Canyamel (Llevant) rejseguide + hoteltilbud

Canyamel er en mindre ferieby på den nordøstlige gren af Mallorca.

Canyamel er ikke kendt som en typisk charter-destination, men mere et sted man søger, hvis man ønsker ro, men ikke vil undvære strand på ferien.

Til trods for, at Canyamel er et mindre område, tiltrækker den lille kystby et bredt publikum. Særligt aktive feriegæster nyder godt af Canyamels mange tilbud.

Canyamel er relativt uudviklet – set i forhold til mange andre feriebyer på Mallorca – af samme årsag findes Canyamel ikke i alle rejsekataloger. Ikke desto mindre er Canyamel alligevel en ganske efterspurgt rejsedestination, mange aktive, unge som ældre, ser en klar fordel i Canyamels afsondrethed.

Ferie i Canyamel

Bedste hoteltilbud i Canyamel

Adults Only hotel i Canyamel tæt på strand og smuk natur

Hotel Pleta de Mar – Adults Only *****

Forkæl jer selv med et hotelophold på Pleta de mar – Adults Only, et hotel beliggende i smuk natur og tæt på stranden. Hotellet er stilfuldt og elegant indrettet med fokus på detaljen for bedste komfort og bekvemmelighed under opholdet. Fra hotellet kan du nyde den enestående smukke solopgang hver morgen over østkysten, mens aftentimerne byder på en smuk farvesymfoni, som den orange varme sol blander sig med de mange grønne områder og det azurblå vand i bugten ved Canyamel.

Tilbud på Hotel Pleta de Mar

Booking

Hotellook

Tripadvisor

lej denne hyggelige lejlighed i roligt kvarter i Canyamel, Mallorca

Apartamentos Sa Torre

Hvis du leder efter en hyggelig lille lejlighed i roligt kvarter i Canyamel, så er Apartamentos Sa Torre vel nok et af de bedste tilbud i området. Det hyggelige lejlighedskompleks ligger bagerst i Canyamel i den mest rolige del af byen. Der er dog ikke mere end blot 1 minuts gågang til nærmeste restaurant og den lille gågade i byen er 3 minutter væk. Lejlighederne er godt indrettede, de er velegnede til såvel par som små familier. Værten er meget velorienteret om nærområdets restauranter og øvrige aktivitetstilbud, så der er mulighed for at få inspiration og idéer i receptionen.

Tilbud på Apartamentos Sa Torre

Booking.com

Hotellook.com

Tripadvisor.dk

ophold på luksus resort Park Hyatt i Canyamel, Mallorca

Park Hyatt Mallorca *****

Masser WOW faktor, elegant og stilfuldt, store suites og rigeligt med plads til både privatliv og samvær. Park Hyatt er blevet synonym med luksusophold i Canyamel, det enorme resort bygget direkte på bjergskråningerne sikrer dig en utrolig udsigt fra suitens balkon, restauranten serverer avantgarde anretninger fra verdenskøkkenet og samtlige faciliteter er indrettet efter tanken om at du ikke behøver forlade stedet overhovedet. Du skal forkæle dig selv med et ophold på dette luksus resort i Canyamel som led i en romantisk ferie, hvor alt skal være perfekt. Resortet ligger med let adgang til vejnet og der er masser aktivitetstilbud i nærheden, bla. golfbaner, strand og kulturskatte.

Tilbud på Park Hyatt Mallorca

Booking.com

Hotellook.com

Tripadvisor.dk

Tilbud på hotel med udsigt over strand og vandet i Canyamel, Mallorca

Cap Vermell Beach Hotel ***

Cap Vermell Beach Hotel er et klassisk strandhotel, som har gennemgået en række renovationer og byder nu indenfor i et skønt sammensurium af det moderne og traditionelle. Hotellet ligger på klippeskråningerne over bugten i Canyamel og tilbyder en himmelsk udsigt over vandet og stranden. I aftentimerne, kan du nyde romantikken som den varme sol kaster sine sidste orange stråler over bugten og skaber unikke farvesymfonier og samspil med de hypnotiserende bølger på vandets overflade. Restauranten serverer varieret og lækker morgenmadsbuffet hver morgen og er flere gange blevet rost for dens fisk og skaldyrsretter til aften.

Tilbud på Cap Vermell Beach Hotel

Booking.com

Hotellook.com

Tripadvisor.dk

hotel med havudsigt fra værelset tæt på stranden i Canyamel, Mallorca

Melbeach Hotel og Spa – Adults Only ****

Hvis du leder efter den suverænt bedste udsigt i hele Canyamel, så er dette hoteltilbud det helt rigtige. Melbeach ligger direkte på stranden i bugten og der er enestående havudsigt fra samtlige af de yderst lækre værelser på hotellet, samt fra den dejlige middelhavsrestaurant. Hotellet er perfekt til par der søger bedste beliggenhed til solferien.

Tilbud på Melbeach Hotel & Spa

Booking.com

Hotellook.com

Tripadvisor.dk

Seværdigheder nær Canyamel

Østkysten på Mallorca er fyldt med attraktioner i form af smukke drypstenshuler, imponerende gamle slotte samt de to store byer, Manacor og Artà, der hver tilbyder deres eget udvalg af spændende seværdigheder.

Strande i Canyamel

Playa de Canyamel er eneste strand i Canyamel og måler små 300 meter i længden. På stranden finder du udlejning af solvogne, brusere, beachvolleybane og tæt på, et par barer.

Playa de Canyamel byder på gyldent blødt sand og lyseblåt klart lavt vand.

Restauranter og mad i Canyamel

Canyamel er hjemstd for en række små, men autentiske restauranter, der er specialister i traditionelle mallorcinske egnsretter.

Hvis du ligesom jeg ikke kan tage til Spanien uden at spise pattegris, så er restauranten ved torre de Canyamel en klar favorit på disse kanter, det er ikke alene god mad men også forførende rustikke autentiske omgivelser, en herlig madoplevelse.

Da Canyamel som sagt ikke er udviklet kommercielt som mange andre feriebyer på Mallorca, finder du ikke burgerkæder eller voldsomt med fastfood-restauranter i byen, hvilket også understreger at området mest tiltrækker et voksent publikum.

Du kan læse anmeldelser på Tripadvisor

Aktiviteter i Canyamel

Området omkring Canyamel byder på intet mindre end 80 tennisbaner, 4 golfbaner samt flere hundrede kilometer natur til fri afbenyttelse.

Ved stranden i Canyamel finder du desuden udlejning af vandcykler, surfer- og dykkerskole.

Indkøb og shopping i Canyamel

Nede i byen finder et udvalg af små butikker og mini-supermarkeder, der dækker dine basale behov fuldt ud. Du finder et større udvalg af butikker i Artà, godt 10 minutters kørsel fra Canyamel.

Marked & Begivenheder i Canyamel

Canyamel har ikke sit eget marked og du skal derfor til nabobyen, Son Servera, hvor et traditionelt og relativt stort marked finder sted. Du kan også vælge turen til Alcúdia, Sineu eller Inca, hvis du virkelig vil opleve Mallorcas markeder som de seværdigheder de er.

Se alle markeder samt dage her

Natteliv

Du finder en række lokale barer og restauranter der holder åbent så længe gæsterne er til det, men ellers er udvalget begrænset i Canyamel. Flere af hotellerne i Canyamel tilbyder aftenunderholdning og holder som regel liv i publikum til midnatstid.

Er du interesseret i mere bar- og natteliv, så søg mod syd til det større resort, Cala Millor.

Hvor ligger Canyamel?

Flere rejsemål i Llevant-regionen, Mallorcas nordøstlige side

Artà

Capdepera

Cala Ratjada

Font de sa Cala

Cala Bona

Cala Millor

Sa Coma

s’Illot

Manacor

Porto Cristo

©2019 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?