Parque Natural de la Península de Llevant, Artà – Eventyrlig vandring på Mallorcas nordøstlige kappe

Llevant Peninsula blev erklæret nationalpark i 2002 og er kendt for sit smukke kuperede terræn samt kolonier af middelhavsskildpadder ved strandene.

Llevant Peninsula kan til sammenligning, minde om billeder af skotske fjelde. Området er udstyret med et væld af vandre– og cykelruter, der fører dig gennem den enestående natur og til de storslåede udsigtspunkter, der giver panoramaudsigt over østkysten.

Fra Llevant Morei, det højeste bjerg i området, kan du se hele vejen tværs over øen, hvor de smukke og dramatiske Serra de Tramuntana-bjerge rejser sig i vest – et uforglemmeligt syn.

Årsagen til fredningen af Llevant Peninsula i 2002 var, at den baleariske regering ønskede en naturpark, der uforstyrret af landbrug og industri, kunne vokse sig stort i sit naturlige element.

Halvvejs på vej ned mod bugterne, finder du Ermita de Betlem, den lille gemte kirke i bakkerne, der engang tilhørte bønderne i området. Kirken er åben for offentligheden hver morgen og er en vigtig del af den mallorcinske historie.

Besøget til de isolerede strande ved Llevant Peninsula, Es Matzoc, Cala Font Celada samt s’Arenalet d’Albarca, er blandt de største oplevelser i området. Ikke alene er de naturligt skønne, men en sprudlende fauna er med til at gøre oplevelsen fuldendt. Oplev blandt andet havskildpadder, trækfugle og Eleonorsfalke.

Du har mulighed for at booke overnatning i små hytter i Llevant Peninsula hos Refugio de s’Alzina og Refugio de s’Arenalet (se nedenfor).

Reservation:

Refugio de s’Alzina – Tlf: +34 971 17 76 52 – Web: Refugio de s’Alzina

Refugio de s’Arenalet – Tlf: +34 971 17 76 52 – Web: Refugio de s’Arenalet

Flere informationer fås her:
Parque Natural de la Península de Llevant
Carrer de Rafel Blanes, 12
07570 Artà
Tlf: +34 971 83 68 28

Vandring Vandreferie Mallorca

Cala Ratjada ferielejlighed strand

Golfrejse Capdepera Mallorca

Golfrejse Canyamel Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?