Camp de Mar - Hoteltilbud og rejseguide

Camp de Mar er et småt og roligt, men eksklusivt område på Mallorcas sydvestkyst, nær Port d’Andratx.

Kysten her er beskyttet mod vinden og stranden har fint gyldent-hvidt sand, hvor det rolige tyrkis-grønne vand bølger op til.

Camp de Mar er en meget sanselig feriedestination der passer til såvel parret som børnefamilien.

Camp de Mar ferie

Bedste hoteller og hoteltilbud i Camp de MarBooking.com

Spa og wellnesshotel ophold i Camp de Mar, Mallorca

Steigenberger Golf & Spa Resort *****

Steigenberger er kendt for deres enestående luksushoteller verden over, hvor de har stor succes med at gøre deres gæsters ophold til noget specielt. Hotellet har til huse i et autentisk og yderst stilfuldt palæ inspireret af middelalderens paladser, hvor du kan opleve følelsen af storhed og velmagt. Resortet er det helt oplagte valg til en aktiv ferie med golf eller cykling, hvor du får en afslappende og luksuriøs base at vende hjem til efter en skøn dag med masser oplevelser på middelhavets største eventyrø. Resortet byder på en række dejlige faciliteter og services, bla. stor swimmingpool, fitnesscenter, spa -og wellnessområde, massebehandlinger, samt en lækker restaurant der serverer skønne kontinentale anretninger af friske mallorcinske råvarer. Reserver et ophold på dette dejlige hotel, hvir I søger et eksklusivt og afslappende ophold.

Ophold og overnatningstilbud på Steigenberger Golf & Spa Resort

Booking.com

Hotellook

dejlige ferielejligheder på lejlighedshotel med havudsigt fra balkonen i Camp de Mar, Mallorca

Bahia Camp de Mar Suites ****

Nyd havudsigten over Camp de Mar fra balkonen på din ferielejlighed på dette skønne lejlighedshotel. lejlighederne er lyse og venlige, indrettet med alle nødvendigheder samt både soveværelse og opholdsstue, oplagt til både familier og par. Lejlighederne ligger i rolige omgivelser, i blot 5 minutters gåafstand fra stranden samt byens lille butiksgade. Lejlighedshotellet her byder desuden på lækker restaurant, der hver morgen sikrer en god start på dagen med en lækker og varieret morgenmadsbuffet, hvor I kan få energi til at tage på eventyr. Om aftenen kan I som alternativ tage den korte tur i bil eller taxi til Port d’Andratx, hvor et væld af lækre restauranter og tapasbarer venter.

Ophold og overnatningstilbud på Bahia Camp de Mar Suites

Booking.com

Hotellook

Seværdigheder nær Camp de Mar

De fleste seværdigheder omkring Camp de Mar, er ikke typiske børnevenlige seværdigheder, men henvender sig mere til kunst eller historieinteresserede, der vil opleve kulturen.

Lad det ikke skræmme dig, på under en halv time kan du komme til middelhavets hovedstad, Palma de Mallorca, hvor seværdighederne står i kø for at begejstre dig.

Du kan let bede hotellets personale om at booke guidede ture rundt til øens top-seværdigheder, eller du kan leje en bil, som det anbefales og udforske alting i dit eget tempo.

Find nærliggende interessante steder at besøge her

Stranden i Camp de Mar

Playa Camp de Mar, byder på lavvandet krystalklart tyrkis-grønt vand, velegnet til børnefamilier og soppere. Langs stranden finder solvogne på udlejningsbasis, beachbarer og brusefaciliteter – alt hvad du har brug for til en dejlig dag på stranden. Platja Camp de Mar er små 200 meter lang og 80 meter bred, her kan være lidt trængt til tider i højsæsonen, da mange dagsbesøgende fra Port d’Andrtx besøger Camp de Mar.

Aktiviteter i Camp de Mar

Langs stranden har du mulighed for at leje vandcykler, men ellers er her ikke mulighed for meget andet end løbeture. Til gengæld har du et bredt udvalg af aktiviteter i nabobyen Paguera, blot 10-15 minutter fra Camp de Mar, bla. én af Mallorcas mest populære tennisbaner.

Mellem Camp de Mar og Port d’Andratx, finder du Golf Club Andratx, én af de smukkeste golfbaner, blandt de 21 mulige.

Aktiviteter for børnefamilier i Camp de Mar, vil typisk foregå i feriebyen Magaluf eller Palma Nova, hvor badelandet ‘Western Water Park’ og crazy-minigolfbanen ‘Golf Fantasia’ ligger. I Santa Ponca, en halv times tid herfra, finder du bla. Jungle Parc og Macera Game, hvor hele familien kan have det sjovt.

Restauranter og mad i Camp de Mar

Varierede menukort og høj kvalitet, fortæller lidt bredt om restauranterne her i Camp de Mar. Særligt bør du prøve nationalretten Paella, med fisk og skaldyr her.

Du kan forvente servicemindet personale, stemningsfyldte atmosfærer og plads til alle tunger. Langt de fleste af restauranterne har specielle børnemenuer til de mindste.

Læs anmeldelser på Tripadvisor

ned til stranden i camp de mar er der en stejl trappe
Den stejle trappe der fører fra hovedvejen ned til stranden og bugten i Camp de Mar
tilbud stort hotel havet camp mar mallorca
I Camp de Mar finder du også store hoteller med plads til hele familien, stadig i eksklusive lækre omgivelser nær strand. Find gode tilbud på hoteller med plads til børn i Camp de Mar
den ene strand i camp de mar har store sten
Den ene del af Camp de Mar strand er mere stenet og giver et mere uspoleret og naturligt strandstykke
tilbud på spa og wellnesshoteller i camp de mar i andratx mallorca
Nyd et SPA & Wellnessophold i Camp de Mar, et eksklusivt område ved Andratx på Mallorcas sydvestkyst. Find gode tilbud på SPA og wellnesshoteller i Camp de Mar her
stranden i camp de mar har solparasoller og solvogne
Stranden i Camp de Mar har alle tænkelige faciliteter som parasoller, solvogne og brusere
Nyd en ferie i tilbagetrukkede omgivelser mellem strand og bjerg i Camp de Mar ved Andratx. Find gode tilbud på ferielejligheder i Camp de Mar og Andratx her
camp de mar strandpromenade med butikker og restauranter
Strandpromenaden i Camp de Mar er fyldt med restauranter og barer der serverer lækre forfriskninger dagen lang
boernevenlig strand ved camp de mar
Stranden i Camp de Mar er super børnevenlig, her er plads til leg og sjov for alle
hoteller camp de mar havudsigt balkon
Havudsigt fra balkonen er standard på hotellerne i Camp de Mar
ferie camp de mar andratx mallorca
Nyd udsigten over bugten og stranden i Camp de Mar på ferien
vejret camp de mar
Vejret er altid godt og varmt i Camp de Mar
andratx_strand_mallorca
Camp de Mar stranden, som ligger a. 3 km fra Port d'Andratx byder på en naturskøn oplevelse mellem klipperne

Indkøb og shopping i Camp de Mar

Du finder en række små lokale shops, der handler med alt fra souvenirs til parfume, her er vel et dusins-stykker alt i alt. Her er naturligvis også mini-supermarked, apotek og bank.

For shopping tager de fleste den korte tur til Port d’Andratx, eller turen ind til Palma og får en rigtig shoppingtur ud af det, når der skal oses eller indkøbes must-haves med hjem fra ferien. Shopping i Port d’Andratx byder på flere udenlandske tøjdesignere, der har deres butikker ud til havnepromenaden, meget eksklusivt miljø.

Barer og natteliv

Camp de Mar byder på nogle lækre beachbarer med chillout stemning, der holder åbent fra formiddag til sen aften. Flere af dem er eksklusive med mulighed for børnepasning, massage, spa-område, fitness og andre luksusfaciliteter. På en lille ø ud for Playa Camp de Mar, ligger Illeta Bar & Restaurante, bedre kendt som ‘Alcatraz’, der tilgås via en dertil bygget gangbro.

Leder du efter et livligt natteliv eller bare natteliv, skal du til det nærliggende Port d’Andratx eller Santa Ponça, hvor DJ’s holder gang i et internationalt publikum med fede rytmer natten lang.

Skal I have vildt byliv og natteliv, så er en taxa til festbyen, Magaluf det bedste valg. Det er en kort tur på 10-15 minutter til omkring 30 euro.

Hvor ligger Camp de Mar på Mallorca?

Camp de Mar ligger i en lækker lukket bugt på Mallorcas sydvestkyst, i kommunen Andratx. Camp de Mar ligger tæt på motorvej og grænser de populære feriedestinationer, Port d’Andratx og Peguera/Paguera.

Glem ikke at læse om disse andre lækre feriedestinationer i Tramuntana

©2019 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?