La Reserva Puig de Galatzo

La Reserva Puig de Galatzó er en natur- og aktivitetspark for hele familien, beliggende for foden af det smukke bjerg med samme navn.

 

I La Reserva Puig de Galatzó vandrer du ca. 5 km gennem skov og busk, med de imponerende og dramatiske Tramuntana-bjerge baggrunden. La Reserva Puig de Galatzó kalder sig selv ‘Mallorcas Paradis’ hvilket i virkeligheden fint beskriver parken med sin imponerende flora og fauna.

På turen gennem reservatet, vil du få nogle af de bedste elementer fra Mallorcas største bjergkæde serveret lige for fødderne, i selskab med de mange dyr der går frit i parken.

Efter endt vandretur i reservatet, serveres der lækker BBQ fra grillen.

Aktiviteterne i La Reserva inkluderer udover den flotte natur og de mange vilde dyr, også en række fysiske udfordringer. Du kan teste balanceevnen over de mange hængebroer i træerne, få kildren i maven i en af slyngslæderne, eller udfordre dig selv på klatrevæggene.

Se også det imponerende ørne-show, der afholdes flere gange dagligt.

Der er lagt op til en hyggelig dag med aktiviteter for hele familien. For de mindste, er her tilmed en børne-zoo i parken, hvor dværggeder og andre tamme dyr kan klappes og fodres.

La Reserva Puig de Galatzó ligger tæt ved den lille charmerende bjerglandsby, Puigpunyent, der også er et besøg værd til en forfriskning.

Information:

La Reserva Puig de Galatzó
Predio Son Net s/n
07194 Puigpunyent

Tlf. +34 971-616 622
Mail: info@lareservamallorca.com
Hjemmeside

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?