Søg
Close this search box.

Lluccalcari

Lluccalcari landsby nær Deia på øen Mallorca i Spanien.

Llucalcari, måske Mallorcas mest idylleriske landsby

Llucalcari er en meget lille, men meget smuk og idyllisk landsby i Deià kommune på vejen mod Sóller, godt 3 kilometer fra selve Deià by.

Llucalcari samler ikke mere end godt 20 huse, der tilsammen giver det mest maleriske postkort-billede af Mallorca. Blandt de 20 ejendomme, det meget attraktive hotel, Hoposa Costa d’Or.

 

Romantisk ophold i Lluccalcari ved Deiàs kyst

Hævet 85 meter over havets overflade og beliggende yderst på kystlinien, giver samtlige huse i Llucalcari den mest imponerende udsigt over Cala Deià og Middelhavet.

Hele fem forsvarstårne, beskyttede tilbage i middelalderen Llucalcari mod angreb fra pirater og vandaler. I dag står tre af disse tilbage, kig efter ejendommene Casa d’Amunt, Can Simó og Can Apol·loni.

I Llucalcari finder du også et lille kapel, hvor en statue af jomfru Maria er at finde. Hun er den lille landsbys skytshelgen og fejres hvert år den 15. august, ved en byfest organiseret af ‘Associació de Propietaris, Residents i Amics de Llucalcari’.

Fra Llucalcari kan du via en stentrappe, nå den naturlige grotte og bugt, es Canyaret. Es Canyaret er blot én af Mallorcas mange små ‘hemmelige’ bugter og er kendt for sit helt klare og transparente vand, samt den naturlige kilde, der løber fra bjergene og munder ud her.

Flere mennesker kommer desuden hertil for at tage mudderbad, som efter sigende skulle have beroligende effekt på kroppen.

Du kan udelukkende besøge Llucalcari til fods eller på cykel, da parkering af bil er forbeholdt indbyggerne samt hotellets gæster.

Adresse og kontaktinfo

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere idylliske landsbyer du skal besøge på Mallorca