Son Amar er et prisvindende dinnershow afholdt på en smuk herregård, med underholdning i verdensklasse. Så spænd selen og gør dig klar til kabaret og show i verdensklasse!

 

dionner show mallorca son amar

Optræden efter optræden, efterlader dig målløs og betaget tilbage af denne internationale, multikulturelle verden af musik og dans.

Vær klar når kulturer fra Afrika, Indien, Irland og selvfølgelig Spanien, tørner sammen i et festfyrværkeri på scenen, der får taget til at lette.

Koreografien er skabt af den berømte argentinske koreograf, Carlos Vilán samt Liubov Khelben, der begge har en imponerende karriere bag sig som dansere. De to har formået, at skabe en unik kombination af både moderne dans, balletter, klassisk spansk dans og flamingo.

Lad de pulserende rytmer fra alt fra Micheal Jackson til den parisiske Can Can, overvælde dig og trække dig med rundt om jorden på en farvestrålende tidsrejse.

Son Amar begejstrer i alle aldre, særligt børn vil huske de farverige scener med dyrene fra Løvernes Konge – flotte kostumer, danse – alt nyskabt for at ramme helt rigtigt i børnenes hjerter.

Under den sublime middag, tilbydes du udover en lækker 3 retters menu med velsmagende mallorcinske vine – også pre-dinner showet ‘Son Amar – Sounds of Soul’.

Son Amar showet er helt uforligneligt – aftenen bygger op til en enestående og betagende grand finale, der vil give dig minder for livet!

8

Bestil billetter til Son Amar dinner show Mallorca

Hjemmeside

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?