerende lille middelalderby, beliggende på en bjergtop med udsigt over havet og bjergene. Capdepera byder på lækre  og charmerende overnatningssteder, bla. luksus-landferie på agroturismo, SPA-hotel samt herregårdsferie i naturens smukkeste rammer. Capdepera turistinformation

 

 

Font de sa Cala

Font de sa Cala er en mindre men meget smuk bugt beliggende nord for Canyamel. Font de sa Cala er en relativt nybygget turistdestination, og hotellerne her byder indenfor i moderne nye rammer fyldt med lækre faciliteter og bekvemmeligheder til en fuldendt afslappende ferie. Font de sa Cala turistinformation

 

Manacor

Manacor er et oplagt rejsemål for jer der vil på cykelferie, vandreferie, golfferie eller bare på eventyr næsten hver dag, og ønsker et autentisk og afslappende sted at komme hjem til efter dagens ture. Manacor byder på herregårdsferie og fincaferie på landet, i rustikke og charmerende rammer. Manacor turistinformation

 

Porto Cristo 

Porto Cristo er et godt valg til en ferie uden formål, andet end afslapning og nydelse. Det alsidige område byder på både herregårdsferie, lejlighedshotel ved havnen og børnevenligt hotel med legepladser mv. Porto Cristo har en central beliggenhed, tæt på masser aktivitetstilbud og spisesteder. Porto Cristo turistinfo

 

s’Illot

s’Illot er en mindre solferie-destination på østkysten, perfekt til par og småbørnsfamilier der søger en traditionel solferie ved stranden med masser muligheder for både afslapning og aktiviteter til alle aldre. Hotellerne i s’Illot ligger centralt i byen, flere hoteller har udsigt fra værelserne over stranden og havet. s’Illot turistinfo

 

 

Sa Coma

Sa Coma er et nyere solferie-område beliggende på østkysten mellem s’Illot og Cala Millor. Sa Coma byder på hoteller til alle behov; her er både børnehoteller, lejlighedshoteller og voksenhoteller, de fleste beliggende centralt i forhold til indkøb, strand, restauranter og barer. Sa Coma turistinfo

 

Sant Llorenç des Cardassar

Sant Llorenç des Cardassar er et hyggeligt område, der byder på både herregårdsferie og fincahoteller på landet. Sant Llorenç des Cardassar er et oplagt rejsemål til jer der søger både eventyr, natur, oplevelser og smagen af det ‘ægte’ Mallorca, her får i lidt af det hele. Sant Llorenç des Cardassar turistinformation

 

Son Servera

Son Servera er en hyggelig og charmerende by, med tilhørende skønne arealer af mandelplantager, skove, enge og bakker. Son Servera er kendt som en populær golfferie-destination, hvor I har flere af Mallorcas mest udfordrende og smukkeste golfbaner indenfor kort kørselsafstand. Son Servera turistinfo

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?