Esporles rejseguide og ophold

Esporles er et naturskønt område beliggende i en stedsegrøn dal dybt i Tramuntana-bjergene, på Mallorcas vestlige side.

Esporles byder på en bred vifte af aktivitetstilbud, både af sport og seværdigheder. Området er som skabt til fysisk udfoldelse, med velanlagte bjergveje, masser af uspoleret natur at vandre i, samt et utal af smukke udsigtspunkter.

Esporles byder desuden på en række skønne overnatningssteder, hvor du slapper af og bliver forkælet i charmerende autentiske rammer på de gamle herregårde og agroturismos.

esporles på kort over mallorca
Overnatning

Overnatningstilbud i Esporles

Mallorcas bjerge er kendt som nogle af Europas aller smukkeste områder. Heroppe er du sikret Mallorcas suverænt smukkeste omgivelser og udsigt, hvad end du vælger de rustikke luksus fincas, eller en villa på bjergskråningerne.

solvogne rundt om pool på herregård i esporles mallorca med bjerge i baggrunden

loftOtel canet

Drømmer I om ren afslapning i rolige omgivelser tæt på naturen, så er et ophold på dette skønne fincahotel det bedste bud i Esporles. Fincahotellet er hyggeligt indrettet og byder på en række herlige faciliteter til hele familien, bla. jacuzzi, minigolf, tennisbane, legeplads mm. Fincahotellet ligger desuden i kort afstand til selve Esporles, samt til en række fantastiske seværdigheder og aktivitetstilbud.

Se tilbud

book overnatning mallorca

pool med bjerge i baggrunden på agrioturismo i esporles mallorca

Agroturismo Can Torna

Agroturismo Can Torna byder indenfor i rustikke landlige rammer i den gamle finca lige udenfor Esporles. Ophold på fincaen er for jer der er tiltrukket af tanken om bondegårdsferie på Mallorca, økologiske lokale råvarer og uspolerede naturskønne omgivelser. Ophold på denne agroturismo er en utrolig autentisk og nærværende oplevelse, langt fra stress, jag og masseturisme. Her handler det om værdier, holdning til naturen og om samværet.

Se tilbud

book overnatning mallorca

overnatning på finca i esporles i tramuntana

Posada del Marqués

Reserver et ophold på en ægte mallorcinsk herregård, en Posada. Posadas var herregårde eller fincas, som adelen brugte som ferieboliger og overnatningssteder når de rejste gennem Mallorca. Som navnet fortæller, tilhørte denne ædle herregård og finca, tidligere en markis, før den blev opkøbt og omdannet til hotel. Fra hotellet kan I nyde den smukke udsigt over bjergene, mens I slapper af og bliver lidt nostalgiske over den historiske ejendom.

Se tilbud

book overnatning mallorca

morgenmad på agroturismo i esporles med tramuntana i baggrunden

Agroturismo Son Galcerán

Son Galcerán nyder en priviligeret beliggenhed i naturskønne uspolerede omgivelser, væk fra trafik og bystøj. Son Galcerán er et hyggeligt og ydmygt lille landsted, hvor I får meget for pengene, ideelt til et par overnatninger i området for jer der er på gennemfart eller på vandreferie på Mallorca. Fra agroturismoens poolområde kan I nyde den betagende udsigt over bjergdalens uspoelrede landskaber, men I slapper af og lader op.

Se tilbud

book overnatning mallorca

Aktiviteter & Seværdigheder

Seværdigheder og udflugtsmål omkring Esporles

Esporles er et skønt område at udforske i Tramuntana, både nærområdet og de omkringliggende områder. Esporles er nok bedst kendt for den imponerende gamle herregård, sa Granja d’Esporles, der også er øens største etnologiske museum. Men Esporles byder også på flere andre oplevelser, f.eks. den mystikfyldte eremitage, Ermita de Maristel, den store sognekirke og de mange gamle huse bygget i typisk Tramuntana-stil.

sa granja i esporles mallorca er et stort etnologisk museum og seværdighed

SA GRANJA D’ESPORLES

Sa Granja er en tidligere herregård og jagtslot, der gennem tiden har været den vigtigste ejendom i Esporles. Sa Granja er nu et kæmpestort etnologisk museum der hver dag byder tusindvis af mennesker indenfor til et unikt indblik i livet på Mallorca i gamle dage, for såvel overklassen som tjenestefolk. Foruden de mere end 50 udstillingsrum, kan du glæde dig til en tur i de skønne haver hvor fritgående fugle og naturlige vandfald skaber en særligt harmonisk atmosfære. Ved udgangen af sa Granja bydes du på gratis bunyols, en slags mallorcinske æbleskiver med hjemmelavet abrikosmarmelade. Sa Granja d’Esporles er en kæmpe oplevelse for både børn og voksne.

Besøg Sa Granja

sant pere kirke i esporles på mallorca

ESGLÉSIA DE SANT PERE

Den imponerende sognekirke skiller sig ud fra resten af byens bygninger med sine nygotiske træk og massive dimensioner. Esporles’ kirke er en af de yngre på Mallorca, den blev bygget i begyndelsen af 1900-tallet. Kirken blev tegnet af Gaspar Bennassar, og er ment som en cadeau til Palmas katedral, sa Seu.

Maristella Esporles

ERMITA DE MARISTELLA

Den gamle eremitage, Maristella, er vel sagtens det mest populære udflugtsmål blandt vandrere i Esporles-området. Eremitagen har sit navn efter den privilegerede placering lige mellem havet og stjernerne (mar og stella), som også gør stedet til et af de smukkeste udsigtspunkter.

can fortuny bygning i esporles på mallorca

CAN FORTUNY

Til trods for en del renoveringer gennem årene, står Esporles’ gamle tekstilfabrik stadig flot i hjertet af byen som et monument for en vigtig indtægtskilde. Ca’n Fortuny er et glimrende eksempel på civil arkitektur, og på rådhuset overfor, kan du se en gammel gasmotor der er blevet bevaret fra fabrikken.

CASES DEL SOL

I de små gader i Esporles finder du huse bygget i en stil typisk for Tramuntana-regionen, med rustikke facader. På husfacaderne, særlig gavlene, skal du lægge mærke til tegningerne eller malerierne. Det er hverken hærværk eller kunst, men en gammel tradition der efter sigende holder onde ånder fra huset.

Aktiviteter omkring Esporles

Området omkring Esporles, er særligt kendt for dets natur og i særdeleshed dets store egeskove. Dermed er Esporles et oplagt område for dig, der elsker naturen og udendørs aktiviteter. Vandring og cykling er i særdeleshed oplagte aktiviteter.

For vandrere, findes der i området en lang række markerede vandreruter, der gør det let at få adgang til de mange spændende steder området omkring byder på. I bjergene finder du små huler og grotter, monumenter fra vigtige begivenheder på øen samt rester af det landbrugsliv der udgjorde levevejen for flere hundrede år tilbage. Desuden en rute på omkring 12 km, der tager dig til Chopins Valldemossa.

Til dig der elsker at cykle, får du næsten ikke bedre betingelser end her. Lad de smalle men gode landeveje føre dig op på bjerget, gennem platager og vild natur. Mange cykelryttere vil typisk søge steder som Esporles og de omkringliggende byer, når de drager til Mallorca for at træne til sæsonen.

Marked & Events

Marked og begivenheder i Esporles

Det er markedsdag i byen og alle indbyggere i den lille landsby samles vanligt for at gøre ugens store indkøb. Langs gaden er boder sat op så langt gaden strækker sig med frisk frugt, kød, håndværk og en masse lokalt producerede delikatesser. Folk nyder at gå rundt i ro og mag for at smage og handle alle de lækre tilbud der findes. Start dagen med at gå ind på én af caféerne og bestil en ‘variat’, en lille kaffe, som mallorcinerne selv har navngivet.

Kommer du til Esporles i oktober måned, får du muligheden for at komme med til den årlige madfestival i byen, Fira Dolca, der fejres med alt det bedste traditionelle mad, fra hele Mallorca.

Januar

Sant Antoni

Fejringen af Sant Antoni er en af de mest traditionsbundne i den mallorcinske kultur. Sant Antoni er skytshelgen for husdyr og har en særlig status på Mallorca, der indtil det 20. århundrede primært var et landbrugssamfund.

Om aftenen den 16. januar luyses hele den charmerende bjergby op med bål, dansende dæmoner sætter pift i folk, der spises sammen og danses til de sene aftentimer.

Juni

Festes de Sant Pere

Sant Pere er skytshelgen for Esporles, og også den flotte sognekirke er dedikeret til ham. Ugen op til den 29. juni fejres han med en byfest, hvor et program af sjove aktiviteter og kulturelle indslag sætter gang i byen. Udendørs spisninger, udstillinger, marked, lege, konkurrencer og opvisninger af forskellig karakter står på programmet i landsbyen.

Den 29. juni afsluttes festlighederne ved sognekirken, hvor den traditionelle dans, Ball de Filadora, opføres til et klappende publikum.

August

Sa Vilanova

Det lille kvarter i Esporles kaldet Vilanova, fejrer sommeren den 15. august med en lille gadefest og fællesspisning. Traditionen var faktisk forsvundet, indtil en gruppe yngre mennesker i 1973 besluttede sig for at tage den op igen, og den har altså været afholdt hvert år lige siden.

 

Festa de l’Ermita de Maristel

Den sidste søndag i august afholdes en særlig gudstjeneste og fejring på den lille eremitage Maristella, der ligger på bjergskråningerne udenfor byen. Dagen starter med en folkevandring til stedet, hvor der afholdes gudstjeneste, og så fejres der ellers med danse, spisnin, paella-konkurrence og andre sjove aktiviteter for hele familien.

Oktober

La Fira Dolça d’Esporles

Ét af årets helt store events, ikke bare i Esporles men på hele Mallorca, er slik-messen i oktober. En hel weekend er dedikeret til slik, wienerbrød og andre søde sager, og det trækker rigtig mange mennesker til området.

Hele byen er klædt i alle regnbuens farver, med hundredvis af boder og stander der tilbyder søde sager fra Mallorca. Foruden det enorme marked, kan du glæde dig til konkurrencer, masser af smagsprøver og udstillinger. Der vil også være masser af underholdning, demonstrationer, workshops mv..

Fira Dolça d’Esporles er virkelig en populær begivenhed, så sørg for at kom tidligt.

Vejrudsigt

Vejrudsigt og prognose for Esporles

Her kan du se vejrudsigten for den kommende uge i Esporles.

ESPORLES Vejrudsigt

Se mere om temperaturer, klima og vejr

Om Esporles

Lidt info om Esporles

Esporles er en charmerende lille landsby i Mallorcas Tramuntana-bjerge.

Omgivet af skøn natur, vinmarker og apati, er Esporles et perfekt valg for dig, der vil være ét med naturen, nyde roen og mærke den lokale ånd i byen, der gør det mallorcinske folk til hvad de er.

På vejen til og fra Esporles, kører du ad smalle veje, der snor sig om bjergene mellem krat og bed, forbi de mange rustikke gårde og fincas – og efterlader en følelse af, at køre tilbage i tiden, tilbage til tider uden så kompliceret tilværelse.

Gennem byen ændrer bygningerne hverken facon eller udseende, de er små vaniljehvide med grønne skodder for døre og vinduer, der skygger for den kraftige bjergsol der kaster smukt lys over gaderne. Vi bevæger os ned langs hovedgaden i byen, Carrer de Joan Riutort, hvor folk stille og roligt passerer forbi i langsomt tempo. Selvom det måske er middag, hører vi ingen bilhorn, ingen larm på nogen måde.

Som vi går ned ad gaden, kommer vi blandt andet forbi et lille torv, der giver plads til et par hyggelige caféer, hvor de lokale har sat sig for at nyde en formiddagsespresso eller læse avisen. Hovedgaden er smukt beklædt af velplantede træer og gammeldags lanterner, der står flot på række og nærmest danner en boulevard.

Praktisk Info

Vigtige telefonnumre

  • Nationalt politi: 091
  • Nærpoliti: 092
  • Civilgarden: 062
  • Brand: 080
  • Maritime nødstilfælde: +34 900 202 202

 

Apoteker

Find et åbent apotek på Mallorca

Stort set alle byer på Mallorca har et apotek, dog varierer åbningstiderne.

For at finde et åbent apotek, eller åbningstider for et apotek, kan du klikke på linket nedenfor som tager dig til en ny side på spansk.

Når du lander på siden, vælg da ‘Mallorca’ fra listen i højre side. Ved siden af kan du nu vælge by fra en rullemenu.

Klik her for at finde et åbent apotek

 

Buslinje 202

Klik her for at se alle busstoppesteder og ruter på linje 200 busser

 

Rådhus

Plaça de l’Ajuntament ,1

Tlf: +34 971 61 00 02

Hvor ligger Esporles?

Esporles ligger i en smuk grøn dal i Tramuntana-bjergene på Mallorcas vestlige side. Området er omgivet af smuk og sanselig natur, hvor fred og afslapning hersker. Byens huse og bygninger eksemplificerer Tramuntana-bjergenes unikke kulturskat i deres særlige arkitektoniske stilart.

Nabobyerne inkluderer Banyalbufar, Valldemossa, Bunyola og Puigpunyent, alle områder der i særlig grad også er elsket for deres sanselige natur.

Rejsemål og ophold i Tramuntana

Tramuntana byder på mange skønne rejsemål, både romantiske, smukke og tæt på naturen. Alle rejsemål i Tramuntana er beliggende i maleriske omgivelser, som giver jeres ophold den ekstra dimenssion der fuldender en en afslappende ferie.
Læs mere om Tramuntana

 

Andratx

Andratx er en skøn og historisk middelalderby beliggende i en grøn dal ca. 5-7 km fra Port d’Andratx. Andratx’ gamle bydel er præget af de mange enorme herregårde og befæstede bygninger, der stadig står som eksempel på hvor udsat området har været gennem tiden, og gør byen til et slags open-air museum. Ferie og ophold i Andratx skal netop nydes på herregård, i rustikke og dybt charmerende rammer, hvor der er fokus på god mad og afslappende moderne faciliteter.

 

Banyalbufar

Banyalbufar er smukt beliggende på bjergskråningerne ud til kysten på Tramuntanabjergenes vestlige side. Banyalbufar er et oplagt valg af rejsemål til jer der ønsker en fredelig base, maleriske omgivelser og lokal charme. Banyalbufar er hjemsted for nogle lækre og hyggelige lokale spisesteder, hvor maden er lavet med sjæl og lokale råvarer. Overnatningstilbuddene i Banyalbufar består af små hoteller der har til huse i historiske bygninger fra middelalderen. Læs om Banyalbufar

 

Bunyola

Bunyola ligger blot 20 minutters kørsel fra Palma, alligevel så langt væk fra alt der hedder bystøj og hektik. Bunyola er oplagt til ferie i naturskønne omgivelser, men med let adgang til mange tilbud og andre områder. I Bunyola har I mulighed for at opleve nogle af øens flotteste bygninger, komme til verdenskendt dinnershow, køre med veterantog, besøge markedet og nyde den maleriske skønne natur mens I slapper af ved poolen eller i en smuk have. Læs om Bunyola

 

Cala Sant Vicenc

Cala Sant Vicenc ligger i naturskønne næsten uberørte isolerede omgivelser på Tramuntanas nordvestlige side. Cala Sant Vicenc ligger beskyttet mellem høje dramatiske klippevægge, der holder vinde væk fra strandene og hotellernes altaner. Cala Sant vicenc ligger 10 minutters kørsel fra Pollenca og Port de Pollenca, hvor der venter masser af seværdigheder, lækre spisesteder og stemningsfyldte gader. Ophold og overnatningstilbud i Cala Sant Vicenc består af lækre hoteller med havudsigt og feriehuse, oplagt til ferie med både afslapning og aktiviteter. Cala Sant Vicenc

 

Camp de Mar

Camp de Mar er beliggende i en smuk lille bugt for foden af Tramuntanabjergene på Mallorcas sydvestkyst, bestyttet mod vinde fra de høje klipper der omslutter området. Camp de Mar byder på dejlige strande, lækre hoteller og god beliggenhed tæt på vejnet og oplevelser. Golf, dykning, cykling og strandaktiviteter er populært i Camp de Mar, her er masser af tage sig til for at fuldende en perfekt ferie med sine nærmeste. Camp de Mar ligger mellem Port d’Andratx og Peguera. Læs om Camp de Mar

 

Deià

Deià er ofte betegnet som kunstnerbyen på Mallorca, grundet de mange musikere og forfattere der gennem tiden har fundet inspiration til deres værker i det maleriske område. Deià er oplagt til en romantisk ferie i smukke omgivelser, hvor der er fokus på selvforkælelse, god mad og ren afslapning. Deià byder på historiske og kulturelle seværdigheder, heriblandt Robert Graves’ husmuseum og den habsburgske ærkehertug Luigi Salvatores ikoniske Son Marroig-palæ. Læs om Deià

 

Escorca

Escorca er blandt de mest uberørte og naturlige steder i Tramuntana og på Mallorca. Escorca ligger højt i bjergene, langt fra byliv og støj, omsluttet af ren luft og natur. Escorca er et oplagt rejsemål til jer der vil nyde naturens tilbud fuldt ud, et mere oplagt rejsemål til vandreferie findes næsten ikke på Mallorca. Heroppe kan I vandre ved de blå bjergsøer, møde vilde æsler og bjerggeder samt følge vandrestier hele vejen ned til hemmelige naturstrande. I Escorca ligger også det kendte kloster, Santuari de Lluc, som er Mallorcas andet vartegn og religiøse centrum, en absolut fantastisk oplevelse, hvor der også er mulighed for at overnatte. Læs om Escorca

 

Estellencs

Estellencs er en sød lille middelalderby beliggende på bjergskråningerne over Tramuntanabjergenes uspolerede kystlinje. Estellencs er et godt rejsemål for jer, der vil mærke den lokale atmosfære og have direkte adgang til de mange vandreruter og bjergveje. Estellencs byder desuden på en skøn lille naturstrand, hvor der er mulighed for at tage en dukkert og nyde en gang solbadning i fred og ro. Læs om ophold i Estellencs

 

Formentor

Formentor er Tramuntanas og Mallorcas nordligste rejsemål. Formentor er en halvø der nyder en isoleret og afsides beliggenhed, omgivet af uberørt natur med med gode vejforbindelser til restaen af øen. Formentor har blot ét hotel, et skønt luksushotel beliggende på klipperne over den rolige bugt, Cala Formentor. Hotellet var Mallorcas første luksushotel og har været elsket af bla. Winston Churchill og Audrey Hepburn. Læs om ophold på Formentor

 

Fornalutx

Fornalutx er Mallorcas smukkeste landsby. Den lille landsby ligger som malet ind i den frodige dal fyldt med citrustræer og olivenlunde, med dens fine rustikke huse med grønne skodder og blomster foran, som giver gaderne deres maleriske udseende. Fornalutx byder på skønne finca hoteller med udsigt over den grønne dal, samt masser aktivitetstilbud for vandrere og cyklister. Læs om ophold i Fornalutx

 

Galilea

Galilea er et rejsemål for jer der foretrækker at leje feriehus i rolige og smukke omgivelser. Galilea er en lille landsby på bjergskråningerne, med skøn udsigt over Mallorcas sydvestkyst, man kan høre stilheden heroppe mens man nyder den rene bjergluft. Galilea byder desuden på en lille håndfuld lokale spisesteder, populære for deres tapas. Læs mere om ophold i Galilea

 

Magaluf

Magaluf er kendt som Europas største festby, der hvert år tiltrækker millioner af unge mennesker til party i gaderne. Men Magaluf er heldigvis mere end blot fest og farver, det er også lækre hoteller lige ved stranden og masser aktivitetstilbud for unge og børnefamilier, bla. forlystelsesparker, badeland og delfinshows. Find hotel i Magaluf

 

Llucalcari

Den lille landsby med blot 20 indbyggere og kun 1 hotel, er et eksklusivt og romantisk rejsemål for par der vil nyde hinanden i smukke omgivelser. Llucalcari ligger på bjergskråningerne ved kysten ud for Deià, og det lækre SPa & Wellnesshotel ligger med smuk havudsigt og bjergene i baggrunden, en virkelig romantisk scene. Læs om ophold i Llucalcari

 

Orient

Orient er en idyllerisk og malerisk dal beliggende dybt i Tramuntanabjergene, hvor fred og hvile troner overalt. Ophold i Orient byder på luksus i autentiske rammer i nogle af de historiske fincas og herregårde der har præget området gennem tiden. Orient er oplagt til et ophold hvor der er mulighed for både fysisk udfoldelse og ren afslapning. Læs om ophold og overnatning i Orient

 

Palmanova

Palmanova er en alsidig feriedestionation beliggende i Palmabugten for foden af Tramuntana. Palmanova er bygget til turisme og glade feriestunder med familien, og med 3 hvide rene sandstrande, er det ikke så underligt at dette er et populært rejsemål for familier og par. Palmanova byder på en masse varierede spisesteder, et livligt byliv med stemningsfyldte barer samt en masse aktivitetstilbud for alle aldre. I Palmanova kan I tage i Marineland og se delfiner, badeland med vandrutsjebaner, spille minigolf og selvfølgelig masser strandaktiviteter. Palmanova finder I lækre nye hoteller i alle prisklasser, her er god mulighed for at få værelse med havudsigt og slappe af i moderne lækre rammer. Rejse til Palmanova

 

Peguera

Peguera ligger på Mallorcas sydvestkyst og er populært blandt cyklister. Peguera består af to områder; Peguera selv og Cala Fornells, hvor sidste er en afsidesbeliggende lille bugt væk fra det til tider hektiske turistliv. Peguera selv er et livligt område, der byder på lidt af det hele, både lækre strande, mange spisesteder, barer og restauranter. Hoteller og overnatningstilbud i Peguera varierer meget, men der er gode muligheder for at få hotel med havudsigt og god beliggenhed i byen. Læs om ophold og overnatningstilbud i Peguera

 

Pollença

Pollença er en charmerende by med masser sjæl og hjerte, smukt beliggende i Tramuntanabjergenes nordlige ende. Pollença har utroligt mange tilbud, både i forhold til overnatning, aktiviteter, sport og udflugter. Overnatning byder på både luksusophold, charmerende boutique hoteller i byen og agroturismos på bjergsiderne. Pollença har desuden en bred vifte af spisesteder, med både lokale specialiteter og internationale anretning. I området finder I masser kulturelle tilbud, seværdigheder og udflugtsmål. Sport er stort i Pollença, hvor både golf, vandring, cykling og sejlads er populært. Læs om ophold og overnatningstilbud i Pollença

 

Port d’Andratx

Port d’Andratx er den luksuriøse havneby beliggende i en smuk bugt for foden af Tramuntanabjergene, godt 5 km fra Andratx’ gamle bydel. Port d’Andratx er et romantisk og eksklusivt rejsemål, her er blot enkelte overnatningstilbud, til gengæld en intim følelse samt en masse lækre restauranter og spisesteder ved havnefronten. Port d’Andratx ligger godt placeret i forhold til vejnettet, som gør det enkelt og bekvemt at komme på eventyr samt nå de mange aktivitetstilbud i nærheden. Omkring Port d’Andratx ligger bla. en af Mallorcas smukkeste golfbaner, Golf d’Andratx, den skønne lille uberørte strand, Cala Llamp, samt Barbara Weils kunstgaller. Læs mere om ophold i den eksklusive havneby

 

Port de Pollença

Port de Pollença er en smuk og livlig havneby med to skønne strandområder, beliggende i en smuk bugt for foden af Tramuntanabjergene og halvøen Cap de Formentor. Port de Pollença er kendt og elsket for dens havne -og strandpromenade, The Pine Walk, hvor fyrretræer står på parade og danner en smuk scene for cyklister og løbere. På samme promenade ligger også barer og restauranter side om side, som fyldes op hver dag af glade feriegæster. Læs om ophold og overnatningstilbud i Port de Pollença

 

Port de Sóller

Port de Sóller er en maleriske og charmerende havneby, beliggende i en naturskøn bugt på Tramuntanabjergenes vestlige kyst. Port de Sóller er et godt rejsemål for jer, der ønsker et bredt udvalg af lækre restauranter, mange aktivitetstilbud og mulighed for at komme på eventyr. Port de Sóller byder desuden på en række spændende og romantiske hoteller, med skønne beliggenheder på bjergskråningerne med udsigt over den idylleriske bugt og havn. Rejse til Port de Soller

 

Portals Nous

Portals Nous er ligesom Port d’Andratx, et rejsemål forbeholdt voksne. Området er relativt nybygget, her ligger nogle af de lækreste og mest luksuriøse hoteller i Palmabugten, hvor I er sikre på romantik, afslapning og selvforkælelse, prøv bla. det splinternye Portals Hills Boutique Hotel eller designhotellet Grand Portals Nous. I den lille havneby finder I desuden en håndfuld lækre restauranter, heriblandt et par michellin-restauranter. Læs om ophold og luksushotel i Portals Nous

 

Sant Elm

Sant Elm er en charmerende lille havneby, der delvist stadig lever af fiskeri. Sant Elm ligger isoleret for foden af Tramuntana, i Mallorcas mest sydvestlige hjørne. Sant Elm er et oplagt valg til jer der søger et både smukt og roligt rejsemål, men ikke vil undvære restauranter, butikker og andre bekvemmeligheder i nærheden. Sant Elm er godt til småbørnsfamilier og par, der ønsker afslapning, god mad og romantisk solnedgang. Læs om ophold i Sant Elm

 

Santa Ponça

Santa Ponça er en alsidig og relativt nyudviklet feriedestination beliggende på Mallorcas dejlige sydvestkyst. Santa Ponça byder på et væld af aktiviteter for hele familien, både dykning, golf, sejlture, badeland, gokarting, tovbaner, wellness og selvfølgelig strande. Santa Ponças mange nye hoteller beliggende på klipperne over bugten gør området ekstra lækkert, her er udsigt fra stort set alle altaner. Læs mere om ophold og overnatningstilbud i Santa Ponça

 

Sóller

Sóller er det oplagte valg til en ferie med aktiviteter, udflugter, afslapning og kulturelle oplevelser. Sóller ligger i Mallorcas mest frodige område, dybt i Tramuntanabjergene, omgivet af oliven, citron -og appelsintræer, som skaber et helt særlig atmosfære og sanselig luft. I hjertet af Sóller finder I en række lækre og hyggelige spisesteder, en samling imponerende seværdigheder samt nogle romantiske hoteller der med garanti vil fuldende en skøn ferie. Læs mere om ophold i Sóller

 

Valldemossa

Valldemossa er en af Tramuntanas mest charmerende landsbyer, fyldt med historiske bygninger og stemningsfyldte gader. Valldemossa er smukt beliggende på flere plateau på bjergskråningerne, hvorfra I kan nyde en betagende og malerisk udsigt over den grønne dal. Valldemossa byder på en masse hyggelige spisesteder og overnatningstilbud i skønne rolige rammer med direkte kontakt til naturen. Læs om ophold og movernatningstilbud i Valldemossa

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?