Søg
Close this search box.

Llevant naturpark

Grønne bjerge i Llevant naturpark i Arta på øen Mallorca.

Llevant Peninsula naturpark byder på næsten 1.700 ha beskyttet natur, der blev erklæret nationalpark i 2002. 

Hvad kan du opleve i Llevant naturparken

Llevant Peninsula kan til sammenligning minde om billeder af  det skotske højland. Området er udstyret med et væld af vandre– og cykelruter, der fører dig gennem den enestående natur og til de storslåede udsigtspunkter, der giver panoramaudsigt over østkysten.

Fra Llevant Morei, det højeste bjerg i området, kan du se hele vejen tværs over øen, hvor de smukke og dramatiske Serra de Tramuntana-bjerge rejser sig i vest – et uforglemmeligt syn.

Årsagen til fredningen af Llevant Peninsula i 2002 var, at den baleariske regering ønskede en naturpark, der uforstyrret af landbrug og industri, kunne vokse sig stor i sit naturlige element.

Halvvejs på vej ned mod bugterne, finder du Ermita de Betlem, den lille gemte kirke i bakkerne, der engang tilhørte bønderne i området. Kirken er åben for offentligheden hver morgen og er en vigtig del af den mallorcinske historie.

Besøget til de isolerede strande ved Llevant Peninsula, Es MatzocCala Font Celada samt s’Arenalet d’Albarca, er blandt de største oplevelser i området. Ikke alene er de naturligt skønne, men en sprudlende fauna er med til at fuldende oplevelsen. Oplev blandt andet havskildpadder, trækfugle og Eleonorsfalke.

Planlæg rejsen til Mallorca

Adresse og kontaktinfo

Åbningstider for informationskontoret

Mandag 9:00 - 16:00
Tirsdag 9:00 - 16:00
Onsdag 9:00 - 16:00
Torsdag 9:00 - 16:00
Fredag 9:00 - 16:00
Lørdag 9:00 - 16:00
Søndag 9:00 - 16:00

Flere naturområder u skal opleve på Mallorca