Søg
Close this search box.

Sa Calobra & Torrent de Pareis

Malerisk bugt sa Calobra på Mallorca.

Sa Calobra, Torrent de Pareis og Cala Tuent

Vejen der vrider sig i skarpe sløjfer rundt om Mallorcas højeste punkt, Puig Major, dykker mere end 800 meter på bare 12 km. Turen på cykel eller i bil hertil, er bestemt ikke for sarte sjæle – og kræver påpasselighed.

En anden måde at nå Sa Calobra på, er via søvejen med båden fra den maleriske havn i Port de Sóller, der passerer de mange små eventyrlige bugter og grotter på vejen. En fantastisk sejltur, med enestående udsigt og mulighed for at hoppe i vandet fra båden og svømme i det krystalklare vand.

Har du vandrestøvlerne på på ferien til Mallorca, skal du vandre via Torrent de Pareis, enten til eller fra det berømte kloster ved Lluc. Denne tur lader dig møde den mallorcinske natur på klods hold, både dyre og planteliv.

Sa Calobra er i høj grad en af Mallorcas ægte perler der uden tvivl skal besøges under ferien!

Oplev Tramuntana inkl. Sa Calobra

Oplev nogle af Mallorcas absolut smukkeste steder, herinblandt Sóller og sa Calobra. Du kommer også ud og køre med det berømte veterantog, sporvognen, samt sejle mellem klipperne. Transfer inkluderet.

Strande ved Sa Calobra

Der er to adskilte strande i Sa Calobra-bugten. Når du kommer til Sa Calobra, vil du se en lille restaurant midt i det klippede landskab, med vandet der bruser op til den. Herfra går du til højre, gennem en oplyst tunnel i klipperne, til du kommer ud til strandområdet i Sa Calobra.

Stranden du kommer ud til, er godt 30 meter lang, med smågruset sand og omgivet af mastodontiske klippeformationer. Vandet her har en dyb blå-grøn farve – og gennem klipperne, tilbydes du et eventyrligt syn af naturens farvesymfonier.

Strand mellem høje klipper ved Torrent de Pareis, Mallorca.
Den lille strand i bugten, hvor Torrent de Pareis løber ud, mellem høje klippevægge.

Cala Tuent

En sidevej på vejen til Sa Calobra fører til Cala Tuent, en lille bugt med sandstrand og kirken, Ermita de Sant Llorenc. Cala Tuent vil sandsynligvis være mere stille end Sa Calobra, men et besøg værd, alene for de spektakulære omgivelser af det blå-grønne hav og klippevæggene der beskytter bugten.

Ønsker du at bo i nærheden af disse betagende naturområder, vil Sóller, Port de Sóller eller Fornalutx, være helt oplagte bud. 

Oplev Tramuntana inkl. Sa Calobra

Oplev nogle af Mallorcas absolut smukkeste steder, herinblandt Sóller og sa Calobra. Du kommer også ud og køre med det berømte veterantog, sporvognen, samt sejle mellem klipperne. Transfer inkluderet.

Flere smaleriske naturområder du skal opleve på Mallorca