Rejse til Port de Sóller '18 - Billigste flyrejser, hotel, lejlighed og bil i Port de Sóller

Port de Sóller er en charmerende og malerisk kystby på Malorcas vestkyst, for foden af de enorme UNESCO-beskyttede Tramuntana-bjerge. Området har en traditionel rustik og autentisk følelse, med en venlig og imødekommende atmosfære, der med sikkerhed vil vinde dit hjerte.

Bag stranden ligger en charmerende promenade, hvor også den berømte veterantogs-linje kører. Promenaden er beklædt med cafeer, populære hele dagen lang blandt både lokale og turister, der nyder forfriskninger og den idylliske udsigt over bugten.

Ferie i Port de Sóller

Sporvognen, som dagligt går under navnet, The Orange Express, tager dig langs stranden og derefter videre op til selve byen Sóller på under et kvarter. Den er en turistattraktion i sig selv, såvel som at være en yderst effektiv og praktisk transportform. Sporvognen har været i brug siden 1912, ligesom jernbanen der fungerer som en forbindelse mellem Palma de Mallorca og Sóller, gennem bjergene lige siden.

I den nordlige del af bugten, ligger havnen og dens mange både. Her får du virkelig indtrykket af, at Port de Sóller har været kendt som en større fiskeri og handelsby gennem tiderne. Nu til dags er der selvfølgelig stadig kuttere, men også lystyachts, sejl- og motorbåde ligger til her. Mange bådture rundt på kyststrækningen, starter fra havnen i Sóller.

Bedste indkvartering i Port de Sóller

Indkvartering i Port de Sóller

Du tilbydes enestående udsigt over den maleriske havneby, dens strande, promenaden med den lille sporvogn og de grønne klippevægge der beskytter bugten.

Du har et væld afg muligheder for indkvartering i Port de Sóller, både fincas, ferielejlighed, villa og lækre hoteller.

Port de Sóller er ikke en udpræget børnefamilie-destination, men tiltrækker i langt højere grad par der søger romantisk og god mad.Billigste flyrejser til Port de Sóller

Mallorca Oplevelser samarbejder med Flybillet.dk og Travellink.dk om at finde billigste flybilletter og rejser med fly til Port de Sóller. Find billige afgange fra både København og Billund og spar mange hundrede kroner på pladser og bagage.

find de billigste fly til palma de mallorca her
Sammenlign flybilletter fra mere end 50 flyselskaber mellem København, Billund og Palma de Mallorca

Restauranter & madkultur i Port de Sóller

Et sofistikeret middelhavskøkken i en elegant spisesal eller på en terrasse med udsigt over bugten, kendetegner restaurationslivet i port de Sóller. Selvfølgelig kan du også finde pizza og pasta spisesteder, men da Port de Sóller primært tiltrækker et mere voksent publikum, er antallet af de typiske “turistfælder” reduceret.

Specielt fisk og skaldyrs-retter er populære, da Port de Sóller jo altid har været en fiskerby, prøv f.eks. Agapanto eller 54 Beachclub, i den sydlige del af byen, med fantastisk udsigt over hele bugten, eller Restaurant Kingfisher for suveræne fisk & skalddyrsretter. Det er en god idé, at bestille bord et par dage i forvejen, da restauranten er populær og specielt i højsæsonen.

Centralt på strandpromenaden ligger de mere mainstream restauranter, hvor du typisk vil finde et mere bar/café inspireret miljø, hvor der er fokus på det minimalistiske interiør og mondæne forhold.

Andre nævneværdige restauranter er, Es Canyis, El Teatro Latino og Don Pedro Cafe Bistro. Se alle restauranterne i Port de Sóller.

Strandene i Port de Sóller

Port de Sóller har 2 strande, der omslutter havnen. Den ene kaldes Platja d’en Repic, mens den anden refereres til som blot Port.

Platja d’en Repic er godt 250 meter lang og byder på gyldent sand, mens Port er mere gruset og har flere sten. Begge strækninger har gode faciliteter, solvogne, parasoller, toiletter, brusere, livreddere mm.

Strandene er hyggelige, men ikke brede og man har tilført sand udefra for, at imødekomme interessen fra turister. Vandet er roligt og relativt lavt, så er du til en hyggelig strandtur i smukke omgivelser, men ikke behov for det store aktivitetsudbud, har Port de Sóller hvad du skal bruge.

Aktiviteterne omkring Port de Sóller

Port de Sóller er oplagt for dig med friske ben, dig der vil på eventyr og dig der sætter pris på de små og gode ting i livet.

Aktiv ferie i Port de Sóller byder på sejlads, vandring, hiking, mountainbiking, cykling, dykning, golf, tennes og meget mere. Dine muligheder i den lille havneby er lige så mange som bjergene er høje.

Seværdighederne omkring Port de Sóller

Man fristes til tider til at sige, at Port de Sóller og det resterende område i dalen, er ét stort udendørs udstillingsvindue af seværdigheder.

De idylleriske rammer, gør det attraktivt at udforske hele området og dets mange tilbud, enten på vandreture, på cykelturen eller bare med din bil.

For at komme til Sóller, tager du det berømte veterantog fra strandpromenaden, som kører dig til centrum af Sóller på under et kvarter, gennem de utallige smukke frugtplantager.

En anden seværdighed du ikke må snyde dig selv for, er den lille havn kaldet Sa Calobra, som du kan sejle til med katamaran fra Port de Sóller.

på vejen mod Deià og Valldemossa, skal du naturligvis også besøge Mallorcas mest ikoniske udsigtspunkter ved Miramar og Son Marroig.

Indkøb & shopping i Port de Sóller

Shopping i Port de Sóller er begrænset til hverdagsindkøb, lokale forretninger mv. Brug hellere en dag i Palma de Mallorca på at ose dig gennem alle de nyeste trends fra Madrid og Barcelona, de berømte chokoladeforretninger og de utallige specialforretninger i de smalle shoppinggader.

Marked Port de Sóller

Port de Sóller afholder ikke selv sit eget ugentlige marked, men frygt ej, mulighederne er lige om hjørnet.

Om lørdagen kan du tage op til Sóller og om søndagen er Valldemossa klar til at byde ind til en euforiserende stemning mellem hundredvis af handlende.

Du kan også tage turen til landferiebyen Sineu om onsdagen, hvor Mallorcas mest traditionsrige marked afholdes. Markedet i Sineu var det første på Mallorca, tilladt af Kong Jaume II i år 1300 og der handles den dag i dag stadig med husdyr på markedspladsen.

Om torsdagen løber Mallorcas største marked af stablen i læderbyen Inca, hvor du kan slentre gennem de aromatiske gader og gøre særligt gode handler på lædervarer.

Barer & aftenliv i Port de Sóller

Port de Sóller har ikke noget rigtigt natteliv, men det vil heller ikke være hvad du søger heroppe. Langs strandpromenaden finder du naturligvis en række lækre restauranter, barer af forskellig karakter. Her vil der typisk være liv så længe der er gæster til det hver aften. Flere af disse barer arrangerer også live musik og underholdning flere gange ugentligt.

Her kan du se billeder fra Port de Sóller og hvor lækkert området ser ud.

sommerferie-port-soller-mallorca
Maleriske Port de Sóller er en oplagt badeferiedestination på MAllorca for par der søger romantik og godt restaurantliv
Port soller vejr
Vejret er stort set altid godt i Port de Sóller
port soller strandpromenade hotel
Strandpromenaden i Port de Sóller
port soller sporvogn afgang strandpromenaden
Den berømte sporvogn har afgang fra strandpromenaden i Port de Sóller
liggestole solvogne stranden port de soller
Stranden i Port de Sóller med solvogne og liggestole
port soller sejlture katamaran
Fra havnen i Port de Sóller kan du hoppe på en katamaran og tage en sejltur rundt om kysten
masser gode restauranter port soller havnen
Du finder masser lækre gode restauranter langs havnen i Port de Sóller
port Sóller havn hotel mallorca havudsigt
Find hotel i Port de Sóller havn
port soller ferielejlighed havudsigt havnen stranden
Find en lækker ferielejlighed i Port de Sóller, perfekt til en romantisk ferie på Mallorca
port soller rejse fly hotel bil billige tilbud
billige afbudsrejser port soller mallorca sommer
last minute rejser afbudsrejser port soller mallorca
Hvor ligger Port de Sóller på Mallorca?

Port de Sóller nyder en enestående beliggenhed i en malerisk bugt for foden af Tramuntana-bjergene på Mallorcas vestlige kyst. Området er fyldt med sanselig natur og imponerende udsigtspunkter over bugten og havet. Havnen og stranden som er omdrejningspunktet for byen, er beskyttet af klippebugten som holder vinde ude. Blot 10 minutters kørsel herfra finder du selve Sóller by, en skøn kulturel oplevelse at besøge.

 

Rejse Sóller Mallorca

Rejse Deià, Mallorca

Rejse Valldemossa, Mallorca

©2018 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, billigste flybilletter til Palma, hotel på Mallorcas, destinationer, seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

 

Webdesign af Acces Digital - Professionelle hjemmesider

Log in with your credentials

Forgot your details?