PORT D'ANDRATX

[bcsb-searchbox title=”” subtitle=”” aid=”822185″]

Port d'Andratx rejseguide, udflugter og overnatningstilbud

Port d’Andratx hører under kommunene af samme navn – Andratx – nogle steder skrevet som “Andraitx”.

Port d’Andratx, er et romantisk område, der endnu ikke er særligt turistet, da der ikke reelt er badestrande i selve byen, som vi kender dem fra andre feriedestinationer på Mallorca.

Port d’Andratx er en romantisk havneby, der vægter god mad, intim stemning og bærer et generelt mere eksklusivt tema.

Port d’Andratx er ikke et sted for børnefamilier.

Bedste overnatningstilbud i Port d'Andratx

Indkvartering i Port d’Andratx
Skal du bo i Port d’Andratx, er du så godt som sikker på havudsigt på første parket, da alle bebyggelser er beliggende på de stejle klippesider, der sikrer Port d’Andratx læ i de små laguner.

Charterhoteller er der blot nogle få af, da stort set hele området er så eksklusivt, at det er private villaer og ferielejligheder det hele.Booking.com

Lej denne lejlighed med smuk udsigt over Port Andratx, Mallorca

Las Escaleras – Felipe 68 B

Drømmen og forestillingen om at have en ferielejlighed i Port d’Andratx kommer til live, når I lejer denne skønne lejlighed med udsigt over den smukke bugt, Cala Llamp. Lejligheden ligger i et roligt boligkvarter, etableret på toppen og klippeskråningerne af halvøen der stikker ud over bugten. Her oplever I den sande følelse af eksklusivitet, særligt når I ligger ved poolen eller sidder på solterrassen og nyder udsigten og den orange solnedgang, der skaber en farvesymfoni i samspil med bugtens krystallignende havoverflade. Fra lejligheden har I blot 5-10 minutters kørsel ned til selve Port d’Andratx, hvor I kan lade jer forkæle på de mange restauranter og barer langs havnefronten, eller ose i eksklusive tøjbutikker i gågaden. Lejligheden udlejes af et professionelt udlejningsbureau, så I er sikre på ordentlige forhold og vilkår under jeres ophold. Lej denne lejlighed, hvis I søger en romantisk ferielejlighed med smukkeste udsigt i fredsommelige omgivelser.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorca

Ophold på spahotel med afslapning i Port Andratx, Mallorca

Mon Port Hotel & Spa ****

Leder I efter forkælelse og wellness, så er dette dejlige spa-hotel lige sagen. Hotellet byder indenfor i smukke og rolige rammer, i en skøn afslappende atmosfære hvor det hele bare emmer af ferie. Hotellet tilbyder både dobbeltværelser samt suites, så lige meget om I rejser som familie eller par, har hotellet en passende indlogering til jer. Hotellet tilbyder en række herlige faciliteter og services, bla. det store spa -og wellnesscenter, hvor i kan nyde ren afslapning i hyggelige rammer eller forkæle jer selv med en af de mange massage eog skønhedsbehandlinger der tilbydes på stedet. For ungerne arrangeres der dagligt børneklub, så de bliver aktiveret og og får brændt energi af med sjove lege og kreativ udfoldelse, mens I kan nyde en god bog og solen ved den store pool. Spahotellet her ligger i rolige omgivelser, en smule tilbagetrukket fra havnen og byen i Port d’Andratx, så I ikke forstyrres af støj.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorca

charmerende og hyggeligt hotel ved havnen i Port Andratx, Mallorca

Hotel Brismar ***

Dette hyggelige lille hotel ligger direkte på havnepromenaden i Port d’Andratx, med udsigt over bugten og havnen. Hotellet byder indenfor i en charmerende og autentisk atmosfære, der inviterer til afslapning. Restauranten har skøn terrasse der strækker sig helt ud på molen, hvor I kan nyde romantisk middag, mens lysene fra havnens mange omkringliggende husstande og de mange yatchs skaber et unikt lysshow i samspil med havoverfladen og månen. Hotellet her nyder en af områdets mest priviligerede beliggenheder, både i forhold til udsigt og byliv. Her er mulighed for parkering, så når den lækre morgenmad er indtaget, er I klar til at køre på eventyr eller på golfbanen. Ophold på Hotel Brismar er oplagt til en romantisk og afslappende ferie for par.

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorca

Seværdigheder nær Port d’Andratx

Seværdighederne i Port d’Andratx spænder vidt – alt fra hemmelige laguner, forhistoriske huler til danskejet museum for nutidig kunst  er at finde her. Ingen tvivl om, at børn ikke har glæde at et ophold i Port d’Andratx. Selve Andratx by, der ligger godt 6 km inde på øen, byder på et væld af fascinerende indtryk fra romernes tid tid på øen.
Port Andratx kirke

ESGLÉSIA DE NOSTRA SENYORA DEL CARMEN

Kirken som du finder i den hyggelige gågade i Port d’Andratx, er dedikeret til Carmen, beskytter af søens folk. Kirken har en særlig plads i hjertet på de lokale, da den blev bygget netop ved hjælp af almisser og arbejdskraft af den lokale befolkning.

Her ses det gamle vagttaarn, Sant Carles, ved Port Andratx, Mallorca

SANT CARLES UDKIGSTÅRN

Sant Carles er et gammelt vagt- og udkigstårn der stadig stå som et monument der minder om en tid plaget af angreb fra pirater og Ottomanimperiet.

Her ses Son Mas bygningen, som er baade raadhus og offentlig udstillingshal i Andratx, Mallorca

SON MAS

Son Mas er en imponerende gammel herregård, som nu ligger hus til Andratx’ rådhus. Indenfor finder du en flot udstilling af samtidskunst som skifter hver måned.

Restauranter i Port d’Andratx

Port d’Andratx er som sagt ikke en typisk badeby eller charterparadis, men danner ramme om hyggelige, eksklusive og mondæne forhold. Dog udgør turisme og de faste besøgende stadig hovedindkomsten for området, hvorfor du også kan forvente restauranter med høje standarder.

Port d’Andratx er en stor fiskerby og de fleste restauranter vil byde dig på nogle af øens mest delikate fiske og skaldyrsanretninger, desuden er sushi et hit i Port d’Andratx.

Generelt for restauranter i Port d’Andratx gælder det, at du er sikret en smuk og flot udsigt i hyggelige intime omgivelser. Her gør meget ud af at skabe den helt rigtige stemning for gæsterne og det mærkes. Mange par, der rejser til Mallorca elsker Andratx, for hvad kan være mere romantisk, end at sidde i de tidlige aftentimer på en terrasse ud over vandet med stearinlys og nyde hinandens fuldstændige opmærksomhed.
Indkøb og shopping i Port d’Andratx

De helt store shoppingmuligheder er der ikke i Port d’Andratx, der skal du en tur til Palma. Dog findes der en samling eksklusive tøjbutikker omkring marinaen, hvor du kan finde new arrivals fra de største modebyer i Europa. Rundt om i Port d’Andratx finder du naturligvis diverse dagligvarebutikker, souvenirs samt andre ‘almindelig’ indkøbsmuligheder.
Barer & natteliv i Port d’Andratx

Port d’Andratx har til trods for sin eksklusivitet og turistfrie atmosfære, et pænt udvalg af lokale barer og natklubber. Det er meget almindeligt, at gæster fra de nærliggende Portals Nous, Sant Elm og tilmed Santa Ponça, kommer hertil for at hygge sig i aften og nattetimerne.

Det eksklusive tema er fortsat og giver nattelivet og fuldender følelsen af at være et rigtigt ‘IN’ sted, hvor man kunne løbe ind i Tom Cruise.

En lidt mere jordnær, men yderst populær bar i Port d’Andratx, er Tim’s Vin & Tapasbar nede på selve havnen. Den lokker hver dag et hav af mennesker til sig med god stemning.
Billeder fra Port d'Andratx
Hvor ligger Port d'Andratx

Port d’Andratx ligger i det sydvestlige hjørne af Mallorca, i en lille beskyttet og meget malerisk bugt. Området byder på såvel livligt byliv og sanselig natur som er elsket af alle friske ben. Naboer er det charmerende lille fiskeriby, Sant Elm og det mere turistede Camp de Mar.

Vejrudsigt

Her kan du se vejrudsigten for den kommende uge i Port d’Andratx

PUERTO DE ANDRACH Vejrudsigt

Læs mere om gennemsnitstemperaturer og vejret her
©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?