Son Amar – Dinnershow i verdensklasse for alle aldre

son amar dinner og show på mallorca
Om

Son Amar er et prisvindende dinnershow afholdt på en smuk herregård, med underholdning i verdensklasse. Så spænd selen og gør dig klar til kabaret og show i verdensklasse!

Optræden efter optræden, efterlader dig målløs og betaget tilbage af denne internationale, multikulturelle verden af musik og dans.

Vær klar når kulturer fra Afrika, Indien, Irland og selvfølgelig Spanien, tørner sammen i et festfyrværkeri på scenen, der får taget til at lette.

Koreografien er skabt af den berømte argentinske koreograf, Carlos Vilán samt Liubov Khelben, der begge har en imponerende karriere bag sig som dansere. De to har formået, at skabe en unik kombination af både moderne dans, balletter, klassisk spansk dans og flamingo.

Lad de pulserende rytmer fra alt fra Micheal Jackson til den parisiske Can Can, overvælde dig og trække dig med rundt om jorden på en farvestrålende tidsrejse.

Son Amar begejstrer i alle aldre, særligt børn vil huske de farverige scener med dyrene fra Løvernes Konge – flotte kostumer, danse – alt nyskabt for at ramme helt rigtigt i børnenes hjerter.

Under den sublime middag, tilbydes du udover en lækker 3 retters menu med velsmagende mallorcinske vine – også pre-dinner showet ‘Son Amar – Sounds of Soul’.

Son Amar showet er helt uforligneligt – aftenen bygger op til en enestående og betagende grand finale, der vil give dig minder for livet!

Hvor

Bunyola

Bunyola er et smukt og naturskønt område i Tramuntana, der foruden landsbyen selv og inkluderer de små landsbyer Palmayola, sa Coma og Orient, hvor sidstnævnte er et meget populært rejsemål. Bunyola har gennem tiden været et attraktivt område for øens adelige, hvorfor du også finder imponerende bygninger som f.eks. det flotte Raixa palæ og Alfabia ejendommen. Bunyola er særligt populært blandt cyklister og vandrere grundet de mange muligheder for disse aktiviteter i bjergene, men også golf har stor indflydelse takket være den smukke Golf Termens bane midt i dalen. Hver lørdag formiddag afholdes det lokale marked i Bunyola på byens centrale torveplads omgivet af små barer og den store Sant Mateu sognekirke, dette er fantastisk tidspunkt at besøge byen på. Ophold i Bunyola foregår i lækre ferieboliger eller på et af områdets charmerende finca-hoteller, hvor luksus og autenticitet kombineres i smukke omgivelser.

Bunyola aktiviteter hotel og marked

Flere seværdigheder omkring Bunyola

Opdag Tramuntana på Mallorca

Tramuntana er både en region og en bjergkæde beliggende på Mallorcas vestlige side. Tramuntana er kategoriseret som UNESCO World Heritage grundet den høje biodiversitet, men også pga. af de mange stenterrasser bygget ind i bjergvæggene til dyrkning, samt de mange mure bygget med tørstensteknik. Tramuntana byder foruden den sanselige og smukke natur også på en række meget charmerende bjerglandsbyer værd at besøge, hvor du virkelig kan opleve mallorcinsk autenticitet og idyl.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?