Søg
Close this search box.

Galilea

I denne guide

Vælg Galilea for

Hvor ligger Galilea?

Galilea landsby markeret på et kort over øen Mallorca.

Galilea - Rejseguide til aktiviteter og ophold

Galilea er en charmerende og søvning lille landsby, beliggende direkte på bjergskråningerne af Serra de Tramuntana. 

Hvordan er Galilea?

Beliggende på de stedsegrønne bjergskråninger af Tramuntana-bjergene, i kommunen Puigpunyent, finder du denne smukke landsby Galilea.

Galilea ligger 460 meter over havets overflade og i skyggen af ​​den maleriske bjergtop, Puig de Galatzo, der giver giver landsbyen en unik placering med enestående udsigtspunkter.

Galilea er, takket være sin placering, ideelt for dig, der søger fred og ro eller for dig, der ønsker at udforske Mallorcas bjerge under ferien.

Mallorca Pass

Kombiner seværdigheder og aktiviteter med Mallorca Pass, der giver adgang til 14 forskellige seværdigheder, bl.a. La Seu katedralen, Bellver og Palma Aquarium.

Aktiviteter og oplevelser omkring Galilea

Hvad skal man opleve i Galilea?

Galileas mange krogede bjergveje gør landsbyen et oplagt stoppested for tusindvis af cyklister, der napper en forfriskning på én af barene heroppe.

Den (nærliggende) naturpark, Reserva Park, er et oplagt besøgsmål, hvor fritgående dyr, frodigt planteliv og naturlige kilder, viser dig hvorfor Serra de Tramuntana er beskyttet naturområde.

Reserva Park

Reserva Park er en fantastisk blanding af en naturpark, en zoologisk have og en adventure park, kort sagt, en aktivitetspark i naturens egne smukke rammer. 

I Reserva Park ved Puig de Galatzo-bjerget møder du noget af Mallorcas mest emblematiske natur, samtidig med

Planlæg rejsen til Mallorca

Andre aktiviteter i og nær Galilea

Cykling

Mallorca er et cykelparadis, sporten er stigende i popularitet fra år til år på grund af de perfekte forhold på øen. Galilea er perfekt placeret i Serra de Tramuntana, hvilket giver mulighed for nogle fantastiske ture, der både udfordrer og begejstrer, mens du nyder selskabet med venner eller familie.

Mildt klima, masser af udfordringer og smuk natur, gør Mallorca til et cykelparadis. Opdag de bedste steder at cykle på øen her.

Hvor skal man bo i Galilea?

Galilea skiller sig ud ved, at her slet ingen hoteller er, blot ferie huse og villaer. Det er netop denne appel, der tiltrækker.

villa-ferievilla-galilea-hus-pool-udsigt-mallorca

Sa Garrigueta

Booking.com

Spisestederne i Galilea

Til trods for sin beskedne størrelse, har Galilea faktisk en håndfuld spisesteder du kan vælge mellem. Kvaliteten er høj, priserne rimelige – men det er ligemeget, for udsigten over bjergskråningerne fra restauranternes balkoner gør alt andet overflødigt.

Sa Botigueta

Sa Botigueta er et af Galileas mest populære spisesteder. Tapasbaren har nemlig både god mad, gode priser, samt en balkon med udsigt over bjergskråningerne og kysten. 

Shopping i Galilea

Indkøb sker i Puigpunyent, ca. 15 minutters kørsel fra Galilea. Galilea har ikke selv en købmandsbutik, eller andre butikker for den sags skyld.

Årlige begivenheder i Galilea

Februar

Karneval (fastelavn)

Det årlige karneval er er altid en fornøjelse at overvære i de små byer på Mallorca, for ligemeget hvor stille her er til dagligt, bliver det hele lyst op med farverige kostumer og dekorationer ved denne højtid. Her er parader, dans og musik, og senere sætter indbyggerne sig sammen og spiser fællesmiddag.

Det plejer at løbe af stablen omkring den 23. februar.

Juli

Sons d’estiu

En musikalsk cyklus, der omfatter fire aftener med store kunstnere, der fylder de varme julinætter med musik fra store klassiske komponister, såsom Mozart, Rachmaninov, Bach mf.

September

Fejring af Vor Frue af Galilea

Hvert år i begyndelsen af ​​september ser galilæerne frem til at fejre Jomfru Maria.

Hvert år byder festugen på diverse arrangementer af både traditionel og innovativ karakter, der spreder glæde i de små gader i landsbyen.

Ofte stillede spørgsmål

Det bedste overnatningssted i Galilea:

  1. Sa Garrigueta

Galilea ligger små 30 km fra Palmas lufthavn (PMI).

En taxa fra lufthavnen vil koste omkring 40 euro, og tager en lille halv times tid at køre.

Vigtige telefonnumre

Nationalt politi: 091
Nærpoliti: 092
Civilgarden: 062
Brand: 080
Maritime nødstilfælde: +34 900 202 202

Offentlig transport

Buslinje: 201

Flere skønne rejsemål du skal opleve på Mallorca