Canyamel

[bcsb-searchbox title=”” subtitle=”” aid=”822185″]

Canyamel (Llevant) rejseguide + hoteltilbud

Canyamel er ikke kendt som en typisk charter-destination, men mere et sted man søger, hvis man ønsker ro, men ikke vil undvære strand på ferien.

Canyamel er relativt uudviklet – set i forhold til mange andre feriebyer på Mallorca – af samme årsag findes Canyamel ikke i alle rejsekataloger. Ikke desto mindre, er Canyamel alligevel en ganske efterspurgt rejsedestination, mange aktive feriegæster, unge som ældre, ser en klar fordel i Canyamels afsondrethed samt mange nærliggende aktivitetstilbud.

Bedste hoteltilbud i CanyamelBooking.com

Adults Only hotel i Canyamel tæt på strand og smuk natur

Hotel Pleta de Mar – Adults Only *****

Forkæl jer selv med et hotelophold på Pleta de mar – Adults Only, et hotel beliggende i smuk natur og tæt på stranden. Hotellet er stilfuldt og elegant indrettet med fokus på detaljen for bedste komfort og bekvemmelighed under opholdet. Fra hotellet kan du nyde den enestående smukke solopgang hver morgen over østkysten, mens aftentimerne byder på en smuk farvesymfoni, som den orange varme sol blander sig med de mange grønne områder og det azurblå vand i bugten ved Canyamel.

Bedste tilbud på hotel:

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaHotelovernatning paa Mallorca tilbudfind hoteller paa Mallorca

lej denne hyggelige lejlighed i roligt kvarter i Canyamel, Mallorca

Apartamentos Sa Torre

Hvis du leder efter en hyggelig lille lejlighed i roligt kvarter i Canyamel, så er Apartamentos Sa Torre vel nok et af de bedste tilbud i området. Det hyggelige lejlighedskompleks ligger bagerst i Canyamel i den mest rolige del af byen. Der er dog ikke mere end blot 1 minuts gågang til nærmeste restaurant og den lille gågade i byen er 3 minutter væk. Lejlighederne er godt indrettede, de er velegnede til såvel par som små familier. Værten er meget velorienteret om nærområdets restauranter og øvrige aktivitetstilbud, så der er mulighed for at få inspiration og idéer i receptionen.

Bedste tilbud på hotel:

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaHotelovernatning paa Mallorca tilbudfind hoteller paa Mallorca

ophold på luksus resort Park Hyatt i Canyamel, Mallorca

Park Hyatt Mallorca *****

Masser WOW faktor, elegant og stilfuldt, store suites og rigeligt med plads til både privatliv og samvær. Park Hyatt er blevet synonym med luksusophold i Canyamel, det enorme resort bygget direkte på bjergskråningerne sikrer dig en utrolig udsigt fra suitens balkon, restauranten serverer avantgarde anretninger fra verdenskøkkenet og samtlige faciliteter er indrettet efter tanken om at du ikke behøver forlade stedet overhovedet. Du skal forkæle dig selv med et ophold på dette luksus resort i Canyamel som led i en romantisk ferie, hvor alt skal være perfekt. Resortet ligger med let adgang til vejnet og der er masser aktivitetstilbud i nærheden, bla. golfbaner, strand og kulturskatte.

Bedste tilbud på hotel:

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaHotelovernatning paa Mallorca tilbudfind hoteller paa Mallorca

Tilbud på hotel med udsigt over strand og vandet i Canyamel, Mallorca

Cap Vermell Beach Hotel ***

Cap Vermell Beach Hotel er et klassisk strandhotel, som har gennemgået en række renovationer og byder nu indenfor i et skønt sammensurium af det moderne og traditionelle. Hotellet ligger på klippeskråningerne over bugten i Canyamel og tilbyder en himmelsk udsigt over vandet og stranden. I aftentimerne, kan du nyde romantikken som den varme sol kaster sine sidste orange stråler over bugten og skaber unikke farvesymfonier og samspil med de hypnotiserende bølger på vandets overflade. Restauranten serverer varieret og lækker morgenmadsbuffet hver morgen og er flere gange blevet rost for dens fisk og skaldyrsretter til aften.

Bedste tilbud på hotel:

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaHotelovernatning paa Mallorca tilbudfind hoteller paa Mallorca

hotel med havudsigt fra værelset tæt på stranden i Canyamel, Mallorca

Melbeach Hotel og Spa – Adults Only ****

Hvis du leder efter den suverænt bedste udsigt i hele Canyamel, så er dette hoteltilbud det helt rigtige. Melbeach ligger direkte på stranden i bugten og der er enestående havudsigt fra samtlige af de yderst lækre værelser på hotellet, samt fra den dejlige middelhavsrestaurant. Hotellet er perfekt til par der søger bedste beliggenhed til solferien.

Bedste tilbud på hotel:

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcafind hoteller paa Mallorca

Seværdigheder nær Canyamel

Østkysten på Mallorca er fyldt med attraktioner i form af smukke drypstenshuler, imponerende gamle slotte samt de to store byer, Manacor og Artà, der hver tilbyder deres eget udvalg af spændende seværdigheder.

Aktiviteter i Canyamel

Området omkring Canyamel byder på intet mindre end 80 tennisbaner, 4 golfbaner samt flere hundrede kilometer natur til fri afbenyttelse.

Ved stranden i Canyamel finder du desuden udlejning af vandcykler, surfer- og dykkerskole.

Strande i Canyamel

Playa de Canyamel er eneste strand i Canyamel og måler små 300 meter i længden. På stranden finder du udlejning af solvogne, brusere, beachvolleybane og tæt på, et par barer.

Playa de Canyamel byder på gyldent blødt sand og lyseblåt klart lavt vand.

Restauranter og mad i Canyamel

Canyamel er hjemstd for en række små, men autentiske restauranter, der er specialister i traditionelle mallorcinske egnsretter.

Hvis du ligesom jeg ikke kan tage til Spanien uden at spise pattegris, så er restauranten ved torre de Canyamel en klar favorit på disse kanter, det er ikke alene god mad men også forførende rustikke autentiske omgivelser, en herlig madoplevelse.

Da Canyamel som sagt ikke er udviklet kommercielt som mange andre feriebyer på Mallorca, finder du ikke burgerkæder eller voldsomt med fastfood-restauranter i byen, hvilket også understreger at området mest tiltrækker et voksent publikum.

Indkøb og shopping i Canyamel

Nede i byen finder et udvalg af små butikker og mini-supermarkeder, der dækker dine basale behov fuldt ud. Du finder et større udvalg af butikker i Artà, godt 10 minutters kørsel fra Canyamel.

Marked & Begivenheder i Canyamel

Canyamel har ikke sit eget marked og du skal derfor til nabobyen, Son Servera, hvor et traditionelt og relativt stort marked finder sted. Du kan også vælge turen til Alcúdia, Sineu eller Inca, hvis du virkelig vil opleve Mallorcas markeder som de seværdigheder de er.

Se alle markeder samt dage her

Hvor ligger Canyamel?

Flere dejlige rejsemål i Llevant

Llevant-regionen på Mallorca byder på mange dejlige rejsemål, hvor både strand, vild natur og charmerende byer fyldt med sjæl. Læs om Llevant-regionen her

 

 

Arta er et romantisk rejsemål i Llevant regionen på MallorcaArtà

Artà er en kulturel højborg på Mallorca, et område der gennem tiden har været hjemsted for den sociale elite. Artà byder på ophold på herregårde og charmerende palæer i hjertet af byen, som er omdannet til luksuriøse boutique hoteller, perfekt til par som søger romantik, god mad og afslapning. Artà turistinfo

 

 

cala bona llevant region mallorcaCala Bona

Cala Bona er bygget op om en hyggelig gammel havn, hvis promenade er fyldt med leben på barer, restauranter og hoteller. Cala Bona har to dejlige hvide sandstrande på hver side af havnen, en ideel solferie-destination til par og småbørnsfamilier der søger et alsidigt rejsemål. Cala Bona turistinfo

 

 

Cala Millor strand i Llevant på MallorcaCala Millor

Cala Millor er den største solferie-destination på Mallorcas østkyst, hele 2 km bred strand fyld med det blødeste hvide sand og klart lavt vand, gør Millor til en ægte familiefavorit. Her er spækket med hoteller i alle prisklasser til alle behov, masser spisesteder og aktivitetstilbud. Cala Millor turistinfo

 

 

Cala Ratjada i Llevant regionen på MallorcaCala Ratjada

Cala Ratjada er en traditionel havneby på Mallorcas mest nordøstlige tip, som har oplevet ny opblomstring blandt turister. Cala Ratjada byder på tre store brede strande, et væld af indkøbs og spisesteder, samt masser lækre hoteller til børnefamilier og voksne par der søger en rigtig god sommerferie. Cala Ratjada turistinfo

 

 

Calas de Mallorca et rejsemål i Llevant regionen på MallorcaCalas de Mallorca

Calas de Mallorca er et nyt turistområde på Mallorcas østkyst, fyldt med lækre moderne hoteller som passer perfekt til børnefamilier og voksne par, som søger afslapning ved poolen, all-inklusive og udsigt over strand og hav. Calas de Mallorca turistinfo

 

 

capdepera rejsemål i llevant på mallorcaCapdepera

Capdepera er charmerende lille middelalderby, beliggende på en bjergtop med udsigt over havet og bjergene. Capdepera byder på lækre  og charmerende overnatningssteder, bla. luksus-landferie på agroturismo, SPA-hotel samt herregårdsferie i naturens smukkeste rammer. Capdepera turistinformation

 

 

font de sa cala llevant mallorcaFont de sa Cala

Font de sa Cala er en mindre men meget smuk bugt beliggende nord for Canyamel. Font de sa Cala er en relativt nybygget turistdestination, og hotellerne her byder indenfor i moderne nye rammer fyldt med lækre faciliteter og bekvemmeligheder til en fuldendt afslappende ferie. Font de sa Cala turistinformation

 

 

Manacor i Llevant regionen på MallorcaManacor

Manacor er et oplagt rejsemål for jer der vil på cykelferie, vandreferie, golfferie eller bare på eventyr næsten hver dag, og ønsker et autentisk og afslappende sted at komme hjem til efter dagens ture. Manacor byder på herregårdsferie og fincaferie på landet, i rustikke og charmerende rammer. Manacor turistinformation

 

 

Porto Cristo i Llevant på Mallorcas østkystPorto Cristo 

Porto Cristo er et godt valg til en ferie uden formål, andet end afslapning og nydelse. Det alsidige område byder på både herregårdsferie, lejlighedshotel ved havnen og børnevenligt hotel med legepladser mv. Porto Cristo har en central beliggenhed, tæt på masser aktivitetstilbud og spisesteder. Porto Cristo turistinfo

 

 

Illot på Mallorcas østkyst i Llevant regionens’Illot

s’Illot er en mindre solferie-destination på østkysten, perfekt til par og småbørnsfamilier der søger en traditionel solferie ved stranden med masser muligheder for både afslapning og aktiviteter til alle aldre. Hotellerne i s’Illot ligger centralt i byen, flere hoteller har udsigt fra værelserne over stranden og havet. s’Illot turistinfo

 

 

Rejse til sa coma i Llevant på Mallorcas østkystSa Coma

Sa Coma er et nyere solferie-område beliggende på østkysten mellem s’Illot og Cala Millor. Sa Coma byder på hoteller til alle behov; her er både børnehoteller, lejlighedshoteller og voksenhoteller, de fleste beliggende centralt i forhold til indkøb, strand, restauranter og barer. Sa Coma turistinfo

 

 

Sant Llorenc des Cardassar bymidte i Llevant regionen på MallorcaSant Llorenç des Cardassar

Sant Llorenç des Cardassar er et hyggeligt område, der byder på både herregårdsferie og fincahoteller på landet. Sant Llorenç des Cardassar er et oplagt rejsemål til jer der søger både eventyr, natur, oplevelser og smagen af det ‘ægte’ Mallorca, her får i lidt af det hele. Sant Llorenç des Cardassar turistinformation

 

 

Rejse til Son Servera i LlevantSon Servera

Son Servera er en hyggelig og charmerende by, med tilhørende skønne arealer af mandelplantager, skove, enge og bakker. Son Servera er kendt som en populær golfferie-destination, hvor I har flere af Mallorcas mest udfordrende og smukkeste golfbaner indenfor kort kørselsafstand. Son Servera turistinfo
Vejrudsigt og prognose

CANYAMEL Vejrudsigt

Vejret på Mallorca
©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?