Port de Sóller rejseguide og overnatningstilbud

Port de Sóller er en charmerende og malerisk kystby på Mallorcas vestkyst, for foden af de enorme UNESCO-beskyttede Tramuntana-bjerge. Området har en traditionel rustik og autentisk følelse, med en venlig og imødekommende atmosfære, der med sikkerhed vil vinde dit hjerte.

Bag stranden ligger en charmerende promenade, hvor også den berømte veteransporvogn kører fra. Promenaden er beklædt med cafeer, populære hele dagen lang blandt både lokale og turister, der nyder forfriskninger og den idylliske udsigt over bugten.

port de soller på kort over mallorca
Overnatning

Indkvartering i Port de Sóller

Du tilbydes enestående udsigt over den maleriske havneby, dens strande, promenaden med den lille sporvogn og de grønne klippevægge der beskytter bugten.

Du har et væld af muligheder for indkvartering i Port de Sóller, både fincas, ferielejlighed, villa og lækre hoteller.

Port de Sóller er ikke en udpræget børnefamilie-destination, men tiltrækker i langt højere grad par der søger romantisk feriebase i smukke omgivelser.

balkon med havudsigt på hotel aimia i port de soller lige ved stranden

Anbefalet

Aimia Boutique Hotel ****

Aimia er et romantisk boutique-hotel beliggende ved strandpromenaden i Port de Sóller, med direkte adgang til den fantastiske strand. Aimia kan varmt anbefales til voksne på udkig efter et romantisk escape, men samtidig tæt på hundredvis af fritids- og gastrooplevelser.

port soller agroturismo bjerge mallorca pool

Agroturismo Muleta de Ca S’hereu ****

Et af yndlingsstederne i forhold til indkvartering og ophold i Port de Sóller, er denne dejlige og romantiske agroturismo beliggende med storslået udsigt over Tramuntana-bjergene og Sóller-bugten. Agroturismoen dyrker oliven som vokser på træerne i de enorme plantager omkring fincaen, og i en af de tilhørende bygninger kan I desuden nyde den velbevarede gamle olivenpresse. Et ophold på denne agroturismo er oplagt for jer, der elsker naturen, autenticiteten, charmen og naturen på Mallorca. Herfra kan I påbegynde et utal af emblematiske og sanselige vandreture rundt i det uspolerede bjergterræn og vende hjem til et lækkert traditionelt mallorcinsk køkken og afslappende faciliteter.

Se tilbud

book overnatning mallorca

port soller hotel havudsigt strandpromenade pool mallorca

Hotel Espléndido ****

Bo på første parket ud til havnen, stranden og bugten i Port de Sóller, på det autentiske og dejlige Hotel Espléndido, der ligger direkte på havnepromenaden blandt restauranter, barer og butikker. Langt de fleste af hotellets rummelige værelser tilbyder balkon med havudsigt, som om aftenen er et særligt smukt syn, når den varme orange sol kaster sine sidste stråler over Sóller-bugten og danner en symfoni af smukke farver der kommer til live med havets glitrende overflade.

Se tilbud

book overnatning mallorca

udsigt over bugt i port de soller mallorca fra romantisk hotel

Hotel Boutique Minister ****

Nyd et romantisk ophold på det lille og nyrenoverede Hotel Boutique Minister, som ligger direkte ned til den ene af Port de Sóllers to strande. Hotellet ligger i den mere rolige ende af Port de Sóller, dog i kort gåafstand til byens mange butikker og restaurantionstilbud, men en perfekt base til afslapning. Hotellet tilbyder en række dejlige services og afslappende faciliteter, bla. madpakker til vandreturen samt spa -og wellnesscenter, som er med til at fuldende et skønt ophold i Port de Sóller.

Se tilbud

book overnatning mallorca

Aktiviteter & Seværdigheder

Aktiviteter omkring Port de Sóller

Port de Sóller er oplagt for dig med friske ben, dig der vil på eventyr, og dig, der sætter pris på de små og gode ting i livet.

Aktiv ferie i Port de Sóller byder på sejlads, vandring, mountainbiking, cykling, dykning, golf, tennes og meget mere. Dine muligheder i den lille havneby er lige så mange som bjergene er høje.

De fleste af hotellerne i Port de Sóller tilbyder kort over de forskellige anlagte vandreruter rundt i de smukke Tramuntana-bjerge, ligesom de tilbyder at pakke lækre frokost madpakker til vandreturene for jer.

Rundt i de UNESCO beskyttede Tramuntana-bjerge, kan I glæde jer til storslåede udsigtspunkter, uspoleret sanselig natur, frugtplantager samt mødet med lokalkulturen i de charmerende landsbyer og lokalsamfund. De idylleriske rammer gør det attraktivt at udforske hele området og dets mange tilbud, enten på vandreture, på cykelturen eller bare med din bil.

cyklister cykler på bjergvej ved soller i bjergene på mallorca

Cykling

Cykling er en af de mest populære sportsgrene på Mallorca. Hvert år kommer hundredtusindvis af ivrige cykelryttere til øen for at træne og prøve kræfter med Tramuntanas vilde bjergveje. Lige rundt om hjørnet fra Port de Sóller, venter sa Calobra og den vanvittige nedstigning hertil kaldet la serpent, der byder på hårnålesving med hele 6-7% hældning. Cykling i Tramuntana er i højeste grad en særlig oplevelse, her er så mange indtryk og smukke steder, og du kommer til at kæmpe samtidig.

gruppe mennesker vandrer på mallorca i bjergene

Vandring

Der er masser af smukke og sanselige vandreruter omkring Port de Sóller, både for begyndere og for de trænede vandrere. Du finder skønne vandreruter over kyststrækningerne, gennem appelsinlundene og gennem de frodige bjergdale i Tramuntana. Du får også mulighed for at passere små charmerende landsbyer som Biniaraix og Fornalutx, der næsten med garanti vil stjæle dit hjerte.

strand i maleriske port de soller på mallorca med bugt og bjerge i baggrunden
Stranden Repic er én af Port de Sóllers to dejlige sandstrande

Brug en dag eller to, eller flere, på stranden

Port de Sóller er hjemsted for to dejlige strande, med blødt gyldent sand. Strandene befinder sig lige foran den kendte strandpromenade der kendetegner den smukke havneby, og byder på solvogne, parasoller og andre faciliteter.

Lokale seværdigheder i Sóller

Man fristes til tider til at sige, at Port de Sóller og det resterende område i dalen, er ét stort udendørs udstillingsvindue af seværdigheder.

En anden seværdighed du ikke må snyde dig selv for, er den lille havn kaldet Sa Calobra, som du kan sejle til med katamaran fra Port de Sóller.

på vejen mod Deià og Valldemossa, skal du naturligvis også besøge Mallorcas mest ikoniske udsigtspunkter ved Miramar og Son Marroig.

veteran sporvogn kører mellen soller og havnepromenaden i port de soller på mallorca

APPELSINEXPRESSEN

Fra havnepromenaden i Port de Sóller afgår den gamle veteransporvogn, der kører i pendulfart mellem Port de Sóller og Sóller by. Turen tager ca. 15 minutter, hvor du kører blandt appelsin og olivenlunde i smukke landskaber gennem dalen. Og du skal selvfølgelig tage turen til Sóller, hvor der venter en særlig kulturel oplevelse i byens smukke arkitektur, de mange gallerier og restauranter.

vetrantog på mallorca der kørr mellem palma og soller

FERROCARRIL DE SÓLLER

Fra Sóllers flotte gamle togstation tager du Ferrocarril de Sóller, det gamle veterantog der flere gange dagligt kører mellem Sóller og Palma. Sæt dig godt til rette og nyd den autentiske følelse når de gamle mahognivogne knirker og bumler afsted over jernbaneskinnerne. Turen tager dig gennem nogle af Tramuntanas smukkeste landskaber og dale, hvor du virkelig får en fornemmelse af hvorfor Mallorca er så unik og værd at passe på. Ved endestationen lander du centralt i Palma, klar til at tage på sightseeing og  shopping.

Læs om veterantoget

udstilling på maritim museum i port de soller mallorca

MUSEU MARITIM DE MALLORCA

I et tidligere kapel i Port de Sóller finder du Mallorcas maritime museum, dedikeret til at udstille og fortælle om en af øens vigtigste erhverv gennem tiden. Udstillinger af både, redskaber, billeder, sammen med fortællinger om Sóllers erhvervshistorie giver dig et godt indblik i de stolte traditioner for fiskeri og søfart, og i hvor vigtig en havn Port de Sóller faktisk har været for øens økonomi.

Besøg Museu Maritim

botanisk have i soller mallorca fyldt med middelhavsblomster og planter

MUSEU BALEAR DE CIÈNCIES NATURALS

Det er umuligt ikke at blive bare en smule betaget af naturen når du er på disse kanter på Mallorca. Derfor skal du også tage en tur forbi Sóllers naturhistoriske museum og botaniske have. På museet lærer du om Tramuntanas særlige naturhistorie, palæontologi, arter mv., og i de botaniske haver kan du se og dufte dig frem mellem tusindvis af smukke og sanselige sorter.

Besøg de botaniske haver

can prunera museum for samtidskunst i soller mallorca

CA’N PRUNERA

I Sóllers gader finder du det smukke palæ, Ca’n Prunera. Palæet er udført i modernisme med smukke Art Nouveau dekorationer der pryder facaden. Indenfor i Ca’n Prunera holder Museu Modernista til, et kunstmuseum dedikeret til samtidskunst af forskellig karakter. Du får altså både storslået arkitektur og eminente udstillinger serveret i autentiske og charmerende rammer.

Besøg Can Prunera

sant bartolome kirke i soller mallorca

SANT BARTOLOMÉ

På torvet i Sóller står byens smukke sognekirke, Sant Bartolomé, med sin unikke hovedfacade. Facaden blev designet af Gaudís partner, Joan Rubio, der også stod for facaden på bankbygningen ved siden af. Når du kigger på de detaljerede værker udført i nygotisk stil henkastes du til Sagrada Familia i Barcelona.

Besøg Sant Bartolomé

Strande

Strandene i Port de Sóller

Port de Sóller har 2 strande, der omslutter havnen. Den ene kaldes Platja d’en Repic, mens den anden refereres til som blot Port.

Platja d’en Repic er godt 250 meter lang og byder på gyldent sand, mens Port er mere gruset og har flere sten. Begge strækninger har gode faciliteter, solvogne, parasoller, toiletter, brusere, livreddere mm.

Strandene er hyggelige, men ikke brede og man har tilført sand udefra for, at imødekomme interessen fra turister. Vandet er roligt og relativt lavt, så er du til en hyggelig strandtur i smukke omgivelser, men ikke behov for det store aktivitetsudbud, har Port de Sóller hvad du skal bruge.

Vejrudsigt
Spisesteder & Barer

Spisesteder i Port de Sóller

Et sofistikeret middelhavskøkken i en elegant spisesal eller på en terrasse med udsigt over bugten, kendetegner restaurationslivet i port de Sóller. Selvfølgelig kan du også finde pizza og pasta spisesteder, men da Port de Sóller primært tiltrækker et mere voksent publikum, er antallet af de typiske “turistfælder” reduceret.

Specielt fisk og skaldyrs-retter er populære, da Port de Sóller jo altid har været en fiskerby, prøv f.eks. Agapanto eller 54 Beachclub, i den sydlige del af byen, med fantastisk udsigt over hele bugten, eller Restaurant Kingfisher for suveræne fisk & skalddyrsretter. Det er en god idé, at bestille bord et par dage i forvejen, da restauranten er populær og specielt i højsæsonen.

Centralt på strandpromenaden ligger de mere mainstream restauranter, hvor du typisk vil finde et mere bar/café inspireret miljø, hvor der er fokus på det minimalistiske interiør og mondæne forhold.

Andre nævneværdige restauranter er, Es Canyis, El Teatro Latino og Don Pedro Cafe Bistro. Se alle restauranterne i Port de Sóller.

Barer & aftenliv i Port de Sóller

Port de Sóller har ikke noget rigtigt natteliv, men det vil heller ikke være hvad du søger heroppe. Langs strandpromenaden finder du naturligvis en række lækre restauranter, barer af forskellig karakter. Her vil der typisk være liv så længe der er gæster til det hver aften. Flere af disse barer arrangerer også live musik og underholdning flere gange ugentligt.

Vejrudsigt

Indkøb & shopping i Port de Sóller

Langs havnepromenaden i Port de Sóller finder du en række butikker, som tilbyder både modetøj, naturprofukter, personlig pleje og skønhedsprodukter mm. Det er hyggeligt at gå og ose i butikkerne og finde et par ting at tage med hjem til Danmark.

Når du bor i Port de Sóller, skal du helt sikkert også en tur op til selve Sóller by, hvor der venter en lang række spændende lokale butikker og et langt mere aktivt handelsliv. Butikkerne i Sóller adskiller sig faktisk en del fra andre byer, her er mange butikker der hyandler med lokal kunst og håndværk, som både tjener funktionelt og dekorativt. Samtidig finder du en række sko og tøjbutikker, hvor høj kvalitet og nyeste trends mødes.

Hver lørdag formiddag er der markedsdag i gaderne i Sóller, hvor du har mulighed for at gøre et scoop på indkøb af f.eks. lædervarer, salte, olier, tøj, smykker og håndværk.

Leder du efter friske råvarer, skal du besøger Sóllers markedsbygning, der er åben hver dag. Her kan du købe friske frugter, grøntsager, kød og fisk til billige priser. Markedsbygningen er uanset hvad et besøg værd, den ligger mellem bytorvet og det emblematiske Gran Hotel.

Marked i Sóller

Port de Sóller afholder ikke selv sit eget ugentlige marked, men frygt ej, mulighederne er lige om hjørnet.

Om lørdagen kan du tage op til Sóller og om søndagen er Valldemossa klar til at byde ind til en euforiserende stemning mellem hundredvis af handlende.

Du kan også tage turen til landferiebyen Sineu om onsdagen, hvor Mallorcas mest traditionsrige marked afholdes. Markedet i Sineu var det første på Mallorca, tilladt af Kong Jaume II i år 1300 og der handles den dag i dag stadig med husdyr på markedspladsen.

Om torsdagen løber Mallorcas største marked af stablen i læderbyen Inca, hvor du kan slentre gennem de aromatiske gader og gøre særligt gode handler på lædervarer.

Læs om samtlige lokale markeder her

Billeder

Billeder fra Sóller

Praktisk Info

Vigtige telefonnumre

  • Nationalt politi: 091
  • Nærpoliti: 092
  • Civilgarden: 062
  • Brand: 080
  • Maritime nødstilfælde: +34 900 202 202

 

Apoteker

Find et åbent apotek på Mallorca

Stort set alle byer på Mallorca har et apotek, dog varierer åbningstiderne.

For at finde et åbent apotek, eller åbningstider for et apotek, kan du klikke på linket nedenfor som tager dig til en ny side på spansk.

Når du lander på siden, vælg da ‘Mallorca’ fra listen i højre side. Ved siden af kan du nu vælge by fra en rullemenu.

Klik her for at finde et åbent apotek

 

Buslinje 203, 204, 231, 232

Klik her for at se alle busstoppesteder og ruter på linje 200 busser

Hvor ligger Port de Sóller på Mallorca?

Rejsemål og ophold i Tramuntana

Tramuntana byder på mange skønne rejsemål, både romantiske, smukke og tæt på naturen. Alle rejsemål i Tramuntana er beliggende i maleriske omgivelser, som giver jeres ophold den ekstra dimenssion der fuldender en en afslappende ferie.
Læs mere om Tramuntana

 

Andratx

Andratx er en skøn og historisk middelalderby beliggende i en grøn dal ca. 5-7 km fra Port d’Andratx. Andratx’ gamle bydel er præget af de mange enorme herregårde og befæstede bygninger, der stadig står som eksempel på hvor udsat området har været gennem tiden, og gør byen til et slags open-air museum. Ferie og ophold i Andratx skal netop nydes på herregård, i rustikke og dybt charmerende rammer, hvor der er fokus på god mad og afslappende moderne faciliteter.

 

Banyalbufar

Banyalbufar er smukt beliggende på bjergskråningerne ud til kysten på Tramuntanabjergenes vestlige side. Banyalbufar er et oplagt valg af rejsemål til jer der ønsker en fredelig base, maleriske omgivelser og lokal charme. Banyalbufar er hjemsted for nogle lækre og hyggelige lokale spisesteder, hvor maden er lavet med sjæl og lokale råvarer. Overnatningstilbuddene i Banyalbufar består af små hoteller der har til huse i historiske bygninger fra middelalderen. Læs om Banyalbufar

 

Bunyola

Bunyola ligger blot 20 minutters kørsel fra Palma, alligevel så langt væk fra alt der hedder bystøj og hektik. Bunyola er oplagt til ferie i naturskønne omgivelser, men med let adgang til mange tilbud og andre områder. I Bunyola har I mulighed for at opleve nogle af øens flotteste bygninger, komme til verdenskendt dinnershow, køre med veterantog, besøge markedet og nyde den maleriske skønne natur mens I slapper af ved poolen eller i en smuk have. Læs om Bunyola

 

Cala Sant Vicenc

Cala Sant Vicenc ligger i naturskønne næsten uberørte isolerede omgivelser på Tramuntanas nordvestlige side. Cala Sant Vicenc ligger beskyttet mellem høje dramatiske klippevægge, der holder vinde væk fra strandene og hotellernes altaner. Cala Sant vicenc ligger 10 minutters kørsel fra Pollenca og Port de pollenca, hvor der venter masser af seværdigheder, lækre spisesteder og stemningsfyldte gader. Ophold og overnatningstilbud i Cala Sant Vicenc består af lækre hoteller med havudsigt og feriehuse, oplagt til ferie med både afslapning og aktiviteter. Cala Sant Vicenc

 

Camp de Mar

Camp de Mar er beliggende i en smuk lille bugt for foden af Tramuntanabjergene på Mallorcas sydvestkyst, bestyttet mod vinde fra de høje klipper der omslutter området. Camp de Mar byder på dejlige strande, lækre hoteller og god beliggenhed tæt på vejnet og oplevelser. Golf, dykning, cykling og strandaktiviteter er populært i Camp de Mar, her er masser af tage sig til for at fuldende en perfekt ferie med sine nærmeste. Camp de Mar ligger mellem Port d’Andratx og Peguera. Læs om Camp de Mar

 

Deià

Deià er ofte betegnet som kunstnerbyen på Mallorca, grundet de mange musikere og forfattere der gennem tiden har fundet inspiration til deres værker i det maleriske område. Deià er oplagt til en romantisk ferie i smukke omgivelser, hvor der er fokus på selvforkælelse, god mad og ren afslapning. Deià byder på historiske og kulturelle seværdigheder, heriblandt Robert Graves’ husmuseum og den habsburgske ærkehertug Luigi Salvatores ikoniske Son Marroig-palæ. Læs om Deià

 

Escorca

Escorca er blandt de mest uberørte og naturlige steder i Tramuntana og på Mallorca. Escorca ligger højt i bjergene, langt fra byliv og støj, omsluttet af ren luft og natur. Escorca er et oplagt rejsemål til jer der vil nyde naturens tilbud fuldt ud, et mere oplagt rejsemål til vandreferie findes næsten ikke på Mallorca. Heroppe kan I vandre ved de blå bjergsøer, møde vilde æsler og bjerggeder samt følge vandrestier hele vejen ned til hemmelige naturstrande. I Escorca ligger også det kendte kloster, Santuari de Lluc, som er Mallorcas andet vartegn og religiøse centrum, en absolut fantastisk oplevelse, hvor der også er mulighed for at overnatte. Læs om Escorca

 

Esporles

Esporles er på mange måder et alsidigt rejsemål i Tramuntana, her er plads til alle behov og lyster. Esporles er kendt for den store turistattraktion og seværdighed, La Granja, en historisk herregård omdannet til kæmpe museum hvor I bevæger jer rundt på hele området og oplever hvordan velhavende mennesker og tjennestefolk har levet. Esporles er også kendt som et meget populært område til vandreferie og cykelferie på Mallorca, de mange snoede bjergveje og den uspolerede uberørte natur gør området perfekt til en aktiv ferie med oplevelser, udfordring og smuk natur. Læs om Esporles

 

Estellencs

Estellencs ligger blot få kilometer fra den azurblå kyst på Tramuntanas vestkyst, i maleriske omgivelser på bjergskråningerne med skøn udsigt over havet. Estellencs er en lille sød landsby, perfekt til jer der værdsætter roen og naturen. I Estellencs mærker i det ægte og autentiske landsbyliv blandt lokale, I spiser på hyggelige restauranter og barer og lader jer forføre af den naturlige charme der hersker i de stenbelagte snævre gader. Estellencs byder også på en lille naturstrand som er let at komme til, hvor I kan nyde en dukkert i det krystalklare vand og solbade helt uforstyrret. Læs om Estellencs

 

Formentor

Formentor er Tramuntanas og Mallorcas nordligste rejsemål, en eksklusiv og romantisk feriedestination for par der vil nyde tosomhed i maleriske omgivelser. Formentor byder på blot et enkelt hotel, et luksushotel hvor bla. Audrey Hepburn, Winston Churchill og Grace Kelly har elsket at komme. Formentor har en skøn uspoleret strand blot få minutter fra luksushotellet, hvor I kan bade og svømme i det klare rene vand. Formentor er desuden en voldsomt populær blandt cyklister og vandrere der nyder godt af de mange utrolige udkidspunkter og snoede bjergveje midt i naturen. Læs om Formentor

 

Fornalutx

Fornalutx er beliggende i tramuntanabjergenes mest frodige dal, hvor citron -og appelsintræer vokser vildt overalt på bjergskråningerne. Fornalutx byder på romantiske finca hoteller, fyldt med sjæl og charme, som danner ramme om et fuldtend afslappende ophold i området. I skal vælge ferie i Fornalutx hvis I vil bo i maleriske omgivelser, mærke ren bjergluft og have direkte adgang til utallige vandreruter. Fornalutx landsby byder desuden på et fint udvalg af hyggelige tapasbarer og restauranter, samt en utrolig harmonisk atmosfære i de små gader. Læs om Fornalutx

 

Galilea

Galilea er en mindre landsby beliggende i smukke omgivelser på bjergskråningerne, med udsigt over hele Mallorcas sydvestkyst. Galilea byder på en lille håndfuld lokale tapasbarer og restauranter, hvor I kan spise med de lokale i stemningsfyldte rammer. Galilea ligger, trods sin placering på bjergskråningerne, blot 20 minutters kørsel fra Palma, takket være et godt vejnet som gør det let at komme hertil. Galilea er et populært område at leje feriehus i, for her kan I nyde privatlivets fred og ikke være afhængige af at skulle noget på bestemte tidspunkter, det er ligesom selv at have et hus på Mallorca. Galilea er desuden populært blandt cyklister, golfspillere og vandrere der tgaer på eventyr i Tramuntanas smukke uberørte natur. Læs om Galilea

 

Magaluf

Magaluf er kendt som Europas største festby, med masser liv i gaderne til den lyse morgen. Magaluf har en masse lækre hoteller, nogle af dem deciderede partyhoteller med egen DJ og diskotek/natklub. Stranden i Magaluf er blandt de bedste på Mallorcas sydvestkyst, den over 1 km lange hvide sandstrand har plads til både leg, beach volley og solbadning. I Magaluf finder I masser af aktiviteter, både minigolf, gokart, badeland og forlystelser.

 

Llucalcari

Llucalcari er et perfekt bud på et rejsemål, der både skal inholde romantik, afslapning, luksus og god mad. Den lille landsby ligger direkte på bjergskråningerne med udsigt over den blå kystlinje med de smukke grønne Tramuntanabjerge i baggrunden. Llucalcari er en eksklusiv feriedestination, som har blot et enkelt hotel, et voksenhotel med SP og- Wellness og unik beliggenhed. Llucalcari ligger lige udenfor Deià i et af Tramuntanas smukkeste områder, det er ikke et tilfælde at området har stor tiltræningskraft for kunstnere. Lluccalcaris beliggenhed gør det let at komme til andre områder og byer, hvor aktiviteter og oplevelser venter en masse. Læs om Lluccalcari

 

Orient

Orient er en af Tramuntanabjergenes smukkeste dale, her er så malerisk at det kunne være en konstrueret filmscene. Orient er et rejsemål for jer, der vil være ét med naturen og samtidig have luksuriøse rammer omkring jer på hotellet. Hotellerne i den lille dal er beliggende i rustikke charmerende fincas og herregårde med moderne lækre faciliteter. Særligt Finca Son Palou er et godt valg af hotel i Orient, her kan i virkelig opleve luksus og lækker mad. Fra Orient har I let adgang til de mange bjergveje, der er kendt som et cykelparadis, desuden utallige smukke vandreruter i bjergene. Ikke langt fra Orient finder I Bunyola, en skøn landsby hvor kulturelle oplevelser og seværdigheder venter jeres besøg. Læs om Orient

 

Palmanova

Palmanova er en alsidig feriedestionation beliggende i Palmabugten for foden af Tramuntana. Palmanova er bygget til turisme og glade feriestunder med familien, og med 3 hvide rene sandstrande er det ikke så underligt at dette er et populært rejsemål for familier og par. Palmanova byder på en masse varierede spisesteder, et livligt byliv med stemningsfyldte barer samt en masse aktivitetstilbud for alle aldre. I Palmanova kan I tage i Marineland og se delfiner, badeland med vandrutsjebaner, spille minigolf og selvfølgelig masser strandaktiviteter. Palmanova finder I lækre nye hoteller i alle prisklasser, her er god mulighed for at få værelse med havudsigt og slappe af i moderne lækre rammer. Læs om Palmanova

 

Peguera

Peguera – eller Paguera – er en større badeby på Mallorcas sydvestkyst for foden af Tramuntana. Peguera er en livlig by, fyldt med butikker, restauranter og barer, dertil en lang række lækre hoteller. Peguera er populært blandt strandgæster i højsæsonen, men udenfor sæson er Peguera også populært blandt cykelryttere grundet den lækre beliggenhed tæt på vejnettet og bjergene hvor udfordringer og hårnålesving venter i massevis. Også golfspillere er vilde med Peguera, som har hele 7 golfbaner at vælge mellem indenfor 10 minutters kørsel. Læs om Peguera

 

Port d’Andratx

Port d’Andratx er den luksuriøse havneby beliggende i en smuk bugt for foden af Tramuntanabjergene, godt 5 km fra Andratx’ gamle bydel. Port d’Andratx er et romantisk og eksklusivt rejsemål, her er blot enkelte overnatningstilbud, til gengæld en intim følelse samt en masse lækre restauranter og spisesteder ved havnefronten. Port d’Andratx ligger godt placeret i forhold til vejnettet, som gør det enkelt og bekvemt at komme på eventyr samt nå de mange aktivitetstilbud i nærheden. Omkring Port d’Andratx ligger bla. en af Mallorcas smukkeste golfbaner, Golf d’Andratx, den skønne lille uberørte strand, Cala Llamp, samt Barbara Weils kunstgaller. Læs mere om ophold i den eksklusive havneby

 

Pollenças gamle bydel

Pollença ligger et par kilomter bag Port de Pollença i en smuk grøn dal omgivet af bjergtoppe. Pollença er populært rejsemål for vandrere, cykelryttere og golfspillere, der har de bedste betingelser og beliggenhed for at komme på eventyr i Tramuntanabjergene. I hjertet af Pollença finder I en masse lækre og hyggelige spisesteder og barer hvor der altid er god stemning. Pollença er en kulturel by med masser af tilbud og her er næsten altid mennesker på gaden ligemeget hvor I er i byen. Hotel i Pollença byder bla. på charmerende boutique hoteller i centrum af den gamle bydel samt agroturismo på bjergskråningerne med enestående udsigt over hele dalen eller luksus finca hotel med gourmetkøkken og wellness. Pollença er også kendt og elsket for sine mnage seværdigheder, bla. Golgata-trappen, den romerske bro, tempelridderkirken og byens museer og gallerier. Læs om Pollença

 

Port de Pollença

Port de Pollença er et populært og alsidigt rejsemål på Mallorcas nordkyst. Port de Pollença ligger i en smuk bugt mellem de to halvøer, Cap de Formentor og Aucanada, som er med til at give et malerisk og romantisk udsyn over bugten. Port de Pollença byder på et stemningsfyldt bybillede, med masser barer, restauranter og butikker der ligger side om side langs den smukke promenade. Port de Pollença har masser lækre hoteller og i alle prisklasser, flere af dem med havudsigt. Her er også det historiske Illa d’Or hotel, som flere prominente gæster har elsket gennem tiden. Port de Pollença ligger ideelt til cykling og vandring med Tramuntanabjergenes mange snoede bjergveje og uberørte natur lige om hjørnet. Men også sejlture, fisketure og dykning er populære aktiviteter i Port de Pollença. Læs om Port de Pollença

 

Portals Nous

Portals Nous er ligesom Port d’Andratx, et rejsemål forbeholdt voksne. Området er relativt nybygget, her ligger nogle af de lækreste og mest luksuriøse hoteller i Palmabugten, hvor I er sikre på romantik, afslapning og selvforkælelse, prøv bla. det splinternye Portals Hills Boutique Hotel eller designhotellet Grand Portals Nous. I den lille havneby finder I desuden en håndfuld lækre restauranter, heriblandt et par michellin-restauranter. Læs om ophold og luksushotel i Portals Nous

 

Sant Elm

Sant Elm er en charmerende lille havneby, der delvist stadig lever af fiskeri. Sant Elm ligger isoleret for foden af Tramuntana, i Mallorcas mest sydvestlige hjørne. Sant Elm er et oplagt valg til jer der søger et både smukt og roligt rejsemål, men ikke vil undvære restauranter, butikker og andre bekvemmeligheder i nærheden. Sant Elm er godt til småbørnsfamilier og par, der ønsker afslapning, god mad og romantisk solnedgang. Læs om ophold i Sant Elm

 

Santa Ponça

Santa Ponça er en alsidig og relativt nyudviklet feriedestination beliggende på Mallorcas dejlige sydvestkyst. Santa Ponça byder på et væld af aktiviteter for hele familien, både dykning, golf, sejlture, badeland, gokarting, tovbaner, wellness og selvfølgelig strande. Santa Ponças mange nye hoteller beliggende på klipperne over bugten gør området ekstra lækkert, her er udsigt fra stort set alle altaner. Læs mere om ophold og overnatningstilbud i Santa Ponça

 

Sóller

Sóller er det oplagte valg til en ferie med aktiviteter, udflugter, afslapning og kulturelle oplevelser. Sóller ligger i Mallorcas mest frodige område, dybt i Tramuntanabjergene, omgivet af oliven, citron -og appelsintræer, som skaber et helt særlig atmosfære og sanselig luft. I hjertet af Sóller finder I en række lækre og hyggelige spisesteder, en samling imponerende seværdigheder samt nogle romantiske hoteller der med garanti vil fuldende en skøn ferie. Læs mere om ophold i Sóller

 

Valldemossa

Valldemossa er en af Tramuntanas mest charmerende landsbyer, fyldt med historiske bygninger og stemningsfyldte gader. Valldemossa er smukt beliggende på flere plateau på bjergskråningerne, hvorfra I kan nyde en betagende og malerisk udsigt over den grønne dal. Valldemossa byder på en masse hyggelige spisesteder og overnatningstilbud i skønne rolige rammer med direkte kontakt til naturen. Læs om ophold og movernatningstilbud i Valldemossa

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?