Banyalbufar (Tramuntana), rejseguide og overnatningstilbud

Banyalbufar ligger på Mallorcas vestkyst, langs Tramuntana-bjergenes stedsegrønne bugter og kendt som én af Mallorcas smukkeste byer. Området omkring Banyalbyfar har en enestående panoramaudsigt over Det Baleariske Hav, hvis safirblå bølger bruser op på klipperne.

Turen til Banyalbufar fra Palma, er mindst lige så smuk, som selve byen og området. De snoede veje bringer dig gennem idylliske små landsbysamfund fyldt med charme og regionalarkitektur, plantager af oliven, appelsiner og mandler – et sammensurium af “det sande Mallorca”.

Bedste overnatningstilbud i Banyalbufar

Ferie i Banyalbufar betyder enestående udsigt over havet, fra de stedsegrønne bjergskråninger. Du vil typisk lade dig indlogere på én af områdets mange rustikke fincas, eller på et af de autentiske hoteller, Sa Baronia, Mar i Vent eller Son Borguny, centralt i byen.

Hyggeligt lille hotel i Banyalbufar

Son Borguny ***

Hotellet har til huse i en rustik gammel bygning fra det 15. århundrede i hjertet af Banyalbufar i Tramuntana-bjergene, blot 700 meter fra Middelhavet. Der tilbydes charmerende værelser med gratis trådløs internetadgang og fladskærms-tv med satellitkanaler. Værelserne på Son Borguny er individuelt indrettede med klinkegulve og glade farver og skabt til en hyggelig atmosfære. Samtlige værelser har aircondition, eget badeværelse og udsigt over havet eller bjergene. Den smukke by Valldemossa ligger omkring 15 minutters kørsel fra Son Borguny. Palma og lufthavnen ligger 35 minutters kørsel derfra.

Bedste tilbud hos:

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaSammenlign overnatningstilbud paa Mallorca

Hotel med panoramaudsigt over havet i Banyalbufar

Mar i Vent ***

Mar i Vent, der ligger i Mallorcas smukke Tramuntanabjerge, tilbyder gratis trådløs internetforbindelse, en udendørs swimmingpool og en tennisbane. Alle værelser har en balkon eller terrasse med vidunderlig udsigt over havet. Værelserne på det familiedrevne hotel Mar i Vent har klinkegulve og masser af naturligt lys. De har centralvarme og eget badeværelse med hårtørrer. Mar i Vent er omgivet af haver og har en solterrasse med panoramaudsigt over kysten og bjergene. Der er en snackbar og en restaurant, der serverer hjemmelavet mallorcansk mad med årstidens råvarer. Personalet ved hotellets døgnåbne reception kan arrangere billeje og give oplysninger om området. Bjergene er ideelle til vandre- eller cykelture, og Banyalbufarbugten ligger 5 minutters gang derfra. Der er gratis parkering på ejendommen.

Bedste tilbud hos:

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaSammenlign overnatningstilbud paa Mallorca

Lille autentisk hotel i Banyalbufar

Sa Baronia **

På det autentiske lille hotel, Sa Baronia, kan I beundre den smukke havudsigt fra værelserne. Der er udendørs swimmingpool i rolige omgivelser og et særligt poolområde for børn. Sa Baronia ligger i Bañalbufar i den nordvestlige del af Mallorca, 25 km fra Palma de Mallorca. Der er ca. 200 m til den nærmeste strand. På Sa Baronia er der værelser med eller uden balkon, og alle værelserne har eget badeværelse og hårtørrer. Der er en lænestol, sengebord og toiletbord, og der er mulighed for at opvarme værelserne. Den familiedrevne restaurant serverer lokale specialiteter. Derudover findes der en lille bar og en lounge med fjernsyn. Der er gratis trådløs internetadgang på offentlige områder.

Bedste tilbud hos:

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaSammenlign overnatningstilbud paa Mallorca

Om Banyalbufar

For dig der vil opleve ægte mallorcinsk landsbyidyl, kombineret med enestående natur, er Banyalbufar et perfekt valg til ferien. Byen ligger omkring 35 km fra hovedstaden, Palma de Mallorca, og der er gode muligheder for at komme til andre maleriske byer som Andratx, Sóller og Valldemossa på ganske kort tid. Vælger du at bo her, er det en god idé at leje bil til ferien, allerede hjemmefra.

Byens særlige udseende -og varemærke, er de såkaldte marjades, som danner rækker og atter rækker af terrasser med huse på bjergsiden med udsigt over havet. Man mener at under den mauriske dominans på øen, har disse anlæg været brugt som et avanceret vandingssystem, hvor man har kunne dyrke afgrøder på terrasserne.

Banyalbufar kan oversættes til “Gården ved havet” – og med sin beliggenhed 300 meter over havets overflade, på de frodige bjergskråninger, er der ingen tvivl om, at Banyalbufar er udviklingen af et landbrugssamfund, der har levet her i mere end 1500 år.

Banyalbufar er en charmerende og rolig landsby. Her dyrker man stilheden og idyllen ved havet og siestas praktiseres stadig i bedste velgående.

Hoveddelen af beskæftigelsen i Banyalbufar består af landbrug, De mange grønne arealer samt klimaet omkring Serra de Tramuntana-bjergkæden, giver optimale betingelser for dyrkning af særligt tomater.

Seværdigheder og udflugtsmål nær Banyalbufar

Langs den smukke kyststrækning finder du blandt andet ét af Mallorcas mest ikoniske vagttårne, der står tilbage fra middelalderen hvor piratangreb var hverdagskost. På toppen af tårnet, mødes du med en fantastisk panoramisk udsigt over middelhavet og den utrolige stilhed, der gør det let at forstille sig, hvordan det har været muligt at høre piraterne på lang afstand.

Banyalbufar ligger godt placeret i forhold til, at nå andre maleriske og spændende byer langs vestkysten og i Tramuntana-bjergene. Byer som Valldemossa og Deià, med deres unikke udseende og særlige tiltrækningskraft af kendte personer gennem årene, eller det eksklusive Andratx og Port de Andtratx, er alle indenfor kort tids kørsel fra Banyalbyfar.

Find nærliggende udflugtsmål til turen

Aktiviteter i Banyalbyfar

Banyalbufar er et særdeles oplagt rejsemål for dig, der vil have en aktiv ferie på Mallorca. Vandrere, mountainbikere og cykelryttere nyder godt af bjergenes mange smukke omgivelser og udfordringer. Dykning og andre maritime oplevelser tiltrækker ligeledes mange turister hvert år, grundet de mange spændende grotter over og under vandet.

En populær vandrerute i området, er den kendte ‘Filosof-sti’. Ruten følger langs kysten på de smukke bjergskråninger mellem Banyalbufar og den idylliske gamle fiskehavn Port des Canonge – det er bestemt ikke svært at se, hvorfor denne rute har fået sit navn.

guidet vandretur i Tramuntana med start i Esporles

Guidet vandretur i Esporles’ smukke naturlandskaber

Få mulighed for at slappe af i privilegede omgivelser midt i Mallorcas bjerges naturlige skønhed. Tag på en udflugt gennem Fita del Ram, et bjerg fyldt med gamle bilveje, gamle kalkbrænderier, eneboere og lokale sagn. Oplev Esporles’ naturlige skønhed – en charmerende by med fantastisk udsigt over egeskove og grønne bjerge. Mens du følger din ekspertguide, kan du få insidertips til udforskning af denne mindre kendte side af øen og få mere at vide om de lokales liv. Nyd den rene, afslappende luft fra bjergene, mens du tager en afslappet gåtur fra landsbyen og op i en højde på 833 m. Få mere at vide om områdets historie fra din guide, mens du beundrer Ermita de Maristella og hører om de lokale skikke og festligheder, der finder sted her.

292 kr. pr. person

hos

Hotelovernatning paa Mallorca tilbud

Privat rundvisning i Tramuntana mellem Valldemossa og Soller

Privat rundvisning i Tramuntana, Valldemossa og Sóller

Sæt dagen af til at udforske Serra de Tramuntanas uberørte landsbyer og naturlige skønhed, Mallorcas UNESCO-fredede bjergkæde. Anført af en privat guide går du gennem de smalle gader i Valldemossa, kommer du en tur rundt om Sóllers hesteskoformede havn og får mulighed for at nye udsigten over havet på snoede kystveje. Start turen med en privat guide fra hotellet til de forrevne bjerge Serra de Tramuntana, som blev optaget på UNESCOs Verdensarvsliste i 2011. Først kører din guide dig til den højt beliggende landsby Valldemossa, der ligger i 400 meters højde over Det Baleariske Hav. Brug tid på at opleve byens charmerende gyder og traditionelle spanske atmosfære, og smag den berømte kartoffelkage. Derefter kører du langs den fantastiske kystlinje, som snor sig forbi de tårnhøje bjergtinder, små bugter med turkisblå vand og små landsbyer, hvorfra du kan tage nogle fantastiske billeder. Undersøg det enestående stenmonument Sa Foradada, og læg vejen forbi det lille marmortempel ved palæet Son Marroig, mens din guide fortæller dig om området. Du ankommer til Sóller-dalen, som er hjemsted for en lille hyggelig by, der strækker sig rundt om den unikke, hesteskoformede havn. Du kan tilbringe resten af dagen med at spadsere på strandpromenaden, besøge den billedskønne plads og udforske flere hundrede år gamle bygninger, før du tager tilbage til hotellet.

533 kr. pr. person

hos

Hotelovernatning paa Mallorca tilbud

Restauranter og mad i Banyalbufar

Du finder en god håndfuld skønne restauranter i Banyalbufar – flere af disse med havudsigt fra terrasserne, langs de stedsegrønne bjergskråninger, der ender ud i det safirblå middelhav. Maden består typisk af klassiske europæiske favoritter, sammen med naturligvis det bedste fra det spanske samt mallorcinske køkken. Nedenfor kan du se nogle af restauranterne i Banyalbufar.

Banyalbufar Restaurant Meson Can Paco

Restaurant Meson Can Paco

Oplev en skøn og passioneret spiseoplevelse på den familiedrevne restaurant Meson Can Paco. Restauranten byder på såvel egnsretter som traditionelle spanske kendinge, altsammen fundament i friske råvarer fra lokalområdet. Fra restauranten balkon, kan I nyde den enestående udsigt til Tramuntanas grønbeklædte skråninger.

Læs anmeldelser på

Anmeldelser af restauranter paa Mallorca

Hyggelig autentisk restaurant i Banyalbufar

Restaurante Pegason y El Pajarito Enmascarado

Denne lille skjulte perle, byder indenfor i rustikke rammer til en unik spansk madoplevelse. Tapas er hjertet af køkkenet, og I smager hurtigt at alt er lavet fra bunden og med friske råvarer, helt fantastisk smag. Atmosfæren i restauranten er også helt i særklasse, her er både hyggeligt og intimt.

Læs anmeldelser på

Anmeldelser af restauranter paa Mallorca

God spansk restaurant i Banyalbufar

Restaurant Es Trast

Restaurant Es Trast er beliggende i en rustik gammel finca i hjertet af Banyalbufar, hvor den byder indenfor i autentiske rammer. Menuen består af typisk spansk mad, tapas, gryderetter kødretter, serveret med friske grøntsager fra lokalområdet. Der er en skøn intim atmosfære overalt i restauranten og der hører en charmerende gårdhave med der giver stedet en ekstra dimension.

Læs anmeldelser på

Anmeldelser af restauranter paa Mallorca

Strande nær Banyalbufar

Når man nu er på Mallorca, kan det ikke udelukkes, at en dag på stranden er godt for sjælen. Banyalbufar har sin egen lille strand, nemlig Cala Banyalbufar, en lille bugt i sikkerhed for vindene. Stranden er godt 100 meter lang og her er sjældent overbefolket. Cala Banyalbufar fungerer fint for dig, der blot vil nyde synet af havet, mens du læser en bog eller slapper af efter en dag på farten, men har ikke faciliteter i form af solvogne, parasoller eller brusere.

Andre badestrande i nærheden er, Es Port des Canonge og Es Corral Fals, som ligger mod nord.
Indkøbsmuligheder i Banyalbufar

I byen finder du blot et par enkelte små kolonialbutikker, med de mest almindelige hverdagsvarer på hylderne. Ca et kvarters kørsel i bil fra Banyalbufar, ligger en anden lille bjergby, Esporles, med lidt flere butikker. Skal shopping-lysten tilfredsstilles, er turen til Palma de Mallorca det rette valg.
Marked nær Banyalbufar

Banyalbufar er for lille en by, til selv at afholde et ugentligt marked i byen. Mallorca er kendt for sine markeder, derfor har du flere muligheder for, at opleve et marked på Mallorca.

Hver torsdag er der marked i Inca, dette marked er Mallorcas største af sin slags. Her finder du alt fra friske råvarer til elektronik.
Om onsdagen kan du tage til landbrugsmarked i Sineu, som er Mallorcas mest traditionelle af sin slags.

Der afholdes marked hver dag året rundt på Mallorca, i forskellige byer. Det er en fast tradition og en stor del af indbyggernes kulturarv.

Her kan du se og læse om samtlige markeder.
Billeder af Banyalbufars smukke område

Her kan du se billeder af det smukke område omkring Banyalbufar, med den enestående og sanselige natur der giver et malerisk billede.

find dit hotel og overnatning i banyalbufar i Mallorcas bjerge her
banyalbufar mallorca ferie udsigt bjergene
bjergkørsel mallorca banyalbufar billeje
vandring vandreture banyalbufar mallorcas bjerge udsigt udkigspunkter
cykling banyalbufar mallorcas bjergveje gode ruter
stranden banyalbufar bade snorkeling soppe
vandreture gennem mallorcas tramuntana bjerge møder vilde geder
berømt udkigspunkt banyalbufar estellencs mallorca torre verger tårn
udsigtspunkter stop vandremaal ture mallorcas bjergside
gode spisesteder restauranter barer banyalbufar mallorcas vestkyst
havudsigt ferielejligheder banyalbufar mallorcas havet strand
overnatning hotel billigt banyalbufar

Hvor ligger Banyalbufar?

Banyalbufar ligger i afsides og ansondrede omgivelser direkte på bjergstråningerne på Mallorcas vestkyst. Den unikke beliggenhed er også hvad der går området så eksklusivt og enestående at holde ferie i. Nærmeste byer herfra er Estellencs, Valldemossa og Deià, som alle er oplagte rejsedestinationer for en romantisk rejse til Mallorca.

Besøg også disse byer i Tramuntana:

Vejrudsigt og prognose for Banyalbufar

BANYALBUFAR Vejrudsigt

©2019 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?