Port de Sóller rejseguide og overnatningstilbud

Port de Sóller er en charmerende og malerisk kystby på Mallorcas vestkyst, for foden af de enorme UNESCO-beskyttede Tramuntana-bjerge. Området har en traditionel rustik og autentisk følelse, med en venlig og imødekommende atmosfære, der med sikkerhed vil vinde dit hjerte.

Bag stranden ligger en charmerende promenade, hvor også den berømte veteransporvogn kører fra. Promenaden er beklædt med cafeer, populære hele dagen lang blandt både lokale og turister, der nyder forfriskninger og den idylliske udsigt over bugten.

Bedste overnatningstilbud i Port de Sóller

Indkvartering i Port de Sóller

Du tilbydes enestående udsigt over den maleriske havneby, dens strande, promenaden med den lille sporvogn og de grønne klippevægge der beskytter bugten.

Du har et væld af muligheder for indkvartering i Port de Sóller, både fincas, ferielejlighed, villa og lækre hoteller.

Port de Sóller er ikke en udpræget børnefamilie-destination, men tiltrækker i langt højere grad par der søger romantisk feriebase i smukke omgivelser.Booking.com

Ophold agroturismo i Port de Sóller i Tramuntana bjergene paa Mallorca med udsigt

Agroturismo Muleta de Ca S’hereu ****

Et af yndlingsstederne i forhold til indkvartering og ophold i Port de Sóller, er denne dejlige og romantiske agroturismo beliggende med storslået udsigt over Tramuntana-bjergene og Sóller-bugten. Agroturismoen dyrker oliven som vokser på træerne i de enorme plantager omkring fincaen, og i en af de tilhørende bygninger kan I desuden nyde den velbevarede gamle olivenpresse. Et ophold på denne agroturismo er oplagt for jer, der elsker naturen, autenticiteten, charmen og naturen på Mallorca. Herfra kan I påbegynde et utal af emblematiske og sanselige vandreture rundt i det uspolerede bjergterræn og vende hjem til et lækkert traditionelt mallorcinsk køkken og afslappende faciliteter.

Bedste tilbud fundet her

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaSammenlign overnatningstilbud paa Mallorcafind hoteller paa Mallorca

Hotel ved havnen og havnepromenaden i Port de Sóller, Mallorca

Hotel Espléndido ****

Bo på første parket ud til havnen, stranden og bugten i Port de Sóller, på det autentiske og dejlige Hotel Espléndido, der ligger direkte på havnepromenaden blandt restauranter, barer og butikker. Langt de fleste af hotellets rummelige værelser tilbyder balkon med havudsigt, som om aftenen er et særligt smukt syn, når den varme orange sol kaster sine sidste stråler over Sóller-bugten og danner en symfoni af smukke farver der kommer til live med havets glitrende overflade.

Bedste tilbud fundet her

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaSammenlign overnatningstilbud paa Mallorca

ophold romantisk lille boutique hotel med havudsigt ved havnen i Port de Sóller, Mallorca

Hotel Boutique Minister ****

Nyd et romantisk ophold på det lille og nyrenoverede Hotel Boutique Minister, som ligger direkte ned til den ene af Port de Sóllers to strande. Hotellet ligger i den mere rolige ende af Port de Sóller, dog i kort gåafstand til byens mange butikker og restaurantionstilbud, men en perfekt base til afslapning. Hotellet tilbyder en række dejlige services og afslappende faciliteter, bla. madpakker til vandreturen samt spa -og wellnesscenter, som er med til at fuldende et skønt ophold i Port de Sóller.

Bedste tilbud fundet her

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaSammenlign overnatningstilbud paa Mallorcafind hoteller paa Mallorca

Aktiviteter omkring Port de Sóller

Aktiviteter og sport omkring Port de Sóller

Port de Sóller er oplagt for dig med friske ben, dig der vil på eventyr og dig der sætter pris på de små og gode ting i livet.

Aktiv ferie i Port de Sóller byder på sejlads, vandring, hiking, mountainbiking, cykling, dykning, golf, tennes og meget mere. Dine muligheder i den lille havneby er lige så mange som bjergene er høje.

De fleste af hotellerne i Port de Sóller tilbyder kort over de forskellige anlagte vandreruter rundt i de smukke Tramuntana-bjerge, ligesom de tilbyder at pakke lækre frokost madpakker til vandreturene for jer.

Rundt i de UNESCO beskyttede Tramuntana-bjerge, kan I glæde jer til storslåede udsigtspunkter, uspoleret sanselig natur, frugtplantager samt mødet med lokalkulturen i de charmerende landsbyer og lokalsamfund.

Lokale seværdigheder i Sóller

Man fristes til tider til at sige, at Port de Sóller og det resterende område i dalen, er ét stort udendørs udstillingsvindue af seværdigheder.

De idylleriske rammer, gør det attraktivt at udforske hele området og dets mange tilbud, enten på vandreture, på cykelturen eller bare med din bil.

For at komme til Sóller, tager du det berømte veterantog fra strandpromenaden, som kører dig til centrum af Sóller på under et kvarter, gennem de utallige smukke frugtplantager.

En anden seværdighed du ikke må snyde dig selv for, er den lille havn kaldet Sa Calobra, som du kan sejle til med katamaran fra Port de Sóller.

på vejen mod Deià og Valldemossa, skal du naturligvis også besøge Mallorcas mest ikoniske udsigtspunkter ved Miramar og Son Marroig.

Strandene i Port de Sóller

Port de Sóller har 2 strande, der omslutter havnen. Den ene kaldes Platja d’en Repic, mens den anden refereres til som blot Port.

Platja d’en Repic er godt 250 meter lang og byder på gyldent sand, mens Port er mere gruset og har flere sten. Begge strækninger har gode faciliteter, solvogne, parasoller, toiletter, brusere, livreddere mm.

Strandene er hyggelige, men ikke brede og man har tilført sand udefra for, at imødekomme interessen fra turister. Vandet er roligt og relativt lavt, så er du til en hyggelig strandtur i smukke omgivelser, men ikke behov for det store aktivitetsudbud, har Port de Sóller hvad du skal bruge.

Restauranter & madkultur i Port de Sóller

Et sofistikeret middelhavskøkken i en elegant spisesal eller på en terrasse med udsigt over bugten, kendetegner restaurationslivet i port de Sóller. Selvfølgelig kan du også finde pizza og pasta spisesteder, men da Port de Sóller primært tiltrækker et mere voksent publikum, er antallet af de typiske “turistfælder” reduceret.

Specielt fisk og skaldyrs-retter er populære, da Port de Sóller jo altid har været en fiskerby, prøv f.eks. Agapanto eller 54 Beachclub, i den sydlige del af byen, med fantastisk udsigt over hele bugten, eller Restaurant Kingfisher for suveræne fisk & skalddyrsretter. Det er en god idé, at bestille bord et par dage i forvejen, da restauranten er populær og specielt i højsæsonen.

Centralt på strandpromenaden ligger de mere mainstream restauranter, hvor du typisk vil finde et mere bar/café inspireret miljø, hvor der er fokus på det minimalistiske interiør og mondæne forhold.

Andre nævneværdige restauranter er, Es Canyis, El Teatro Latino og Don Pedro Cafe Bistro. Se alle restauranterne i Port de Sóller.

Du kan læse anmeldelser på Tripadvisor her

Indkøb & shopping i Port de Sóller

Langs havnepromenaden i Port de Sóller finder du en række butikker, som tilbyder både modetøj, naturprofukter, personlig pleje og skønhedsprodukter mm. Det er hyggeligt at gå og ose i butikkerne og finde et par ting at tage med hjem til Danmark.

Når du bor i Port de Sóller, skal du helt sikkert også en tur op til selve Sóller by, hvor der venter en lang række spændende lokale butikker og et langt mere aktivt handelsliv. Butikkerne i Sóller adskiller sig faktisk en del fra andre byer, her er mange butikker der hyandler med lokal kunst og håndværk, som både tjener funktionelt og dekorativt. Samtidig finder du en række sko og tøjbutikker, hvor høj kvalitet og nyeste trends mødes.

Hver lørdag formiddag er der markedsdag i gaderne i Sóller, hvor du har mulighed for at gøre et scoop på indkøb af f.eks. lædervarer, salte, olier, tøj, smykker og håndværk.

Leder du efter friske råvarer, skal du besøger Sóllers markedsbygning, der er åben hver dag. Her kan du købe friske frugter, grøntsager, kød og fisk til billige priser. Markedsbygningen er uanset hvad et besøg værd, den ligger mellem bytorvet og det emblematiske Gran Hotel.

Marked Port de Sóller

Port de Sóller afholder ikke selv sit eget ugentlige marked, men frygt ej, mulighederne er lige om hjørnet.

Om lørdagen kan du tage op til Sóller og om søndagen er Valldemossa klar til at byde ind til en euforiserende stemning mellem hundredvis af handlende.

Du kan også tage turen til landferiebyen Sineu om onsdagen, hvor Mallorcas mest traditionsrige marked afholdes. Markedet i Sineu var det første på Mallorca, tilladt af Kong Jaume II i år 1300 og der handles den dag i dag stadig med husdyr på markedspladsen.

Om torsdagen løber Mallorcas største marked af stablen i læderbyen Inca, hvor du kan slentre gennem de aromatiske gader og gøre særligt gode handler på lædervarer.

Læs om samtlige lokale markeder her

Barer & aftenliv i Port de Sóller

Port de Sóller har ikke noget rigtigt natteliv, men det vil heller ikke være hvad du søger heroppe. Langs strandpromenaden finder du naturligvis en række lækre restauranter, barer af forskellig karakter. Her vil der typisk være liv så længe der er gæster til det hver aften. Flere af disse barer arrangerer også live musik og underholdning flere gange ugentligt.

Hvor ligger Port de Sóller på Mallorca?

Rejsemål og ophold i Tramuntana

Tramuntana byder på mange skønne rejsemål, både romantiske, smukke og tæt på naturen. Alle rejsemål i Tramuntana er beliggende i maleriske omgivelser, som giver jeres ophold den ekstra dimenssion der fuldender en en afslappende ferie.
Læs mere om Tramuntana

 

Ferie i Andratx i Tramuntana på MallorcaAndratx

Andratx er en skøn og historisk middelalderby beliggende i en grøn dal ca. 5-7 km fra Port d’Andratx. Andratx’ gamle bydel er præget af de mange enorme herregårde og befæstede bygninger, der stadig står som eksempel på hvor udsat området har været gennem tiden, og gør byen til et slags open-air museum. Ferie og ophold i Andratx skal netop nydes på herregård, i rustikke og dybt charmerende rammer, hvor der er fokus på god mad og afslappende moderne faciliteter.

 

Ophold i Banyalbufar Tramuntana MallorcaBanyalbufar

Banyalbufar er smukt beliggende på bjergskråningerne ud til kysten på Tramuntanabjergenes vestlige side. Banyalbufar er et oplagt valg af rejsemål til jer der ønsker en fredelig base, maleriske omgivelser og lokal charme. Banyalbufar er hjemsted for nogle lækre og hyggelige lokale spisesteder, hvor maden er lavet med sjæl og lokale råvarer. Overnatningstilbuddene i Banyalbufar består af små hoteller der har til huse i historiske bygninger fra middelalderen. Læs om Banyalbufar

Bunyola er et rejsemål i TramuntanaBunyola

Bunyola ligger blot 20 minutters kørsel fra Palma, alligevel så langt væk fra alt der hedder bystøj og hektik. Bunyola er oplagt til ferie i naturskønne omgivelser, men med let adgang til mange tilbud og andre områder. I Bunyola har I mulighed for at opleve nogle af øens flotteste bygninger, komme til verdenskendt dinnershow, køre med veterantog, besøge markedet og nyde den maleriske skønne natur mens I slapper af ved poolen eller i en smuk have. Læs om Bunyola

 

rejse til Cala Sant Vicenç i TramuntanaCala Sant Vicenc

Cala Sant Vicenc ligger i naturskønne næsten uberørte isolerede omgivelser på Tramuntanas nordvestlige side. Cala Sant Vicenc ligger beskyttet mellem høje dramatiske klippevægge, der holder vinde væk fra strandene og hotellernes altaner. Cala Sant vicenc ligger 10 minutters kørsel fra Pollenca og Port de pollenca, hvor der venter masser af seværdigheder, lækre spisesteder og stemningsfyldte gader. Ophold og overnatningstilbud i Cala Sant Vicenc består af lækre hoteller med havudsigt og feriehuse, oplagt til ferie med både afslapning og aktiviteter. Cala Sant Vicenc

 

Camp de Mar i TramuntanaCamp de Mar

Camp de Mar er beliggende i en smuk lille bugt for foden af Tramuntanabjergene på Mallorcas sydvestkyst, bestyttet mod vinde fra de høje klipper der omslutter området. Camp de Mar byder på dejlige strande, lækre hoteller og god beliggenhed tæt på vejnet og oplevelser. Golf, dykning, cykling og strandaktiviteter er populært i Camp de Mar, her er masser af tage sig til for at fuldende en perfekt ferie med sine nærmeste. Camp de Mar ligger mellem Port d’Andratx og Peguera. Læs om Camp de Mar

 

Romantisk ophold i Deià i TramuntanaDeià

Deià er ofte betegnet som kunstnerbyen på Mallorca, grundet de mange musikere og forfattere der gennem tiden har fundet inspiration til deres værker i det maleriske område. Deià er oplagt til en romantisk ferie i smukke omgivelser, hvor der er fokus på selvforkælelse, god mad og ren afslapning. Deià byder på historiske og kulturelle seværdigheder, heriblandt Robert Graves’ husmuseum og den habsburgske ærkehertug Luigi Salvatores ikoniske Son Marroig-palæ. Læs om Deià

 

 

Escorca og Lluc i TramuntanabjergeneEscorca

Escorca er blandt de mest uberørte og naturlige steder i Tramuntana og på Mallorca. Escorca ligger højt i bjergene, langt fra byliv og støj, omsluttet af ren luft og natur. Escorca er et oplagt rejsemål til jer der vil nyde naturens tilbud fuldt ud, et mere oplagt rejsemål til vandreferie findes næsten ikke på Mallorca. Heroppe kan I vandre ved de blå bjergsøer, møde vilde æsler og bjerggeder samt følge vandrestier hele vejen ned til hemmelige naturstrande. I Escorca ligger også det kendte kloster, Santuari de Lluc, som er Mallorcas andet vartegn og religiøse centrum, en absolut fantastisk oplevelse, hvor der også er mulighed for at overnatte. Læs om Escorca

 

 

Esporles er et smukt område i TramuntanaEsporles

Esporles er på mange måder et alsidigt rejsemål i Tramuntana, her er plads til alle behov og lyster. Esporles er kendt for den store turistattraktion og seværdighed, La Granja, en historisk herregård omdannet til kæmpe museum hvor I bevæger jer rundt på hele området og oplever hvordan velhavende mennesker og tjennestefolk har levet. Esporles er også kendt som et meget populært område til vandreferie og cykelferie på Mallorca, de mange snoede bjergveje og den uspolerede uberørte natur gør området perfekt til en aktiv ferie med oplevelser, udfordring og smuk natur. Læs om Esporles

 

Cala Estellencs strand i TramuntanaEstellencs

Estellencs ligger blot få kilometer fra den azurblå kyst på Tramuntanas vestkyst, i maleriske omgivelser på bjergskråningerne med skøn udsigt over havet. Estellencs er en lille sød landsby, perfekt til jer der værdsætter roen og naturen. I Estellencs mærker i det ægte og autentiske landsbyliv blandt lokale, I spiser på hyggelige restauranter og barer og lader jer forføre af den naturlige charme der hersker i de stenbelagte snævre gader. Estellencs byder også på en lille naturstrand som er let at komme til, hvor I kan nyde en dukkert i det krystalklare vand og solbade helt uforstyrret. Læs om Estellencs

 

Formentor i Tramuntana bjergeneFormentor

Formentor er Tramuntanas og Mallorcas nordligste rejsemål, en eksklusiv og romantisk feriedestination for par der vil nyde tosomhed i maleriske omgivelser. Formentor byder på blot et enkelt hotel, et luksushotel hvor bla. Audrey Hepburn, Winston Churchill og Grace Kelly har elsket at komme. Formentor har en skøn uspoleret strand blot få minutter fra luksushotellet, hvor I kan bade og svømme i det klare rene vand. Formentor er desuden en voldsomt populær blandt cyklister og vandrere der nyder godt af de mange utrolige udkidspunkter og snoede bjergveje midt i naturen. Læs om Formentor

 

Fornalutx er en smuk by i TramuntanaFornalutx

Fornalutx er beliggende i tramuntanabjergenes mest frodige dal, hvor citron -og appelsintræer vokser vildt overalt på bjergskråningerne. Fornalutx byder på romantiske finca hoteller, fyldt med sjæl og charme, som danner ramme om et fuldtend afslappende ophold i området. I skal vælge ferie i Fornalutx hvis I vil bo i maleriske omgivelser, mærke ren bjergluft og have direkte adgang til utallige vandreruter. Fornalutx landsby byder desuden på et fint udvalg af hyggelige tapasbarer og restauranter, samt en utrolig harmonisk atmosfære i de små gader. Læs om Fornalutx

 

Galilea er en by på bjergskråningerne af TramuntanaGalilea

Galilea er en mindre landsby beliggende i smukke omgivelser på bjergskråningerne, med udsigt over hele Mallorcas sydvestkyst. Galilea byder på en lille håndfuld lokale tapasbarer og restauranter, hvor I kan spise med de lokale i stemningsfyldte rammer. Galilea ligger, trods sin placering på bjergskråningerne, blot 20 minutters kørsel fra Palma, takket være et godt vejnet som gør det let at komme hertil. Galilea er et populært område at leje feriehus i, for her kan I nyde privatlivets fred og ikke være afhængige af at skulle noget på bestemte tidspunkter, det er ligesom selv at have et hus på Mallorca. Galilea er desuden populært blandt cyklister, golfspillere og vandrere der tgaer på eventyr i Tramuntanas smukke uberørte natur. Læs om Galilea

 

Magaluf i Tramuntana på MallorcaMagaluf

Magaluf er kendt som Europas største festby, med masser liv i gaderne til den lyse morgen. Magaluf har en masse lækre hoteller, nogle af dem deciderede partyhoteller med egen DJ og diskotek/natklub. Stranden i Magaluf er blandt de bedste på Mallorcas sydvestkyst, den over 1 km lange hvide sandstrand har plads til både leg, beach volley og solbadning. I Magaluf finder I masser af aktiviteter, både minigolf, gokart, badeland og forlystelser.

 

 

Hotel med havudsigt i Llucalcari i TramuntanaLlucalcari

Llucalcari er et perfekt bud på et rejsemål, der både skal inholde romantik, afslapning, luksus og god mad. Den lille landsby ligger direkte på bjergskråningerne med udsigt over den blå kystlinje med de smukke grønne Tramuntanabjerge i baggrunden. Llucalcari er en eksklusiv feriedestination, som har blot et enkelt hotel, et voksenhotel med SP og- Wellness og unik beliggenhed. Llucalcari ligger lige udenfor Deià i et af Tramuntanas smukkeste områder, det er ikke et tilfælde at området har stor tiltræningskraft for kunstnere. Lluccalcaris beliggenhed gør det let at komme til andre områder og byer, hvor aktiviteter og oplevelser venter en masse. Læs om Lluccalcari

 

Hotel i Orient, TramuntanaOrient

Orient er en af Tramuntanabjergenes smukkeste dale, her er så malerisk at det kunne være en konstrueret filmscene. Orient er et rejsemål for jer, der vil være ét med naturen og samtidig have luksuriøse rammer omkring jer på hotellet. Hotellerne i den lille dal er beliggende i rustikke charmerende fincas og herregårde med moderne lækre faciliteter. Særligt Finca Son Palou er et godt valg af hotel i Orient, her kan i virkelig opleve luksus og lækker mad. Fra Orient har I let adgang til de mange bjergveje, der er kendt som et cykelparadis, desuden utallige smukke vandreruter i bjergene. Ikke langt fra Orient finder I Bunyola, en skøn landsby hvor kulturelle oplevelser og seværdigheder venter jeres besøg. Læs om Orient

 

 

Palmanova strand i Tramuntanaregionen på MallorcaPalmanova

Palmanova er en alsidig feriedestionation beliggende i Palmabugten for foden af Tramuntana. Palmanova er bygget til turisme og glade feriestunder med familien, og med 3 hvide rene sandstrande er det ikke så underligt at dette er et populært rejsemål for familier og par. Palmanova byder på en masse varierede spisesteder, et livligt byliv med stemningsfyldte barer samt en masse aktivitetstilbud for alle aldre. I Palmanova kan I tage i Marineland og se delfiner, badeland med vandrutsjebaner, spille minigolf og selvfølgelig masser strandaktiviteter. Palmanova finder I lækre nye hoteller i alle prisklasser, her er god mulighed for at få værelse med havudsigt og slappe af i moderne lækre rammer. Læs om Palmanova

 

Peguera er et dejligt rejsemål i Tramuntana på MallorcaPeguera

Peguera – eller Paguera – er en større badeby på Mallorcas sydvestkyst for foden af Tramuntana. Peguera er en livlig by, fyldt med butikker, restauranter og barer, dertil en lang række lækre hoteller. Peguera er populært blandt strandgæster i højsæsonen, men udenfor sæson er Peguera også populært blandt cykelryttere grundet den lækre beliggenhed tæt på vejnettet og bjergene hvor udfordringer og hårnålesving venter i massevis. Også golfspillere er vilde med Peguera, som har hele 7 golfbaner at vælge mellem indenfor 10 minutters kørsel. Læs om Peguera

 

Rejse til Port Andratx i TramuntanaPort d’Andratx

Port d’Andratx er den luksuriøse havneby beliggende i en smuk bugt for foden af Tramuntanabjergene, godt 5 km fra Andratx’ gamle bydel. Port d’Andratx er et romantisk og eksklusivt rejsemål, her er blot enkelte overnatningstilbud, til gengæld en intim følelse samt en masse lækre restauranter og spisesteder ved havnefronten. Port d’Andratx ligger godt placeret i forhold til vejnettet, som gør det enkelt og bekvemt at komme på eventyr samt nå de mange aktivitetstilbud i nærheden. Omkring Port d’Andratx ligger bla. en af Mallorcas smukkeste golfbaner, Golf d’Andratx, den skønne lille uberørte strand, Cala Llamp, samt Barbara Weils kunstgaller. Læs mere om ophold i den eksklusive havneby

 

Ferie i Pollença i TramuntanaPollenças gamle bydel

Pollença ligger et par kilomter bag Port de Pollença i en smuk grøn dal omgivet af bjergtoppe. Pollença er populært rejsemål for vandrere, cykelryttere og golfspillere, der har de bedste betingelser og beliggenhed for at komme på eventyr i Tramuntanabjergene. I hjertet af Pollença finder I en masse lækre og hyggelige spisesteder og barer hvor der altid er god stemning. Pollença er en kulturel by med masser af tilbud og her er næsten altid mennesker på gaden ligemeget hvor I er i byen. Hotel i Pollença byder bla. på charmerende boutique hoteller i centrum af den gamle bydel samt agroturismo på bjergskråningerne med enestående udsigt over hele dalen eller luksus finca hotel med gourmetkøkken og wellness. Pollença er også kendt og elsket for sine mnage seværdigheder, bla. Golgata-trappen, den romerske bro, tempelridderkirken og byens museer og gallerier. Læs om Pollença

Port de Pollença i TramuntanabjergenePort de Pollença

Port de Pollença er et populært og alsidigt rejsemål på Mallorcas nordkyst. Port de Pollença ligger i en smuk bugt mellem de to halvøer, Cap de Formentor og Aucanada, som er med til at give et malerisk og romantisk udsyn over bugten. Port de Pollença byder på et stemningsfyldt bybillede, med masser barer, restauranter og butikker der ligger side om side langs den smukke promenade. Port de Pollença har masser lækre hoteller og i alle prisklasser, flere af dem med havudsigt. Her er også det historiske Illa d’Or hotel, som flere prominente gæster har elsket gennem tiden. Port de Pollença ligger ideelt til cykling og vandring med Tramuntanabjergenes mange snoede bjergveje og uberørte natur lige om hjørnet. Men også sejlture, fisketure og dykning er populære aktiviteter i Port de Pollença. Læs om Port de Pollença

 

Luksusophold i Portals Nous i Tramuntana tæt på PalmaPortals Nous

Portals Nous er ligesom Port d’Andratx, et rejsemål forbeholdt voksne. Området er relativt nybygget, her ligger nogle af de lækreste og mest luksuriøse hoteller i Palmabugten, hvor I er sikre på romantik, afslapning og selvforkælelse, prøv bla. det splinternye Portals Hills Boutique Hotel eller designhotellet Grand Portals Nous. I den lille havneby finder I desuden en håndfuld lækre restauranter, heriblandt et par michellin-restauranter. Læs om ophold og luksushotel i Portals Nous

 

Sant Elm er en charmerende lille havneby i TramuntanaSant Elm

Sant Elm er en charmerende lille havneby, der delvist stadig lever af fiskeri. Sant Elm ligger isoleret for foden af Tramuntana, i Mallorcas mest sydvestlige hjørne. Sant Elm er et oplagt valg til jer der søger et både smukt og roligt rejsemål, men ikke vil undvære restauranter, butikker og andre bekvemmeligheder i nærheden. Sant Elm er godt til småbørnsfamilier og par, der ønsker afslapning, god mad og romantisk solnedgang. Læs om ophold i Sant Elm

 

hoteller i Santa Ponça i TramuntanaregionenSanta Ponça

Santa Ponça er en alsidig og relativt nyudviklet feriedestination beliggende på Mallorcas dejlige sydvestkyst. Santa Ponça byder på et væld af aktiviteter for hele familien, både dykning, golf, sejlture, badeland, gokarting, tovbaner, wellness og selvfølgelig strande. Santa Ponças mange nye hoteller beliggende på klipperne over bugten gør området ekstra lækkert, her er udsigt fra stort set alle altaner. Læs mere om ophold og overnatningstilbud i Santa Ponça

 

Ferie i Sóller i TramuntanaSóller

Sóller er det oplagte valg til en ferie med aktiviteter, udflugter, afslapning og kulturelle oplevelser. Sóller ligger i Mallorcas mest frodige område, dybt i Tramuntanabjergene, omgivet af oliven, citron -og appelsintræer, som skaber et helt særlig atmosfære og sanselig luft. I hjertet af Sóller finder I en række lækre og hyggelige spisesteder, en samling imponerende seværdigheder samt nogle romantiske hoteller der med garanti vil fuldende en skøn ferie. Læs mere om ophold i Sóller

 

Ophold i Valldemossa i TramuntanaValldemossa

Valldemossa er en af Tramuntanas mest charmerende landsbyer, fyldt med historiske bygninger og stemningsfyldte gader. Valldemossa er smukt beliggende på flere plateau på bjergskråningerne, hvorfra I kan nyde en betagende og malerisk udsigt over den grønne dal. Valldemossa byder på en masse hyggelige spisesteder og overnatningstilbud i skønne rolige rammer med direkte kontakt til naturen. Læs om ophold og movernatningstilbud i Valldemossa

Vejrudsigten for Port de Sóller

SÓLLER Vejrudsigt

 

Læs mere om vejret og vandtemperaturer

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?