Camp de Mar – Hoteltilbud og rejseguide

Camp de Mar er et småt og roligt, men eksklusivt område på Mallorcas sydvestkyst, nær Port d’Andratx.

Kysten her er beskyttet mod vinden og stranden har fint gyldent-hvidt sand, hvor det rolige tyrkis-grønne vand bølger op til.

Camp de Mar er en meget sanselig feriedestination der passer til såvel parret som børnefamilien.

camp de mar på kort over mallorca
Overnatning

Bedste hoteller og hoteltilbud i Camp de Mar

ferielejlighed i camp de mar mallorca med balkon med havudsigt

Bahia Camp de Mar Suites ****

Nyd havudsigten over Camp de Mar fra balkonen på din ferielejlighed på dette skønne lejlighedshotel. lejlighederne er lyse og venlige, indrettet med alle nødvendigheder samt både soveværelse og opholdsstue, oplagt til både familier og par. Lejlighederne ligger i rolige omgivelser, i blot 5 minutters gåafstand fra stranden samt byens lille butiksgade. Lejlighedshotellet her byder desuden på lækker restaurant, der hver morgen sikrer en god start på dagen med en lækker og varieret morgenmadsbuffet, hvor I kan få energi til at tage på eventyr. Om aftenen kan I som alternativ tage den korte tur i bil eller taxi til Port d’Andratx, hvor et væld af lækre restauranter og tapasbarer venter.

SE TILBUD

book overnatning mallorca

luksushotel med golfbane i camp de mar mallorca

Steigenberger Golf & Spa Resort *****

Steigenberger er kendt for deres enestående luksushoteller verden over, hvor de har stor succes med at gøre deres gæsters ophold til noget specielt. Hotellet har til huse i et autentisk og yderst stilfuldt palæ inspireret af middelalderens paladser, hvor du kan opleve følelsen af storhed og velmagt. Resortet er det helt oplagte valg til en aktiv ferie med golf eller cykling, hvor du får en afslappende og luksuriøs base at vende hjem til efter en skøn dag med masser oplevelser på middelhavets største eventyrø. Resortet byder på en række dejlige faciliteter og services, bla. stor swimmingpool, fitnesscenter, spa -og wellnessområde, massebehandlinger, samt en lækker restaurant der serverer skønne kontinentale anretninger af friske mallorcinske råvarer. Reserver et ophold på dette dejlige hotel, hvir I søger et eksklusivt og afslappende ophold.

SE TILBUD

book overnatning mallorca

Aktiviteter & Seværdigheder

Aktiviteter i Camp de Mar

Langs stranden har du mulighed for at leje vandcykler, men ellers er her ikke mulighed for meget andet end løbeture. Til gengæld har du et bredt udvalg af aktiviteter i nabobyen Paguera, blot 10-15 minutter fra Camp de Mar, bla. én af Mallorcas mest populære tennisbaner.

Mellem Camp de Mar og Port d’Andratx, finder du Golf Club Andratx, én af de smukkeste golfbaner, blandt de 21 mulige.

Aktiviteter for børnefamilier i Camp de Mar, vil typisk foregå i feriebyen Magaluf eller Palma Nova, hvor badelandet ‘Western Water Park’ og crazy-minigolfbanen ‘Golf Fantasia’ ligger. I Santa Ponca, en halv times tid herfra, finder du bla. Jungle Parc og Macera Game, hvor hele familien kan have det sjovt.

Seværdigheder nær Camp de Mar

De fleste seværdigheder omkring Camp de Mar, er ikke typiske børnevenlige seværdigheder, men henvender sig mere til kunst eller historieinteresserede, der vil opleve kulturen.

Lad det ikke skræmme dig, på under en halv time kan du komme til middelhavets hovedstad, Palma de Mallorca, hvor seværdighederne står i kø for at begejstre dig.

Du kan let bede hotellets personale om at booke guidede ture rundt til øens top-seværdigheder, eller du kan leje en bil, som det anbefales og udforske alting i dit eget tempo.

Strand

Stranden i Camp de Mar

Playa Camp de Mar, byder på lavvandet krystalklart tyrkis-grønt vand, velegnet til børnefamilier og soppere. Langs stranden finder solvogne på udlejningsbasis, beachbarer og brusefaciliteter – alt hvad du har brug for til en dejlig dag på stranden. Platja Camp de Mar er små 200 meter lang og 80 meter bred, her kan være lidt trængt til tider i højsæsonen, da mange dagsbesøgende fra Port d’Andrtx besøger Camp de Mar.

Vejrudsigt

Vejrudsigt

Her kan du se vejrudsigten for den kommende uge i Camp de Mar

CAMP DE MAR Vejrudsigt

 

Læs mere om vejret og gennemsnitstemperaturer her

Spisesteder & Barer

Restauranter og mad i Camp de Mar

Varierede menukort og høj kvalitet, fortæller lidt bredt om restauranterne her i Camp de Mar. Særligt bør du prøve nationalretten Paella, med fisk og skaldyr her.

Du kan forvente servicemindet personale, stemningsfyldte atmosfærer og plads til alle tunger. Langt de fleste af restauranterne har specielle børnemenuer til de mindste.

Indkøb & Shopping

Indkøb og shopping i Camp de Mar

Du finder en række små lokale shops, der handler med alt fra souvenirs til parfume, her er vel et dusins-stykker alt i alt. Her er naturligvis også mini-supermarked, apotek og bank.

For shopping tager de fleste den korte tur til Port d’Andratx, eller turen ind til Palma og får en rigtig shoppingtur ud af det, når der skal oses eller indkøbes must-haves med hjem fra ferien. Shopping i Port d’Andratx byder på flere udenlandske tøjdesignere, der har deres butikker ud til havnepromenaden, meget eksklusivt miljø.

Billeder
Praktisk Info

Vigtige telefonnumre

  • Nationalt politi: 091
  • Nærpoliti: 092
  • Civilgarden: 062
  • Brand: 080
  • Maritime nødstilfælde: +34 900 202 202

 

Apoteker

Find et åbent apotek på Mallorca

Stort set alle byer på Mallorca har et apotek, dog varierer åbningstiderne.

For at finde et åbent apotek, eller åbningstider for et apotek, kan du klikke på linket nedenfor som tager dig til en ny side på spansk.

Når du lander på siden, vælg da ‘Mallorca’ fra listen i højre side. Ved siden af kan du nu vælge by fra en rullemenu.

Klik her for at finde et åbent apotek

 

Buslinje 122, A11

Bus A11 er lufthavnsbussen, der kører mellem Palma lufthavn og Camp de Mar.

Klik her for at se alle busstoppesteder og ruter på linje 100 busser

Hvor ligger Camp de Mar på Mallorca?

Camp de Mar ligger i en lækker lukket bugt på Mallorcas sydvestkyst, i kommunen Andratx. Camp de Mar ligger tæt på motorvej og grænser de populære feriedestinationer, Port d’Andratx og Peguera/Paguera.

Rejsemål og ophold i Tramuntana

Tramuntana byder på mange skønne rejsemål, både romantiske, smukke og tæt på naturen. Alle rejsemål i Tramuntana er beliggende i maleriske omgivelser, som giver jeres ophold den ekstra dimenssion der fuldender en en afslappende ferie.
Læs mere om Tramuntana

 

Andratx

Andratx er en skøn og historisk middelalderby beliggende i en grøn dal ca. 5-7 km fra Port d’Andratx. Andratx’ gamle bydel er præget af de mange enorme herregårde og befæstede bygninger, der stadig står som eksempel på hvor udsat området har været gennem tiden, og gør byen til et slags open-air museum. Ferie og ophold i Andratx skal netop nydes på herregård, i rustikke og dybt charmerende rammer, hvor der er fokus på god mad og afslappende moderne faciliteter.

 

Banyalbufar

Banyalbufar er smukt beliggende på bjergskråningerne ud til kysten på Tramuntanabjergenes vestlige side. Banyalbufar er et oplagt valg af rejsemål til jer der ønsker en fredelig base, maleriske omgivelser og lokal charme. Banyalbufar er hjemsted for nogle lækre og hyggelige lokale spisesteder, hvor maden er lavet med sjæl og lokale råvarer. Overnatningstilbuddene i Banyalbufar består af små hoteller der har til huse i historiske bygninger fra middelalderen. Læs om Banyalbufar

 

Bunyola

Bunyola ligger blot 20 minutters kørsel fra Palma, alligevel så langt væk fra alt der hedder bystøj og hektik. Bunyola er oplagt til ferie i naturskønne omgivelser, men med let adgang til mange tilbud og andre områder. I Bunyola har I mulighed for at opleve nogle af øens flotteste bygninger, komme til verdenskendt dinnershow, køre med veterantog, besøge markedet og nyde den maleriske skønne natur mens I slapper af ved poolen eller i en smuk have. Læs om Bunyola

 

 

Cala Sant Vicenc

Cala Sant Vicenc ligger i naturskønne næsten uberørte isolerede omgivelser på Tramuntanas nordvestlige side. Cala Sant Vicenc ligger beskyttet mellem høje dramatiske klippevægge, der holder vinde væk fra strandene og hotellernes altaner. Cala Sant vicenc ligger 10 minutters kørsel fra Pollenca og Port de pollenca, hvor der venter masser af seværdigheder, lækre spisesteder og stemningsfyldte gader. Ophold og overnatningstilbud i Cala Sant Vicenc består af lækre hoteller med havudsigt og feriehuse, oplagt til ferie med både afslapning og aktiviteter. Cala Sant Vicenc

 

 

Deià

Deià er et smukt og romantisk område, omgivet af underskøn natur og udsigt over kysten. Deià er et oplagt rejsemål til en romantisk og luksuriøs ferie, hvor der er mulighed for selvforkælelse, lækre madoplevelser og se en masse seværdigheder. Læs om ophold i Deià

 

Escorca

Escorca er Tramuntanas hellige centrum, her ligger nemlig et af Europas største klostre og klosterskoler, Santuari de Lluc. Escorca byder på en utrolig smuk og uberørt natur, oplagt til vandreferie eller afslapning i total afsondring. Escorca er virkelig et sted hvor man kan høre stilheden i den friske rene bjergluft. Læs om ophold i Escorca

 

Esporles

Esporles er en by og et område der har utroligt meget at byde på, både i forhold til kultur, aktiviteter og seværdigheder. Besøg bla. den imponerende La Granja herregård og museum, det gamle Maristel-kloster, gå på vandretur i den uberørte natur og kom med til Europas største festival for søde sager. Læs om ophold i Esporles

 

 

Estellencs

Estellencs er en sød lille middelalderby beliggende på bjergskråningerne over Tramuntanabjergenes uspolerede kystlinje. Estellencs er et godt rejsemål for jer, der vil mærke den lokale atmosfære og have direkte adgang til de mange vandreruter og bjergveje. Estellencs byder desuden på en skøn lille naturstrand, hvor der er mulighed for at tage en dukkert og nyde en gang solbadning i fred og ro. Læs om ophold i Estellencs

 

 

Formentor

Formentor er Tramuntanas og Mallorcas nordligste rejsemål. Formentor er en halvø der nyder en isoleret og afsides beliggenhed, omgivet af uberørt natur med med gode vejforbindelser til restaen af øen. Formentor har blot ét hotel, et skønt luksushotel beliggende på klipperne over den rolige bugt, Cala Formentor. Hotellet var Mallorcas første luksushotel og har været elsket af bla. Winston Churchill og Audrey Hepburn. Læs om ophold på Formentor

 

Fornalutx

Fornalutx er Mallorcas smukkeste landsby. Den lille landsby ligger som malet ind i den frodige dal fyldt med citrustræer og olivenlunde, med dens fine rustikke huse med grønne skodder og blomster foran, som giver gaderne deres maleriske udseende. Fornalutx byder på skønne finca hoteller med udsigt over den grønne dal, samt masser aktivitetstilbud for vandrere og cyklister. Læs om ophold i Fornalutx

 

Galilea

Galilea er et rejsemål for jer der foretrækker at leje feriehus i rolige og smukke omgivelser. Galilea er en lille landsby på bjergskråningerne, med skøn udsigt over Mallorcas sydvestkyst, man kan høre stilheden heroppe mens man nyder den rene bjergluft. Galilea byder desuden på en lille håndfuld lokale spisesteder, populære for deres tapas. Læs mere om ophold i Galilea

 

 

Magaluf

Magaluf er kendt som Europas største festby, der hvert år tiltrækker millioner af unge mennesker til party i gaderne. Men Magaluf er heldigvis mere end blot fest og farver, det er også lækre hoteller lige ved stranden og masser aktivitetstilbud for unge og børnefamilier, bla. forlystelsesparker, badeland og delfinshows. Find hotel i Magaluf

 

Llucalcari

Den lille landsby med blot 20 indbyggere og kun 1 hotel, er et eksklusivt og romantisk rejsemål for par der vil nyde hinanden i smukke omgivelser. Llucalcari ligger på bjergskråningerne ved kysten ud for Deià, og det lækre SPa & Wellnesshotel ligger med smuk havudsigt og bjergene i baggrunden, en virkelig romantisk scene. Læs om ophold i Llucalcari

 

Orient

Orient er en idyllerisk og malerisk dal beliggende dybt i Tramuntanabjergene, hvor fred og hvile troner overalt. Ophold i Orient byder på luksus i autentiske rammer i nogle af de historiske fincas og herregårde der har præget området gennem tiden. Orient er oplagt til et ophold hvor der er mulighed for både fysisk udfoldelse og ren afslapning. Læs om ophold og overnatning i Orient

 

 

Palmanova

Palmanova er en alsidig feriedestionation beliggende i Palmabugten for foden af Tramuntana. Palmanova er bygget til turisme og glade feriestunder med familien, og med 3 hvide rene sandstrande, er det ikke så underligt at dette er et populært rejsemål for familier og par. Palmanova byder på en masse varierede spisesteder, et livligt byliv med stemningsfyldte barer samt en masse aktivitetstilbud for alle aldre. I Palmanova kan I tage i Marineland og se delfiner, badeland med vandrutsjebaner, spille minigolf og selvfølgelig masser strandaktiviteter. Palmanova finder I lækre nye hoteller i alle prisklasser, her er god mulighed for at få værelse med havudsigt og slappe af i moderne lækre rammer. Rejse til Palmanova

 

Peguera

Peguera ligger på Mallorcas sydvestkyst og er populært blandt cyklister. Peguera består af to områder; Peguera selv og Cala Fornells, hvor sidste er en afsidesbeliggende lille bugt væk fra det til tider hektiske turistliv. Peguera selv er et livligt område, der byder på lidt af det hele, både lækre strande, mange spisesteder, barer og restauranter. Hoteller og overnatningstilbud i Peguera varierer meget, men der er gode muligheder for at få hotel med havudsigt og god beliggenhed i byen. Læs om ophold og overnatningstilbud i Peguera

 

 

Pollença

Pollença er en charmerende by med masser sjæl og hjerte, smukt beliggende i Tramuntanabjergenes nordlige ende. Pollença har utroligt mange tilbud, både i forhold til overnatning, aktiviteter, sport og udflugter. Overnatning byder på både luksusophold, charmerende boutique hoteller i byen og agroturismos på bjergsiderne. Pollença har desuden en bred vifte af spisesteder, med både lokale specialiteter og internationale anretning. I området finder I masser kulturelle tilbud, seværdigheder og udflugtsmål. Sport er stort i Pollença, hvor både golf, vandring, cykling og sejlads er populært. Læs om ophold og overnatningstilbud i Pollença

 

Port d’Andratx

Port d’Andratx er den luksuriøse havneby beliggende i en smuk bugt for foden af Tramuntanabjergene, godt 5 km fra Andratx’ gamle bydel. Port d’Andratx er et romantisk og eksklusivt rejsemål, her er blot enkelte overnatningstilbud, til gengæld en intim følelse samt en masse lækre restauranter og spisesteder ved havnefronten. Port d’Andratx ligger godt placeret i forhold til vejnettet, som gør det enkelt og bekvemt at komme på eventyr samt nå de mange aktivitetstilbud i nærheden. Omkring Port d’Andratx ligger bla. en af Mallorcas smukkeste golfbaner, Golf d’Andratx, den skønne lille uberørte strand, Cala Llamp, samt Barbara Weils kunstgaller. Læs mere om ophold i den eksklusive havneby

 

 

Port de Pollença

Port de Pollença er en smuk og livlig havneby med to skønne strandområder, beliggende i en smuk bugt for foden af Tramuntanabjergene og halvøen Cap de Formentor. Port de Pollença er kendt og elsket for dens havne -og strandpromenade, The Pine Walk, hvor fyrretræer står på parade og danner en smuk scene for cyklister og løbere. På samme promenade ligger også barer og restauranter side om side, som fyldes op hver dag af glade feriegæster. Læs om ophold og overnatningstilbud i Port de Pollença

 

 

Port de Sóller

Port de Sóller er en maleriske og charmerende havneby, beliggende i en naturskøn bugt på Tramuntanabjergenes vestlige kyst. Port de Sóller er et godt rejsemål for jer, der ønsker et bredt udvalg af lækre restauranter, mange aktivitetstilbud og mulighed for at komme på eventyr. Port de Sóller byder desuden på en række spændende og romantiske hoteller med skønne beliggenheder på bjergskråningerne med smuk udsigt over den idylliske bugt og havn. Rejser til Port de Sóller her

 

Portals Nous

Portals Nous er ligesom Port d’Andratx, et rejsemål forbeholdt voksne. Området er relativt nybygget, her ligger nogle af de lækreste og mest luksuriøse hoteller i Palmabugten, hvor I er sikre på romantik, afslapning og selvforkælelse, prøv bla. det splinternye Portals Hills Boutique Hotel eller designhotellet Grand Portals Nous. I den lille havneby finder I desuden en håndfuld lækre restauranter, heriblandt et par michellin-restauranter. Læs om ophold og luksushotel i Portals Nous

 

Sant Elm

Sant Elm er en charmerende lille havneby, der delvist stadig lever af fiskeri. Sant Elm ligger isoleret for foden af Tramuntana, i Mallorcas mest sydvestlige hjørne. Sant Elm er et oplagt valg til jer der søger et både smukt og roligt rejsemål, men ikke vil undvære restauranter, butikker og andre bekvemmeligheder i nærheden. Sant Elm er godt til småbørnsfamilier og par, der ønsker afslapning, god mad og romantisk solnedgang. Læs om ophold i Sant Elm

 

Santa Ponça

Santa Ponça er en alsidig og relativt nyudviklet feriedestination beliggende på Mallorcas dejlige sydvestkyst. Santa Ponça byder på et væld af aktiviteter for hele familien, både dykning, golf, sejlture, badeland, gokarting, tovbaner, wellness og selvfølgelig strande. Santa Ponças mange nye hoteller beliggende på klipperne over bugten gør området ekstra lækkert, her er udsigt fra stort set alle altaner. Læs mere om ophold og overnatningstilbud i Santa Ponça

 

 

Sóller

Sóller er det oplagte valg til en ferie med aktiviteter, udflugter, afslapning og kulturelle oplevelser. Sóller ligger i Mallorcas mest frodige område, dybt i Tramuntanabjergene, omgivet af oliven, citron -og appelsintræer, som skaber et helt særlig atmosfære og sanselig luft. I hjertet af Sóller finder I en række lækre og hyggelige spisesteder, en samling imponerende seværdigheder samt nogle romantiske hoteller der med garanti vil fuldende en skøn ferie. Læs mere om ophold i Sóller

 

Valldemossa

Valldemossa er en af Tramuntanas mest charmerende landsbyer, fyldt med historiske bygninger og stemningsfyldte gader. Valldemossa er smukt beliggende på flere plateau på bjergskråningerne, hvorfra I kan nyde en betagende og malerisk udsigt over den grønne dal. Valldemossa byder på en masse hyggelige spisesteder og overnatningstilbud i skønne rolige rammer med direkte kontakt til naturen. Læs om ophold og movernatningstilbud i Valldemossa

Events

Marked og events i Camp de Mar

Camp de Mar har ikke selv et ugentligt marked, her skal du til enten Andratx eller Peguera. Sidstnævnte er nok det sjoveste set fra et turisme synspunkt, hvor markedet i Andratx er af mere traditionel karakter med dagligvarer mv.

 

Events i Camp de Mar

Der er to årlige events i Camp de Mar: Sant Joan aftenmarkedet og den store hesteudstilling. Hvis du er interesseret i flere events i området, skal du kigge på siden om Andratx, hvor du finder alle de årlige events i området, inklusiv de traditionelle fejringer hvor du kan opleve den ægte mallorcinske kultur.

Juni

Sant Joan aftenmarked

Den 23. juni afholdes det årlige aftenmarked i Camp de Mar, der sætter godt gang i den lille badeby. Atmosfæren mellem de mange boder, med handlende der oser og prutter om priser, er magisk. Der vil typisk også være madboder og underholdning i form af musik og dans, for at gøre markedet så festligt et event som muligt.

September

Campeonata P.R.E Sol de Tramuntana

I slutningen af september måned afholdes den store hesteudstilling og konkurrence i Camp de Mar. Konkurrencen er begrænset til udelukkende spanske racer for, at vise den del af Spanien frem. Det er som regel en hyggelig dag, med masser af flotte og fascinerende heste.

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?