Rejse til Canyamel 2018 + hoteltilbud

Canyamel er en mindre ferieby på den nordøstlige gren af Mallorca.

Canyamel er ikke kendt som en typisk charter-destination, men mere et sted man søger, hvis man ønsker ro, men ikke vil undvære strand på ferien.

Til trods for, at Canyamel er et mindre område, tiltrækker den lille kystby et bredt publikum. Særligt aktive feriegæster nyder godt af Canyamels mange tilbud.

Canyamel er relativt uudviklet – set i forhold til mange andre feriebyer på Mallorca – af samme årsag findes Canyamel ikke i alle rejsekataloger. Ikke desto mindre er Canyamel alligevel en ganske efterspurgt rejsedestination, mange aktive, unge som ældre, ser en klar fordel i Canyamels afsondrethed.

Ferie i Canyamel

Bedste hoteltilbud i Canyamel

Restauranter og mad i Canyamel

Canyamel er hjemstd for en række små, men autentiske restauranter, der er specialister i traditionel mallorcinsk mad. Særligt fisk og skaldyr er i højsædet herude på kysten.

Da Canyamel som sagt ikke er udviklet kommercielt som mange andre feriebyer på Mallorca, finder du ikke burgerkæder eller voldsomt med fastfood-restauranter i byen.

Strande i Canyamel

Playa de Canyamel er eneste strand i Canyamel og måler små 300 meter i længden. På stranden finder du udlejning af solvogne, brusere, beachvolleybane og tæt på, et par barer.

Playa de Canyamel byder på gyldent blødt sand og lyseblåt klart lavt vand.

Aktiviteter i Canyamel

Området omkring Canyamel byder på intet mindre end 80 tennisbaner, 4 golfbaner samt flere hundrede kilometer natur til fri afbenyttelse.

Ved stranden i Canyamel finder du desuden udlejning af vandcykler, surfer- og dykkerskole.

Seværdigheder nær Canyamel

Østkysten på Mallorca er fyldt med attraktioner i form af smukke drypstenshuler, imponerende gamle slotte samt de to store byer, Manacor og Artà, der hver tilbyder deres eget udvalg af spændende seværdigheder.

Indkøb og shopping i Canyamel

Nede i byen finder et udvalg af små butikker og mini-supermarkeder, der dækker dine basale behov fuldt ud. Du finder et større udvalg af butikker i Artà, godt 10 minutters kørsel fra Canyamel.

Marked & Begivenheder i Canyamel

Canyamel har ikke sit eget marked og du skal derfor til nabobyen, Son Servera, hvor et traditionelt og relativt stort marked finder sted. Du kan også vælge turen til Alcúdia, Sineu eller Inca, hvis du virkelig vil opleve Mallorcas markeder som de seværdigheder de er.

Se alle markeder samt dage her

Natteliv

Du finder en række lokale barer og restauranter der holder åbent så længe gæsterne er til det, men ellers er udvalget begrænset i Canyamel. Flere af hotellerne i Canyamel tilbyder aftenunderholdning og holder som regel liv i publikum til midnatstid.

Er du interesseret i mere bar- og natteliv, så søg mod syd til det større resort, Cala Millor.

Hvor ligger Canyamel?

©2018 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, billigste flybilletter til Palma, hotel på Mallorcas, destinationer, seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

 

Webdesign af Acces Digital - Professionelle hjemmesider

Log in with your credentials

Forgot your details?