Søg
Close this search box.

Reserva Park

Vild bjergged i naturparken Reserva Park i Puigpunyent paa Mallorca.

Reserva Park er en natur- og aktivitetspark for hele familien, beliggende for foden af det smukke Galatzo-bjerg, i Puigpunyent.

I Reserva Park vandrer du ca. 5 km gennem skov og busk, med de imponerende og dramatiske Tramuntana-bjerge baggrunden. Reserva Park kalder sig selv ‘Mallorcas Paradis’ hvilket i virkeligheden fint beskriver parken med sin imponerende flora og fauna.

Besøget i Reserva Park

Reserva Park spænder over et areal på 2.5 millioner kvadratmeter, og ruten gennem er på ca. 3.5 km. På turen gennem naturreservatet, vil du opleve noget af den mest unikke biodiversitet på Mallorca, mens du passerer naturlige vandfald og oplever masser af dyr.

Reserva Park er hjemsted for bla. brune bjørne, emuer, æsler, geder, påfugle, gæs, ænder og andre skønne væsener.

En anden skøn oplevelse i Reserva Park er at bade i de naturlige bjergsøer i reservatet, med den smukke vilde natur omkring dig. Parken har omklædningsfaciliteter, så husk badetøj hvis du kommer om sommeren.

Efter endt tur kan du nyde en forfriskning i cafeteriet.

Aktiviteter i Reserva Park

Aktiviteterne i La Reserva inkluderer udover den flotte natur og de mange vilde dyr, også en række fysiske udfordringer. Du kan teste balanceevnen over de mange hængebroer i træerne, få kildren i maven i en af slyngslæderne, eller udfordre dig selv på klatrevæggene.

Som noget helt særligt kan du i Reserva Park blive biavler for en dag. Sammen med erfarne biavlere prøver du kræfter med dette ældgamle erhverv, lærer om biernes verden, og om vigtigheden af dem for vores økosystem.

Der er lagt op til en hyggelig dag med aktiviteter for hele familien. For de mindste, er her tilmed en børne-zoo i parken, hvor dværggeder og andre tamme dyr kan klappes og fodres.

Sådan kommer du til Reserva Park

Reserva Park ligger tæt ved den lille charmerende bjerglandsby, Puigpunyent,  ca. 17 km fra Palma, der også er et besøg værd til en forfriskning og et billede. Herfra følger du blot den afskiltede rute til parken, som er ganske ukompliceret og kan gennemføres af stort set alle førere.

Adresse og kontaktinfo

Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag 10:00 - 17:00
Onsdag 10:00 - 17:00
Torsdag 10:00 - 17:00
Fredag 10:00 - 17:00
Lørdag 10:00 - 17:00
Søndag 10:00 - 17:00

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere interessante steder du skal opleve på Mallorca