Ferie i Orient, Mallorca- Find din rejse og hotel eller finca her!

Orient rejseguide, opdag og oplev Orient

Orient er blandt Mallorcas absolut mest idylliske byer. De små bakkede gader mellem ældgamle stenhuse, sat i et enestående landskab af oliven, mandel og frugtplantager, mellem de stedsegrønne bjerge, er et syn der bevæger de fleste og bringer en særlig følelse frem i kroppen.

Orient vil være det helt rette valg for dig, der søger en luksuriøs base til din aktive ferie. Byen er kendt og elsket af cykelryttere og vandrere fra hele verden.Bedste indkvartering i Orient

Du har mulighed for indkvartering på 6 overnatningssteder i Orient – alle byder på luksus i topklasse. Du bor i moderniserede herregårde, fincas og tilmed i en gammel olivenmølle, hvor du kan nyde de mange lækre faciliteter som massage, swimmingpool, solterrasser og spa.

Hotellerne i Orient er specialiserede i aktive feriegæster, der sætter pris på luksus. Derfor kan du forvente et meget veluddannet og serviceminded personale, der står klar 24 timer i døgnet og kan være behjælpelige med alt. Desuden har personalet et rigtig godt lokalkendskab, hvilket betyder, at de kan hjælpe dig med gode råd og vise dig hvor du finder lige dét, der matcher dine interesser.

Restauranter & mad i Bunyola

Orient byder på få, men yderst delikate restauranter, hvor smagsløgene forkæles efter alle kunstens regler. Her serveres alt fra æstetiske traditionsrige retter, til moderne avantgarde anretninger og kulinariske trends fra hele Europa.

Lokale specialiteter i Orient består af blandt andet af stegt pattegris samt en række vine, der bærer bjergenes mange smage i sig.

Orient består ikke af mere end godt 35 huse, som er hjemsted for omkring 20 fastboende indbyggere. Hotellerne i Orient er bygget i tidligere herregårde og olivenmøller, hvilket gør opholdet her så unikt og autentisk.

Orient hører officielt under Bunyola kommune og turen mellem de to, tager dig gennem nogle af de absolut smukkeste punkter på hele Mallorca. Fuldstændigt omgivet af de dramatiske Tramuntana-bjerge, er Orient blandt Mallorcas mest frodige steder. Den naturlige fred heroppe, de gamle stenhuse og stejle gader, er byens vigtigste karakteristika.

Mange af byens huse afspejler Tramuntana-bjergenes særlige arkitektur og stammer helt tilbage fra 1500-tallet. Kirken Sant Jordí, der tårner over byens tage på det højeste punkt af 450 meter, er bygget på et tidligere kapel helt tilbage fra 1200-tallet. Mange besøgende kommer til kirken i Orient for, at beundre dens imponerende interiør.

Orient er et godt bevis på, at Mallorca er kontrasternes ø – du vil ikke skænke charterferier og fastfood en enkelt tanke heroppe, hvor natur, ro og gastronomi gør de største indtryk. Særligt for området er svampe, som samles fra skovbunden på bjergenes sletter og bruges som grundingrediens i stort set alle retter gennem efteråret.

Aktiviteter omkring Orient

Intet sted i Europa er mere perfekt til cykling og vandring, end Orient.

Selv om Orient er blandt Mallorcas mindste byer, er hele området i denne del af Tramuntana-bjergene, blandt de største ubebyggede arealer på øen. Det betyder for dig, at flere tusinde hektarer uspoleret natur venter på at blive udforsket.

Rundt i bjergene finder du gamle slotsruiner, panoramiske udsigtspunkter, vagttårne, bosættelser fra bronzealderen og veje der fører til hemmelige bugter og strande med azurblåt klart vand. Der er flere vandreruter i området, der vil sikre dig en oplevelse for livet.

Aktiviteter som tennis, golf, klatring og mountainbiking i Mallorcas bjerge, er også populære blandt besøgende i Orient. Desuden er der mulighed for maritime oplevelser langs vestkysten.

Seværdigheder og oplevelser nær Orient

Måske skulle man ikke umiddelbart tro, at Orient var et sted med mange seværdigheder omkring sig, tværtimod – men faktum er, at få steder på Mallorca har så mange seværdigheder omkring sig som netop Orient.

Foruden hvad der gemmer sig i Tramuntana-bjergenes mange dale, ligger byer som Bunyola, Alaró, Fornalutx og Sóller indenfor kort afstand. Hver af disse byer byder på deres lokale charme – og ikke mindst en række seværdigheder som museer, gallerier, kirker, botaniske haver og meget mere.

Syd for Orient, i udkanten af Bunyola, finder du den verdensberømte finca, Son Amar. Son Amar byder hver aften, i månederne marts-november, indenfor til en aften i underholdningens allerhelligste tegn. Her nyder du endnu en middag i særklasse, akkompagneret af de bedste vine samt et glas champagne, før artister fra hele verden betræder scenen og efterlader dig åndeløs med et show fyldt med skøn musik, heste, dans, akrobatik og skøre påfund.

Find inspiration til seværdigheder og besøgsmål her

Indkøbsmuligheder i Orient

Skulle du mod al forventning få brug for at handle lidt dagligvarer, kan du tage den korte tur til enten Bunyola eller Alaró, hvor du finder enkelte små købmandsbutikker og mini-supermarkeder.

Har du lyst til at opleve shopping på Mallorca, skal du bruge en halv dag i Palmas euforiserende små shoppinggader, hvor alle de nyeste trends fra Sydeuropa ligger klar til dig, sammen med en masse unikke spanske og mallorcinske mærker.

Hvor ligger Orient?

Orient ligger i en naturskøn grøn dal i hjertet af de evigt smukke Tramuntana-bjerge, på Mallorcas vestlige side. Den lille landsby tilhører kommunen, Bunyola, hvor du finder lidt mere byliv i form af restauranter, cafeer og butikker.

Flere spændende destinationer i Tramuntana-regionen

©2018 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?