Rejse til Estellencs - Find soplevelser og overnatning i idylleriske Estellencs

Rejse og ferieguide til Estellencs, find dit hotel eller lejlighed

Bedste overnatningsteder i Estellencs

I Estellencs bor du på bjergskråningerne, der alle fører direkte til det safirblå middelhav, der bruser op til klipperne. Så vil du nyde den afslappende natur med fortryllende udsigt, nær rustik landsby-charme, så kan Estellencs levere.

Byen har 3 små hoteller, beliggende i æstetiske gamle stenhuse fra middelalderen. Foruden hotellerne i selve byen, finder du flotte herregårde, fincas og villaer i området.Booking.com

Seværdigheder og udflugtsmål nær Estellencs

Den centrale placering af Estellencs, gør det let at nå kendte udflugtsmål som de maleriske byer Valldemossa og Deià, seværdigheder som Sa Granja fincaen eller Santauri de Lluc klostret.

I lokalområdet finder du Mallorcas ikoniske vagttårn fra middelalderen, Torre des Verger samt naturparken La Reservà de Galatzó.

Nærliggende udflugtsmål

Billigste flyrejser til Estellencs

Mallorca Oplevelser samarbejder med Travellink.dk om at finde billigste flybilletter og rejser med fly til Estellencs. Find billige afgange fra både København og Billund og spar mange hundrede kroner på pladser og bagage.

find de billigste fly til palma de mallorca her

Restauranter og mad i Estellencs

Til trods for sin lille størrelse, har Estellencs et pænt udvalg af små restauranter, hvor du kan nyde alt det bedste fra middelhavskøkkenet. Flere af restauranter og caféerne i byen tilbyder flot udsigt over den lille grønne dal.

Strand og bugt ved Estellencs

Cala Estellencs byder på en godt 100 meter lang lille klippebugt, godt et kvarters gå-gang fra selve Estellencs by. Cala Estellencs har en lille tilhørende bar, hvor forfriskninger kan nydes, dog hverken solvogne eller parasoller, da den lille bugt er fint beskyttet af de majestætiske klippesider.

Cala Estellencs er smuk og malerisk – bestemt et besøg værd med sit dejlige krystalklare vand.

Aktiviteter omkring Estellencs

Vandring, cykling, fugleobservation og mange andre udendørs aktiviteter er populært året rundt her fra Estellencs. I sommermånederne kommer mange mennesker endvidere hertil for, at nyde godt af de mange små grotter langs ksyten hvor dykning er interessant.

Du behøver ikke være professionel fotograf for, at komme hjem med postkort lignende billeder fra ferien, naturen omkring Estellencs med Tramuntana-bjergene i baggrunden gør arbejdet for dig.

Rundt i bjergene når du forskellige imponerende udsigtspunkter, der giver en fortryllende panoramaudsigt over den stedsegrønne kyst med det safir-blå vand der blusser pop til.

Indkøbsmuligheder i Estellencs

Her er ingen supermarkeder, men naturligvis mulighed for at købe sig til de mest nødvendige ting i byen. Du kan også finde et par små boder i gaderne, hvor der handles friske frugter, grøntsager og lokalt håndværk.

Estellencs er en hyggelig lille landsby på Mallorcas smukke vestkyst. Byen ligger i naturskønne omgivelser, med havet på den ene side og Serra de Tramuntana-bjergkæden til den anden side.

Estellencs har meget at byde på, både for dig der skal på aktiv ferie og for dig, der søger naturens egen mediterende effekt.

Beliggenheden af byen, er klart dens største tiltrækningskraft. Hvert år kommer mange besøgende til byen for at nyde naturen og roen i det omkringliggende område, særligt populært er den for vandrere i alle aldre.

De hyggelige stenbelagte gader og stræder giver et klart indtryk af, at her ikke gøres noget aktivt for at tiltrække et nyt publikum til byen. Derimod forsøger man at holde byen æstetisk og original.

Estellencs byder på et uspoleret Mallorca og en varm og rar ånd i befolkningen, som hjerteligt tager imod alle besøgende. Her er ikke mere end godt 350 indbyggere – alligevel finder du en håndfuld fine hoteller samt en række spændende og lækre restauranter.

Hvor ligger Estellencs?

Estellencs ligger i en skøn bugt for foden af Tramuntana-bjergene på Mallorcas maleriske vestkyst. Byen tilgås forhindringsfrit via de anlagte asfaltveje, der snor sig langs bjergskråningerne. Nærliggende byer er Sant Elm, Andratx, Puigpunyent, Galilea, Esporles og Banyalbufar. Området er kendtegnet ved en sanselig natur, fyldt med naturens farver og det safirblå vand der omdækker klippeskrænterne for neden. Ved siden af ligger også den charmerende lille fiskerihavn, Port des Canogne, hvor mange stopper for en forfriskning.

Rejseguides til andre skønne områder i Serra de Tramuntana

©2019 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?