Rejse til Port de Andratx - Billigste flyrejser, hoteller og udlejningsbil

Find rejse til Port d'Andratx her

find de billigste fly til palma de mallorca her
Sammenlign flybilletter fra mere end 50 flyselskaber mellem København, Billund og Palma de Mallorca

Port d’Andratx hører under kommunene af samme navn – Andratx – nogle steder skrevet som “Andraitx”.

Port d’Andratx, er et romantisk område, der endnu ikke er særligt turistet, da der ikke reelt er badestrande i selve byen, som vi kender dem fra andre feriedestinationer på Mallorca.

Port d’Andratx er en romantisk havneby, der vægter god mad, intim stemning og bærer et generelt mere eksklusivt tema.

Port d’Andratx er ikke et sted for børnefamilier.

Port d'Andratx rejseguide

Bedste overnatning i Port d'Andratx

Indkvartering i Port d’Andratx
Skal du bo i Port d’Andratx, er du så godt som sikker på havudsigt på første parket, da alle bebyggelser er beliggende på de stejle klippesider, der sikrer Port d’Andratx læ i de små laguner.

Charterhoteller er der blot nogle få af, da stort set hele området er så eksklusivt, at det er private villaer det hele. Der findes selvfølgelig muligheder for leje af hus i Port d’Andratx.Port Andratx kirke
Kirken dedikeret til Carmen, i gågaden bag havnefronten i Port d'Andratx
butikker, restauranter barer port andratx havn
Havnefronten i Port d'Andratx med alle dens restauranter, barer og butikker
udsigtspunkt over port andratx forsvarstaarn
Det smukke gamle forsvarstårn der vogter bugten over Port d'Andratx, et fantastisk udsigtspunkt
port andratx butiksgade tøjbutikker
Butiksgaden der løber parallelt med havnefronten i Port d'Andratx har masser tøjbutikker og ejendomsmæglere til de shoppelystne
cafeer vandkanten port andratx
Cafeer langs vandeti Port d'Andratx
port andratx restauranter ved vandkanten
nyd frokost eller aftensmad direkte ved vandet på havnen i Port d'Andratx
luksusferie port andratx mallorca
Port d'Andratx er et fantastisk sted for luksusferie
udsigt port andratx bugt klipper
Udsigten over bugten fra klipperne over Port d'Andratx
Port Andratx luksusvilla lejlighed udsigt
Udsigten over Port d'Andratx fra de mange luksusvillaer og ferielejligheder på toppen af klipperne
port andratx cafe havnen liv atmosfære
Cafeerne ved havnen i Port d'Andratx er fyldt med liv og leben der skaber god atmosfære
sejlture med baad katamaran fra havnen port andratx
Her ved havnefronten i Port d'Andratx kan du hoppe på en skøn bådtur med katamaran
hotel lejlighed port andratx havudsigt
Hotellerne og lejlighederne i Port d'Andratx byder på enestående havudsigt

Restauranter i Port d’Andratx

Port d’Andratx er som sagt ikke en typisk badeby eller charterparadis, men danner ramme om hyggelige, eksklusive og mondæne forhold. Dog udgør turisme og de faste besøgende stadig hovedindkomsten for området, hvorfor du også kan forvente restauranter med høje standarder.

Port d’Andratx er en stor fiskerby og de fleste restauranter vil byde dig på nogle af øens mest delikate fiske og skaldyrsanretninger, desuden er sushi et hit i Port d’Andratx.

Generelt for restauranter i Port d’Andratx gælder det, at du er sikret en smuk og flot udsigt i hyggelige intime omgivelser. Her gør meget ud af at skabe den helt rigtige stemning for gæsterne og det mærkes. Mange par, der rejser til Mallorca elsker Andratx, for hvad kan være mere romantisk, end at sidde i de tidlige aftentimer på en terrasse ud over vandet med stearinlys og nyde hinandens fuldstændige opmærksomhed.

Aktiviteter i Port d’Andratx

Du bliver ikke skuffet, når du først opdager præcist hvor mange aktivitetsmuligheder du har i Port d’Andratx. Den helt igennem unikke placering på Mallorca, sikrer dig adgang til øens flotteste golfbaner, vandring i bjergene, sejlads, fisketure, tennis og meget mere.

Seværdigheder nær Port d’Andratx

Seværdighederne i Port d’Andratx spænder vidt – alt fra hemmelige laguner, forhistoriske huler til danskejet museum for nutidig kunst  er at finde her. Ingen tvivl om, at børn ikke har glæde at et ophold i Port d’Andratx. Selve Andratx by, der ligger godt 6 km inde på øen, byder på et væld af fascinerende indtryk fra romernes tid tid på øen.

Indkøb og shopping

De helt store shoppingmuligheder er der ikke i Port d’Andratx, der skal du en tur til Palma. Dog findes der en samling eksklusive tøjbutikker omkring marinaen, hvor du kan finde new arrivals fra de største modebyer i Europa. Rundt om i Port d’Andratx finder du naturligvis diverse dagligvarebutikker, souvenirs samt andre ‘almindelig’ indkøbsmuligheder.

Begivenheder i Port d’Andratx

Mens både marked og de fleste byfester hører selve Andratx by til, kan du den 16. juli hvert år, være med til at fejre Carmen (helgen for søfolk), i Port d’Andratx, hvor der dækkes op i alle gader og marinaen er ekstra fyldt med festglade mennesker.

Markedet er hver onsdag i selve Andratx by.

Barer & natteliv i Port d’Andratx

Port d’Andratx har til trods for sin eksklusivitet og turistfrie atmosfære, et pænt udvalg af lokale barer og natklubber. Det er meget almindeligt, at gæster fra de nærliggende Portals Nous, Sant Elm og tilmed Santa Ponça, kommer hertil for at hygge sig i aften og nattetimerne.

Det eksklusive tema er fortsat og giver nattelivet og fuldender følelsen af at være et rigtigt ‘IN’ sted, hvor man kunne løbe ind i Tom Cruise.

En lidt mere jordnær, men yderst populær bar i Port d’Andratx, er Tim’s Vin & Tapasbar nede på selve havnen. Den lokker hver dag et hav af mennesker til sig med god stemning.

Hvor ligger Port d'Andratx

Port d’Andratx ligger i det sydvestlige hjørne af Mallorca, i en lille beskyttet og meget malerisk bugt. Området byder på såvel livligt byliv og sanselig natur som er elsket af alle friske ben. Naboer er det charmerende lille fiskeriby, Sant Elm og det mere turistede Camp de Mar.

 

Rejse Camp de Mar hotel

Rejse Sant Elm, Mallorca

©2018 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, billigste flybilletter til Palma, hotel på Mallorcas, destinationer, seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?