Reserva Park

Reserva Park er en natur- og aktivitetspark for hele familien, beliggende for foden af det smukke Galatzo-bjerg, i Puigpunyent.

I Reserva Park vandrer du ca. 5 km gennem skov og busk, med de imponerende og dramatiske Tramuntana-bjerge baggrunden. Reserva Park kalder sig selv ‘Mallorcas Paradis’ hvilket i virkeligheden fint beskriver parken med sin imponerende flora og fauna.

Besøget i Reserva Park

Reserva Park spænder over et areal på 2.5 millioner kvadratmeter, og ruten gennem er på ca. 3.5 km. På turen gennem naturreservatet, vil du opleve noget af den mest unikke biodiversitet på Mallorca, mens du passerer naturlige vandfald og oplever masser af dyr.

Reserva Park er hjemsted for bla. brune bjørne, emuer, æsler, geder, påfugle, gæs, ænder og andre skønne væsener.

En anden skøn oplevelse i Reserva Park er at bade i de naturlige bjergsøer i reservatet, med den smukke vilde natur omkring dig. Parken har omklædningsfaciliteter, så husk badetøj hvis du kommer om sommeren.

Efter endt tur kan du nyde en forfriskning i cafeteriet.

Aktiviteter i Reserva Park

Aktiviteterne i La Reserva inkluderer udover den flotte natur og de mange vilde dyr, også en række fysiske udfordringer. Du kan teste balanceevnen over de mange hængebroer i træerne, få kildren i maven i en af slyngslæderne, eller udfordre dig selv på klatrevæggene.

Som noget helt særligt kan du i Reserva Park blive biavler for en dag. Sammen med erfarne biavlere prøver du kræfter med dette ældgamle erhverv, lærer om biernes verden, og om vigtigheden af dem for vores økosystem.

Der er lagt op til en hyggelig dag med aktiviteter for hele familien. For de mindste, er her tilmed en børne-zoo i parken, hvor dværggeder og andre tamme dyr kan klappes og fodres.

Sådan kommer du til Reserva Park

Reserva Park ligger tæt ved den lille charmerende bjerglandsby, Puigpunyent,  ca. 17 km fra Palma, der også er et besøg værd til en forfriskning og et billede. Herfra følger du blot den afskiltede rute til parken, som er ganske ukompliceret og kan gennemføres af stort set alle førere.

Info

Adresse: Calle Net, 0 S N, 07194 Puigpunyent

Telefon: +34 971 61 66 22

Email: reservapark@ljs.es

Hjemmeside

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?