Søg
Close this search box.

Serra de Tramuntana

Finca els Calderers, gammel herregård lavet om til etnologisk museum, i Sant Joan, Mallorca.

I denne artikel

Find dit rejsemål i Tramuntana

Serra de Tramuntana er én af Europas smukkeste bjergkæder, med utroligt variede landskaber, fra frodige dale til rå sletter.

Andratx (gamle bydel)

Andratx (Andrais) er et område med en enorm kulturarv og sjæl. Den charmerende middelalderby er beliggende i en smuk grøn dal, ca. 7 km fra kysten, i rolige uspolerede naturomgivelser. Andratx er et ideelt rejsemål til jer der vil forkæles og samtidig have direkte adgang til naturens mange aktivitetstilbud. En anden klar fordel ved Andratx, er beliggenheden, tæt på motorvejen alligevel langt fra alt støj. Overnatningstilbuddene  i Andratx består af herregårdsophold i rustikke og meget autentiske rammer, hvor charme og romantik er nøgleordene.

Andratx gamle bydel

Banyalbufar

Banyalbufar nyder en af Tramuntanas mest priviligerede beliggenheder, direkte på de stedsegrønne bjergskråninger langs den azurblå kyststrækning. Banyalbufar er et meget stille og fredeligt område, ikke desto mindre meget populært blandt madelskere og naturelskere, der er sikre på at få stimuleret alle sanserne næsten lige meget hvor de vender næsen hen. Overnatning i Banyalbufar består af små hoteller beliggende i historiske bygninger, og byder indenfor i rustikke charmerende rammer. Fra Banyalbufar har I let adgang til kilometervis af vandreruter, samt de mange snoede bjergveje der snor sig langs kysten og rundt om bjergene.

Hoteller og aktiviteter i Banyalbufar, Mallorca

Bunyola

Bunyola består foruden byen selv, også af landsbyerne Palmayola samt Orient. Bunyola ligger blot 15 minutters kørsel fra Palma, hvilket gør det let at komme hertil og et oplagt bud på en alsidig feriedestination i Tramuntana. Bunyola by er en charmerende landsby pyntet typisk mallorcinsk arkitektur, hvor byens centrale kirketorv lægger scene til et hyggeligt byliv med cafeer og restauranter, her er altid mennesker, både lokale og gennemrejsende. I Bunyola skal I opleve nogle af øens mest imponerende arkitektur, nemlig Alfabia og Raixa, to ejendomme der hver især repræsenterer en del af Mallorcas kultur fra forskellige æraer. Bunyola kan med andre ord lidt af det hele; smuk natur, fascinerende seværdigheder, leben, fred, uspolerede omgivelser og masser aktivitetstilbud. 

Aktiviteter og overnatning i Bunyola, Mallorca

Cala Sant Vicenç

Cala Sant Vicenç er en smuk kystby bestående af to mindre bugter, beliggende på Tramuntanas nordvestlige kappe. Cala Sant Vicenç er et oplagt rejsemål for jer der elsker naturen og aktiviteter, området ligger perfekt til eventyr i det fri. Vandring, mountainbiking, cykling, sejlture og strandaktiviteter er alle populære aktiviteter i Cala Sant Vicenç. Overnatningstilbuddene i Cala Sant Vicenç består af lækre hoteller og renoverede gamle fiskerhuse, begge ideelle til afslapning og med den skønneste udsigt over bugterne og de dramatiske bjergformationer.

Aktiviteter og hoteller i Cala Sant Vicenç, Mallorca

Camp de Mar

Camp de Mar er et mindre turistområde beliggende i en smuk bugt for foden af Tramuntanabjergene på Mallorcas sydvestlige side, mellem Port d’Andratx og Peguera. Camp de Mar byder på to strande, en sandstrand og en naturstrand, som giver den lille badeby lidt alsidighed og plads til alle. Camp de Mar ligger dybt i en bugt, beskyttet af høje klipper på hver side, som forhindrer vinde i at komme ind. Camp de Mar ligger tæt på vejnettet, som gør det let at komme på eventyr på øen, samt nå de mange tilbud i nærheden, bla. golfbaner, havneområder og uspoleret natur.

Hoteller og aktiviteter i Camp de Mar

Deià

Deià er et romantisk område i Tramuntana, der gang på gang har givet inspiration til en række kunstnere gennem tiden tiden. Deià lægger desuden scene til en lang række bryllupsceremonier hvert år, på nogle af de smukkeste og mest romantiske lokationer i Europa. Deià byder på nogle helt fantastiske seværdigheder, bla. det imponerende palæ Son Marroig, den tidligere forfatter Robert Graves’ hus samt Joan Baptista kirken på bjergtoppen i hjertet af byen. Ophold i Deià byder bla. på luksuriøs indkvartering på Richard Bransons tidligere palæ, La Residencia og på den historiske herregård es Molí.

Hoteller og aktiviteter i Deia

Escorca

Tramuntanas mest uberørte område, blandt de højeste bjergtoppe, vilde bjerggeder og smukke søer, finder I Escorca og Lluc. Escorca er vel nok Tramuntanas mest eftertragtede sted at vandre, navnlig pga. den uspolerede natur og de fortryllende udsigtspunkter der kan nås via de mange vandreruter heroppe. Escorca er foruden sin smukke natur, kendt for det berømte kloster og tilhørende klosterskole, Santuari de Lluc, Mallorcas andet vartegn. Escorca byder blot på enkelte overnatningstilbud, men ophold heroppe er ren terapi for sjælen i de skønne omgivelser og fred.

Escorca overnatning og aktiviteter

Esporles

Esporles er højt elsket blandt aktive feriegæster for sin beliggenhed hvor naturen troner i de smukke bjergdale i området. Esporles har utroligt meget at byde på; uspoleret natur, ikoniske seværdigheder et skønt kulturliv, samt nogle utroligt autentiske men samtidig lækre overnatningssteder i form af herregårde og fincas beliggende rundt om på de gønne bjergskråninger. Esporles’ vartegn er den imponerende herregård, La Granja, der siden den tidlige middelalder har defineret livet for adelige og tjennestefolk i området. La Granja er nu et imponerende museum, hvor I går gennem herregården, rum for rum og ud i de skønne haver hvor vilde fugle og naturlige vandfald spreder ro og glæde. Esporles er altid et besøg værd, enten som feriebase eller til et par hyggelige timer.

Overnatning og aktiviteter i Esporles

Estellencs

Ligeså elegant navnet klinger i ørene, ligeså elegant og charmerende er den gamle fiskerby Estellencs på bjergskråningerne over den azurblå kyst i Tramuntana. Den lille landsby er karakteriseret ved dens stenbelagte snævre gader, dens rustikke husfacader, samt de imponerende stenterrasser der løber langs bjergskråningerne, som araberne anlagde til vanding af frugttræer. For foden af bjerget mødes I med bugten og naturstranden Cala Estellencs, hvor der er mulighed for solbadning og en dukkert i de krystalklare vand.

Hotel og aktiviteter i Estellencs

Formentor

Formentor er det nordligste rejsemål i Tramuntanabjergene, og samtidig et af de mest eksklusive. Formentor byder blot på et enkelt hotel, til gengæld et gennemført luksuriøst hotel med en lang historie bag sig og med smukkeste beliggenhed over bugten. Hotellet var det første luksushotel på Mallorca og har bla. budt navne som Winston Churchill, Audrey Hepburn or Grace Kelly indenfor. Formentor er populær blandt vandrere og cykelryttere, som elsker at udfolde sig i den fri natur og på de mange vanvittige hårnålesving på de stejle bjergveje der snor sig rundt om klipper og bjerge heroppe i Tramuntanas vilde natur. Formentor byder også på en næsten uspoleret naturstrand i bugten Cala Formentor, hvorfra der også afgår katamaraner fra den lille mole, som vil tage jer med på en eventyrlig sejltur rundt om kysten hvor I virkelig kan nyde Tramuntanas dramatiske og smukke former.

Hotel ved Formentor

Fornalutx

Meget kan siges om Fornalutx, men der findes næppe ord nok til at beskrive den skønhed der troner den smukke dal dybt i Tramuntana. Gentagne gange er Fornalutx kåret til en af Spaniens smukkeste steder, og det er ikke en tilfældighed. Alt i og omkring Fornalutx ligner noget der er malet på et lærred; de dybe farver, det intakte rustikke husfacader, de mange frugttræer med citrusfrugter og de grønne bjergskråninger der pakker byen ind, alt sammen med til at gøre området så malerisk. Fornalutx er oplagt til både afslapning og aktivitet, både sjæl og krop plejes her i den varme dal.

Hoteller og aktiviteter i Fornalutx

Galilea

Galilea er en mindre landsby smukt beliggende på bjergskråningerne af Puig de Galatzo-bjerget i Tramuntanas sydlige ende. Galilea er oplagt til jer der ønsker fred og ro, og samtidig værdsætter en fantastisk udsigt samt muligheden for at spise lokalt. Galila har ingen hoteller, samtlige overnatningstilbud består af fincas og feriehuse, som I lejer og har helt for jer selv.

Feriebolig og aktiviteter i Galilea

Magaluf

Der er nok ikke mnage der forbinder Magaluf med Tramuntana, ikke desto mindre ligger den glade festby i Tramuntanaregionen. Magaluf er naturligvis mest kendt for sit meget livlige natteliv, der samler unge fra hele Europa til verdens størst beach party. Men Magaluf er ikke kun fulde teenagere, også yngre børnefamilier nyder godt af Magaluf, særligt pga. den utroligt lækre sandstrand, den store forlystelsespark Katmandu Park, badelandet Western Water Park, crazy minigolf, Marineland zoo og mange andre skønne aktiviteter for alle aldre. Magaluf ligger desuden blot 20 minutters kørsel fra Palma og der kører offentlige busser i pendulfart mellem de to byer.

Hoteller og aktiviteter i Magaluf

Llucalcari

Llucalcari er en romantisk lille landsby beliggende direkte på Tramuntanas bjergskråninger på kyststrækningen ved ved Deià. Llucalcari er en eksklusiv destination, her er blot et hotel, et lille romantisk SPA & Wellnesshotel, hvor det er jer der er i centrum. I bunden af Llucalcari, helt nede i bugten hvor det krystalklare vand skinner og glitrer, er der mulighed for at nyde solbadning i maleriske nærmest healende omgivelser. Fra Llucalcari er der let adgang til vejnettet i Tramuntana, som hurtigt tager jer til både Deià, Sóller og Valldemossa, hvor massevis af lækre spisesteder og kulturelle oplevelser venter.

Hotel i Llucalcari

Orient

Orient er en dal beliggende dybt i Tramuntana, i Bunyolas kommune. Orient er så malerisk og smuk at når man kigger ud over de stedsegrønne bjergskråninger, henledes tankerne til en filmscene, noget der er konstrueret. Orient er et oplagt rejsemål for jer, der vil opleve den ultimative afslapning med luksus og lækker mad – et ægte escape. Fra Orient har I let adgang til de mange snoede bjergveje i Tramuntana, utallige sanselige vandreruter, udfordrende golfbaner og massevis af kulturelle oplevelser, men vigtigst af alt, et ophold I ikke vil forlade igen.

Hoteller i Orient

Palmanova

Palmanova ligger side om side med Magaluf, men er dog et langt mere voksen -og familieorienteret rejsemål. Palmanova byder på 3 lækre brede sandstrande for foden af Tramuntanabjergene i Palmabugten, hvor der er god plads til både afslapning og strandaktiviteter. De fleste hoteller i Palmanova ligger tæt på stranden, ligesom byens mange restauranter og barer gør, hvilket giver en mere intens følelse. Palmanova er et oplagt rejsemål for jer der søger en typisk badeferie, med aktivitetstilbud for hele familien og mulighed for at kunne komme let på udflugt.

Aktiviteter og hoteller i Palmanova

Peguera

Peguera er et område delt i to sektioner; Peguera selv og Cala Fornells. Peguera selv er et livligt område fyldt med barer, restauranter og mange butikker, plus et par brede sandstrande. Peguera ligger for foden af Tramuntana og gør det let at komme på eventyr i bjergene, hvilket går området populært blandt cykelryttere og vandrere. Men også golfspillere nyder godt af Pegueras beliggenhed, med 6 lækre golfbaner indenfor blot 20 minutters kørsel herfra. Den lille bugt Cala Fornells ligger isoleret fra Peguera, ca. 5 minutters kørsel fra selve byen, og tilbyder en rolig afsondret beliggenhed med plads til fred og hvile.

Hoteller og aktiviteter i Peguera

Pollença

Pollença byder på en charmerende by med masser leben, en uspoleret skøn natur og masser aktivitetstilbud. Pollenças smalle stenbelagte gader og store kirketorv i hjertet af byen, er fyldt med barer, restauranter og lokale butikker, der er lægger scene til en vibrerende og hyggelig atmosfære overalt. Pollença byder også på en samling af interessante seværdigheder, bla. den 365-trin stentrappe der fører til toppen af bjerget hvor en uforlignelig udsigt over hele området venter. Pollença er et af de mest populære rejsemål i Tramuntana, et sandt mekka af tilbud for alle.

Hoteller og aktiviteter i Pollença

Port de Pollença

Port de Pollença er en skøn og livlig havneby med tilhørende strande, som gennem tiden har været inspirationskilde for flere kendte forfattere bla. Agatha Cristie. Port de Pollença ligger lige for foden af Tramuntanabjergene i en smuke bugt der fører direkte op til Formentor, flere af hotellerne ligger direkte ud til vandet langs den kendte havnepromenade kendt som The Pine Walk. Port de Pollença er et oplagt rejsemål i Tramuntana hvis I søger sport og aktiviteter, området er som skabt til cykling, vandring, seljture og dykkerture. Dertil kommer selvfølgelig strandaktiviteter, golfbaner og kulturelle oplevelser i Pollenças gamle by.

Hoteller og aktiviteter i Port de Pollença

Port de Sóller

Port de Sóller er vel nok en af de smukkeste bugter og havnebyer på Mallorca, den maleriske beliggenhed i Tramuntanas appelsindal går det til et sanseligt rejsemål hvor krop og sjæl forplejes. Port de Sóller byder på en livlig havnepromenade, fyldt med hoteller, restauranter, butikker og barer, som skaber rammer for glade feriegæster. Fra havnepromenaden afgår også den berømte sporvogn, der kører mellem Port de Sóller og Sóllers gamle by, gennem citrusplantager, oliventræer og uspoleret sanselig natur. Port de Sóller er et oplagt rejsemål i Tramuntana til jer der ønsker en alsidig feriebase, men vil være tæt på naturens mange tilbud og aktiviteter.

Port de Soller hoteller og aktiviteter

Port d’Andratx

Port d’Andratx er kendt som et luksuriøst og romantisk rejsemål. Port d’Andratx er en gammel og charmerende havneby, der  nyder en priviligeret beliggenhed i en underskøn bugt omsluttet af høje klipper som forhindrer vinde i at komme ind. Fortovscafeer og lækre restauranter venter langs promenaden, mens aktiviteter som golf, cykling og vandring venter lige om hjørnet for foden af Tramuntanabjergnes smukke skråninger. I kan bla. vandre på klipperne over Port d’Andratx hvor I kan nyde udsigten over bugten foran det gamle udkigstårn, Torre de Sant Carles, eller besøge kunstneren Barbara Weils kunststudie i den arkitekttegnede villa af Daniel Lieberkind. Fra havnen i Port d’Andratx er det populært at hoppe på en sejltur med katamaran, som sejler rundt om kysten hvor små grotter og laguner ligger skjult. Port d’Andratx er et rejsemål for voksne, her er ingen strande eller nærliggende aktivitetstilbud til børn. Nærmeste strand er Cala Llamp som ligger 10 minutters kørsel herfra.

Opdag hoteller og aktiviteter i Port d’Andratx

Portals Nous

Portals Nous – også kendt som Puerto Portals – er et lille og mere eksklusivt område beliggende på bjergskråningerne af Tramuntanas sydlige del i Palmabugten. Portals Nous er udelukkende et rejsemål for voksne, hotellerne er luksuriøse, maden er gourmet og avantgarde. Portals Nous er et oplagt rejsemål til en romantisk ferie i børnefri omgivelser, hvor luksus og selvforkælelse er i fokus under hele opholdet. Byen ligger tæt på Palma og har masser aktivitetstilbud af forskellig karakter.

Hoteller i portals Nous

Puigpunyent

Puigpunyent er kendt som cykelrytternes hjemsted på Mallorca, bla. fordi Team Sky hvert år kommer hertil og bor på den imponerende herregård, Gran Hotel Son Net. Puigpunyent ligger i uspolerede naturomgivelser i en smuk bjergdal i Tramuntana, alligevel ikke mere end en lille halv times kørsel fra Palma. Foruden cykling og vandring, er Puigpunyent populært for sin naturpark, Reserva Park, en blanding af et naturreservat og zoologisk have, med fritgående dyr, naturlige vandfald og stier der fører jer gennem et varieret landskab der fortæller om Tramuntana. Puigpunyent er et oplagt rejsemål til jer der ønsker landlig luksus, frisk bjergluft og følelsen af at være en del af noget ægte og autentisk.

Opdag hoteller og aktiviteter i Puigpunyent

Sant Elm

Sant Elm – eller San Telmo på spansk – er en charmerende og idyllisk lille havneby beliggende i naturskønne omgivelser, i en lille bugt i Tramuntanabjergenes sydvestlige hjørne. Sant Elm byder på en hyggelig og intim atmosfære, hvor turisme og autenticitet er fint afbalanceret, her er en følelse af at befinde sig i en almindelig lille fiskerby, men hvor der samtidig er faciliteter og tilbud til at fulde ferien. Fra Sant Elm havn afgår en lille båd som tager jer ud til Sa Dragonere, også kendt som Drageøen, et fredet naturreservat hvor I kan vandre rundt i den fri natur, spotte Eleanorfalke, møde sorte firben og dykke med kulørte fisk. Sant Elm er et godt rejsemål til jer der vil holde ferie ved vandet, men ikke gider masseturisme.

Hoteller og aktiviteter i Sant Elm

Santa Ponça

Santa Ponça ligger sydligst i Tramuntanaregionen, mellem byerne Peguera og Magaluf. Santa Ponça har to områder der tiltrækker hver deres publikum; Santa Ponça selv og Port Adriano. Santa Ponça er en typisk ferieby/badeby, bygget til det formål at give feriegæster en god alsidig base med tilbud til alle behov, lyster og aldre. Port Adriano derimod, er en lystbådehavn som er blevet udvidet og lavet til en slags miniby for luksusturisme, med 5-stjernet hotel, gourmetrestauranter og butikker med mærkevarer. Hele Santa Ponça er generelt ret nybygget, og mange af hotellerne her ligger på klippeskråningerne med udsigt over den smukke lille bugt.

 Santa Ponça hoteller og aktiviteter

Sóller

Sóller er en smuk og idyllisk bjergby beliggende dybt i Tramuntanas mest frodige område. Byens mange snævre gader fyldt med traditionelle mallorcinske husfacader og blomster, fører alle til det centrale torv i byen, hvor Sant Bartomeu og Banco Sóller eksemplificerer hvor rigt et område Sóller har været gennem historien. På torvet finder I samtidig en masse hyggelige restauranter og cafeer, oplagt til en forfriskning og lidt menneskekiggeri. Sóller byder på lækre madoplevelser, skønne autentiske hotelophold, masser kultur og aktivitetstilbud, et område fyldt med smukke skatte. Sóller er et ideelt rejsemål til en ferie i oplevelsernes tegn, her er en så skøn atmosfære overalt i området, en særlig frisk og ren bjergluft og så utroligt mange ting at give sig til. Ferie i Sóller betyder også ophold på hoteller i historiske bygninger, som er med til at fuldende en autentisk ferieoplevelse.

Sóller hoteller og aktiviteter

Valldemossa

Valldemossa er kendt for mange ting; sin charmerende bykerne, sin sanselige natur, sit berømte karteuserkloster og sin store tiltrækningskraft af turister. Valldemossa ligger i en smuk grøn dal i hjertet af Tramuntana, direkte på bjergskråningerne med betagende udsigt. Ophold i Valldemossa byder på kulturelle og sportslige aktivitetstilbud, her er masser at se og opleve. Valldemossa ligger desuden med god forbindelse til vejnettet, så det er relativt let at køre hertil både med cykel og bil.I hjertet af byen, blandt de mange traditionelle mallorcinske byhuse, ligger masser restauranter og butikker, som gør Valldemossa til et stemningsfyldt sted.

Valldemossa hoteller og aktiviteter

De største seværdigheder i Tramuntana

Veterantog og sporvogn

Både børn og voksne oplever en følelse af fascination, når de træder ombord i dette over 100-år gamle veterantog. Toget afgår fra den lille banegård i hjertet af Sóller, hvorfra det sætter kurs mod Placa d’Espanya centralt i Palma. På togturen vil I opleve nogle af Tramuntanas smukkeste landskaber, som I kører gennem frodige dale af citrusplantager, olivenlunde og enge med mandeltræer. Dette er både en autentisk, sanselig og anderledes oplevelse, som alle bør prøve.

Togtur mellem Palma og Sóller

Santuari de Lluc

Lluc-klosteret er et af verdens mest berømte af sin slags og besøgt af flere millioner mennesker årligt, både pilgrimme og turister begiver sig op i Tramuntana-bjergene for at se det hellige sted. På Lluc kan I tage en tur rundt i det etnologiske museum på klosteret, som gennem fine udstillinger af artefakter, fortæller om livet på Mallorca helt tilbage fra forhistorisk tid og frem til industrialiseringen. Hver søndag kan I nyde en koncert af det berømte børne-kor, els Blauets, der synger under prædiken. Koret har eksisteret siden 1500-tallet og består af børn der bor og går i skole på klosteret. Lluc er på mange måder det største religiøse centrum på Mallorca.

Oplev Santuari de Lluc

Sa Dragonera

Sa Dragonera – kendt som Drageøen – er en klippeø og fredet naturreservat, der har sit navn på grund af sin finurlige facon der minder om en drageryg, dertil kommer at øen er hjemsted for Mallorcas særlige sorte firben. Besøg på Sa Dragonera er en eventyrlig og sanselig oplevelse, her kan I vandre frit i den uspolerede natur, besøge det gamle middelalderudkigstårn, møde de vilde firben som er menneskevandte, spotte utrolige middelhavsfugle og snuppe en dukkert i det helt krystalklare vand omkring øen. Det er let at besøge Dragonera, det er en blot 20-minutters sejltur fra den charmerende havneby Sant Elm.

Besøg Sa Dragonera

Son Marroig

Son Marroig er en enestående ejendom, og et utroligt eksempel på civil arkitektur. Son Marroig er nok mest kendt for den smukke pavillion bygget af de pureste marmor fra Italien, som kroner hele kystlinjen fra sin platform over bjergskråningen. Ejendommen tilhørte Mallorcas mest kendte eventyrer, den habsburgske ærkehertug, Luigi Salvatore, som beskrev sine opdagelser på Mallorca i bindet Die Baleren. Salvatore var særligt fascineret af naturen i Tramuntana og anses som forgangsmand til naturarvsbeskyttelsen af bjergene. Indenfor i huset kan I gå på opdagelse i ærkehertugens private gemakker, som nu er omdannet til museum.

Besøg Son Marroig

Real Cartuja

Real Cartuja blev kendt efter vinteren 1838/39, hvor komponist Fryderyk Chopin og forfatter George Sand boede en kort tid på karteuserklosteret her. I dag er deres lejlighed omdannet til museum, hvor mange af deres private ting stadig er bevaret bla. Chopins klaver og nogle af hans værker. På Real Cartuja finder I desuden Valldemossas etnologiske museum, som fortæller en masse om livet i Tramuntanabjergene gennem tiden. Klosteret er i sig selv smukt og interessant at snuse rundt i, hvor man hurtigt fornemmer det rolige atmosfære. I kan også deltage i koncert i klosterkirken.

Besøg Real Cartuja

El Calvario

El Calvario – på dansk Golgata – er det samlede navn for den 413 trins lange stentrappe samt det lille kapel på toppen af bjerget som trappen fører op til. Trappen er bygget til ære for Kristus, og bruges også som scene ved bla. påskeoptog og andre begivenheder i byen. El Calvario er en kendt seværdighed og I skal være klar på en hård tur op ad de mange trin, men en utrolig belønning venter på på toppen. Udover det lille kapel, kan I glæde jer til udkigspunktet hvorfra I kan nyde et betagende og ubeskriveligt udsyn over hele Pollenca, Tramuntana og på klare dage Menorca.

Læs om turen op ad el Calvario

Torre del Verger

I 1400 og 1500-tallet forsøger militær fra Ottomanriget i sammensværgelse med pirater fra Nordafrika, at besætte og erobre Mallorca. De mange brutale angreb førte til opførelsen af et netværk af tårne langs kysterne og inde på øen, som kunne kommunikere sammen. Torre del Verger er et af de mest velholdte og ikoniske af disse tårne, som stadig står flot og vogter Tramuntanas kyst mellem Banyalbufar og Estellencs. Der er gratis parkeringsplads ved tårnet og det er muligt at gå op i tårnet og nyde den uforlignelige udsigt og lytte til stilheden.

Læs om Torres del Verger

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere interessante steder du skal opleve på Mallorca