Søg
Close this search box.

Galilea

Galilea rejseguide og overnatningstilbud

Beliggende påde stedsegrønne bjergskråninger af Tramuntana-bjergene, i kommunen Puigpunyent, finder du denne smukke landsby Galilea.

Galilea ligger 460 meter over havets overflade og i skyggen af ​​den maleriske bjergtop, Puig de Galatzo, der giver giver landsbyen en unik placering med enestående udsigtspunkter.

Galilea er, takket være sin placering, ideelt for dig, der søger fred og ro eller for dig, der ønsker at udforske Mallorcas bjerge under ferien.

I denne guide

Vælg Galilea for

Her ligger Galilea

galilea-mallorca-kort

Bedste overnatningssteder og opholdstilbud i Galilea

Roligt og stille spahotel i Felanitx på Mallorca.

AAumallia Hotel & Spa

Booking.com
Ferie med ophold på stille landsted og gård på agroturismo i Felanitx området på øen Mallorca.

Agroturismo Sa Pletassa

Booking.com
Ophold på bjergtop kloster Sant Salvador i Felanitx på Mallorca.

Sant Salvador

Booking.comBooking.comSkønne aktiviteter og oplevelser omkring Galilea

Galileas mange krogede bjergveje, gør landsbyen et oplagt stoppested for tusindvis af cyklister, der napper en forfriskning på én af caféerne.

Den (nærliggende) naturpark, La Reserva de Puig Galatzo, er et oplagt besøgsmål, hvor fritgående dyr, frodigt planteliv og naturlige kilder, viser dig hvorfor Tramuntana er beskyttet naturområde.

Spisestederne i Galilea

Til trods for sin beskedne størrelse, har Galilea faktisk en håndfuld spisesteder du kan vælge mellem. Kvaliteten er høj, priserne rimelige – men det er ligemeget, for udsigten over bjergskråningerne fra restauranternes balkoner gør alt andet overflødigt.

 

Indkøb i Galilea

Indkøb sker i Puigpunyent, ca. 15 minutters kørsel fra Galilea. Galilea har ikke selv en købmandsbutik, eller andre butikker for den sags skyld.

Årlige Begivenheder i Galilea

Februar

Karneval (fastelavn)

Det årlige karneval er er altid en fornøjelse at overvære i de små byer på Mallorca, for ligemeget hvor stille her er til dagligt, bliver det hele lyst op med farverige kostumer og dekorationer ved denne højtid. Her er parader, dans og musik, og senere sætter indbyggerne sig sammen og spiser fællesmiddag.

Det plejer at løbe af stablen omkring den 23. februar.

Juli

Sons d’estiu

En musikalsk cyklus, der omfatter fire aftener med store kunstnere, der fylder de varme julinætter med musik fra store klassiske komponister, såsom Mozart, Rachmaninov, Bach mf.

September

Fejring af Vor Frue af Galilea

Hvert år i begyndelsen af ​​september ser galilæerne frem til at fejre Jomfru Maria.

Hvert år byder festugen på diverse arrangementer af både traditionel og innovativ karakter, der spreder glæde i de små gader i landsbyen.

Vigtige telefonnumre

Nationalt politi: 091
Nærpoliti: 092
Civilgarden: 062
Brand: 080
Maritime nødstilfælde: +34 900 202 202

Offentlig transport

Buslinje: 201