Banyalbufar rejseguide og overnatningstilbud

Banyalbufar ligger på Mallorcas vestkyst, langs Tramuntana-bjergenes stedsegrønne bugter og kendt som én af Mallorcas smukkeste byer. Området omkring Banyalbyfar har en enestående panoramaudsigt over Det Baleariske Hav, hvis safirblå bølger bruser op på klipperne.

Turen til Banyalbufar fra Palma, er mindst lige så smuk, som selve byen og området. De snoede veje bringer dig gennem idylliske små landsbysamfund fyldt med charme og regionalarkitektur, plantager af oliven, appelsiner og mandler – et sammensurium af “det sande Mallorca”.

banyalbufar på kort over mallorca
Overnatning

Bedste overnatningstilbud i Banyalbufar

Ferie i Banyalbufar betyder enestående udsigt over havet, fra de stedsegrønne bjergskråninger. Du vil typisk lade dig indlogere på én af områdets mange rustikke fincas, eller på et af de autentiske hoteller, Sa Baronia, Mar i Vent eller Son Borguny, centralt i byen.

havudsigt fra værelse på hotel borguny i banyalbufar

Son Borguny ***

Hotellet har til huse i en rustik gammel bygning fra det 15. århundrede i hjertet af Banyalbufar i Tramuntana-bjergene, blot 700 meter fra Middelhavet. Der tilbydes charmerende værelser med gratis trådløs internetadgang og fladskærms-tv med satellitkanaler. Værelserne på Son Borguny er individuelt indrettede med klinkegulve og glade farver og skabt til en hyggelig atmosfære. Samtlige værelser har aircondition, eget badeværelse og udsigt over havet eller bjergene. Den smukke by Valldemossa ligger omkring 15 minutters kørsel fra Son Borguny. Palma og lufthavnen ligger 35 minutters kørsel derfra.

Bedste tilbud hos:

book overnatning mallorca

restaurant med terrasse med havudsigt på hotel i banyalbufar

Sa Baronia **

På det autentiske lille hotel, Sa Baronia, kan I beundre den smukke havudsigt fra værelserne. Der er udendørs swimmingpool i rolige omgivelser og et særligt poolområde for børn. Sa Baronia ligger i Bañalbufar i den nordvestlige del af Mallorca, 25 km fra Palma de Mallorca. Der er ca. 200 m til den nærmeste strand. På Sa Baronia er der værelser med eller uden balkon, og alle værelserne har eget badeværelse og hårtørrer. Der er en lænestol, sengebord og toiletbord, og der er mulighed for at opvarme værelserne. Den familiedrevne restaurant serverer lokale specialiteter. Derudover findes der en lille bar og en lounge med fjernsyn. Der er gratis trådløs internetadgang på offentlige områder.

Bedste tilbud hos:

book overnatning mallorca

Aktiviteter & Seværdigheder

Seværdigheder og udflugtsmål nær Banyalbufar

Langs den smukke kyststrækning finder du blandt andet ét af Mallorcas mest ikoniske vagttårne, der står tilbage fra gamle dage hvor piratangreb var hverdagskost. På toppen af tårnet mødes du med en fantastisk panoramisk udsigt over middelhavet, der gør det let at forstille sig hvordan det har været muligt at spotte piraterne på lang afstand.

Banyalbufar ligger godt placeret i forhold til, at nå andre maleriske og spændende byer langs vestkysten og i Tramuntana-bjergene. Byer som Valldemossa og Deià, med deres unikke udseende og særlige tiltrækningskraft af kendte personer gennem årene, eller det eksklusive Andratx og Port de Andtratx, er alle indenfor kort tids kørsel fra Banyalbyfar.

det gamle vagttårn torre des verger er en seværdighed i banyalbufar på mallorca

TORRE DEL VERGER

Dette ikoniske gamle forsvartårn er unægteligt Banyalbufars vigtigste vartegn og seværdighed. Det blev bygget i sin tid som et værn mod pirater, og når du klatrer op i det via den gamle jernstige, vil du bliver betaget af den larmende stilhed og helt utrolige udsigt heroppefra.

Besøg Torre del Verger

patio ved baronia palæet i banyalbufar på mallorca

SA CLASTRA DE SA BARONIA

Banyalbufars nok vigtigste palæ tilhørte engang baronessen af området, hvorefter bygningen også har fået sit navn. I dag er palæet ombygget til et skønt hotel, men den gamle patio er stadig åben for offentligheden da den indgår i Banyalbufars kulturarv.

Besøg Sa Baronia

marjades stenterrasser typsike for tramuntana i banyalbufar på mallorca

Marjades

Marjades er betegnelsen for de imponerende stenterrasser du ser på bjergskråningerne flere steder i Tramuntana på Mallorca. Teknikken med at bygge stenterrasser til dyrkning ved at udnytte vandet der kommer ned fra bjerget blev introduceret af maurerne og er nu erklæret World Heritage af UNESCO.

santa maria kirken i banyalbufar

Església de Santa Maria de Banyalbufar

Banyalbufars sognekirke står ved siden af den flotte rådhusbygning på et lille torv i landsbyen. Kirken her er den anden konstruktion, da den første blev destrueret af pirater der angreb øen. Den nuværende kirke er befæstet som direkte resultat af de mange angreb.

Aktiviteter i Banyalbyfar

Banyalbufar er et særdeles oplagt rejsemål for dig, der vil have en aktiv ferie på Mallorca. Vandrere, mountainbikere og cykelryttere nyder godt af bjergenes mange smukke omgivelser og udfordringer. Dykning og andre maritime oplevelser tiltrækker ligeledes mange turister hvert år, grundet de mange spændende grotter over og under vandet.

En populær vandrerute i området, er den kendte ‘Filosof-sti’. Ruten følger langs kysten på de smukke bjergskråninger mellem Banyalbufar og den idylliske gamle fiskehavn Port des Canonge – det er bestemt ikke svært at se, hvorfor denne rute har fået sit navn.

Strand

Strande nær Banyalbufar

Når man nu er på Mallorca, kan det ikke udelukkes, at en dag på stranden er godt for sjælen. Banyalbufar har sin egen lille strand, nemlig Cala Banyalbufar, en lille bugt i sikkerhed for vindene. Stranden er godt 100 meter lang og her er sjældent overbefolket. Cala Banyalbufar fungerer fint for dig, der blot vil nyde synet af havet, mens du læser en bog eller slapper af efter en dag på farten, men har ikke faciliteter i form af solvogne, parasoller eller brusere.

Andre badestrande i nærheden er, Es Port des Canonge og Es Corral Fals, som ligger mod nord.

Begivenheder

Events i Banyalbufar

Banyalbufar afholder hvert år en række events, hvor særligt dem i juli og september er værd at kigge forbi til som turist.

Januar

Santa Antoni Abat

Sant Antoni er én af de mest populære skythelgener på Mallorca, da han er beskytter af husdyr.Den 16. januar om aftenen, lyses den charmerende kystby op med bål og fyrværkeri for at fejre. Her kan også opleves ældgamle traditioner, som dansende dæmoner og velsignelse af husdyr.

Hvornår: 16. januar (aften) og 17. januar (formiddag)

Marts

Sa Fava Parada

I forbindelse med fejringen af Den Baleariske Dag, en helligdag på de Baleariske Øer, arrangerer byens kulturforening en fælles frokost for indbyggerne på byens rådhusplads, Plaça de la Vila.

Hvornår: 1. marts

April

Påske

Både langfredag og påske søndag arrangeres der processioner fra Santa Maria kirken i hjertet af byen.

Hvornår: Langfredag og påske søndag

Juli

Festes Port d’es Canonge

Den 25. juli fejrer den lille fiskerby Port d’es Canonge Sankt Jakob. Den charmerende lille by dekoreres i festlige farver, og en række kulturelle events løber af stablen i løbet af dagen.

Hvornår: 25. juli

 

Banyalbujazz

Fra juli til august afholdes den populære jazzfestival i Banyalbufar, hvor en lang rækker jazz og blues koncerter spilles. Jazzfestivalen har været på programmet siden 2008 og er vokset i popularitet hvert år. Såvel lokale som udenlandske kunstnere kommer til det smukke kystområde for at give koncert.

Hvornår: Juli og august

Juli

Festes ses Verges

Ifølge traditionerne er dette den tid på året hvor unge mænd synger seranader til de unge kvinder, i bytte for de søde bunyols (en slags æbleskiver). I Banyalbufar afholdes en række sportsevents, inklusiv et større cykelløb og motorcykelløb rundt i bjergene.

Hvornår: Oktober – november

Spisesteder & Barer

Restauranter og mad i Banyalbufar

Du finder en god håndfuld skønne restauranter i Banyalbufar – flere af disse med havudsigt fra terrasserne, langs de stedsegrønne bjergskråninger, der ender ud i det safirblå middelhav. Maden består typisk af klassiske europæiske favoritter, sammen med naturligvis det bedste fra det spanske samt mallorcinske køkken. Nedenfor kan du se nogle af restauranterne i Banyalbufar.

Restaurant Meson Can Paco

Oplev en skøn og passioneret spiseoplevelse på den familiedrevne restaurant Meson Can Paco. Restauranten byder på såvel egnsretter som traditionelle spanske kendinge, altsammen fundament i friske råvarer fra lokalområdet. Fra restauranten balkon, kan I nyde den enestående udsigt til Tramuntanas grønbeklædte skråninger.

Restaurante Pegason y El Pajarito Enmascarado

Denne lille skjulte perle, byder indenfor i rustikke rammer til en unik spansk madoplevelse. Tapas er hjertet af køkkenet, og I smager hurtigt at alt er lavet fra bunden og med friske råvarer, helt fantastisk smag. Atmosfæren i restauranten er også helt i særklasse, her er både hyggeligt og intimt.

Restaurant Es Trast

Restaurant Es Trast er beliggende i en rustik gammel finca i hjertet af Banyalbufar, hvor den byder indenfor i autentiske rammer. Menuen består af typisk spansk mad, tapas, gryderetter kødretter, serveret med friske grøntsager fra lokalområdet. Der er en skøn intim atmosfære overalt i restauranten og der hører en charmerende gårdhave med der giver stedet en ekstra dimension.

Indkøb & Shopping

Indkøbsmuligheder i Banyalbufar

I byen finder du blot et par enkelte små kolonialbutikker, med de mest almindelige hverdagsvarer på hylderne. Ca et kvarters kørsel i bil fra Banyalbufar, ligger en anden lille bjergby, Esporles, med lidt flere butikker. Skal shopping-lysten tilfredsstilles, er turen til Palma de Mallorca det rette valg.

Banyalbufar er for lille en by, til selv at afholde et ugentligt marked i byen. Mallorca er kendt for sine markeder, derfor har du flere muligheder for, at opleve et marked på Mallorca.

Hver torsdag er der marked i Inca, dette marked er Mallorcas største af sin slags. Her finder du alt fra friske råvarer til elektronik.
Om onsdagen kan du tage til landbrugsmarked i Sineu, som er Mallorcas mest traditionelle af sin slags.

Der afholdes marked hver dag året rundt på Mallorca, i forskellige byer. Det er en fast tradition og en stor del af indbyggernes kulturarv.

Her kan du se og læse om samtlige markeder.

Om Banyalbufar

Om Banyalbufar-området

For dig der vil opleve ægte mallorcinsk landsbyidyl, kombineret med enestående natur, er Banyalbufar et perfekt valg til ferien. Byen ligger omkring 35 km fra hovedstaden, Palma de Mallorca, og der er gode muligheder for at komme til andre maleriske byer som Andratx, Sóller og Valldemossa på ganske kort tid. Vælger du at bo her, er det en god idé at leje bil til ferien, allerede hjemmefra.

Byens særlige udseende -og varemærke, er de såkaldte marjades, som danner rækker og atter rækker af terrasser med huse på bjergsiden med udsigt over havet. Man mener at under den mauriske dominans på øen, har disse anlæg været brugt som et avanceret vandingssystem, hvor man har kunne dyrke afgrøder på terrasserne.

Banyalbufar kan oversættes til “Gården ved havet” – og med sin beliggenhed 300 meter over havets overflade, på de frodige bjergskråninger, er der ingen tvivl om, at Banyalbufar er udviklingen af et landbrugssamfund, der har levet her i mere end 1500 år.

Banyalbufar er en charmerende og rolig landsby. Her dyrker man stilheden og idyllen ved havet og siestas praktiseres stadig i bedste velgående.

Hoveddelen af beskæftigelsen i Banyalbufar består af landbrug, De mange grønne arealer samt klimaet omkring Serra de Tramuntana-bjergkæden, giver optimale betingelser for dyrkning af særligt tomater.

Praktisk Info

Vigtige telefonnumre

  • Nationalt politi: 091
  • Nærpoliti: 092
  • Civilgarden: 062
  • Brand: 080
  • Maritime nødstilfælde: +34 900 202 202

 

Apoteker

Find et åbent apotek på Mallorca

Stort set alle byer på Mallorca har et apotek, dog varierer åbningstiderne.

For at finde et åbent apotek, eller åbningstider for et apotek, kan du klikke på linket nedenfor som tager dig til en ny side på spansk.

Når du lander på siden, vælg da ‘Mallorca’ fra listen i højre side. Ved siden af kan du nu vælge by fra en rullemenu.

Klik her for at finde et åbent apotek

 

Buslinje 202

Klik her for at se alle busstoppesteder og ruter på linje 200 busser

 

Rådhus

Address: Plaça de la Vila, 2

Phone: +34 971 14 85 80

Hvor ligger Banyalbufar?

Banyalbufar ligger i afsides og ansondrede omgivelser direkte på bjergstråningerne på Mallorcas vestkyst. Den unikke beliggenhed er også hvad der går området så eksklusivt og enestående at holde ferie i. Nærmeste byer herfra er Estellencs, Valldemossa og Deià, som alle er oplagte rejsedestinationer for en romantisk rejse til Mallorca.

Rejsemål og ophold i Tramuntana

Tramuntana byder på mange skønne rejsemål, både romantiske, smukke og tæt på naturen. Alle rejsemål i Tramuntana er beliggende i maleriske omgivelser, som giver jeres ophold den ekstra dimenssion der fuldender en en afslappende ferie.
Læs mere om Tramuntana

 

Andratx

Andratx er en skøn og historisk middelalderby beliggende i en grøn dal ca. 5-7 km fra Port d’Andratx. Andratx’ gamle bydel er præget af de mange enorme herregårde og befæstede bygninger, der stadig står som eksempel på hvor udsat området har været gennem tiden, og gør byen til et slags open-air museum. Ferie og ophold i Andratx skal netop nydes på herregård, i rustikke og dybt charmerende rammer, hvor der er fokus på god mad og afslappende moderne faciliteter. Læs om Andratx by

 

Bunyola

Bunyola er et smukt områder der gennem tiden har tilhørt nogle af øens rigeste mennesker, hvilket har efterlagt en stor kulturarv samt en række utroligt smukke fincas og herregårde, der nu har fået liv som udstillinger og hoteller. Bunyola byder på både kultur, natur og masser af aktiviteter. Læs om Bunyola

 

Cala Sant Vicenç

Cala Sant Vicenç ligger isoleret på Tramuntanabjergenes nordvestlige side, mellem to smukke bugter omgivet af høje klippevægge der forhindrer vinde i at komme ind til strandene. Ophold i Cala Sant Vicenç byder på både romantisk boutique hotel og havudsigt fra altanen på et af de populære hoteller lige ved strandkanten. Cala Sant Vicenç er et godt rejsemål til der der søger aktiviteter i det fri, men ikke vil undvære hotellernes bekvemmeligheder. Læs om Cala Sant Vicenc

 

Camp de Mar

Camp de Mar er en lille bugt for foden af tramuntana på Mallorcas sydvestlige kyst. Camp de Mar byder på to dejlige strande, en god beliggenhed tæt på vejnet og aktiviteter samt nogle dejlige hoteller i alle prisklasser. Camp de Mar er et godt rejsemål til par og småbørnsfamilier, som søger en feriebase med strand og gode faciliteter hvor der kan slappes af. Læs om Camp de Mar

 

 

Deià

Deià er et smukt og romantisk område, omgivet af underskøn natur og udsigt over kysten. Deià er et oplagt rejsemål til en romantisk og luksuriøs ferie, hvor der er mulighed for selvforkælelse, lækre madoplevelser og se en masse seværdigheder. Læs om Deià

 

Escorca

Escorca er Tramuntanas hellige centrum, her ligger nemlig et af Europas største klostre og klosterskoler, Santuari de Lluc. Escorca byder på en utrolig smuk og uberørt natur, oplagt til vandreferie eller afslapning i total afsondring. Escorca er virkelig et sted hvor man kan høre stilheden i den friske rene bjergluft. Læs om Escorca

 

Esporles

Esporles er en by og et område der har utroligt meget at byde på, både i forhold til kultur, aktiviteter og seværdigheder. Besøg bla. den imponerende La Granja herregård og museum, det gamle Maristel-kloster, gå på vandretur i den uberørte natur og kom med til Europas største festival for søde sager. Læs om Esporles

 

Estellencs

Estellencs er en sød lille middelalderby beliggende på bjergskråningerne over Tramuntanabjergenes uspolerede kystlinje. Estellencs er et godt rejsemål for jer, der vil mærke den lokale atmosfære og have direkte adgang til de mange vandreruter og bjergveje. Estellencs byder desuden på en skøn lille naturstrand, hvor der er mulighed for at tage en dukkert og nyde en gang solbadning i fred og ro. Læs om Estellencs

 

 

Formentor

Formentor er Tramuntanas og Mallorcas nordligste rejsemål. Formentor er en halvø der nyder en isoleret og afsides beliggenhed, omgivet af uberørt natur med med gode vejforbindelser til restaen af øen. Formentor har blot ét hotel, et skønt luksushotel beliggende på klipperne over den rolige bugt, Cala Formentor. Hotellet var Mallorcas første luksushotel og har været elsket af bla. Winston Churchill og Audrey Hepburn. Læs om Formentor

 

 

Fornalutx

Fornalutx er Mallorcas smukkeste landsby. Den lille landsby ligger som malet ind i den frodige dal fyldt med citrustræer og olivenlunde, med dens fine rustikke huse med grønne skodder og blomster foran, som giver gaderne deres maleriske udseende. Fornalutx byder på skønne finca hoteller med udsigt over den grønne dal, samt masser aktivitetstilbud for vandrere og cyklister. Læs om Fornalutx

 

Galilea

Galilea er et rejsemål for jer der foretrækker at leje feriehus i rolige og smukke omgivelser. Galilea er en lille landsby på bjergskråningerne, med skøn udsigt over Mallorcas sydvestkyst, man kan høre stilheden heroppe mens man nyder den rene bjergluft. Galilea byder desuden på en lille håndfuld lokale spisesteder, populære for deres tapas. Læs mere om Galilea

 

Magaluf

Magaluf er kendt som Europas største festby, der hvert år tiltrækker millioner af unge mennesker til party i gaderne. Men Magaluf er heldigvis mere end blot fest og farver, det er også lækre hoteller lige ved stranden og masser aktivitetstilbud for unge og børnefamilier, bla. forlystelsesparker, badeland og delfinshows. Magaluf

 

Llucalcari

Den lille landsby med blot 20 indbyggere og kun 1 hotel, er et eksklusivt og romantisk rejsemål for par der vil nyde hinanden i smukke omgivelser. Llucalcari ligger på bjergskråningerne ved kysten ud for Deià, og det lækre SPa & Wellnesshotel ligger med smuk havudsigt og bjergene i baggrunden, en virkelig romantisk scene. Læs om Llucalcari

 

Orient

Orient er en idyllerisk og malerisk dal beliggende dybt i Tramuntanabjergene, hvor fred og hvile troner overalt. Ophold i Orient byder på luksus i autentiske rammer i nogle af de historiske fincas og herregårde der har præget området gennem tiden. Orient er oplagt til et ophold hvor der er mulighed for både fysisk udfoldelse og ren afslapning. Læs om Orient

 

 

Palmanova er en alsidig feriedestination beliggende i Palmabugten for foden af Tramuntana. Palmanova er bygget til turisme og glade feriestunder med familien, og med 3 hvide rene sandstrande, er det ikke så underligt at dette er et populært rejsemål for familier og par. Palmanova byder på en masse varierede spisesteder, et livligt byliv med stemningsfyldte barer samt en masse aktivitetstilbud for alle aldre. I Palmanova kan I tage i Marineland og se delfiner, badeland med vandrutsjebaner, spille minigolf og selvfølgelig masser strandaktiviteter. Palmanova finder I lækre nye hoteller i alle prisklasser, her er god mulighed for at få værelse med havudsigt og slappe af i moderne lækre rammer. Palmanova

 

Peguera

Peguera ligger på Mallorcas sydvestkyst og er populært blandt cyklister. Peguera består af to områder; Peguera selv og Cala Fornells, hvor sidste er en afsidesbeliggende lille bugt væk fra det til tider hektiske turistliv. Peguera selv er et livligt område, der byder på lidt af det hele, både lækre strande, mange spisesteder, barer og restauranter. Hoteller og overnatningstilbud i Peguera varierer meget, men der er gode muligheder for at få hotel med havudsigt og god beliggenhed i byen. Læs om Peguera

 

 

Pollença

Pollença er en charmerende by med masser sjæl og hjerte, smukt beliggende i Tramuntanabjergenes nordlige ende. Pollença har utroligt mange tilbud, både i forhold til overnatning, aktiviteter, sport og udflugter. Overnatning byder på både luksusophold, charmerende boutique hoteller i byen og agroturismos på bjergsiderne. Pollença har desuden en bred vifte af spisesteder, med både lokale specialiteter og internationale anretning. I området finder I masser kulturelle tilbud, seværdigheder og udflugtsmål. Sport er stort i Pollença, hvor både golf, vandring, cykling og sejlads er populært. Læs om Pollença by

 

Port d’Andratx

Port d’Andratx er den luksuriøse havneby beliggende i en smuk bugt for foden af Tramuntanabjergene, godt 5 km fra Andratx’ gamle bydel. Port d’Andratx er et romantisk og eksklusivt rejsemål, her er blot enkelte overnatningstilbud, til gengæld en intim følelse samt en masse lækre restauranter og spisesteder ved havnefronten. Port d’Andratx ligger godt placeret i forhold til vejnettet, som gør det enkelt og bekvemt at komme på eventyr samt nå de mange aktivitetstilbud i nærheden. Omkring Port d’Andratx ligger bla. en af Mallorcas smukkeste golfbaner, Golf d’Andratx, den skønne lille uberørte strand, Cala Llamp, samt Barbara Weils kunstgaller. Læs mere om Port de Andratx

 

 

Port de Pollença

Port de Pollença er en smuk og livlig havneby med to skønne strandområder, beliggende i en smuk bugt for foden af Tramuntanabjergene og halvøen Cap de Formentor. Port de Pollença er kendt og elsket for dens havne -og strandpromenade, The Pine Walk, hvor fyrretræer står på parade og danner en smuk scene for cyklister og løbere. På samme promenade ligger også barer og restauranter side om side, som fyldes op hver dag af glade feriegæster. Læs om Port de Pollença

 

 

Port de Sóller

Port de Sóller er en maleriske og charmerende havneby, beliggende i en naturskøn bugt på Tramuntanabjergenes vestlige kyst. Port de Sóller er et godt rejsemål for jer, der ønsker et bredt udvalg af lækre restauranter, mange aktivitetstilbud og mulighed for at komme på eventyr. Port de Sóller byder desuden på en række spændende og romantiske hoteller med skønne beliggenheder på bjergskråningerne med udsigt over havnen og bugten. Port de Soller her

 

 

Portals Nous

Portals Nous er ligesom Port d’Andratx, et rejsemål forbeholdt voksne. Området er relativt nybygget, her ligger nogle af de lækreste og mest luksuriøse hoteller i Palmabugten, hvor I er sikre på romantik, afslapning og selvforkælelse, prøv bla. det splinternye Portals Hills Boutique Hotel eller designhotellet Grand Portals Nous. I den lille havneby finder I desuden en håndfuld lækre restauranter, heriblandt et par Michellin-restauranter. Læs om ophold og luksushotel i Portals Nous

 

 

Sant Elm

Sant Elm er en charmerende lille havneby, der delvist stadig lever af fiskeri. Sant Elm ligger isoleret for foden af Tramuntana, i Mallorcas mest sydvestlige hjørne. Sant Elm er et oplagt valg til jer der søger et både smukt og roligt rejsemål, men ikke vil undvære restauranter, butikker og andre bekvemmeligheder i nærheden. Sant Elm er godt til småbørnsfamilier og par, der ønsker afslapning, god mad og romantisk solnedgang. Læs om Sant Elm

 

Santa Ponça

Santa Ponça er en alsidig og relativt nyudviklet feriedestination beliggende på Mallorcas dejlige sydvestkyst. Santa Ponça byder på et væld af aktiviteter for hele familien, både dykning, golf, sejlture, badeland, gokarting, tovbaner, wellness og selvfølgelig strande. Santa Ponças mange nye hoteller beliggende på klipperne over bugten gør området ekstra lækkert, her er udsigt fra stort set alle altaner. Læs mere om Santa Ponça

 

Sóller

Sóller er det oplagte valg til en ferie med aktiviteter, udflugter, afslapning og kulturelle oplevelser. Sóller ligger i Mallorcas mest frodige område, dybt i Tramuntanabjergene, omgivet af oliven, citron -og appelsintræer, som skaber et helt særlig atmosfære og sanselig luft. I hjertet af Sóller finder I en række lækre og hyggelige spisesteder, en samling imponerende seværdigheder samt nogle romantiske hoteller der med garanti vil fuldende en skøn ferie. Læs mere om Sóller

 

Valldemossa

Valldemossa er en af Tramuntanas mest charmerende landsbyer, fyldt med historiske bygninger og stemningsfyldte gader. Valldemossa er smukt beliggende på flere plateau på bjergskråningerne, hvorfra I kan nyde en betagende og malerisk udsigt over den grønne dal. Valldemossa byder på en masse hyggelige spisesteder og overnatningstilbud i skønne rolige rammer med direkte kontakt til naturen. Læs om Valldemossa

Vejret

Vejrudsigt og prognose for Banyalbufar

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?