Rejse til Galilea, Mallorca - Find billigste rejse med fly + hotel i Galilea

Ferien i Galilea landsby byder på skønne bjerglandskaber, lokal atmosfære og mange aktiviteter

Beliggende dybt i landskabet af Tramuntana-bjergene, i kommunen Puigpunyent, finder du denne smukke landsby Galilea.

Galilea ligger 460 meter over havets overflade og i skyggen af ​​den maleriske bjergtop, Puig de Galatzo, der giver giver landsbyen en unik placering med enestående udsigtspunkter.

Galilea er, takket være sin placering, ideelt for dig, der søger fred og ro eller for dig, der ønsker at udforske Mallorcas bjerge under ferien.

Bedste hotel og overnatning i Galilea

Fra Palma de Mallorca, tager det godt og vel 45 minutter i bil at nå Galilea. Vejene derop er temmelig stejle og der forekommer mange skarpe sving. Det er derfor vigtigt, at du er særlig opmærksom som fører af bilen.

Den nærliggende landsby Puigpunyent, er også ret populær og omgivet af appelsinplantager samt hjemsted for det flotte naturreservat, La Reserva.

Du vil opleve typisk landsbyidyl et området, hvor du ikke skal blive forbavset over får, der går løs i de små gader.

Mange af villaerne i Galilea har over de seneste år gennemgået større modernisering, derfor har de fleste swimmingpool og gode faciliteter.

Til trods for sin beskedne størrelse, har Galilea faktisk en håndfuld spisesteder du kan vælge mellem. Kvaliteten er høj, priserne rimelige – men det er ligemeget, for udsigten over bjergskråningerne fra restauranternes balkoner gør alt andet overflødigt.

Galileas mange krogede bjergveje, gør landsbyen et oplagt stoppested for tusindvis af cyklister, der napper en forfriskning på én af caféerne.

Den (nærliggende) naturpark, La Reserva de Puig Galatzo, er et oplagt besøgsmål, hvor fritgående dyr, frodigt planteliv og naturlige kilder, viser dig hvorfor Tramuntana er beskyttet naturområde.

Indkøb sker i Puigpunyent, ca. 15 minutters kørsel fra Galilea. Galilea har ikke selv en købmandsbutik, eller andre butikker for den sags skyld.

Hvor ligger Galilea på Mallorca?

Galilea ligger direkte på bjergskråningerne i kommunen, Puigpunyent, mellem nogle af de højeste bjergtoppe i området. Området er særligt kendt for den enestående uspolerede natur og den lokale følelse der hersker i overalt i de snævre gader.

Find rejser til Puigpunyent her

©2018 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, billigste flybilletter til Palma, hotel på Mallorcas, destinationer, seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

 

Webdesign af Acces Digital - Professionelle hjemmesider

Log in with your credentials

Forgot your details?