Port de Sóller rejseguide og overnatningstilbud

Port de Sóller er en charmerende og malerisk kystby på Mallorcas vestkyst, for foden af de enorme UNESCO-beskyttede Tramuntana-bjerge. Området har en traditionel rustik og autentisk følelse, med en venlig og imødekommende atmosfære, der med sikkerhed vil vinde dit hjerte.

Bag stranden ligger en charmerende promenade, hvor også den berømte veteransporvogn kører fra. Promenaden er beklædt med cafeer, populære hele dagen lang blandt både lokale og turister, der nyder forfriskninger og den idylliske udsigt over bugten.

Bedste overnatningstilbud i Port de Sóller

Indkvartering i Port de Sóller

Du tilbydes enestående udsigt over den maleriske havneby, dens strande, promenaden med den lille sporvogn og de grønne klippevægge der beskytter bugten.

Du har et væld af muligheder for indkvartering i Port de Sóller, både fincas, ferielejlighed, villa og lækre hoteller.

Port de Sóller er ikke en udpræget børnefamilie-destination, men tiltrækker i langt højere grad par der søger romantisk feriebase i smukke omgivelser.Booking.com

Ophold agroturismo i Port de Sóller i Tramuntana bjergene paa Mallorca med udsigt

Agroturismo Muleta de Ca S’hereu ****

Et af yndlingsstederne i forhold til indkvartering og ophold i Port de Sóller, er denne dejlige og romantiske agroturismo beliggende med storslået udsigt over Tramuntana-bjergene og Sóller-bugten. Agroturismoen dyrker oliven som vokser på træerne i de enorme plantager omkring fincaen, og i en af de tilhørende bygninger kan I desuden nyde den velbevarede gamle olivenpresse. Et ophold på denne agroturismo er oplagt for jer, der elsker naturen, autenticiteten, charmen og naturen på Mallorca. Herfra kan I påbegynde et utal af emblematiske og sanselige vandreture rundt i det uspolerede bjergterræn og vende hjem til et lækkert traditionelt mallorcinsk køkken og afslappende faciliteter.

Bedste tilbud fundet her

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaSammenlign overnatningstilbud paa Mallorcafind hoteller paa Mallorca

Hotel ved havnen og havnepromenaden i Port de Sóller, Mallorca

Hotel Espléndido ****

Bo på første parket ud til havnen, stranden og bugten i Port de Sóller, på det autentiske og dejlige Hotel Espléndido, der ligger direkte på havnepromenaden blandt restauranter, barer og butikker. Langt de fleste af hotellets rummelige værelser tilbyder balkon med havudsigt, som om aftenen er et særligt smukt syn, når den varme orange sol kaster sine sidste stråler over Sóller-bugten og danner en symfoni af smukke farver der kommer til live med havets glitrende overflade.

Bedste tilbud fundet her

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaSammenlign overnatningstilbud paa MallorcaHotelovernatning paa Mallorca tilbud

ophold romantisk lille boutique hotel med havudsigt ved havnen i Port de Sóller, Mallorca

Hotel Boutique Minister ****

Nyd et romantisk ophold på det lille og nyrenoverede Hotel Boutique Minister, som ligger direkte ned til den ene af Port de Sóllers to strande. Hotellet ligger i den mere rolige ende af Port de Sóller, dog i kort gåafstand til byens mange butikker og restaurantionstilbud, men en perfekt base til afslapning. Hotellet tilbyder en række dejlige services og afslappende faciliteter, bla. madpakker til vandreturen samt spa -og wellnesscenter, som er med til at fuldende et skønt ophold i Port de Sóller.

Bedste tilbud fundet her

sammenlign-priser-bedste-hoteller-paa-mallorcaSammenlign overnatningstilbud paa MallorcaHotelovernatning paa Mallorca tilbudfind hoteller paa Mallorca

Billigste flyrejser til Port de Sóller

Mallorca Oplevelser samarbejder med Travellink.dk om at finde billigste flybilletter og rejser med fly til Port de Sóller. Find billige afgange fra både København og Billund og spar mange hundrede kroner på pladser og bagage.

find de billigste fly til palma de mallorca her

Seværdighederne omkring Port de Sóller

Man fristes til tider til at sige, at Port de Sóller og det resterende område i dalen, er ét stort udendørs udstillingsvindue af seværdigheder.

De idylleriske rammer, gør det attraktivt at udforske hele området og dets mange tilbud, enten på vandreture, på cykelturen eller bare med din bil.

For at komme til Sóller, tager du det berømte veterantog fra strandpromenaden, som kører dig til centrum af Sóller på under et kvarter, gennem de utallige smukke frugtplantager.

En anden seværdighed du ikke må snyde dig selv for, er den lille havn kaldet Sa Calobra, som du kan sejle til med katamaran fra Port de Sóller.

på vejen mod Deià og Valldemossa, skal du naturligvis også besøge Mallorcas mest ikoniske udsigtspunkter ved Miramar og Son Marroig.

lluc kloster mallorca er en spædnedne og vigtig seværdighed+
hemmelige strande mallorca sa calobra smuk natur+
Udsigt over pollenca og port de pollenca fra bjerget puig de maria+
deia ferie mallorcas bjerge+
robert graves hus museum deia mallorca besøg+

Aktiviteter og sport omkring Port de Sóller

Port de Sóller er oplagt for dig med friske ben, dig der vil på eventyr og dig der sætter pris på de små og gode ting i livet.

Aktiv ferie i Port de Sóller byder på sejlads, vandring, hiking, mountainbiking, cykling, dykning, golf, tennes og meget mere. Dine muligheder i den lille havneby er lige så mange som bjergene er høje.

De fleste af hotellerne i Port de Sóller tilbyder kort over de forskellige anlagte vandreruter rundt i de smukke Tramuntana-bjerge, ligesom de tilbyder at pakke lækre frokost madpakker til vandreturene for jer.

Rundt i de UNESCO beskyttede Tramuntana-bjerge, kan I glæde jer til storslåede udsigtspunkter, uspoleret sanselig natur, frugtplantager samt mødet med lokalkulturen i de charmerende landsbyer og lokalsamfund.

Privat rundvisning i Tramuntana mellem Valldemossa og Soller

Privat rundvisning i Serra de Tramuntana, Valldemossa og Sóller

Gør dig klar til et sanseligt eventyr, hvor du på klods hold får lov at udforske Tramuntanas uberørte natur og charmerende bjerglandsbyer. Med en professionel privat guide, kommer I rundt i de hemmelige kroge af de UNESCO beskyttede bjerge og oplever alt det der gør Mallorca så unik.

Dagen starter med afhentning på hotellet, hvorfra I transporteres til Valldemossa hvor turen begynder. Her kommer I rundt i de charmerende stengader, ser det berømte karteuserkloster, det royale palads, det gamle vaskehus og udkigspunkterne over dalen.

Efter Valldemossa går turen ud til kystlinjen, hvor bla. den ikoniske klippe Sa Na Foradada ses, samt et besøg på Son Marroig og dens berømte marmorpavilion.

Dagen ender i Port de Sóllers historiske havn, hvor I kan indånde den magiske atmosfære langs den smukke promenade. Her kan I også opleve den berømte orange sporvogn der kører mellem Port de Sóller og Sóller, smage på de verdenskendte lokale appelsiner og snuppe en forfriskning på et af de mange spisesteder langs den smukke havnepromenade med udsigt over bugten.

Book tur fra 532 kr. 

hos:

Hotelovernatning paa Mallorca tilbud

hemmelige strande mallorca sa calobra smuk natur+
+

Strandene i Port de Sóller

Port de Sóller har 2 strande, der omslutter havnen. Den ene kaldes Platja d’en Repic, mens den anden refereres til som blot Port.

Platja d’en Repic er godt 250 meter lang og byder på gyldent sand, mens Port er mere gruset og har flere sten. Begge strækninger har gode faciliteter, solvogne, parasoller, toiletter, brusere, livreddere mm.

Strandene er hyggelige, men ikke brede og man har tilført sand udefra for, at imødekomme interessen fra turister. Vandet er roligt og relativt lavt, så er du til en hyggelig strandtur i smukke omgivelser, men ikke behov for det store aktivitetsudbud, har Port de Sóller hvad du skal bruge.
Restauranter & madkultur i Port de Sóller

Et sofistikeret middelhavskøkken i en elegant spisesal eller på en terrasse med udsigt over bugten, kendetegner restaurationslivet i port de Sóller. Selvfølgelig kan du også finde pizza og pasta spisesteder, men da Port de Sóller primært tiltrækker et mere voksent publikum, er antallet af de typiske “turistfælder” reduceret.

Specielt fisk og skaldyrs-retter er populære, da Port de Sóller jo altid har været en fiskerby, prøv f.eks. Agapanto eller 54 Beachclub, i den sydlige del af byen, med fantastisk udsigt over hele bugten, eller Restaurant Kingfisher for suveræne fisk & skalddyrsretter. Det er en god idé, at bestille bord et par dage i forvejen, da restauranten er populær og specielt i højsæsonen.

Centralt på strandpromenaden ligger de mere mainstream restauranter, hvor du typisk vil finde et mere bar/café inspireret miljø, hvor der er fokus på det minimalistiske interiør og mondæne forhold.

Andre nævneværdige restauranter er, Es Canyis, El Teatro Latino og Don Pedro Cafe Bistro. Se alle restauranterne i Port de Sóller.

Du kan læse anmeldelser på Tripadvisor her

Indkøb & shopping i Port de Sóller

Langs havnepromenaden i Port de Sóller finder du en række butikker, som tilbyder både modetøj, naturprofukter, personlig pleje og skønhedsprodukter mm. Det er hyggeligt at gå og ose i butikkerne og finde et par ting at tage med hjem til Danmark.

Når du bor i Port de Sóller, skal du helt sikkert også en tur op til selve Sóller by, hvor der venter en lang række spændende lokale butikker og et langt mere aktivt handelsliv. Butikkerne i Sóller adskiller sig faktisk en del fra andre byer, her er mange butikker der hyandler med lokal kunst og håndværk, som både tjener funktionelt og dekorativt. Samtidig finder du en række sko og tøjbutikker, hvor høj kvalitet og nyeste trends mødes.

Hver lørdag formiddag er der markedsdag i gaderne i Sóller, hvor du har mulighed for at gøre et scoop på indkøb af f.eks. lædervarer, salte, olier, tøj, smykker og håndværk.

Leder du efter friske råvarer, skal du besøger Sóllers markedsbygning, der er åben hver dag. Her kan du købe friske frugter, grøntsager, kød og fisk til billige priser. Markedsbygningen er uanset hvad et besøg værd, den ligger mellem bytorvet og det emblematiske Gran Hotel.
Marked Port de Sóller

Port de Sóller afholder ikke selv sit eget ugentlige marked, men frygt ej, mulighederne er lige om hjørnet.

Om lørdagen kan du tage op til Sóller og om søndagen er Valldemossa klar til at byde ind til en euforiserende stemning mellem hundredvis af handlende.

Du kan også tage turen til landferiebyen Sineu om onsdagen, hvor Mallorcas mest traditionsrige marked afholdes. Markedet i Sineu var det første på Mallorca, tilladt af Kong Jaume II i år 1300 og der handles den dag i dag stadig med husdyr på markedspladsen.

Om torsdagen løber Mallorcas største marked af stablen i læderbyen Inca, hvor du kan slentre gennem de aromatiske gader og gøre særligt gode handler på lædervarer.

Læs om samtlige lokale markeder her

Barer & aftenliv i Port de Sóller

Port de Sóller har ikke noget rigtigt natteliv, men det vil heller ikke være hvad du søger heroppe. Langs strandpromenaden finder du naturligvis en række lækre restauranter, barer af forskellig karakter. Her vil der typisk være liv så længe der er gæster til det hver aften. Flere af disse barer arrangerer også live musik og underholdning flere gange ugentligt.

Billeder af Port de Sóller

Her kan du se billeder fra Port de Sóller og hvor lækkert området ser ud.

sommerferie-port-soller-mallorca
Maleriske Port de Sóller er en oplagt badeferiedestination på MAllorca for par der søger romantik og godt restaurantliv
Port soller vejr
Vejret er stort set altid godt i Port de Sóller
port soller strandpromenade hotel
Strandpromenaden i Port de Sóller
port soller sporvogn afgang strandpromenaden
Den berømte sporvogn har afgang fra strandpromenaden i Port de Sóller
liggestole solvogne stranden port de soller
Stranden i Port de Sóller med solvogne og liggestole
port soller sejlture katamaran
Fra havnen i Port de Sóller kan du hoppe på en katamaran og tage en sejltur rundt om kysten
masser gode restauranter port soller havnen
Du finder masser lækre gode restauranter langs havnen i Port de Sóller
port Sóller havn hotel mallorca havudsigt
Find hotel i Port de Sóller havn
port soller ferielejlighed havudsigt havnen stranden
Find en lækker ferielejlighed i Port de Sóller, perfekt til en romantisk ferie på Mallorca
port soller rejse fly hotel bil billige tilbud
billige afbudsrejser port soller mallorca sommer
last minute rejser afbudsrejser port soller mallorca

Vejrudsigten for Port de Sóller

SÓLLER Vejrudsigt

©2019 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?